Találatok a következő kifejezésre: Páromnak a van egy (2085 db)

majd 10 év múlva mikor fájó háttal mogorva arccal ballagsz haza a gyárból, jusson eszedbe ez a kérdés...
Esetleg egy nyelvtan könyvet olvasgathatsz, hogy megtanulj értelmesen leírni egy mondatot és el tudd olvasni a kategóriákat, hogy ne a sporthoz írj ilyeneket.

Érdemes elmennie a páromnak is vizsgálatra? Nálam minden oké a nőgyógyász szerint, a páromnak már van egy gyereke.

Annyira szomorú vagyok, hogy megint megjött. Folyton arra gondolok, hogy talán nem is lehet gyerekünk. Már közel egy éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Jobb ha elmegy o is merthogy en a volt parommal 5 even keresztul probalkoztunk pedig neki 2 gyereke van mara volt kapcsolatabol, es soha nem estem teherbe,azt hittem nekem nem lehet babam.azota szilvesztertol az uj parommal osszekoltoztem es a masodik honapban teherbe estem.azt hittem egy csoda tortent velem.ma 12 hetes kismama

Jobb ha elmegy o is merthogy en a volt parommal 5 even keresztul probalkoztunk pedig neki 2 gyereke van mara volt kapcsolatabol, es soha nem estem teherbe, azt hittem nekem nem lehet babam.azota szilvesztertol az uj parommal osszekoltoztem es a masodik honapban teherbe estem.azt hittem egy csoda tortent velem.ma 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Annyira szeretnék már én is egy ilyen sikersztoriban szerepelni!
Ha a te részedrõl minden OK, akkor jobb, ha õ is elmegy egy kivizsgálásra. Fõ a biztonság. :) És legalább ha kiderül, hogy vele sincs baj, akkor megnyugodhattak, és próbálkozhattok továbbra is. :) össze fog jönni. Szorítok.
Nem, mivel a párod nevén már van ingatlan.
Nem
Én úgy tudom: amennyiben a párod öröklés útján jutott az ingatlanhoz, ami haszonélvezettel terhelt és a haszonélvezõ bent lakik, akkor igen! Mindenképpen kérdezzétek meg bankban, a pontos körülményeket ismertetve, fognak tudni segiteni!


. Uj vagyok a halakban és lenne pár kérdésem! Van egy 25l-akváriumom benne 2neon hallal 2vitorlás hal 1aranyhal. és még 2gupi meg pár más kishal kb8-9 összesen 14-15hal. Tul sok a hal vagy nem?

Mára 2vitorláshal 1neonhal és még 1kishal megdöglöt rejtéjes körülmények között. Kèt hal csipkedi az aranyhalat és már láthato a sérülés rajta! Talán kevés a hely? Levegöztetö. Szürõ. Melegitõ minden van az akváriumba:a kaja amit adok nekik szunyog lárva (szárított) NE NÉZZETEK HÜLYÉNEK NAGYON KEZDÕ VAGYOK amugy az akvárium egy hete van meg! segitetek??

Legjobb válasz: Szia.Szerintem nem kicsi az akvarium mert nekem is 25l-es ben van 12hal.Annyi a baj csupan, hogy valamelyik hal agressziv es nem szabad pl:1guppit osszerakni 1neonnal :-)

