Találatok a következő kifejezésre: Párommal szeretkeztünk, óvszer (26 db)

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, eddig óvszerrel szeretkeztünk, de egy hete elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát. Szeretnék óvszer nélkül együtt lenni a párommal, de valamiért nem merek.Tanács?

Õ már nagyon várja, de nekem fenntartásaim vannak. A másik kérdésem az lenne, f?leg a lányokhoz akik fogamzásgátlóval szeretkeznek, hogy amikor belétek élvez a párotok, akkor utána kimossátok? vagy mi lesz a "bentlév?séggel"? Gondolom az lenne a leghigiénikusabb, ha utána meg lenne mosva, de ha esetleg erre nincs lehet?ség mindig az nagy gáz?

Legjobb válasz: Az 1hónapot mindenképp várjátok ki,csak onnantól szabad h gumi nélkül csináljátok.Amikor az 1. levél elfogy.Nincs benne semmi rossz,sõt közelebb érzed magadhoz a párod.Ne félj tõle,jó lesz.

Az 1hónapot mindenképp várjátok ki, csak onnantól szabad h gumi nélkül csináljátok.Amikor az 1. levél elfogy.Nincs benne semmi rossz, sõt közelebb érzed magadhoz a párod.Ne félj tõle, jó lesz.
Az a "bentlevõség" ahol bement ott ki is fog folyni.Ha nem is rögtön de idõvel.Sex után zuhany de ne irrigálj minden sex után. A végén tönkreteszed a természetes védõközeget a hüvelybe.A gyakori irrigálás káros is lehet.
Nyugi velem is ez volt. :) De igaza van az elõttem szólónak várjátok ki az elsõ hónapot! Az a biztos. Utána annyi feladatod h rendszeresen beveszed és nem lesz baj (meg ha nem jön közbe semmi hányás, hasmenés más gyógyszer pl: antibiotikum). Hát ami bemegy az kijön.:D:D Mondjuk ha nálunk nincs lehetõség fürdeni akkor párom még elõtte kiveszi és akkor nem belém élvezz... hanem máshova.... nah pixpix
A biztonság kedvéért várjátok ki az egy hónapot, utána bátran csinálhatjátok, mert nem fogsz teherbe esni! Ezerszer jobb érzés, mint gumiban, el sem lehet mondani! A bentlévõséggel kapcs: majd kifolyik szép lassan, nem kell rögtön a zuhany alá ugrani, kivétel persze, ha még szeretnétek a zuhany alatt esetleg folytatni! Nálunk mindig van papírzsepi, és megtöröljük magunkat, vagy elmegyek a mosdóba és egy intim törlõkendõvel letörölgetem magam (ha olyan a combom vagy a hasam). Én minden nap használok tisztasági betétet, így a bugyim sem lesz olyan, ha másnap még kiürül! De nem olyan vészes, nehogy azt hidd, hogy majd folyik mint a patak! Csak pár csepp!!!
Ne aggódj amiatt, hogy a párod belédélvez. Az az egyik legjobb érzés, mikor a párom elmegy bennem... imádom. Viszont utána ne rohanj rögtön a mosdóba mosakodni, mert azt a pasik nem igazán díjazzák. Én olyankor még hozzábújok a páromhoz, együtt fekszünk egy kicsit átkarolva, aztán vagy együtt zuhanyozunk, vagy késõbb elmegyek mosdóba és megmosakszom, de nem is mindig. A reggeli zuhanyzás is megteszi, ha úgy alszunk el.
A legtöbb fogamzásgátló már az elsõ szem után véd, de ha ez nem így van, biztos elmondta a nõgyógyász, vagy rá van írva. A félelmeiddel meg csak magadnak és a párodnak teszel rosszat. Engedd el magad és élvezd a szexet. És szex után legyen a közelben 2-3 papírzsepi. :) A barátnõm imádja ha belé megyek, lábával, kezével, szinte magához kulcsol.

A párommal menstruáció után a ciklusának 2 napjában szeretkeztünk óvszer nélkül, nem mentem el. Mennyi az esélye így, hogy terhes?

Legjobb válasz: Minimális esély van rá, talán nincs is aggodalomra semmi ok, de azért az ilyen helyzetek elkerülése érdekében szerintem használjatok óvszert, vagy egyéb nem hormonális fogamzásgátlást(Patantex oval) ha a párod tabit nem tud, vagy nem akar szedni.

