Találatok a következő kifejezésre: Párommal nagyon kisbabát de (13 db)

Normális ez? Nagyon szeretné kisbabaát, de párom még várna vele 1-2 évet. Viszont nagyon idegesít a környezetünkben lévő sok kisbaba.

Pl. párom testvérének a gyedrekát mikor párom babausgatja, az arcomra van írva mennyire zavar, és ez sok konfliktust szül köztünk.

Legjobb válasz: 14:20-as vagyok Szerintem nem beteges a viselkedésed egyáltalán! Fõleg így, hogy te mennyire vágysz már babára és a párod meg nem akar, ennél rosszabb nincs is! Eleinte én is így voltam és titkoltam, hogy nem szedem a fog.gátlót. De hiába nem szedtem, nem estem teherbe. Viszont most már szerencsére a párom is akarja a babát, csak még nem jött össze! Eleinte õ is azt mondogatta, hogy gyûjtöget pénzt, meg majd lakásba legyen a gyerek...stb.stb. De csak telt múlt az idõ és semmi, csak idõfecsérelés volt az egész, mert a mai világban nem olyan egyszerû megteremteni mindent ami egy gyereknek kell! Viszont egy gyerek én úgy gondolom még nem a világ, bevállalható. Eleinte kerül költségbe, de utána meg se érezzük! Ezt mondta a párom húga is a párjával. Most 8 hónapos a gyerekük.

