Találatok a következő kifejezésre: Párommal szeretnék de (763 db)

any video converter
Format Factory... free, mindent mindenbe konvertál, a kezelése 1szerû, mint a raklap...
A kérdező hozzászólása: Akkor az pont nekem való :D

Miért van az, hogy a párommal vagyok és szeretem de sokszor másra gondolok?

Ti voltatok már ilyen hejzetben ezért most rossz párlya lennék neki az én hibám mert szerintem ez nem természetes, Irjatok akik voltatok már ilyen helyzetben hogyan kellene ezt megoldani vagy ti hogyan oldottátok meg... szeretem a páromat és nem akarom elhagyni de akkor miért gondolok sokszor másra

Legjobb válasz: Nem szereti úgy ahogy kell? Miért, hogy kell valakit szeretni? Az ember nem monogám fajta élõlény alapból. Ösztöneink szempontjából. Az különböztet meg minket más fajoktól hogy képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Már az akinek van kedve hozzá. A szerelem 99,9999%-ban nem tart 40-50 évig. A szerelem olyan hogy elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet. Jó esetben. Ezzel a szeretettel is tökéletesen ELÉGGÉ lehet szeretni valakit, ettõl még elõfordul hogy gondolunk másra, kívánatosnak, vonzónak tartunk mást. Sokan vannak így ezzel, csak vannak akik hûségesek maradnak így is és kiverik a fejükbõl a másik illetõt, és vannak akik engednek a kísértésnek. Ki-ki maga döntse el hogy neki hogy jó, én csak amondó vagyok hogy maradjon az ember tisztességes a párjával szemben. Ha mással akar lenni akkor szakítson vele elõtte, ha rosszul dönt viselje a következményeit. Ha meg nem akar mással lenni akkor uralkodjon magán. Elõbb-utóbb az a vonzalom is elmúlik. (Most nem a mindent elsöprõ szerelemrõl beszélek mi elõtt valaki ebbe is belekötne) Persze tudom hogy ez a valóságban sokszor inkább úgy néz ki hogy egy csomóan a félredugás lehetõségét választják, mert akkor megkapják ezt is azt is. De ez a legundorítóbb mocskos dolog a világon. Kérdezõ: Hogyan és mióta gondolsz a másik személyre? Ha menthetetlenül beleszerelmesedsz a másikba, akkor inkább szakíts vele. Akkor leszel rossz párja ha ezt nem teszed, mert akkor legalább érzelmileg megcsalod, az is csúnya dolog. Egyébként én is voltam már olyan helyzetben hogy vonzódtam máshoz, nekem sikerült úgy megoldanom hogy messzirõl elkerültem az illetõt. Aztán egy idõ után el is múlt. De csak kis ideig tartó "fellángolás" volt.

