Találatok a következő kifejezésre: Párommal ez a második (34 db)

Orvoshoz kéne menned! Valószínûleg nincs nagy baj, de mutasd meg magad! Drukkolok
Nekem a dokim azt tanácsolta, hogy a 12. hétig lehetõleg kerüljem a szexet és minden formáját. Én is barnáztam, nem olyan nagy idõ, ki lehet bírni. Inkább, minthogy bármi baj legyen belõle!
Valószínû az orgazmus miatt az összehúzódások váltották ki. Ha így van, akkor nem igazán kéne semmilyen formában szexelni. Nekem álmomban van orgazmusom, hetente 2x legalább, olyankor görcsöl rendesen a hasam, de barna szerencsére nem volt még.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.Akkor nincs több szex egy darabig :(
12. hét alatt NO ORGAZMUS, Megéri.

4 gyerekem van mit csináljak hogy ne csak anyát láson bennem a párom hanem nőt is? Mert ez a második házasságom és nem szeretném hogy ez is tönkre menyen .

Legjobb válasz: Szia! Üdv a 4 gyerekesek körében! :) Nálunk ez sosem volt probléma, igaz, sokat teszek/teszünk érte. Szerencsés alkatom van, simán letagadhatnám a 4 gyereket, de ehhez hozzájárult az is, hogy a terhességek alatt is figyeltem az alakomra, a szülések óta pedig - a mai napig - rendszeresen tornázom, aerobicozom, hetente átlagban 2-szer, de ahogy idõm engedi, többször is, ha jó idõ van, futni is szoktam. Ezek tehát a külsõségek. A férfiak számára igenis fontos, hogy a vonzó nõt lássa benned, ezt csak így lehet elérni. Emellett sosem hagytam, hogy betemessen a gyereknevelés és a házimunka. Nagyon kemény ennyi gyerekkel, de én, mi vállaltuk. Nem kell, hogy ez megölje a házaséletet. Szerencsénk van, van kire bízni a gyerekeket, így hetente legalább egyszer kettesben maradunk, elmegyünk moziba, étterembe, vagy csak itthon romantikázunk, kedvfüggõ. A lényeg, hogy a gyerekek nincsenek körülöttünk, és csak egymásra figyelünk. Szervezzetek tehát ti is kettesben programokat, kezdjetek újra randizni. Ne hanyagoljátok a szexet. Sok sikert! :)

Szia! Üdv a 4 gyerekesek körében! :) Nálunk ez sosem volt probléma, igaz, sokat teszek/teszünk érte. Szerencsés alkatom van, simán letagadhatnám a 4 gyereket, de ehhez hozzájárult az is, hogy a terhességek alatt is figyeltem az alakomra, a szülések óta pedig - a mai napig - rendszeresen tornázom, aerobicozom, hetente átlagban 2-szer, de ahogy idõm engedi, többször is, ha jó idõ van, futni is szoktam. Ezek tehát a külsõségek. A férfiak számára igenis fontos, hogy a vonzó nõt lássa benned, ezt csak így lehet elérni. Emellett sosem hagytam, hogy betemessen a gyereknevelés és a házimunka. Nagyon kemény ennyi gyerekkel, de én, mi vállaltuk. Nem kell, hogy ez megölje a házaséletet. Szerencsénk van, van kire bízni a gyerekeket, így hetente legalább egyszer kettesben maradunk, elmegyünk moziba, étterembe, vagy csak itthon romantikázunk, kedvfüggõ. A lényeg, hogy a gyerekek nincsenek körülöttünk, és csak egymásra figyelünk. Szervezzetek tehát ti is kettesben programokat, kezdjetek újra randizni. Ne hanyagoljátok a szexet. Sok sikert! :)
Legyél csinos, és kívánatos. Ne lompos, elhanyagolt, mackó nadrágban, és kinyúlt pólóban flangáló feleség legyél. Tudom, ez 4 gyerek mellett nehéz, de megoldható. Amikor udvarolt neked, hogyan néztél ki? Próbálj most is olyan csábos lenni, mint akkor voltál.
Persze hogy sikerülhet.:) ))
Szia! Volt peteérésed! Ha a closti nem vékonyitja el a méhnyálkahártyádat akkor van remény!!! Nekem sajnos csak 6 mm-es volt a méhnyálkahártyám, az érett tüszö pedig 23 mm. Nálad nem nézik uh-val?

