Találatok a következő kifejezésre: Páromnak a van (7367 db)

Miért van ennyi párt a parlamentben és politikus?

Legjobb válasz: Pártból nincs túl sok, ha viszonyítunk. Ugye a kétpártrendszer azért rossz, mert van ez és van az, és ha neked egyik sem jó, akkor legfeljebb annyit tehetsz, hogy nem mész el szavazni. Jó, ha van legalább három vagy négy párt. De ha túl sok van, az sem jó (egyébként ezt kerülik el a bejutási küszöbbel), mert akkor teljesen ellentétes állásponton lévõ pártok is koalícióra kényszerülhetnek, ami meg senkinek sem jó (nézd meg pl. északi szomszédunkat - ott hat párt van a parlamentben, ebbõl négy a kormánykoalíció, amely fél évvel a választások után szétesni készül, legalábbis voltak ilyen hírek). Szóval a három-öt párt az ideális. Most eltekintettem attól, hogy én egyáltalán nem ültetnék pártokat a parlamentbe, mert ezek nem a népet vagy annak egy rétegét képviselik (holott ezt hirdetik folyton), hanem kizárólag saját magukat és pénzelõiket. Hogy miért van ilyen sok képviselõ? Csak. Mert 1989-ben így döntöttek a "kerekasztal lovagjai", akiket egyébként az égvilágon senki nem hatalmazott fel alkotmányozásra. Egyébként emiatt már nem kell aggódni, a következõ parlament kisebb lesz (200 fõ, plusz kisebbségek képviselõi, plusz határon túli magyarok képviselõi, összesen kb. 220-230 fõ).

Mert gazdag ország vagyunk és valahová el kell költenünk a sok pénzünk.
Pártból nincs túl sok, ha viszonyítunk. Ugye a kétpártrendszer azért rossz, mert van ez és van az, és ha neked egyik sem jó, akkor legfeljebb annyit tehetsz, hogy nem mész el szavazni. Jó, ha van legalább három vagy négy párt. De ha túl sok van, az sem jó (egyébként ezt kerülik el a bejutási küszöbbel), mert akkor teljesen ellentétes állásponton lévõ pártok is koalícióra kényszerülhetnek, ami meg senkinek sem jó (nézd meg pl. északi szomszédunkat - ott hat párt van a parlamentben, ebbõl négy a kormánykoalíció, amely fél évvel a választások után szétesni készül, legalábbis voltak ilyen hírek). Szóval a három-öt párt az ideális. Most eltekintettem attól, hogy én egyáltalán nem ültetnék pártokat a parlamentbe, mert ezek nem a népet vagy annak egy rétegét képviselik (holott ezt hirdetik folyton), hanem kizárólag saját magukat és pénzelõiket. Hogy miért van ilyen sok képviselõ? Csak. Mert 1989-ben így döntöttek a "kerekasztal lovagjai", akiket egyébként az égvilágon senki nem hatalmazott fel alkotmányozásra. Egyébként emiatt már nem kell aggódni, a következõ parlament kisebb lesz (200 fõ, plusz kisebbségek képviselõi, plusz határon túli magyarok képviselõi, összesen kb. 220-230 fõ).
Azért, mert a sok idióta megvezetett engedett a demagóg pártpolitikáknak és elment, hogy szimpátiáját fejezze ki nemzetünk hóhéraival szemben. Csak ezért vannak bent.
Probalj meg te vitazni, ha nincs kivel. Viszont ok csak ehhez ertenek. Ellenkezo esetben az orszag fellenditeserol a sok sok problema megoldasaval kellene hogy foglalkozzanak, arra pedig nincs ...... , nemaly kepviselonel pl. eleg ha megszolal, s maris kiderul milyen magas ertelmisegi szinten van.
Pártból nincs annyira sok de nincs túl kevés se , sõt nagyon is sok van csak a kisebbek közül egyiknek sincs mandátuma se.Amúgy most a FIDESZ akarja , hogy legyen kevesebb ember a magyar parlamentben én legalább is így tudom.
Pártból nincs sok, de képviselõbõl bõven elég lenne ha mondjuk csak fele ennyien lennének...
ennyi párt? szinte már egypártrendszer van, az ellenzék épphogy lélegzik
Pártból nincs sok. Képviselõbõl több, mint kellene.
azért, hogy az adót legyen hova fizessed, és nehogy értelmes helyre menjen!
Látod, ez egy jó kérdés! Nagyon jó kérdés! :D
Sok párt van de abból most csak 4 jutott be a parlamentbe. Hála az Istennek és vannak függetlenek is. Az hogy miért van annyi politikus azt nem tudom. Az biztos hogy 10 millió embernek semmi szüksége kb. 300 fõs parlamentre, mert csak fogy a pénzt.
Egyszerû a képlet: mert ennyi szék van a Parlamentben!?

