Találatok a következő kifejezésre: Párommal nagyon egymást (83 db)

Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?

Legjobb válasz: De igen.Nem értem,ha szeretitek egymást,hogy tudnátok beengedni egy 3.at is,ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat,kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi,akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva,Te simán egy másik férfival,miközben a párod is ott van,nem értelek,ha szeretitek egymást,hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs,lehet én vagyok régimódi,de nekem ez nem fétr bele,kikaparnám a párom szemét,de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg,mert tönkretehet mindent!!!!!!

De igen.Nem értem, ha szeretitek egymást, hogy tudnátok beengedni egy 3.at is, ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat, kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi, akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva, Te simán egy másik férfival, miközben a párod is ott van, nem értelek, ha szeretitek egymást, hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs, lehet én vagyok régimódi, de nekem ez nem fétr bele, kikaparnám a párom szemét, de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg, mert tönkretehet mindent!!!!!!
nem rontaná el csupán a jelenlegi problémát tovább mélyítené. valami mégis hiányozhat a kapcsolatotokból. kétszerelmes nem tud elviselni egy harmadikat. a harmadik csak akkor kellehet, ha a kapcsolat elsivárosodott. ha a szerelem elszállt. az hogy nem veszekedtek és a gyerekekekt szépen nevelitek még nem jelenti azt, hogy szeretitek egymást csak önkábítás, hazugság önmagatoknak, ha úgy gondoljátok most nagyon trendik lennétek az erre fecsérelt idõt és energiát inkább a párkapcsolatotok rendbehozatalára használjátok. nem gond, ha most ezen kemény szavak hallatán leszavazol, pár év múlva ez a válság erõteljesebben fog felszínre törni, ha most nem léptek!
Amúgy én sem itélkezek vagy hasonló, de érdekelne... A "szexben semmi nem tilos és semmi nem kötelezõ" tehát azt tesztek amit jónak láttok...
Ha a két ember szereti egymást egy harmadik nem fér el az ágyukba, vagy akárhol.A szerelem féltékenységet szül egy ilyen intim helyzetben meg fõleg. Ha simán végignézed hogy a férjed más nõben matat vagy a feleséged más fickón ugrál meg ilyenek, hát akkor gondolkozz el az érzéseiden. Szerintem a hétköznapokban sem fogod tudni ezt félretenni. Akkor inkább már kettõt vegyetek be. Mindegyikõtök egyet . Oltsátok le a villanyt vegyetek fel maszkot, ne szólaljatok meg és utána lehet találgatni ki kivel volt. HiHi Jó kis társasjáték Bár jó eséllyel megismered a férjed mozdulatait.
atyauristen! lehet en vagyok regi modi de en nem birnam elviselni , vegig nezni hogy a parom egy masik nohoz hoza er kenyezteti, foleg nem azt hogy en is elveznem ezt fuuujjj!!vagy eppen forditva en hozam erne egy idegen ferfi! undoritonak tartom egyszeruen! ha ketfel igazan szeretik egymast, akkor nem birnak bevenni egy 3 ik szemelyt is! ugyahogy az elso valasziro irta kikaparnam a paromnak a szemet is ha csak felhozna nekem ilyen temat, de hal istennek nem olyan beallitotsagu! nekunk perfect 100% os a sex egyutt!!
jesszus......
Menjetek el egy swinger klubba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!jó hogy vannak olyanok is akik normálisan megmondják véleményüket, tanácsot adnak és nem ítélik el egybõl az embert.szerintem nem mi vagyunk és leszünk az utólsók akiknek ez megfordul a fejükbe.de arra jutottam (mivel eleve én hoztam fel a témát a páromnak)hogy vagy csak én leszek vele, vagy egy másik pár lesz.és hogyan lehet ezt tulajdonképpen megoldani?vagy kik legyenek azok?(mert a biztonságPLbetegségek miatt se mindegy!
Jól tetted elõttem válaszoló, hogy megmondtad neki, hogy akkor te meg egy másik pasival!:D Végre vki, aki nem fél megmondani. Mert teljesen jogos, hogy ha azt akarja, hogy vegyetek be egy másik lányt, akkor te utána azt mondod, hogy egy másik srácot is majd. Persze, akkor már a kedves férfiak fel vannak háborodva és mondogatják, hogy de az más. Mert, hogy két szép nõi test az más. Hát tévednek, mert nekünk meg a férfi test a szép, úgyhogy...:) Vmit vmiért...
