Találatok a következő kifejezésre: Párommal két vagyunk együtt, (44 db)

A barátommal lassan két éve vagyunk együtt, 19 évesek vagyunk, július óta élünk együtt. Az elején még rendben volt a szexuális életünk, de az utóbbi pár hónapban kirajzolódott, hogy nagyon eltérőek a szexuális igényeink. Mit tegyek?

Neki a heti egy alkalom is elég, én meg akár naponta többször is csinálnám. Na most, eddig oké, mindenkinek különböz? igényei vannak, ez rendben van, de a barátom gyakorlatilag "megtiltja" nekem hogy masztizzak. Nagyon szeretem, ezért mondtam hogy oké, ha neki ez ennyire fontos, akkor nem fogom csinálni. Ez volt kb másfél hónapja, azóta csak 2x nyúltam magamhoz, mert már nem bírtam, de hát ez magamhoz képest hatalmas lépés, mivel régen amikor még nem voltunk együtt kb mindennap csináltam. Ehhez hatalmas önmegtartóztatás kell...:( most meg rohadtul megsért?dött ezen, mivel megkérdezte mikor masztiztam utoljára én meg elmondtam, nyilván nem fogok hazudni.

Legjobb válasz: Éreten hozzáállásnak tartom ezt a barátod részérõl. Komolyan üljetek le beszélgetni, mondd meg neki õszintén, hogy neked nagyobb a szexuális étvágyad, mint neki, és kevésnek tartod a heti 1 szeretkezést. Ezért igenis szükséged van arra hogy maszturbálj, és ha nem akarja, hogy elõbb-utóbb másnál keresd a szex hiányát, akkor ne szabjon meg neked ilyen kicsinyes tiltásokat. Mindezt tálalhatod finoman is, de úgy gondolom, a sarkadra kell állnod, és kertelés nélkül megmondanod neki a tényeket. A maszturbálás nem bûn, nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a párunkat. Velem olyan is volt, hogy a párom elõtt nyúltam magamhoz, és nagyon is felizgatta a dolog. És nem azért tettem, mert nem kívántam, hanem annyira felizgatott, ha az 1 órával ezelõtti szeretkezésünkre gondoltam, hogy magamhoz kellett nyúljak. Szóval komolyan beszélgess el a barátod fejével, mert ez nevetséges: vagy elégítsen ki többször is egy héten, vagy pedig maszti. Itt igenis neki kell engednie.

Éreten hozzáállásnak tartom ezt a barátod részérõl. Komolyan üljetek le beszélgetni, mondd meg neki õszintén, hogy neked nagyobb a szexuális étvágyad, mint neki, és kevésnek tartod a heti 1 szeretkezést. Ezért igenis szükséged van arra hogy maszturbálj, és ha nem akarja, hogy elõbb-utóbb másnál keresd a szex hiányát, akkor ne szabjon meg neked ilyen kicsinyes tiltásokat. Mindezt tálalhatod finoman is, de úgy gondolom, a sarkadra kell állnod, és kertelés nélkül megmondanod neki a tényeket. A maszturbálás nem bûn, nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a párunkat. Velem olyan is volt, hogy a párom elõtt nyúltam magamhoz, és nagyon is felizgatta a dolog. És nem azért tettem, mert nem kívántam, hanem annyira felizgatott, ha az 1 órával ezelõtti szeretkezésünkre gondoltam, hogy magamhoz kellett nyúljak. Szóval komolyan beszélgess el a barátod fejével, mert ez nevetséges: vagy elégítsen ki többször is egy héten, vagy pedig maszti. Itt igenis neki kell engednie.
Szerintem csak megerõsítésre vársz, mert el akarod hagyni a barátodat. Én a helyedben ezt is tenném. Ennyi idõ alatt már megtudtátok és meg is beszéltétek a problémát, de úgylátszik, hogy õ hajthatatlan. Ilyen kapcsolatban nem lehet élni. Az egy dolog, ha eltérnek az igényeitek, de õ nem lehet olyan önzõ, hogy nem engedi neked, hogy magadon segíts. Az is látszik, hogy nem szeret téged, mert nem akarja, hogy neked jó legyen, fontosabb neki az önérzete. Fejezzétek inkább be az egészet, mert hosszabb távon te úgy is csak szenvedni fogsz ebben a kapcsolatban
Igen, szükség van kompromisszumokra, de nem ilyen téren! Érzékeltesd vele a probléma komolyságát, hogy ez nem csak hóbort, hogy te annyit szeretnél, mert olyan kedved van, hanem fizikai szükséglet, és ilyen a biológiai beállítottságod, és ezt vegye komolyan, mert nem érzed magad jól, ha nem oldjátok meg! Ha nem tesz semmit az ügy érdekében az sokat elárul róla!
Te még szerencsés vagy a hati 1-gyel... Nekem kb. 2-3 hetente jut 1:'(
Ó. Mondd meg neki, hogy te se szeretnéd, hogy maszturbáljon. Lássuk mit reagál.
Masztizz titokban es nem kell mindenrol tudnia..es akkor neked is jo, neki is es kesz...vagy mond meg neki h valtoztasson a dolgokon....
száz százlékosan igazad van, ez kisebb fajta önzõség tõle! Ha nem lehet vele ebben az ügyben zöld ágra vergõdni, az akár a kapcsolaotokra is rámehet!!!Kérdezd meg tõle, hogy mit csinálna ha a helyedben lenne, mert a pasik nagy százaléka ilyenkor gondolkodás nélkül félrelép! mondd meg, hogy nem bírsz magaddal, és hogy csak azért masztizol, mert õt szereted, és nem akarsz félre lépni! ha ezt nem érti meg, ott kell hagyd, mert ez így fog menni örökké!