Szia.Szerintem nem kicsi az akvarium mert nekem is 25l-es ben van 12hal.Annyi a baj csupan, hogy valamelyik hal agressziv es nem szabad pl:1guppit osszerakni 1neonnal :-)
Mielõtt tovább folyna a vita, felhívnám a válaszolók figyelmét, hogy a kérdezõ nem "uj a halakban" hanem egy újra jelentkezõ troll, provokatív, idióta, kamu kérdésekkel.
Az rohadtul nem kifogás, hogy kezdõ vagy, mert saját erõdbõl kellett volna utánanézned a leendõ háziállataid tartásáról. Inkább most ajándékozd el a halaidat, és kezdd újra az egészet. Az eladó (is) megérdemelne egy pofont.
kérdezõ mielõtt megveszed a halakat olvass utána
a boltban az eladó azt is mondaná hogy 100 vitorláshalat rakj egy 20 literes akváriumba mert neki mindegy csak vegyék meg
Es amugy sem teszteltem oket csak ilyen halat ajanlottak a boltba az akvariumba es nem is ertem miert engem sertegetsz mikozbe o/ok mondtak h ezek nagyon jol elelnek benne :-)
Ki tart vissza?Bear Grlys tulelne
Aki ilyeneket tesztel hogy meddig bírja annak legszívesebben az anyját bezárnám egy 2 m2 szobába és tesztelném meddig él utána meg a kis ro hadék kölykét is tesztelném!
Szerintem te elvagy tevedve mert neke. 1, 5evet kibirtak szoval ennyit errol :-)
Úristen...25 literes akváriumba max 4-5 nanohalat lehetne tartani (nanohal=2-3 centis) de én még azt se tennék ilyen kicsibe. Az aranyhal hidegvízi, minimum!! 150-200 liter kell neki, a vitorlásnak szintén 100-150 liter kell, a neonnak is sokkal nagyobb akvárium kell függetlenül attól, hogy kicsi. Az összes halad el fog pusztulni ammóniamérgezésben pár napon belül. De valószínûleg még azelõtt kinyírják egymást, ugyanis olyan halakat raktál össze, akiket nem lehet egy akváriumban tartani...
Nem azert kedves valaszolo de allatboltba se 100literes akvariumokba vannak a halat es nekem is voltak ilyen halaim 25 literes akvariumba 1, 5 evig szepen eleltek.Mar bocs :-)
Nem bántásnak mondtam amit mondtam.De ha tényleg szeretnél halakat 1-2napon belül vidd vissza a guppin kívül az összes halat.Mert ha nem hát akkor majd saját károdon tanulod meg hamarosan hogy ez nem volt jó..... ez az elsõ komizónak is szól ahelyett hogy tök butaságokkal tömné a normális fejét is....
Az elsõ válaszoló se ért semmit az akvarisztikához már lejött számomra.Ezeket össze se lehet rakni mert a aranyhal 150litertõl hideg vízbe való atöbbi melegbe neonból minimum 6ot tartunk 70litertõl vitorlást 100litertõl.Egyedül talán a guppi maradhatna de ezek így gondolom valami kis belsõ szûrõvel 1-2 hét és megdöglenek nyguodt lehetsz
A kérdező hozzászólása: figyeljetek én vagy se provokativ se hazudos és nincsenek kamu kérdéseim komolyan kérdeztem ..csak azcirjon aki segiteni akar az ne aki provokativ idiotának hiv...ésvképzeljétek ikrákat találtam az akváriumbacma reggel

Kismamák/anyukák, akiknek a párjuknak már van egy másik nőtől gyereke. Hogyan éreztek?

Mikor kiderült, hogy ti is babásak vagytok, ugyanugy tudtatok "viselkedni" a másik gyerekkel? Nálunk van már egy 6 évese a páromnak. Megszerettem a gyereket már az elején, ? is engem, annak ellenére hogy nagyon hasonlit az anyjára, és mikor itt van mindig eszembe jut az ? "egykori boldogságuk". Egy ideje tudjuk már, hogy én is babás vagyok, és ugyanugy szeretem, törödök a másik gyerekkel amikor nálunk van, de valahogy "fura " érzések is kavarognak bennem. Nem is tudom leirni.. Mintha már féltékeny lennék, mikor a nagyszül?k babusgatják, okos unokám-szép unokám stb, vajon az enyémmel is ennyit fognak törödni majd meg hasonló dolgok.A párom minden nap hangoztatja,hogy örül a babánknak, szóval ezzel nincs gond. Remélem értitek mit szerettem volna leirni. Ezek normális érzések, vagy velem van a baj?

Legjobb válasz: Ja és még annyit, hogy tudom, hogy a párom megint fiút szeretne, bár azt mondja bárhogyan lesz is szeretni fogja. De mesélték a rokonok,hogy mennyire örült, mikor kiderült az elõzõ gyereknél hogy fia lesz, és arra is gondolok, hogyha most lány, akkor megint "alulmaradok" az elsõvel szemben. Én viszont kislányt szeretnék a szivem mélyén, valahogy régi vágyam, egy szép nevetõs aranyos kislány, de ha fiú lesz, az is nagyszerû lesz,imádni fogom, tényleg az a fõ hogy teljesen egészséges legyen!