Nem szereti úgy ahogy kell? Miért, hogy kell valakit szeretni? Az ember nem monogám fajta élõlény alapból. Ösztöneink szempontjából. Az különböztet meg minket más fajoktól hogy képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Már az akinek van kedve hozzá. A szerelem 99, 9999%-ban nem tart 40-50 évig. A szerelem olyan hogy elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet. Jó esetben. Ezzel a szeretettel is tökéletesen ELÉGGÉ lehet szeretni valakit, ettõl még elõfordul hogy gondolunk másra, kívánatosnak, vonzónak tartunk mást. Sokan vannak így ezzel, csak vannak akik hûségesek maradnak így is és kiverik a fejükbõl a másik illetõt, és vannak akik engednek a kísértésnek. Ki-ki maga döntse el hogy neki hogy jó, én csak amondó vagyok hogy maradjon az ember tisztességes a párjával szemben. Ha mással akar lenni akkor szakítson vele elõtte, ha rosszul dönt viselje a következményeit. Ha meg nem akar mással lenni akkor uralkodjon magán. Elõbb-utóbb az a vonzalom is elmúlik. (Most nem a mindent elsöprõ szerelemrõl beszélek mi elõtt valaki ebbe is belekötne) Persze tudom hogy ez a valóságban sokszor inkább úgy néz ki hogy egy csomóan a félredugás lehetõségét választják, mert akkor megkapják ezt is azt is. De ez a legundorítóbb mocskos dolog a világon. Kérdezõ: Hogyan és mióta gondolsz a másik személyre? Ha menthetetlenül beleszerelmesedsz a másikba, akkor inkább szakíts vele. Akkor leszel rossz párja ha ezt nem teszed, mert akkor legalább érzelmileg megcsalod, az is csúnya dolog. Egyébként én is voltam már olyan helyzetben hogy vonzódtam máshoz, nekem sikerült úgy megoldanom hogy messzirõl elkerültem az illetõt. Aztán egy idõ után el is múlt. De csak kis ideig tartó "fellángolás" volt.
"Miért, hogy kell valakit szeretni?" Neked sehogyXD Szeretni többféleképpen lehet. Ez most arra emlékeztett mikor beszélgettem egy lánnyal és mondtam neki több fajta õszibarack van. erre engem lehülyézett, mert csak egy fajta õszibarack van-.-" Az õ agya és a te agyad egyenlõ a semmivel!:D Írogass még hosszú véleményeket:) biztos mind értelmes lesz.
Ez a punciszöcske mûve
Jaj, hogy sok nõ betud kattani:S Megártott a hõség?
Képzeld szeretek valakit:D És miért múlandó a szerelem? Folyamatason nem lehet az tény, de akkor sem mindenkinél múlik el. Van örök szerelem csak nálad biztos nem, mert nem hiszel benne. Okosnak érzed magad:D Jól van nagymami te tudod:D
Ja hogy te vagy az a nagy okos aki tudja hogy nem szereti úgy ahogy kell.... Óóóóó, így már értem. Akkor semmi, hagyjuk inkább. Elismerem, nálad van a bölcsek köve.
Nem errõl beszéltem agyalágyult? Nem csak szerelemmel lehet szeretni valakit. Miért, hogy kell szeretni valakit? kérdést arra fel kérdeztem mert az egyik válaszoló azt írta hogy nem szereti úgy ahogy kell... Attól hogy vonzónak talált mást még szeretheti "úgy ahogy kell". Ember még nem született aki sosem ingott volna meg. Inkább te ne szeress senkit. Úgyis csak kötekedni tudsz. Az írásodból arra következtetek hímnemû vagy.
lany vagyok, azért, mert már nem szerettuk egymást.. én is másra gondoltam, sztem õ is..
Te szereted õt, de nem vagy belé szerelmes. Nem kell megmagyarázni, mert nem az. Ha szerelmes lennél akkor nem gondolnál másra! Attól szeretheted, de a szeretetnek rengeteg oldala van. Nyugodtan beszólhatsz nekem úgy is igazat mondtam. Nem szereted úgy ahogy kell.
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok és nem tudom mit tegyek kérek egy pár bõvebb választ..... köszönöm elõre is
A kérdező hozzászólása: 10.59 miert mentetek szét fiu vagy vagy lány?
Igen nekem is volt, így utólag visszagondolva sose szerettem õt, mert mindig a másikra vágytam, szét is mentünk. Amúgy meg párja, nem párlya...úristen még hülyén is néz ki...
Amint megtanulsz helyesen írni, ez a problémád el fog múlni ...
igen volt ilyen... aztan szetmentunk...
Hát a gondolataim és a gondolkodásom helytállónak bizonyul a saját életemben. Nem okosnak érzem magam, hanem ezek a tapasztalatok. Én legalább nem javaslom másoknak hogy õk inkább sehogy se szeressenek senkit. Úgyhogy inkább te érzed magad okosnak. Ugyan nem tudom mire, de a te dolgod. Hány éves vagy, 19? Teljesen mindegy, mert én addig jól fogom érezni magam a bõrömben amíg nincs akkora arcom mint neked, és nem vagyok ilyen elviselhetetlen, kötekedõ kis senki. Majd te fogod másoknak megmondani hogy eléggé szeretnek-e valakit. Pfff. Hogy jössz te ahhoz hogy mások érzéseirõl nyilatkozz? Nem hiszek az örök szerelemben, mert eléggé materialista vagyok, és tudom hogy a klasszikus értelemben vett szerelem mit takar. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, hogy megértsd mirõl beszélek. Na ennek fényében megnézném én azt az örök szerelmet. Ez nem hit kérdése. Aki ebben hisz, az csalódni fog, mert egy olyan dolgot keres ami nem létezik. Örök szerelem. Számomra ez azt jelenti hogy szerelmes vagyok valakibe, majd az átalakul szeretetté. Na és ez az ami örökké tart ha a másik is úgy akarja. Ekkor felõlem aztán jöhet akármilyen görög félisten, nem érdekel, mert nekem ez a másik személy a fontos. egy percig sem kételkedem abban hogy neked ez nem fér a fejedbe, és csak kötekszel, úgyhogy csak ennyit akartam. Lehet hogy nekem nincs agyam, de valamiért mégis hasznosabb válaszokat szoktam itt adni mint te. Biztos mert másoknak sincs agyuk. Remélem összefutunk még néhány kérdésnél. Hátha ragad rád valami jó indulat és kisebb lesz idõvel az arcod. Bár kétlem. További szép napot.