Nekem az a véleményem, hogy azért mert ilyesmin gondolkodtok, nem jelenti azt hogy nem szeretitek egymást. Nálunk is már felmerült ez a dolog, bár csak fantáziálgatás terén. Sztem a legtöbb embert izgatja a gondolat. De ha tényleg meg kellene tenni, egyikünk sem merné. Javaslom hogy próbáljátok meg másképp feldobni az együttlétet, próbáljátok ki vmi izgalmas helyen. Az is nagyon izgalmas, de mégsem kell hozzá vki mást bevonni. Üdv. Samira
Én sem mennék bele, bár már köztünk is volt szó ilyenrõl. Régebben A párom nagyon akarta és én is szívesen kipróbálnám egy lánnyal, de mégsem mentünk bele. Én eléggé féltékeny típus vagyok és nem tudnám elviselni ha egy ásik nõhöz hozzáér a férjem. Aztán volt arról szó, hogy csak én lennék a lánnyal õ pedig csak nézné és hozzá sem érne, de erre mi a garancia. Amikor együtt van 3tök felizgult ember akkor már minden lehet. Õ ezt akkor nem nagyon értette meg, de amikor egyszer felcsattantam, hogy jó, de akkor utána én dugok elõtte egy másik pasival, na az már nem tetszett neki:-) Késõbb õ is belátta, hogy igazam van annyira, hogy valamelyik nap sokat olvastam a nyitott házasságról és mondtam neki, ha nem jó velem a szex, vagy ha úgy érzi mással is ki akarja próbálni akkor tegye meg (talán én sem gondoltam ezt komolyan de ismerem az elõéletét, talán ezért volt ez), és képzeld olyan fejmosást kaptam tõle, hogy én hogy képzelem azt, hogy õ valaha hozzá fog érni egy másik nõhöz, és különben is nem azért vett el (4hónapja vagyunk házasok) hogy más nõvel szeeljen, és különben is már házasok vagyunk és teljesen más a kapcsolatunk mint régen és ebbe már nem fér bele semmi ilyen:-) Szóval én azt gondolom, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem tudnak elviselni egy harmadik embert az ágyban. Ha férfi vay, gondolj bele abba, hogy Te mit szólnál ha elõtted a feleségedet más pasi dugná. De ha nektek ez mégis belefér, akkor sz sztem már nem szerelem, csupán szeretet és megszokás.
Fura, hogy csomóan azt írják, hogy ha szereted meg bízol benne, akkor oké. Hát szerintem meg éppen akkor nem az! Én maximum egy felszínes, érzelem mentes kapcsolatban tudnám elképzelni, de ha elvileg szeretik egymást, akkor olyan nincs, hogy nagy boldogan végignézed, ahogy más valakivel van és közben még élvezed is. pf..
Én màr ha a baràtnöm nàlunk van, és a pàrom kicsit többet nevetgél vele, màr féltékeny vagyok. Pedig elmerem engedni bàrhovä egyedül(ma pl céges vacsoràn van nélkülem, )de megbizok benne. Azt is tudom, hogy nem csalna meg a baràtnömmel, nem azért nevet vele, hanem mert a szituàcio adott a nevetésre, de én akkor is féltem. Félte, mert szeretem. Én soha nem engednék senkit az àgyunkba, magunk közé. Utàna azon törném az agyam, vajon én, vagy a màsik teljesitett jobban az àgyban' Vajon miattam, vagy a màsik miatt lett orgazmusa? Vajon gondol-e rà, szeretné -e ujra kiprobàlni? Nem, nem soha. Nem azért mert elitölendö, hanem azért mert ezzel magadnak fogsz még több csalodàst okozni. Hidd el, utàna nem fogsz màr nyugodtan aludni. Néha én is fantäziàlok, hogy mi lenne, ha egy nö engem kényeztetne, vagy én a nöt, de hogy 3-an a férjemmel? Soha, soha soa. Ö az enyém, én ismerem a testét, és én akarom neki megadni azt amire vàgyik. Ha arra vàgyik hogy egy harrmadi^k is, akkor én màr ott nem vagyok teljesen kielégitö szàmàra. Nem tudom, jol gondold meg. Pàr oràs testi öröm miatt egy egész életre csalodni fogsz£
szia, az én fejemben is megfordult már a dolog, bár én nem vetettem fel... elég féltékeny tipus vagy meg nem elég magabiztos. ha az izgalom hevében nem is bántana, ha máshoz érne, de utólag biztos azon gondolkodnék, hogy nem-e gondol majd megint a másik nõre, vagy nem-e tetszik majd meg neki annyira, hogy mindig azon járjon az esze, persze mi még fiatalok vagyunk, és a párom is elég gyerekes, lehet csak ezért van meg nem egészen tökéletes most a szerelem és a bizalom...
