Találatok a következő kifejezésre: Páromnak a van egy ciszta, (6 db)

Van egy ciszta a petefészkemben! . Már az egyik kérdésben írtam, de nem kaptam választ! Párom egyik nap álmában hasba rúgott, és azóta fájdogál a petefészkemnél! Aggódnom kéne?

Legjobb válasz: mire számítasz, nem kell aggódni ugyan mi lehet a legrosszabb max meghalsz nõk lehetnek csak ilyen buták el kell menni NÕGYÓGYÁSZHOZ!

mire számítasz, nem kell aggódni ugyan mi lehet a legrosszabb max meghalsz nõk lehetnek csak ilyen buták el kell menni NÕGYÓGYÁSZHOZ!
A cisztát nem szokták amúgy kivenni? Vagy ha nem, akkor nem akkor hogy ha fáj vagy gondot okoz? (nem tudok most így sok mindent a cisztáról, csak annyit hogy nem jó dolog) Ha már több napja fáj, mért nem kérdezed meg legalább a háziorvosod, nem kell idõpont se mint a nõgyógyászhoz.
Na várjál. A cisztát ki állapította meg? Nõgyógyász?
A kérdező hozzászólása: Igen õ!Csütörtökön megyek vissza!

Páromnak műtötték a térdét szalagra. Hátúl a térdhajlatban keletkezett egy ciszta, amit már többször leszívtak. Azóta is vissza jön, és fáj neki. Van valami megoldás rá?

Legjobb válasz: Azt nem értem hogy ezt a cisztát mért nem mûtik ki neki. Én nem értek ehhez, de a fogamnál volt már egy pár cisztám és ott leszedték, nem leszivatták. Ha kimûtik neki akkor nem nõ vissza.

Azt nem értem hogy ezt a cisztát mért nem mûtik ki neki. Én nem értek ehhez, de a fogamnál volt már egy pár cisztám és ott leszedték, nem leszivatták. Ha kimûtik neki akkor nem nõ vissza.
nekem is wan a térdhajlatomba císzta.És nekem is lesziwták..kb 15évig nem is jött wissza.Pont tegnap wettem észre hogy megint ótt wan.Az apámnak sokszor kiwágták és mindig wiszajõtt, .Az utolsonál kiwettek a térdéböl egy hártyát és azt tették a helyére.azután jo wolt neki.

A bal mellemben egy tojás nagyságú ciszta van egy pár hete. Kérem, hogy akinek volt hasonló tapasztalata segítsen nekem, hogy mi a teendő. Egy pár ciklus alatt felszívódhat magától? Esetleg van valami gyógynövény, ami kihajtja a szervezetből?

Legjobb válasz: igy lesznek rákosak az emberek, hogy nem foglalkoznak vele, vagy remélik, h elmúlik!!! IRÁNY AZ ORVOS, Õ MEGMONDJA MIT KELL TENNED, KÉRJ BEUTALÓT. elsõ voltam

igy lesznek rákosak az emberek, hogy nem foglalkoznak vele, vagy remélik, h elmúlik!!! IRÁNY AZ ORVOS, Õ MEGMONDJA MIT KELL TENNED, KÉRJ BEUTALÓT. elsõ voltam
talán menj el orvoshoz egy kórházba. NEM??? mondjuk onkológushoz!!!
Jesszus, te nõ, azonnal orvos! Rosszindulatú is lehet, de ha jóindulató ciszta, akkor is orvoshoz kell menni vele! Amúgy meg képtelenség, hogy azt csak úgy kihajtsa valami... Ne ilyesmiken törd a fejed, hanem keress egy megbízható orvost.
Irj priv.ben! Letezik egy specialis lebojt kura!
Dögölj meg, ha nem mész orvoshoz. Ilyen kérdést nem illik feltenni.

A számban a hátsó fogam alatt (ami már volt gyökér kezelve) ciszta keletkezett. Tegnap megnyomogattam ki is folyt, aminek ki kellett, azóta mindig van benne egy kevés. Szerintetek így csókolózhatok a párommal?

Legjobb válasz: Nekem fél év alatt apadt le a cisztám, de még most 8 hónap után is érzékeny. Nyugodtan csókolózhatsz, csak elõtte, ha nyomogattad a cisztádat, akkor várd meg, míg eláll a gennyezés vagy vérzés, és utána moss fogat.

Nekem fél év alatt apadt le a cisztám, de még most 8 hónap után is érzékeny. Nyugodtan csókolózhatsz, csak elõtte, ha nyomogattad a cisztádat, akkor várd meg, míg eláll a gennyezés vagy vérzés, és utána moss fogat.
A kérdező hozzászólása: Orális szex is beleférhet?
Nem. Orális szex már nem fér bele, csak gondolj a kórokozókra, amik egyrészt a sebedbõl a váladékkal távoznak (mivel nyitott, így folyamatosan), másrészt ne akard pluszban befertõzni amit nem kéne... Várd meg míg gyógyul - és használ Corsodylt, vagy egyéb szájvizet ami chlorhexidin tartalmú. Vagy pl. Tantum verde oldatot. Ezzel gyorsíthatod a gyógyulást.
Nem nyitott folyamatosan.
Ja, azért folyik belõle a cucc mert nem nyitott......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!