Találatok a következő kifejezésre: Párommal két vagyunk (240 db)

Belemennél, hogy a párod két ellentétes nemű egyénnel összeköltözzön (lány két fiúval, ffi lánnyal)? Kommentálhat ebbe "anyós" vagy "após"?

Én 3 éve vagyok együtt a párommal és tavaly két fiúval (21-24) évesekkel laktam együtt, egyetemista lány vagyok. Nem szerettem volna, hogy így alakuljon, de hirtelen kellett a lakás. Egy év után azt mondtam többet soha nem költözöm össze idegen fiúval, de most is úgy néz ki egyetlen bérl?(k) akit kapok két fiú. A párom más városban tanul, szintén egyetemen. Sosem volt probléma abból, hogy kikkel lakom mivel a bizalom nálunk nem kérdés. Mondjuk nem mellékes, hogy nem is jöttünk ki jól a bérl?kkel, mert borzasztó jellemtelen emberek voltak és rendetlenek.

Legjobb válasz: Szia! Pont így voltam én is, két fiúval laktam együtt egy évig, a fõiskola miatt. Nekünk semmi gond nem volt belõle. A páromat sem zavarta, megbízott bennem. Sõt...amikor épp nem volt dolga eljött "hozzánk" és így 4en mentünk bulizni. Mondjuk és ismerõsökkel laktam, nem idegenekkel...évek óta barátaim voltak mikor "összeköltöztünk". Én talán még jobban is szerettem fiúkkal lakni...igaz kevesebbet takarítottak, meg mosogattak mint a lányok...de a "rinya" is kevesebb volt. Jobban éreztem magam velük.

Szia! Pont így voltam én is, két fiúval laktam együtt egy évig, a fõiskola miatt. Nekünk semmi gond nem volt belõle. A páromat sem zavarta, megbízott bennem. Sõt...amikor épp nem volt dolga eljött "hozzánk" és így 4en mentünk bulizni. Mondjuk és ismerõsökkel laktam, nem idegenekkel...évek óta barátaim voltak mikor "összeköltöztünk". Én talán még jobban is szerettem fiúkkal lakni...igaz kevesebbet takarítottak, meg mosogattak mint a lányok...de a "rinya" is kevesebb volt. Jobban éreztem magam velük.
Nem látok benne semmi megbotránkoztatót.A bérlõnek és a bérletért kapott pénznek- nincs neme.
az én barátom szeptembertõl lesz egyetemista, két lakótársa lesz az albérletben, mindkettõ lány. nagyon 'örülök' neki....
A párom nem a tulajdonom, nem kellene engedélyt kérnie. Mint ahogy nekem se tõle. A hûség döntés kérdése, nem azon múlik, kivel laksz együtt. Régen rossz, ha csak akkor tudsz hûséges maradni, ha nincs a láthatáron pasi.
A kérdező hozzászólása: nálunk sem gond, nem azért kérdeztem és az "engedélyt" azért tettem idézõjelbe... csak sokan kárognak körülöttem, azért érdekelt a véleményetek...
tavalyelõtt hasonloan jártam...sürgõsen kellett albi, ráadásul októberben, amikor már minden jó foglalt, egy pasihoz és egy nõhöz költöztem be.Párom volt az elsõ akit megkérdeztem, hogy fog-e féltékenykedni (elég féltékeny tipus), de sok lehetõség nem volt, 1 kerek hetem volt költözni...költöztem...aztán ugyanott elköltözött a pasi is meg a nõ is, és 2 egyetemista srác lett a lakótársam, két jóképû srác (elõzõ lakótárs nem volt jó pasi, volt vagy 150 kiló)...Páromban akkor fogalmazodott meg hogy összekell költözni:D két sráccal fél évig laktam együtt, eladták a lakást a fejünk felõl, de azota is jóban vagyunk...párommal meg összeköltöztünk, többet mással soha:D anyukája mikor megtudta hogy én pasival költözök össze, és az nem párom, akkor csoválta sokáig a fejét, de szerencsére ebbõl semmi negativum nem lett (fõleg miután párom közölte, hogy akkor vele is összeköltözhetek, de akkor a szülõk felejtsék el, hogy megkapják a pénzüket...)
A kérdező hozzászólása: :P :) sajnos en csak ket ev mulva koltozhetek a parommal ossze egyetem utan, addig mas varosban elunk. ha egy varosban laknank nem lenne kerdes hogy kivel koltozok ossze. koszi a valaszt

Két vagy max. Három pár díszpintynek megfelelõ kalitka?