Ha lenne párod már 8 éve, szereted, de már elég lapos a dolog, akkor váltanálegy újra?

Lenne egy másik ember akivel nagyon jól éred magad, a pároddal meg megvan a megszokott kapcsolat, tudod, hogy ez nem fog menni hosszútávon. Mikor vállalnád be a másik embert? Vagy inkább hagynád?

Legjobb válasz: A 8 év az 8 év. Csak akkor és csakis akkor hagynám ott a páromat egy új kapcsolatért ha annak valami oka van: megcsalt, átvert, elárult, megvert stb okok. Most az hogy lapos a kapcsolat akkor tenni kell érte. Nem szabad elmenekülni a problémák elõl hanem meg kell õket oldani. Lapos a kapcsolat? Dobjátok fel. Menjetek el új helyekre, próbáljatok ki új dolgokat stb. Én a helyedben nem cserélném le a biztos kapcsolatot egy bizonytalanért. De ez a te dolgod. Ha nem szereted a párod vagy menthetetlen a kapcsolat akkor azt mondanám hogy legyen vége. De csak azért mert ellaposodott nem hagynám el.

A 8 év az 8 év. Csak akkor és csakis akkor hagynám ott a páromat egy új kapcsolatért ha annak valami oka van: megcsalt, átvert, elárult, megvert stb okok. Most az hogy lapos a kapcsolat akkor tenni kell érte. Nem szabad elmenekülni a problémák elõl hanem meg kell õket oldani. Lapos a kapcsolat? Dobjátok fel. Menjetek el új helyekre, próbáljatok ki új dolgokat stb. Én a helyedben nem cserélném le a biztos kapcsolatot egy bizonytalanért. De ez a te dolgod. Ha nem szereted a párod vagy menthetetlen a kapcsolat akkor azt mondanám hogy legyen vége. De csak azért mert ellaposodott nem hagynám el.
Egyetlen tanácsot adhatsz nekik: Üljenek le és beszéljék meg! Ha szeretik egymást, akkor folytassák, ha nem, fejezzék be bármilyen fájdalmas. Bár, ha már az egyik fél csalja a másikat, akkor nincs túl sok értelme együtt maradniuk.
A kérdező hozzászólása: Hát valóban igazad van, de szerintem nincs olyan, hogy hónapok óta nem jön rá, lehetséges, hogy neki így kényelmesebb és ttokban õ is csinálja a dolgait?! :S...
14:11-es válaszoló vagyok ismét. Már ne is haragudj, de NEM láttam amikor azt írtad le, hogy nem rólad van szó. Amúgymeg ha ennyire kuka az a csaj hogy nem szakít azzal a pasival aki csalja õt folyamatosan az így járt. Az olyanon nem lehet segíteni, mert szerencsétlen. Majd rájön.
A kérdező hozzászólása: Látom van egy-két ember, akinek az értelmi szintje a nullával egyenlõ. Két barátomról lenne szó, és gondoltam adok nekik tanácsot. De mivel én még nem voltam ilyen helyzetben nem tudok mit mondani.
A kérdező hozzászólása: Ember! Nem érted meg, hogy nem én vagyok ebben a helyzetben? Egy barátom és annak az élettársa.
jó szóóval a barátnõd/barátod helyzetét írod ki? Megmondod neki hogy az emberek szerint ja, szakíthat? hát ez érdekes...
A kérdező hozzászólása: Arról nem is beszélve, hogy a férfi állítólag mindkettõt szereti, mégsem tudja mit akar.
14:11-es vagyok. Még annyit fûznék hozzá, hogy akkor mit fogsz csinálni ha házas leszel, lesznek gyerekek meg minden és akkor laposodik el a kapcsolat? Lecseréled a gyereked apját egy vadidegenre? Ha a 8 év unalmas milesz ha 20 év lesz?
A kérdező hozzászólása: A férfi elég régóta csalja a nõt. Csak nem értem mi értelme így együtt lenni, ha nem becsülök vkit annyira, hogy hûséges legyek hozzá. De a nõrõl is meg van a véleményem...
