Találatok a következő kifejezésre: Páromnál is nálam is (4 db)

Ha nálam és páromnál is kimutatták a HPV vírust, tehát elég nagy az esélye annak, hogy õ hordozta és tõle kaptam el, neki is kezeltetnie kéne magát?

én nõgyógyász által felírt antibiotikum kezelést kapok.az orvos errõl semmit nem mondott, de hiába gyógyulok ki belõle ha õ tovább hordozza, akkor megint elkaphatom tõle.nem?

Legjobb válasz: Oltasd be magadat HPV ellen, és akkor nem lesz gond! sokszor van kedvezmény itt-ott, és eléggé megéri befektetni rá, mivel méhnyakrák egyik legelsõ okozója a HPV! Kérdezz rá a nõgyógyászodnál! :)

Oltasd be magadat HPV ellen, és akkor nem lesz gond! sokszor van kedvezmény itt-ott, és eléggé megéri befektetni rá, mivel méhnyakrák egyik legelsõ okozója a HPV! Kérdezz rá a nõgyógyászodnál! :)
Ugyanígy jártam én is, és igen, mindketten kezeltettük magunkat, Isoprinosine kúra, lézerezés, krémezés, zöld tea, C-vitamin, stb. ... szerencsére már vége, 2 és fél év után. Adasd be a védõoltást akkor is, ha már elkaptad, mert nekem azt mondták, segít kiírtani ezt a szart és lehet tényleg ennek köszönhetem a negatív leletet. És persze, ha nem kezelik, csak egyikõtöket, oda-vissza adhatjátok egymásnak a vírust és sose gyógyultok meg.

Miért nem esek teherbe a Clostytól, mikor minden rendben van nálam is és a páromnál is, orvosok igazolják? Tudtok erre valamilyen magyarázatot adni?

Terhesvitamint szedek, nyugodtan élünk, és mégsem jön..

Legjobb válasz: Miért adnak neked Clostyt, ha minden rendben van? Ezzel általában a peteérést szokták serkenteni/kiváltani, ha nincs. Ezer és egy oka lehet. Minden végigvizsgáltak már? Átjárhatósági, posztkoitális, hormonok, mindent?

Miért adnak neked Clostyt, ha minden rendben van? Ezzel általában a peteérést szokták serkenteni/kiváltani, ha nincs. Ezer és egy oka lehet. Minden végigvizsgáltak már? Átjárhatósági, posztkoitális, hormonok, mindent?
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 28. napon de semmi...még eddig...nem kiabálom el, mert mióta clostyt szedek mindig késik, 30-31 napra jön meg, de most annyiban másabb, hogy a 13. napi uh már 1 db 22-mm tüszõt láttak, ami repedõképes és 1-2 napja volt hátra, úgyhogy nem tudom...remélem most sikerül!
Amit leírtál a kérdésed alatt azzal én is ugyanígy vagyok! de most azt mondta a doki h erõteljesebb peteérést csinálunk meg tüszõrepesztõ szurit. hátha majd azzal! meg még azt is mondta ha már egyszer sikerült(sajna elment) akkor 2.-ra is fog! neked sikerült már????
A kérdező hozzászólása: Én is gondolkoztam már ezen, mert ha minden rendben, akkor miért nem jön a baba?
Szia! Ezzel kapcsolatosan én is így érzek, és úgy érzem, hogy nekem soha nem fog sikerülni a baba. Én már kétszer szedtem clostit. Elõször 1 szemet 5 napon át. Volt UH-os követés, hormonvizsgálat. 2 peteérésem is lett, miden rendben volt a ciklusom 28 napos. Nem sikerült. Majd szedtem 2 szemet 5 napon át. Úgy sem sikerült, pedig minden rendbe volt, de csak látszólag. (többen is írták hogy nem biztos hogy clostira van szükségem, hiszen a görbém nagyon szép, nem hittem nekik, hiszen itt sok olyat lehet olvasni, hogy clostival már a második hónapban összejött a baba) Orvost váltottam mert a 2 clostis kezelés után nekem is úgy tünt hogy más baj lehet, és kiderült hogy inzulin rezisztenciám van ami nem okoz testi tünetet, csak a baba nem jön, ja és egyébként a második closti után a 2 hónapban (ekkor mentem az új dokihoz) a doki felfedezett egy 6 cm cisztát ami szerintem a clostitól alakult ki, pedig a clostira nem is volt szükségem és szedhettem volna akármeddig, úgyse használt volna. most kezdem a merckformint, utána remélem összejön. Úgyhogy lehet hogy neked is egy jobb és körülteintõbb mindenre kiterjedõ kivizsgálás kellene.
A kérdező hozzászólása: Annyira fura hogy vannak tök felelõtlen nõk, lányok, akik teherbe esnek, és mi meg szeretnénk, és hónapokat vagy akár éveket kell várni:-(((
2. vagyok. Akkor sajnos nem tudom. Csak 15-20% esély van egy hónapban, hogy sikerül a baba, akkor is, ha jókor vagytok együtt. Én azért az UH melléhasználnék ovutesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: persze követték uh-n, 13. napon volt peteérés, 18. napon volt repedés. Amúgy minden rendben velünk, peteérésem nem volt, de mostmár van
Van UH-os követés? Vagy ha nincs, akkor ovuteszttel nézitek, hogy mikor kell együttlenni?? Nekem nem volt UH-ozás, az elsõ 2 hónapban 2-3naponta voltunk együtt, gondoltuk, elég lesz, mert az elõzõ baba is így jött össze (sajnos elvetéltem). De nem sikerült. A 3. hónaoban vettem ovutesztet, addigra már tudtam, hogy 32 napos ciklusokat csinált a Closty..., és valóban, a 18.napon, mikor pozi lett az ovuteszt, együtt voltunk, és most itt van már 3 hete a pocakban a kismanó. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom hogy elment a babád, biztos nagyon rossz lehetett, de fel a fejjel és kitartást neked!!!

