Találatok a következő kifejezésre: Párommal két próbálkozunk, (13 db)

38 éves kismamik, mennyi idő alatt sikerült a baba? Most döntöttük el a párommal, két hónapja probálkozunk még csak, de nagyon várom, ötleteket is szívessen fogadok a siker érdekében :-), barátcserjét már szedem

Legjobb válasz: Hát én csak 37 leszek januárban. De mi 4 hónapja próbálkozunk egy babával. Igaz,hogy Õ lesz a harmadik baba. Hát remélem,hogy hétvégére kiderül,hogy sikeres volt-e ez a hónap.A második babám most 11 hónapos Õ elsõre sikerült. Sajnos ugy látom a követzekõ egy kicsit várat magára.Sajnos ötleteket nem tudok adni de én is visszatérek ide hátha írnak valami okosat. Sok sikert azért neked is!

Hát én csak 37 leszek januárban. De mi 4 hónapja próbálkozunk egy babával. Igaz, hogy Õ lesz a harmadik baba. Hát remélem, hogy hétvégére kiderül, hogy sikeres volt-e ez a hónap.A második babám most 11 hónapos Õ elsõre sikerült. Sajnos ugy látom a követzekõ egy kicsit várat magára.Sajnos ötleteket nem tudok adni de én is visszatérek ide hátha írnak valami okosat. Sok sikert azért neked is!
Nekem 35 évesen a 3. hónapban sikerült az elsõ baba.Azt hittem tovább tart majd, mivel pajzsmirigyes vagyok, épp menni akartam kivizsgáltatni magam mikor sikerült-)Cickafark teát ittam amúgy, de szerintem bekevarta a ciklusomat és igy abba is hagytam.A következõ hónapban sikerült a baba.

Párommal két hónapja próbálkozunk, de nem esek teherbe. Mi lehet a fő oka? Nagyon kevés az idő vagy valami más gond lehet?

Legjobb válasz: Szia :) Én most várom a harmadik babánkat,az elsö baba elsöre sikerült,a második babára 3hónapot vártunk ,és most a harmadik fél év után fogant meg ugyhogy szerintem ne aggódj,ha jönni akkar jönni fog,ráérsz szerintem még azon gondolkodni, hogy esetleg már most valami gond lehetne. Sok sikert:)

Szia :) Én most várom a harmadik babánkat, az elsö baba elsöre sikerült, a második babára 3hónapot vártunk , és most a harmadik fél év után fogant meg ugyhogy szerintem ne aggódj, ha jönni akkar jönni fog, ráérsz szerintem még azon gondolkodni, hogy esetleg már most valami gond lehetne. Sok sikert:)
szia! ne aggódj, én 23 évesen 3 hónapig nem estem teherbe. én is majdnem kétségbe estem, megcsináltam egy rakás tesztet, mindig negatív volt. teljesen kiakadtam. mikor gyanússá vált hogy terhes vagyok, nem mertem menni dokihoz, a tesztek negatívak voltak és akkor már 8 hetes terhes voltam. most 15 és nagyon boldog. próbálkozzatok és ne stresszelj, az a legrosszabb. menjetek el pár napra, kapcsolódjatok ki aztán mindent bele!szerintem semmi bajod! várj még 2-3 hónapot, ha akkor sem, menj el az orvoshoz. szurkolok nektek
A menstruáció elsõ napjától számított 12-16. napig van a legnagyobb esély a fogantatásra. De a legjobb a 14. nap. Sok sikert!
Ne stresszel rajta az csak ront a helyzeten! De ez még nem sok idõ, egy év sikertelenség után érdemes kivizsgálásra menni, mert akkor már lehetnek problémák. REmélem erre nektek nem lesz szükség! Sok sikert! Ja, és javaslom vegyetek ovulációs mikroszkópot, hogy biztos, hogy jó idõben probálkozzatok!
SZIÓKA! Ne aggódj az a legfontosabb.A 9. naptól minden második ap szeretkezzetek a 16.napig(9-11-13-15), mivel addigra termelõdnek egészséges himivarsejtek.Hogy még biztosabb legyen kispárna a feneked alá és aludj ugy.Nekem bevált.De ne görcsölj, hisz még nagyon az elején vagy.Sok sikert

Szerintetek melyik nem próbálkozik többet? A fiúk olyan lánynál, akinek párja van (nem férje), vagy a lányok egy olyan pasinál, akinek szintén párja van? Ha mind a kettõ a maga nemében hasonlóan néz ki, mint a másik a maga nemében.

Legjobb válasz: Magamból kiindulva, eddig 1x próbálkoztam olyan lánynál, akinek pasija volt. Viszont mikor nekem volt barátnõm, többször is próbálkoztak nálam csajok. (Ez csupán személyes tapasztalat!)

