Találatok a következő kifejezésre: Páromnak a van (7079 db)

Miért van ennyi párt a parlamentben és politikus?

Legjobb válasz: Pártból nincs túl sok, ha viszonyítunk. Ugye a kétpártrendszer azért rossz, mert van ez és van az, és ha neked egyik sem jó, akkor legfeljebb annyit tehetsz, hogy nem mész el szavazni. Jó, ha van legalább három vagy négy párt. De ha túl sok van, az sem jó (egyébként ezt kerülik el a bejutási küszöbbel), mert akkor teljesen ellentétes állásponton lévõ pártok is koalícióra kényszerülhetnek, ami meg senkinek sem jó (nézd meg pl. északi szomszédunkat - ott hat párt van a parlamentben, ebbõl négy a kormánykoalíció, amely fél évvel a választások után szétesni készül, legalábbis voltak ilyen hírek). Szóval a három-öt párt az ideális. Most eltekintettem attól, hogy én egyáltalán nem ültetnék pártokat a parlamentbe, mert ezek nem a népet vagy annak egy rétegét képviselik (holott ezt hirdetik folyton), hanem kizárólag saját magukat és pénzelõiket. Hogy miért van ilyen sok képviselõ? Csak. Mert 1989-ben így döntöttek a "kerekasztal lovagjai", akiket egyébként az égvilágon senki nem hatalmazott fel alkotmányozásra. Egyébként emiatt már nem kell aggódni, a következõ parlament kisebb lesz (200 fõ, plusz kisebbségek képviselõi, plusz határon túli magyarok képviselõi, összesen kb. 220-230 fõ).

Mert gazdag ország vagyunk és valahová el kell költenünk a sok pénzünk.
Pártból nincs túl sok, ha viszonyítunk. Ugye a kétpártrendszer azért rossz, mert van ez és van az, és ha neked egyik sem jó, akkor legfeljebb annyit tehetsz, hogy nem mész el szavazni. Jó, ha van legalább három vagy négy párt. De ha túl sok van, az sem jó (egyébként ezt kerülik el a bejutási küszöbbel), mert akkor teljesen ellentétes állásponton lévõ pártok is koalícióra kényszerülhetnek, ami meg senkinek sem jó (nézd meg pl. északi szomszédunkat - ott hat párt van a parlamentben, ebbõl négy a kormánykoalíció, amely fél évvel a választások után szétesni készül, legalábbis voltak ilyen hírek). Szóval a három-öt párt az ideális. Most eltekintettem attól, hogy én egyáltalán nem ültetnék pártokat a parlamentbe, mert ezek nem a népet vagy annak egy rétegét képviselik (holott ezt hirdetik folyton), hanem kizárólag saját magukat és pénzelõiket. Hogy miért van ilyen sok képviselõ? Csak. Mert 1989-ben így döntöttek a "kerekasztal lovagjai", akiket egyébként az égvilágon senki nem hatalmazott fel alkotmányozásra. Egyébként emiatt már nem kell aggódni, a következõ parlament kisebb lesz (200 fõ, plusz kisebbségek képviselõi, plusz határon túli magyarok képviselõi, összesen kb. 220-230 fõ).
Azért, mert a sok idióta megvezetett engedett a demagóg pártpolitikáknak és elment, hogy szimpátiáját fejezze ki nemzetünk hóhéraival szemben. Csak ezért vannak bent.
Probalj meg te vitazni, ha nincs kivel. Viszont ok csak ehhez ertenek. Ellenkezo esetben az orszag fellenditeserol a sok sok problema megoldasaval kellene hogy foglalkozzanak, arra pedig nincs ...... , nemaly kepviselonel pl. eleg ha megszolal, s maris kiderul milyen magas ertelmisegi szinten van.
Pártból nincs annyira sok de nincs túl kevés se , sõt nagyon is sok van csak a kisebbek közül egyiknek sincs mandátuma se.Amúgy most a FIDESZ akarja , hogy legyen kevesebb ember a magyar parlamentben én legalább is így tudom.
Pártból nincs sok, de képviselõbõl bõven elég lenne ha mondjuk csak fele ennyien lennének...
ennyi párt? szinte már egypártrendszer van, az ellenzék épphogy lélegzik
Pártból nincs sok. Képviselõbõl több, mint kellene.
azért, hogy az adót legyen hova fizessed, és nehogy értelmes helyre menjen!
Látod, ez egy jó kérdés! Nagyon jó kérdés! :D
Sok párt van de abból most csak 4 jutott be a parlamentbe. Hála az Istennek és vannak függetlenek is. Az hogy miért van annyi politikus azt nem tudom. Az biztos hogy 10 millió embernek semmi szüksége kb. 300 fõs parlamentre, mert csak fogy a pénzt.
Egyszerû a képlet: mert ennyi szék van a Parlamentben!?