Ferplast Piano 5, a méretei: h/71cm, ma/63cm, sz/38 cm.

Legjobb válasz: Ha több párat akarsz tartani együtt, akkor minimum 3 párat kell, mert a domináns pár halálra üldözheti a másikat költéskor. Három párnak viszont ez kicsi.

Ha több párat akarsz tartani együtt, akkor minimum 3 párat kell, mert a domináns pár halálra üldözheti a másikat költéskor. Három párnak viszont ez kicsi.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a tanácsot. Akkor a Piano 6 talàn jó lesz? Az majdnem 90cm hosszú és magasabb/szélesebb is.
Ebbe már mehet 3 pár.
A kérdező hozzászólása: Remek, köszi!

Létezik nálunk pár órára vagy egy-két napra is bérelhetõ autószerelõ mûhely?

Budapesten vagy Pest megyében, néha-néha kellene, fél-egy napra. (Az Autókereskedõk mûsorban volt, hogy Angliában van ilyen, ami szerelõ nélküli mûhely, bemegy a gazda és óradíjat fizet a kocsiállásért)

Legjobb válasz: Nem, s a magyar emberek munkavédelemhez való viszonyát ismerve nem is nagyon mûködne. Vagy legalábbis szerintem hirtelen elég sok olyan hír lenne, hogy valaki szerelõaknába hajtott, netán magára borította az autóját. Meg aztán a mûhely bérleti díjába valószínûleg bele kéne kalkulálni pár villáskulcsot, akkus fúrót és mérõeszközt, amit a kedves látogatók "elfelejtenek" visszarakni a helyükre és így örökre eltûnik velük eggyütt.

Nem, s a magyar emberek munkavédelemhez való viszonyát ismerve nem is nagyon mûködne. Vagy legalábbis szerintem hirtelen elég sok olyan hír lenne, hogy valaki szerelõaknába hajtott, netán magára borította az autóját. Meg aztán a mûhely bérleti díjába valószínûleg bele kéne kalkulálni pár villáskulcsot, akkus fúrót és mérõeszközt, amit a kedves látogatók "elfelejtenek" visszarakni a helyükre és így örökre eltûnik velük eggyütt.
Pár éve volt egy ilyen próbálkozás a Fehér út végénél, de befuccsolt. Sajnos ez csak ismerõsnél, munkahelyen mûködik. De már olyt is láttam egyszer, hogy a panelból a hetedikrõl kidobtak egy hosszú-hosszú hosszabbítót, és a koma a ház elõtti parkolóban víganhegesztgetett róla. :)
Privátba lehet..


Az USA-ban csak két párt van, vagy van több is?

Azaz a két nagypárt az kizárólagosan ural mindent, vagy helyi szinten (város, megye) azért vannak egyéb pártok is, csak az állami vagy szövetségi szinter nem tudnak eljutni a nagy pártoknak kedvező választási rendszer miatt?

Legjobb válasz: nyilván kettõ van. :)))))) kb vagy 50 db.

nyilván kettõ van. :) ))))) kb vagy 50 db.
Az USA-ban is van sok kispárt a 2 nagy mellett. Az egyéni választási rendszer miatt nincs sok esélyük, de ennek ellenére elõfordul, hogy megválasztanak 1-1 kormányzót vagy szenátort más pártokból vagy a függetlenek közül. "Harmadik pártoknak" a helyi önkormányzatokban és a tagállamokban van jelentõsebb szerepük. Az egyes tagállamoknak megvannak a sajátos helyi politikai erõik, pl. Vermontban a progresszív párt. http://en.wikipedia.org/wiki/Notable_third_party_performance..
Persze sok párt van , de azok tõke híján nem tudnak érvényesülni . Az ottani demokrácia hibája , hogy azok akik mögött nem áll lobbi érdek azok még állami szinten se tudnak igazán érvényesülni . A paletta nagyon leszûkített , csak a két párt jelöltjének van esélye az elnök-választáson . A demokrták leginkább a haszonévezõi , mert koalíció tekintetében az ottani zöldekrõl hallani sem akarnak , pedig ideológiailag közel állnak .
"Az ottani demokrácia hibája , hogy azok akik mögött nem áll lobbi érdek azok még állami szinten se tudnak igazán érvényesülni" Ez nem az ottani, hanem általában a demokrácia mûködésmódja.
Nagyon sokk párt van az USÁ-ban
Azért Európában még mindig több esélye van egy akár néhány éves pártnak is hogy "berobbanjon", lásd 2010 Magyarország. Annak ellenére védem az itteni demokreszit hogy kimoderálták a válaszom, amiben megemlítettem hogy létezik USA nemzetiszocilaista párt is :D:D

