Találatok a következő kifejezésre: Páromnak volt 6 (97 db)

A paromnak 5-6 eve hereserve volt de nem. Mûtötték meg. Akorhazban kikezeltek. Lehet igy baba?

Babat szeretnenk.mar 2 honapja próbálkozunk de semmi.....lehet igy baja hogy nem.mûtötték meg? Lehet megkellett.volna? Amugy azóta.semmi tünet.minden normalis....aggódom....

Legjobb válasz: A sérvet mûtik. Olyan nincs, hogy borogatják meg masszírozzák és elmúlik...

A sérvet mûtik. Olyan nincs, hogy borogatják meg masszírozzák és elmúlik...
Ha nem mûtötték, akkor nem is sérv volt.
Here-sérv. Az elnevezés megtévesztõ, mert a kóros folyamatnak a heréhez semmi köze nincs, csak az elhelyezkedés közelsége miatt használjuk ezt az ... http://www.drkovesistvan.hu http://www.drkovesistvan.hu/here-serv kiválasztva - 5/2014
Ne találgassunk, forduljatok orvoshoz. Én nem vagyok orvos, ezért ezt tudom csak tanácsolni!
A kérdező hozzászólása: Akkor megmûtötték nem.tudom.majd megkerdezem. De a mutettol leet meddõ?vagy ha nem.mûtöttek meg akkor.azert?

Nőket kérdeznem, hogy olyanok akik 6-7év után szakítottak a párjukkal, volt-e olyan hogy újra összejöttek-e valamikor? Ez mennyi idő múlva történt? Tudták-e folytatni, és meddig?

Legjobb válasz: 12 év után szakítottunk, 3,5 hónap múlva jöttünk össze ismét. 9 hónapja vagyunk együtt, eddig tökéletesen mûködik, sokkal jobban, mint elõtte. A külön töltött idõ óta sokkal nagyobb az elkötelezõdés egymás iránt, mert tapasztaltuk, hogy a másik nélkül nem megy.

12 év után szakítottunk, 3, 5 hónap múlva jöttünk össze ismét. 9 hónapja vagyunk együtt, eddig tökéletesen mûködik, sokkal jobban, mint elõtte. A külön töltött idõ óta sokkal nagyobb az elkötelezõdés egymás iránt, mert tapasztaltuk, hogy a másik nélkül nem megy.
De miért kell a régi tönkrement kapcsolatod? miben változik meg? Vagy az egyik félnek kell megváltoznia, vagy a másiknak. Szerintem most, hogy kitettek kefélj kedvedre, éld ki magad, ne kötött kapcsolatokban gondolkozz.
Ez rengeteg idõ..... ami ennyi idõ alatt tönkremegy és elromlik, azt jobb hagyni.....
Szerintem a kezdõlépést annak kell megtenni, aki szakított és ki akart lépni a kapcsolatból.
Vagyis azt akartad kérdezni, hogy ki tette meg az elsõ lépést? Lényegtelen!!! Most, ha 5bõl 5en azt írják, hogy a nõ akkor a nõtõl várod az újrakezdés elsõ lépését? annyira butaság ez!! Teljesen kapcsolat és szituációfüggõ az, hogy ki mikor hogyan kezdi újra!!!
mindketten!!! Csak így mûködhet!!!
A kérdező hozzászólása: És akik eddig írtak választ, ott ki akarta újrakezdeni a kapcsolatot? A nõ vagy a férfi?
Az én tesóm is 5 évig járt egy lánnyal, utána szakítottak, 2 évig járt egy másikkal akibe nagyon szerelmes volt, de azóta mégis 2 és fél éve az elsõvel van és ugyanolyan nagy a szerelem mint régen :)
igen, 6 évig voltunk együtt, 1, 5 évig külön, most újra együtt...sokkal jobb mint az elsõ 6 év
6év után szakítottunk, 2 hónap után összejöttünk, 2, 5 éve vagyunk újra együtt... Minden sokkal jobb, mint elõtte. Viszont ha nem jövünk össze újra ilyen hamar akkor már utána soha... Úgy gondolom, hogy sokéves kapcsolatban ez a pár hónap szünet, nem is számottevõ...
A kérdező hozzászólása: Nem az az igazi megbocsájtás, amikor túllépünk/átgázolunk másokon, hanem amikor képesek leszünk elfogadni és kijavítani a saját hibáinkat és a párunk hibáit is.
az esély: nem nulla!
Ha nem mentél el benne akkor semmi.Sok éve megszakítással szexelek nálam bevált.
Mármint, ha nem ment el benned.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok vele, hogy az esély nem nulla, de mégis :) azért köszönöm a válaszokat.
Az esély mindig 50-50% mivel az ember nem gép nem lehet kiszámítani mikor épp mi zajlik le :) Ha nincs semmiféle védekezés csak megszakítás akkor a tûzzel játszik az ember, de ha akkor nem gondolkoztok most se tegyétek ha gyerek lesz már úgy is mindegy ha nem meg kár rajta stresszelni :) 22/F
Utólag már nem k*rvára mindegy? Majd 2 hét múlva ha tesztel megtudod...
ha idõben kivette akkor egy kis logika után rá lehet jönni hogy kicsi az esélye.0% tényleg nincs ilyen téren, de szerintem olyan 1, 672418% lehet az esélye.remélem segítettem.
Mi az, hogy 50%-50%? 12 éve 80%-ban megszakítással védekeztem..Aki nem egy testileg visszamaradott ember az tudja kontrollálni magát.Hogy lenne 50% az esély terhességre amikor nem történ meg az orgazmus a nõben.Ennyire debilek ne legyetek már. Tudom jönnek mindig azzal, hogy az elõváladék meg stb.Általában azok jönnek ezzel akik olvastak róla valahol aztán úgy szajkózzák mintha tudnának is valamit.Sok egészséges ember is többszöri próbálkozásra esik teherbe.Ahhoz nem egy kis adag sperma kell, hanem rengeteg sperma abból a millióból is csak egynek sikerül megfogannia.
Nem lehet tudni az esélyt! Annyi biztos, hogy mindig van esély védekezés nélkül terhességre.