Ha szedem a clostilbegyt akkor mikor legyünk együtt a párommal elég a peteéréskor csak ha sokat vegyunk együtt? Vagy máskor nagyobb esély van rá? Kinek mi volt a tapasztalat? és kinek hányadik hónapban jött össze a baba! Nekem ez a második hónapom!

Legjobb válasz: Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Én a Lindynette 20at szedem és múlthét vasárnap a párom elment benem de mtá ez a második levél gyogyszer amit szedek! Ugye nem lehetek terhes?

Ma hagyom aba a gyogyszer szedést éas jön a 7 napos szünet de tegnap kaptam antibiotukumot de ugye most anak nincs semmi köz hozzá?azt tudom h nem hat ugy a fggátló ha antibiotikumot szedek!Meg ugye védet voltam már multhéten??Mert félek h terhes leszek!segitsetek!

Legjobb válasz: A múlt hét miatt nem kell aggódnod, ha addig rendesen szedted a tabit. Ott a tájékoztatóban, hogy mi az antibiotikum következménye, mellesleg az antibiotikum tájékoztatójában is benne szokott lenni, hogy gyengíti a fogamzásgátlót! Szal ha most nem védekezel és még 1 hétig az antibiotikum után, akkor számíthatsz a terhességre.

A múlt hét miatt nem kell aggódnod, ha addig rendesen szedted a tabit. Ott a tájékoztatóban, hogy mi az antibiotikum következménye, mellesleg az antibiotikum tájékoztatójában is benne szokott lenni, hogy gyengíti a fogamzásgátlót! Szal ha most nem védekezel és még 1 hétig az antibiotikum után, akkor számíthatsz a terhességre.

Milyen érzés, hogy először vagy terhes, de a párodnak ez már a második/harmadik gyermeke lesz?

Nem aggódtatok, hogy lerágott csont lesz neki a terhesség? Hogy már semmi újdonság nem lesz neki benne, pl nézd, ilyenkor már ekkora a baba... Kicsit félek, hogy ett?l nem lesz olyan, mintha valóban újdonság lenne egy baba érkezése. Esetleg ha valaki az apuka oldalról átélt tapasztalatokat elmondaná, segítene.

Legjobb válasz: Nálunk hasonló a helyzet. A páromnak második gyereke lesz, ..DE.. az elsõnél nem is tudta hogy terhes a barátnõje (szóval ez "új" neki. A nevelésben nem nagy szerepe volt (a csaj lelépett a gyerekkel), majd most lesz benne része. Remélem érthetõen írtam le, mert ha részletezném itt ülhetnénk egy napig is.

Nálunk hasonló a helyzet. A páromnak második gyereke lesz, ..DE.. az elsõnél nem is tudta hogy terhes a barátnõje (szóval ez "új" neki. A nevelésben nem nagy szerepe volt (a csaj lelépett a gyerekkel), majd most lesz benne része. Remélem érthetõen írtam le, mert ha részletezném itt ülhetnénk egy napig is.
Ja és nekem ez most az elsõ terhességem..18 hkm

Esküvöt tervezünk és páromnak is és nekem is ez lesz a második házasságunk. Milyen tipusut ajánlotok?

Ugy értem, akinek már volt második, hány fövel érdemes? kicsi legyen vagy nagy? milyen ruhát tudok felvenni? (fehéret már gondolom nem, meg van babánk is). Lagzi legyen vagy csak vacsora? A páomnak volt már templomi, nekem nem, lehet még nekünk közösen templomi esküvönk is?