Mi lehet az oka, hogy elzsibbad a két kézfejem, miközben a párommal szeretkezünk vagy orálisan elégít ki?

Akárhányszor együtt vagyok barátommal jéghideg lesz a kezem,és elzsibbad! Ez normális dolog? Mert nem hiszem,és kicsit aggaszt..

Legjobb válasz: Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)

Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)
Választ nem tudok adni, de szerintem a zsibbadás nincs összefüggésben a hõvel. (De egy próbát megér... Veszítenivalód nincs.) Nekem is szokott ilyen lenni, sõt, volt már olyan is, hogy le kellett állnunk, mert az egész testem... Engem is aggaszt kicsit, próbáltam utánanézni, de nem találtam semmit... :S
Ha esetleg sokat karmolászod a párod, vagy a takarót párnát meg ilyenek attól is lehet.Nekem attól szokott.
nekem is volt már ilyen egy párszor, szerintem a vér kimegy a kezedbõl és másfelé vándorol:) én erre gondoltam
Próbáltátok már takaró alatt? Mert ha lány vagy..és a fogalmazásból ítélve az vagy :) Akkor bizony jó sok hõt veszítesz...hiszen nyilván nem szõrös a lábad, nem szõrös a karod stb. Ha teljesen fedetlenül csináljátok idõvel fázni fogsz, legalábbis ha olyan pózban vagytok, hogy nem adtok át egymásnak hõt, de nálunk is gyakran elõfordul, hogy én bebújok a takaró alá és a batárnõm combjait betakarom miközben...szóval egy próbát megér, tudom nem olyan "meghitt" de ha szõrtelenítesz akkor bizony elõfordulhat, hogy hamarabb "lehûlsz". És nyugi ez tuti nem egy betegség ;) Próbáljátok ki majd írd meg hogy sikerült ;)
Biztos alacsony a vérnyomásod, és ezért nem marad benne, mikor ott lent felgyûlik.
Nem érdekli õket. Azért hagyták el.
Velem mind2 megtörtént... és engem nem... a nõket szokta érdekelni mi van velem szakítás után...csak addigra engem nem érdekel hogy õket érdekli...
engem érdekelnek az exeim, mindegyikkel tartjuk a kapcsolatot
Aki ha is tisztelt mint embert, társat; sztem bele.

Szerintetek annak mennyi az esélye, hogy pár évtized vagy évszázad múlva azokat a nõket fogják isteníteni, akik kövérek és a vékonyakat fogják undorítónak nézni?

Bocsi, ha valakit megbántottam, csak tényleg így vettem észre, hogy manapság a kövér emberekre azt mondják, undorítóak, még ha megkérdezel mondjuk 10 pasit, hogy egy kövér és egy vékony nõ közül kit választana, 8 azt mondaná, hogy a vékonyat...Szóval mennyi az esélye, hogy a nem annyira távoli jövõben pont fordítva lesz szerintetek? :o

Legjobb válasz: Nem lesz az az Isten vagy bármilyen megváltó, ami miatt a modellipar úgy döntene, hogy feljebb tesz a 32-es méretnél.

