Találatok a következő kifejezésre: Páromnak szerintem az (123 db)

A párom folyton veszekszik amiért szerinte haszontalan dolgokra költöm a pénzt. Szerintem az ápoltság nagyon fontos ezért használok kozmetikumokat. A párom miért nem képes ezt megérteni?

Legjobb válasz: Kifejtenéd kicsit bõvebben, hogy mit tart a férjed "haszontalan dolgoknak"? Nem mindegy ugyanis, hogy középkategóriás nívea/adidas/garnier stb. kozmetikumokról beszélünk, vagy mindennapi használatra befogott felsõkategóriás kencékrõl. De tényleg, mit tart feleslegesnek? Tusfürdõ? Testápoló? Arckrém?

Kifejtenéd kicsit bõvebben, hogy mit tart a férjed "haszontalan dolgoknak"? Nem mindegy ugyanis, hogy középkategóriás nívea/adidas/garnier stb. kozmetikumokról beszélünk, vagy mindennapi használatra befogott felsõkategóriás kencékrõl. De tényleg, mit tart feleslegesnek? Tusfürdõ? Testápoló? Arckrém?
Van saját kereseted? Mégis mi az ami szerinte haszontalan? Mennyi az az összeg amit havonta ilyesmire költesz?
Számomra az egyik legfontosabb dolog az ápoltság, DE nem mindegy milyen áron! Oké, hogy használsz kozmetikumokat, de nem mindegy mennyit és milyen értékben! Ha havonta 10000 Ft elköltenél ezekre akkor én is veszekednék a párommal. Nõként mondom, hogy ezeket nem havonta kell megvásárolni, vagyis nálam 2-3 hónapig elég, pl szempillaspirál, alapozó, szemfesték stb...
Én mindíg festem a hajam(már megtámadtak az õszikék), használok tonikot, krémet, alapozót, testápolót, tusfürdõt, szempillaspirált, szemcerkát, körömlakkot, pirosítót, labellót, borotvát, gyantát, mindent.De nem minden hónapban veszem meg õket, pl. veszek egy Rimmel-es 3000 ft-os alapozót, 3 hónapig elég. Veszek egy szempillaspirált 2000 ft-ért, 3-4 hóig elég. Van itthon mindenféle kencém, nem a legótvarabb szarok, de mégsem költök havi 5 ezernél semmiképp többet rá.
Apámnál a higiénia a szappannak kezdõdik és végzõdik, még deot sem használ, szóval enyhe undorral nézi, hogy ki vagyok mindig festve. Szerencsére a férjem szereti, ha jól nézek ki (illetve jobban, mint kencék nélkül). A használok kozmetikumot az mindenkire igaz, na most a mindennapi 10ezres parfümhasználattól van ki, vagy egy kézkrémtõl? Mert 10. rúzs fölösleges, de egy alap ápoltságot még a munkahelyen is megkövetelnek...
Általában az van, hogy a pasik nagyon csõlátásúak és ami nekik kell, de amúgy pénzkidobás, azzal nincs semmi gond, de ha a másik ember vesz magának valamit, ami szerinte nem fontos, akkor megy a hiszti. Mondd neki, hogy használja a fejét, azért van. Ja, amúgy mindketten dolgoztok?
Talán másra kellene, valamire gyûjtötök? Pl ha albérletben éltek, akkor elég gáz, ha drága kozmetikumokra pazarolsz, ahelyett, hogy takarékoskodnál, hogy mielõbb sajátba költözzetek. Vagy ha a párod lakásában laksz, akkor is gáz, hogy költekezel, ahelyett, hogy hasonló értékû tartós dologra spórolnál, akár arra, hogy nagyobb lakásba költözhessetek, vagy több gyereket vállalhassatok. Persze ha a saját pénzed költöd, akkor magánügyed, a párod helyében nem veszekednék, inkább elgondolkodnék, hogy keresek inkább egy takarékoskodóbb nõt.