Elméletben semmi kivetnivalót nem látok benne és azt gondolom simán mûködhet a dolog. Fõleg ha te is élvezed egy nõ közelségét. Gyakorlatban viszont korainak tartom. 4 év alatt még a káma-szutrát sem lehet végigjátszani. :) Minek oda még egy harmadik? Nem tetszik nekem, hogy ilyen rövid házasság alatt már felbukkant, hogy egy idegennel tegyétek izgalmasabbá a kapcsolatot. Ennyi idõ alatt még egymásra sem lehet ráunni. Ha igen... azon nem segít a harmadik. Azon valóban csak ront. Ám, ha ez csak beszédtéma, csak szóbeli játszadozás a gondolattal, akkor semmi gond. Akkor nem kevés a 4 év. :) )
15:56 os vagyok. A 16:28-as válaszához fûzném hozzá. Nem azért kap ellenzõ válaszokat mert ez nem megszokott és akkor nem is lehet jó. Hanem szerintem azért mert teljesen más eset lenne ha független lenne. Függetlenül megteheti sõt lehet én is megtenném, de amikor az embernek családja van, szeretõ megértõ párja akit viszontszeret és hasonlók.Egy ilyen 3 -as eléggé elbaltázhatja a dolgokat, ha rosszul sül el.És akkor huss a szép jó kapcsolatnak. Azért manapság a jól mûködö kapcsolatokat meg kell becsülni szerintem. Bár ha szeret kockáztatni.n is tudom a kíváncsiság nagy úr, de hamar elromolhatnak a dolgokés nehéz õket helyrehozni. Ha jól emlékszem láttam egy filmben valami hasonlót, csak ott a fickó megígérte hogy hát nem fogja a második nõt azaz nem a feleséget meg... . Persze nem így lett m, íg a feleség kiment innivalóért hát õk jól belekezdtek... Na mindegy A lényeg hogy neked kell eldöntened, a te életed.
ha mind2en szeretnétek, akkor semmi problémát nem okoz!sõt!ha tényleg élvezitek, meglátod utána ismét tüzesebb lesz a szexuális életetek amiben már csak 2en lesztek! és ha mégsem jó, még mindig meglehet állni közben, hogy mégsem szeretnétek. ha már felmerült közöttetek hogy "akár"akkor már ott van vágy erre a felállásra. és azt írod hogy nagyon szeretitek egymást, akkor miért menne tönkre a kapcsolatotok olyan dolog miatt amit mindketten szeretnétek? ne számíts sok olyan válaszra ami majd ösztönöz hogy megtedd. tudod ami nem a séma szerint történik itt nálunk, az már csak "rossz"lehet a nagytöbbség szerint. vágjatok bele, és hidd el....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utólsó válaszolonak!de önmagába félek egy picit az egésztõl.(ezért gondolkodom rajta)én vetettem fel az egész témát és a párom nem ellenkezett.(megbeszéltük egyszer lenne a dolog)akkor nem szeretjük egymást szerintetek mert elgondolkodtunk ezen?(a 3.nõ lenne)
válaszolók a kérdés nem az volt hogy bele menjen -e, vagy hogy ti belemennétek-e egy hármasba, hanem az hogy ez milyen hatással lenne a párkapcsolatára. a válaszom ezért volt az hogy belemehet, de tudnia kell, hogy már semmi sem a régi kettõjük között, tehát a meglévõ problémát csak mélyíteni fogja
Én is az elõzõkhöz csatlakoznék. Ugyanazokt a kérdéseket tudnám feltenni, mint az elsõ válaszoló... És megtódanám azzal, hogy miért érzitek azt hogy ez kell nektek? Komoly, felnõtt emberek (anya és apa) vagytok, miért kell átlépni a (normál) ész határait?
ahhoz, hogy ne rontsa el, egyformán kell akarnotok mindkettõtöknek.nem gáz, hogy 3-ik partner is van, HA!tényleg mindegyik fél szívesen teszi. a magam részérõl én sem mennék bele soha ilyenbe, mert ez már kímeríti a tisztelet fogalmát a másik fél iránt.de nem ítélem el aki ilyenbe belemegy.
1. vagyok, bocs, én úgy vettem, nõ vagy, de végülis ez nem derült ki, mindegy mert a véleményem ugyanaz csak bocs ha egybõl úgy reagáltam, mintha nõ lennél, és férfi vagy, hú nem megyek bele, érted ugyis.
Engem is izgat a godolat, nagyon is!De valahogy csak az a része, amikor engem kényeztetnek, ketten is! Aztán elképzelem, ahogy a pasim csorgatja a nyálát az idegen nõ látványára és feláll a cerkája, már a gondolattól is roszzul leszek. És nem esne jobban az sem, ha Õ ezt fordítva végig tudná nézni! Ott akkor már valami nem ok! Ez egy olyan próbálkozás, ami nem biztos, hogy megéri, nagyon fájdalmas vége lehet.Nem tudhatod most, mit éreztek majd közben, vagy utána, hatalmas sebeket lehet egy ilyen kiváncsiskodással szerezni, szerintem. Én, szingliként jelenleg 2 olyan emberrel tenném csak meg, akikhez nem kötnek érzelmek.Akkor lehet felszabadultan kiélni minden vágyadat és ha nem tetszik a psrtnerek egyikének, ha többet nem látod, sem gond, nem õ életed párja.Vagy nem?

