Találatok a következő kifejezésre: Párommal több 1 évesek (6 db)

Mit tegyek? Van még remény? Több mint 5 éve vagyunk együtt a párommal, van egy 1 éves lányunk.Azt hittem minden rendben van, de kiderült, hogy nem.

Anyagi gondjaink vannak sokat dolgozik egy nap kb 2 percünk jut egymásra.Egy hónapja észrevettem hogy vmi nincs rendben mindig azt mondta csak fáradt.Mostmár eljutottunk odáig hogy nem tudja mit akar.Azt mondta szeret de már nem szerelmes nagynehezen elmondta hogy van valakije de azt sem tudja hogy attól akare valamit.Látni rajta hogy szenved de azt mondta nem tesz semmit csak sodrodik az árral.

Legjobb válasz: szia! elõször is meg tudsz neki bocsátani amiért megcsalt? És szeretnéd helyrehozni a dolgokat? Akkor légy vele megértõ és kedves, illetve ne hozd fel szemrehányásként a megcsalást. Ha látja, hogy mellette állsz mindenben jóban-rosszban, akkor szinte biztos vagyok benne hogy a családját választja majd! A sok munka és az anyagi gond miatt tényleg tönkremehet egy kapcsolat, így én azt ajánlom, mutasd ki neki, hogy mellette állsz, és mindenben támogatod, és segíted!

