Találatok a következő kifejezésre: Párommal szeretkeztünk, óvszer elszakadt (3 db)

Párommal szeretkeztünk, az óvszer elszakadt. A menszesz 6. napján voltam, még véreztem és nem élvezett el! Eseményutánit nem vettem be, mert az előző alkalommal nagyon rosszul lettem tőle. Egy Pharmatex kúpot tettem fel! Esetleg teherbe eshetek?

Az óvszer elszakadást észrevette hamar,a végén szakadt el.

Legjobb válasz: ha úgy történt, ahogy leírtad, akkor igen kicsi a valószínûsége. (mondhatnám úgy is, hogy a zéró felé tendál :)

ha úgy történt, ahogy leírtad, akkor igen kicsi a valószínûsége. (mondhatnám úgy is, hogy a zéró felé tendál :)
nem hiszem.

Negyed órán belül kétszer szeretkeztünk a barátnőmmel, és másodszor elszakad az óvszer. A barátnőmmel ki számoltuk, hogy éppen pete érése van ( vagy lesz a következő pár napban )?

Számít az bármit is, hogy másodszor csináltuk ilyen rövid idő alatt ? Vagy a tablett az egyetlen megoldás ?

Legjobb válasz: Elég egy tabi a két aktusra, mert egy idõben történt. Más megoldás már nincsen. És a tabiból ne csináljatok majd rendszert, mert egy évben max 3. darab károsítja kevésbé a szervezetet. Inkább vedd ki mielõtt elmész és nézd meg, majd utána menj el. Így nem kell 5000-et kifizetni feleslegesen és a lány is egészségesebb marad.

Elég egy tabi a két aktusra, mert egy idõben történt. Más megoldás már nincsen. És a tabiból ne csináljatok majd rendszert, mert egy évben max 3. darab károsítja kevésbé a szervezetet. Inkább vedd ki mielõtt elmész és nézd meg, majd utána menj el. Így nem kell 5000-et kifizetni feleslegesen és a lány is egészségesebb marad.
A kérdező hozzászólása: A második aktusnál szakadt csak el az óvszer, annak nincs jelentõssége?
Lényegtelen mikor szakadt el. A lány kritikus idõpontban volt. Peteérés a tökéletes idõpont a gyermeknemzésre! 72 órásat be kell szednie, vagy végig izgulhat 2 hetet a mensi miatt, hogy megjön-e idõben és imátkozhat, hogy ne essen teherbe!
Milyen jelentõségre gondolsz? A szervezeted folyamatosan termeli a cuccot, még aközben is, hogy "üríted". Nem leszel kevésbé termékeny második alkalomra. Plusz elég egyetlen egy kisfickó is! Tanuljátok meg használni az óvszert! 99%-ban MINDIG a felhasználó a hibás, nem az óvszer selejt.

Teherbeeshetek úgy, hogy szeretkeztünk a párommal, nekem megvolt és elszakadt az óvszer? Felkeressem a nőgyógyászom az eseményutáni tabletta kiírása miatt? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ha semiképpen nem szeretnétek babót,akkor mmindenképp írass esemény utáni tabit! Spontán peteérés bármikor lehet!

Szerintem ha semiképpen nem szeretnétek babót, akkor mmindenképp írass esemény utáni tabit! Spontán peteérés bármikor lehet!
A kérdező hozzászólása: De ez a 3. napom volt már... Menstruáció esetén is teherbe lehet esni...??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!