Találatok a következő kifejezésre: Párommal több 1 (80 db)

Félcsőrös csukát (Dermogenys pusilla) lehet párban tartani (1 fiú-1 lány), vagy több példány kellene belőle?

Legjobb válasz: Érdemes többet tartani (több nõstény, 1 hím). sajnos elég agresszorok tudnak lenni. Nagy alapterületû akváriumot igényelnek. Nálam sajnos a legéleterõsebb hamar kétszer akkora lett, mint a többi, és elég hamar kicsinálta azokat. Amúgy nagyon jópofa halak és élõ eleséggel öröm õket etetni (pl muslica) a száraz tápot viszont nem nagyon csippantják.

Érdemes többet tartani (több nõstény, 1 hím). sajnos elég agresszorok tudnak lenni. Nagy alapterületû akváriumot igényelnek. Nálam sajnos a legéleterõsebb hamar kétszer akkora lett, mint a többi, és elég hamar kicsinálta azokat. Amúgy nagyon jópofa halak és élõ eleséggel öröm õket etetni (pl muslica) a száraz tápot viszont nem nagyon csippantják.
A kérdező hozzászólása: Kicsivel többet, kb 1.5 kg-ot?
5 félkiló plusz az már nagyon sok és a kreatin nem csodaszer csak picit dob azért nem szokták kezdõknek ajánlani mert olyan gyorsan fejlõdsz még hogy ez észrevétlenül maradna
Fél évig nem ajánlom kreatint, mert rutinod sincs kajálásban és edzésben és nem tudnád kiaknázni a kreatin elõnyeit. Tartogasd késõbbre, mikor belassul a fejlõdés. Nem tudsz nettó izomban kreatinnal sem többet felszedni, mint havi 1kg. Tömegben jöhet több, de az nem nettó izom lesz. Így érthetõ?

C2111-el mennyi lehet még hátra? Kinek mi a tapasztalata, mit mondott a doki? az enyém egyáltalán nem bocsátkozott találgatásokba, de nem szeretem a bizonytalanságot. Pár nap, 1 hét vagy akár több?

Legjobb válasz: Én kórházi megfigyelés alatt voltam ugyan, de végig 2 ujjnyira nyitva voltam és még 10 napot ráhúztam. Szóval még akár több, mint 1 heted is hátra lehet.

Én kórházi megfigyelés alatt voltam ugyan, de végig 2 ujjnyira nyitva voltam és még 10 napot ráhúztam. Szóval még akár több, mint 1 heted is hátra lehet.
2-3 hónapot kíhuztam vele..
Nekem 34 hetesen volt ennyi és 38 hétre szültem.
35. héttõl ilyen volt, 39. hétre szültem
10 órán belül meglett, igaz, elment a magzatvíz...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!

Úgy érzem, hogy pár napja 1 kicsit összeszedtem magam, megpróbáltam kimenni egy kicsit nézelődni lányok után, mert több évig (8) itthon gépeztem. De pár hete-pár napja abbahagytam. Szellemileg és lelkileg összeszedtem magam. (? )

Vagyis azt hittem, elmentem az 5. kerületbe, mert ott sok jó csaj van. De még rájuk sem mertem nézni, nagyon fullos elit kis luvnyák járkálnak arra.

Legjobb válasz: Hogy lehetsz ennyire hülye? Pont akkor hagyni abba a gépezést, mikor kijött a Diablo III????