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyit, hogy tudom, hogy a párom megint fiút szeretne, bár azt mondja bárhogyan lesz is szeretni fogja. De mesélték a rokonok, hogy mennyire örült, mikor kiderült az elõzõ gyereknél hogy fia lesz, és arra is gondolok, hogyha most lány, akkor megint "alulmaradok" az elsõvel szemben. Én viszont kislányt szeretnék a szivem mélyén, valahogy régi vágyam, egy szép nevetõs aranyos kislány, de ha fiú lesz, az is nagyszerû lesz, imádni fogom, tényleg az a fõ hogy teljesen egészséges legyen!
El sem tudom képzelni milyen lehet :-S Nálunk a párom családjában elsõ unoka lesz, az én apumnak már van 2 fiú unokája a féltestvérem révén, de mégis fiú unokát akart. Eddig kislánynak mutatta magát most meg fiúnak szóval már semmiben nem vagyok biztos :-D Párom is fiú párti volt. Én úgy érzem nem tudnám más gyerekét nevelni akár teljesen akár csak hetente pár napig :-( Ezért is félek kicsit mi lesz ha szétmegyünk és a férfiak is így állnak majd az én gyerekemhez :-S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Persze, nem úgy szeretem mintha a sajátom lenne, abban én sem hiszek. Viszont soha nem hallottam sem a gyerektõl, sem a páromtól, sem a nagyszülõktõl azt, hogy azt mondta volna nekik a gyerek, hogy érzi vagy látja rajtam, hogy nem szeretem annyira. Sõt. Mikor megkérdezték, hogy szeret e engem, azt mondta igen, ezt mondja mai napig is. Szoval nem érzi, hogy én miképpen érzek most, de nem is szabad. Azt tudom hogyha megszületik az enyém, akkor biztos nagyon morcos lesz, féltékeny, mert az anyukájának már van mástól is gyereke, és vele is ilyen. A lényeg, hogy igen, nekem a sajátom az elsõ már most, és mindig is az lesz, de ez igy van rendjén. És nyilván az én szüleimnél is a mienk lesz az elsõ minden tekintetben.
Szia.Az én páromnak van egy hat éves fia.Nekem eleinte nagyon nehéz volt/ amikor még nem tudtam hogy lehet-e gyerekem/ hogy egy idegen gyerek fekszik az ágyunkban és mondja a páromnak hogy apa szeretlek, majd megszakadt a szívem hogy lehet hogy nekem soha nem fogja mondani a sajátom.De én sajnos nem tudtam vagy nem akartam megszeretni és mi ezt meg is beszéltük itthon hogy valamiért nem megy.A párom ezt megértette és azóta nem téma.Játszok vele meg elvagyunk ha itt van de ennyi.Nyolc éve szeretnék gyereket.Egy vetélés után összejött megint most 34-hetesek vagyunk.Apa nagyon vigyáz ránk és már alig várja a pici lányát hogy itthon legyen.Nem tudom hogy fog alakulni de nem fogom hagyni hogy a kisfia érezze amik bennem vannak.Nem tehet róla de azt hiszem én sem.
Szia! Az én páromnak is van egy 8 éves lánya. A kilánnyal nagyon jól kijöttem az elejétõl fogva, 3 éves volt mikor megismertem. Nagyon jó barátnõk lettünk. Õ az elsõ unoka anyósoméknak, és õt imádják, kényeztetik a legjobban. Nem voltam rá féltékeny, amíg meg nem született a fiam. Mikor megszültem, a párom elhalmozta nagylányát mindenféle játékkal, meg mindennel amit kitalált a kiscsaj. És olyankor bizony éreztem, hogy féltékeny vagyok, hogy õ sokkal több mindent megkap mint pl. a fiam. De ezek az érzések már elmúltak, minden olyan mint régen volt. A nagy imádja az öcsikéjét, és ez nekem mindennél fontosabb.
