Találatok a következő kifejezésre: Párommal ovszer szeretkeztünk a párom nem (9 db)

Szia. Ezek alapján nem lehetsz terhes. Mitõl vagy mégis ideges?
Ha a terhesség miatt aggódsz megnyugodhatsz, biztos nem lettél terhes!

A párommal menstruáció után a ciklusának 2 napjában szeretkeztünk óvszer nélkül, nem mentem el. Mennyi az esélye így, hogy terhes?

Legjobb válasz: Minimális esély van rá, talán nincs is aggodalomra semmi ok, de azért az ilyen helyzetek elkerülése érdekében szerintem használjatok óvszert, vagy egyéb nem hormonális fogamzásgátlást(Patantex oval) ha a párod tabit nem tud, vagy nem akar szedni.

Minimális esély van rá, talán nincs is aggodalomra semmi ok, de azért az ilyen helyzetek elkerülése érdekében szerintem használjatok óvszert, vagy egyéb nem hormonális fogamzásgátlást(Patantex oval) ha a párod tabit nem tud, vagy nem akar szedni.

Lehetek terhes ha ovszer nelkul szeretkeztunk a parommal? En nem ereztem hogy elovaladekos lett volna neki. en meg eddig egyszer szeretkeztem. Szoval annyi volt ez a 'nagy' szex hogy csinaltuk max.2 percig es abbahagyta, mert mondtam hogy faj.

szerintetek van ra esely?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy láttad, hogy nem volt elõváladékos, mikor az simán benned is maradhatott. Nem biztos, hogy terhes leszel, de ez nem jó játék, nem jó ilyennel játszani, ha játszani akarsz, majd elkezdheted 9 hónap múlva.

Nem tudom, hogy láttad, hogy nem volt elõváladékos, mikor az simán benned is maradhatott. Nem biztos, hogy terhes leszel, de ez nem jó játék, nem jó ilyennel játszani, ha játszani akarsz, majd elkezdheted 9 hónap múlva.
Enyire azért nem kell ráijeszteni szegényre! A védekezés nagyon fontos, nem csak a fogamzásgátlás, de a nemi betegségek elkerülése miatt is! De az nem igaz hogy óvszer nélkül szeretkezve rögtön terhes leszel! Elõváladék nem jön a teljes aktus alatt, csak az orgazmus elõtt! Ezért hívják elõváladéknak! Van egy pont, mikor a férfi érzi, hogy ha megáll, még elkerülheti az orgazmust! Ettõl a ponttól, bármikor jöhet elõváladék! Ha eddig nem jutottatok el, nagyon minimális az esélye hogy terhes lennél! Mi rendszeresen, heti 2-3 alkalommal szeretkezünk a partneremmel, kb. 1, 5-2 órán keresztül óvszer nélkül, csak akkor veszek fel, mikor már befelyezni készülünk! Még soha nem volt baj, pedig 4 éve vagyunk együtt!
Igen, lehetsz, mert valószínû, hogy volt elõváladéka, és abban lehetett sperma. De amúgy elég kicsi rá az esély. Viszont ez nagyon felelõtlen viselkedés. És ahogy írtad, abból az jön le, hogy ha nem fájt volna neked, akkor folytattátok volna... Ha nem akarsz még gyereket, akkor SOHA ne is tegye be óvszer nélkül!!!
A kérdező hozzászólása: hat tudom. meg is bantam. mondtam neki hogy nemigazan akarom ovszer nelkül, de probaljuk meg. hát eleg kicsi. remelem...
Elõváladék nem csak az orgazmus elõtt jöhet, mivel annak az a funkciója, hogy a pénisz nedvesedését biztosítsa, így igazán felizgult fiúnál végig van elõváladék. A barátomnak pl. az elejétõl fogva szokott lenni.
Hát... Nem akarok senkit veszélyes dolgokra buzdítani, nem árt az óvatosság! Aki úgy érzi hogy egy esetleges "baleset" esetén nem tudna mit kezdeni, az inkább hanyagolja az óvszer nélküli szex-et! De én még tényleg soha nem hallottam olyanról, hogy valaki terhes lett volna, mikor a partnere még az orgazmus közelébe sem jutott!

Párommal ovszer nélkül szeretkeztünk a párom nem élvezett el belém, de félek attól, hogy az elővaladéka spermat tartalmaz. Ilyen szituacióban terhes maradhatok?

de az nap délelött én még menstrualtam és délután már nem menstrualtam

Legjobb válasz: Szia! Elméletileg nem, mert nem volt peteérésed. De a biztonság kedvéért, ha még 72 órán belül vagy menj el dokihoz és írass fel 72 órás tabit!

Szia! Elméletileg nem, mert nem volt peteérésed. De a biztonság kedvéért, ha még 72 órán belül vagy menj el dokihoz és írass fel 72 órás tabit!
Van olyan, akinek egyáltalán nem pontosan félidõben van peteérése, ha Te is ilyen vagy, vagy bizonytalan vagy, akkor vigyázni kell, mert lehet teherbe esni, bár kicsi az esélye, de sajnos elõfordulhat, .
sztem nem lesz gond. vagyis én nem izgulnék

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, eddig óvszerrel szeretkeztünk, de egy hete elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát. Szeretnék óvszer nélkül együtt lenni a párommal, de valamiért nem merek.Tanács?

