Találatok a következő kifejezésre: Párommal ez a második hónapja (5 db)

Ha szedem a clostilbegyt akkor mikor legyünk együtt a párommal elég a peteéréskor csak ha sokat vegyunk együtt? Vagy máskor nagyobb esély van rá? Kinek mi volt a tapasztalat? és kinek hányadik hónapban jött össze a baba! Nekem ez a második hónapom!

Legjobb válasz: Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Párommal ez lesz a második hónapja hogy próbálkozunk babával. Mikortól izgulhatok hogy el kell e mennem dokihoz mert problémáink vannak?

Legjobb válasz: Még egyáltalán nem kell izgulnotok. Majd mondjuk egy fél év múlva, ha nem jön össze a baba. Akkor menjetek orvoshoz.

Még egyáltalán nem kell izgulnotok. Majd mondjuk egy fél év múlva, ha nem jön össze a baba. Akkor menjetek orvoshoz.
Nem-nem. Azt mondják, hogy ha egy pár babát szeretne és kb 2 évi próbálkozás után sincs gyermekük kell meddõségi kivizsgálást csinálni. Tehát izgulni ráérsz még.
Persze hogy sikerülhet.:) ))
Szia! Volt peteérésed! Ha a closti nem vékonyitja el a méhnyálkahártyádat akkor van remény!!! Nekem sajnos csak 6 mm-es volt a méhnyálkahártyám, az érett tüszö pedig 23 mm. Nálad nem nézik uh-val?


Második hónapja nem jött meg a mensim, tesztet nem csináltam a párom nem tudott gyogyszertárba menni őt kértem meg. Ma reggel kávéztam és begörcsölt a hasam, megittam a kávét rosszul is lettem ki jött belőlem, Normális dolog ez?

Érezhetem én igy 20-a körül a megjön érzést, és nem fog? Folyton olyan érzés mintha megakarna jönni, görcsöl a hasam, f?leg este mikor lefekszem.Lehet hogy valóban terhes lennék? Talán holnap eljutok hogy vegyek tesztet.

Legjobb válasz: Szia!mikor terhes voltam én is azt éreztem hogy megjön!Mikor aztán a várt idõpont óta eltelt egy hét vettem tesztet és pozítiv lett!Szerintem lehet hogy terhes vagy.

Szia!mikor terhes voltam én is azt éreztem hogy megjön!Mikor aztán a várt idõpont óta eltelt egy hét vettem tesztet és pozítiv lett!Szerintem lehet hogy terhes vagy.
Kicsit furcsa vagy... Második hónapja nem jött meg és nem volt idõd egy tesztre sem?? Ne minket kérdezz errõl, hogy mi lehet veled, hanem egy dokit!!!
Szia! Az elõttem szólónak teljesen igaza volt! Akarod Te egyátalán azt a csöppséget, akit esetleg a szíved alatt hordasz? Én azon a napon, mikor meg kellett volna jönnie a mensimnek és nem jött meg, rohantam a patikába tesztért, mert azt egy nõ megérzi, ha babája lesz. És így is lett, a tesztemen látszott a 2 csík, igaz, hogy a 2. halványabban, de az letagadhatatlan, hogy ott volt! Ez a világ legnagyobb boldogsága! :)
szia!nekem is görcsölt a hasam mintha megakart volna jönni és vártam 6napot de semmi utána teszt és ki is mutatta hogy babám lesz! tényleg venni kell tesztet ahogy azt irtad is.Fõleg így 2hónap után persze ezek a görcsök mástol is lehetnek, stressz stb!De ha aktív nemi életet élsz akkor valószínû hogy baba van a dologban!Hányinger, mellfájdalom, hasigörcs fõként ezek a terhesség jelei!Én is ezeken mentem keresztül remélem tudtam segiteni:)
Ha 2. hónapja nem jött meg a mensid akkor már 8 hetes lehetsz, és elég furcsa hogy ennyi idõ alatt nem volt "idõtök" egy tesztet venni.....Nem értem miért minket kérdezel, de már nem elõször írsz ide, egy doki vagy egy teszt tud választ adni a kérdésedre!!!!
Semmi baja nem lesz!Boldog babavarast!
Semmi baja nem lehet a babának. Gratulálok! :)
Gratulálok, és nyugi, nem lesz semmi baja:) Én tavaly aug 20án munkahelyi buliban kicsit becsiccsentem és már a pocimban volt a lánykám, de még nem tudtam.Gyönyörû és egészséges.:)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm szépen! És ugye a halvány csík is számít?? 4 nappal vagyok a nemvárt után :)
Nem lesz baja. Boldog baba várást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!