Találatok a következő kifejezésre: Párommal két próbálkozunk, de nem esek (3 db)

Párommal két hónapja próbálkozunk, de nem esek teherbe. Mi lehet a fő oka? Nagyon kevés az idő vagy valami más gond lehet?

Legjobb válasz: Szia :) Én most várom a harmadik babánkat,az elsö baba elsöre sikerült,a második babára 3hónapot vártunk ,és most a harmadik fél év után fogant meg ugyhogy szerintem ne aggódj,ha jönni akkar jönni fog,ráérsz szerintem még azon gondolkodni, hogy esetleg már most valami gond lehetne. Sok sikert:)

Szia :) Én most várom a harmadik babánkat, az elsö baba elsöre sikerült, a második babára 3hónapot vártunk , és most a harmadik fél év után fogant meg ugyhogy szerintem ne aggódj, ha jönni akkar jönni fog, ráérsz szerintem még azon gondolkodni, hogy esetleg már most valami gond lehetne. Sok sikert:)
szia! ne aggódj, én 23 évesen 3 hónapig nem estem teherbe. én is majdnem kétségbe estem, megcsináltam egy rakás tesztet, mindig negatív volt. teljesen kiakadtam. mikor gyanússá vált hogy terhes vagyok, nem mertem menni dokihoz, a tesztek negatívak voltak és akkor már 8 hetes terhes voltam. most 15 és nagyon boldog. próbálkozzatok és ne stresszelj, az a legrosszabb. menjetek el pár napra, kapcsolódjatok ki aztán mindent bele!szerintem semmi bajod! várj még 2-3 hónapot, ha akkor sem, menj el az orvoshoz. szurkolok nektek
A menstruáció elsõ napjától számított 12-16. napig van a legnagyobb esély a fogantatásra. De a legjobb a 14. nap. Sok sikert!
Ne stresszel rajta az csak ront a helyzeten! De ez még nem sok idõ, egy év sikertelenség után érdemes kivizsgálásra menni, mert akkor már lehetnek problémák. REmélem erre nektek nem lesz szükség! Sok sikert! Ja, és javaslom vegyetek ovulációs mikroszkópot, hogy biztos, hogy jó idõben probálkozzatok!
SZIÓKA! Ne aggódj az a legfontosabb.A 9. naptól minden második ap szeretkezzetek a 16.napig(9-11-13-15), mivel addigra termelõdnek egészséges himivarsejtek.Hogy még biztosabb legyen kispárna a feneked alá és aludj ugy.Nekem bevált.De ne görcsölj, hisz még nagyon az elején vagy.Sok sikert
doki?
Hagyd abba az erölködést és legyetek spontánok a szexben is. Ha nagyon akarattal próbálkoztok, abból sose lesz gyerek.
orvosnál jártatok már? ki lettetek vizsgálva?
Ennyi idõ után, már dokihoz kellne mennetek, hogy mind a kettõtöket ki tudják vizsgálni.
Szia! Elõször is, ne ess kétségbe! Igazuk van az elõttem szólóknak, egyrészrõl tényleg nem szabad rágörcsölni, másrészrõl pedig ennyi idõ után érdemes lenne elmenned orvoshoz. Én a Budai Meddõségi Centrumba járok, és ott a következõt mondták ezzel kapcsolatban: "Rendszeresen nemi életet élõ párok 50%-nál fél éven, 80%-nál egy éven belül bekövetkezik a terhesség. A maradék 20% esetében (azaz egy év után) mindenképpen érdemes felkeresni valamilyen szakrendelést."

1 éve próbálkozunk. Velem és a párommal is minden oké. Én már két orvosnál is voltam, de tényleg semmi bajt nem találnak. Ez miért van?

peteérésem is van. az orvos azt mondta van mert látta.Csak az a baj hogy sokszor volt cisztám. Igyhát nemminden honapban van peteérésem. nagyon elvagyok keseredven.Multkor 3 hetet késett. Ciszta miatt. Ennyit még sosem késett,még ciszta miatt sem . Én persze teljesen beleéltem magam a terhességbe.És mikor megjött,egy világ omlott össze bennem. Most meg mérosszabb,mert tavasz van és mindenhol kismamákat látni. Igy meg még nehezebb. Ráadásul akkor meg olyan lassan telnek a napok mikor a menzit(nem) várom. kérem az is irjon aki ugyanilyen cip?be jár mint én.

Legjobb válasz: nekem mindkéz sógornõm ilyen helyzetben járt.az egyiknek magas volt a tejtermelést felelõs hormonja=fogamzásgátlással.beállították neki,köv hónapban rögtön terhes lett. a másik sógornõmnek pedig magas volt a vércukra,õ is cisztás és sok a tesztoszteron hormonja. neked volt vérvételbõl hormonszint mérésed?próbáld meg,ha még nem volt.na meg ott van a petevezeték átfúvás,arról is sok jót hallottam. sok sikert!

nekem mindkéz sógornõm ilyen helyzetben járt.az egyiknek magas volt a tejtermelést felelõs hormonja=fogamzásgátlással.beállították neki, köv hónapban rögtön terhes lett. a másik sógornõmnek pedig magas volt a vércukra, õ is cisztás és sok a tesztoszteron hormonja. neked volt vérvételbõl hormonszint mérésed?próbáld meg, ha még nem volt.na meg ott van a petevezeték átfúvás, arról is sok jót hallottam. sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!