Páromnak volt kb. 6 évig bejelentett munkája, de már kb. 3 éve felmondott. Mehet így GYED-re?

Kérdés: Én még nem dolgoztam hivatalosan nincs meg a 180 napom! De viszont a páromnak volt kb 6 évig bejelentett munkahelye de már kb.3 éve felmondott! Most jelenleg nem bejelentett munkahelyen dolgozik! A kérdés pedig az lenne hogy ha ? menne el a picivel gyesre akkor ? kapna még valami pénzt? Azt hiszem Gyedet..de nem vagyok benne biztos! Szerintetek így lehetne? Vagy csak akkor ha én mennék vele és nekem lenne 180 napom?

Legjobb válasz: Szia. én úgy tudom,hogy ha úgy mész el,hogy nincsen meg a 180 bejelentett napod,akkor is jár a minimális alanyi jogon. De ezt inkább a biztosítónál,vagy védönötöl kéne megke´rdezned.talán ök tudna´k a legokosabbat mondani.

Szia. én úgy tudom, hogy ha úgy mész el, hogy nincsen meg a 180 bejelentett napod, akkor is jár a minimális alanyi jogon. De ezt inkább a biztosítónál, vagy védönötöl kéne megke´rdezned.talán ök tudna´k a legokosabbat mondani.
Szia! gyedre akkor vagy jogosult ha a szülést megelözõen 2 évben volt folyamatos 180 nap bejelentett munkahelyed és a szülés napján is biztosított vagy/ ez a párodra is vonatkozik ha õ akar elmenni gyesre. Ha viszont te akkor gyestz kapsz alanyi jogon gyedet nem, de gyest is akkor kapsz ha a szülés napján biztosított vagy ez azt jelenti ha nincs munkahelyed fizesd saját magad a tb-t mert ha jõvõre szülsz hatalmas összeget fogsz a szülésért fizetni.
GYED-re csak te mehetsz. GYES alanyi jogon jár, azt mindenképp kapod, de az csak huszonpárezer forint. Kapsz még családi pótlékot is, az 11000 ft körül van, de többre ne számíts. A párod munkaviszony nem számít bele, és nem is mehet helyetted GYED-re.
Ha nem dolgozik bejelentett munkahelyen, akkor természetesen nem kap gyed-et, hiszen a munkahelyRÕL megy gyedre az ember. Azaz a gyed alatt is munkaviszonyban van az ember, és vissza is kell venni a gyed lejárta után. De ha neked bejelentett munkahelyed van, akkor te mehetsz gyed-re.

Járt már vki úgy, hogy a párja nem kezdeményezte a 6 hét után a szexet? Nem kívánta, elszokott tőle, vagy volt más pszichés oka, hogy nem szexeltetek a 6 hét után sem?

Igen-igen, próbáltam vele beszélni, kezdeményezni, csak odabújni, bármi!!!! Mindent megtesz értünk, tudom hogy szeret minket és nem csal meg, de vmiért nem akar szexelni. Császáros voltam, még csak azt se mondhatja hogy ott jött ki a lányunk vagy vmi.