Minimális esély van rá, talán nincs is aggodalomra semmi ok, de azért az ilyen helyzetek elkerülése érdekében szerintem használjatok óvszert, vagy egyéb nem hormonális fogamzásgátlást(Patantex oval) ha a párod tabit nem tud, vagy nem akar szedni.
Gyere el hozzám egy érzéki, kényeztetõ masszázsra, tuti elfelejted a tegnapi kellemetlenséget...:-)))
Egy pár nap és elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Most néztem meg, és egy kb egy centis helyen nincs rajta hámréteg :/

Aki feltett már olyan jellegű kérdést, hogy a partnerével egy pár percig óvszer nélkül szeretkeztek (nem teljes megszakítás), hányan estek teherbe emiatt?

Nem kérek olyam válaszokat, hogy ez nem védekezés és társai, mivel nem személyes a kérdés.

Legjobb válasz: Mi rendszeresen így vagyunk együtt a párommal, hogy csak késõbb húz gumit. Még egyszer sem lett baj. Más kérdés, hogy én 30 éves vagyok, és természetesen megtartanánk a babát. Tizenéves korban, abszolút nemakarokgyereket idõben semmiképp sem javaslom. Viszont a kérdésre válaszolva, szerintem minimális a teherbeesés kockázata.

Mi rendszeresen így vagyunk együtt a párommal, hogy csak késõbb húz gumit. Még egyszer sem lett baj. Más kérdés, hogy én 30 éves vagyok, és természetesen megtartanánk a babát. Tizenéves korban, abszolút nemakarokgyereket idõben semmiképp sem javaslom. Viszont a kérdésre válaszolva, szerintem minimális a teherbeesés kockázata.
Az utolsótól kérdezném, hogy úgy lett terhes, hogy csak az aktus elején 1-2 percig csinálták óvszer nélkül? És fontos az is, hogy elõtte mondjuk aznap nem voltak együtt már egyszer? Csak mert ilyenkor tartalmazHAT az elõváladék az elõzõ aktusból megmaradt spermiumot. Köszi :-)
egy 5 éves kisfiú az eredmény...
A kérdező hozzászólása: *olyan
Ennyitõl nem hiszem el, hogy teherbe lehet esni. Kizártnak tartom! Ez kb. olyan mint a szeplõtelen fogantatás.. Megszakítással is csak azért, mert mégis került sperma a hüvelybe, csakhát ezt senki nem veszi észre, aztán jön a baj..
Szerintem a kérdezõ visszavárja azokat, akik feltették ezt a jellegû kérdést, hogy azóta mi lett velük.Végül terhesek lettek, vagy csak az idegtõl késett nekik, stb... :)
Biztos velem van a baj, de valamit nem értek: most akkor gumiban vagy gumi nélkül? Pár pecig gumi nélkül, annak mi értelme, meg miért? Bocs, lehet, hogy túl racionális típus vagyok...
A kérdező hozzászólása: egy pici plusz élvezet, ennyi az értelme:) így legalább egy kis ideig érzik egymást rendesen. csak mert már egy párszor én is paráztam emiatt, de soha nem lett belõle baj. :)

Szeretkeztünk a párommal, használtunk óvszert, de miután elment levette a gumit és úgy akarta. Lehetek terhes?

Tegnap hajnalban szeretkeztünk a párommal, miután elment levette a gumit, és úgy akarta folytatni. Mondtam neki, hogy szó se lehet róla, de er?szakoskodni kezdett és hozzáért a szeméremajkaimhoz a pénisze. Így lehetek terhes? 3-4 napja múlt el a menstruációm. Vegyek 72 órás tablettát? Vagy túl nagy az ijettség? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Semmi okod aggodalmaskodni. Így nagyon kicsi az esélye, hogy megtermékenyülhetsz.

Semmi okod aggodalmaskodni. Így nagyon kicsi az esélye, hogy megtermékenyülhetsz.
Nincs aggódni, így nem lehetsz terhes.
Nincs okod aggódni, a psid pedig dobd ki azonnal!
pasid*
Ne aggódj nem lesz semmi baj!A pasid viszont egy barom:S már bocsi...
de ha már elment, lanyhult pénisszel hogyan akart beléd hatolni? Ezt nem értem.
A kérdező hozzászólása: 23 éves õ is... én is nagyon meglepõdtem és még engem idiótázott le, hogy én õt ne oktassam ki... mert, hogy ebben nincs semmi. Nagyot csalódtam az biztos, azt hittem érettebb ennél.
[email protected]!!! Hogy lehet valaki ilyen barom h miután ELMENT utána akarja GUMI NÉLKÜL folytatni? Mi a párommal fordítva szoktuk. Megkérdezhetem, hogy hány éves a te IQ Fighter [email protected]???(már bocs) 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat megnyugtattatok!:) Igen a pasimmal ennyi volt:(
A kérdező hozzászólása: Nem lanyhult. Ugyanúgy állt utána is. Én is kérdeztem tõle, hogy ez hogy lehet. Mondta, hogy õ ennyire szereti a szexet.