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Lányok, fiúk! Két és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, 4 év van köztünk és heti kétszer szeretkezünk. Én több szexet igénylek. Velem van a baj? Vagy ez normális? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...

Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...
A kérdező hozzászólása: Igazából mind kettõ:( Túl mohó lennék? XD
A kérdező hozzászólása: Igen ! Jól emlékszel:)
persze. De te eredetileg szexhiányra panaszkodtál. Rajtad kívül senki más sem írt szeretethiányt ha jól emlékszem...
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem csak a férfiaknak lehetnek ilyen igényei, hanem csajoknak is! Sõt ...A szeretet hiánynál nincs rosszabb(és ez nem keverendõ a szex hiánnyal)
A kérdező hozzászólása: 21/L
Egyébként te fiú vagy vagy lány? :) Az eddig nem derült még ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Igazság szerint már meg beszéltem vele a problémát, de õ arra hivatkozik, hogy fáradt. Persze ez érthetõ. Van hogy orbitálisat szeretkezünk, de ez nekem kevés.Hiányzik a minden napos szex. Azért köszi a kommenteket :)
3# irigyellek :D
Mi lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal. 3, 5 év van köztünk, együtt is lakunk. Már mindketten dolgozunk és viszonylag késõn érünk haza (5-6). Mégis naponta 1-2-szer szexelünk. Ha egy nap valami miatt kimarad, akkor másnap szinte biztosan kétszer kívánjuk. Kettesben töltött hétvégéken nem ritka a napi 3 sem.
ha többször kezdeményezel visszautasít vagy mi történik?
Azért a Durex nem olcsó!! Én örülnék ha többször baszhatnám a páromat!!
A kérdező hozzászólása: Javítanám, egy pár.:)
20:21 HÚ. Könnyen túlteszed magad rajta?
A kérdező hozzászólása: Rákérdeztem és nekem úgy jött le, hogy nem szeretné velem leélni az életét....Szakítottam vele és meg se rezzent, szóval errõl ennyit...
Lehet, nem akarja, hogy rajta élj. Lehet kell neki a szabadság. Lehet sosem jött be neki az együttélés. Lehet magában azt gondolja, hogy nem te leszel élete párja, ezért nem ajánlja fel. De mivel most nincs más, veled van.
Biztos kényelmes neki ez az idõnkénti ott alvás, nincsenek olyan fajta kötöttségek, mint együttélés során. Nálunk az összeköltözés tényleg teljesen automatikusan ment, minél több idõt szerettünk volna egymással tölteni.
Ez nem idõ kérdése. Ki mikor szánja rá magát. Mi két hónap után költöztünk össze, van olyan is, aki még hat év után se.
aha. a hét néhány napját ott alszol, a többi napon pedig más alszik ott.
azt hiszem nem az a mérvadó, hogy ki mit kérdez, alapjában véve szerintem teljesen másról van szó, neki jó ez így, ha nem hozza szóba nem is kell erõltetni, majd alakul, Te tudod milyen viszonyban vagytok
Így tényleg érdeked a helyzet. Kérdezz rá, veszíteni valód nincs. Nálam úgy volt, hogy egyre többet voltam a páromnál, majd egyszer csak ottmaradtam :)
A kérdező hozzászólása: Úgy, hogy ott alszom a hét néhány napján...
A kérdező hozzászólása: Igen, itthon is teljesen önálló vagyok... Egy forintot nem kellett még rám költenie, van fõállásom, plusz egy részmunkaidõs állásom is. Szóval magam fizetem a sulimat, be tudnék szállni a rezsibe stb., de mégse ajánlotta még fel. Nekem nagyon kellemetlen, hogy minden barát megkérdezi, hogy miért nem költöztünk még össze?!
én ezt nem is értem. ha nem költöztetek össze, akkor hogy dugtok?
És az is fontos, hogy van e önálló kereseted, anélkül ugye csak a párod fizetné a dolgokat. 24 évesen nem tudom van e.
A kérdező hozzászólása: Én 24, õ 31.
Függ attól is mennyi idõsek vagytok és egyéb körülményektõl. De három év bõven elég ahhoz, hogy összeköltözzetek, fõleg ha van háza. Húszon túl nálam akár pár hónap múlva is lehetséges az összeköltözés, elvégre úgy is ismerik ki egymást jól az emberek!
Talán nem meri felajánlani :-D
Szerintem ezt nem idôben mérik. Amikor mindkét fél elérkezik ahhoz a ponthoz, hogy képesek összeköltözni, együtt élni.
most mit sirjon utána? heti x-szer szexeltek semmi komoly nem volt kérdezõ: elõbb kellett volna dobnod, de igy is jó. legalább nem áldozol rá hiába több évet. nekem is volt olyan párom aki semmi közöset nem akart. én meg vártam és vártam, közben felnõttem és rájöttem h azért mert nem tart igazinak. a férjemmel az elsõ éjszakánk másnapján összeköltöztünk. ennek 8 éve :) az ember tudja h az igazival van vagy sem. ha igen, akkor egyre szorosabbra akarja fûzni a kapcsolatot. ennyi idõ alatt mint amit ti jártatok, már kellett volna valamerre eljutni vagy legalábis indulni tanulj a dologból, kivánom h légy boldog! ha találkozol az igazival rögtön tudni fogod hidd el

