Találatok a következő kifejezésre: Párommal nagyon kisbabát (34 db)

Szerintem a hajlam igen.
A hajlam öröklödhet.
A pánik betegség lehet akut is, vagy szervi. Lehet, hogy a párod csak a gyermek jövetle miatt zaklatott, az édesapjának is lehetnek gondjai, nem feltétlenül szervi eredetû a pánik betegségük, csak így reagálnak le nehéz élethelyzeteket. Ha szervi eredetû a betegség, akkor bizony a hajlamot örökölte a gyerek, ha jól nevelitek akár egész életében 1 pánik rohama sem lesz, ha rohama lesz, akkor szinte biztos, hogy valamit elrontottatok a nevelése során.
Pszichés betegségek is örökölhetõek, de senki sem fogja neked megmondani elõre, hogy ez mennyire biztos nálatok.
igen
menjetek el genetikushoz
A kérdező hozzászólása: Aha köszönöm!
Ezt csak orvos tudja megállapítani, a lényeg vmi olyasmi, h egyszer oxigén hiányos állapotba került és bepánikolt, és mindig attól fél, h ez lesz, és akkor lesz is. Szóval a szervezete produkálta a rohamot és megijedt. Az másik vmilyen konkrét szituációt reagál le így. Na és ez az örökletes.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem akarok sötétnek tûnni, de mi az, hogy szervi eredetû? Miben nyilvánul meg? köszi
Ehh, még annyit, hogy az egyszeri pánikroham és a pánikbetegség között különbségek vannak. Remélem, nem kavartam nagyon be, és nem ijedtél meg túlságosan :)
A kérdező hozzászólása: Ja és az apja detto sajnos :(
A kérdező hozzászólása: Amikor terhes lettem, akkor kezdtem rajta észrevenni. Addig a legszebb oldalát mutatta tartósan...
Mit tudsz a párod rokonairól? Amikor még csak udvarolt neked, nem volt semmi jele a dolognak? Mellesleg engem is elkapott a pánikbetegség, holott a családunkban messze távol, még a hírét se hallottuk. Egyébként a pánikbetegség nagyon jól gyógyítható. Csak be kell tartani az orvos utasításait, és a beteg mellé állni mindenképpen. Az is baj, hogy a betegnek az elején nincs betegségtudata, és nem is akar orvoshoz menni. Ha mégis unszolásra elmegy, akkor ahogy jobban van, abbahagyja a kezelést.
A kérdező hozzászólása: Ha csak a hajlam akkor megnyugodtam. Akkor az mindenkiben benne van szinte. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznos volt, köszönöm szépen!!!

Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?

Legjobb válasz: Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm,akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit,h lehetett-e ez attól,h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta,h õ hivatalosan ilyet nem mondhat,de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni,fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét,viszont sokan vannak,akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!

Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm, akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit, h lehetett-e ez attól, h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta, h õ hivatalosan ilyet nem mondhat, de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni, fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét, viszont sokan vannak, akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!
Sajna nem mindenki annyira szerencsés, mint és, hogy miután abbahagyja már az elsõ ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem, és a szervezetem akkor is utálta. Viszont ismerek olyat is, hogy két teljesen egészséges ember, és mindkettõnek gyönyörû gyermekei lennének mindenki mással, csak együtt nem.Egyszerûen hihetetlen, de így van.Hallottam olyanról is, aki már feladta, hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év, és babás lett.Van olyan ismerõsöm is, akinek az elsõ babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér. Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.
Szia! Én két évig szedtem fogamzásgátlót, majd 8 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem. Sajnos a kisbabát elvesztettük a 8. hét elõtt. Ezután sajnos volt még 3 vetélésem. Sok vizsgálaton túl vagyunk és a dokik szerint mind a ketten egészségesek vagyunk a párommal. Kb. 1 hete úgy éreztem, hogy terhes vagyok, ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Én bizom abban, hogy a kisbaba velünk marad. Ne adjátok fel! Nekem sokat segitett, hogy természetgyógyászhoz jártam.
Mi is 5 éven keresztül szerettünk volna babát, de sohasem sikerült.Letettem róla, és éltem tovább az életem anélkül, hogy teherbe szerettem volna esni.2 hónap múlva már nem jött meg, és csak a kimaradást követõ 10.napon csináltam tesztet, mert annyira nem foglalkoztam vele, úgy számoltam utána, hogy már rég meg kellett volna jönnie.És pozitív volt.Gyönyörû kisfiam született!Kitartás!Próbálj meg mással foglalkozni!
Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez, akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna, de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is, hogy mielõbb összejöjjön!Kitartás! 22 hetes kismami
Lehet ok, a fogamzásgátló, de sok minden más is. Egy csomó mindent lehet orvosolni, ezt is. Kivizsgálásokon voltatok már?
A kérdező hozzászólása: persze...