Legjobb válasz: Mi a 9 hónap alatt azért együtt voltunk, csak a végén nem. Aztán a 6 hetet kivártunk, de a férjem már sürgette. Nekem volt is kedvem meg nem is. Nem sikerült jól a szülés utáni elsõ együttlét. Fájt nekem és nem volt jó a hangulatom sem. Ráadásul a férjem türelmetlenkedett is. Aztán belejöttünk. :) Egy éves a kislányunk és házasélet terén nagyjából ugyanott vagyunk mint régen. :)

Mi a 9 hónap alatt azért együtt voltunk, csak a végén nem. Aztán a 6 hetet kivártunk, de a férjem már sürgette. Nekem volt is kedvem meg nem is. Nem sikerült jól a szülés utáni elsõ együttlét. Fájt nekem és nem volt jó a hangulatom sem. Ráadásul a férjem türelmetlenkedett is. Aztán belejöttünk. :) Egy éves a kislányunk és házasélet terén nagyjából ugyanott vagyunk mint régen. :)
Mi is elég nehezen álltunk neki, de azóta szerencsére belejöttünk. Nálunk sem volt szex a 9 hónap alatt... szerintem ilyenkor az van a férfiakban, h a "test" most anyaszerepben van, egy kis életet táplál, és tudat alatt nem akarnak.... Amíg szoptattam a kisfiam a férjem egyeltalán nem nyúlt a cicimhez, szerintem tiszteletben tartotta h az most a kisfiáé. Mióta nem szoptatok ugyanúgy bánik vele.... Adjatok nekik egy kis idõt, ne hozzátok fel a témát, h apa, most akkor miért nem, vagy mikor....inkább legyenek összebújos esték....
Szerintem rengetegen vagyunk így. Mondjuk én örültem is neki, mert ha hiszed, ha nem, nekem 10 hónapig egy szikrányi vágyam sem volt a szexre.
1. vagyok. Ja, a férjem sem igazán akarta. Én meg örültem neki. Kb. tíz hónap múlva kezdtem érezni, hogy na, megint nõ vagyok. (mármint külsõleg, de még mindig messze nem az igazi). Az elsõ együttlétet a véletlen hozta össze, egy wellness hétvége, gyerek nélkül. Különben lehet, hogy még mindig sehol se tartanánk. :) (másfél éves a gyerek).
Akkor mi vagyunk az egyéni csúcstartók :(( Két éves lesz a lányunk. Se a terhesség alatt, se azóta nem volt semmi. Utána én nem kívántam sokáig, aztán már végül egyikünk sem igazán.
Nekem 3 honapos a kisfiam de meg nallunk sem tort meg a jeg. :( Raadasul mi a terhesseg alatt sem szexeltunk mert veszelyeztetett voltam. Tudom, hogy nem csal meg, imadja a kisfiat. Sajnos az okot nem tudom.
Ja! Tõlem várja, de én meg hulla fáradt vagyok.
A kérdező hozzászólása: Komolyan? Én azt hinném, hogy a nõk nem akarnak inkább szexelni szülés után fáradtan, nem a férfiak... Rossz érzés.
A kérdező hozzászólása: Hát szorítok, hogy mindenkinél rendezõdjön! Nekem ez olyan érzés mintha elvenné a nõiességemet. Csinos vagyok szerintem, már most u.úgy nézek ki mint elõtte, bõven lenne jelentkezõ ha nem lenne párom, neki meg nem kellek. Nekem ez nagyon de nagyon fáj! Remélem elmúlik. Az utolsó 5 hónapban (terhességem alatti) nem volt szex és most sem. Elég agyas, szerintem már nem a nõt látja bennem hanem az anyát. De ez nem vezet sok jóra, remélem fordul még idõben a kis agya :((((((
09:07-es vagyok ismét. Én szintén olyan vékony vagyok mint elõtte, kicsit furcsa érzés, amikor ismerõsök dicsérnek folyamatosan, hogy nahát milyen jól nézel ki, a párod igazán nagyon szerencsés, és biztos nagyon büszke rád. Erre én csak mosolygok, de sírni tudnék. Mondjuk az tény, hohgy ruhában jól nézek ki, de a bõröm szét van repedve a hasamon körbe végig, és a melleim mint az üres tejes zacskók, siralmas. De nyilván nem is ez okozza a gondot, hanem az hogy teljesen más ritmusban élünk, és a veszekedés is több így hát utána már haraggal nehezebb összebújni, sõt, nekem nem is megy.
szerintem tegyél meg mindent, hogy vissza- illetve elcsábítsd, mert egy felnõtt férfi esetében ne m normális, hogy egyáltalán nem él szexuális életet a feleségével! próbáljatok pettingelni, mint tinikorotokban, nem kell rögtön lepedõakrobatának lenni! és mondd el neki, hogy neked ez mennyire rossz, és hogy kívánod õt stb.stb. attól, hogy lett egy babátok, õ még a férjed!