Hogy lehetsz ennyire hülye? Pont akkor hagyni abba a gépezést, mikor kijött a Diablo III????
Barátokat találni ilyen állapotban majdnem olyan nehéz mint lányt.Csak tapasztalat
Igazad van, ahelyett hogy megpróbálnád, inkább megfutamodsz! Aki mer az nyer. Ha arra is gyáva/lusta vagy, hogy megpróbáld akkor menj inkább vissza a gépedhez!
A kérdező hozzászólása: asszem inkább visszatérek a pc-hez. nem lesz ez így jó, sem nekem, sem pedig másoknak.
Szedj össze egy havert és menjetek ketten nõzni. Tudjátok buffolni egymást és ugyanúgy két, egymással bulizó lányhoz odamenni. 21F
Személyesen is ott a képed. :) Ne legyél már ennyire dinka! Mi bajod lesz attól, hogy kiteszed a képed? Nyugodtan próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: kilõve, képet kérnek, én meg nem merek küldeni.
Akkor ismerkedj neten, nagyon sok oldal van, ahol nem csak társat, de barátot is lehet keresni. Én a legjobb barátnõmet és a páromat is a neten ismertem meg.
A kérdező hozzászólása: nem megy. nekem egyedül nem megy. így soha nem is fog. 8 év, én és a gép....gajra vágja az embert. még a tudatállapotod is beszûköl olyannyira, hogy reggel rossz iskolába mész be és majd csak óra közepén jössz rá, hogy ezeket az embereket te nem is ismered. nekem egyedül nem megy. valakit szereznem kellene aki segítene. úgy látszik MÉGIS CSAK BARÁTOK SEGÍTSÉGÉRE VAGYOK KÉNYSZERÜLVE. de nincsenek, soha nem is voltak.
Ahelyett, hogy sajnáltatjátok magatokat, inkább próbáljátok meg megtanulni, hogy hogyan lehet levenni egy lányt a lábáról. Nem kell hozzá Adonisznak lenni, sõt multimilliomosnak sem, csak legyél jó fej, kedves és vicces. Nevettesd meg, azt minden lány szereti! Amikor elõször megláttam exem azt mondtam, Úr isten, hogy néz ki... aztán ahogy elkezdtünk beszélgetni, sec perc alatt levett a lábamról (ja és nem miattam mentünk szét!)és csóró volt! Szóval tessék tenni valami az ügy érdekében!
A kérdező hozzászólása: annak a színésznek is hatalmas orra van. Az aki a zongoristában szerepelt ja, hogy neki rengeteg pénze van és híres. hmmmm kegyetlen az élet!
Ja és a tanácsom neked is, hog ymenj inkább keress sok pénzt, k*rvázz, szerezz tapasztalatokat, aztán menj vissza játszani. Ezek a beképzelt lányok úgysem fognak téged értékelni, úgy mint férfit. Nekem fél évig volt ilyen próbálkozom minden hétvégén csúnya, átlagos és szép lányoknál egyarátn és semmit em értem el, csak egy csomó csalódást, visszautsítást, bántást. Bizony vannak, akik keményen megmondják, hogy milyen ronda vagy és mit képzelsz magadról, hogy mertél leszólítani!
ma 17:55 És mit csináljon, aki még a rondarandin sem kell senkinek. :D Én ilyen vagyok, egy kicsi gnóm törpe, hatalmas orral. Mára már beletörõdtem, hogy csak, ha pénzem lesz tudok majd jó nõket vásárolni, prostikra célzok természetesen.
Én is nagyban hasonlítok az általad leírtakhoz.Jópárszor megvan az illúzióm hogy na igen sikerült fejlõdnöm végre. Csakhogy az igazság mindig arcon csap, mindig visszaesek, hiába a küzdés egyszerüen úgy látom magam hogy én nem erre születtem, soha nem leszek képes beleolvadni az emberek közé. 25/f
A kérdező hozzászólása: az nem jó. vagyis nappali diszko van? pl reggel 9-tõl este 9-ig? :D:D csak így jönne ki jól nekem idõben.
Diszkóban kezdd ..ott sok a részeg jó csaj
Írtad, h ink hagyod vissza térsz a géphez. Akkor azt mondom rád, hogy béna vagy. Istenem! Egyszer élünk próbáld már meg! Bátorságodat gyûjtsd össze, és menj oda egy lányhoz aki épp egyedül van, tehát barátnõi sincsenek ott. És kezdjetek beszélgetni. Nehéz elkezdeni, de belejössz. Keressetek közös témát

Párommal több, mint 1 éve családi házat vettünk fel hitellel, ha külön válnánk mi lesz így a házzal és a hitellel?