Mi van olyankor, ha az anyósomhoz vagyok párommal és két gyermekemmel együtt bejelentve, és ő önkényesen kijelent onnan engem, milyen hátrányaim származhatnak abból, ha a két kiskorú gyermekem viszont az ő lakcímén marad?

Legjobb válasz: Ha kijelent és te mégis ott élsz továbbra is, nem tesz ki téged a kijelentés után, ezt nem kezdeményezi sehol sem, akkor az anyósod szabálysértést követ el. Megsérti a lakcímbejelntés szabályait és pénzbírságot kell fizetnie a rendõrségnek. Ujjabban sokakat büntetnek így, akik kijelentkeztek és mégis a címükön találják meg õket. Itt az anyósod lenne a szabálysértõ, hiszen a kijelentésrõl te nem is tudsz gyakorlatilag semmit. Aki beenged a tulajdonjogába lévõ ingatlanba valakit, hogy ott éljen, annak KÖTELESSÉGE aláírni a szállásadót.

Ha kijelent és te mégis ott élsz továbbra is, nem tesz ki téged a kijelentés után, ezt nem kezdeményezi sehol sem, akkor az anyósod szabálysértést követ el. Megsérti a lakcímbejelntés szabályait és pénzbírságot kell fizetnie a rendõrségnek. Ujjabban sokakat büntetnek így, akik kijelentkeztek és mégis a címükön találják meg õket. Itt az anyósod lenne a szabálysértõ, hiszen a kijelentésrõl te nem is tudsz gyakorlatilag semmit. Aki beenged a tulajdonjogába lévõ ingatlanba valakit, hogy ott éljen, annak KÖTELESSÉGE aláírni a szállásadót.
Szerintem nem lehet valakit kijelenteni.
A kérdező hozzászólása: De igen, ki lehet, bármikor, mivel õ a szállásadó, ez az õ döntése.Kicsit komolyabb válaszokat várok, amit elõre is köszönök.
HA együttéltek (házasok vagytok), akkor nem jelenthet ki. Ha csak együttéltek, akkor nyugodtan kijelenthet, a gyerekek meg maradnak az apjukkal egy lakcimen.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok, mégse szeretném, ha nála lennénk bejelentve, mivel ha bizonytalanná válik az apjával való együttélésünk és gyermekelhelyezésre kerül sor, félek, hogy elõnyben lesznek õk, az állandó lakcím miatt.
A kérdező hozzászólása: Az igazat megvallva, nem lakunk ott vele, mindösszesen a párom fejébõl pattant ki a gondolat, mert így könnyebben kapnánk önkormányzati támogatást, én mégis abszolut ellene vagyok a dolognak, mert ismerem anyósomat és tudom, hogy CSAK VISSZAÉLNE a helyzettel, õ maga venne fel mindenféle segélyeket, egyéb segítségeket vehetne igénybe a névleges lakcímért fejében, és én ezt semmiképpen nem akarom - nem neki akarok kersztbe tenni, de nem szeretném, ha a két gyermekemmel élne vissza, és akkor még ráadásul azt gondolom, ha gyermekelhelyezésre kerülne sor, elõnyben lennének a fiával együtt..De lehet hogy kiírom ezt a köv.kérdésbe, ha itt nem kapok választ.
Semmi nem lesz, mert nem ezen múlik a gyermekelhelyezés.
Azért így nem kicsit más a leányzó fekvése, hogy valójában nem laktok ott, csak az önkormányzati támogatásért jelentkeznétek be oda. Anyósod nem önkényesen jelent ki ebben az esetben, hanem törvény szerint jogosan jár el a kényszerkijelentéseddel: nem laksz ott, neked kötelességed lenne kijelentkezni, ha nem teszed meg, õ kijelenthet. Anyósod nem tudna visszaélni a helyzettel, azért, hogy ti oda vagytok bejelentve, õ nem vehet fel semmilyen segélyeket, egyéb segítségeket. Ha pedig gyerekelhelyezésre kerülne a sor, az nem számít, hogy hova vannak bejelentve a gyerekek. Anyósodnak meg semmi köze a gyerekelhelyezéshez, hacsak nem õ a gyerekeitek gyámja. Mellesleg a bejelentkezésetekkel csak anyósod veszíthet: ha oda vagy bejelentve állandóra és végrehajtás indul ellened, akkor viszik a cuccait, amirõl nem tudja hitelt érdemlõen bizonyítani, hogy az övé. Ráadásul ha már most azon jár az agyad, hogy mi lesz majd a gyerekelhelyezésnél, nem valószínû, hogy békességben fogtok "elválni" az élettársaddal.

A párom nak már van egy 2 és fél éves kisfia, szeretnénk egy közöset is. hetin két három alkalommal vagyunk együtt, mért nem maradok terhes? mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Szia! Figyeld a peteérésed, vegyél ovu tesztet és amikor peteérésed van akkor probáljatok meg együtt lenni. Több oka is lehet, hogy nem sikerül teherbe esned. Mióta probálkoztok? Orvosnál jártál már?