Párommal Nagyon Szeretnénk Kisbabát! Leírtak alapján Szerintetek?

Ovuláció alatt próbálkoztunk naponta 1X. Azóta eltelt már 11 nap. Érzem hogy feszül a mellem, enyhe szédülés is van. Reggeli rosszullét de csak enyhe. Tudom hogy ezek terhesség jelei is lehetnek. De már 8 hónapja próbálkozunk de semmi. Ti mennyi esélyt láttok hogy most ez így összejöhetett? Mikor teszteljek? Hozzáteszem 5 nap múlva kellene jönnie a nem vártnak (22 éves vagyok)

Legjobb válasz: a nem várt napján már kimutathatja.elõbb nem érdemes tesztelni

a nem várt napján már kimutathatja.elõbb nem érdemes tesztelni
A kérdező hozzászólása: Rendesen ..csak 3 nappal korábban erõsebben és nagyobb alvadt vérrel..:/ Na majd legközelebb :) Mit gondoltok az Elevitet és a Folsavat együtt lehet szedni terhesség tervezésekor?
Sajnálom. Majd legközelebb. Rendesen megjött, nem csak pecsételés?
A kérdező hozzászólása: Sajnos 3 nappal korábban megjött mint szokott..szóval nem jött össze :(
Ez normális.:)
A kérdező hozzászólása: Már csak 3 nap és kiderül annyira várom már..de azért tartok is tõle :/ :)
A kérdező hozzászólása: Én is remélem hogy sikerült ..hátha.. És Drukkolok neked jó jel már hogy nem jött meg neked tegnap ..szerintem biztos babás vagy remélem :) Minden kép megírom majd én is az eredményt!
Minden tiszteletem az önuralmadnak, én nem bírnám, már ma reggel teszteltem volna.:) Drukk Neked is!
nekem tegnap kellett volna megjönnie. Kedd óta hányingerem van meg hányok. Én nem merek tesztelni. már annyit csalódtam. Én még várok jövõhét péntekig. ha addig nem jön meg akkor tesztelek. mi már nagyon régóta próbálkozunk. remélem neked sikerül :) . azért írd meg hogy mi lett a teszt eredménye...
A kérdező hozzászólása: Épp az hogy nem képzelem be mert már voltak csalódások..amugy az én anyukám már 5-6 nap után meg érzet hogy van valami új :) szóval szerintem ez nem lehetetlen tünetek.. meg másoktól is hallottam minden ember más ..kösszi a választ ..:)
Kedves 5.! Igaz, hogy általában nincs elõbb tünet, de azért elõfordul. Mint leírtam, nálam mindegyiknél így volt, beképzelés kizárva, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok. Az elsõ teljes meglepetés volt, a másik kettõ meg szintén elsõre jött, nem számítottam rá.:) Beágyazódásos vérzésem is volt velük, rá 1-2 nappal jöttek a tünetek, és kitartottak 2-3 hónapig.
Ha még csak 11 napja volt az aktus még ha teherbe is estél még ilyen tüneteid biztos h nem lehetnek. Leghamarabb ha már a nemvártnál jársz jelentkeznek tünetek. Már annyira rágörcsölsz szerintem h beképzeled a tüneteket. De szurkolok h baba legyen. És várd meg a nem várt napját és ha nem jön meg akkor csinálj tesztet.
Lehet, hogy a beágyazódás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat..Mindenképpen meg írom reménykedek hátha most sikerült :) de azt viszont nem tudom hogy 3-4 napja enyhén fájt az alhasam 1-2 napig hogy az mitõl lehetett..?
Ha eddig ezeket nem tapasztaltad, akkor akár terhesség jele is lehet. Ha ez reményt ad, nekem minden terhességemnél ez volt, és a nemvárt elõtt pozitívak is voltak a tesztek. Még nem érdemes tesztelni, nekem a nemvárt elõtt 2 nappal volt halvány pozitív legkorábban 20-as érzékenységû Medi-Labbal. Drukkolok!:) Kérlek, írd meg majd az eredményt.
Persze, szedheted együtt nyugodtan. Bár én Femibion párti vagyok.