Legjobb válasz: Ha nem katolikusok vagytok,akkor lehet templomi esküvõtök is.Én özvegyen mentem másodszor is féjhez,2 gyerekkel.Egy vajszínû kosztümben esküdtem.Ebéd volt és csak a család volt ott.De ezt nektek kell eldöntenetek.Ha nagy lagzit akarsz,annak sem lehet akadálya az,hogy ez a második esküvõ.

Ha nem katolikusok vagytok, akkor lehet templomi esküvõtök is.Én özvegyen mentem másodszor is féjhez, 2 gyerekkel.Egy vajszínû kosztümben esküdtem.Ebéd volt és csak a család volt ott.De ezt nektek kell eldöntenetek.Ha nagy lagzit akarsz, annak sem lehet akadálya az, hogy ez a második esküvõ.
A páromnak a második, nekem az elsõ esküvõm volt. Mivel katolikusok vagyunk és neki volt már templomi, így az nem lehetett. Az esküvõn csak mi+2 tanú volt, utána csináltunk egy kerti sütés-fõzést a szûk családnak + barátoknak. Én egy hosszú, ekrü színû, selyem ruhában voltam.
Kedves utolsó! Olvasd el figyelmesen a kérdést! Neki is már a második esküvõje!
Eskudhettek templomba is, a reformatusoknal, evangeligusoknal is. Amugy milyen vallasuak vagytok? Te egy feher kosztumot vegyel fel, olyat amit kesobb is tudsz hordani. Szerintem mindegyikotok reszerol a legszukebb csalad legyen csak ott egy ebed vagy vacsora kereteben. Szuleitek, testvereitek, tanuk. Sok boldogsagot a kozos jovohoz!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Katolikusok vagyunk, ugyhogy a templomi esküvö kilõve.:( Azért szerintetek probálkozzak? Van egy kedves katolikus pap ismerösünk. Vagy reméntelen?
Megkérdezheted, de mivel a katolikusok házasságot nem választanak szét, így elég esélytelen, hogy hozzáadnak egy férfihoz, akinek szerintük már más neje van. :S Én sem értem sajnos az egyházat, különbözõ indokokkal fel lehet bontani egy katolikus esküvõt is, de nehéz, kevés esetben fogadják el az indokot. Özvegyként lehet, igen... Illetve olyan indokokkal lehet még, hogy pl egyikük nem volt hajlandó gyerekvállalásra. Persze ezt közösen kell megbeszélniük az exfeleségével, és mivel a férfi szeretne házasodni szebb beállítás lenne, ha a nõ nem lett volna hajlandó, de ezt meg megbeszélni az exszel, hááát... :S Szóval vannak ilyen "kamu" szövegek, amivel lehet próbálkozni, de elég bonyolult. :S Kérdezz rá, de ne éld bele magad:(
Elmehettek reformatus templomba is eskudni. Az is ugyanugy Isten elott kottetik, es a reformatus nem sokban ter el a katolikustol. Reformatus paphoz menjel, erdeklodj nala hogy mukodne a ti eskuvotok.

Lenne pár kérdésem az Egri csillagok c. könyvből.1. A második rész utolsó fejezete jóval rövidebb, mint a többi. Miért van jelentősége a két rövid mondatnak? Hogyan egészítenéd ki ezt a részt?

2. Miért érezzük Ceccey viselkedését igazságtalannak Gergellyel szemben? (Harmadik rész) 3. Milyen számukra ismeretlen dolgokkal találkoznak Konstantinápolyban a magyarok? 4. Az anyai szeretet, önfeláldozás milyen példáit talalálod a regényben! 5. Számodra melyik a legemlekezetesebb regénybeli színhely, szereplő, esemény? Miert?