Szia! Figyeld a peteérésed, vegyél ovu tesztet és amikor peteérésed van akkor probáljatok meg együtt lenni. Több oka is lehet, hogy nem sikerül teherbe esned. Mióta probálkoztok? Orvosnál jártál már?
a korban már bõven benne vagytok. gondolom egzisztenciálisan is tartotok már ott, h gyermeket vállaljatok. beszélgess vele errõl nyíltan, ne hagyd, h kitérjen a válaszadás elõl. biztosítsd, h nem haragszol meg, ha õ nem szeretne apa lenni, viszont te szeretnél anya lenni. ha nem egyeznek a terveitek, akkor ne raboljátok egymás idejét a továbbiakban. ezt így érzem korrektnek.
Szerintem ne add fel!Még természetesen lehet közös jövõtök, ha leültök beszélgetni.Vegyetek át mindent, ki mit tervez, csak hogy tudd, mire számíthatsz.Aztán mérlegeld a dolgot.Ha nem szeetne gyermeket, te pedig igen, egyételmû a dolog..
Hát, ez egy elég komoly kérdés, egyáltalán nem akar, vagy csak még most nem?
Gyerek csináláshoz két ember kell, ahogy a felneveléséhez is. Amíg az egyik fél nem akar gyereket addig kár is erõltetni a baba dolgot, mert abból semmi jó dolog nem fog származni ha az egyik akarja a másik nem..
Te tudhatod, hogy mit mondott pontosan. Én két év után még nem vállalnék senkivel gyereket, de ez csak az én magán véleményem, viszont lehet a párod is így gondolkodik. Én 29 voltam mikor összejöttem a férjemmel, 34 mikor szültem, nekem kellett ennyi idõ míg elmúlt a rózsaszín köd, valójában láttam milyen ember, mit tudunk egymással kezdeni és így gyereket vállalni. Még szerintem te is ráérsz 1-2 évet.
Jaj, sok sok ilyen történetet hallottam, hogy az asszony meggyözte a ferjet, aki beadta a derekat! De abba aztan semmi köszönet nem volt , a beadta a derekat az azt jelenti , hogy fanyalogva, de beleegyezett, de aztan mikor baj volt segitseg kellett hozzavagta a nö fejehez mindig vegsö soron " te akartad"stb es ezzel a gyerek eletet is elrontotta, mert ez a te akartad hozzaallas megmarad, az esetek zömében, ha nem is mindegyikben. Ha a ferfi nem ker meg hogy szülj, ne tedd, mert egy kinlódas lesz az egesz elete a mamának es babának, a ferfi keveset fog segiteni es erzelmileg tavolsagtartóbb lesz
Én megértelek, meg igen csak idõszerû ez a téma a Ti korotokban. Szerintem sunnyog a pasi, vagy egyáltalán nem akar, vagy nem biztos az érzésiben. Adj ultimátumot, annak nincs értelme, hogy húzza az idõt és pár év múlva nyõgje ki, hogy nem akar gyereket, jobb ezt tisztázni, Te sem leszel már fiatalabb. Nem azt mondom, hogy nincs már idõd egyáltalán, ha pl az anyagiak vagy egyéb más racionális ok van a háttérben, de ha semmi csak a majd akarok, majd talán, arra nem érdemes várni szerintem. Szerintem egy nõ, aki gyereket akar nem fog tudni úgy élni, hogy nem lesz, mert a pasi nem akart, bánnád örök életedre, sok pasinak tényleg csak az kell, hogy seggberugják, mert maguk sem tudják mit akarnak
Vagy a gyerekröl vagy erröl a "szerelmedröl" le kell mondanod.
2-es! Hát, ez nagy hülyeség, amit válaszoltál!
Persze , hogy ugyanazt irtad volna, h vágjanak csak bele, mert aztan a gyerek nem neked sir es nem te kell neki vasarolj ételt és cipöt, tehat szüljön mindenki 6 ot felöled, miert kérdés nem?
21-es Férfi és nõ kapcsolatot kezd és tart fenn évekig. Mi a cél? A cél mindig is, egy volt, amióta az õsközösségi társadalom kialakult (vagy kiûzettünk a paradicsomból, kinek melyik tetszik), a cél a családalapítás és az utódnemzés. Errõl szólnak a férfi-nõi kapcsolatok. Vannak ezen kívül baráti, rokoni, kollegiális etc...egyéb kapcsolatok, ezek szólnak a barátságról, a pénzszerzésrõl, a segítségnyújtásról, a szórakozásról. De a szexuális viszonyt folytató férfi és nõ kapcsolata a családalapításról és a gyerekvállalásról szól elsõsorban. Legalábbis pár ezer éve már errõl szól.