Érdemes elmennie a páromnak is vizsgálatra? Nálam minden oké a nőgyógyász szerint, a páromnak már van egy gyereke.

Annyira szomorú vagyok, hogy megint megjött. Folyton arra gondolok, hogy talán nem is lehet gyerekünk. Már közel egy éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Jobb ha elmegy o is merthogy en a volt parommal 5 even keresztul probalkoztunk pedig neki 2 gyereke van mara volt kapcsolatabol, es soha nem estem teherbe,azt hittem nekem nem lehet babam.azota szilvesztertol az uj parommal osszekoltoztem es a masodik honapban teherbe estem.azt hittem egy csoda tortent velem.ma 12 hetes kismama

Jobb ha elmegy o is merthogy en a volt parommal 5 even keresztul probalkoztunk pedig neki 2 gyereke van mara volt kapcsolatabol, es soha nem estem teherbe, azt hittem nekem nem lehet babam.azota szilvesztertol az uj parommal osszekoltoztem es a masodik honapban teherbe estem.azt hittem egy csoda tortent velem.ma 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Annyira szeretnék már én is egy ilyen sikersztoriban szerepelni!
Ha a te részedrõl minden OK, akkor jobb, ha õ is elmegy egy kivizsgálásra. Fõ a biztonság. :) És legalább ha kiderül, hogy vele sincs baj, akkor megnyugodhattak, és próbálkozhattok továbbra is. :) össze fog jönni. Szorítok.
majd 10 év múlva mikor fájó háttal mogorva arccal ballagsz haza a gyárból, jusson eszedbe ez a kérdés...
Esetleg egy nyelvtan könyvet olvasgathatsz, hogy megtanulj értelmesen leírni egy mondatot és el tudd olvasni a kategóriákat, hogy ne a sporthoz írj ilyeneket.

Nem vagyunk összeházasodva, de eggyütt élünk, van egy 5éves közös gyerekünk, közös lakcímen vagyunk, külön akarunk meni, de a ház a párom nevén van. Nekem jár valami?

Mert szerinte nem.

Legjobb válasz: Ha ez a parodnak a tulajdona volt, s te bekoltoztel oda, akkor valoban igaza van a parodnak. Ha kozos szerzemeny, vagy kozos felujitas tortent, akkor lehet kovetelni valod vele szemben hivatalosan is.