Párom nagyon ritkán mondja ki azt a bizonyos szót "szeretlek". Ez nagy baj? Mármint hogy elmarad ez a szó? Nagyon ritkán mondjuk egymásnak.

Több mint 1,5éve vagyunk együtt. Bár a szót nem mondja mégis a cselekedeteib?l a mozdulataiból és mindenb?l látszik, hogy nagyon nagyon szeret:$ Egy ideje már én is leszoktam err?l a "szóról", ahogy ö se mondja ki így valahogy én se, csak éreztetem:$ahogy ?..

Legjobb válasz: Az egyik férj mondta. Drágám, házasságkötéskor megmondtam hogy szeretlek és az még mindig érvényes. Akkor van a gond, amikor valakinek a szeretetnyelve a kedves szavak. Van akinek inkább az érintés, az ajándékozás, a minõségi idõ. És ha nem ezen a nyelven fejeziu ki a társ a szeretetetet szerettehiányt érez. Meg kell tanulnunk egymás szeretet nyelvét. Üdv

Az egyik férj mondta. Drágám, házasságkötéskor megmondtam hogy szeretlek és az még mindig érvényes. Akkor van a gond, amikor valakinek a szeretetnyelve a kedves szavak. Van akinek inkább az érintés, az ajándékozás, a minõségi idõ. És ha nem ezen a nyelven fejeziu ki a társ a szeretetetet szerettehiányt érez. Meg kell tanulnunk egymás szeretet nyelvét. Üdv
Többet ér , ha éreztetitek a másikkal, hogy szereted, mint ha naponta szászor mondja, de nem gondolja komolyan.A tett többet ér, mint a szó!
Barátom nekem 4 hónap után mondta ki, de semminek nem örültem még annyira, mint annak az egy szónak. Jobb is így, mintha naponta 100 hallanám, mert azok mögött lehet, h. nincs is tartalom.
elég, ha egyszer mondja ki, de õszintén, én pl sokkal jobban örülök annak, hogy ha nem mondja, hanem érezteti. régen rossz , ha állandóan mondogatni kéne.
A kérdező hozzászólása: hát igen örülök is neki hogy nem egy magnószallaghoz hasonlóan állandóan mondogatja...de sokszor ismerõseim között hallom hogy mingid mondják egymásnak elköszönéseknél pl telóban.."szeretlek szia" ..stb
Miért van az, hogy az emberek többsége sosem elégedett azzal, ami neki van, hanem mindig az kell neki, amit mások csinálnak? Ne azt nézd, hogy mások mit mondogatnak egymásnak! Lehet, hogy már rég nem is gondolja komolyan, aki a telefonba mondja, hogy szeretlek, és pár hét múlva szét is fognak menni. Örülj neki, hogy a párod tettekkel érezteti veled, hogy szeret, és nem csak üres szavakkal!
én azt gondolom, h inkább érezzem azt h szeret, mint halljam. volt olyan ismerõsöm aki telón beszélt a feleségével és mondta neki h szereti, de közben a szeretõje meg vele volt. Ennek mi értelme? Ne mondja, hanem mutassa ki, h szeret!
Nagyon szeretitek egymást, és attól féltek, hogy összevesztek, és szétmentek.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam.Köszi
Miért kell 1243567865435678996656789876756432-adjára is feltenni ilyen kérdést? Fõleg, ha gondoltad is, hogy ezért álmodtad ezt?.....
A kérdező hozzászólása: Hogy legyen mit kérdezni az ilyen embereknek... :-)
Azért álmodtok a legrosszabbról, mert kételkedtek egymásban de csak azért , mert túlságosan szeretitek egymást:) jobb, ha mostantól szép emlékezetes dolgokkal tartjátok össze a kapcsolatotokat, szét ne essen egy pár buta álom miatt:D :)
Utóbbi válaszoló vagyok! Jah és kérdésre nem kérdéssel felelünk, a gyakori kérdések arról szólnak, hogy kijelentõ válaszokat kell adni, ha a kérdés butaság lenne is, még akkor is! Ha nem érdekel, ne olvasd el ennyire egyszerû, vagy tedd ezt a kérdést fel, hátha kapsz rá másoktól is rá értelmes választ a kérdésedre :)
Talán még elmondják a duplája számot is:D


A volt párommal a szex nagyon jó volt de érzelem csak az én részemről volt, mostani párommal imádjuk egymást de a szex iszonyú rossz? !

Segítsetek nem akarom elveszíteni imádom a régi kapcsimban szenvedtem mert én szerettem ? nem és szex az annyira jó volt most imádjuk egymást és a szex rossz!!!Valami praktikát n?k....segítsetek köszönöm egy 19 éves lány

Legjobb válasz: mit értesz az alatt, hogy rossz? Õ csinál valamit rosszul, vagy fáj, vagy micsoda?