szia! elõször is meg tudsz neki bocsátani amiért megcsalt? És szeretnéd helyrehozni a dolgokat? Akkor légy vele megértõ és kedves, illetve ne hozd fel szemrehányásként a megcsalást. Ha látja, hogy mellette állsz mindenben jóban-rosszban, akkor szinte biztos vagyok benne hogy a családját választja majd! A sok munka és az anyagi gond miatt tényleg tönkremehet egy kapcsolat, így én azt ajánlom, mutasd ki neki, hogy mellette állsz, és mindenben támogatod, és segíted!
40 éves pasiként írom a soraim.Rengeteg ilyen történetet hallok, olvasok(Donna.hu)mostanában, szinte szó szerint azonos a kérdezõével.Valamivel nincsenek tisztában a férfiak.Statisztikai adatok ezek, száraz, tényszerû, lehangoló számok.Mióta ebbõl a szemszögbõl nézem a párkapcsolatokat, a szexualitást, azóta kristálytisztán látok mindent.Sajnálatos dolog ez, de mint az élet bármely területén, itt is nekünk embereknek kell a megoldásokat megkeresnünk, tanulnunk, tapasztalnunk kell.És ez igaz a szexre is.Mert mi is a szex?A kapcsolat "ragasztója".Ha nincs, ha kevés, széthullik az alkotás.Bonyolult, összetett kérdés ez.A sok munka, a fáradtság, stressz egyébként is libidó romboló, még egy tökéletesen mûködõ kapcsolatban is, ahol egyébként semmi gond nem volt a szexszel.És akkor a két mondat, amiért kaptam már hideget-meleget a fejemre.: "A nõk kilencven %-a úgy hal meg, hogy élete során egyszer sem élte át az orgazmust."(Dr.Veres Pál) "A nõk hatvan százaléka idõnként, vagy állandóan megjátsza az orgazmust."(Angol egészségügyi forrásból) Nos.Ezeket nem tudják a pasik.Ami esetleg még jól is van így.A gond akkor van, mikor egy férfi ezeken a kérdéseken rágódik, évõdik.A szexuális problémáját személyes kudarcként éli át.Nem is gondol arra, hogy milliók szaladgálnak ugyanezen gondokkal az utcán.Magában keresi a hibát, amiért partnere nem tudja élvezni az együttléteket.Sokan ahelyett, hogy otthon errõl beszélnének, másnál próbálnak bizonyítani.Ha egy olyan nõ karjaiba csöppen, aki a 60%-kos csapatba tartozik, akkor még képes is elhinni, hogy õ ki tud elégíteni egy nõt.Belegondolni is rossz, mit fog tenni.....Olyanná válik, mint a hurrikán.Dût, borít, viszi a kocsit, a ház felét, nincs erõ mi visszatarthatná.Pedig valójában cseberbõl vederbe kerül.Van nõismerõsöm, aki negyvenesként a szeretõ karjaiban élte át elõször.Szintén mint a hurrikán.Õt viszont meg tudom érteni, egy életünk van, ha van rá lehetõség, korrigálni kell, a boldogságot kell nézni, ha annak egy új kapcsolat az ára, akkor az. Köszönöm a türelmet!
Hat persze, otthon az anyagi gondok, a gyerek sir...Hazamegy a pasi es vannak problemak. Igen, ezeket meg kell oldani, de nem egy masik no agyaban! Konyorgom ffi-ak! Ez nem igy mukodik. Ott a kislany es ott vagy TE a kislany anyukaja. Mi lesz veletek? Neked es a kislanyodnak is szuksegetek van az apara. Mondd meg a parodnak hogy NEM hagyhat egyedul teged a kislannyal. Miert is? Mert menekul az anyagi problemak elol. De hat igy hogy o mas nohoz megy hemperegni meg tobb problemat csinalt. Tonkretesz teged, tonkreteszi magat (mert boldog nem lesz csak az elete lesz konnyebb felelosseg nelkul) es tonkreteszi a kislanyat. Mondd meg a parodnak hogy ez nem igy mukodik, fogom magam es elmegyek egy masik nohoz. O teged valasztott, es neked gyartott be (bocs) egy babat. A gyerekert 50-50%-ban vagytok a felelosek!!! Beszelj vele hogy terjen eszhez es munka utan menjen haza hozzatok, ti otthon varjatok, ti vagytok a csaladja es nem az a K...! A kislanya es te, az anya, akinek nagyon nagy szuksegetek van ra! Egy gyereket egyedul nevelni nagyon nagyon nehez. Es miert is kellene hogy egyedul maradj a kislannyal? Azert, mert O a konnyebbik oldalat valasztja. Miert ennyire onzoek a ffi-ek, es miert nincs felelossegerzetuk? Addig amig nem volt gyerek, persze konnyebb volt, es olcsobb az elet, de hat konyorgom o alkotta azt a gyereket! Most megis hogy kepzeli, az osszes gond, problema, minden minden minden minden minden a TE gondod lesz? Azert mert o imadja sajat magat! Tudod mit erdemelnek ezek a ffi-ak? Falhoz allitast, a tobbit mar te is tudod!
Igen igen, ez mind szép és jó, hogy bocsássuk meg a félrelépést stb. nem ezzel van a probléma. Hanem azzal, hogy még nagyon fiatalok vagytok ahhoz szeretetben éljetek egymással. Ha volnál vagy 45 éves, aztmondanám bocsáss meg neki, éljétek le együtt az életeteket, de huszonévesen nem ennek van itt az ideje, de huszonévesen még az kell, hogy szerelemben, szenvedélyben tudj élni egy férfival. Hidd el , hogy ezek nélkül borzasztó élni ilyen fiatalon.
Szia! Figyelj, tudom ez nagyon nehéz.Hidd el biztosan szenved mivel ha már ahogy mondtad nem is szeret, (amit én úgy értek h nem szerelmes beléd DE szeret!)de attól még van egy lányotok ami miatt szerintem megfogja gondolni magát és Téged választ.Ha Te még ezt megtudod bocsátani neki. Tudom, eltudom képzelni mennyire nehéz lehet.A gyerek miatt és amitt h folyton dolgozik nem jut idõtök egymásra.De ez csak könyebb lesz az idõ múlásával.Szerintem (ha akarod) vissza tudod hóditani.Emlékeztesd h nem volt mindig minden ilyen, és h gondoljon arra h neked sem könnyû és h Te mégse kerestél mást. A sodrodás az árral pedig nagyon nem jó megoldás mert 2 esélyes a verzió: 1-->Megtart téged is és a másik nõt is!Szerintem erre neked nincs szükséged! 2-->Válasz út elé állitod h válasszon õ vagy Te(és itt tedd hozzá a lányodat is) Ha netán azt a bizonyos másik vkit választja akkor pedig soha ismétlem SOHA nem érdemelt meg téged
10-22 22:40 ! Az elõtted író 40-es férfi vagyok.Teljes egészében egyet értek veled.Össze kell hogy fogjanak, át kell magukat rágni a problémákon, meg kell keresni a gondok gyökerét, és változniuk kell.Mindkettõjüknek!
Szia!Mi 10 éve vagyunk együtt, és mikor 7 éve voltunk együtt õ megcsalt egy jo barátnõmmel!Én meg bocsájtottam!Tudom ezzel nehezebb dolgot választottam, de meg érte-e?Hát nem tudom, most szakítok vele!De nem ezért!Mindenképpen neked kell eldöntened hogy meg tudsz-e bocsájtani!!!Drukkolok hogy minden rendben menjen!
Mindenképp a kislányt kell elõtérbe hozod.Ha õt szereti, talán nagyobb esélye van a te szerelmedre, mint olyanéra aki csak egy baugró...Ha megcsalt bocsájsd meg neki, de ne légy túl lágyszivû se...Ha elmondta, hogy van vkije, akkor az egy pozitív dolog...