Ne haragudj, de a helyedben erre már jóval elõbb rákérdeztem volna. Nekünk, nõknek nincs idõnk a végtelenségig várni, szóval úgy gondolom, hogy ha valakit komoly "esélyesnek" látunk, akkor jobb erre a kérdésre kitérni minél elõbb. Én például már fél év után rákérdeztem a páromnál, pedig bõven van még idõnk, egyikünk sincs még 30, de jobbnak láttam tudni, mire számítsak. Egyáltalán nem erõltetés ez ennyi idõsen. Szerintem kérdezz rá kerek-perec, akar-e majd valaha gyereket egyáltalán, és ha igen, akkor mikor. Jogod van tudni. A választól függõen pedig neked kell majd döntened, mit választasz... Sok sikert! :-)
Ezt csak vele kell megbeszélned, tök mindegy hogy itt ki mit mond. A ráérsz még duma azért h.lyeség, mert ha azt mondja a pasi hogy ráérünk arra még, aztán 3 év múlva azt mondja hogy ja õ nem akar gyereket, akkor mire új kapcsolatod lesz, mire az olyan biztossá válik hogy gyereket lehet vállalni, mire összejön a gyerek, 42 leszel. Csak mondtam valamit. Õszintén kérdezd meg hogy akar-e EGYÁLTALÁN, esetleg mással akar, vagy nem akar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm õszinte válaszaitokat. Megerõsítést kaptam.
Nem tudom, mire jutottál, de úgy gondolom, hogyha 38 évesen a párod még beszélni sem hajlandó a világ legtermészetesebb dolgáról, akkor keress mást. valószínûleg azonnal faképnél hagyna, ha terhes lennél.
Olvasom a válaszokat és nem értem. Mondjátok már meg miért annyira más most a világ és benne az ember, mint volt 50, 100, 1000 és 5000 évvel ezelõtt? Miért kérdés egy 33 éves nõnél, hogy idõszerû-e a gyerekvállalás a választott párjával? Miért kérdés egy 38 éves férfinál, hogy felelõsséget vállal a választott nõért és családot alapít vele? Számomra inkább az a kérdés, hogy ez miért kérdés. Ez lenne a természetes. Egymást válaszották, együtt vannak. Ez a család alapja, jöhet a hab a tortán. De ugyanezt írtam volna, ha a nõ 23 éves és a férfi 28 éves lenne...
Miféle kapcsolat az, ahol az egyik fél nem hajlandó beszélni a kapcsolat egyik legalapvetõbb "céljáról"? Minden kapcsolat elején tisztázni kell a gyerek, és a házasság témát.
Teli vannak az árvaházak, mert ketyeg mindenkinek basszus, felelötlen módon
Lovalljátok bele a terhességbe, mert "ketyeg az óra", hadd ketyegjen! Csak egyszer lehet elrontani az eletet es a gyerekedét, több esély nincs. Inkább ketyegjen, mintsabb gyerekestöl kolduljon a vörösmarthy téren, nem? Vagy rugdossa a férje
Bocs kifelejtettem.... Itt valaki írta h te még ráérsz.. ez így van! De a párod tegyük fel még két évig akartok csak ketten lenni, vagy 2 év múlva gyereket. DE addigra a szerelmed már 40 éves lesz. nem egézséges ha a szülõk és a gyerekek között túl sok idõ van. (nem mondtam h 16 évesen kell szülni , de túl késõn se jó ) :) )
Hát te még nem vagyok annyira idõs ehhez de a párod azért már nem fiatal. ha gyereket akartok akkor azt még most kéne. Amúgy házasok is vagytok , vagy nem?
Ezt a kérdést ebben a korban már nem lehet azzal elintézni, hogy ráér még... Rövidre kell zárni: Igen vagy Nem?? harmadik válasz nem létezik, ne fogadd el! Ne hagyd hogy húzza az idõdet, keress inkább egy pasit, akivel egy az elképzelésetek!
Még bõven ráér? Én sosem értettem ezt a "még harminc-X éves vagy, ráérsz" kijelentést. Bakker, 35 felett már nehezebb egészséges gyereket szülni és minden egyes évvel 1-2%-al növekszik az esélye annak, hogy nem lesz egészséges a gyerek. És ha nem csak egy gyereket szeretne? Mert én két testvérrel nõttem fel, szóval nekem egy gyerek NEM gyerek, de még kettõ sem. Kicsit gondolkodjatok már basszus!
Hát ha azt nézzük õ rá is ér, mondjuk neked sem olyan sürgõs még. Amúgy beszéljétek meg aztán döntsd el mi legyen. Erre itt nem kapsz választ.
Ja igen és még valami. Én is 33 voltam amikor elkezdtünk próbálkozni, eltelt két év idén már 35 leszek és még mindig nem estem teherbe. Szóval annyira már te sem érsz rá.