Párommal szeretkeztunk, kiszakadt az óvszer, a baleset után 12 órával vettem be az escapelle-t, ugye nem vagyok és nem is lehetek terhes?

hulye válaszoktol légyszi kiméljetek, igy is eléggé ki vagyok THX!!!!

Legjobb válasz: Hát ha bevetted a gyógyszert, akkor nem hiszem.

Hát ha bevetted a gyógyszert, akkor nem hiszem.
Nem hiszem, de ha kételkedsz vegyél egy terhestesztet, a jobbak már kimutatják a 2 napos terhességet is(baágyazódás után). De az ovulációs idõszaktól is függ, hogy teherbeesel e.
A kérdező hozzászólása: menstruáció után 3 nappal vagyok, szoval pont a határon az ovulálásnak
Nem nyugtathatlak meg 100%-osan. "Az egyébként létrejövõ terhességek kb. 84%-át lehet megelõzni Escapelle tabletta alkalmazásával, ha a készítményt a védekezés nélküli közösülést követõ 72 órán belül alkalmazzák." Az esély, hogy használ a tabletta folyamatosan csökken a 72 óra alatt. Mivel elég hamar bevetted, jó esély van rá, hogy nem lesz baj. De a szeretkezéstõl számított két hét múlva csinálj egy tesztet! Remélem nem lesz semmi baj!
Én peteérés idején voltam mikor ezt kellett bevennem és 22 óra múlva jutottam hozzá.De nem lett semmi baj.Most tuti nem vagy terhes, mert még az hosszabb folyamat, de nyugodj meg, nem is leszel:)
ne izgulj, nem lesz gond. okos vagy, h bevetted. legalabb nem kell idegeskedned. de ha adhatok 1 tanácsot, tisztán csak jóból, hasznaljatok mellé pharmatexet, és peteérés idején kerüljétek a szexet. az orális szex, és a petting is tud legalább olyan jó lenni :) )
én mensi után 2 nappal jártunk így..ugyanezt a gyógyszert kaptam...5 nap múlva pecsételõ, barnás vérzésem volt.A következõ mensim 2 nappal hamarabb jött meg.Semmi mellékhatása nem volt nálam, én az aktus után 6-7 órával vettem be.De nyugi nem lesz baj, ha a gyógyszi rendesen felszívódott:)
Anyám 72 órás ellenére terhes lett, úgyhogy nem 100%-os a hatás sajnos. pár nap múlva csinálj tesztet, ha (remélhetõleg) negatív, rá egy hétre ismételd meg.

Terhes lehet a parom? Szeretkeztunk, 6-7 masodpercet ovszer nelkul, elotte zuhanyoztam es letisztitottam ott is, s vizeltem is utana.

Az elonedv wickypedia szerint nem tartalmaz spremiumot, csak ha egy elozetes elvezes utan nem maradt a hugyveetekben. A baratnom mensije kesik mar egy hete, igaz eleg szabalytalan, mindig kesik 3-4 napot. A teszt negativ. Velemenyek?

Legjobb válasz: szerintem nem terhes.ha szokott kesni es a teszt is negativ akkor nem terhes.:)szerintem megnyugodhatsz.

szerintem nem terhes.ha szokott kesni es a teszt is negativ akkor nem terhes.:) szerintem megnyugodhatsz.
Az elõváladék igenis tartalmazhat spermát! Az egyik barátnõm így esett teherbe... Kérdéses, hogy mikor csinált tesztet, mert nagyon nem mindegy. Leghamarabb 2 hét múlva mutathat terhességet, biztosabban a mensi elmaradása után. Most komolyan...megérte az a pár mp azért, hogy most halálra parázzátok magatokat??????
Szerintem nem lehet baj, de minden felekpp csinaljatok par nap mulva meg egy tesztet vagy menjen el dokihoz..ez a javaslatom!!
*felekepp
A kérdező hozzászólása: a teszten azt irta h 5 napra a mensi kesese utan, s ugy is tettuk, mindent ahogy azt eloirta
Az elõváladék is tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas spermiumokat!

Teherbe eshettem? Párommal szeretkeztünk, kilyukadt az óvszer. Másnap délután megjött a mensesem. Azóta alig van folyásom, de a ciklusom közepe felé ilyen fehéres sárgás sűrű váladék folyt ki. Ez mit jelent?