Ja és még annyit mondanék a kérdezõnek h próbáld Te is szeretgetni, játszani Vele :) csak h gyakorolj, ugyanis a gyereknevelés nem egyszerû feladat! Ha nagyobb és megengedik hogy nálatok aludjon "vegyétek kicsit kölcsön"! Próbáld szeretettel fogadni a babákat és akkor a párod is szerintem elõbb bele megy baba témába mert így ahogy most viselkedsz csak hátráltatod a dolgot szerintem!!
A kérdező hozzászólása: Nekünk tavaly jött össze a lakás, és még hitelünk sincs, hála az égnek... De párom még így is várni akar vele egy keveset még. De már olyan szintre jutottunk, h én állandóan fújom és csak mondom és mondomneki ezt a baba témát, õ meg már nagyon ideges tõle, mikor megszólalok :( De az számomra nagyon elviselhetetlen mikor kis gyerekeket babusgat :S Remélem hamarosan õ is nyitott lesz teljesen erre a dologra ( mondja h szeretne babát, de még nem most ) Nektek viszont HAJRÁ!!!
14:38-as vagyok És én még annyit fûznék hozzá kedves kérdezõ, hogy meglátod, szerintem hamarosan a Te párod is szeretné majd, hogy közös gyereketek legyen, még hamarabb mint gondolnád! És hogy ezt mibõl gondolom? Abból, hogy az én párom is akkor enyhült meg amikor más gyerekeit babusgatta, elõjött benne az apai ösztön!!!
Én vagyok újra! Manapság az a gyakoribb, hogy albérletben lesz terhes a nõ, nem a saját lakásban! Sajnos ez van. Velem is így lesz, ha összejön a baba, szerintem tutira nem lesz még saját lakásunk...csak sikerülne már a baba.
14:20-as vagyok Szerintem nem beteges a viselkedésed egyáltalán! Fõleg így, hogy te mennyire vágysz már babára és a párod meg nem akar, ennél rosszabb nincs is! Eleinte én is így voltam és titkoltam, hogy nem szedem a fog.gátlót. De hiába nem szedtem, nem estem teherbe. Viszont most már szerencsére a párom is akarja a babát, csak még nem jött össze! Eleinte õ is azt mondogatta, hogy gyûjtöget pénzt, meg majd lakásba legyen a gyerek...stb.stb. De csak telt múlt az idõ és semmi, csak idõfecsérelés volt az egész, mert a mai világban nem olyan egyszerû megteremteni mindent ami egy gyereknek kell! Viszont egy gyerek én úgy gondolom még nem a világ, bevállalható. Eleinte kerül költségbe, de utána meg se érezzük! Ezt mondta a párom húga is a párjával. Most 8 hónapos a gyerekük.
És miért akartok várni 1-2 évet még ? mit mond a párod? Az viszont nem szép dolog hOGY abból csinálsz konfliktust hogy a testvére gyerekét szeretgeti!! Ez elég gyerekes, kicsinyes viselkedés..... Gondolj bele neked milyen lenne fordított esetben!!! Vagy késõbb egy közeli rokon majd a Te gyerekedet nem szeretgethetné mert a párja féltékeny! Örülj más örömének hogy majd a tiédet is örömmel fogadják...egy év meg hamar el megy!
85%-os, megvan rólad a véleményem! Nem akarok ítélkezni senki felett, de ez nagyon undorító dolog! A gyerekvállaláshoz 2 ember kell. Ha még várni akar, akkor tartsuk tiszteletben, ne verjük már át a társunkat. És még azt is kihasználtad, hogy tisztában vagy vele, hogy sose hagyna el...hát gratulálok! Mert átvágni a párunkat huu de természetes és normális dolog? Hát elmondanám, hogy nem, írtó gusztustalan és beteges dolog. Szerencsés vagy, hogy ilyen könnyen túllépett rajta.
Kérdezõ, Neked még annyit mondanék, hogy tényleg légy türelmes, és hagyd békén kicsit a párod evvel a témával. Meglátod, minnél kevesebbet zargatod vele, annál hamarabb akarja majd õ is. Tudod hogy van ez, az sose kell amit úgy eröltetnek. Sok sikert, és mihamarabbi gyermekáldást!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
kedves 14:47-es Igazából engem erre akkoriban rábeszéltek idõsebb nõk, hogy ne hagyjam magam, tudom hogy nem volt szép dolog, de féltem attól, hogy soha nem akar gyereket a párom, én pedig nem akartam kimaradni az anyaságból, annyira vágytam a babára. De ez már a múlt. Most már mindketten akarjuk és szeretjük egymást.
A kérdező hozzászólása: Tudom és belétom, h egy így van, csak nehéz megvalósítani, de próbálkozom. Köszönöm! :-)
Szia! Én az 1. válaszolóval értek egyet. Jó nem beteges a viselkedésed, de nem is igazán normális. Az rendben van, hogy te már nem szeretnél várni, és kicsit zavar, hogy másoknak már ott a baba, ez természetes reakció, de azért az nem szép dolog, hogy veszekszel a pároddal amiatt, mert meri babusgatni a testvére gyerekét. Szerintem ez is teljesen természetes dolog. Az unokahuga/öccse, mért ne dédelgetné azért, mert õ még várni akar a saját baba vállalásával? A kettõ nincs összefüggésben. Biztosan szereti nagyon a gyerekeket, és sajátot is szeretne, csak még meg akar valósítani bizonyos dolgokat. 1 év nem a világ, hamar elmegy, légy türelmes. És próbáld visszafogni magad, mert a kapcsolatotok rovására mehet, ha így viselkedsz. Gondolj bele, hogy neked is milyen rosszul esne, ha a barátaid vagy családtagjaid nem örülnének a ti gyereketeknek, mert nekik még nincs.
14:33-asnak Megbeszéltük utána ezt a dolgot, párom tudott utána róla, hogy nem szedtem akkor a fog.gátlót. Elõször kiakadt, de aztán túltette magát rajta 1 nap alatt. Jaa, és azért mertem megkockáztatni, mert tudtam, hogy õ soha nem hagyna el! Ennyi. Viszont most már mindketten akarjuk, majd csak összejön a baba.
Uhh 85 %-os ez nagyon GÁZ hogy titkoltad hogy nem szeded a fogamzás gátlót nem gondolod? nem kellett volna a párod akarata is ehhez? az ilyen nõket ha elhagyja a pasi nem sajnálnám csak a gyereket!!!Mit szólna ehhez a párod ha megtudná hogy átverted?? Miért van ennyi tisztességtelen nõ de most komolyan?? utána meg nõj jön fel apa nélkül a gyerek... Szerintem nem véletlenül nem estél teherbe......
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy természetes reakció a mi esetünkben, hogy nem igazán tudjuk tolerálni a körülöttünk lévõ kisbabákat... Ezek szerint nem csak én vagyok hasonló helyzetben és nm beteges a viselkedésem.
Komolyan kedves kérdezõ, mintha magamat olvasnám!!! Csak annyi a különbség hogy szerencsére az én párom már akar gyereket, és nem védekezünk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szerintem ez teljesen normális hogy anyagi biztonságot akar legyél kicsit türelmes!! értem hogy nagyon szeretnéd de gondolj arra hogy milyen jó lesz majd egy KICSIT késõbb hogy mindene meg lesz a babádnak!!! A másik hogy ne féltékeny legyél, hanem büszke rá hogy ilyen jól bánik a gyerekekkel, és hogy majd milyen jó apa lesz! Ne tedd tönkre ezzel a kapcsolatotokat!! Engem nagyon zavarna hogy ha ilyen lenne a párom ! 1 év nem a világ vége hidd el ! 1-sõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Még az teljes anyaggi biztonságot szeretné a leendõ gyerekünknek megteremteni. Nem konkrétan a tesvére gyerekérõl van szó, ha egy más gyerekével kerül kapcsolatba, az is rettentõen zavar :(
14:47-es és akik hasonló véleménnyel vannak! Igazatok van!!!!!! Ez az egyik leggusztustalanabb dolog, mert ez nem véletlenül jött volna össze és nem is közös akaratból. Az ilyen nõktõl HÁNYOK! Ezért általánosít sok férfi, hogy "ilyenek a nõk". Kedves férfiak! Azért nem mindenki ilyen. És az idõsebb nõk meg akik tanácsolták azok vén [email protected]! Szemetek és szétrobbantanak kapcsolatokat. És még jó, ha ezt egy férfi nem tolerálja! Ez a véleményem! 32/Nõ