Hát ha a párod is fölöslegesnek tartja, akkor nem tudom mit dumál. Költsd arra a saját pénzed, amire csak akarod. És ha becsõdöltök, akkor légyszi ne menjetek segélyért kuncsorogni majd...
Nekem is van ilyen ismerõsöm, akinek feláll a szõr a hátán, ha a párja megvesz magának egy felsõt, magának BMW-t vesz, de a párja nem költhet egy márkásabb melegítõre. Vannak ilyen furi emberek, igazából ennek oka az önzõség és a nem azonos értékrend!
14-es Ez egy kicsit eltúlzott a részedrõl. A pasik szeretik az ápolt nõket, de van egy egészséges határ. Mikor szingli voltam, én is rengeteget költöttem kencékre, és utólag be kellett látnom, hogy a fele haszontalan holmi. Csak hajápolási termékbõl volt 10 fajta a polcon. Párom mosolygott is, mikor összeköltöztünk, hogy mennyi flakont, tubust hoztam magammal, és a kérdésekor, hogy "ezt mind magadra kened?" jöttem rá, hogy valójában tényleg a fele felesleges pénzkidobás volt. Mióta babánk van, még jobban átgondolom, mire is költök, rátértünk az olyan tisztálkodási szerek használatára, amiben nincs vegyi anyag. (pl. a Forever termékekkel tökéletesen meg vagyok elégedve). Igaz drágábbak, de sokkal szebb, egészségesebb tõle a bõröm. Régebben mindig nagyon kisminkeltem magam. Otthonra már nem "vakolom" ki az arcomat, a párom meg is jegyezte, hogy így sokkal szebb vagyok, nem is gondolta, hogy ilyen bájos, kislányos arcom van. Nem azt mondom, hogy nem költök, mert festem a hajam, körmömet is megcsináltatom, és ápolom a testem... de sok nõ (magamról tudom), hogy túlzásokba esik. Elhisszük, hogy ha a reklámban a csajnak szép a bõre, arca, akármije a reklámban, akkor a miénk is olyan lesz. Pedig a fenéket!!!
A kérdező hozzászólása: A párom azt mondja mivel van háza, kocsija így már nem kell félretennie.
aha, és neked miért nem kell félretenned? Ott állsz egy szál ruhában, ha szétmentek? Legyen tartalék
A kérdező hozzászólása: Én sajnos nem keresek túl sokat így nem tudok félre tenni. Akkor megyek anyámhoz lakni.
Kompromisszumot kell kötnötök. Írd le, mire van szükséged és mennyibe kerül. Majd beszéljétek meg, mi az a reális összeg, amit õ nem sokallna rá és ezek fényében írjatok egy új listát. Amin a fontos dolgok rajta vannak és még neki is megfelel. Nem azon kell gondolkozni, mi lesz szakítás után, ki hova megy, most kell egy élhetõ kapcsolatot fent tartanotok. De ehhez engednetek kell. Neked is! Neki is! Valóban fontos az ápoltság, nekem is vannak kencéim, de van egy határ. Közös kassza- közös döntések. Máshogy nem mûködik.