Az együtt néztük ki-vel nem lehet mit kezdeni. :) Az együtt újítottuk fel ezzel már kellene, hogy kapjál valamennyit, csak ugye ezt bizonyítani kell, ami utólag mindig sokkal nehezebb, más lenne, ha a felújítás után fel lett volna értékeltetve, akkor tudnátok, hogy mennyivel ér utána többet.
Nem.De adhat. Mert jogilag a párod abszolút for-ban van.
Ha ez a parodnak a tulajdona volt, s te bekoltoztel oda, akkor valoban igaza van a parodnak. Ha kozos szerzemeny, vagy kozos felujitas tortent, akkor lehet kovetelni valod vele szemben hivatalosan is.
A közös lakcím nem jelent semmit. Ha a ház a párod nevén van, tehát õ a tulajdonos, akkor téged nem illet semmi.
Ügyvédként biztosíthatlak, ha a felújítás érdemi volt (nem csak tisztasági festés, vagy ilyesmi) akkor azt a tulajdonjog mértékébe be lehet számítani, azaz tulajdonrészt szerezhetsz. A gyermek elhelyezése szempontjából akár a megosztott ingatlanhasználat is lehetséges. A közös szerzemény pedig közös és megosztandó (ha nem akarnál maradni a házban).
Amit vittél a kapcsolatba az a tiéd. Ha vettél házba egy festményt az a tiéd de a házban tulajdoni részed még akkor sem lenne ha házasok lennétek.
hát nem is...különben is, ami házasság elõtti vagyon, az nem válik közös vagyonná, igy házasság ill. válás után se kapnál semmit a házból...
Gyerektartás, és amit bizonyítani tudsz, hogy az 5 év alatt közösen szereztetek. Miért van az Õ nevén? Mert ha a kapcsolat kezdetén is az õ tulajdona volt, akkor bizony Neked nem jár semmi. Ha azt 5 éven belül közösen vettétek, akkor jár, viszont bizonyítanod kell a közös szerzést. Nem egy "nagyvonalú" ember!
jó lenne egy ügyvéddel is beszélni, a gyerek miatt szerintem nem lehet ki az utcára, de nem vagyok otthon a témában
A kérdező hozzászólása: Õ vette a házat, de eggyütt néztük ki, eggyütt újítotuk fel, én nagyon sok mindent vettem bele, ezért is érzem úgy, hogy egy kicsit az enyém is.nem kellene a fele, de hogy kapjam a ruháim, és menyjek, ez azért durva.szerintem.
Ha számlákkal tudod igazolni a vásárlásokat (bútorok stb), azt megtérítik neked. Ha nincs, akkor sajnos bukta.
Ezért nem kell egy nõnek pasihoz költözni. -egy komoly nõ nem megy pasi házába lakni. pláne gyereket nem szül házasság nélkül. Nem nagyon érte meg évekig csicskázni egy ilyen kihasználós alaknak, a munkád benne van, õ meg csak élõsködött rajtad.
utolsó: miért, szerinted járna a fele ház a nõnek, mert be méltóztatott költözni? és még a pasi az "élõsködõ"? ne járasd már le a nõi nemet. kösz.
# 12/13 Nagy az isten állatkertje csak kicsi a kerítés.

Melyik South Park-részben van, amikor Cartman a hangosbemondóba kiáltja Garisonnak, hogy "how would you like to suck my balls"?

Legjobb válasz: ez a South Park movieban volt ha jol emlexem. South Park: Bigger, Longer & Uncut

ez a South Park movieban volt ha jol emlexem. South Park: Bigger, Longer & Uncut
Gondolom, a Tourette-es részben.
A kérdező hozzászólása: kösz, lehetséges.
Ezt a nagy filmbe mondja Cartman a Mr. Garisonnak.
a filmben mondja be...
A kérdező hozzászólása: A cserebogaraknak 3 pár lábuk van *
pók:8láb cserebogár 6láb összesen 54 láb 8db csereb.és pók akkor lábak száma x 6x+8(8-x)=54 6x+64-8x=54 -2x=-10 x=5 5db cserebogár: 30 láb 3db pók=24láb 30+24=54 láb
A kérdező hozzászólása: de hogy jött ki neked a -2x = -10 ?:..nemértem
6x+64-8x=54 /6x-8x=-2x -2x+64=54/ /-64 54-64=-10 -2x=-10 x=5 okés igy?
A kérdező hozzászólása: "6x+64-8x=54 /6x-8x=-2x <---- ez hogy jött ki ? -2x+64=54/ /-64 54-64=-10 -2x=-10 x=5 okés igy?"
6x+8(8-x) felbontod a zárójelet 6x+64-8x egynemûeket összevonod 6x-8x=-2x
A kérdező hozzászólása: JAAAA értem köszönöm ':D

Mér van az hogy Szinte az összes párt a politikában csak a pénzre megy meg a Hatalomra?