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?

Legjobb válasz: Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm,akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit,h lehetett-e ez attól,h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta,h õ hivatalosan ilyet nem mondhat,de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni,fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét,viszont sokan vannak,akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!

Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm, akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit, h lehetett-e ez attól, h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta, h õ hivatalosan ilyet nem mondhat, de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni, fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét, viszont sokan vannak, akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!
Sajna nem mindenki annyira szerencsés, mint és, hogy miután abbahagyja már az elsõ ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem, és a szervezetem akkor is utálta. Viszont ismerek olyat is, hogy két teljesen egészséges ember, és mindkettõnek gyönyörû gyermekei lennének mindenki mással, csak együtt nem.Egyszerûen hihetetlen, de így van.Hallottam olyanról is, aki már feladta, hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év, és babás lett.Van olyan ismerõsöm is, akinek az elsõ babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér. Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.
Szia! Én két évig szedtem fogamzásgátlót, majd 8 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem. Sajnos a kisbabát elvesztettük a 8. hét elõtt. Ezután sajnos volt még 3 vetélésem. Sok vizsgálaton túl vagyunk és a dokik szerint mind a ketten egészségesek vagyunk a párommal. Kb. 1 hete úgy éreztem, hogy terhes vagyok, ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Én bizom abban, hogy a kisbaba velünk marad. Ne adjátok fel! Nekem sokat segitett, hogy természetgyógyászhoz jártam.
Mi is 5 éven keresztül szerettünk volna babát, de sohasem sikerült.Letettem róla, és éltem tovább az életem anélkül, hogy teherbe szerettem volna esni.2 hónap múlva már nem jött meg, és csak a kimaradást követõ 10.napon csináltam tesztet, mert annyira nem foglalkoztam vele, úgy számoltam utána, hogy már rég meg kellett volna jönnie.És pozitív volt.Gyönyörû kisfiam született!Kitartás!Próbálj meg mással foglalkozni!
Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez, akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna, de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is, hogy mielõbb összejöjjön!Kitartás! 22 hetes kismami
Lehet ok, a fogamzásgátló, de sok minden más is. Egy csomó mindent lehet orvosolni, ezt is. Kivizsgálásokon voltatok már?
A kérdező hozzászólása: persze...

Nagyon szeretnék kisbabát, de a párom nem. Vajon etikus-e a megoldás amire gondolok?