mit értesz az alatt, hogy rossz? Õ csinál valamit rosszul, vagy fáj, vagy micsoda?
A kérdező hozzászólása: 14:26 os kérdezõ te hogyan kezelted ezt?? lehet tényleg ez a probléma én canesten kombit most jelenleg soha nem volt ilyen problémám:S
A kérdező hozzászólása: Én nem akarom õt elveszíteni szex terén nem jó csak amúgy annyira jó vele!!!De majd megbeszélem vele...Egyébként gombát hogyan kaphattam el??hogyan lehet ezt??
Én megmondom õszintén nem kezeltettem , nekem életembe egyszer fordult ez elõ, többször nem, nem vette rá semmit egy hét alatt elmúlt hála.. De ám nem tudom hogy használsz e intim mosakodó gélt? avgy csak tusfürdõvel mosod ott? mert fontos hogy használj intim mosakodó gélt, mert ott lent más a Ph érték.. Ajánlani tudom a Nivea termékeket , azok közül is van egy ilyen rózsaszín kupakos, intim gél, én is azt használom.
A kérdező hozzászólása: Én dove krémtusfürdõt használok, lehet az a baj én jól megszoktam mosni tusfürdõvel:S Akkor veszek intim lemosót:) Köszi nekem már nagyon kellemetlen olyan mintha mindíg fel lennék fázva:S
Nincs mit :) Én is hosszú ideig nem használtam úgy voltam vele minek aztán utána néztem hát nem fölösleges, azóta mindig veszem, és nagyon kellemes illata van.
A kérdező hozzászólása: lehet nem õt kellene hibáztatnom meggyógyulok és jobb lesz remélem, mert igy nagyon rossz
Lehet, hogy visszafertõz téged a párod. Neki is el kéne mennie vizsgálatra, neked is. Nem csak gomba lehet. Ameddig ez lefut, addig nem kéne szexelni, ha már semmi bajotok sincs, akkor próbálkozzatok. Lehet, hogy már az is a baj, hogy te vagy túl ideges, kérd meg, hogy kicsit legyen kedveskedõ, nyugtasson meg. Ha szereted, akkor nem lesz gond, legyetek megértõek egymással, és beszéljetek meg mindent.
én is ugyanígy vagyok, és nálunk szószincs a gombáról. Szal nincs semmi gombás fertõzésünk, és rendesen használok intim lemosot. Én arra gondoltam, h talán ez pszichés alapú nálam, és azért nem tudom elengedni szex közbe magam. A petting viszont nagyon jó vele. Neked a petting sem jó??
Hát azt nem tudom ha már nincs gombád hogy nem leeht élvezni.., akkor ha simogat is közbe, meg kényeztetitek egymást is elõtte, de ha még akkor sem jó, akkor lehet a téren már nem is fogtok nem leeht ezzel mit csinálni akkor egyszerûen õ nem érez rá hogy neked hogy lenne jó, és te érzel rá rendesen hogy kéne, vannak ilyen párok akik sex témába nem tudnak összehangolódni. Vagy egyikõjüknek se jó, vagy csak az egyiknek.
majd ha már tuti nem vagy gombás, és úgy sem jó, akkor mondd meg neki hogy kapja össze magát, és hidd el jobb lesz, persze csak ha partner vagy a dologban, tehát mondod ha nem jó és mondod hogy hol az.
A kérdező hozzászólása: Igen piros is de most nem arról van szó h gomba e azzal tisztában vok már canesten kombit használok a szexxel van gond vagy emiatt lehet???Mikor nem volt gomba akkor sem élveztük a szexet
Lehetséges, hogy azért rossz vele a sex, mert õ még nem olyan tapasztalt, vagy túl durván csinálja úgy mond ami neked nem jó kellemetlen.. A kettõ közül melyik igaz? Vagy egyik sem az? Ha erre válaszolsz azután próbálok tudni neked segíteni, nektek.
1: mi a baj? mi nem jó? 2: ha eléggé szeretitek egymást meg lehet beszélni
A kérdező hozzászólása: Nem élvezem és fáj is égõ érzést érzek hogy majd szét szakadok pedig nincs nagy neki, és ha már nedves vagyok csak bennem van ennyi nem érzek semmit .....és utánna ha pisilek csíp miért????
A kérdező hozzászólása: Õ tapasztalt 29 éves pasi és nem durva csk nem érzek semmit szex közben:S
szerény véleményem szerint itt többrõl van szó minthogy rossz partner. szerintem itt nem a technika a bibi.
Kezével közben szokott téged kényeztetni? , Illetve azt írod csíp ez nem biztos hogy a párod hibája lehet hogy gombád van, piroskás is ott lent?Mert nekem már sajnos volt ilyen viszketett, égett...
A kérdező hozzászólása: akkor mi?ha nem a technika?segítsetek h tehetném jobbá
És szerintem lehet hogy a gomba miatt kellemetlen nem érzel semmit közbe, és pisilésnél azért csíp..
A kérdező hozzászólása: De a petting nálunk is jó:D:D Lehet hogy az a gond hogy a volt páromra gondolok sokszor szex közben nem de lehet ez a gond:S

Mire számíthatnának ők? 18évesen egy gyerekkel? A fiú szülei jól állnak anyagilag, nagyon jól! A lány szülei is tudnának segíteni! A pár nagyon szereti egymást! Mindketten tanulnak.

De a lánynak becsúszott a baba!