Normális ez? Nagyon szeretné kisbabaát, de párom még várna vele 1-2 évet. Viszont nagyon idegesít a környezetünkben lévő sok kisbaba.

Pl. párom testvérének a gyedrekát mikor párom babausgatja, az arcomra van írva mennyire zavar, és ez sok konfliktust szül köztünk.

Legjobb válasz: 14:20-as vagyok Szerintem nem beteges a viselkedésed egyáltalán! Fõleg így, hogy te mennyire vágysz már babára és a párod meg nem akar, ennél rosszabb nincs is! Eleinte én is így voltam és titkoltam, hogy nem szedem a fog.gátlót. De hiába nem szedtem, nem estem teherbe. Viszont most már szerencsére a párom is akarja a babát, csak még nem jött össze! Eleinte õ is azt mondogatta, hogy gyûjtöget pénzt, meg majd lakásba legyen a gyerek...stb.stb. De csak telt múlt az idõ és semmi, csak idõfecsérelés volt az egész, mert a mai világban nem olyan egyszerû megteremteni mindent ami egy gyereknek kell! Viszont egy gyerek én úgy gondolom még nem a világ, bevállalható. Eleinte kerül költségbe, de utána meg se érezzük! Ezt mondta a párom húga is a párjával. Most 8 hónapos a gyerekük.