Félretenni MINDIG kell. Soha nem tudhatod, hogy mikor lesz szükség pénzre. Lehet, hogy csak a mosógép leheli ki a lelkét, de jöhet sajnos baleset, betegség, ne adj isten egy halál a családban, és akkor mi lesz? Mindig kell vésztartalék. Elmondom, hogy én ugyanezért vagyok mérges a feleségemre. Nem hiszem, hogy minden AVON katalógusban van valami, amit lehet (kell) rendelni. Másik parfüm, mert az nyári illat, valami gagyi fülbevaló többezerért amikor bizsuboltban ugyanaz párszáz, stb. Félretenni meg nem nagyon tudunk, illetve ha én nem húznám össze a gatyamadzagot, akkor nem tudnánk. Én pl. 4 éve ugyanazt a cipõt hordom irodába (télen persze nem, de tavasztól õszig), de az õ cipõsdobozaival tele van a szekrény teteje. Szóval csak ésszel, a párodnak lehet, hogy igaza van.
"Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk." no comment!
A kérdező hozzászólása: Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk.
8 Akkor meg mit jár a szája? Elég kiábrándító, amikor valaki ennyire be van szûkülve, hogy nem látja, hogy a másik embernek is vannak igényei és nem élhet állandóan vegetatív életet... Egyre jobban azt látom, hogy a férfiaknak az lenne az ideális nõjelölt, aki képes a vegetatív életre, mint a hüllõk, akik egész nap kint rohadnak a napon és nem csinálnak semmit. Persze a szex és az inaskodás, szobalánykodás kell, de még véletlenül se szólaljon meg, ne beszéljen, ne legyen saját személyisége. Imádom a férfiakat. kezdem úgy érezni, hogy a hímsoviniszta dumák inkább rájuk igazak és nem a nõkre.
Mennyi bevételetek? Tudtok minden hónapban félretenni pénzt? Ha igen, akkor beszéld meg vele, hogy szerinte mennyi lenne az az optimális összeg, amit magadra költhetsz, és mit tart feleslegesnek. Az ápoltság fontos. Ha neked ehhez hozzá tartozik a hajfestés, sminkelés, és van rá keret, miért ne vennéd meg. De pl. te is engedhetsz, és veszel egy finom illatú, de nem a legdrágább tusfürdõt.
(Kérdezõ, még annyit: Ha a párod hirtelen szakítana veled, akkor hova mennél? Lenne hol laknod? És ha igen, hol?)
Lehet a párodnak némileg igaza van. Az ápoltság nem ott kezdõdik, hogy mindegyik testrészünket más kencével kenjük be (amik általában nem is egészségesek, nem is annyira jók, mint ahogy a reklámokban hirdetik, és olcsóbb kategóriában is akadnak jó minõségû dolgok, ahol nem a nevet vásárolod meg). Régebben én is sokat költöttem mindenféle vacakra, minden hónapban rendeltem valamiket a katalógusokból, de mára rájöttem, hogy a háromnegyede felesleges, haszontalan, és csak a márka nevét fizetem meg, nem a minõséget.
Ja és ezek nem kerülnek többe, mint 5000 Ft.
A kérdező hozzászólása: Ha veszek egy márkásabb tusfürdõt vagy egy hajfestéket. Mindketten dolgozunk és az õ lakásában élünk de mindent közösen fizetünk.
Így nehéz bármit is mondani ha a kérdezõ nem válaszol...
"Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk" no comment, hibbant egy banda... Amúgy azt írtad közösen fizettek mindent, akkor, hogy nem tudsz félre rakni? Érdekes. Meg azt írtad még kérdezõ, hogy van a párodnak lakása, kocsija és fölöslegesnek tartja, hogy pénzt tegyen félre akkor ezek szerint ez az õ döntése nem a tied?! Komolyan mondom ti nem vagytok közös nevezõn. Vagyis párod eldönti a dolgokat, te pedig kussba maradsz és elfogadod....