Nov.30-án volt az utolsó menzeszem első napja(a hőm 36.7), dec.6-án már akcióztunk a párommal, menzesz előtt és után mindig volt hüvelyváladékom, de dec.6-a óta semmi nincs, egy csepp sem(hőm folyamatosan 35.6 vagy 7). Mi ez?

Ilyen még sosem volt.Vélemény?Ja,babát szeretnénk:) és 28 éve vagyok.

Legjobb válasz: ha 30-án volt a mensid elsõ napja akkor baromi korai a teszt,mivel ha 28napos a ciklusod akkor most lenne peteérésed.és a tesztek nem 3napos terhességet mutatnak ki hanem a beágyazódástól számított 3.nap,tehát 7-14nap után+3nap.nagyon ráérsz még a tesztel,legalábbis én értelmét nem látom.

ha 30-án volt a mensid elsõ napja akkor baromi korai a teszt, mivel ha 28napos a ciklusod akkor most lenne peteérésed.és a tesztek nem 3napos terhességet mutatnak ki hanem a beágyazódástól számított 3.nap, tehát 7-14nap után+3nap.nagyon ráérsz még a tesztel, legalábbis én értelmét nem látom.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm, hogy levezetted ezt nekem. Eltudnám viselni, ha újévkor tudnám meg, hogy baba lesz:)
Érdemes lenne venni egy terhességi tesztet. De ne éld bele magad a babavárásba, nem biztos, hogy várandós vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem korai még a teszt?Nem élem bele magam, csak érdekes, mert soha nem volt velem ilyen.Sõt, inkább az zavart mindig, hogy soknak találtam a hüvelyváladékot.De most semmi.
Szerintem nem korai. A teszt három napos terhességet már kimutat. Jobb tudni, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Végül is pofon nem vág senki, ha megpróbálom:) Köszönöm a gyors reakciót:) Azért még várok véleményeket! Köszönöm
A kérdező hozzászólása: A ciklusom átlag 27 nap, elvileg 13-án van az ovuláció, de termékeny napok már dec.6-tól voltak(ciklus.hu-n vezetem)
peteéréskor kb. 12-14 nappal a következõ menzesz elõtt vannak a termékeny napok. ekkor megtermékenyül és egybeolvad a kiszabadult petesejt a hímivarsejttel a petevezetõben. innen számítva kb 4-10 nap amire beágyazódik a méhbe. és amikor ez megtörténik akkor kezd a nõi szervezet hct termelni ami a vizeletben is jelen van. ennek a hcg-nek a mennyisége napról napra növekszik terhesség esetén. a terhességi teszt ezt mutatja ki vizeletbõl, kb a nem várt menzesz napján, esetleg pár nappal elõbb vagy késõbb. nagyon korai még tesztleni.
remélem úgy lesz:)

A hőm általában 36, 6-36, 7. Pár napja lement 36, 4-re, majd fokozatosan nőtt, hétfőn szurkálás és tegnap elérte a 37-t. Ma viszont reggel 37, 6 volt, émelygéssel, hányingerrel és iszonyú fejfájással, ami egész nap tart. Normális, hogy ennyire megugrott?

Nem tudom lehet-e összefüggés: múlt héten torokgyulladásom és felfázásom volt, de láz nélkül, amib?l kigyógyultam, utóbbit labor is igazolja.

Legjobb válasz: Szia! Amikor az utolso alacsony hõmérsékletû volt akkor volt a peteérésed. Peteérés után 37 C fölé és igen lehet 37,6 is a hõmérsékleted. Ez a magas hõ fennmarad a mensi napjáig. Az émelygés és fejfájás lehet az idõjárástól nem hiszem hogy terhességgel függne össze.

Szia! Amikor az utolso alacsony hõmérsékletû volt akkor volt a peteérésed. Peteérés után 37 C fölé és igen lehet 37, 6 is a hõmérsékleted. Ez a magas hõ fennmarad a mensi napjáig. Az émelygés és fejfájás lehet az idõjárástól nem hiszem hogy terhességgel függne össze.
Nekem ez a 37.6-os ho magasnak tunik, es a tunetek is valami masra utalhatnak.