29 éves vagyok, 9 éve vagyunk együtt és igazán szeretjük egymást. Neki már van egy nagy fia, és bennem kb. fél éve fogalmazódott meg el?ször és azóta er?södik a vágy egy baba után! De ? nem akarja! A szemembe nem mondja, de utalásokból tudom. El vagyok keseredve. Arra gondoltam, hogy nem védekezek és ha összejönne a baba, még el?jöhetnek bel?le az apai érzések, de ha mégsem és azt látom rajta, hogy pánikban van és sarokba szorítva érzi magát, bármennyire is fájdalmas, de elhagyom. Mert ha már nélküle döntök a gyerekvállalásról nem tehetem meg vele, hogy belekényszerítem. Hisz nem tehetem tönkre az életét, de ? sem az enyémet! És én gyereket akarok és t?le. De nagyon bízom benne hogy ha megtudja, hogy újból apa lesz megváltozik a véleménye. A fiát nagyon szereti és nem hiszem el hogy a mi közös babánkat ne szeretné majd!

Legjobb válasz: Szerintem nem etikus.Beszéld meg vele, mond el, hogy hiába van neki egy gyereke, neked is kell, értesd meg vele, hogy neked fontos, az hogy a tudta nélkül teherbe esel szerintem az nagyon ocsmány.

Szerintem nem etikus.Beszéld meg vele, mond el, hogy hiába van neki egy gyereke, neked is kell, értesd meg vele, hogy neked fontos, az hogy a tudta nélkül teherbe esel szerintem az nagyon ocsmány.
Megértem, hogy szeretnél babát, hiszen nõ vagy. De nem etikus, hogy a tudta nélkül akarsz teherbe esni. Számomra ez csak akkor elfogadható, ha esetleg a párod nem akarja utána sem, akkor a pici megszületése után semmilyen követeléssel nem állsz elõ. Tehát se gyerektartás se láthatás. Annál gusztustalanabb nincs, mikor valaki teherbe esik a párja tudta nélkül, aztán követeli tõle a dolgokat. És a törvény szerint jogosan, pedig a pasi nem is akarta a gyereket csak rá lett kényszerítve, de azért fizessen. Ezt ne csináld. Ha mindenáron gyereket akarsz, hát tedd meg amit akarsz, de akkor ahhoz is tartsd magad, hogy nem kell a gyerek apjától semmi.
hm... sztem mond el neki, amit ide leírtál. vagy ha erre nem vagy képes mutasd meg neki. elég lesz...
Szerintem az o tudta nelkul ne ess teherbe, neked se lesz jo, es hidd el, hogy most konnyen mondod, hogy akkor majd elhagyod, ez nem ilyen egyszeru. Mondani mond sok mindent az ember, tudod. Hat egy kicsit onzo a parod, mint a legtobb ffi persze, de probald megertetni vele, hogy mar te pedig babat fogsz szulni, es tole, mert szereted, es csak azt akarod, hogy o legyen az apa. Szerintem mondogasd neki, es utana mar lehetsz igazabol terhes, mert hiszen te megmondtad, hogy akarsz babat, es tole. Neki kenyelmes igy, azt elhiszem. De nem lehet ennyire onzo, ha igazan szeret, akkor legalabb 1 babat igenis vallaljon be veled! Ne hagyd magad, mert mar epp eleg idot vartal, mar ideje szulnod, 29 eves vagy. Ne varj tovabb, mondd neki, es legy terhes, remelhetoleg megvaltozik majd.
Semmiképp ne vágj bele ebbe. Nagyon ronda dolog ezzel átverni egy pasit. El is hagyhat, és akkor csak magadat hibáztathatod.
Szerintem sem etikus dolog, inkább beszéljétek meg. Jusson eszedbe Marsi Anikó, Palik László páros, ott Palik nem akart már gyereket, Marsi elhagyta, majd pár hónap múlva Palik visszasírta magát, házasság, már a 2. baba jön. Ha igazán szeret téged, akkor nem fog elengedni és veled együtt vállalja a babát!
Ha igazán szereted a párodat, ez nem etikus, ha mindenképp akarsz gyereket, és nem akarod õt belekényszeríteni valamibe, amit nem vállal önszántából, akkor hagyd el, és keress olyat, aki ugyanígy szeretne, mint te, és szeretnétek egymást is, vagy menj el egy spermabankba, és akkor már ugyan mindegy, kitõl, de nem kell belekényszerítened senkit.
Neki már van egy nagy fia! Az én férjemnek az elsõ házasságából 4 lánya van. Mégis, mikor mondtam, hogy szeretnék egy babát egybõl belement. 5 éves a kisfiunk.
Ez nem megoldas. BEszeld meg vele, es ha nagyon tiltakozik, akkor hagyd el. Hisz ha mar uton lenne a gyerek, s o nem akarna, elhagynad. Valoban nem teheted meg vele, hogy belekenszerited, de ha megvan mar a baba, o akarva-akaratlanul is benne van! Ha nem is eltek majd egyutt, gyerektartas stb. Nem csak vele, de a gyerekkel is kitolsz igy.
Sajnos nagyon hasonlo a helyzetem, 7 eve vagyunk egyutt a parommal, 1 eve szeretnek gyermeket es nagyon vagyom ra, de o nem szeretne, mar elmult 30 eves, en 25 vagyok es sajnos o nem is fog akarni. Az en dilemmam az, h maradjak vele vagy sem, illetve, hogy meddig varjak meg. Ilyen helyzetben szerintem nem lehet tancsot adni.