Legjobb válasz: A szakma az nem "csak". Valószínû, hohy hamarabb találnak munkát, mint a diplomások, de legalábbis biztos, hogy nem késõbb. Amíg elvégzik a sulit segíthetnek a szülõk. Szerintem nincs nagy gond, ha akarják a babát és szeretni is fogják. 22/l

A szakma az nem "csak". Valószínû, hohy hamarabb találnak munkát, mint a diplomások, de legalábbis biztos, hogy nem késõbb. Amíg elvégzik a sulit segíthetnek a szülõk. Szerintem nincs nagy gond, ha akarják a babát és szeretni is fogják. 22/l
sok a fiatal szülö, szerintem megoldható ha a szülök is segitenek. A továbbiakban meg segitség nélkül is lehetne élni, ha ügyesek és az apa el tudja majd a családját tartani
Felnõtt nõ, eldöntheti, hogy mit is akar. Egy érettségi például nem ártana. Max., ha megtartja, marad az esti tagozat. Aztán, ha nagoyn szeretik egymást, a fiú elmegy dolgozni, eltartja a családját. Nem mindig kell a szülõktõl segítséget várni. Ám, ha megértik és elfogadják a helyzetet és segíteni szeretnének akár pénzzel, akár azzal, hogy vigyáznak a gyerekre, nincs nagy probléma. LEgfeljebb fiatal nagyszülõk lesznek.
Piszkos módszer, de ez is egy megoldás: megszüli, örökbe adja...
abortusz?
A kérdező hozzászólása: A lány nem igazán akar abortuszt, fél a következménytõl! A fiúnak 2év a lánynak 1 év van hátra és csak szakmát kapnak.
A kérdező hozzászólása: Mindketten megakarják tartani
nem a Te párod Zsolt?:D Lentebb van a kérdése beszéljétek meg!
Jártam már én is így, de hamar elmúlt a szalmaláng érzés, már nem ugyanaz volt, elmúlt a varázs, és még az akkori szép élmények is megszûrkültek, ahogy többet dumcsiztunk egymással. Inkább ne jöttünk volna újra össze! Nem volt szex vagy ilyesmi, de felejtõs lett még a szép emlék is.
A kérdező hozzászólása: Nem Zsolt a párom neve.

1 éve vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást. Egy év után érztem úgy, h felkészültem, de mikor ott volt az alkalom, egyszerűen bepánikoltam. És utana úgy éreztem, h soha többet nem akarom "ezt"! Honnan fogom tudni, h készen állok-e?

Mivel még sz?z voltam, nagyon megért? és türelmes hozzám. Soha nem próbált semmit er?ltetni.Pedig Õ igazán gyengéd és figyelmes volt.Nagyon sajnáltam,hisz azt hitte az ? hibaja,mivel meg könnyeztem is utana.Igazából azt hiszem,h büszke voltam arra,h sz?z vagyok,és ezek után,már nem tudok az lenni.De ha bármi nyugtatót tudtok írni,akkor szívesen elolvasnám.

Legjobb válasz: Szia! Mi másfél évet vártunk:)Én is "megkönnyeztem", tudom mit érzel, de ha elég idõs vagy akkor nem baj ha elveszted a szüzességed, jó hogy valaki tudja h ez mekkora érték:DA barátod örülhet hogy neki adtad és ha télleg szereted te is örülj h vele voltál elõször...késõbb nagyon nagyon jó lesz majd a sex és nem is fogod érteni eddig mért nem csináltátok:DVelem legalábbis így volt:DÉs persze néha bennem is felmerül hogy milyen büszke lennék ha még szûz lennék, de utána eszembe jut az a csodás érzés amit szex közben kapok, testileg lelkileg..és tudom , hogy én jártam jobban, nem a 20 on éves szüzek... ez persze csak akkor igaz ha elég idõs vagy, és szerelmes..ne aggódj, ettõl nem leszel kevesebb hajrá:D

Szia! Mi másfél évet vártunk:) Én is "megkönnyeztem", tudom mit érzel, de ha elég idõs vagy akkor nem baj ha elveszted a szüzességed, jó hogy valaki tudja h ez mekkora érték:DA barátod örülhet hogy neki adtad és ha télleg szereted te is örülj h vele voltál elõször...késõbb nagyon nagyon jó lesz majd a sex és nem is fogod érteni eddig mért nem csináltátok:DVelem legalábbis így volt:DÉs persze néha bennem is felmerül hogy milyen büszke lennék ha még szûz lennék, de utána eszembe jut az a csodás érzés amit szex közben kapok, testileg lelkileg..és tudom , hogy én jártam jobban, nem a 20 on éves szüzek... ez persze csak akkor igaz ha elég idõs vagy, és szerelmes..ne aggódj, ettõl nem leszel kevesebb hajrá:D
nem kell a szuzességbol túl nagy ugyet csinálni, túl nagy jelentoséget nem leszel kevesebb, ha elveszted , viszont, ha nem vagy tisztában az érzéseiddel és nem kívánod igazán a fiút akkor még várj.de nem lehet, hogy azért mert félsz, hogy fájni fog?ettol ne félj annyira, nem lesz rosszabb mint egy menzesz.aztán meg lehet, hogy jobb lesz
Ilyen nõnek lenni... pánikolsz a jó dolgokon, meg vagy gyõzõdve a rosszakról. A szüzességbõl nem szabad státuszkérdést csinálni.
nos?voltál már vele?vagy még mindig nem szántad rá magad?vagy lehet, hogy nem is szereted igazán!mert szerintem akkor testileg lelkileg odaadnád magad.

Az új párommal nagyon szeretjük egymást. De sajnos akad egy nagy bökkenő. Szerintetek megvetendőek vagyunk?