Mert a pénz sóvárgás utáni vágy jelenleg erősebb némelyig mint a Hazafiság és az összetartás. A jobbikot is ki kiáltják Rasszistának pedig amilyen a Jobbik Nemzet közi politikája az lenne szerintem az alap mindegyik pártnak, nem tudom mért lenne rasszista pedig koncentrálciós táborokat sem akar és faji üldöztetést. Hietetlen ki akarják írtani a magyar fajt nem elég szét cseszték, elvették a 2/3 magyarországnak a földjeinket elvették, élősködő ingyen élő tudatlan korcsokat telepítettek be, sőt még azt is akarják hogy Magyarország saját akaratából mondjon le függetlenségéről és legyen egy gyarmat az E.U-ban. Minden erővel próbálnak minket ki írtani és még a magyarra mondják hogy Rasszista... Persze mi vagyunk még a rasszisták! Nem tudom hogy vagytok vele de én egyszerűen nem tudom elfogadni azt hogy szószerint ingyen élő semmire kelő Vandál emberek akik gyorsabban szaparodnak mint a rák ráadásul vissza élnek mindennel amivel csak tudnak EZ már Tűrhetetlen! Én még a Trianon-ba sem nyugszom bele nem hogy még elfogadni őket akiket "Magyarnak" mondanak pedig semmi közük a magyarokhoz és meg sem érdemlik azt a szót hogy egyátalán magyarnak lehessen szólítani mert nem tudja még kiérdemelni sem. Elegem van abból hogy azt mondják hogy Magyarországon faji megkülönböztetés nincsen és közben minden hogyan kiszolgálják a "kisebség" érdekeit. Én nem tudom egyszerüen ezt a helyzetett elfogadni ahol szinte Magyarországon a magyart büntetik mert magyar! Egy olyan világot képzelek el A magyar büszke lehet arra hogy magyar és Magyarország önállóan képes eltartania magát az eredeti határokkal és bányáival ahol egy jelentős hatalom Magyarország! Ha indulna 1 olyan párt ami ezt az ügyet szolgálná együtt értenétek vele,szavaznátok rá? Addig is Szebb Jövőt minden Magyar Honfitársamnak!

Legjobb válasz: Elsõ megjegyzésem: Túl hosszú a leírásod... Ne haragudj de egy kérdés legyen már velõs. Második megjegyzés: Miért mennek a pénzre? Te mire mennél? Én õszintén megmondom hülyére tömném a zsebeimet, igaz mellett dolgoznék is becsületesen, de ami mozdítható és Forintból van az bankszámlámon kötne ki. Ez Magyarország ami közös az az enyém is. A politikusainkkal max az a baj, hogy régóta hatalmon vannak és már unnak rejtõzködve lopni. Én kulturáltan csinálnám, szavazzatok rám. :D Ha indulna ilyen párt az emberek nem szavaznának rá... Tudod miért? Mert a többi párt orrba szájba támadná hisz tõlük venné el az aranytojást tojó tyúkot.