A kérdező hozzászólása: Talán mert nem rólam van szó.
A kérdező hozzászólása: Ok.Köszönöm!
wtf? Elég idõs vagy hogy legyen párod de a lövöldözõshöz nem? Ez hülyeség
Van egy par jo jatek. Olyan, hogy szopni kell nagy faszokat, es anuszt kell kurni jo erosen. Utana a szadba verni. Es anyad szereti a ha jol megkrjak
Stratégiai játékok (Age of empires 2, Heroes of might and magic 5 vagy 6).
A kérdező hozzászólása: és ezek ügye nem ilyen gyilkolásosdis? :) mert anyu azt nem szereti
játszanál lövöldözõs játékokkal? mert akkor anyukádnak mond meg hogy szeretnél kipróbálni párat semmi nagy dolog nincs benne és élvezetesebb a többinél én l4d2-ztem úgy hogy anyám bent kötött. ha szólsz neki megérti és elég idõs vagy hozzá (gondolom) egyébként ott a cod4, l4d2, Wow. utolsó nem lövöldözõs de függõséget okoz, de igen élvezetes. a l4d2 zombis, a cod4 meg lövöldözõs.
Metin 2 online játék, elõfordul, hogy harcolni kell, de lehet békésen horgászni, bányászni benne, a karakterek házasodhatnak is egymással. http://www.metin2.hu /biztos van más is, én ezt ismerem/
Ha szereted és õ is téged akkor szeresd.HA õ nem szeret akkor meg felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: Eddig én is eljutottam, de azért kösz.Csak azt nem tudom eldönteni hogy szeret-e vagy nem.Amikor rákérdezek nem kapok választ.
vagy nem meri a szemedbe modani, vagy van barátja.. az ilyen nehéz eset :$ de azért sok sikert! --Chocky--
A kérdező hozzászólása: Nincs barátja.Lehet az hogy õ sem tudja mit akar???
Én is szoktam kerülni, de sztem jobbnak látom ha megkérded, mert lehet, h nagy csalódás lesz a vége. Ha most azt mondja h szeret és fogtok járni, de te nem fogod érezni rajta, h szeret bizti h szakítás lesz a vége.

Mi a megcsalás? Ha csak szexelünk vkivel érzelem nélkül de a párunkat szeretjük, vagy ha csak a párunkkal szexelünk de közben másra gondolunk?

Valamelyik nap olvastam itt egy hozzászólást a megcsalásról, ami eléggé elgondolkodtatott.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem azért vagyunk emberek, mert uralkodni tudunk az ösztöneink felett. Ha egyszer valaki kimondja az "igen"-t, és örök (testi-lelki) hûséget fogad a másiknak, akkor tartsa magát ahhoz. Ha pedig nem sikerül, váljon el. Az, hogy mindenbõl "kiszedem" a számomra legjobban tetszõt, és egy kicsit itt is vagyok meg ott is, abszolút azt jelenti, hogy átadom az irányítást az ösztöneimnek. Ez több szempontból is hülye lépés: pl. megbántod a többi "részt vevõt", hiszen akaratlanul is kiosztasz rájuk egy olyan szerepet, amiben mindketten másodikok csupán és az elsõ te vagy - a te kényelmed és boldogságot. Másrészt, valószínû, hogy ha a párod ezt megtudja, és hozzád hasonló felfogású, õ is félrelép majd - és "érdekes módon" ezt nem lesz majd olyan könnyû elnézni, mint a saját félrelépésedet. Harmadrészt: nem lehet "megállj"-t parancsolni. Ha megtetted egyszer, megteszed még egyszer, és így tovább - meglehet, mindig mással és mással. Szóval, szerintem embertelen dolog, a vége valószínûleg az lesz, hogy idõs korodra végtelenül magányos maradsz... Az ilyen embert hosszútávon nem lehet megbecsülni és feltétel nélkül szeretni - szerintem...