Párommal már két hónapja próbálkozzunk és hiába, peteéréskor vagyunk együtt és sehol semmi, most késett a mensim is azt hittem terhes vagyok de megjött, de nem olyan mint ezek előtt jóval kevesebb! lehetek még terhes?

Befolyásolja az a teherbeesést hogy nekem már volt abortuszom a párom meg cukorbeteg? Mit tegyünk nagyon szeretnénk babát és pont a 14 napon vagyunk együtt de nem jönn össze kétségbe vagyok esve hogy nem is lehet babánk . - (

Legjobb válasz: az sem biztos hogy jó,ha minden nap szexeltek.Inkább 2 naponta.

Bakker egy hónapban 20% az esély a terhességre. Két hónap az semmi!!!!
nyugi, sex kétnaponta és meglesz az eredmény! ha egy évig nincs baba akkor kezdjetek el parázni, de addig ne :-)
az sem biztos hogy jó, ha minden nap szexeltek.Inkább 2 naponta.
A peteérés nem mindig mindenkinél a 14. Napon van! A 11-17 napig kell sexelni, akkor valamelyik nap van nagy eséllyel a peteérés, de lehet ez elõtt, ez után is! 26-án voltam a 14. Napon ciklus szerint, de akkor elõtte utánna nem sexeltünk, majd csak 30-án! És láss csodát, abban a hónapban teherbe estem!
Az már inkább mint a te régi abortuszod.
Gondold el mit élhet át, akinek még gyereke sincs és úgy nem akar összejönni! Örülj neki, hogy ilyen szerencséd volt az elsõnél...de ez nem törvényszerû, hogy a másodiknak is pont úgy kell összejönni. Fordítva is igaz..van aki csomó idõt vár az elsõre..a második meg rögtön összejön. A te eseted még mindig jobb...mert te már legalább tudod, hogy képes vagy a teherbeeséshez.
A kérdező hozzászólása: belegondolok és sajnálom is azokat az embereket! de szülésem után volt 2 kaparásom
A kérdező hozzászólása: nekem már van egy 4 éves kisfiam és õ rögtön az elsõ hónapban összejött!
Az, hogy az elsõ próbálkozós hónapban összejött az elsõ gyereked, a vakszerencse mûve volt. A legtöbb pár átlagosan 5 hónapig próbálkozik, mire összejön. Tényleg teljesen fölöslegesen túrázhatod magad ezen, higgadj le. Van fogalmad róla, mekkora esélye van teljesen rendben lévõ párnál is arra, hogy egy adott hónapban összejön? Nagyon-nagyon kicsi! Eleve pár óra az, amíg olyan állapotban van a pete, hogy meg lehessen termékenyíteni. Ha a ciklusod 28 napját veszed ehhez a pár órához, nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy megállapítsd, hogy baromira klappolni kell a dolgoknak ahhoz, hogy ez bekövetkezzen. Arról nem is beszélve, hogy a hímivarsejtnek is meg kell találnia azt a petét. Ha ezt végiggondolod logikusan, be kell látnod, hogy semmi okod aggódni!