Nem vagyunk házasok, de lehet elválnak az útjaink akkor viszont nekem nem kell a ház ami fele-fele arányban vagyunk tulajdonosok. Neki van saját jövedelme, nekem nincs a hitel felvételekor sem volt vagyis nem tudom így mennyire vagyok benne ebben a hitelben (hogy megkapjuk úgymond élettársi kapcsolatban kellett lennünk) az õ szülei lettek az adóstársak, ha õ nem fizetne akkor tõlük vonják le azt az összeget emiatt nekik bankot kellett váltaniuk.

Legjobb válasz: Ha neked sosem volt saját jövedelmed, egyáltalán fektettél be valami pénzt abba a házba? Mit akarsz visszakapni? Pláne a ház felét milyen alapon akarnád elkérni, amikor azt eddig is a párod fizette, alig egy évnél tartotok, és ezután is õ fogja? Amit te fizettél a házba, azt nyilván visszakérheted. Ezt normális, intelligens emberek egymás között le tudják rendezni.

Ha neked sosem volt saját jövedelmed, egyáltalán fektettél be valami pénzt abba a házba? Mit akarsz visszakapni? Pláne a ház felét milyen alapon akarnád elkérni, amikor azt eddig is a párod fizette, alig egy évnél tartotok, és ezután is õ fogja? Amit te fizettél a házba, azt nyilván visszakérheted. Ezt normális, intelligens emberek egymás között le tudják rendezni.
Jogilag ti csak két ember vagytok. A kérdés hogy mi van a tulajdoni lapon, és a hitelszerzõdésen. Itt nincs vagyon megosztás, ez nem egy válás. Ha nem vagy rajta a földtulajdoni lapon, akkor egy hosszú(és elég kilátástalan) pereskedés elé nézel. Vettél valakinek egy házat.
"hogy megkapjuk úgymond élettársi kapcsolatban kellett lennünk"
A kérdező hozzászólása: Tulajdoni lapon és a szerzõdésen is fel vagyok tüntetve, hogy fele-fele arányban vagyok én is tulajdonos. De mivel nekem jelenleg nincs jövedelmem és akkoriban sem volt mikor hitelt vettünk fel akkor a banknál nem lehet kérvényezni a szerzõdés módosítást? Hogy pl én lemondok az én javamról?
nem a bank nem megy bele, hogy az eddigi 4 személyi fedezet helyett 3 legyen. nemfizetés esetén bárkitõl inkasszózhat a bank: nõ, te, nõ szülei és a vagyonuk el kell adni a lakást és felezni kell. ha nem teszi meg, akkor is a tied a fele, ha elmész. ki is adhatod albérletbe cigányoknak - no akkor eladja
vegyen fel 2, 5 milliót a szüleivel és adják neked, te lelépsz, és imádkozol, hogy törlesszék végig a lakást. ha kifut a hitel, tulajdonba lép a nõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Bár nem értem, hogy az én szüleimnek mi köze ehhez mert az õ (férfi)szülei a kezesek.
Jaaa, te vagy a nõ? Jó nõ vagy? Járjunk.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem akarlak leminõsíteni, de nagyon szomorú, hogy ennyire nem vagy tisztában ezekkel és mégis belementél. Bár, a magyarok pénzügyi ismeretei kb. ilyenek. Tényleg nem bántásból mondom, ha hiszed, ha nem. Amit leírtál abból kb. tudod mi jön le? Te nem akarsz fizetni hiteltörlesztést, mert nincs jövedelmed, meg amúgy sem, mert neked köszi nem kell. A ház nem kell, de az értékének felét fizesse ki neked. Utána intézze úgy a dolgait ahogy akarja. Na ilyen azért nincs. Hogy kinek milyen jövedelme van, az a hitelbírálatnál számít. Onnantól fogva már nem. Szerzõdés van, jogszabályok vannak. Ennyi. Úgymond élettársi kapcsolatot a jog nem ismer. A bank sem. Házasok vagytok, élettársi kapcsolatban vagytok vagy idegenek vagytok. Ennyi. A földhivatali tulajdoni lap szerepel, hogy az ingatlannak ki milyen részben tulajdonosa. Ami azon van, az számít, az hiteles. Más nem létezik. A bankkal kötött hitelszerzõdésben ami szerepel, az a hivatalos. A többi az csak irreleváns körülmény, aminek semmilyen jogi vonatkozása nincs. Ha a hitelszerzõdésben nem szerepelsz nem vagy adós. A leírtakból arra következtetek, hogy csak a férfi az adós, a szülei meg az adóstársak. Így tõled semmit sem követelhet a bank. Milyen különválásról beszélsz? Meg értékbecslésrõl? Meg fizessen ki? Nincs