Nem lesz az az Isten vagy bármilyen megváltó, ami miatt a modellipar úgy döntene, hogy feljebb tesz a 32-es méretnél.
Semennyi. Az változhat, hogy a 45 kilós vagy 55-60 kilós nõket kedvelik, esetleg a sportosabb vagy lágyabb vonalú nõket, de a kövérség soha nem lesz divat, mert egészségtelen, és sok betegség kiinduló pontja.
Mindig vannak korszakok, amilyen az ideál, régen a kövérebb nõk voltak a jók, manapság már a fene tudja. Nekem fiúként inkább ha választani lehetne, akkor egy kövérebb nõ, mint egy sovány, bár ruhával a soványság kompenzálható, de ruha nélkül....ott lesznek a bajok a hálószobában.
Hat utolso ki kell, hogy abraditsalak egy rengo, folyo halytomegtol nincs visszataszitobb es impotencia zavar! Inkabb vekonyabb legyen, azt konnyebb felhizlalni mint lefogyasztani.
Az, hogy mi az ideál, mit nyomatnak a médiában, amögött anyagi érdekeltség van. Jelenleg az a kettõsség érzékelhetõ, hogy fogyassz, vásárolj, fast food, zacskósleves, csokik, szirupos-cukros menõ kávék stb. versus tökéletes, tónusos, formás test. Azt persze nem reklámozzák, hogy étkezz tisztán, egyél egészségesen, mert abból hosszútávon nincs pénz. A szép bõr, vékony test manapság az ideál és bizony sok pénzt hoznak a különbözõ fogyasztószerek, diétás light termékek, a fitness, a sokat igérõ kozmetikumok stb. Nem hinném tehát, hogy valaha is a kövérség lesz az ideál, hiszen kb. 100 éve nyomatják nyugatról a fitt és vonzó testet és igyekeznek mélyen beléd táplálni, hogy a vékony a szép és az egészséges. Az egész szépségipar erre épül. Ebbõl lesz a sok bevétel, hogy bûntudatot keltenek benned és megpróbálnak eladni neked minden hülyeséget, hogy elérd az álom testet. Egyébként meg persze nem hazugság az, hogy a fitt test egészséges és a reklámoknak (is) köszönhetõen ezt egyre többen tudják. A kövérségért lényegében csak ész nélkül zabálni kell, nem kell az ételen kívül egyebekre költeni, tehát nem hoz annyi anyagi hasznot. All in all, nem látok rá sok esélyt, hogy valaha is a kövérség lesz az eszmény.
Mit értesz a kövérség alatt? Feltörekvõben van a plus size modellkategória, akik nem kövérek, de nem is 32-es a méretük. Ami viszont engem nagyon zavar: Az átlag nõ nincs sehol. Aki pont a kifutó és a plus size modellek közt foglal helyet. Nem a kövérséget kéne reklámozni, hanem a normális, felesleg nélküli, de mégsincs kint minden csontja NÕT. Ennek vajon mikor jön el az ideje?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Utolsó: Ez jó kérdés...
Belegondolva idén nem is láttam.Vagy nem figyeltem.Pedig már november van
A pályaudvar tele van ilyenekkel. Én is szeretem a párom, de még sem faljuk fel egymást az utcán, mert nem akarunk másokat kellemetlen helyzetbe hozni...
Általában iskolák elõtt látom. Nem bámulom, mert miért is tenném. Szóval, rendszerint a kisgyerekek szeretik így mutogatni azt, hogy õk már milyen nagyok.
jajderomantikushangulatbanvanvalaki
Ritkán szoktam látni ilyet. Valószínûleg azért, mert a csókolózás a legtöbb pár számára egy olyan intim dolog, amit nem visznek ki az utcára, egyébként mi sem. De nem is figyelek nagyon oda az olyasmire, nem szoktam megnézni az ilyen párokat, fél szemmel sem. Az viszont nagyon zavaró tud lenni, mikor az ember mellett a buszon, vagy az orvosi váróban közvetlenül mellettünk, elõttünk egy-egy párocska nyalja-falja egymást, szerencsére ilyen is ritkán fordul elõ.
Akit ez kellemetlen helyzetbe hoz az vagy irigy vagy gátolt a személyisége. Magyarországon kihalófélben lévõ dolog ez, a nagy pozitív, jó érzésekkel teli magyar ember nem tûri csak úgy meg ezt a környezetében. Ritkábban látok ilyet, és még ritkább lesz.
Nem emlékszem. Én ugyan nem mosolygok rajtuk, hanem elküldöm õket szobára. Én nagyon örülök, ha boldogok, de ez csak kvára rájuk tartozik. Menjenek szobára.
Nem tom, mert leszarom. Semmi közöm másokhoz, szerintem ízléstelen dolog ezt csinálni utcán és nem is elõnyös. (Kiszolgáltatott vagy, én meg meglepetésszerûen lehúzlak) Ha ilyet látok, nem bámulom, és nem mosolygok, mert nem vicces. Csak egy újabb önzõ húsdarab keletkezése felé mutató esemény, számomra ebben semmi aranyos és semmi szép nincs.