Teljesen normális érzések. Anya leszel, és az ösztöneid azt súgják, hogy a te gyereked az elsõ és mindenben az õ érdekeit nézed. Ezzel senkinek nem lehet problémája addig amíg nem jut el egy beteges szintre (de nálad errõl nincs is szó). Szeretni kell a másik gyereket is de nem lehet (és nem is kell)ugyanúgy mint a sajátodat...hiszen nem ugyanolyan gyereked(vajon õ ugyanúgy szeret téged mint az anyukáját?!). Tisztelem azokat akik azt tudják "mondani", hogy "úgy szeretem mint a sajátomat" (és nem is igazán hiszem el, mivel szerintem csak arról van szó, hogy nagyon jó emberek akik intelligensen tudják kezelni az ilyen szituációkat). Nálunk a párom elsõ gyereke már kamasz (fiatalkori kapcsolatból, elég érdekes édesanyával, aki nem kicsit nevelte a férjem ellen...), sajnos nem igazán érdekli mi van velünk, hiába keressük, neki minden fontosabb mint az, hogy elfogadja a meghívásunkat...A mi gyerekünk velünk él, õ neveli, õ fürdeti, az anyukáját(engem) imád stb...egyértelmû, hogy hozzá közelebb áll (nem mondhatom, hogy jobban szereti, mert ez így nem lenne igaz). Én mindig normális voltam vele amikor találkoztunk, nincs bennem rossz érzés hiszen tudtam, hogy õ van, ismerek minden részletet a férjem múltjából, így mentem hozzá, vállalva ezzel minden esetleges "kellemetlenséget". Soha nem bántom (akármilyen gonoszan viselkedik a férjemmel akinek ezzel fájdalmat okoz) még szavakkal sem minõsítem a viselkedését. Azt, hogy mennyire szeretem...mint a szomszéd kisfiút... A nagyszülõkkel meg nem tudsz mit csinálni. Vannak olyanok akiknek minden unoka egyforma(vagy õk is csak mondják és úgy tesznek?), és vannak akik különbséget tesznek ilyen vagy olyan okok miatt, és ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy jobban szereti egyiket vagy másikat. De szerintem ez is csak akkor fáj, ha a te gyereked a második. Végülis ez is érthetõ, hiszen neked is "egyforma" volt minden nagyszülõ? Van akihez közelebb álunk és van akivel felszínesebb a kapcsolatunk. Teljesen normálisak az érzéseid, és biztos sok ilyen lesz még, mert neked õ lesz a leg-leg-leg...:) )) Boldog babavárást!
2.vagyok Persze, ez is elõfordulhat, de nem izgulok, mert én 20 éves vagyok, párom 23 szóval még akkor se lenne baj, bár ez az opció nem túl valószínû.
Az eszetekbe sem jut, hogy mire a ti (leendõ) gyereketek annyi idõs lesz, mint a "régi" addigra a párotoknak új kapcsolata lesz, ahol esetleg éppen babát várnak? Komolyan.
Szia. :D Páromnak van már egy 3 éves kislánya. Sokat van nálunk, nagyon szeretem és õ is engem. Teljesen normális, hogy van egy ilyen fura érzésed, mert nekem is van. Nem is tudom, hogy mi erre a jó szó, de én félek, hogy, ha megszületik az én kislányom, akkor a páromét nem fogom már úgy szeretni. Én mondjuk a nagyszülöktõl nem félek, mert állandón a hasamat simogatják meg beszélnek a babához és már msot szeretik annyira, mint a másikat. Apuka titkos vágya nálunk is egy kisfiú volt, de azt mondta, hogy végülis mind1. Hát kislány lesz, de már most õ is apuci szeme fénye. Szerintem felesleges izgulnod. Nagyszülõk is ugyan annyira fogják szeretni, mint a másikat és apucija is. Barbi :)
Normális, de ne félj ilyenektõl. Eszedbe jutna ez, ha pl: a tesódnak lenne gyereke, aztán neked, hogy a szüleid vajon a tiédet is úgy szeretik-e, mint az övét? Minden gyerek más és más, de mindet ugyanúgy szeretni lehet. Másik gyereknél sokszor az a problémája az "új" anyukáknak, hogy a férjüknek már van mástól és akkor most vajon ezt is szeretni fogja-e. Ez is csak egy olyan félelem ami fel sem merülne, ha ugyanez az anyuka szülné esetleg a 3. gyereket a férfinek, hogy vajon szeretni fogja-e, hiszen már van neki 2. :) Arra gondolj, hogy az valamiért nem mûködött, de a most van és a mostban te vagy, és boldogok vagytok, aminek a koronája a pici.
A kérdező hozzászólása: Én is igy gondoltam egészen addig, ameddig meg nem ismertem ezt a péromat. Ugyanis az azelötti páromnak is volt már egy gyereke. Hiába, ugy látszik én vonzom ezeket a pasiakt. :) De a viccet félretéve, arra jó volt ez az idõ hogy tudjam milyen is egy gyerekkel foglalkozni, nevelgetni, tanitgatni, hogyan kell bánni velük. Magyarul, alap dolgokat már elsajátitottam, igy talán nem lesz annyira nagyon új amikor a sajátom lesz ennyi idõs. .)