Nagyon rendszertelen a menszeszem 2 havonta jelentkezik. Párommal már nagyon szeretnénk kisbabát de még nem jött össze. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Hát lehet pont a rendszertelen menstruáció, peteérés zavar. Fel kell keresni az orvost, és elmondani hogy milyen ritkán mensizel, mert ez nem egészséges! Szóva irány a doki, utána szerintem hamar babás leszel, nyugalom! Drukkolok!

Hát lehet pont a rendszertelen menstruáció, peteérés zavar. Fel kell keresni az orvost, és elmondani hogy milyen ritkán mensizel, mert ez nem egészséges! Szóva irány a doki, utána szerintem hamar babás leszel, nyugalom! Drukkolok!
Szia! Nekem is hasonló volt a szitum, csak nekem több hónap ki is maradt. A dokim csinált hormonos vérvételt, hüvelyi uh-ot, páromnak spermavizsgálatot. Kiderült, hogy hormon gondjaim vannak, amire kaptam gyógyszert és most várom a csodát! Szóval keress fel egy dokit midenképp és õ biztos fog tudni segíteni! Sok sikert!!
voltál már orvosnál? mert ilyenkor nemártana elmenni. ha nincs menzi nincs peteérés sem. az orvos tudja hogy kell ezt kezelni.

Nagyon szeretnék kisbabát de valahányszor felhozom a páromnak elkezd velem ordibálni. Nem tudok vele beszélni igazából erről a témáról. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne szülj neki gyereket, tiszta sor, hogy nem akar. keress olyat, aki szintén szeretne családot! Ha még beszélni sem hajlandó errõl, akkor elég gáz. És hogy ordít veled, az meg felháborító.