különválás, hiszen nem is vagytok jogilag együtt. (Házasság, élettársi viszony.) Van egy közös tulajdonotok. Jelen esetben egy ingatlan. Velem is lehetne közös tulajdonod. Bárkivel lehet. Az ingatlan vásárlásnál a te nevedre került az ingatlan egy része. Te eladhatod a saját részed (de így senki meg nem fogja venni, az biztos). Eladhatjátok együtt is. Ilyenkor a vételár arányos része a tiéd. Belefizettél a házba? Ez így értelmezhetetlen. Mármint a vételárba? De hiszen a neveden is van a ház arányos részben, nem? Amennyit belefizettél annyi tulajdoni hányadod van. Vagy bútorokra gondolsz, berendezésre? Ami a tiéd, viheted. Felújításra gondolsz? (csempézés, stb...) Na ez bonyolultabb. Ha a tiéd is, a saját házadra is fordítottad a pénz. Az eladásnál viszont az ingatlant adod el. Megegyezhettek, hogy a másik tulajdonos (a férfi) valamennyit ad neked, kompenzálni ezt. Viszont nem kötelezõ neki és õszintén szólva miért is adna? A közös házatokba lett fordítva a pénz. Nyilván õ is adott bele. Ha pl. szépen ki lett csempézve, talán drágábban tudjátok eladni és több pénz kaptok. De valahol te is érzed, hogy irreális amit elvársz. Ne haragudj, de azt érzem, hogy te azt szeretnéd, hogy kötelezettséged nulla legyen. Fizetned ne kelljen. Õ fizessen ki téged (persze nem úgy hogy eladjátok együtt a közöst) és még fizessen azért is mert neked költséged volt azzal az ingatlannal ami a tiéd is. Ha az õ házába ölted volna a pénzt, akkor még megérteném, bár jogilag akkor is nagyon nehéz és hosszadalmas hercehurca lenne. Kicsit leírnád pontosabban hogy mire gondolsz? Hátha úgy konkrétabb választ tudunk adni.
Élettárs az akik bemennek a hivatalba és errõl hivatalosa nyilatkoznak, azoknak a házassághoz hasonló jogaik lesznek, de akik összeköltöznek mint a kutyák aztán annak mondják magukat arra nem vonatkozik.
Aki arra hivatkozik, hogy csak ha házasok lettek volna, akkor járna a fele, javaslom, hogy nézze át az élettársi vagyonközösséggel kapcsolatos szakirodalmat. Kezdésnek mondjuk itt: [link] ("Egységes a bírói gyakorlat abban, hogy mindaz a vagyonszaporulat, amely az élettársak közös gazdálkodása eredményeképp létrejön, közös tulajdonukba kerül.")
Ha saját jövedelmed soha nem volt, akkor mire tartasz igényt?
Akkor eladjátok a lakást és visszafizetitek az árából a hitelt. Házasságban van csak vagyonközösség, szerencsére annyi esze volt, hogy nem vett el, így csak annyi jár amit te vittél a kapcsolatba. Ha nulla volt a jövedelmed, akkor csak megköszönheted, hogy eltartott.
Ha egy éve se bolt fizetésed és most sincsen, mivel bizonyítod hogy te fizetted be a te részedet ? Ha élettársi kapcsolatban vagytok, simán elismerik hogy a párod fizette be, így ez bukta Gyakorlatilag zéró befektetéssel igényt tartasz az önkormányzati értékbecslõ jóval piac feletti felbecsült ház felére + az eddig befizetett részletekre, amit szinte nem te fektettél be és lemondod a hátralevõ törlesztést is -.- Hihetetlen fazon vagy !
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Aranyos kérdés ez így, karácsonykor... Sok közös jövõt nem jósolok nektek... És sajnálom a párodat, aki csak fele rész házat kapott, és cserébe magán kívül még a szüleit is eladósította, csak azért, mert bízott benned, és a kapcsolatotokban. Szóval jól jártál. Kérni lehet, hogy fizesse ki neked a ház felét, aztán vagy ki akarja fizetni, vagy nem. De lehet kérni a közös tulajdon megszüntetését is, ezzel bele lehet kényszeríteni a párodat egy csúnya buktába. Ha ismernélek, arra próbálnálak rávenni, hogy írjátok át a ház tulajdoni viszonyait annak arányában, amennyit ténylegesen fizettetek a házért. Ha a 10 milliós házba 3milliót raktál be, a párod kettõt, és a párod és szülei felvettek 5m hitelt, akkor a fele-fele helyett legyen neked a három milliód alapján 30%, a párodnak a 2 milliója, plusz a felvett 5milliója alapján 70%-a. Ez hogy tetszene?!? Aztán szépen külön lehet válni, a pénzügyi rész legalább tiszta. Sok boldogságot nektek!