Ja és még annyit mondanék a kérdezõnek h próbáld Te is szeretgetni, játszani Vele :) csak h gyakorolj, ugyanis a gyereknevelés nem egyszerû feladat! Ha nagyobb és megengedik hogy nálatok aludjon "vegyétek kicsit kölcsön"! Próbáld szeretettel fogadni a babákat és akkor a párod is szerintem elõbb bele megy baba témába mert így ahogy most viselkedsz csak hátráltatod a dolgot szerintem!!
A kérdező hozzászólása: Nekünk tavaly jött össze a lakás, és még hitelünk sincs, hála az égnek... De párom még így is várni akar vele egy keveset még. De már olyan szintre jutottunk, h én állandóan fújom és csak mondom és mondomneki ezt a baba témát, õ meg már nagyon ideges tõle, mikor megszólalok :( De az számomra nagyon elviselhetetlen mikor kis gyerekeket babusgat :S Remélem hamarosan õ is nyitott lesz teljesen erre a dologra ( mondja h szeretne babát, de még nem most ) Nektek viszont HAJRÁ!!!
14:38-as vagyok És én még annyit fûznék hozzá kedves kérdezõ, hogy meglátod, szerintem hamarosan a Te párod is szeretné majd, hogy közös gyereketek legyen, még hamarabb mint gondolnád! És hogy ezt mibõl gondolom? Abból, hogy az én párom is akkor enyhült meg amikor más gyerekeit babusgatta, elõjött benne az apai ösztön!!!
Én vagyok újra! Manapság az a gyakoribb, hogy albérletben lesz terhes a nõ, nem a saját lakásban! Sajnos ez van. Velem is így lesz, ha összejön a baba, szerintem tutira nem lesz még saját lakásunk...csak sikerülne már a baba.
14:20-as vagyok Szerintem nem beteges a viselkedésed egyáltalán! Fõleg így, hogy te mennyire vágysz már babára és a párod meg nem akar, ennél rosszabb nincs is! Eleinte én is így voltam és titkoltam, hogy nem szedem a fog.gátlót. De hiába nem szedtem, nem estem teherbe. Viszont most már szerencsére a párom is akarja a babát, csak még nem jött össze! Eleinte õ is azt mondogatta, hogy gyûjtöget pénzt, meg majd lakásba legyen a gyerek...stb.stb. De csak telt múlt az idõ és semmi, csak idõfecsérelés volt az egész, mert a mai világban nem olyan egyszerû megteremteni mindent ami egy gyereknek kell! Viszont egy gyerek én úgy gondolom még nem a világ, bevállalható. Eleinte kerül költségbe, de utána meg se érezzük! Ezt mondta a párom húga is a párjával. Most 8 hónapos a gyerekük.
És miért akartok várni 1-2 évet még ? mit mond a párod? Az viszont nem szép dolog hOGY abból csinálsz konfliktust hogy a testvére gyerekét szeretgeti!! Ez elég gyerekes, kicsinyes viselkedés..... Gondolj bele neked milyen lenne fordított esetben!!! Vagy késõbb egy közeli rokon majd a Te gyerekedet nem szeretgethetné mert a párja féltékeny! Örülj más örömének hogy majd a tiédet is örömmel fogadják...egy év meg hamar el megy!
85%-os, megvan rólad a véleményem! Nem akarok ítélkezni senki felett, de ez nagyon undorító dolog! A gyerekvállaláshoz 2 ember kell. Ha még várni akar, akkor tartsuk tiszteletben, ne verjük már át a társunkat. És még azt is kihasználtad, hogy tisztában vagy vele, hogy sose hagyna el...hát gratulálok! Mert átvágni a párunkat huu de természetes és normális dolog? Hát elmondanám, hogy nem, írtó gusztustalan és beteges dolog. Szerencsés vagy, hogy ilyen könnyen túllépett rajta.
Kérdezõ, Neked még annyit mondanék, hogy tényleg légy türelmes, és hagyd békén kicsit a párod evvel a témával. Meglátod, minnél kevesebbet zargatod vele, annál hamarabb akarja majd õ is. Tudod hogy van ez, az sose kell amit úgy eröltetnek. Sok sikert, és mihamarabbi gyermekáldást!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
kedves 14:47-es Igazából engem erre akkoriban rábeszéltek idõsebb nõk, hogy ne hagyjam magam, tudom hogy nem volt szép dolog, de féltem attól, hogy soha nem akar gyereket a párom, én pedig nem akartam kimaradni az anyaságból, annyira vágytam a babára. De ez már a múlt. Most már mindketten akarjuk és szeretjük egymást.
A kérdező hozzászólása: Tudom és belétom, h egy így van, csak nehéz megvalósítani, de próbálkozom. Köszönöm! :-)
Szia! Én az 1. válaszolóval értek egyet. Jó nem beteges a viselkedésed, de nem is igazán normális. Az rendben van, hogy te már nem szeretnél várni, és kicsit zavar, hogy másoknak már ott a baba, ez természetes reakció, de azért az nem szép dolog, hogy veszekszel a pároddal amiatt, mert meri babusgatni a testvére gyerekét. Szerintem ez is teljesen természetes dolog. Az unokahuga/öccse, mért ne dédelgetné azért, mert õ még várni akar a saját baba vállalásával? A kettõ nincs összefüggésben. Biztosan szereti nagyon a gyerekeket, és sajátot is szeretne, csak még meg akar valósítani bizonyos dolgokat. 1 év nem a világ, hamar elmegy, légy türelmes. És próbáld visszafogni magad, mert a kapcsolatotok rovására mehet, ha így viselkedsz. Gondolj bele, hogy neked is milyen rosszul esne, ha a barátaid vagy családtagjaid nem örülnének a ti gyereketeknek, mert nekik még nincs.
14:33-asnak Megbeszéltük utána ezt a dolgot, párom tudott utána róla, hogy nem szedtem akkor a fog.gátlót. Elõször kiakadt, de aztán túltette magát rajta 1 nap alatt. Jaa, és azért mertem megkockáztatni, mert tudtam, hogy õ soha nem hagyna el! Ennyi. Viszont most már mindketten akarjuk, majd csak összejön a baba.
Uhh 85 %-os ez nagyon GÁZ hogy titkoltad hogy nem szeded a fogamzás gátlót nem gondolod? nem kellett volna a párod akarata is ehhez? az ilyen nõket ha elhagyja a pasi nem sajnálnám csak a gyereket!!!Mit szólna ehhez a párod ha megtudná hogy átverted?? Miért van ennyi tisztességtelen nõ de most komolyan?? utána meg nõj jön fel apa nélkül a gyerek... Szerintem nem véletlenül nem estél teherbe......
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy természetes reakció a mi esetünkben, hogy nem igazán tudjuk tolerálni a körülöttünk lévõ kisbabákat... Ezek szerint nem csak én vagyok hasonló helyzetben és nm beteges a viselkedésem.
Komolyan kedves kérdezõ, mintha magamat olvasnám!!! Csak annyi a különbség hogy szerencsére az én párom már akar gyereket, és nem védekezünk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szerintem ez teljesen normális hogy anyagi biztonságot akar legyél kicsit türelmes!! értem hogy nagyon szeretnéd de gondolj arra hogy milyen jó lesz majd egy KICSIT késõbb hogy mindene meg lesz a babádnak!!! A másik hogy ne féltékeny legyél, hanem büszke rá hogy ilyen jól bánik a gyerekekkel, és hogy majd milyen jó apa lesz! Ne tedd tönkre ezzel a kapcsolatotokat!! Engem nagyon zavarna hogy ha ilyen lenne a párom ! 1 év nem a világ vége hidd el ! 1-sõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Még az teljes anyaggi biztonságot szeretné a leendõ gyerekünknek megteremteni. Nem konkrétan a tesvére gyerekérõl van szó, ha egy más gyerekével kerül kapcsolatba, az is rettentõen zavar :(
14:47-es és akik hasonló véleménnyel vannak! Igazatok van!!!!!! Ez az egyik leggusztustalanabb dolog, mert ez nem véletlenül jött volna össze és nem is közös akaratból. Az ilyen nõktõl HÁNYOK! Ezért általánosít sok férfi, hogy "ilyenek a nõk". Kedves férfiak! Azért nem mindenki ilyen. És az idõsebb nõk meg akik tanácsolták azok vén [email protected]! Szemetek és szétrobbantanak kapcsolatokat. És még jó, ha ezt egy férfi nem tolerálja! Ez a véleményem! 32/Nõ