Közös házat tervezünk vásárolni a párommal. Neki van egy 4 éves lánya, aki után gyerektartást fizet. Ha egyszer nem lesz keresete akkor a nevén lévő házrészből elvehetnek valamennyit gyerektartás címén?

Legjobb válasz: azt kéne hogy a te neveden legyen az egesz haz es a párod haszonélvezete legyen rajta igy õ is be van biztositva hogy örök életere amig el az ö rendelkezik vele de nem örökli a gyereke hanem a ti sajat gyereketek örökli mi igy csinaltuk.

azt kéne hogy a te neveden legyen az egesz haz es a párod haszonélvezete legyen rajta igy õ is be van biztositva hogy örök életere amig el az ö rendelkezik vele de nem örökli a gyereke hanem a ti sajat gyereketek örökli mi igy csinaltuk.
ma 12:48 már bocs de mér ne örökölne a gyerek egy olyan házat amit az apja épít, és ha a kerdezõvel szétmennek az apa ne jusson hozzá a több millios vagyonához mert csak ugy oda ajándékozta a kérdezõnek. Mit kezd a haszonélvezettel ha válláskor a kérdezõ nem tud hova menni 1-2 új gyerekkel papíron õvé a ház simán utcára teszi a kérdezõt.
Nem, mert gyerektartást bér jellegû jövedelembõl vonnak vagy tiltanak. A kislány viszont ugyanolyan örökös lesz, mint ha majd lesz közös gyereketek.
Ha tulajdonjoga van a házon az õ részére ráterhelhetik. Unokahúgom van most így szerencsére náluk az õ nevén van a ház, és a párja csak akkor tud fizetni elõzõ kapcsolatából származó gyerekei után ha van melója. Az ex meg ugrál, perel már foglaltatott volna, de pofára esett.A bútorokat is a srác fizette de az uncsihugom neve van a megrendelõ lapon, így nem tudtak semmihez se nyúlni. Egyébként mindig tisztességesen fizet a srác de vidéken nem sok melólehetõség van.
Persze, ráterhelik a házra.De elõször vagyonvizsgálatot rendel el a bíróság.Ettõl természetesen csak akkor kell tartani ha hónapokig nem fizet az apa és az anyuka feljelenti.
Elméletileg igen ha sokáig nem fizet az anyuka a bíroságtól kéri a gy.t. megelõlegezését amit késöbb a bíroság behajt az apukán és ha a ház az egyetelen vagyona a bíroság elárverezheti. Az anyukának nincs semmi köze az ex tulajdonához de a gyerek törvényes örökös lesz.
remélhetõleg nem mennek szét ahogy mi sem.de képzeld el pl azt hogy fele-fele aranyban veszik meg apuka meghal 13 ev mulva anyukukae 50% egyik gyereke 25 masike 25 es azt mondja a kedves zabigyerek anyja tüzelésére hogy fizesse ki õt a kérdezõ vagy el kell adniuk vagypl. bosszantasbol beköltöztet oda bárkit..nos mi azert döntöttünk amellett hogy enyem a haz parom haszonelvezõ mert ilyen példa volt a 2. szomszedunkban amit leirtam...most épp valami hajléktalanfélét vitt a lakasba a kedves mostohagyerek.mert neki joga van...ill. eladta valakinek a házrészét ennek a hajlaktalanfélének mert anyukanak nem volt pénze õt kifizetni hiaba élvezett elsöbbseget megvetelben.
"Mit kezd a haszonélvezettel ha válláskor a kérdezõ nem tud hova menni 1-2 új gyerekkel papíron õvé a ház simán utcára teszi a kérdezõt." A haszonélvezeti jog ERÕSBB, mint a tulajdonjog! Akinek haszonélvezete van egy ingatlanon az még jobb, mintha az övé lenne... Ugyanis kiköltöztetni nem lehet, a beleegyezése nélkül SEM kiadni SEM eladni nem lehet a házat. Példa: Neked van egy lakásod és nekem van a te lakásodon haszonélvezetem. Te engem soha többet nem rakhatsz ki, nem adhatod el a lakásod ha én nem egyezek bele és még bérlõt sem hozhatsz a lakásba az én engedélyem nélkül.