Szia! Szerintem azért vagyunk emberek, mert uralkodni tudunk az ösztöneink felett. Ha egyszer valaki kimondja az "igen"-t, és örök (testi-lelki) hûséget fogad a másiknak, akkor tartsa magát ahhoz. Ha pedig nem sikerül, váljon el. Az, hogy mindenbõl "kiszedem" a számomra legjobban tetszõt, és egy kicsit itt is vagyok meg ott is, abszolút azt jelenti, hogy átadom az irányítást az ösztöneimnek. Ez több szempontból is hülye lépés: pl. megbántod a többi "részt vevõt", hiszen akaratlanul is kiosztasz rájuk egy olyan szerepet, amiben mindketten másodikok csupán és az elsõ te vagy - a te kényelmed és boldogságot. Másrészt, valószínû, hogy ha a párod ezt megtudja, és hozzád hasonló felfogású, õ is félrelép majd - és "érdekes módon" ezt nem lesz majd olyan könnyû elnézni, mint a saját félrelépésedet. Harmadrészt: nem lehet "megállj"-t parancsolni. Ha megtetted egyszer, megteszed még egyszer, és így tovább - meglehet, mindig mással és mással. Szóval, szerintem embertelen dolog, a vége valószínûleg az lesz, hogy idõs korodra végtelenül magányos maradsz... Az ilyen embert hosszútávon nem lehet megbecsülni és feltétel nélkül szeretni - szerintem...
Na, akkor! Én 23 éve élek boldog házesságban, és még eszembe sem jutott hogy a feleségem megcsaljam! Ja, elõtte 3 évig jártunk, akkor sem. Tehát ez már 26 év! Én amondó vagyok, ha két ember otthon megkapja egymástól mindazt amire igénye van, nem fog máshol kutakodni! Én is megcsalhattam volna a páromat már sokszor: oan a munkahelyem, beosztásom is! De ienkor az ember elgondolkozik: 1 5-10 perces gyors numeráért kockáztasson az ember egy házasságot? Na, Én nem! Lehet sok férfi ezért ostobának tart, de én vállalom!!!
Szia! nem hiszem, hogy túl sokan lennének itt akik 25-30 éve élnek a párjukkal és valódi élettapasztalatból beszélhetne. :) Nem a megcsalás a lényeg és nem a szex. A lényeg, hogy megértse mindenki, hogy nagyon sokféle módon tudnak boldogan élni emberek. Olyan módon is ami nekem vagy neked érthetetlen vagy elfogadghatatlan. Minden házasság egyedi eset. És a fogadalom arról szól, hogy mindent megteszünk azért, hogy a kapcsolat létezhessen. Vagyis kommunikáció, kommunikáció. És, hidd el, sokaknak elfogadható ami másnak nem. Mert valójában annyiféle értékrend, ahányfélék vagyunk. Elgyönyörködünk néha egy másiknemûben milyen szép, lendületes vagy vonzó de az esetek nagyobbik részében nem kezdeményezünk kapcsolatot. De semmi de semmi nem véd meg attól, hogy egy nap ránkszakadjon az ég, és beleszeressünk valaki másba mint akivel élünk. Ilyenkor jön a nagy dilemma. Mert ahova beférkõzik egy harmadik ott már valami baj volt korábban is. De vajon mekkora a baj??? Vajon orvosolható még? Vagy végleg vége? Ellenálljunk a mindent elsöprõ érzelmeknek (merthát nem vagyunk állatok és az adott szó kötelez és stb...)Ésszerû kérdések csak a szerelmes ember ezeken pont nem tud gondolkodni. És nem segít neki senki, csak hallgathatja az erkölcsi prédikációkat. A legritkábban mondja az bárki, hogy valami nem volt nálatok rendben... És ha valahol kihül a szexuális vonzalom? Az egyik fél hiába próbálja mozgatni a dolgot ha a másik hûvös és tartózkodó. Akkor válni kell? Mert a szex fontosabb mint az egyébként stabil és megbízható szeretetteljes kapcsolat? Pedighát... nem vagyunk állatok, hogy az ösztöneink legyenek mindennél fontosabbak.:DD Mégis belehalunk ha ilyesmi történik. "ha szeretek vkit, akkor nem csalom meg, mert nem okozok fájdalmat neki" írod. És õ? Õ okozhat fájdalmat azzal, hogy figyelmen kívül hagyja, hogy nekem mi lenne jó? :) ) Hiszen ha rákívántam valaki másra, az nekem jó lenne. Másra gondolás... az emberek nagy része úgy megy be a munkahelyére, hogy van ott valaki akinek a kedvéért felöltözik, kicsinosítja magát, akivel flörtölget, kávézgat. És esze ágába