Párom szerintem nagyon rosszul gondolja! Vagy nem? Páromnak van egy öccse aki kollégiumban lakik, adtam neki oda egy porszívot (az én öcsémé volt), de mint kiderült nem vitta elmagával hanem a drága anyosom használja!

De nem tudom most mit tegyek mert az Öcséméknek kellene vissza,de a párom azt mondta hogy akkor az anyja mivel fog porszívozni?Öszintén én lesz...-m,hogy az anyja mit használ?!

Legjobb válasz: szerintem te gondolod jól! ha egyszer kölcsönadnak valamit, akkor azt elõbb utóbb vissza is kell adni! fõleg, ha nem is az használja, akinek kölcsönadtad! állj ki az öcséd porszívója mellet!! ami az övé, az az övé, a mamika meg vegyen egy seprût, v. egy porszívót a bolhapiacon... de ha egy jön egy alkalom, amire megajándékozhatod, vegyél neki egy porszívót (valami olcsót). és lesz egy jó pontod nála :)

szerintem te gondolod jól! ha egyszer kölcsönadnak valamit, akkor azt elõbb utóbb vissza is kell adni! fõleg, ha nem is az használja, akinek kölcsönadtad! állj ki az öcséd porszívója mellet!! ami az övé, az az övé, a mamika meg vegyen egy seprût, v. egy porszívót a bolhapiacon... de ha egy jön egy alkalom, amire megajándékozhatod, vegyél neki egy porszívót (valami olcsót). és lesz egy jó pontod nála :)
hát nem csak az anyós az idióta de a párod is elég nagy f-sz lehet ha igazat ad neki (ha jól értem) ahelyett hogy menne és beszélne anyucival hogy azér ez mégis pofátlanság. máshogy hangzana azér ha a fia szólna neki mintha te mondanád vegyen magának egy porszivót. gondolom nem lehet annyira csóró ha olajsütõket dobál ki mert nem teccik neki:D
Szia! Lehet, hogy félre értettem, de nem a párod öccsének adtad a porszívót??? Ha igen, tõle kérd vissza!! Azt meg birkózzák le egymás között, hogy mivel porszívózik az anyósod. Ha meg nem tudja az öccse visszaadni, akkor hozd el te.
Nagyon egyszerû. Az anyós majd azzal a porszívóval fog porszívózni, amit vesz magának, és ülve nyalja a holdat (meg persze a te fenekedet), hogy legalább eddig megúszta porszívóvásárlás nélkül. Nem egészen értem, miért neked kellene õket ellátnod háztartási gépekkel.
Hát ez kész. Vissza kell kérni és kész. Ennél egyszerûbb kérdés nincs is.
Összetenném a két kezem ha ez lenne a legnagyobb gondom :) Kérd vissza, mert kell neked is, ennyi.Vagy mond, hogy kéne egy alkalomra, aztán majd szépen elfelejti, hogy nálad van...
hát te is jól kifogtad Kérdezõ! Nekem sem jobb.
A kérdező hozzászólása: Nem rég kaptam egy két személyes olajsütöt az egyik ismerõsõmtõl, de mivel nekünk van már igy oda adtam neki!Hát másnap kérdezem na milyen ?Azt mondta kidobtam mert kifutott belõle az olaj!Azt hittem felpofozom!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem ez a legnagyobb gond csak most már kezdem ugy gondolni hogy nézek csak az anyosra rossz szemmel!De rákell jönnöm sajnos olyan õ mint egy álltatatos boszorkány!
A kérdező hozzászólása: kedves utolso válaszado nagyon tetszett a válaszod!:) Teljesen igazad van!
Ha õ sem ismeri az írásjeleket, akkor nincs semmi gond.
Nem semmiség 3 év, fõleg, ha még te írni se tanultál meg.
A kérdező hozzászólása: Nem ezt kérdeztem !!
Bocs. Mit kérdeztél?
Attól még írni nem tudsz 16 évesen! :)
Pedig ez a válasz. Egy érett 19 évesnek nem kell 16 éves gyerek, de ha õ is a te szinteden van, akkor mûködhet.
nem írtad le, h te 16 éves fiú vagy lány vagy?! mert nem mindegy, mert egy 19 éves fiú még klappol egy 16 éves lányhoz sztem, a 3 év nem olyan sok, de csak ha elég felnõtt 16 éves vagy ahhoz a szinthez
A kérdező hozzászólása: 16 éves lány
Sztem semmi! Köztem és a pasim közt is három év van 14/K

Azt mondják, "az ember nincsen összenőve a párjával". Szerintem se, de én nem is így értem ezt. Én is normális vagyok?

Azt mondják, "az ember nincsen összen?ve a párjával". Ez igaz, de én olyan vagyok, aki a legtöbb programját a párjával képzeli el, nem hiszi hogy ez unalmas és szeret napi kapcsolatban lenni Vele ha elutazik (és ez anyagilag megoldható).

Legjobb válasz: overly attached girlfriend... :D (ha 9gagezel, érted.. ha nem, akkor í.j.) viccet félretéve, elég elkeserítõ a látvány, hogy te tanácsot vársz, de ha valaki csak a te érdekedben szól, akkor lealázod szavakkal... te ide véleményt kérni jöttél, nem pedig rárivallni másokra, ugye? egyébként egyetértek a fent elhangzottakkal, az ilyen kapcsolatok nem tartanak sokáig, és a párod elõbb-utóbb úgyis rád fog unni.. nincs olyan, hogy nem... most még csak szeretsz vele lógni, késõbb már nem bírod majd elviselni ha lesz élete rajtad kívül, aztán már egyre jobban kisajátítod... ezt senki nem bírja elviselni. most még talán változtathatsz a dolgon. és még valami: mikor én voltam kb 16-17 éves, folyton azzal szembesültem, hogy az összes barátnõmnek fontosabb lett a pasija, mint én, senkivel nem lehetett elmenni moziba, mert ott lihegett a nyakában a pasija.. egy szónak is száz a vége, így még a barátaidat is el fogod veszíteni.