Párommal több mint 1 évesek vagyunk, őszintén szeretjük egymást, de nem tudok néha eligazodni rajta. Aggódik és félt, hogy elveszít, azt mondogatja ő nem elég jó nekem és bizta találnák jobbat mint Õ. Miért viselkedik így? Mi a baj?

Úgy gondolja én túl jó vagyok neki,nem érdemel meg,pedig nem adok okot a félelmére.Kapcsolatunk elején ez nem zavart,de mostmár aggódom érte.Miért viselkedik így?Mit tehetnék,hogy végre megértse,Õt szeretem!

Legjobb válasz: mert a pasidnak önbizalomhiánya és önértékelési zavara van. Keressen egy jó pszichológust, aki segít neki abban, hogy tiszta képe legyen saját magáról és hogy értékes, szerethetõ ember.

mert a pasidnak önbizalomhiánya és önértékelési zavara van. Keressen egy jó pszichológust, aki segít neki abban, hogy tiszta képe legyen saját magáról és hogy értékes, szerethetõ ember.
Mert szeret és félt, fontos vagy neki ^_^
O csak szeret téged, és félt, be kell bizonyitsd neki, hogy bizhat bennedd mert te csak ot szereted, idovel rajaon o is...
Ez nem feltétlenül gond, de ha tényleg nem adsz rá okot, akkor már zavaró lehet. Próbáld meg vele megértetni.. Mondd meg neki, h hagyja ezt abba, mert téged zavar, h nem tudja elfogadni. Mellesleg nem mintha nehéz lenne elfogadni h van egy ilyen barátnõje :) Biztos szerény.
Ha már több 1 éve együtt vagytok, akkor én már kicsit belefáradnék a bizonyítgatásokba. Féltékenykedik vagy netán gyanusítgat is?

Hogyan érjem el, hogy 1, 5 évesem pár kortynál több tejet is megigyon reggel-este?

Még szopizik is reggel-este, de az már nem nagy mennyiség szerintem. MOst szeretnénk elhagyni az esti szopit, de nem nagyon issza a tejet, max pár kortyot. Mit tegyek hogy megigya? Cukrozni nem szeretném...

Legjobb válasz: Én az ízesítést javaslom (akár cukros kakaóval, akár fõzõ kakaóval is megteheted és akkor abba annyi cukrot teszel amennyit szeretnél, esetleg nádcukrot vagy mézet, banán turmixként, barack turmixként szintén adhatod, joghurttal elkevert tej). Esetleg próbálkozhatnál különbözõ zsírosságú tejekkel egy 1.5 és egy 3.8 házi tej között azért ég és föld a különbség, valamint a kecske tej is más ízû, de az inkább "kecske ízû", nem hiszem, hogy az eddiginél jobb íze lenne. Márkák között is van azért különbség. És a hõfokkal is kísérletezhetsz, melegebb, hûvösebb, langyos. Unokaöcsém 2 éves és az életében 3 kortynál több tejet nem ivott még.