Két hónapja?? Nevetnem kellett :) Ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy már parázol? Teherbeeséshez átlag 3-8 hónap kell...úgyhogy még bõven van reményetek...ne keseredj el ilyen hamar, mert még igazán nincs miért. Kitartást.
eloszor is te szedd a folsavat es a parod a multivitamint. a menses utan 2-3 naponta a peteeresig aztan aznap meg egyszer utana csak ha kedvetek van. semmi intim mosakodo vagy szappan ill oblites Szex utan 1-2 ora alvas kell. az elso babara lehet 2 evet is varni ha a mensesed normalis akkor valoszinulg van peteeresed es ket even belul terhes leszel.
Az nem befolyásolja a teherbe esést, hogy a párod cukorbeteg, de szerintem a mai világban az abortusz se olyan, mint régen, szóval kevés az esély, hogy valakinek utána amiatt ne lehetne babája. 2 hónap nem a világ vége, nem kell elkeseredni. Nagyon sok olyan van itt, akiknek évekig nem jön össze, aztán egyszer csak sikerül. Ne görcsölj rá, mert akkor majd azért nem sikerül. Amúgy babatervezésnél nem naponta, hanem két naponta ajánlott együtt lenni. Mert akkor rendesen tudnak a spermák "regenerálódni", és még a jó idõpontról sem maradtok le. 38hkm
A kérdező hozzászólása: nem , nem tudtam
A cukorbetegség miatt nem csökken a párod spermaszáma. Viszont a baba örökölheti, vagy hajlamos lehet rá. Azt tudod, hogy a spermáknak is kell idõ, hogy megérjenek?
A kérdező hozzászólása: csak félek hogy nem lehet mert párom cukorbeteg és nem mindig mûködik neki ahogy kéne meg az abortusz is szóval el vagyok keseredve
Ne éld bele magad, ne akard görcsösen. Két hónap még nem olyan sok idõ.
A kérdező hozzászólása: nem adom fel csak olyan borzasztó érzés, annyira szeretnénk és semmi sehol :-( mindig beleéljük magunkat és utánna meg nincs baba :-(
mar 2honap? mi mar tobb mint 1eve, ne adjatok fel!
A kérdező hozzászólása: :-( De már volt egy gyereke csak elvetette az elõzõ barátnõje! de lehet neki nehezebben lesz babája már mint a páromnak?
A kérdező hozzászólása: de az sem befolyásolja hogy párom erõs cukorbeteg?
Az abortuszt ma már olyan módszerrel végzik, hogy semmiben sem befolyásolja a késõbbi gyerekvállalást. Ha a mûtét utáni kontrollon (mert kellett lennie olyannak) kizárták a mûtéti szövõdményt, akkor nem ez az oka, hogy nem esel teherbe. 2 hónap még nagyon kevés idõ. Ha 1 év után sem jön össze, akkor kell orvoshoz fordulni. A protokoll szerint is 1 év folyamatos próbálkozás után szokták elkezdeni kivizsgálni a párokat.
A kérdező hozzászólása: de álltalában mink minden nap szexeltünk és már nagyon félünk hogy nem lehet
lehet ikreid voltak és az egyik elment.. és ezt nem hulyeségbol mondom vagy azért, emrt kitaláltam, hanem mert az egyik barátnommel is pont ugyanez tortént.....