Nem vettem be esemény utáni tablettát egészségügyi gondok miatt nem vehettem be.Úgy hallottam hogy a menstruáció el?tti és utáni 2-3 napba kevés az esély a megtermékenyülésre.Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, nem lehetsz terhes. Jó, persze mondhatnám és biztos mások is mondják, hogy lehet rendkívüli peteérés. De mivel megjött, a méhnyálkahártya is levált így a "megtermékenyített petének" nincs jó helye, ahová beágyazódhasson. Ha továbbra is sárga a folyásod és esetleg darabos az fertõzésre utalhat. De ha csak egyszer volt egy nagyobb adag a ciklus közepén, az azt is jelentheti hogy hamarosan ovulálsz. Nekem is volt ilyen (sárgás sok és nyúlós), és nem volt fertõzésem. Szóval szerintem megnyugodhatsz.

Igen, nem lehetsz terhes. Jó, persze mondhatnám és biztos mások is mondják, hogy lehet rendkívüli peteérés. De mivel megjött, a méhnyálkahártya is levált így a "megtermékenyített petének" nincs jó helye, ahová beágyazódhasson. Ha továbbra is sárga a folyásod és esetleg darabos az fertõzésre utalhat. De ha csak egyszer volt egy nagyobb adag a ciklus közepén, az azt is jelentheti hogy hamarosan ovulálsz. Nekem is volt ilyen (sárgás sok és nyúlós), és nem volt fertõzésem. Szóval szerintem megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. ÉS ha véletlen teherbe estem akkor annak mik a tünetei? Néha szúr bal oldalt meg megnõtt a mellem egy kicsit.

A párommal a 14. Milligest tabletta bevétele után szeretkeztünk óvszer nélkül. Lehetek-e terhes?

A n?gyógyászom a Milligest fogamzásgátlót írta föl. El?tte semmilyet sem szedtem. A tablettát az el?írt módon, a menzesz 1 napjától kezdtem el szedni, azóta folyamatosan szedem. A 7 gyógyszermentes napban is védett vagyok?

Legjobb válasz: Már az elsõ naptól védett vagy, úgyhogy nem lehetsz terhes. És igen, a gyógyszerszünetben is védett vagy, akkor is szabad a szex.

Már az elsõ naptól védett vagy, úgyhogy nem lehetsz terhes. És igen, a gyógyszerszünetben is védett vagy, akkor is szabad a szex.
a fogamzásgátló úgy mûködik, h a petesejted nem érik meg. a spermák rámásznak, de bent nincs semmi. oylan mintha vaktölténnyel övöldöznél :D
Nem lehetsz terhes!De a Milligesttel vigyázz!!!Én is azt szedtem kb 1évig, de nagyon rosszul voltam tõle:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Az igazat megvallva eléggé meg voltam ijedve, mivel ezzel a témával kapcsolatban megoszlóak a vélemények. Utánaérdeklõdtem néhány gyógyszertárban is, ott azt mondták hogy ajánlatos megvárni az 1 hónapot, máshol nõgyógyász mondta hogy már az 1 szem is véd. Fura elhinni, hogy aki még nem szedett ezelõtt semmilyen ehhez hasonló készítményt ha beveszi már az 1.szem is védetté teszi. Akkor így megnyugodtam, és várom hogy rendszerint megjöjjön a vérzés.
Nekem is ezt írta fel az orvos. Miért lettél tõle rosszul, ill. hogy érted?
A kérdező hozzászólása: Enyhe hányinger illteve tompa gyomorfájás gyötör mostanában esténként, de lehet a rendszertelen táplálkozás is hozzájárul a tünetekhez. Mostanában mellfeszülést is érzékelek, de azt hallottam, hogy ez 1 v 2 hónap múlva elmúlik.
A tabletta a maximális védettséget a 2levél szedésétõl nyújtja!
Szia! Hát én mikor rosszul lettem nekem úgy kezdõdött h mellfeszülés aztán gyomorfájás, fejfájás, szívpanaszok, magasvérnyomás!Szóval óvatosan!

Párommal szeretkeztünk, az óvszer elszakadt. A menszesz 6. napján voltam, még véreztem és nem élvezett el! Eseményutánit nem vettem be, mert az előző alkalommal nagyon rosszul lettem tőle. Egy Pharmatex kúpot tettem fel! Esetleg teherbe eshetek?

Az óvszer elszakadást észrevette hamar,a végén szakadt el.

Legjobb válasz: ha úgy történt, ahogy leírtad, akkor igen kicsi a valószínûsége. (mondhatnám úgy is, hogy a zéró felé tendál :)

ha úgy történt, ahogy leírtad, akkor igen kicsi a valószínûsége. (mondhatnám úgy is, hogy a zéró felé tendál :)
nem hiszem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!