Érdemes elmennie a páromnak is vizsgálatra? Nálam minden oké a nőgyógyász szerint, a páromnak már van egy gyereke.

Annyira szomorú vagyok, hogy megint megjött. Folyton arra gondolok, hogy talán nem is lehet gyerekünk. Már közel egy éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Jobb ha elmegy o is merthogy en a volt parommal 5 even keresztul probalkoztunk pedig neki 2 gyereke van mara volt kapcsolatabol, es soha nem estem teherbe,azt hittem nekem nem lehet babam.azota szilvesztertol az uj parommal osszekoltoztem es a masodik honapban teherbe estem.azt hittem egy csoda tortent velem.ma 12 hetes kismama

Jobb ha elmegy o is merthogy en a volt parommal 5 even keresztul probalkoztunk pedig neki 2 gyereke van mara volt kapcsolatabol, es soha nem estem teherbe, azt hittem nekem nem lehet babam.azota szilvesztertol az uj parommal osszekoltoztem es a masodik honapban teherbe estem.azt hittem egy csoda tortent velem.ma 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Annyira szeretnék már én is egy ilyen sikersztoriban szerepelni!
Ha a te részedrõl minden OK, akkor jobb, ha õ is elmegy egy kivizsgálásra. Fõ a biztonság. :) És legalább ha kiderül, hogy vele sincs baj, akkor megnyugodhattak, és próbálkozhattok továbbra is. :) össze fog jönni. Szorítok.
majd 10 év múlva mikor fájó háttal mogorva arccal ballagsz haza a gyárból, jusson eszedbe ez a kérdés...
Esetleg egy nyelvtan könyvet olvasgathatsz, hogy megtanulj értelmesen leírni egy mondatot és el tudd olvasni a kategóriákat, hogy ne a sporthoz írj ilyeneket.

Nem vagyunk összeházasodva, de eggyütt élünk, van egy 5éves közös gyerekünk, közös lakcímen vagyunk, külön akarunk meni, de a ház a párom nevén van. Nekem jár valami?

Mert szerinte nem.

Legjobb válasz: Ha ez a parodnak a tulajdona volt, s te bekoltoztel oda, akkor valoban igaza van a parodnak. Ha kozos szerzemeny, vagy kozos felujitas tortent, akkor lehet kovetelni valod vele szemben hivatalosan is.

Az együtt néztük ki-vel nem lehet mit kezdeni. :) Az együtt újítottuk fel ezzel már kellene, hogy kapjál valamennyit, csak ugye ezt bizonyítani kell, ami utólag mindig sokkal nehezebb, más lenne, ha a felújítás után fel lett volna értékeltetve, akkor tudnátok, hogy mennyivel ér utána többet.
Nem.De adhat. Mert jogilag a párod abszolút for-ban van.
Ha ez a parodnak a tulajdona volt, s te bekoltoztel oda, akkor valoban igaza van a parodnak. Ha kozos szerzemeny, vagy kozos felujitas tortent, akkor lehet kovetelni valod vele szemben hivatalosan is.
A közös lakcím nem jelent semmit. Ha a ház a párod nevén van, tehát õ a tulajdonos, akkor téged nem illet semmi.
Ügyvédként biztosíthatlak, ha a felújítás érdemi volt (nem csak tisztasági festés, vagy ilyesmi) akkor azt a tulajdonjog mértékébe be lehet számítani, azaz tulajdonrészt szerezhetsz. A gyermek elhelyezése szempontjából akár a megosztott ingatlanhasználat is lehetséges. A közös szerzemény pedig közös és megosztandó (ha nem akarnál maradni a házban).
Amit vittél a kapcsolatba az a tiéd. Ha vettél házba egy festményt az a tiéd de a házban tulajdoni részed még akkor sem lenne ha házasok lennétek.
hát nem is...különben is, ami házasság elõtti vagyon, az nem válik közös vagyonná, igy házasság ill. válás után se kapnál semmit a házból...
Gyerektartás, és amit bizonyítani tudsz, hogy az 5 év alatt közösen szereztetek. Miért van az Õ nevén? Mert ha a kapcsolat kezdetén is az õ tulajdona volt, akkor bizony Neked nem jár semmi. Ha azt 5 éven belül közösen vettétek, akkor jár, viszont bizonyítanod kell a közös szerzést. Nem egy "nagyvonalú" ember!
jó lenne egy ügyvéddel is beszélni, a gyerek miatt szerintem nem lehet ki az utcára, de nem vagyok otthon a témában
A kérdező hozzászólása: Õ vette a házat, de eggyütt néztük ki, eggyütt újítotuk fel, én nagyon sok mindent vettem bele, ezért is érzem úgy, hogy egy kicsit az enyém is.nem kellene a fele, de hogy kapjam a ruháim, és menyjek, ez azért durva.szerintem.
Ha számlákkal tudod igazolni a vásárlásokat (bútorok stb), azt megtérítik neked. Ha nincs, akkor sajnos bukta.
Ezért nem kell egy nõnek pasihoz költözni. -egy komoly nõ nem megy pasi házába lakni. pláne gyereket nem szül házasság nélkül. Nem nagyon érte meg évekig csicskázni egy ilyen kihasználós alaknak, a munkád benne van, õ meg csak élõsködött rajtad.
utolsó: miért, szerinted járna a fele ház a nõnek, mert be méltóztatott költözni? és még a pasi az "élõsködõ"? ne járasd már le a nõi nemet. kösz.
# 12/13 Nagy az isten állatkertje csak kicsi a kerítés.