Ezért mondom nõ létemre, hogy ma már nem normális az a férfi akinek van valamije és nem köt házassági szerzõdést.
A kérdező hozzászólása: Ismétlem NEM vagyunk házasok. És eddig sem tartott el! Én abból a pénzbõl fizettem bele a lakásba amit elõtte összegyûjtöttem vagyis 3 millió forintot. Õ ehhez rakott 2 milliót és 1 millió forint alapú hitelt vettünk fel. Tehát a házat 6 m vettük meg egy kisebb városban! A további dolgokat pedig egyéb támogatásból fizettem amit az Önkormányzat ad/adott ezekrõl számláim vannak mert azokat saját nevemre vettem és nála is ugyan ez a helyzet. Szóval nem követelek olyat amiért nem én fizettem! Arról pedig fogalmatok sincs, hogy miért lett labilis a kapcsolatunk, szóval ne okoskodjatok olyanról amirõl nem tudtok semmit, de ezek a magyar emberek. Elõbb jár a szájuk, mint ha tudnának valamit! És megkérném csak olyan írjon aki ebben a témában benne van.
Ti tudtok olvasni? Vagy csak bele a nagyvilágba választ adtok? Szerintem a ház aktuális értékének a fele illet meg téged. Mert ugye lehet, hogy már rég nem ér 6 milliót a ház.
Csak házasságban járna a fele de nem házasok. Annyi jár amit õ vitt a kapcsolatba, termesztésen alapvetõköltségeken felüli rész csak.
Elõzõ vagyok. A szerzõdés módosításos felvetésedre elõbb nem reagáltam. Egy szerzõdést miért kellene módosítani azért, mert változás állt be a körülményeidben? Persze a bank ha akarja belemehet, közös megegyezéssel, ha minden fél hozzájárul lehet módosítani, természetesen. De a bank soha bele nem megy. Egyébként tényleg nem világos, hogy te is benne vagy-e a hitlelszerzõdésben. Egy késõbbi kommentedet olvasva, most már tényleg nem egyértelmû. Nem hiheted komolyan, hogy amiatt módosítja a bank a szerzõdést mert neked nincs jövedelmed! Ez tudod mi lenne? Nem tudok törleszteni, engedjék el a hitelt, mert hát nincs jövedelmem és kész. Vajon ha ez így menne, hány millió ember lépné meg azonnal? Ha négy embertõl követelhet a bank, miért engedné ki csak úgy az egyiket? Teljesen ésszerûtlen lépés lenne a részérõl. A házassági vagyonközösség, vagyonmegosztás jogintézményeket pedig ne keverjük ide! Nagyon más téma. Egyébként nem vagyok jogász. Természetes, hogy nem mindenki az, de azért bizonyos ismeretekkel rendelkezni illene. Aki meg banki ügyletbe, adásvételi ügyletbe belemegy, annak pedig nem illene, hanem a saját érdekében minimum, hogy értenie kellene. Utánaolvasni, ha szükséges ügyvéddel konzultálni.
Ezekre a kérdésekre könnyedén választ lehet kapni a könyv elolvasásával.
Hú-ha! 30 év után is tudnék segíteni, de nem teszem.Gonosz vagyok.Te is olvasd el és biztosan emlékezni fogsz rá nagyszülõkorodban is!
Inkább tényleg olvasd el. Jó könyv. Sokat tanulnál belõle.
én az Ödönös sztorit szerettem benne a legjobban. Azt, amikor jön haza.
Richárd többször is megmenekül a könyvben, Pál úr az, aki egyszer megmenti. :-)
tegnap 20:53 vagyok. Én is azért tudok ilyen részleteket, mert nemrég olvastam újra.
Elmondom neked, de csaka zért, hogy hencegjek, hogy én elolvastam xD 1.: Oroszországból(szentpétervárról), magyarországra. 2.:A megyei népség azt hitte, hogy Baradlayné, és Ridegváry esküvõjére, de nem, mert Ödön, és Aranka házasodott össze 3.Az apácák verték meg, a kolostorban, hogy megtudják hová szökött el, és mit csinált este. 4.Richárd srege(220 fõ), és Ridegváry serege. Richárdot üldözik, mert el akar szökni Mo-ra. 5.:Hát, itt 2 is lehet, hogy amikor Ridegváry elõl, avyg amikor Jenõ feláldozza maát. Ezt nemtom. 6.:Pál úr meg Richárd cselédje volt, de egyben a barátja, és az apja, meg a seregben õ vitte a zászlót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ. Megírtam a házi dogát és csak az enyém lett ötös az osztályban.:P Pedig nem is olvastam el a könyvet...