overly attached girlfriend... :D (ha 9gagezel, érted.. ha nem, akkor í.j.) viccet félretéve, elég elkeserítõ a látvány, hogy te tanácsot vársz, de ha valaki csak a te érdekedben szól, akkor lealázod szavakkal... te ide véleményt kérni jöttél, nem pedig rárivallni másokra, ugye? egyébként egyetértek a fent elhangzottakkal, az ilyen kapcsolatok nem tartanak sokáig, és a párod elõbb-utóbb úgyis rád fog unni.. nincs olyan, hogy nem... most még csak szeretsz vele lógni, késõbb már nem bírod majd elviselni ha lesz élete rajtad kívül, aztán már egyre jobban kisajátítod... ezt senki nem bírja elviselni. most még talán változtathatsz a dolgon. és még valami: mikor én voltam kb 16-17 éves, folyton azzal szembesültem, hogy az összes barátnõmnek fontosabb lett a pasija, mint én, senkivel nem lehetett elmenni moziba, mert ott lihegett a nyakában a pasija.. egy szónak is száz a vége, így még a barátaidat is el fogod veszíteni.
A kérdező hozzászólása: és a párom a legfontosabb, mindenki utána jön
Ez nem azt jelenti hogy nem a párodnak kell lennie a legfontosabbnak hanem hogy nem kell mindenhova magaddal cipelni, pl.: ha a baráti társaságod elhív valahova és te magaddal viszed õt is akkor vagy összenõve vele nem azért mert szeretsz vele lenni
A kérdező hozzászólása: nos ha engem hívnak én viszem a páromat is. illetve persze nem erõszakoskodok hogy állandóan jöjjön, de azért szeretem ha általában velem tart, és sose mondom h nem jöhet, és ezt így képzelem el fordítva is. nem vagyok híve a sok külön programnak. értem hogy sokan nem ilyenek de nekem ez a természetes. mi ezzel a baj? csak én lennék ilyen?
Az ilyen kapcsolatok szoktak kimerülni két év után, mert jön az unjuk már a dolgot, semmi izgalom, csak a rutin. Még a több éves házasságokban is szüksége van az embernek némi egyedüllétre. Az pedig már régen rossz, ha neked a párod az elsõ, mert azt jelenti, hogy neked mindegy csak kapcsolat legyen. Neked kell lennie az elsõnek, nem másnak.
A kérdező hozzászólása: Nem igaz, hogy nekem mindegy, csak kapcsolat legyen. Az elsõ én vagyok, utánam viszont a párom az elsõ. A rutint mindig szerettem, szerintem ha valami jó az jó, nem szeretek változtatgatni. És mivel képtelenség hogy 2 embert azonos dolgok érdekeljenek, csinálunk külön is dolgokat, van tehát külön életünk is, de nem sok és szerintem ez így jó. Nem unjuk egymást. Tehát nem vagyunk együtt a nap 24 órájában, ha így értetted. Röviden, szerinted nem vagyok normális, értem.
ha 14-15 évesen kiélted magad, és a párod is, akkor hajrá.
09:56 Ja, így a csirke-rizottótól eltekintve ezt meg rohadtul kétlem. MIvel gyanítom egész életetekben csak egymással voltatok (vagy legalábbis az egyikõtök), ezért fogalmatok sem lehet róla, hogy ténylegesen összeilletek-e, vagy csak az összeszokás tart össze. Egyszóval végzetes hibának tartom.
Lehetséges...de én nem tudnám ezt elképzelni magamról, ...hogy pont a 20as éveim elejekor már házas legyek, ne mehessek bulizni szabadon ne flörtölhessek stb...de persze kinek a pap kinek a papné....Most már 24 vagyok, és már én is tervezgetek, van párom..de 18-21évesen ez nem ment volna nálam! Ha sikerül nektek, akkor minden elismerésem!
Minden jót!
Szerintem csirkemell-rizottó.
A kérdező hozzászólása: Persze ez sok mindenen múlik csak ez a beszélgetés igy végzõdött!
Köszönjük az értékes kérdést!
Szerintem. Ez milyen kérdés. Valaki vél felfedezni valami értelmeset benne?
20 éves korotokra esélytelen, hogy bármit megteremtsetek egy gyerek számára. Még elég érettek sem hiszem, hogy lesztek addigra. Szerintem. 20F

Se veled, se nélküled kapcsolatban vagyok, közben megismerkedtem egy fiúval, aki sokkal figyelmesebb. A párom szerintem érzi, hogy valami van mert mostanában kedveskedik, de meddig tart ez? Nem tudom mit tegyek, belevágjak az új kapcsolatba?