sem jut, hogy ez megcsalás lenne. Vajon a párja is így látná ha tudna róla? Akik csaltak és így vagy úgy megélték a dolgot (vállalták vagy váltak vagy megbocsátást nyertek vagy akármi) azoknál vajon jobbak, értékesebbek azok az emberek akik fogukat összeszorítva nem csalták meg a házastársukat inkább depreszióba, mániákba és neurózisokba menekültek és megnyomorítják a házastársuk, gyerekükm életét mert elfojtották a vágyaikat meg az érzelmeiket? Én egyetértek a kérdezõvel abban, hogy ezek érdekes kérdések. Választ nem tudok, csak annyit: óvatosan az ítélkezéssel. :) )
Hali. Én személy szerint nem tudnám elfogadni, hogy a pasim lefeküdjön valakivel, mert megkívánta, de közben engem szeret. Lehet, hogy ez valamilyen szinten önzõség, de ha mi egy pár vagyunk, akkor csak velem legyen. Nem tudom, miért olyan hihetetlen, hogy egy életen át csak egy pasit kívánjunk. Én is megnézek egy jó srácot, de eszembe se jut, hogy milyen lehet vele az ágyban, de kipróbálnám! Nem is értem!
Az én barátom mindig azt mondja nekem hogy ha már csak gondolsz arra.hogy megcsalod a párod az annyi mintha már félig megcsaltad volna...amit olvastál azzal kapcsolatba csak anyit tudok mondani hogy az emberek közt is mindenki már és mindenki máskép gondolja, hogy mi a megcsalás 1 kapcsolatban...véleményem szerint mindeki akér az oltár elõtt is hüséget fogadott és nem vakságot, szoval az még nem megcsalás ha megtetzik valaki de az már igen ha pl le is fekszel vele....
Érdekesen fogom szemléltetni az elméletem, ezért elõre is elnézésedet kérem. Szóval én pl nagyon szeretem a túrós palacsintát, de ha mindig csak azt enném valószínûleg megunnám. Ez sok mindenben így van. Elsõ ránézésre a szexben is. Ámde nem szabad elfelejteni a palacsinta csak egy élvezeti eszköz a férj/társ nem az. Szerintem sokkal jobb ha az ember a szerelmével szerelmeskedik mint ha egy szeretõvel szexel. Ha pedig már kezd rutin szerûvé válni bele lehet vinni valami újat mert az embernek van egy alapvetõen negatív tulajdonsága, hogy sok féle arcot fel tud venni. És ezt a tulajdonságot hasznossá lehet tenni ebben-abban... :)
100%-ig egyetértek az elsõ válaszolóval! Azért vagyunk emberek, mert képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Ha szereted a párodat, akármilyen régóta is vagytok együtt, akkor kívánod is, olyan nincs, hogy szeretem, de nem kívánom, a szerelemben ott van a test vágy. Az én véleményem az, hogy érzelemmentes szex nem létezik, akik számára igen, azok eléggé érzelemszegény emberek lehetnek. A szex egy intim dolog. Érzelmek és bizalom nélkül nem lehet csinálni (most arról beszélek, mikor valaki csinálni akarja, ha valamiért rákényszerül pl prostitúció stb. az más dolog), de lehet, hogy csak én vagyok ilyen maradi. Az én véleményem az, hogy ha valakit megcsalnak, akkor ott a kapcsolatnak véget kellene vetni, mert a megcsaló fél már nem szerelmes, legfeljebb csak ragaszkodik a másikhoz. Persze meg lehet kívánni mást is, mindenki fejében megfordulnak ilyen gondolatok, de egészen más gondolni valamire, mint megtenni azt. (Egy férfi)
Egy férfi gondolatához (egészen más gondolni valamire, mint megtenni azt): "Azt nem tudjuk megakadályozni, hogy a madarak elrepüljenek a fejünk felett, de hogy fészket is rakjanak rá, az ellen már igazán védekezhetünk." Nem biztos, hogy szó szerinti idézet, Charles Haddon Spurgeon lelkész mondta a XIX. században, szerintem roppantul ideillik. Egy másik férfi (aki szereti a párját és hûséges hozzá)
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszoló félreért. Eszembe sem jutott megcsalni a férjem, nem lennék képes megtenni, csak tegnap ezt elolvastam, és elgondolkodtatott. De ez nem azt jelenti, hogy félre akarok lépni, mert meg sem fordult a fejemben.
Én inkább a fizikai megcsalást választanám.