Legjobb válasz: Szia ! 1. A második rész ....."Oda, Buda a címe és a 24. számú fejezetrõl van szó. Valóban csak 2 mondat. A török szultán visszaindul Konstantinápolyba és magával viszi rabláncon Török Bálintot. Kiegészíteném azzal, hogy emlékeztetném az olvasót arra a történetre, amikor Török Bálint még a saját várában az udvaron párviadalra hívja ki török rabjait. Aki gyõz vele szemben, annak szabadság a jutalma. Van egy kis termetû, gyenge fizikumú török fogoly, aki már sokadszor áll ki a nagyúrral, Török Bálinttal. Mindannyiszor veszít. Sírva, könyörögve kéri fogva tartóját, bocsássa el, mert szeretné fekete szemû kisfiát, feleségét viszontlátni. Török Bálint szívtelenül utasítja vissza a rab kérését. Õ ekkor megátkozza Bálint urat, azt kívánja neki, hogy rabságban sínylõdve élje le élete hátralévõ napjait. Az átok beteljesül, Török Bálint a Jedikulába, a Héttoronyba kerül, sohasem tér többet vissza Magyarországra ! Persze sok mindent lehetne írni kiegészítésképpen, engem ez nagyon megragadott, és emlékeztem az átokra. Nézem a többi kérdést is !

Szia ! 1. A második rész ....."Oda, Buda a címe és a 24. számú fejezetrõl van szó. Valóban csak 2 mondat. A török szultán visszaindul Konstantinápolyba és magával viszi rabláncon Török Bálintot. Kiegészíteném azzal, hogy emlékeztetném az olvasót arra a történetre, amikor Török Bálint még a saját várában az udvaron párviadalra hívja ki török rabjait. Aki gyõz vele szemben, annak szabadság a jutalma. Van egy kis termetû, gyenge fizikumú török fogoly, aki már sokadszor áll ki a nagyúrral, Török Bálinttal. Mindannyiszor veszít. Sírva, könyörögve kéri fogva tartóját, bocsássa el, mert szeretné fekete szemû kisfiát, feleségét viszontlátni. Török Bálint szívtelenül utasítja vissza a rab kérését. Õ ekkor megátkozza Bálint urat, azt kívánja neki, hogy rabságban sínylõdve élje le élete hátralévõ napjait. Az átok beteljesül, Török Bálint a Jedikulába, a Héttoronyba kerül, sohasem tér többet vissza Magyarországra ! Persze sok mindent lehetne írni kiegészítésképpen, engem ez nagyon megragadott, és emlékeztem az átokra. Nézem a többi kérdést is !
Még az elõzõ kérdéshez ! Azért van jelentõsége a két rövid mondatnak, mert még jobban megráz bennünket az esemény. Nem számítottunk volna erre, hiszen Török Bálint szóba állt a török szultánnal, egyenlõ partnerként tárgyalt vele. Késõbb vette észre, hogy a török "nem jóban sántikál". A sok ajándék a királynénak, az uraknak, a vendégül látás, a ceremónia már gyanús lehetett ! Elterelés volt a lényegrõl, hogy mialatt folyt a vendégség, a várat /Budát/ csellel bevette a török sereg.
2. kérdés: Cecey azért igazságtalan Gergellyel szemben, mert gyerekkorában, amikor a kisfiú megmentette a töröktõl Vicuskát/Évát/ az apa neki ígérte leánya kezét. Most pedig, a királyné férjhez akarja adni Évát Fürjes hadnagyhoz, ezt nagy megtiszteltetésnek érzik a szülõk. Gergelyt /a szegény jobbágyfiút/ már nem tartják megfelelõ partinak a lányuk számára. Gergely megbántottságában, sértõdöttségében visszakéri a 315 aranyat, amelyet még kisgyerek korában Ceceyéknél helyeztek el, hogy õrizzék számára, ha felnõ.
3. Aznap van a perzsa gyászünnep Konstantinápolyban, amikor a magyarok odaérnek. /Mekcsey, Gergely, Éva, Török Jancsi, Matyi, Sárközi és a cigány lány/ A város gyönyörû, az Aranyszarv öböl, és a magasra nyúló minaretek, tornyok, ahol a müezzinek imádkoznak hajnalban. Az arany kupolás templomok látványa is ámulatba ejti õket. Tündérvárosnak tûnik számukra a török fõváros. A gyászünnepi felvonulást, amely Husszein és Hasszán emlékére történik, elborzadva nézik Gergelyék. A résztvevõk saját hátukat, mellüket ütlegelve vonulnak a város utcáin, korbáccsal, kötelekkel vérzõ sebeket ejtve magukon. Vannak, akik kopaszra nyírt fejüket karddal vagdossák és már csak rogyadozva képesek járni a vérveszteségtõl. Mindez hihetetlennek tûnik a magyarok számára.
5. Legemlékezetesebb színhely, esemény, szereplõ ? Tudnál mondani ilyet, hogy azt megbeszéljük, leírjuk közösen ? Hogy olyan legyen, ami valóban Neked tetszik !
Nekem csak egy kérdésem lenne: miért nem olvasod el?
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen erzsimama! :) Nekem a legemlekezetesebb szinhely az egri var volt, szemely az Dobó István, esemeny a csata volt. :)