Legjobb válasz: szerintem lepj vissza. szakits. es engedd el a kenyszereket. legy egyedul. aztan majd a szived ugyis dont helyetted idovel. de ne szokj egy kapcsolatbol a masikba csak hogy elmenekulj a problemaktol!

szerintem lepj vissza. szakits. es engedd el a kenyszereket. legy egyedul. aztan majd a szived ugyis dont helyetted idovel. de ne szokj egy kapcsolatbol a masikba csak hogy elmenekulj a problemaktol!
Tedd fel a kérdést magadnak! Szereted a párod annyira, hogy minden éjjel vele aludj és a karjaiban légy, és vele akarod leélni az életedet, vagy képes vagy jobb életet kezdeni, amiben lehet h boldogabb leszel, és esetleg ezt a pasit jobban szereted!
A kérdező hozzászólása: na ez a baj, hogy szeretem, csak ez már eléggémegkopott, vannak napok amikor annyira jó minden, de legtöbbször bunkóskodik.a másik....na igen õt még nem ismerhetem eléggé.már annyira unom az ujrakezdéseket, nem vagyok idióta csitri.túl vagyok 1 váláson és csak boldog szeretnék lenni...

Vasárnap voltam 17 hetes, és már pár hete éreztem, h mozog a kicsi, de már több napja nem érzem? Másnál is történt hasonlo, vagy lehet, h eddig nem is Õt éreztem /szerintem az lehetetlen/ de mit gondoltok rola?

Semmi fájás,vérzés nincsen,csak egyszerüen kicsit félek nehogy baj legyen a picivel.

Legjobb válasz: Szerencséd van, hogy ilyen korán érezted már a mozgását. Szerintem ne aggódj, ilyenkor olyan pici még, hogy csak akkor érzed, ha megfelelõ pózban van hozzá. Én elõször 19 hetesen éreztem a mozgását, és utána sem minden nap, egészen a 21. hétig! Boldog babavárást! :o)

Szerencséd van, hogy ilyen korán érezted már a mozgását. Szerintem ne aggódj, ilyenkor olyan pici még, hogy csak akkor érzed, ha megfelelõ pózban van hozzá. Én elõször 19 hetesen éreztem a mozgását, és utána sem minden nap, egészen a 21. hétig! Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm neked, h válaszoltál. Neked is nagyon boldog babavarast
Szia!!!Én is 17 hetessen éreztem a kicsi mozgását, de csak 1 hétig utánna meg 2 hétig semmit.Ne aggódj majd a 21-22 héten már fogod érezni minden nap.30 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Neked is nagyon köszönöm a válaszodat, kicsit megnyugodtam. Nagyon boldog babavárást kívánok neked is.
Én a 15. hét körüléreztem elõsször kismanót és a 20. hétig én is egyfolytában stresszeltem , mert sokszor nem éreztem a mocorgást, és lesz még utánna is olyan hogy nem mozdul egy nap és olyankor én is a hajam téptem hogy mikor akar felébredni , hogy végre megnyugodhassak :) . De most már 26 hetesen aktiv kis örökmozgó és most azon agyalok hogy ha ilyen lesz születése után is akkor vaószinü hogy csak 2 perceket fogok naponta aludni : ) Egyszóvalnyugi mig nincs görcs , õ még most sokat pihen. Jó babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, es neked is nagyon boldog babavárást kívánok!
Szia! Én a 20. hét körül éreztem elõször, múlt héten pl. 4 napig alig mozdult egyet-kettõt. Ne aggódj! Üdv.: 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen neked is, már egy kicsit megnyugodtam. Nagyon boldog babavárást kívánok neked.

Ha nincs párod, szerinted mi az oka? (Korotokat és nemeteket is írjátok le légyszi)