Elsõ megjegyzésem: Túl hosszú a leírásod... Ne haragudj de egy kérdés legyen már velõs. Második megjegyzés: Miért mennek a pénzre? Te mire mennél? Én õszintén megmondom hülyére tömném a zsebeimet, igaz mellett dolgoznék is becsületesen, de ami mozdítható és Forintból van az bankszámlámon kötne ki. Ez Magyarország ami közös az az enyém is. A politikusainkkal max az a baj, hogy régóta hatalmon vannak és már unnak rejtõzködve lopni. Én kulturáltan csinálnám, szavazzatok rám. :D Ha indulna ilyen párt az emberek nem szavaznának rá... Tudod miért? Mert a többi párt orrba szájba támadná hisz tõlük venné el az aranytojást tojó tyúkot.
Elõször is a magyarnak le kéne vetkõzni a túlzott nagy arcát és rá kellene ébrednie, hogy nem tõlünk függ a világ! Kik vagyunk egyáltalán mi?? Mert a kérdezõ meg a Jobbik is csak ugatja miénk a föld a terület és elvették tõlünk... Nah igen ám de lehet én fogok rosszul emlékezni de mintha annak idején a magyarok pusztították végig 2szeris europát egyszer a hunok utána meg a feketesereg. Jah persze ez nem gond mert ezeket mi csináltuk!! Az sem volt gond, hogy másoktól vettük el a területeket ugye? Persze ez sem gond mert mi tettük! Akkoriban hány 10.000embert telepítettek be az akkori "magyarok" erre a területre?? Arról miért nem beszél senki?? Arról miért nem beszél senki, hogy azért vagyunk ilyen kisebbségis ország mert az egész magyarság egy turmix nép???! Nincs is olyan hogy magyar mert csak csupa betelepített nép vagyunk! Akkor vágtak nekünk vissza amikor tudtak és a trianonnal meg teljesen felesleges foglalkozni mert már lassan 100éve volt elkéne felejteni... Az unió több jót tett nekünk mint amennyi rosszat kommunikálnak... Magyarországon nem azért drágább minden mert nincsenek gyáraink vagy bármi egyéb! HANEM azért mert nálunk a világon a legmagasabb az ÁFA, ADÓ és sorolhatnám! Nálunk még a paraszt is élõsködni próbál a népen és rohadtul nem tetszik neki amikor a NÉP meg leszarja! Miért van az, hogy Magyarországon a termelõtõl megvesz valami a multi mondjuk 80Ftéért és eladná 200Ftért helyette a termelõ kimegy a piacra és maga próbálja meg eladni 200ért! Ez nem egy tetves dolog??? 2, 5 szeres haszonra próbál szert tenni arról nem is beszélek, hogy a piacokon elvétve adóznak a kedves termelõk és 10anyni embernek adnak munkát mint a multik mondjuk...!!! Ezen is elkéne gondolkozni mikor jönnek a nagy dumák, hogy a magyar nem vesz magyar terméket! Persze, hogy nem vesz mert 2szer annyiba kerül, mint amennyi a reális ára!!! A kormány is ahelyett hogy a világ legmagasabb adókúlcsával dicsekedhetne... követné számos eus ország adópolitikáját vagyis az élelmiszerek 5-7%áfaval kerülnének eladásra aztán máris több fogyna mindenbõl... Bár akkor is azért érdekelne miért kerül minden 2szer annyiba ami magyar mint ami nem az! Engemet baromira nem érdekel az hogy trikolor színû csomagolása legyen ha megfizethetetlen az ára! A másik dolog pedig az Unió magában hordozza, hogy bizonyos szabadságjogokat el kell felejteni ha ahhoz a csoporthoz tartozunk. Ez ellen nem igazán értem miért ágálunk! Ha az ember nyitott szemmel járna az országban látná, hogy mást sem lehet látni, hogy ilyen eus támogatás olyan eus támogatásból épült... Akkor mirõl beszélünk, hogy nekünk ebbõl nincs haszon??! Undorodom a jelenlegi vezetõségtõl és az egész parlamentöl mert szégyen amit csinálnak 1töl 1ig!!!
Magyarország jelentõs hatalom? Hát egy tetves befektetõt se tudunk idehozni, hogy akarod a világot meghódítani? Az eredeti határokat meg azért veszítettük el, mert egy olyan uralkodó meggyilkolásáért üzentünk hadat, aki soha ki nem állhatta a magyarokat, ennyi erõvel John Lennon meggyilkolásáért is indíthattunk volna háborút, az se lett volna értelmetlenebb... meséljek még ilyen és ehhez hasonló agyrémeket a történelembõl? Mert lehetne... Talán azért tartunk itt, mert hülyék vagyunk mint a segg... és a segg 3 g-vel... Nézd meg mit mûvel a mostani kormány... hát ezt a tetves kizsákmányoló 300 embert nem bírjuk kizavarni az országból és te akarsz világhatalom lenni? Na ne röhögtess már... Az EU-hoz pedig azért kellett csatlakozni, amiért a kiegyezés is volt 1867-ben... SE IPARUNK, SE GAZDASÁGUNK, SE TERMÉSZETI KINCSEINK... Szécsényi is feltette a kérdést, én is felteszem neked... EU nélkül mihez akarsz kezdeni. Mert nagy megváltónk Orbán is gyarmatozik az EU-ra állandóan, de azt még az õ szájából se hallottam soha, hogy nem kell a gyarmatosítók pénze... vagy az kellene neked is? Hah...