November 6-án volt meg a menstruációm, általában 28 napos. A párommal dec. 1-2-3-án voltunk együtt ez nem a középidő, de 4-5-6 körül megkellett volna jönnie és azóta semmi. Mi lehet a bajom? Terhesség vagy valami más?

Legjobb válasz: Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!

Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!
Igen tesztelj majd kb. 20.-a körül, ha nem jön meg, 13-16 dpo között lehet pozitív kb. a teszt.
Én voltam az elõzõ válaszadó. Rosszul írtam. 13 dpo után már pozitív általában a teszt. De biztosabb a 15 dpo. Ha volt peteérésed , akkor a következõ nap az elsõ dpo-nap. Ha szeretkezés közben vagy egy nappal a szeretkezés elõtt volt peteérés, megvan az esélyed. Legkésõbbi peteérést tekintve a tesztelés 24.-n célszerû.
bármitõl lehet, lehet hogy tényleg terhesség, de az is lehet hogy stresszel mostanába, és attol is kimaradhat, de erre egy teszt meg a doki biztosabb választ adhat.

Az ovulációm számítások szerint 11.4-én volt és a teherbeesésem intervalluma pedig 11.1-11.6-ig tart akkor valószínű hogy a párommal együtt töltött este után ami pénteken volt (5-én) teherbe esek?

És most olyat érzek(nem bebeszélem)mintha meg akarna jönni.Tudjátok mint mikor megvan,egy kicsit fáj vagy görcsöl nem is igazán tudom leírni mit érzek.Ez lehet annak a jele hogy megfogantam?

Legjobb válasz: Ha 4-én volt ovulációd, akkor 5-én már kicsit késõn voltatok együtt, hiába 6-ig írta az intervallumot, legkésõbb az ovu napján kell együtt lenni. De mivel ezek csak számítások, tehát lehet nem is akkor volt teljesen ovud, elképzelhetõ, hogy terhes leszel, DE most 3 nappal késõbb nem érezhetsz tüneteket. A beágyazódás a megfoganás utáni 7-10 napon fejezõdik be, addig nincs közvetlen kapcsolatban a testeddel, úgyhogy a mostani megjön érzésed valószínû nem attól van.

Ha 4-én volt ovulációd, akkor 5-én már kicsit késõn voltatok együtt, hiába 6-ig írta az intervallumot, legkésõbb az ovu napján kell együtt lenni. De mivel ezek csak számítások, tehát lehet nem is akkor volt teljesen ovud, elképzelhetõ, hogy terhes leszel, DE most 3 nappal késõbb nem érezhetsz tüneteket. A beágyazódás a megfoganás utáni 7-10 napon fejezõdik be, addig nincs közvetlen kapcsolatban a testeddel, úgyhogy a mostani megjön érzésed valószínû nem attól van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, most egy kicsit(nagyon)elkeseregtem.

Üdvözlöm! 26 éves nő vagyok. Nem mindig volt szabályos a menstruációm, volt, hogy pár napot késett, volt, hogy beállt és normálisan megjött. Most az utóbbi pár hónapban megvolt végig. Aztán most január 13-án volt menstruációm, azóta semmi. Most március 6.

Üdvözlöm! 26 éves nő vagyok. Nem mindig volt szabályos a menstruációm, volt, hogy pár napot késett, volt, hogy beállt és normálisan megjött. Most az utóbbi pár hónapban megvolt végig. Aztán most január 13-án volt menstruációm, azóta semmi. Most március 6. van és a tüneteim megvannak, de mégsem történik semmi. Nagyon félek, hogy valami baj lehet. Lehet hipohonder vagyok? Januárban voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, akkor mindent rendben talált. Lehetek terhes annak ellenére, hogy feszül a mellem, fáj a hasam? Vagy itt más probléma áll fent? Köszönöm válaszát, Honey

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben vérzéskimaradása van és szóba jöhet a teherbeesés, javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését. Amennyiben ez negatív, akkor egyelőre várakozni kell, hátha hamarosan jelentkezik a menstruáció. Amennyiben komolyabb kóros állapot kizárható, a hormonális egyensúlyzavarok, amelyk gyakran állnak a vérzési problémák hátterében, hatékonyan kezelhetőek a természetes alapú PreMens nevű készítménnyel is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben vérzéskimaradása van és szóba jöhet a teherbeesés, javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését. Amennyiben ez negatív, akkor egyelőre várakozni kell, hátha hamarosan jelentkezik a menstruáció. Amennyiben komolyabb kóros állapot kizárható, a hormonális egyensúlyzavarok, amelyk gyakran állnak a vérzési problémák hátterében, hatékonyan kezelhetőek a természetes alapú PreMens nevű készítménnyel is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!