Ne szülj neki gyereket, tiszta sor, hogy nem akar. keress olyat, aki szintén szeretne családot! Ha még beszélni sem hajlandó errõl, akkor elég gáz. És hogy ordít veled, az meg felháborító.
Szegény gyerek, milyen élete lesz? Nekem csak mindig azt mondogatták, hogy fiút akartunk, fiút akartunk, hát az is rohadt szar volt. A gyerekednek azt fogja mondogatni, hogy nem is akarta? Mit fog érezni az a szerencsétlen, hogy jobb lenne meghalni? Kérdezd meg tõle, hogy miért nem akar gyereket? Anyagi oka van vagy más? Mondd meg neki hogy neked ez a téma fontos, vagy tudtok tárgyalni érdemben, vagy elhagyod. EGy férfi nem tudom, hogy miért nem akar gyereket, nem õ hordja ki, szüli meg és zömében nem is õ foglalkozik vele, akkor meg mi a franc baja van?
Teljesen egyet értek az elõtte szólókkal!!szerintem hagyd el még ma!!!!nem kell várni egy percet sem, mert akkor csak mentséget találsz neki újra-meg újra.és ezzel csak húzod az elkerülhetetlent!tuti hogy egy éven belül megtalálod azt a férfit aki megérdemel téged.és max 2-3 éven belül lehet babád.és boldogabb is leszel ha olyan férfitól lesz gyermeked akivel õszintén szeretitek egymást. mert lehet a mostani párod nem is szeret igazán, csak egy biztos pont vagy neki.és te ?szereted õt biztosan?mert lehet hogy szereted, de nem szerelemmel.nem csak megszokás az egész?gondolkodj el és lépj minél elõbb! majd írj mire jutottál!
Hát ezek szerint sokan vagytok egy cipõben valóban:) Nem tudom... Hál istennek az én férjem nem ilyen. Vannak férfiak akiknek eleve nem fér bele egy gyerek az életükbe.Vannak akik nem nõnek fel soha az apasághoz. Mert ugye apának lenni nem csak azt jelenti, hogy szexelek egy jót és "felcsinálom" a partnert.Egy gyereket nem lehet visszatenni a polcra, mondván na most játszottam vele kicsit de meguntam majd holnap elõveszem. Lehet a te párod pont ilyen típus aki odzkodik a babáktól. Elég régen vagytok együtt ahhoz, hogy tudja mit akar.Felnõttek vagytok önálló döntési képességgel. Szerintem nem tõle lesz gyereked ha lesz majd.
A kérdező hozzászólása: Nem. Úgy látszik más is ugyanebben a cipõben jár mint én...
Ne pazarolj el további éveket erre az emberre. Valahogy határozd el magad és lépj ki ebbõl a 30. születésnapod elõtt. A mélyben - gondolom - Te is tudod, hogy ez nem az igazi. És ha gyereketek lenne, az se mentené meg a kapcsolatotokat. Ne akarj tõle gyereket, ha nem lehetsz biztos benne, hogy akár csak 10 év múlva együtt lesztek boldog szülei a gyermeknek. ahogy az elõzõ válaszoló írja, hogy sajnálja a 11 évet, szerintem úgy fogod te is sajnálni ezeket az éveket, ha nem lépsz idõben.
3. válaszoló vagyok: én is 29 éves voltam, amikor véget vetettem a 11 éves kapcsolatomnak, mert be kellett látnom, hogy az, akivel együtt élek, nem társ. Pár hónappal késõbb megismerkedtem a férjemmel, akivel újra kezdtem az életemet, most várjuk a 3. babánkat. Visszagondolva a múltra, csak egy dolgot sajnálok: hogy nem léptem korábban. Tudom, hogy nehéz kilépni a megszokott életünkbõl, de hidd el, hogy megéri, hisz Neked is olyan társra van szükséged, aki tisztel, megért, odafigyel rád és szeret. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást és a hasznos válaszokat.
Az egyedüllét tényleg félelmetes dolog, de egyet mérlegelj: ha vele maradsz minden ilyen marad, ha kockáztatsz, lehet, hogy pár hét-hónap és sokkal, ezerszer boldogabb leszel, mert olyan ember lesz melletted, aki szeret és megbecsül és akit érdekelnek a vágyaid és érzéseid, és még ha nem is ért egyet, meghallgat és kulturáltan vitázik adott témáról. Szerintem mérlegelj magadban, túl fiatal vagy még feladni a vágyaid és alávetni magad valaki más akaratának, aki ezeket nem tartja tiszteletben!
A kérdező hozzászólása: Lassan már 5 éve vagyunk együtt és szerintem normális dolog, hogy 29 évesen már gyereket szeretnék. Egyedül nem szeretnék maradni de tudom, ez sem megoldás, hogy egy ilyen emberre pazarolom a drága idõm...
-ha most nem tisztel meg azzal hogy emberi hangon beszél veled késõbb mi lesz? -ha van olyan téma amirõl nem lehet vele beszélni kár is a továbbiakért. az elõzõ válaszolókkal értek egyet. nem érdemel meg téged.
Ordibál? Miért? Ha nem akar még csak hallani sem a témáról, ráadásul nem tisztel meg azzal sem, hogy meghallgassa a véleményedet/mondanvalódat, nem kész az apaságra, de lehet, hogy még a kapcsolatotok mélységén is el kell(ene) gondolkodni. :(
Nincs olyan véleménykülönbség, ahol én elviselném, hogy méltatlan módon beszéljen velem a párom. LEgyenek magasabbak az elvárásaid a pároddal szemben, mert az, hogy ordibál, semmilyen körülmények között nem fogadható el! Még akkor sem, ha ténylegesen rosszat csináltál, nem hogy akkor, amikor a közös családotokról beszéltek. Õszintén remélem, hogy meg tudjátok beszélni, de kevés esélyt látok rá. Talán egy megértõbb társat kellene keresned.
Ha ordibál veled, kérdezd meg tõle, hogy mi a baja, és hogy ha nem most, akkor mikor szeretne, vagy egyáltalán akar-e. Mert te szeretnél. Mondd el neki, hogy neked ketyeg az órád, és ha szeret, akkor most mondja meg mit akar, mert te már nem tudsz várni. Én így csináltam, én akkor 26 voltam, és párom nem akart. Azt mondta, még nincs rá kész. Aztán mikor betöltöttük a 30-at( egyidõsek vagyunk)akkor bejelentette, hogy mostmár lehet. De mára 33 vagyok, és mé nem sikerült, kínlódunk, orvoshoz járunk, és semmi nem hoz babát. Ha akkor belefogunk, lehet már meglenne, így meg ki tudja, hogy mikor jön össze. Nagyon siess, mert nem biztos, hogy egybõl összejön! Üdvözletem: Andi.