Autoimmun chronicus hepatitisben szenvedő párom (FÉRFI! NAGYON FONTOS) és én gyermeket szeretnénk, a párom Imurant és Medrolt szed. Volt-e már valaki hasonló helyzetben, mennyire nagy az esélye beteg kisbabának?

A párom (férfi) Autoimmun chronicus hepatitis-ben szenved, Imuran 50mg, és Medrol 8mg gyógyszereket szedi, orvosi javallatra (gyermekvállalás el?tt állunk) az Imurant elhagyta, mivel elég kockázatos lenne gyógyszerszedés közben teherbe esnem. Olyan férfiak vagy párok jelentkezését várom, ahol a férfi szedte ugyanezeket a gyógyszereket, (ugyanis ez a betegség férfiaknál nagyon ritka, és a n?kr?l tudott az orvos is infot. adni, de ez nekünk sajna nem jó) Hogyan vállaltatok gyereket, mennyi id?t vártatok a gyógyszer elhagyása után, és mennyi esély van a beteg gyerekre? Javasoljátok-e, hogy keressem fel a n?gyógyászomat hogy küldjön el minket genetikai tanácsadásra, vagy menjünk spermavizsgálatra, hogy 100%-osan rendben van minden???? Az orvos negyed vagy fél év várakozást javasolt, de addigra vajon már nem lesz kockázatos??? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy örökölheti-e a gyerek a betegséget, hanem, hogy az Imuran mennyire roncsolja a spermát! ORVOSOK VÁLASZÁT IS VÁROM! Nagyon félek belevágni, kérlek Titeket, csak olyanok válaszoljanak, akik tudják mi ez a betegség, ismerik a gyógyszereket és, VAGY voltak már hasonló cip?ben.

Legjobb válasz: Ne haragudj , hogy nem tudok most erre válaszolni, de mivel nagyon komoly dologról van szó, ne itt keress választ. Mindenképpen genetikusnak kell lenni legalább, akitõl érdeklõdni kell, de ha egy potenciális nõgyógyász választassz, aki elég lelkiismeretes, akkor minden lehetõ vizsgálatot elvégeznek és akkor biztosan jó kezekben leszel.

Ne haragudj , hogy nem tudok most erre válaszolni, de mivel nagyon komoly dologról van szó, ne itt keress választ. Mindenképpen genetikusnak kell lenni legalább, akitõl érdeklõdni kell, de ha egy potenciális nõgyógyász választassz, aki elég lelkiismeretes, akkor minden lehetõ vizsgálatot elvégeznek és akkor biztosan jó kezekben leszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Igen én is úgy érzem, hogy túlontúl komoly az itt feltett kérdésekhez képest, de azért reméltem, hátha van valaki, aki hasonló cipõben jár és talán tud valamit mondani! Mindenképp elmegyek a nõgyógyászomhoz és segítséget kérek, a genetikussal kapcsolatban. Köszi

Nagyon szeretnék a második házasságomban egy kisbabát. Én 35 a párom 30 évvel idősebb. Tudom nagy a kockázat. Mind a kettőnknek van már két gyermeke. Hála egészségesek. Nálunk ez még szóba jöhet?