Teherbe eshetek -e ha a párommal január 1-én ill.2-án voltunk együtt, gumióvszerrel védekeztünk (rövid ideig viszont anélkül szeretkeztünk de 1 percnél nem lehetett több ugyanis még időben észhez tértem)?

A legutolsó menstruációm december 7-én kezd?dött és 14-ig tartott. A hasamban telítettséget, puffadást, a petefészkemnél pedig alkalmanként nyomást érzek. Gyomorégést is tapasztalok az elmúlt pár napban, többen azt mondták (mivel már régóta vannak problémáim a gyomrommal) hogy fekélyre is gyanakodhatok a stresszes életmódom miatt f?leg. Sárgás-fehér folyást viszonylag kis mennyiségben tapasztalok. A melleim nem feszülnek, nem látok különösebb elváltozást mégis félek.

Legjobb válasz: köszönöm a gyors választ, sikerült valamennyire megnyugodnom :-) a holnapi nap folyamán szeretnék elvégezni egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. Vagy ez még korai lenne?

A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ, sikerült valamennyire megnyugodnom :-) a holnapi nap folyamán szeretnék elvégezni egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. Vagy ez még korai lenne?
sztem ne félj, de kiderül pár nap múlva....s védekezni kell!!!
nagyon korai...amikor meg kéne jönnie de esetleg nem jön csak utána egy két nappal mutat vmit....most negaítv lesz....de sztem meg fog jönni ne aggódj...még csak nem is félidõben voltatok együtt-elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: rendben, nagyon köszönöm szépen a segítséget :-)
A kérdező hozzászólása: már 3. napja, hogy késik. hétfõn szeretnék egyet tesztelni de nagyon félek ... de ettõl a tudatlanságtól talán minden jobb. néhányan azt állítják csak bebeszélem magamnak ezeket a tüneteket és a folytonos izgalomtól vagyok így kikészülve. sokszor vizsgálom a hasam és nyomásérzékeny és állandó puffadtságot, telítettséget érzek ill a petefészkemnél is hasonlót. de egyéb tünetem még mindig nincs. (enyhe hányinger és gyomorégés de az inkább csak akkor amikor ezen rágom magam és feszült vagyok.) Sárgás-fehéres folyásom van, néha színtelen. változó. Nemtudom ez lehet -e várandósság?:(

Új párommal csak 1 órát bírtam szeretkezni, nem voltam többre képes, ezért lehet, h majd elhagy? Mit tegyek, h ne következzen be, h egyedül maradjak?

Legjobb válasz: 1 óra? Azért az nem kevés.(hü ha én naponta csak egy órát szeretkezhetnék...)Föleg ha a barátod is elment.Ha igazán szeret és nem csak a szexpartner vagy neki akkor nem hagy el.