Szóval: a párom nem rég lépett ki egy öt éves kapcsolatából. Õt is, és az ex-barátját is ismerem évek óta, de inkább voltunk csak ismer?sük, maximum haverok, mintsem barátok. Nekem szimpatikus volt a lány már akkor is, de nyilván, h nem akartam közéjük állni. Viszont a szakításuk után nem sokkal találkoztam a hölggyel, és nagyon rövid id? alatt (mindössze egyetlen este) sikerült összemelegednünk. Ez történt pár hete. Az exét viszont nagyon zavarja, h mi most boldogok vagyunk, és rám is be van rágva, úgy fogja fel, mintha lenyúltam volna a kedvesét. Szerintem nincs igaza. A közös ismer?sök és barátok megosztva állnak a helyzethez, szerencsére a többség elfogadja a kapcsolatunkat, de egyesek szerint szemétség volt pont ezzel a lánnyal összejönnöm. Õk úgy gondolják, h oké, h ex-barátn?, de akkor is csak egy ismer?sömé, és egy ilyen lánnyal nem szabad járni. Szerintetek is rossz húzás egy kvázi haver exével járni, akármennyire is szeretjük egymást?

Legjobb válasz: én is emg tudom érteni az exét, hogy be van rágva, ugyanakkor szakítottak, már nincsenek együtt, szóval téged is meg tudlak érteni... nem tudom. mondjuk én 2 hónapja léptem ki egy majdnem 4 éves kapcsolatból és bár lenne jelentkezõ, egyszerûen nem tudnám szeretni, nem tudnék most normális kapcsolatot kialakítani senkivel. lehet a lány csak vigaszt keres benned...

én is emg tudom érteni az exét, hogy be van rágva, ugyanakkor szakítottak, már nincsenek együtt, szóval téged is meg tudlak érteni... nem tudom. mondjuk én 2 hónapja léptem ki egy majdnem 4 éves kapcsolatból és bár lenne jelentkezõ, egyszerûen nem tudnám szeretni, nem tudnék most normális kapcsolatot kialakítani senkivel. lehet a lány csak vigaszt keres benned...
Nem vagytok megvetendõek, ha szeretitek egymást, akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: Nyugi, meg tudom magam védeni.
Képzeld magad az ex helyébe, ha netalántán még szerelmes a hölgybe örülhetsz, hogy nem ugrott neked.
Szerintem itt nem az a baj, hogy a haver exe, hanem hogy egyszerûen nem normális, hogy valaki ilyen gyorsan képes túllépni egy 5 éves kapcsolaton. Szóval 2 verzió lehetséges: téged nem is szeret, csak búfelejtõnek kellesz vagy egyszerûen túl hirtelen ugrott bele új kapcsolatba. 2 komoly kapcsolaton vagyok túl eddig: az elsõ barátommal 1 évet voltunk együtt, én szakítottam, mert nem voltam szerelmes és már nem éreztem jól magam, de így is kellett majdnem 1 év, hogy újra el tudjam fogadni más férfiak közeledését. A legutóbbi kapcsolatom 2 évig tartott, most ért véget pár hete, de egyelõre azt se tudom elképzelni, hogy létezik más férfi az exemen kívül és ez így normális.
Nem a kérdezõben van a hiba, hanem a nõ elég fura, hogy ilyen hamar túl tud lenni rajta.Nekem ilyen biztos nem kéne fúj...
hasonló helyzet állt fent nálam is és ugyanúgy megvolt osztva a társaságunk tagjai a kérdéssel kapcsolatban. megfigyeltem, hogy aki primitívebb egy kicsit az volt aki ellenezte a kapcsolatot és akibe szorult egy kis értelem azt azt mondta: haver, .. ha már szakított onnantól szabad préda. te voltál annyira gerinces, hogy vártál X hónapot, hogy kiheverjék a dolgot, tanuljanak belõle, helyre tegyék lélekben, hátha újrakezdik akármi.. te megtetted amit egy barátnak meg kell tennie. ennyi. hát vmi ilyesmit mondanék most én is neked, kérdezõ:) nem tettél semmi rosszat ha vártál, adtál idõt arra, hogy tanuljanak az 5évbõl és tovább lépjenek.
jó, akkor hetek alatt. mindegy, ez a része kevésbé lényeges szerintem amugy is. nincs igaza hogy berágott rád... khurvára semmi köze nincs már a csajhoz ilyen téren, ha szakitottak. érezzen amit akar, nem szólhat bele hogy kivel jár...
Hát gusztus dolga is.Nekem biztos nem kéne olyan csaj akit elõtte a haverom kurogatott, de ha nektek ez kell csináljátok.
Baromság!Mit számít az 5év, ha szar volt?Ha szeretik egymást szarni a világra!Mindenki így csinálná!Te is elõttem szóló!Csak veled valószínûleg hasonló dobás történt...sorry!Éljék csak az életüket!Amúgy meg ha valakit a kapcsolatában a külvilág és a haverok szava érdekel, akkor az már régen rossz!Vagy kell a csaj-csávó, vagy nem.Nincs apelláta!A szerelem diktál.
az igaz hogy meggondolando hogy 1 éjszaka alatt kihevert 5 évet, viszont ha már nincsenek együtt, akkor mit zavarja hogy kivel van a volt barátnõje? semmi köze nincs már hozzá... nem csalja meg, már nem járnak, az õ döntésük volt... miért lenne szemétség? ezekszerint ha valakinek sok haverja van akiknek már sok barátnõjük volt, akkor annyi csaj soha számitásba se jöhetne mert már járt valaha valakivel akit ismer?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nem egy éjszaka, hanem hetek alatt heverte ki, és szerintem többet/jobbat érdemel annál, mintsem h magányos legyen. Az h egyetlen este elég volt ahhoz, h összejöjjünk, szerintem csak azt bizonyítja, h mindketten biztosak vagyunk az érzéseinkben.
Olyan nagy szeretet nem lehet, ha abból indulunk ki hogy egy éjszaka alatt kihevert öt évet.Én a helyedben meggondolnám, hogy kell e ilyen nõ...Az exét meg tudom érteni!
Ne haragudj, de aki egy 5 éves kapcsolat után ilyen rövid idõ után képes mással kapcsolatot kezdeni és egy este alatt túllenni az egészen, az egy érzelmi NULLA. Ezzel jó, ha tisztában vagy.
Kicsit bõvebben kifejtenéd?
rómeo és júlia?
az eltérõ családi háttér elég sok mindent jelenthet.
Attól függ, dolgoznak-e azon hogy elsimítsák a különbségeket. Elõzõ barátommal ég és föld volt a hátterünk, az õ családja amolyan "életmûvészekbõl" állt akik sose dolgoztak, mégis volt pénzük, pazaroltak, csak a kényelem számított nekik, elhanyagolták a tanulást. Az én szüleim meg végigdolgozták az életüket, szigorúan fogtak, mindig sulykolták hogy tanuljak, legyek én a legjobb, legokosabb, osszam be amim van és legyek takarékos. Kb. 2, 5 évig bírtuk, õ nem tudta elviselni az én "spártaiságomat", én meg azt hogy õ ilyen hanyag. Utólag már rájöttünk mind a ketten hogy csak kicsit igazodni kellett volna, mindkettõnknek, de hát ez van.
valameddig biztos kibírja. De lehet lesznek szituációk és ez elõ fog jönni és kellemetlen lesz. hány évesek vagytok és milyen a felállás ezzel kapcsolatban ha nem vagyok tapintatlan kérdezõ.
Utolsó vagyok. Az eltérõ családi háttéren az anyagi helyzetet érted ? Hogy nem álltok eg szinten?
Ha az egyik keresztény, a másik iszlám, akkor marha neéz egyeztetni, mikor melyik templomba, mecsetbe menjetek!
Szerintem vallási ellentétek lehetnek a háttérben, mert a többi nem lényeges. Én ateista vagyok és az "istennekse'" mennék el a templomba, hogy ott hókuszpókuszoljon nekem egy álszent pap.