26 éves vagyok és rettegek a gyerekvállalás gondolatától. Van párom, két éve élünk együtt boldogan, de ha arra gondolok, hogy lesz egy gyerekünk és megváltozik az egész életem, attól megrémülök. Mitől van ez?

26L

Legjobb válasz: Bocsi, most látom csak, hogy nõ vagy, de nem baj, sokban nem változtat ez a tény a válaszomon, csak cserélt ki a nemeket. :)

Bocsi, most látom csak, hogy nõ vagy, de nem baj, sokban nem változtat ez a tény a válaszomon, csak cserélt ki a nemeket. :)
Gondolj bele, hogy az életed hosszú, 50 éves kor felett már egyre rugalmatlanabb leszel, mégis, milyen jó lesz, ha egy pár gyerek segít neked, meglátogat amikor sokáig egyedül vagyé unatkozol, elvisz nyaralni, mozgalmasabbá teszi az életed, ettõl pedig fiatalabbnak és boldogabbnak érzed majd magadat. Persze, kevesebbet bulizol majd a kisgyerek miatt, de arra gondolj, ami valóban fontos. Ne csak nõ legyél, hanem anya is, ezzel semmit nem vesztesz de sokat nyersz.
Neharagudj de Én is 26 vagyok és egy zabi gyereknek is örülnék :) Lehet azért rémülsz meg a gyerekvállalás gondolatától mert a párod nem az az ember aki mellett le akarod élni az életed mert egy gyerekkel le lehet a nõket kötni úgymond.Tehát a párod neked nem az igazi szóvl lehet feleslegesn vagy mellette. Üdv!
Már egyértelmû jeleinek kellene lennie, ha tényleg terhes lennél... Nyugodj meg, nem vagy terhes.
Nem, szerintem is 100%, hogy nem vagy terhes. Tüneteid már lehetnének, amire biztosan felfigyelnél, bár, nem kötelezõ, hogy legyenek. Mindenesetre, ha rendben megjött és jól érzed magad, biztos nem vagy terhes.
Nincs rá esély, nem kell félned, jól csináltad, nem lesz gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!