1 óra? Azért az nem kevés.(hü ha én naponta csak egy órát szeretkezhetnék...)Föleg ha a barátod is elment.Ha igazán szeret és nem csak a szexpartner vagy neki akkor nem hagy el.
ugy érzed h most keveset teljesitettél?? szerintem nem! az egy ora azért nem kevés ugyhogy sztem ezért nem fog elhagyni. a késöbbikeben pedig ha igénylitek akkor ezt az idõt nyujthatjátok
1 óra? Az szerintem tök jó. Nem tudom pontosan ebbõl mi mennyi. De egy szeretkezésnek ez nagyon jó sztem.
hát ha ezért elhagyna akkor szerintem még most hagyd futni, mert nem lesz kár érte! Az 1 órás szexel meg abszolút semmi gond nics. Az nagyon jo teljesítmény! Sok no orulne neki!
A kérdező hozzászólása: Mintha csak én írtam volna..én is ugyan ebbe a cipõbe járok..Én megkérdeztem a párom mikor elolvastam ezt a kérdést és õ nekem aztmondta h ez butaság mert õ engem szeret!Ha a párod téged szeret akkor nem fog emiatt elhagyni..
1 óra az bõven elég!de ha még jó is....
Most komolyan válaszoltál a saját kérdésedre mert azt hitted h más is feltette ezt a kérdést?o.O
:D én is azt figyelem

FONTOS! Szerintetek mit jelent ha a párommal több mint 1 éve együtt vagyok, de a volt bnőjével készült közös képek még mindig a számítógép asztalán vannak? Fiúk és lányok válaszát is várom.

Legjobb válasz: Tudod mennyi szemét van a számítógépem asztalán? Össze-vissza mappákban. Azt sem tudom melyikben mi van, de nem nézegetem/törölgetem, hátha valami olyan van benne... Szerintem nem gáz, de NÁLA kérdezz rá, talán jobban jársz :D F/16

Tudod mennyi szemét van a számítógépem asztalán? Össze-vissza mappákban. Azt sem tudom melyikben mi van, de nem nézegetem/törölgetem, hátha valami olyan van benne... Szerintem nem gáz, de NÁLA kérdezz rá, talán jobban jársz :D F/16
nem jelent semmi . azok emlékek és ennyi , ha nem találkozik a csajjal akkor nincs miért parázni. ha esetleg háttérnek rakja öket , na akkor lehet aggodni de addig nincs miéert
Lusta kidobni/elfeledkezett róla/titkon még szereti.
több mint 1 éve együtt vagytok és képtelen vagy ezt megbeszélni vele?....
Az én barátom telefonjába is voltak videók képek a volt barátnõjérõl aztán egyszer amikor új telefonja lett átnézte mik is voltak a régin és akkor törölte mindegyiket. Az már más kérdés, hogy utál fényképezkedni és mi 1.5 éve vagyunk együtt és 1 közös képünk van.
Magamból kiindulva elfeledkezett róla.
A kérdező hozzászólása: AvernusTriad, a 3-ból melyik a legvalószínûbb?? mert az a csaja volt elõttem a képen, másfél éve.
Csak úgy elmondta neked, hogy egy csaj elhívta magához de õ nemet mondott rá? Vagy bizonygatnia kellett neked a hûségét mert féltékenykedsz? Ha az elõbbi, akkor az gyanús. Ha a második, akkor állj le a féltékenykedéssel, mert a végén tényleg lesz okod gyanakodni.
A kérdező hozzászólása: Csak a számítógépen van a kép, nem kint az asztalon.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy találkozik-e vele, mert legutóbb elmondta, hogy valami csaj elhívta magához, de õ nemet mondott rá, de nem tudom hogy az volt-e aki a képen van. Van okom gyanakaodni?
Én úgy értem a kérdezõt, hogy egy képkeretben oda van állítva, ahogy az emberek a családtagjaikat szokták kitenni a munkahelyen. Szerintem ez baj.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok rákérdezni, mert akkor azzal jönne, hogy mit nézegetem a képeit a gépén...
Soha nem az számít ki volt az elsõ, ki volt elötted, csak az h Te legyél az utolsó :) bizalom és szerelem <3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!