Nagyon szeretnék kisbabát, de a párom még várni szeretne 1-2 évet, én mégis szeretnék felkészülni a teherbeesésre. Mit tehetek azért, hogy problémamentes terhességem legyen?

14órában dolgozom egy étteremben,nem vagyok bejelentve, és nem is leszek.Milyen munkahelyet keressek érettségivel,ahol várandósan is dolgozhatok,kapnék GYEDet és mennyi id?t kell ehhez dolgozni?

Legjobb válasz: elõzõ vagyok.hyedre fél évet kell bejelentve dolgozni akkor vagy rá jogosult!

elõzõ vagyok.hyedre fél évet kell bejelentve dolgozni akkor vagy rá jogosult!
egy terhes nõnek a 14 ora eléggé sok!Én nemdolgoztam terhesen. Ha anyagi helyzet megengedi ha terhes leszel akkor mondj fel!
Szia, ha azt szeretnéd hogy minnél több gyedet kapj, akkor jó lenne ha találnál egy munkahelyet ahol 8 órába bejelentenek, én úgy hallottam már 1 év kell, mert ezzel én is megszívtam, mert csak 4 órába voltam bejelentve így sokkal kevesebb jár majd.
Szia!A Gyed-hez 180 nap biztosításnak kell lennie folyamatosan, és a szüléskor is kell tartania a biztosításnak.így kapod a fizetésed 70%-át.

Nagyon szeretnék kisbabát, most késik pár napot, csináltam terhestesztet, de negatív lett. Nagyon elszomorodtam, pedig tudom, hogy anyagilag nem győznénk. Mivel tudnám csillapítani az anyaság utáni vágyamat? 19/L

Amúgy biztos párkapcslatban élek, és a párom is szeretne kisbabát.Csak az anyagiak miatt sajnos nem lehetséges.

Legjobb válasz: Huh!Ez egy jó kérdés!Gondolom most te egy olyan hullámvölgy tetején vagy,amikor nagyon akarsz babát,de hidd el ez mindig változik!Menj,élj,bulizz...!!!

