Találatok a következő kifejezésre: Páromnak elég vérzik (2 db)

Páromnak elég gyakran vérzik az orra. 27 éves férfi. Milyen betegségnek lehet az orrvérzés a tünete?

Hogy vehetném rá hogy menjen orvoshoz, mert hallani sem akar róla. Van amikor lehajol akkor történik, valamikor csak úgy spontán. Tegnap pl zuhanyzás alatt végig ömlött az orrából a vér.

Legjobb válasz: Nincsen véletlenül magas vérnyomása?? Ha igen vigyázni kell vele. Ha ennyire komoly,erös az orrve´rze´se orvohoz kellene fordulnia.

Nincsen véletlenül magas vérnyomása?? Ha igen vigyázni kell vele. Ha ennyire komoly, erös az orrve´rze´se orvohoz kellene fordulnia.
Szia! Nekem is ilyen problémám van mostanság, pedig gyerekként sem voltam orrvérzõs. Sok dolgo okozhatja, lehet szimplán vitaminhiány is, vas és c vitamin, de nekem ez nem segített így elmentem a háziorvoshoz és adott beutalót a fül-orr-gégészetre, azt mondta hogy lehet hogy polip van az orromban és ha igen akkor majd kiégetik és kész, vagy lehet véralvadás zavar is, de azt mondta az nagyon ritka. Szóval szerintem menjen el fül-orr-gégészetre, pláne ha így mindenféle helyzetben vérzik neki, mert nekem csak reggelente szokott.
Elõbb-utóbb úgyis megunja hogy vérzik az orra! Azért csak noszogassad, hogy menjen dokihoz! Nekem gyerekkoromban volt, emlékszem elég kellemetlen volt, hogy bármelyik pillanatban elkezdhetett ömleni a vér. Nekem gyengék voltak a hajszálerek, neki biztos nem ez, mert már felnõtt.

Elég kínos kérdés. Megvolt a menstruácium 4 napig. De késve jött meg, 2hetet késett. Azóta csak akkor vérzek, amikor szeretkezek a párommal. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Mielõbb vizsgáltasd meg magad egy nõgyógyásszal! Ha szeretkezéskor vérzel, az figyelmeztetõ tünet! Lehet méhszájseb, hüvelyi sérülés, stb., de mindenképpen orvosi kontrollt igényel.

Mielõbb vizsgáltasd meg magad egy nõgyógyásszal! Ha szeretkezéskor vérzel, az figyelmeztetõ tünet! Lehet méhszájseb, hüvelyi sérülés, stb., de mindenképpen orvosi kontrollt igényel.
egyetértek az elsõvel, ez már mindenhogy gáz. gáz az h nincsis menzeszed már, és azis gáz h szex közben vérzel. dupla gáz. fordulj orvoshoz minél elõbb. amúgy védekeztek? normálisan óvszerrel vagy tablettával?
A kérdező hozzászólása: Nem védekezünk sehogy!miért kérded?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!