3 éve van párom. Szeretem, imádom, de még szívesen randizgatok más fiúkkal. Nem akarom megcsalni, de néha még úgy érzem, hogy túl kevés ő nekem. Nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem, de még hajt a vérem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez a jelenség szerintem teljesen természetes. Bár általában a fiúkra jellemzõ inkább, mert a lányok hamarabb lekötik magukat, sõt nekik inkább lételemük tartozni valakihez. De ez esetben teljesen elnézendõ, - habár nem tudom hány éves vagy - de úgy érzem, még nem élted ki magad. Ez nem azt jelenti, ahogy fogalmaztál, hogy õ túl kevés neked, hanem épp ellenkezõleg, õ jó, de kellene más is. Ez nem baj. Csak ne okozz fájdalmat neki. Ha olyan a kapcsolatotok, hogy egy ilyesmi nem okozna problémát, akkor beszéljetek róla, és hátha együtt eljuttok valamire. Ha nem, akkor nem tudom mi a teendõ...

Ez a jelenség szerintem teljesen természetes. Bár általában a fiúkra jellemzõ inkább, mert a lányok hamarabb lekötik magukat, sõt nekik inkább lételemük tartozni valakihez. De ez esetben teljesen elnézendõ, - habár nem tudom hány éves vagy - de úgy érzem, még nem élted ki magad. Ez nem azt jelenti, ahogy fogalmaztál, hogy õ túl kevés neked, hanem épp ellenkezõleg, õ jó, de kellene más is. Ez nem baj. Csak ne okozz fájdalmat neki. Ha olyan a kapcsolatotok, hogy egy ilyesmi nem okozna problémát, akkor beszéljetek róla, és hátha együtt eljuttok valamire. Ha nem, akkor nem tudom mi a teendõ...
Szerintem elgondolkodtató, miért érzed úgy, hogy kevés neked a párod. Lehet, csak megszokásból vagy vele? Vagy kell egy biztos háttér, akihez mindig visszatérhetsz? Vagy csak sajnálod, hogy a szakítástól szomorú lesz? Én úgy érzem, te nem igazán szereted már a párod, azért érzed kevésnek. Az is lehet, szexuálisan nagyobb az igényed, és azért kevés. Mindenesetre tisztázd magadban a dolgokat, mert késõbb, 1-2 gyermekkel már sokkal nehezebb kilépni egy olyan kötelékbõl ami keveset tud adni eked!
Szia! Én is voltam hasonló helyzetben, mint te! Borzasztó volt átélni, én végül szakítottam a párommal. Ez csak az én példám. Valószínûleg nem élted ki magad, hiányozhat az, hogy nõnek érezd magad, hogy nyíltan flörtölj, hogy sugározz. A szitunk hasonló! Volt a párom, de randizgattam mellette, és nem tudtam leszokni a randikról. egyre jobban csábítottak, m vonzottak az új dolgok. Olyan volt az egész, mint egy hullámvasút: hol jól éreztem magam a párommal, hol bûntudatom volt. Kiléptem belõle, mert rájöttem, hogy a 3, 5 év egy dolog, de sem magamat sem õt nem tehetem tönkre. Ez volt 8 hete, és azóta szárnyalok, szabad vagyok, és ÉLEK. Minél többet randizok, annál jobban rájöttem arra, mennyi mindenrõl maradtam le! Tisztázd az érzéseidet, azt hogy mit akarsz, és dönts! Minél jobban belemész ebbe, annál nehezebb lesz kiszállni. Mi van abban az esetben, ha megtetszik neked egy srác és több lesz egy-két randinál! Elgondolkodtató! Még nem ismered önmagad, ahhoz tudd mi a jó neked, ahhoz élned kell. Sok sikert!