Huh!Ez egy jó kérdés!Gondolom most te egy olyan hullámvölgy tetején vagy, amikor nagyon akarsz babát, de hidd el ez mindig változik!Menj, élj, bulizz...!!!
Nekem is volt ilyen, hogy a konkrét babatervezés elõtt átéltem ugyanezt, azaz késett, negatív lett a teszt, elszomorodtam mert beleéltem magam hogy hátha. Aztán a nega teszt után pár nappal elmúlt a szomorkodás, hiszen úgy voltam vele hogy nemsokára úgyis lesz babám, tudja mikor kell jönni :) ))) Aztán amikor már túl voltunk esküvõn, eljött az a pont hogy na akkor kezdjük, és már 6 hónapos lesz :) Ne aggódj éld ki magad amíg éehet, és nemsokára anyuka leszel te is, addig meg fogadd meg a tanácsom (én is ezt tettem): BULIZZ, SZÓRAKOZZATOK, MOZIZZATOK, LEGYETEK KETTESBEN, AMI CSAK BELEFÉR!!!!! :)
Én is ugyanígy voltam, mint te, csak mi a suli miatt nem akartunk akkor (én még tanultam). Aztán pár napmúlva elmúlt a vágy. De rám amúgy félévente rámtört, hogy babát akarok (és a párom is akart), de úgy voltam vele, hogy egyrészt sose kapom vissza azokat az éveket, amiket kettesben tölthetünk, szórakozással, utazással. Másrészt pedig azt szerettem volna, hogy olyankor születik babánk, amikor minden készen áll a fogadására. 20 évesen elvett a férjem, lediplomáztam, és 21évesen megszültem a kisfiamat. Így is "korainak" számít, de a férjem 30 volt, ésegyáltalán nem érzem, hogy lemaradtam volna valamirõl. De kellett ez a plusz 2-3 év! Hidd el, ha most nincs baba, így kellett lennie! Még készülgessetek rá kicsit anyagilag is, lelkileg is;).
En nyaron leszek 21eves...Mi egy honapot probalkoztunk.5nappal ezelott teszteltem (aznap kellett volna megjonnie), akkor negativ lett.Ma reggel teszteltem es pozitiv lett :) ..Tesztelj.:) sok sikert.Szerintem a kor nem szamit, hogyha erett vagy hozza:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat!Utolsó válaszolónak:Ha továbbra sem jön meg tesztelek majd pár nappal késõbb mégegyet, hátha... Nektek meg gratulálok és boldog babavárást! :) Másrészt még annyit, hogy bár csak 19 éves vagyok, de teljesen érettnek érzem magam az anyaágra, és ez nem csak egy hullámvölgy mindig is családcentrikus emberke voltam. Csak most már nem csak vágyom rá, hanem késszen is állok. De mivel egy kisbabának biztos háttér kell, addig amíg nem tudjuk neki azt 100%osan biztosítani, nem tervezzük tudatosan a babát. De ha véletlenül becsúszna akkor egy nagyon boldog és szeretõ családba születne :) Amúgy az eskövõt mi a jövõ nyárra tervezzük a párommal.. :) Mégegyszer köszönöm a tanácsokat, mind nagyon hasznos volt számomra :)

Tisztelt Doktor úr! Szeretnénk kisbabát párommal, de rendkívül vékony a testalkatom (fizikailag gyenge is vagyok) és szeretnék hízni, de nem tudok. Orvosi segítséget nem kaptam, a B-vitamin és a Peritol ajánlásán kívűl. Ez utóbbitól nagyon jó volt az étvá

Tisztelt Doktor úr! Szeretnénk kisbabát párommal, de rendkívül vékony a testalkatom (fizikailag gyenge is vagyok) és szeretnék hízni, de nem tudok. Orvosi segítséget nem kaptam, a B-vitamin és a Peritol ajánlásán kívűl. Ez utóbbitól nagyon jó volt az étvágyam és rövid időn belül ugyan 4-5 kg-t is híztam, de mivel úgy tudom ezt nem szabad hosszú távon szedni, mióta kisbabát szeretnénk nem merem szedni. Viszont így nem tudok megerősödni. Önnek van erről tapasztalata, hogy mennyire befolyásolná a babavárást a Peritol szedése? Amint abbahagyom a szedését rövid időn belül lefogyok eredeti súlyomra. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az étvágy, illetve a súlygyarapodás fokozására elsődlegesen a halolaj-tartalmú készítményeket javaslom, amelyek vény nélkül kaphatóak. Ezek a készítmények omega 3- zsírsavakat tartalmaznak, amelyek igen kedvező hatásúak ilyen esetekben, akár a fogyást is megakadályozhatják. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az étvágy, illetve a súlygyarapodás fokozására elsődlegesen a halolaj-tartalmú készítményeket javaslom, amelyek vény nélkül kaphatóak. Ezek a készítmények omega 3- zsírsavakat tartalmaznak, amelyek igen kedvező hatásúak ilyen esetekben, akár a fogyást is megakadályozhatják. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!