Õ már nagyon várja, de nekem fenntartásaim vannak. A másik kérdésem az lenne, f?leg a lányokhoz akik fogamzásgátlóval szeretkeznek, hogy amikor belétek élvez a párotok, akkor utána kimossátok? vagy mi lesz a "bentlév?séggel"? Gondolom az lenne a leghigiénikusabb, ha utána meg lenne mosva, de ha esetleg erre nincs lehet?ség mindig az nagy gáz?

Legjobb válasz: Az 1hónapot mindenképp várjátok ki,csak onnantól szabad h gumi nélkül csináljátok.Amikor az 1. levél elfogy.Nincs benne semmi rossz,sõt közelebb érzed magadhoz a párod.Ne félj tõle,jó lesz.

Az 1hónapot mindenképp várjátok ki, csak onnantól szabad h gumi nélkül csináljátok.Amikor az 1. levél elfogy.Nincs benne semmi rossz, sõt közelebb érzed magadhoz a párod.Ne félj tõle, jó lesz.
Az a "bentlevõség" ahol bement ott ki is fog folyni.Ha nem is rögtön de idõvel.Sex után zuhany de ne irrigálj minden sex után. A végén tönkreteszed a természetes védõközeget a hüvelybe.A gyakori irrigálás káros is lehet.
Nyugi velem is ez volt. :) De igaza van az elõttem szólónak várjátok ki az elsõ hónapot! Az a biztos. Utána annyi feladatod h rendszeresen beveszed és nem lesz baj (meg ha nem jön közbe semmi hányás, hasmenés más gyógyszer pl: antibiotikum). Hát ami bemegy az kijön.:D:D Mondjuk ha nálunk nincs lehetõség fürdeni akkor párom még elõtte kiveszi és akkor nem belém élvezz... hanem máshova.... nah pixpix
A biztonság kedvéért várjátok ki az egy hónapot, utána bátran csinálhatjátok, mert nem fogsz teherbe esni! Ezerszer jobb érzés, mint gumiban, el sem lehet mondani! A bentlévõséggel kapcs: majd kifolyik szép lassan, nem kell rögtön a zuhany alá ugrani, kivétel persze, ha még szeretnétek a zuhany alatt esetleg folytatni! Nálunk mindig van papírzsepi, és megtöröljük magunkat, vagy elmegyek a mosdóba és egy intim törlõkendõvel letörölgetem magam (ha olyan a combom vagy a hasam). Én minden nap használok tisztasági betétet, így a bugyim sem lesz olyan, ha másnap még kiürül! De nem olyan vészes, nehogy azt hidd, hogy majd folyik mint a patak! Csak pár csepp!!!
Ne aggódj amiatt, hogy a párod belédélvez. Az az egyik legjobb érzés, mikor a párom elmegy bennem... imádom. Viszont utána ne rohanj rögtön a mosdóba mosakodni, mert azt a pasik nem igazán díjazzák. Én olyankor még hozzábújok a páromhoz, együtt fekszünk egy kicsit átkarolva, aztán vagy együtt zuhanyozunk, vagy késõbb elmegyek mosdóba és megmosakszom, de nem is mindig. A reggeli zuhanyzás is megteszi, ha úgy alszunk el.
A legtöbb fogamzásgátló már az elsõ szem után véd, de ha ez nem így van, biztos elmondta a nõgyógyász, vagy rá van írva. A félelmeiddel meg csak magadnak és a párodnak teszel rosszat. Engedd el magad és élvezd a szexet. És szex után legyen a közelben 2-3 papírzsepi. :) A barátnõm imádja ha belé megyek, lábával, kezével, szinte magához kulcsol.

Tegnapelőtt elősször szeretkeztem a barátommal. Védekeztünk. Óvszerrel. Nem lyukadt ki. De félek. Lehet valami baj? És akkor nem véreztem. Semmi nem votl. Viszont tegnap és ma is egy kevés vért tapasztaltam. Pár cseppet csak. Normális ez?

Legjobb válasz: Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.

Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.
Ha végig fennt volt a gumi és nem volt lyukas, akkor nincs gond... És a vér. Hmm egy lánynak akinek én szakítottam át, szintén csak pár csepp vér volt... És nem is azonnal, hanem utána kb. 4 órával... Szóval nyugi... :) Nincs gáz

Párommal szeretkeztünk, az óvszer elszakadt. A menszesz 6. napján voltam, még véreztem és nem élvezett el! Eseményutánit nem vettem be, mert az előző alkalommal nagyon rosszul lettem tőle. Egy Pharmatex kúpot tettem fel! Esetleg teherbe eshetek?

Az óvszer elszakadást észrevette hamar,a végén szakadt el.

Legjobb válasz: ha úgy történt, ahogy leírtad, akkor igen kicsi a valószínûsége. (mondhatnám úgy is, hogy a zéró felé tendál :)

ha úgy történt, ahogy leírtad, akkor igen kicsi a valószínûsége. (mondhatnám úgy is, hogy a zéró felé tendál :)
nem hiszem.