Milyen fajta halat lehet tartani egy 100-120l körüli akváriumban? Yelow és porcelánsügeret nagyon szeretnék de azon kívűl milyen halakat ajánlatok? De csak 1-1 párt tartanék az összesből mert már a Yellow és a porcelánsügér megvan.

Legjobb válasz: Hidd el, hozzáértõ sügerestõl nem kapsz olyan választ, hogy esetleg még ez vagy az. Már a yellow-brichardi páros se jó ennyi literre. Sõt, a yellow még önmagában se nagyon. 1 pár brichardi 1-2 harcsával mûködhet ekkora akváriumban. Ha több halat szeretnél, akkor torpedósügerek, esetleg kisebb törpesügerek között kéne nézelõdeni, dee semmiképp nem a jelenlegi halaid mellé!!! A beszokott brichardi ügyesen levadászná a friss jövevényeket.

Hidd el, hozzáértõ sügerestõl nem kapsz olyan választ, hogy esetleg még ez vagy az. Már a yellow-brichardi páros se jó ennyi literre. Sõt, a yellow még önmagában se nagyon. 1 pár brichardi 1-2 harcsával mûködhet ekkora akváriumban. Ha több halat szeretnél, akkor torpedósügerek, esetleg kisebb törpesügerek között kéne nézelõdeni, dee semmiképp nem a jelenlegi halaid mellé!!! A beszokott brichardi ügyesen levadászná a friss jövevényeket.
Lemaradt: ugyanis azok a porcelánok szemében birtokháborítók lennének, nem egyéb. Éppen ezért sügereket ha társítunk is, mindig egyszerre telepítjük be õket, mert a beszokott halak terrorizálni fogják az újakat. Ugye területvédõk. Ekkora helyen meg társítani is butaság ekkora halakat.
A kérdező hozzászólása: Rendben. jelnleg 3 éve van meg ez az akváriumom azóta vannak benne a porcelánsügerek és a yellow a szaporodást ugy szoktam megoldani, hogy külön nevelde akváriumban vannak a kicsik mert mindig megköpetem a nõstény aranysügeret.De a kicsiket nem szoktam megtartani.4db sügér van az akváriumban 2db porcelán és 2db yellow ja 1db algaevõ. Akkor szerinted ebbe az akváriumba már ne tegyek semmi fajta sügeret? A torpedõ sügér az tetszik.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem mondani hogy a porcelánsügerek még nincsnek kifejlõdve.
Ne, három faj 200 literben lenne elképzelhetõ. Ha összeszoknak, nem érdemes felborítani azt, ami eddig mûködött.
Hagyd így ahogy van és reméljük késõbb sem lesz gond. Egyébként a Yellow hím nem szokta lestrapálni a nõstényt mikor rájön a d.ghatnék? A Yellow a legbékésebb mbuna-k közé tartozik, de jobb lett volna több nõstény a hímnek, a Porcelánok helyett. Üdv,

Szerintetek milyen tetoválás lehet az, amiről a párom jut eszembe? Van már pár tetkóm, de szeretnék egy olyat, ami rá emlékeztet.

Legjobb válasz: nem ismerjük a párodat, azt csak Te tudhatod, mi az, amirõl õ jut az eszedbe.

nem ismerjük a párodat, azt csak Te tudhatod, mi az, amirõl õ jut az eszedbe.
A kérdező hozzászólása: Na igen, sejtettem, hogy ilyesmi választ kapok :( :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!