Miért van az, hogy amikor még csak barátkoztunk párommal nagyon jól tudtunk beszélgetni, amióta együtt vagyunk meg alig tudunk valamit mondani egymásnak!?

És ez így volt minden párkapcsolatomban, és nem értem miért.

Legjobb válasz: Az elején mindenki tart egy kis kampányidõszakot (akár tudatosan, akár nem)... Ha ez lejár, és utána is van mirõl beszélgetni, akkor illenek össze ilyen téren.

Nem tudom mindig jön vmi. Mi egy éve vagyunk együtt, de nagyon sok mindenrõl tudunk beszélni, akár család, akár tennivaló, program, tervek, múlt felidézés... nem tudom, nekünk jön magától. De mondom ehhez meg kell találnod a megfelelõ embert, az elõzõ kettõvel ez lehetetlen lett volna.
Az elején mindenki tart egy kis kampányidõszakot (akár tudatosan, akár nem)... Ha ez lejár, és utána is van mirõl beszélgetni, akkor illenek össze ilyen téren.
Rossz embert választottál mindig. Mióta vagytok együtt? És hány évesek vagytok?
Mi az elsõ perctõl kezdve sok mindenrõl el tudtunk beszélgetni.Természetesen elsõsorban a családunkról, a múltunkról, ezen kívül pedig a világ dolgairól.Legyen az politika, vallás, mûvészetek vagy bulvár hírek.Mindig akad valami, ami épp aktuális vagy, ami eszünkbe jut, hogy nem tudjuk mi róla a másiknak a véleménye.Sok minden kiderülhet egy ilyen beszélgetés alatt.Vitázni is élvezetes így :)
szoktunk együtt játszani is gépen olyan játékot amiben ketten játszanak egymást segítve, nagyon jó.
Az sem baj, ha néha TV-t néztek, összebújtok...
Menjetek el sétálni, múzeumba, ebédlõbe - olyan helyekre, ahol nem lehet szerelmeskedni, de lehet jókat beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Ti mirõl beszéltek a párotokkal? Nálunk annyi, hogy elmeséljük egymásnak mi történt velünk aznap, meg pár emberrõl(közös barátok) és utána megállt a tudomány. :(
Te vagy a hibás? Meddig tartanak a kapcsolataid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!