Páromnál is és nálam is minden rendben van, miért nem sikerül?

Sziasztok!

Legjobb válasz: csak azért, mert mindig ezen gondolkodsz. október óta az még csak 5-6 hónap. Az még semmi. Én ma fogadtam meg, hogy ha vége ennek a ciklusomnak teljesen élet szemléletet váltok a baba kérdéssel kapcsolatban. Ti se görcsöljetek rá, akkor élvezzétek az együttléteket, amikor tényleg kívánjátok egymást, ne csak akkor amikor a legtermékenyebb vagy, mert soha sem lehet tudni. Meglásd nemsokára pozitív lesz a teszted:)))

csak azért, mert mindig ezen gondolkodsz. október óta az még csak 5-6 hónap. Az még semmi. Én ma fogadtam meg, hogy ha vége ennek a ciklusomnak teljesen élet szemléletet váltok a baba kérdéssel kapcsolatban. Ti se görcsöljetek rá, akkor élvezzétek az együttléteket, amikor tényleg kívánjátok egymást, ne csak akkor amikor a legtermékenyebb vagy, mert soha sem lehet tudni. Meglásd nemsokára pozitív lesz a teszted:) ))
Akkor szerintem, türelem! Semmi görcs! :) Mi most várjuk az eredményt az 1. hónap próbálkozás után, de már most úgy állok hozzá, hogy 6 hónapot azért adok magunknak, utána orvos. Nektek doki mondta, hogy minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Igen, mindkettõnknek :( És mégis semmi. Lehet, hogy még hatással van rám a bogyó?
Nem telt el olyan sok idõ azért! Én úgy tudom hogy a fogigátló egy ideig még kifejti a hatását. Viszont most már biztos nem. Szóval nem próbálkoztatok sokáig még, és nem is fogtok :) Hõt is mérsz? Gondolom ha tudod mikor volt az ovud akkor igen. Talán nem jól idõzitetetek. Én hiszem, hogy lényeges hogy a szex pl ne csak egyidõben (pl esténként) történjen. Szerintem érdemes kipróbálni. Igazán nem tehetsz semmit, inkább próbálj arra gondolni hogy igenis lesz babád hamarosan (lelkileg is el kell fogandi, hogy nincs baj, mert ha bajt keresel az jön akkor csõstõl). Szóval hipertermékeny vagy, nyugi! :) Nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Hõt nem mérek ovumikroszkópot használok és nekem bevált. Egy napig félig "páfrányos", aztán másnap teljesen, ovu után is félig majd nem mutat páfrányt. Szóval tökéletesen mûködik :)
Mert nem szerelemböl hanem akaratbol csináljátok. ha úgy gondlnátok (amire tuti nem vagytok képesek) hogy na jöhet a gyerek de ha 2 évig nem lesz se halok bele aztán akkor szeretkezünk mikor akarunk akkor tuti össze jönne, de a testednek nem parancsolhatsz. a legnagyobb butaság ez a sok hülyeség amikkel vizsgálgatod magad. ez max ha már 2 éve nem jön össze kéne meg tenni. és nem rögtön ilyen görcsösen gyereket akarni, nem is akarnék a gyereked lenni aki ennyire görcsös. laits 40 éves vagy hogy ennyire sürget az idö, vagy kiakarnak rugni a munkahelyedröl? ha nem akkor dobd el az összes mérökédet felejtsd el a gyereket és szeretkezzetek amikor akartok, aztán vagy össze jön vagy nem. ha nem sem szakad össze a világ találj ki valamit hogy mit tennél ha nem jön össze ami megnyugtat (pl örökbefogadás, vagy szociális munka gyerekekkel...) sokszor ha a családnak nem lehet gyereke és örökbe fogodnak utánna az anya teherbe esik mert már nem akarja a gyereket, és nincs stresszelés. sogornöm soha nem méricskélt és 1 év után lett a gyerek, ja gyógyfürdös hétvégen fogant. :D