Magamból kiindulva, eddig 1x próbálkoztam olyan lánynál, akinek pasija volt. Viszont mikor nekem volt barátnõm, többször is próbálkoztak nálam csajok. (Ez csupán személyes tapasztalat!)
Én nem próbálkozok olyan lánynál, akinek barátja van, tiszteletben tartom a dolgokat, nem akarok 2 ember közé állni! Nemrég próbálkoztam egy ilyen lánynál, de csak azért mert nem tudtam, hogy van barátja. Amúgy ha lenne barátnõm, hiába próbálkozna nálam egy mégszebb nõ, nem érdekelne, mert én alapból hûséges típus vagyok!
szerintem a csajok a foglalt pasiknál, mert a pasik képesek megcsalni a párjukat...persze csak ha nem szeretik igazán...Az ilyen fiúknál probálkozni se kell mert ok probálkoznak nálad, azt mondják hogy nincs itt a csajom, amirol nem tud az nem fáj neki...A foglalt csajokat szerintem nehezebb elcsábítani mert a lányok hamarabb lesznek szerelmesek
de a fiúk gyakrabban, a csajok jobban kotodnek!

Két hónapja próbálkozunk párommal egy babát összehozni. Számításaim szerint kedden nem kellene megjönnie. Lehetek terhes?

Kicsit fáj a cicim, de már az se annyira mint két nappal ezelött, de egy picit mintha nagyobb lenne. Egy kevés s?r?, talán picit ragacsos folyásom van. Sajnos h?t nem mérek. Mást nem is érzek, lehet hogy most se sikerült?

Legjobb válasz: Még annyit hogy pár napig szurkált a hasam, egyszer egyszer.

A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy pár napig szurkált a hasam, egyszer egyszer.
azért nem biztos hogy egyszerre õssze is jõn a baba.mi és még sokan mások nagyon sokáig várunk rá.ne élsd bele magad mert nagyot csalodhatsz.remélem sikerûl nektek.
Van aki semmit sem érez, ha pocaklakó készülõdik, van aki minden rezdülést érez. Sztem kedden reggel tesztelj egyet, és kiderül. Drukkolok! Aztán tudjunk ám az eredményrõl!
Miért ne lehetnél terhes? :) Testvéremnek 2 gyereke is rögtön összejött. Sajnos nekem 10 hónapja még nem. Remélem te szerencsésebb leszel mint én.
Remélem nektek összejött, de ne éld bele magad, mert nagyot csalódsz, ha mégsem. Mi 21 hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül:( Sok sikert.
Nem a mellfájdalomból kifolyólag lettem terhes, de valóban az egyik legelsõ tünet ez volt. :)
Nálam ez volt az egyetlen tünet, valamint természetesen a menzesz elmaradás. Fájtak a melleim, megjött január 8án.. Aztán január végén megint elkezdett fájni, de sokkal jobban mint szokott és heteken át tartott. Nem gyanítottam, hogy terhes vagyok, mert rendszertelen volt a menzeszem mindig. Hol kb. idõben jött meg, hol tizenpár napot késett. Így 3 hét késés után mentem el dokihoz, akkor már 6hetes 4 napos voltam és akkor is még fájtak a melleim. Szóval az egyetlen nyilvánvaló tünetem ez volt, semmi más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elsõ tudod hogy nem úgy gondoltam hogy a mellfájdalomból lett valaki terhes, :D csakhogy ez utalt -e rá!! Sajnos nekem ma már nem fáj annyira a mellem mint az elõzõ másfél héten és menzeszemig még 6 nap van vissza.Nagyon reménykedem hogy most nem jön meg mert már alig tudunk várni :D Csomó olyat olvastam hogy már elsõ és második hónapban összejött a baba. Elevitet is szedek már két hónapja, de eddig sajna semmi.
Szex?
A kérdező hozzászólása: mért szerinted ott ülök mellete és azt várom hogy terhes legyen ?
Mennyi az az egy ideje?
A kérdező hozzászólása: kb fél éve!
Nekünk 5 hónap próbálkozás után jött össze a baba, elõtte mi is mindenhol keresgettünk hogy mit lehetne még tenni. Nálunk ez vált be : 2 naponta szeretkeztünk, nem mindennap (mert kell idõ mig ujratermelõdnek a himivarsejtek), elkezdtük figyelni a hüvelyváladékot (menses elõtt, után, közben) mikor átlátszó, bõvebb és vizszerû lesz akkor kell fõleg együttlenni:) ). Szex után párna a fenék alá és ugy feküdtem fél órát, és utána pár óráig tilos a fürdés. Nagyon fontos hogy a nõ a férfi után élvezzen el, ugyanis a méh élvezéskor egy szívó funkciót végez , amivel ugye a jó helyre szippantja a spermát. De a legfontosabb gondolom már hallottátok de ha nem : Nem szabad rágörcsölni, hogy na most legyen baba... mert ugyis akkor jön amikor ti nem várjátok, vagy amikor õ akar :) Én is abban az 5 hónapban állandóan azon gondolkoztam hogy mi lehet a baj, melyikõnkkel van baj... Közbe kiderült hogy tul sokat gondoltam rá (de hát ilyenkor ki nem). A lényeg hogy nekünk ez egy kivételes eset , bár tanulságos is .Pont az 5.próbálkozási hónapban volt az esküvõnk, igy arra kezdtem el figyelni, koncentrálni és teljesen elfelejtettem a babaprojektet. Erre Esküvõ elõtt 2 nappal jött egy 2 csikos teszt, és a mensim is késett 1 hete ... háth repültünk a föld felett!!!
*Femibion 800, azt kell szedni a tervezéstõl a 12.hétig, utána van a 400 as amit a 12.héttõl a szoptatás végéig kell.(én a 400 ast szedem és már automatice azt irtam ) Bár elég drága, de szerintem nem a gyerek és anya egészségén kell spórolni. Nekünk bevált.
párna fenék alá