Legjobb válasz: Mivel te még fiatal vagy (bocs, hogy a 30 évvel idõsebb párodra nem írom ezt - persze lélekben lehet az :), szóba jöhet. Nálad még simán megtörténhet, hogy terhebe esel könnyen. Igaz, hogy a férfiak spermiuma is csökken, lustul, ahogy idõsödnek, de szerintem simán megtörténhet.

Mivel te még fiatal vagy (bocs, hogy a 30 évvel idõsebb párodra nem írom ezt - persze lélekben lehet az :) , szóba jöhet. Nálad még simán megtörténhet, hogy terhebe esel könnyen. Igaz, hogy a férfiak spermiuma is csökken, lustul, ahogy idõsödnek, de szerintem simán megtörténhet.
Én nem vágnék bele, az biztos. Nem bántani akarlak, csupán vegyetk figyelembe minden eshetõséget. A párod korában egy gyerek? Csöppet furcsa, de nem lehetetlen. És ha össze is jön, nem biztos, hogy látni fogja felnõni, de adja isten, hogy minden okés legyen.
Szerintem ezen a lapon elég sokan vannak olyanok is akik ugyan ilyen idõsek csak éppen nem vállalják fel a korukat mikor felteszik a kérdést. Én is 35 vagyok, volt egy vetélésem, még nincs gyermekem. A párom idõsebb nálam, neki van 2 gyermeke, de mi is szeretnénk közös babát, próbálkozunk. Ti is tegyétek azt, ha szeretnétek közös bébit.
Szerintem szóba jöhet, ha nagyon szeretnétek. Fontos hogy ha összejön minden genetikai vizsgálatot csináljatok meg.
Én belevágnék:D
Hát én 65 évesen biztosan nem vágnék bele egy gyerek projektbe.túl koros hozzá.A lehetöség ott van, de gondoljatok bele, hogy gyereknek 10 évesen az apukája, mintha a nagypapa, vagy dédi lenne.....
Áhh... ez kész...
Szerintem nyugodtan vágjtok bele.A betegségeket meg ki lehet szûrni.Ha félsz, hogy beteg lenne van speciális vérvételes szûrés és meg tudják mondani ha baj van. Én is ilyenen voltam. Budán csinálják az Istenhegyi úton. De kérhetsz magzatvízbõl mintát az 100%-os.Amúgy nem vagytok még öregek sok tõlletek idõsebbet ismerek akiknek csodaszép babájuk van. A mai világban egyre több az ilyen korú szülõ, már nem a huszas években szülnek sokan.Mindent bele.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, a sok kommentet.Ki így , ki úgy írt, de hála istennek nem vagyunk egyformák.nekem és neki is 2-2 egészséges gyereke van.Mindent megteszünk , hogy egészséges legyen a pici ez természetes.csúnya dolog, de életemben nem voltam ilyen boldog.Mindenki kezdi elfogadni ezt a házasságot.A gyerekeink , unokáink jó fejek.:) ))))Ez a lényeg!!Boldog vagyok!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Jó késõn de sikerült.Köszönöm aki örül neki , aki nem azt sajnálom.Nekem kell a pirinkót felnevelni.Szuper.
Szia.Ma olvastam bele a megválaszoltakba, és látom, írtad, hogy sikerült. Gratulálok, és kívánom, hogy egéséges babád szülessen, és sikerüljön majd útraindítanotok.....

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Szia!Én is ilyesmit érzek.Pár napja szúr a hasam, fáj a derekam.4-én kéne megjönnie.De nem szoktam ilyeneket érezni.Jelezhet valamit!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom, hogy jelent e vmit, de nagyon bizom benne, és kivánom Neked is, hogy úgy legyen :) !
Peteéréskor (félidõnél) a hormonok miatt fáj a melled.Nekem ilyenkor majd leszakadnak, és menzeszkor kezdi elõrõl...nagyon kellemetlen, de sajnos van aki jobban megérzi a peteérést valaki nem.Nekem a hasam is szurkál olyankor.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem errõl van szó. Az az igazság, hogy a baba projekt miatt javasolták a nyáklevállás figyelését, és én ezt teszem. Az az én esetemben 8, 10, 12, nap megtörténik, /túl korán/ amirõl azt mondják, hogy mikor a legvastagabb akkor van a peteérés. A két dolog viszont üti egymást. Ezért gondolom, hogy vmi hormonális probléma lehet. Igy kiigazitva, mit gondolsz?