Mi a párommal együtt vagyunk 3éve de házasok 1 éve vagyunk. Szeretnénk babát de még sajnos nem jött össze. Doktornő ki írta nekem az elvitet és a biocinket mi a véleményetek erről a két gyógyszerről?

És ha valaki tudd nekem egy-két tanácsot adni hogy eshetnék minél hamarabb teherbe nagyon megköszönöm :D

Legjobb válasz: Egyik sem gyógyszer, ezek csak vitaminok, a teherbeesést nem befolyásolják. Ha egy éve próbálkoztok, akkor érdemes felkeresni endokrinológust és termékenységi gondokra specializálódott nõgyógyászt.

Egyik sem gyógyszer, ezek csak vitaminok, a teherbeesést nem befolyásolják. Ha egy éve próbálkoztok, akkor érdemes felkeresni endokrinológust és termékenységi gondokra specializálódott nõgyógyászt.
Válasszatok ki egy hozzátok közel esõ meddõségi központot, és kérjetek idõpontot!
Az én dokim is azon az állásponton van, hogy ha valaki vitaminhiány miatt nem esik teherbe, akkor annak már eléggé láthatót tünetei vannak. Szóval nem igazán segíti a teherbeesést! Keressetek egy másik orvost!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Hát igen sokan mondták hogy más orvoshozz kellene mennem csak az tõlem messze van mert debreceni vagyok és igazábol ott találnának a problémámra gyógyirt minden képpen meg probálok máshozz is el menni!
Menjetek el a debreceni Kaáli intézetbe (Nagyerdei krt. 98.), ott megcsinálnak minden szükséges vizsgálatot, és kiderül, ha testi oka van a dolognak. Ha mindent rendben találnak, akkor elképzelhetõ, hogy lelki okokra vezethetõ vissza a sikertelenség. A Kaáli intézetben a kivizsgálás ingyenes.

26 éves vagyok és rettegek a gyerekvállalás gondolatától. Van párom, két éve élünk együtt boldogan, de ha arra gondolok, hogy lesz egy gyerekünk és megváltozik az egész életem, attól megrémülök. Mitől van ez?

26L

Legjobb válasz: Bocsi, most látom csak, hogy nõ vagy, de nem baj, sokban nem változtat ez a tény a válaszomon, csak cserélt ki a nemeket. :)

Bocsi, most látom csak, hogy nõ vagy, de nem baj, sokban nem változtat ez a tény a válaszomon, csak cserélt ki a nemeket. :)
Gondolj bele, hogy az életed hosszú, 50 éves kor felett már egyre rugalmatlanabb leszel, mégis, milyen jó lesz, ha egy pár gyerek segít neked, meglátogat amikor sokáig egyedül vagyé unatkozol, elvisz nyaralni, mozgalmasabbá teszi az életed, ettõl pedig fiatalabbnak és boldogabbnak érzed majd magadat. Persze, kevesebbet bulizol majd a kisgyerek miatt, de arra gondolj, ami valóban fontos. Ne csak nõ legyél, hanem anya is, ezzel semmit nem vesztesz de sokat nyersz.
Neharagudj de Én is 26 vagyok és egy zabi gyereknek is örülnék :) Lehet azért rémülsz meg a gyerekvállalás gondolatától mert a párod nem az az ember aki mellett le akarod élni az életed mert egy gyerekkel le lehet a nõket kötni úgymond.Tehát a párod neked nem az igazi szóvl lehet feleslegesn vagy mellette. Üdv!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!