A párommal babát szeretnénk, már két hónapja próbálkozunk, a menstruációm mindig késik 15 napot, így mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok, de mégsem. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?

ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?
Két hónap nem sok idõ. Tudom nehéz, a várakozás, a reménykedés. De nem szabad görcsösen felfogni:) Élvezzétek az egymással töltött idõt, és egyszer csak összejön majd a baba:) Szorítok értetek. Ha sokkal több idõn keresztül nem sikerül, érdemes orvoshoz menni. De már most se ártana, ez a 15 napos késés elég érdekes. Hallottam, hogy terhesség alatt is lehet vérzés, ami menstruációként fogható fel. És mivel nem a szokásos, amióta próbálkoztok, kicsit gyanús. Keress fel egy nõgyógyászt.:)
nem kell ezen kiakadnod, majd jön az a baba :D ez is azt bizonyitja, h nem olyan könnyû éppen teherbeesni :S

Két alkalommal több napig (14. nap körül pár napig, majd 19. napon is) tojásfehérjeszerű nyák? Ezek szerint csak próbálkozik megrepedni a tüsző, de nem sikerül?

Kinek milyen tapasztalata van?

Legjobb válasz: Ha a hõd megemelkedett, akkor megvolt. Ilyen nyák alõfordulhat máskor a ciklusban, meg össze is lehet keverni.

Ha a hõd megemelkedett, akkor megvolt. Ilyen nyák alõfordulhat máskor a ciklusban, meg össze is lehet keverni.
Itt olvashatsz róla bõvebben: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml
doki?
Hagyd abba az erölködést és legyetek spontánok a szexben is. Ha nagyon akarattal próbálkoztok, abból sose lesz gyerek.
orvosnál jártatok már? ki lettetek vizsgálva?
Ennyi idõ után, már dokihoz kellne mennetek, hogy mind a kettõtöket ki tudják vizsgálni.
Szia! Elõször is, ne ess kétségbe! Igazuk van az elõttem szólóknak, egyrészrõl tényleg nem szabad rágörcsölni, másrészrõl pedig ennyi idõ után érdemes lenne elmenned orvoshoz. Én a Budai Meddõségi Centrumba járok, és ott a következõt mondták ezzel kapcsolatban: "Rendszeresen nemi életet élõ párok 50%-nál fél éven, 80%-nál egy éven belül bekövetkezik a terhesség. A maradék 20% esetében (azaz egy év után) mindenképpen érdemes felkeresni valamilyen szakrendelést."

Mit tegyek? 1, 5 éve próbálkozunk, én már túlvagyok egy-két vizsgálaton, gyógyszeres kezelése. A páromnak menni-e kellene spermavizsgálatra, de ő nem hajlandó. Tudtok nekem segíteni, nem tudom mit tegyek?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok! Pedig valahogy rá kellene beszélni, akár meg is fenyegetheted. Megkérdezhetem hogy hány éves vagy? Ha máshogy nem megy felkereshetsz magán intézményt is (nem olcsó), a Kaálit sokat dicsérik.

Elsõ vagyok! Pedig valahogy rá kellene beszélni, akár meg is fenyegetheted. Megkérdezhetem hogy hány éves vagy? Ha máshogy nem megy felkereshetsz magán intézményt is (nem olcsó), a Kaálit sokat dicsérik.
Mond meg a férjednek hogy nincs semmi különleges, a spermát otthonról viheti és ott rögtön megmondják az eredményt. Külömben nagyon rendesek ilyen helyen. /mi is voltunk már/és legalább megtudjátok hogy ha van valami és lehet kezelni akkor.
Házasok vagytok? Csak azért kérdem mert pl. ha egyedülálló vagy, és nálad van a meddõség oka, akkor az államilag támogatott meddõségi intézményeket is igénybe veheted.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok és úgy néz ki nállam minden rendben.
mi is voltunk spermavizsgalaton , nincs abban semmi kulonos , sot a parodnak nem is kell feltetlenul ott lennie , te is be tudod vinni othonrol , mi is itthonrol vittuk , es az eredmeny fel oran belul meg is volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!