Én az ízesítést javaslom (akár cukros kakaóval, akár fõzõ kakaóval is megteheted és akkor abba annyi cukrot teszel amennyit szeretnél, esetleg nádcukrot vagy mézet, banán turmixként, barack turmixként szintén adhatod, joghurttal elkevert tej). Esetleg próbálkozhatnál különbözõ zsírosságú tejekkel egy 1.5 és egy 3.8 házi tej között azért ég és föld a különbség, valamint a kecske tej is más ízû, de az inkább "kecske ízû", nem hiszem, hogy az eddiginél jobb íze lenne. Márkák között is van azért különbség. És a hõfokkal is kísérletezhetsz, melegebb, hûvösebb, langyos. Unokaöcsém 2 éves és az életében 3 kortynál több tejet nem ivott még.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Aranyosak vagytok! Mindenképp próbálkozom majd a tippekkel!
Arra nem gondoltok, hogy azért nem iszik többet belõle, mert nem jó a szervezetének? És ez ösztönös?
A kérdező hozzászólása: Hm, mindenbõl ilyen keveset iszik, és nem látok rajta semmilyen rossz tünetet tejivás után. A joghurtot pl megeszi.
Értem amit mondasz, hogy amit nem szeret a gyerek arra nincs is szüksége. De attól még lehet próbálkozni , hogy esetleg más ízzel meg eszi. Én gyerekem sem eszik pl. tökfõzeléket, de töltött tököt megeszi.


Mit érdemes tanulni, ami pár hónapos, max 1-2 éves tanfolyamon meg lehet csinálni? Egyetem, főiskola, nappali suli kizárt, meg ahol több 100 ezret kell fizetni.

Lehetőleg olyat szeretnék, ahol nem kell túlzottan kommunikálni emberekkel, de jó szakma, nem 60 ezerért kell megszakadni, mert azt gyárban is lehet végzettség nélkül...

Legjobb válasz: Hát 1-2 éves tanfolyamokért ne várj több százezres fizetést.

Hát 1-2 éves tanfolyamokért ne várj több százezres fizetést.
A kérdező hozzászólása: Nem pont olyanra gondoltam, hogy annyira jól fizet, de legyen azért a minimálbér felett...
Hát figyelj erre nehéz válaszolni. Az élethez nagy szerencse is kell. 10% tanulás 90% szerencse:)

19 eves vagyok, es meg nem volt orgazmusom, a parommal most koltoztunk ossze, talan, igy ossze jon? Ha tobb idot vaunk egyutt? Mar 1 eve szeressuk egymast, nagyon, es azt akarom ne valtozzon ez csak a sex miatt!

Legjobb válasz: Szia.Én 21 éves vagyok,és nekem is van barátom,de mióta szexuális életet élek,nem volt hüvelyi orgazmusom,csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni,mégjobban elengeded magad,megismeri még joban a tested,és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)

Szia.Én 21 éves vagyok, és nekem is van barátom, de mióta szexuális életet élek, nem volt hüvelyi orgazmusom, csak orálisan.Sajnos ez ilyen.Nem mindenki szerencsés.De talán ha kicsit többet tudtok együtt lenni, mégjobban elengeded magad, megismeri még joban a tested, és igy remélhetõleg sikered lesz.Sok szerencsét:)
Így legalább több idõt tudtok együtt tölteni és a szexre is több idõt tudtok szánni, jobban megismeritek egymás szokásait. Remélem összejön a dolog!
Mi 3 éve vagyunk együtt.Az elsõ 1-2 hónaptól eltekintve szinte mindig van orgazmusom. Mindig figyel rám, és én is kitapasztaltam hogy a legjobb nekem. Ezt õ is tudja.Megvárja hogy nekem is jó legyen. Tudja a pasid hogy neked nincs? Vagy színleled? Mert ha nem elkellene neki mondanod .csak szóbol ért az ember.
1. amikor nincs otthon, nyúlj magadhoz. õ honnan tudná, mi a jó neked, ha még te se tudod? 2. ha már magadnak megy, akkor mutasd meg a párodnak is, hogyan szeretnéd.
a helyesírásod alapján te azon kisebbséghez tartozol akiknek nem nagyon fog sikerülni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!