Nagyon szeretnék kisbabát, most késik pár napot, csináltam terhestesztet, de negatív lett. Nagyon elszomorodtam, pedig tudom, hogy anyagilag nem győznénk. Mivel tudnám csillapítani az anyaság utáni vágyamat? 19/L

Amúgy biztos párkapcslatban élek, és a párom is szeretne kisbabát.Csak az anyagiak miatt sajnos nem lehetséges.

Legjobb válasz: Huh!Ez egy jó kérdés!Gondolom most te egy olyan hullámvölgy tetején vagy,amikor nagyon akarsz babát,de hidd el ez mindig változik!Menj,élj,bulizz...!!!

Huh!Ez egy jó kérdés!Gondolom most te egy olyan hullámvölgy tetején vagy, amikor nagyon akarsz babát, de hidd el ez mindig változik!Menj, élj, bulizz...!!!
Nekem is volt ilyen, hogy a konkrét babatervezés elõtt átéltem ugyanezt, azaz késett, negatív lett a teszt, elszomorodtam mert beleéltem magam hogy hátha. Aztán a nega teszt után pár nappal elmúlt a szomorkodás, hiszen úgy voltam vele hogy nemsokára úgyis lesz babám, tudja mikor kell jönni :) ))) Aztán amikor már túl voltunk esküvõn, eljött az a pont hogy na akkor kezdjük, és már 6 hónapos lesz :) Ne aggódj éld ki magad amíg éehet, és nemsokára anyuka leszel te is, addig meg fogadd meg a tanácsom (én is ezt tettem): BULIZZ, SZÓRAKOZZATOK, MOZIZZATOK, LEGYETEK KETTESBEN, AMI CSAK BELEFÉR!!!!! :)
Én is ugyanígy voltam, mint te, csak mi a suli miatt nem akartunk akkor (én még tanultam). Aztán pár napmúlva elmúlt a vágy. De rám amúgy félévente rámtört, hogy babát akarok (és a párom is akart), de úgy voltam vele, hogy egyrészt sose kapom vissza azokat az éveket, amiket kettesben tölthetünk, szórakozással, utazással. Másrészt pedig azt szerettem volna, hogy olyankor születik babánk, amikor minden készen áll a fogadására. 20 évesen elvett a férjem, lediplomáztam, és 21évesen megszültem a kisfiamat. Így is "korainak" számít, de a férjem 30 volt, ésegyáltalán nem érzem, hogy lemaradtam volna valamirõl. De kellett ez a plusz 2-3 év! Hidd el, ha most nincs baba, így kellett lennie! Még készülgessetek rá kicsit anyagilag is, lelkileg is;).
En nyaron leszek 21eves...Mi egy honapot probalkoztunk.5nappal ezelott teszteltem (aznap kellett volna megjonnie), akkor negativ lett.Ma reggel teszteltem es pozitiv lett :) ..Tesztelj.:) sok sikert.Szerintem a kor nem szamit, hogyha erett vagy hozza:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat!Utolsó válaszolónak:Ha továbbra sem jön meg tesztelek majd pár nappal késõbb mégegyet, hátha... Nektek meg gratulálok és boldog babavárást! :) Másrészt még annyit, hogy bár csak 19 éves vagyok, de teljesen érettnek érzem magam az anyaágra, és ez nem csak egy hullámvölgy mindig is családcentrikus emberke voltam. Csak most már nem csak vágyom rá, hanem késszen is állok. De mivel egy kisbabának biztos háttér kell, addig amíg nem tudjuk neki azt 100%osan biztosítani, nem tervezzük tudatosan a babát. De ha véletlenül becsúszna akkor egy nagyon boldog és szeretõ családba születne :) Amúgy az eskövõt mi a jövõ nyárra tervezzük a párommal.. :) Mégegyszer köszönöm a tanácsokat, mind nagyon hasznos volt számomra :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!