Melyik South Park-részben van, amikor Cartman a hangosbemondóba kiáltja Garisonnak, hogy "how would you like to suck my balls"?

Legjobb válasz: ez a South Park movieban volt ha jol emlexem. South Park: Bigger, Longer & Uncut

ez a South Park movieban volt ha jol emlexem. South Park: Bigger, Longer & Uncut
Gondolom, a Tourette-es részben.
A kérdező hozzászólása: kösz, lehetséges.
Ezt a nagy filmbe mondja Cartman a Mr. Garisonnak.
a filmben mondja be...
A kérdező hozzászólása: A cserebogaraknak 3 pár lábuk van *
pók:8láb cserebogár 6láb összesen 54 láb 8db csereb.és pók akkor lábak száma x 6x+8(8-x)=54 6x+64-8x=54 -2x=-10 x=5 5db cserebogár: 30 láb 3db pók=24láb 30+24=54 láb
A kérdező hozzászólása: de hogy jött ki neked a -2x = -10 ?:..nemértem
6x+64-8x=54 /6x-8x=-2x -2x+64=54/ /-64 54-64=-10 -2x=-10 x=5 okés igy?
A kérdező hozzászólása: "6x+64-8x=54 /6x-8x=-2x <---- ez hogy jött ki ? -2x+64=54/ /-64 54-64=-10 -2x=-10 x=5 okés igy?"
6x+8(8-x) felbontod a zárójelet 6x+64-8x egynemûeket összevonod 6x-8x=-2x
A kérdező hozzászólása: JAAAA értem köszönöm ':D

Miért eredeti nyelven vetítik a LifeNetwork adásait? Pár napig van magyar szinkron, utána pár napig nincs.

Pár hete az ID helyére a LifeNetwork került (Diginél vagyunk).Akkor nem volt szinkron m?sorokhoz. Pár napra rá már átváltottak szinkronos sugárzásra.

Megszakításos módon voltam együtt a párommal a menstruációm után pár nappal van esély a terhességre?

Normális válaszokat kérek!!!

Legjobb válasz: Mennyi az a pár nap? Ha öt napon belül, akkor kevés az esély rá, ah öt napon túl, akkor egyre több. Mindig is utáltam a megszakításos módszert, olyan parás az egész... Van vmi tüneted?

Mennyi az a pár nap? Ha öt napon belül, akkor kevés az esély rá, ah öt napon túl, akkor egyre több. Mindig is utáltam a megszakításos módszert, olyan parás az egész... Van vmi tüneted?
A kérdező hozzászólása: 5-6 nap után történt , a melleim feszülnek a hasam is néha fájdogál.egyépként aug.9 felé kéne megjönnie ha nincs baba, de ha van örülnék neki
Van, nem is kevés esély!
Igen, van esély rá.
Van aki menstruáció alatt esik teherbe!!Így igen..lehetséges!!
Szia! Ez a jó eset, amikor valaki örül a babának. Ha szeretettek volna, akkor remélem most ott fekszik a hasadban :) . Van esélyed rá, igen, majd írd meg van-e baba!
ha nem védekeztek akkor mindig fennáll a baba esélye. ha te tényleg örülnél neki akkor szorítok hogy ott legyen :) ha meg nem akkor ne idegeskedj és reméljük a legjobbakat :) a párod mit szólna ha baba lenne?
A kérdező hozzászólása: Nekem is és neki is az elsõ babája lenne és örülne neki
A kérdező hozzászólása: Nem jött össze a baba.azért köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!