Terhessegi teszt eredmenyem negativ, par pillanatra megjelent a masodik rozsaszin csik is. Mitol lehet ez?

Nagyon drukkoltam, hogy 2 csik legyen, es a 2. percben a teszt aljanal lattam vilagos rozsaszinu csikot, ami elkezdett lassan felmenni a C (kontroll csik) fele egy pillanatra megorvendetem a 2 csiknak.de aztan hirtelen el is tunt.Az biztos, hogy nem oda kepzeltem az a masodik csikot.Mitol lehet ez?Mar kesik a menzim 6 napja?

Legjobb válasz: Az csak a pisi felszívódását jelzõ rózsaszín csík volt. A második csík pont olyan mint az elsõ csík, lehet halványabb vagy ugyanolyan erõs. Ha csak egy csíkot látsz, akkor a teszt negatív. :( Ha késik a mensid, menjél orvoshoz.

Az csak a pisi felszívódását jelzõ rózsaszín csík volt. A második csík pont olyan mint az elsõ csík, lehet halványabb vagy ugyanolyan erõs. Ha csak egy csíkot látsz, akkor a teszt negatív. :( Ha késik a mensid, menjél orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az infot!Akkor biztos hogy ez a negativ teszt vegleges?igy menzi utan 6 nappal?en nagyon remenykedtem, de igaz biztosabbat csak a doki tud mondani.
Ha negatív a teszt, akkor nem vagy terhes. Ha úgy érzed mégis sikerült esetleg, akkor várjál még egy hetet, ha nem jön meg tesztelj. Ha az is negatív, akkor menjél orvoshoz. Lehet hogy stressz miatt késik, de lehet más, szervi oka is. Az ilyet mindig ki kell vizsgáltatni, ha nem vagy babás. Egyébként tüneteid vannak? Mármint hogy meg fog jönni, olyan tünetre gondolok.
A kérdező hozzászólása: Igen 2 napja intenzivebben ereztem reggel, hogy "mindjart meg fog jonni" de most nem erzek semmit, erdekes modon meg a derek fajas is elmult, meg hat ez az emelyges, ha eszek valamit hanyingerem van, ha gondolok valamilyen etelre is hanyingerem van.a melleim nem fajnak csak neha, maskor menzi elott maskor kb 1 hettel elkezdtek fajni, hogy hozza sem lehetett erni.a hasam is nagyon szokott gorcsolni, most semmi.es egy apro kis jel:mindig volt menzi elott 2 pattanas is az arcomon, most nincs.Lehet, hogy stressz miatt van, vagy hogy mar nagyon szeretnenk kis babat.a tesztet viszont delutan csinaltam meg, mivel azt irta, hogy a nap barmely idoszakaban kimutatja, es mivel szamitasaim szerint mar 7 napja kesik, akkor mar kikellett volna mutatnia.
Igen, ez így van, ha egy hete késik, akkor már csíkos kéne hogy legyél. Legyél türelmes még egy hétig, ha semmi akkor irány a doki! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a torodest!Szep napot!