Nem tudom, nekem a hõmérõzés bevált. És nem azért szeretkeztünk hogy baba legyen. Na igen, az elején igen. De utána valahogy jobban is akartam, sûrûbben. Nem értek egyet az elõzõ válaszadóval. Egy nõ igenis ismerje meg a testét. Sok minden kiderülhet. Mi van akkor ha valaki két évig csak a szerelmnek él és közben pl. van valami ok, ami gátolja a babát??? Szóval szerintem fontos, hogy tudjuk, mi hogyan van. Viszont erõltetni a szexet tényleg nem szabad. De van akinek ez megy? Mert nekem sosem ment erõltetve. Igen, én tudtam, hogy peteérésem van, és kellene ma szeretkezni, így teljesen ráhangolódtam estig a témára, fantáziálgattam és este nagyot szeretkeztünk. Nekünk akkor jött össze a baba. Amúgy ha nem mérek hõt és nem figyelem magam, tuti nem szeretkeztünk volna akkor. Na ennyit errõl.


Tisztelt Doktor úr! Páromnál kicsit több mint egy hónapja haemophilus parainfluenza baktérimuot állapítottak meg. (véres volt a vizelete) 2 antibioutikumot is szedett. Nálam 3 hete szintén ugyanezt a baktériumot találták, azonban én tünetmentes vagyok. Ti

Tisztelt Doktor úr! Páromnál kicsit több mint egy hónapja haemophilus parainfluenza baktérimuot állapítottak meg. (véres volt a vizelete) 2 antibioutikumot is szedett. Nálam 3 hete szintén ugyanezt a baktériumot találták, azonban én tünetmentes vagyok. Tisztasági fokom 2-es. Már teljesen el vagyok keseredve, több nogyógyásznál jártam, mindenki teljesen mást mond nekem. Egyik orvos Ciprofloxacin antibiotikumot és CNS hüvelykúpot írt fel, a másik azt mondta, hogy a párom kezeltesse ki magát, nekem nem kell antibiotikum, és szerinte negatív a leletem. Kérdésem az lenne, hogy a 2-es tisztasági fokra kell-e antibiotikumot szedni, hogy ne lépjen fel ping-pong fertőzés? Vagy van-e az antibiotikumnál kevésbé drasztikusabb megoldás? Valamint még nagyon érdekel, hogy hogyan kerül ez a baktérium a húgyutakba illetve a hüvelybe? (rendszeres védekezés mellett) Válaszát köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Önnél is igazolták a baktérium jelenlétét, akkor célzott antibiotikum-kezelésre van szükség, függetlenül attól, hogy van-e tünete.  Ez tehát nem is kérdés. Arra azonban felhívom a figyelmét, hogy a kezelés után törekedni kell a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására, ezért javaslom a Vitagyn C krém alkalmazását is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Önnél is igazolták a baktérium jelenlétét, akkor célzott antibiotikum-kezelésre van szükség, függetlenül attól, hogy van-e tünete.  Ez tehát nem is kérdés. Arra azonban felhívom a figyelmét, hogy a kezelés után törekedni kell a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására, ezért javaslom a Vitagyn C krém alkalmazását is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!