Aki feltett már olyan jellegű kérdést, hogy a partnerével egy pár percig óvszer nélkül szeretkeztek (nem teljes megszakítás), hányan estek teherbe emiatt?

Nem kérek olyam válaszokat, hogy ez nem védekezés és társai, mivel nem személyes a kérdés.

Legjobb válasz: Mi rendszeresen így vagyunk együtt a párommal, hogy csak késõbb húz gumit. Még egyszer sem lett baj. Más kérdés, hogy én 30 éves vagyok, és természetesen megtartanánk a babát. Tizenéves korban, abszolút nemakarokgyereket idõben semmiképp sem javaslom. Viszont a kérdésre válaszolva, szerintem minimális a teherbeesés kockázata.

Mi rendszeresen így vagyunk együtt a párommal, hogy csak késõbb húz gumit. Még egyszer sem lett baj. Más kérdés, hogy én 30 éves vagyok, és természetesen megtartanánk a babát. Tizenéves korban, abszolút nemakarokgyereket idõben semmiképp sem javaslom. Viszont a kérdésre válaszolva, szerintem minimális a teherbeesés kockázata.
Az utolsótól kérdezném, hogy úgy lett terhes, hogy csak az aktus elején 1-2 percig csinálták óvszer nélkül? És fontos az is, hogy elõtte mondjuk aznap nem voltak együtt már egyszer? Csak mert ilyenkor tartalmazHAT az elõváladék az elõzõ aktusból megmaradt spermiumot. Köszi :-)
egy 5 éves kisfiú az eredmény...
A kérdező hozzászólása: *olyan
Ennyitõl nem hiszem el, hogy teherbe lehet esni. Kizártnak tartom! Ez kb. olyan mint a szeplõtelen fogantatás.. Megszakítással is csak azért, mert mégis került sperma a hüvelybe, csakhát ezt senki nem veszi észre, aztán jön a baj..
Szerintem a kérdezõ visszavárja azokat, akik feltették ezt a jellegû kérdést, hogy azóta mi lett velük.Végül terhesek lettek, vagy csak az idegtõl késett nekik, stb... :)
Biztos velem van a baj, de valamit nem értek: most akkor gumiban vagy gumi nélkül? Pár pecig gumi nélkül, annak mi értelme, meg miért? Bocs, lehet, hogy túl racionális típus vagyok...
A kérdező hozzászólása: egy pici plusz élvezet, ennyi az értelme:) így legalább egy kis ideig érzik egymást rendesen. csak mert már egy párszor én is paráztam emiatt, de soha nem lett belõle baj. :)

Párommal szeretkeztunk, kiszakadt az óvszer, a baleset után 12 órával vettem be az escapelle-t, ugye nem vagyok és nem is lehetek terhes?

hulye válaszoktol légyszi kiméljetek, igy is eléggé ki vagyok THX!!!!

Legjobb válasz: Hát ha bevetted a gyógyszert, akkor nem hiszem.

Hát ha bevetted a gyógyszert, akkor nem hiszem.
Nem hiszem, de ha kételkedsz vegyél egy terhestesztet, a jobbak már kimutatják a 2 napos terhességet is(baágyazódás után). De az ovulációs idõszaktól is függ, hogy teherbeesel e.
A kérdező hozzászólása: menstruáció után 3 nappal vagyok, szoval pont a határon az ovulálásnak
Nem nyugtathatlak meg 100%-osan. "Az egyébként létrejövõ terhességek kb. 84%-át lehet megelõzni Escapelle tabletta alkalmazásával, ha a készítményt a védekezés nélküli közösülést követõ 72 órán belül alkalmazzák." Az esély, hogy használ a tabletta folyamatosan csökken a 72 óra alatt. Mivel elég hamar bevetted, jó esély van rá, hogy nem lesz baj. De a szeretkezéstõl számított két hét múlva csinálj egy tesztet! Remélem nem lesz semmi baj!
Én peteérés idején voltam mikor ezt kellett bevennem és 22 óra múlva jutottam hozzá.De nem lett semmi baj.Most tuti nem vagy terhes, mert még az hosszabb folyamat, de nyugodj meg, nem is leszel:)
ne izgulj, nem lesz gond. okos vagy, h bevetted. legalabb nem kell idegeskedned. de ha adhatok 1 tanácsot, tisztán csak jóból, hasznaljatok mellé pharmatexet, és peteérés idején kerüljétek a szexet. az orális szex, és a petting is tud legalább olyan jó lenni :) )
én mensi után 2 nappal jártunk így..ugyanezt a gyógyszert kaptam...5 nap múlva pecsételõ, barnás vérzésem volt.A következõ mensim 2 nappal hamarabb jött meg.Semmi mellékhatása nem volt nálam, én az aktus után 6-7 órával vettem be.De nyugi nem lesz baj, ha a gyógyszi rendesen felszívódott:)
Anyám 72 órás ellenére terhes lett, úgyhogy nem 100%-os a hatás sajnos. pár nap múlva csinálj tesztet, ha (remélhetõleg) negatív, rá egy hétre ismételd meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!