Nagyon szeretnék a második házasságomban egy kisbabát. Én 35 a párom 30 évvel idősebb. Tudom nagy a kockázat. Mind a kettőnknek van már két gyermeke. Hála egészségesek. Nálunk ez még szóba jöhet?

Legjobb válasz: Mivel te még fiatal vagy (bocs, hogy a 30 évvel idõsebb párodra nem írom ezt - persze lélekben lehet az :), szóba jöhet. Nálad még simán megtörténhet, hogy terhebe esel könnyen. Igaz, hogy a férfiak spermiuma is csökken, lustul, ahogy idõsödnek, de szerintem simán megtörténhet.

Mivel te még fiatal vagy (bocs, hogy a 30 évvel idõsebb párodra nem írom ezt - persze lélekben lehet az :) , szóba jöhet. Nálad még simán megtörténhet, hogy terhebe esel könnyen. Igaz, hogy a férfiak spermiuma is csökken, lustul, ahogy idõsödnek, de szerintem simán megtörténhet.
Én nem vágnék bele, az biztos. Nem bántani akarlak, csupán vegyetk figyelembe minden eshetõséget. A párod korában egy gyerek? Csöppet furcsa, de nem lehetetlen. És ha össze is jön, nem biztos, hogy látni fogja felnõni, de adja isten, hogy minden okés legyen.
Szerintem ezen a lapon elég sokan vannak olyanok is akik ugyan ilyen idõsek csak éppen nem vállalják fel a korukat mikor felteszik a kérdést. Én is 35 vagyok, volt egy vetélésem, még nincs gyermekem. A párom idõsebb nálam, neki van 2 gyermeke, de mi is szeretnénk közös babát, próbálkozunk. Ti is tegyétek azt, ha szeretnétek közös bébit.
Szerintem szóba jöhet, ha nagyon szeretnétek. Fontos hogy ha összejön minden genetikai vizsgálatot csináljatok meg.
Én belevágnék:D
Hát én 65 évesen biztosan nem vágnék bele egy gyerek projektbe.túl koros hozzá.A lehetöség ott van, de gondoljatok bele, hogy gyereknek 10 évesen az apukája, mintha a nagypapa, vagy dédi lenne.....
Áhh... ez kész...
Szerintem nyugodtan vágjtok bele.A betegségeket meg ki lehet szûrni.Ha félsz, hogy beteg lenne van speciális vérvételes szûrés és meg tudják mondani ha baj van. Én is ilyenen voltam. Budán csinálják az Istenhegyi úton. De kérhetsz magzatvízbõl mintát az 100%-os.Amúgy nem vagytok még öregek sok tõlletek idõsebbet ismerek akiknek csodaszép babájuk van. A mai világban egyre több az ilyen korú szülõ, már nem a huszas években szülnek sokan.Mindent bele.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, a sok kommentet.Ki így , ki úgy írt, de hála istennek nem vagyunk egyformák.nekem és neki is 2-2 egészséges gyereke van.Mindent megteszünk , hogy egészséges legyen a pici ez természetes.csúnya dolog, de életemben nem voltam ilyen boldog.Mindenki kezdi elfogadni ezt a házasságot.A gyerekeink , unokáink jó fejek.:) ))))Ez a lényeg!!Boldog vagyok!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Jó késõn de sikerült.Köszönöm aki örül neki , aki nem azt sajnálom.Nekem kell a pirinkót felnevelni.Szuper.
Szia.Ma olvastam bele a megválaszoltakba, és látom, írtad, hogy sikerült. Gratulálok, és kívánom, hogy egéséges babád szülessen, és sikerüljön majd útraindítanotok.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!