A nagyajkamon már egy pár napja van egy borsó méretû csomó, és fáj is, mit tegyek? Többi lent!

Nem rég vettem észre, és be is van dagadva ráadásul fáj is. Nem merek szólni anyának, és orvoshoz sincs már idõ elmenni ugyanis holnap utazok nyaralni. Nem pattanás, nemtudom mihez hasonlítani csak egy piros dudor. Mi lehet ez?:( Bekentem már bepantennel, neogramormonnal és canestennel de persze egyik sem segített. Ötlet? Kinek volt már hasonló?

Legjobb válasz: Borotválod?

Borotválod?
A kérdező hozzászólása: Szoktam, de egy ideje nem borotváltam le
Ha már jó ideje ott van, és fáj is, akkor az orvos lenne a legjobb megoldás.
Persze, hogy nem segít egy krém sem, hiába kened, hiszen nem tudod mi az és mi való rá.
A gyerekek jól vannak (The Kids Are All Right) Jó film! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) az biztos h jó film:)

10 éve élünk a párommal együtt . Van egy 9 éves lányunk. A lakás az én nevemen van, örököltem. Szakítás után a párom követelheti a lakás felét?

Legjobb válasz: A lakás felét nem, de azt a pénzt igen, ami a felújitásához, és berendezéséhez, korszerûsítéséhez fel lett használva.

A lakás felét nem, de azt a pénzt igen, ami a felújitásához, és berendezéséhez, korszerûsítéséhez fel lett használva.
Egészen pontosan a felújításával keletkezett értek növekedés felet kérheti. Pl a ház ért 10 milliót, ti közösen felújított átok, most ér 12 milliót, akkor 1 milliót követelhet. Illetve a felújítás árának felet, tehát mondjuk egy fel milliós költségû felújítás áll ez 250 e.
A lakás a tiéd. De amit azután szereztetek közösen, annak a felét követelheti. Jogosan. Legyen az házfelújításba fektetett pénz vagy bármilyen tárgyi dolog, amit akkor vettetek meg, amikor már együtt voltatok. Ezt pénzben követelheti és ki kell fizetned.
pontosítva a szerzési arány arányában mivelhogy nem házasok csak élettársak ha mondjuk a pasi 200000.- keres a csaj 100000.- akkor a 2/3-a jár a pasinak no nem a lakás hanem az értéknövelés összegébõl

A kutyám "kukija" felett pár centivel van egy kisebb dudor. Miért alakult ki?

Legjobb válasz: Mindig ott van? Mert az enyémnek, ha "olyan" állapotba kerül lesz dudor, de aztán el is múlik, ahogy az állapota is..

Mindig ott van? Mert az enyémnek, ha "olyan" állapotba kerül lesz dudor, de aztán el is múlik, ahogy az állapota is..
A kérdező hozzászólása: pár napja vettem észre, pont a hasát vakargattam és akkor. csak fura mert eddig nem volt ott.
A kutyáknak van heréjük csak nem a hasukon...
nem lehet hogy sérve van?? az én kutyámnak is vt...:S
elsõ voltam... a kutyáknak egy nagy izgalom közepette (például jujj simogat a gazdi!!) is lehet "merevedésük". az én kutyámnak sokszor van így... fõleg akkor, mikor kimegyek hozzá és örül nekem. de azért nézesd meg egy orvossal, ha nem tûnik el.. lehet valamilyen csomó.
A kérdező hozzászólása: jó akkor várok, hátha elmúlik. köszi mindenkinek!
Pontatlanul írtad le, hogy hol helyezkedik el az a dudor, ebbõl nem lehet tudni, hogy valójában mire gondolsz, de én sejtem. Nem fog elmúlni, ne várd! :) )) Ezen rendszeresen elcsodálkoznak a kezdõ kankutya gazdik. Az a dudor a kutya makkjának a hagymája. Az kell hozzá, hogy össze tudjanak ragadni a szukával. Olvasd el a kutya anatómiáját: http://www.szamarkandi.hu/index.php?option=com_content&view=.. Különös tekintettel a "6. A nemi szervek" bekezdésre!
A kérdező hozzászólása: köszi :) örülök, hogy nincs baja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!