Legjobb válasz: eléggé félénk, picit válogatós és peches vagyok. 24L

eléggé félénk, picit válogatós és peches vagyok. 24L
Nem értek az emberekhez, ezen belül a nõkhöz még kevésbé. Továbbá a nõk nem vonzódnak hozzám. 24F
Az az oka hogy nekem csak a tökéletes felel meg és jelenleg megvagyok egyedül is 17/f
Mert eddig csak olyanok találtak meg, akiknek számomra elnézhetetlen hibái voltak: hazugság, hûtlenség, bunkóság, túlzott pesszimizmus, stb... így még keresgélek. 19/l
Ha nincs párom, akkor az azért van, mert éppen egyedül érzem jól magam. De többnyire van párom, mint most is.
hiába vagyok kedves normális néha még vicces is, ha sors úgy hozta, hogy alacsony vok:D(nah meg eszméletlen szerény is persze:D) De hát ahogy tartja a mondás jóból keveset adnak:D 23f....:)
imádom a függetlenséget L
Valószínûleg túl válogatós vagyok és így sokak kiesnek a látókörömbõl. 21/F
Ez egy folyamat és több tényezõje van. Hozzáteszem nekem még nem is volt párkapcsolatom. Korábban nem érdekeltek a lányok és a bulizások. Helyette kirándultam, sportoltam, túráztam, táboroztam stb. Nagyon sok jó élményem van, tartalmas volt a gyermekkor. :) Ebbõl kifolyólag nem alakult ki nálam egy baráti társaság, akikkel el tudnék járni fesztiválokra, kocsmázni stb. Emiatt potenciálisan kevesebb az esélyem bármire is. Természetesen voltak lányok akik próbálkoztak (általában késõn jöttem rá, hogy az adott lánynak tetszettem). Valamint, aki nálam próbálkozott, az nem feltétlen volt szimpatikus, ergó kicsit válogatós vagyok. Plusz hab a tortán, hogy nem igazán vagyok kezdeményezõ típus, félénk vagyok. Volt már rá példa, hogy kezdeményeztem, de nem sült el teljesen jól. Remélem kielégítõ választ adtam. :) 21/F
Mindig a szélhámos lányok találnak meg 32/f
elég bizalmatlan vagyok másokkal szemben, ha valaki érdeklõdik rögtön a hátsó szándékot keresem 20/L
Nem mondom azt, hogy tökéletes lennék, de eddig nekem a kapcsolataim mindig a puszta balszerencse miatt értek véget. A legtöbb barátnõm kikerült külföldre, ahová nem tudtam õket követni és így ért véget nem egy kapcsolatom. 22/F
peches vagyok 23/f
csalódás miatt nem mertem eddig összejönni senkivel, de lehet most már rátaláltam :) 21F
Különösebben nem is erõltetem. Nagyon korán kezdtem el pasizni. 15 voltam körülbelül, de azok nem tartottak sokáig. Utána lett kb. 16 évesen egy 1, 5 éves kapcsolatom, majd egy 5 éves. És igazából arra jutottam (és egyrészt ezért is lett vége az 5 éves kapcsolatnak), hogy én nem akartam elkötelezõdni, szerettem volna másokkal ismerkedni, kalandozni és elképzelhetetlennek tartottam, hogy akkor most már innentõl örökkön-örökké. Most 1, 5 éve vagyok egyedül és nagyon jól érzem magam. A családom aggódik, hogy túl jól érzem magam egyedül, és jaj hogy lesz így párom. De ezen én nem aggódok. Igaz, hogy így sem tökéletes, de én most nem tudnám elképzelni, hogy valaki úgy komolyan az életemben legyen. 24N

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segít

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segített is, de most ennek ellenére is behatoláskor kellemetlen, fájdalmas feszítést érzek. Kérdésem, hogy ez (mármint a rugalmatlanság, a tágulás hiánya) szintén lehet az ösztrogénhiányos állapot következménye, vagy rosszul értelmezem a helyzetet, és valami másra gyanakodjak? (Fertőzésem nem hiszem hogy volna, se folyás, se viszketés, ami ilyenkor lenni szokott.) Ha ez valóban változókori tünet, akkor mit javasol ellene? A Cikatridina lehet-e erre is megoldás, vagy hormonpótlás kellene? A hormonpótlást nem nagyon szeretném, de nagyon ragaszkodom a jó szexualitáshoz…És meg is ijeszt a fájdalom. Előre is köszönöm tanácsait. K.E.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! … Olvass tovább »

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segít

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segített is, de most ennek ellenére is behatoláskor kellemetlen, fájdalmas feszítést érzek. Kérdésem, hogy ez (mármint a rugalmatlanság, a tágulás hiánya) szintén lehet az ösztrogénhiányos állapot következménye, vagy rosszul értelmezem a helyzetet, és valami másra gyanakodjak? (Fertőzésem nem hiszem hogy volna, se folyás, se viszketés, ami ilyenkor lenni szokott.) Ha ez valóban változókori tünet, akkor mit javasol ellene? A Cikatridina lehet-e erre is megoldás, vagy hormonpótlás kellene? A hormonpótlást nem nagyon szeretném, de nagyon ragaszkodom a jó szexualitáshoz…És meg is ijeszt a fájdalom. Előre is köszönöm tanácsait. K.E.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!