A politikusok mind ilyenek: a saját hasznukat és a kisgazdijuk hasznát lesik (nagytõkés hatalmi elit), egyik kutya másik eb. Ha a szavazástól bármi megváltozna, azonnal betiltanák...
Az elõzõ második bekezdéséhez: van még a buta és mohó politikus, õ valóban csak a pénzre hajt. Belõle lesz a politikai másod-harmadvonal, aki a piszkos munkát végzi, gátlás nincs, és kevés pénzt is összegrundol. De hol van az õ pénze az elsõ vonalbeli okos (de ettõl még akár gonosz) politikus lehetõségeitõl...
A kérdező hozzászólása: Tisztelt utolsó válaszoló! 1.Szerintem te félre értettél, én azt mondtam hogy ha te lennél a hatalmon és ugyan azt csinálnád mint a Mostani nagy része a politikusoknak akkor nem lenne helyed köztünk. 2. Én egy szóval sem írtam le azt hogy a Jobbik nem lopná a pénzt, én azt írtam hogy a "Nemzet közi politikája" Példa értékû a többi párt számára mert legalább látszólag védik a magyar jogot és a magyarokat. 3.Ki Beszél most a Jobbikról? Inkább Olvasd el amit leírtam a kérdés alá. 4.Milyen Zsidó kérdés? Én egy szóval sem utaltam a Zsidókra! Különben is a zsidó kérdés az már megint más kérdés ami nem ehez a témához tartozik. Mért lennék Elborult agyhalott? Talán azért mert nekem a Normálisan nézem a világot hogy azt szeretném hogy Magyarország õnáló független ország legyen!
Elõbb tanulj meg helyesen írni kérdezõ, aztán tanulj meg egy kicsikét gondolkodni és figyeld a környezetedet, a körülötted lévõ dolgokat, az embereket, a kapcsolataikat, az egész világot és szépen rájössz, hogy mi miért van. A környezetedben ki a legnépszerûbb? Az, akinek sok pénze van, jó szövege, jó nõje, jó autója és jellemileg egy gátlástalan féreg szintjén van, mert az emberek azt tisztelik, aki vagány, egoista, kemény, csak magára gondol és nem fél kiállni magáért, a saját igazáért. Innen meg már önmagából következik az, ami jelenleg a magyar politikában megy.
A kérdező hozzászólása: Tisztelt 1. Válaszoló te ugyan olyan semmire kellõ lopós görény lennél így hát neked nincs helyed köztünk.Tisztelt 2. Válaszoló azt kérdezted hogy kire utalok ezzel: "élõsködõ ingyen élõ tudatlan korcsokat telepítettek be" Hát ha nem tudod akkor elég nagy szégyenbe lehetsz, látszik hogy te sem tartozó közénk! Tisztelt 3.Válaszoló de hisznek istenben de az Õ istenük "az mondta hogy õk bármit megtehetnek hisz õk a Isteni faj ki uralkodik minden más faj felett!" Tisztelt 4. Válaszoló Tökéletesen rá láttál a lényegre Igen minden a Pénz körül forog de az nem mindegy hogy kinek a kezébe kerül De sajnos mostanában a sok pénz a "Jó emberek" kezébe jut még akkor is ha azt másnak kellene meg kapnia aki jobban rá szorulna :(
A pénz miatt van.
Mert hitetlenek ! Ha nem hisznek Istenben akkor lopás, csalás van.
Õszintén, elmúltál már 10 éves? A mondataidnak sokszor nincs értelme, tele van az iromány nyelvtani és stilisztikai hibákkal. De mivel ezeknek a marhaságoknak a nagy részét már ezerszer hallottam, és nyilván annyira vagy nyitott bármiféle meggyõzésre mint egy állólámpa, csak egy dologra kérdeznék rá: pontosan mire utal a "élõsködõ ingyen élõ tudatlan korcsokat telepítettek be" rész? Milyen "élõsködõ" népcsoportot telepítettek be az országba és mikor?
A kérdező hozzászólása: Tisztelt Válaszoló! Amint látom neked hiába is beszélnék mert olyan mint ha a falnak beszélnék. Annyit Ajánlok neked Kérdezõ hogy olvas vissza az elhangzott kérdéseket és válaszokat + amit kérdeztem és leírtam alá. Azzal az 1 mondattal egyet értek hogy:"Undorodom a jelenlegi vezetõségtõl és (szinte) az egész parlamentöl mert szégyen amit csinálnak 1töl 1ig!!!" Nézd meg olvasd El Mélyen Tisztelt Kérdezõ hogy a Drága Parlamenti Politikusok hogyan vélekednek a mostani Föld törvényrõl, és ki áll ki azért hogy ne jöjjön el a II.Trianon! ui:Te most velünk vagy, vagy ellenünk Döntsd el mert nem Mindegy. Mert ha velünk vagy akkor a magyarok érdekeit képviseld és ne próbáld meg lejáratni õket. *HA* meg ellenünk vagy, a magyar érdekek ellen te haza áruló akkor meg kotrodj innen!

Miért eredeti nyelven vetítik a LifeNetwork adásait? Pár napig van magyar szinkron, utána pár napig nincs.

Pár hete az ID helyére a LifeNetwork került (Diginél vagyunk).Akkor nem volt szinkron m?sorokhoz. Pár napra rá már átváltottak szinkronos sugárzásra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!