Találatok a következő kifejezésre: Párommal ez a (5292 db)

Nekem 18-23napig volt a peteérésem elég gyakran együtt voltunk a párommal ezeken a napokon. Pár napja menzesz szerü fájdalmaim vannak. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Hát ez ugye jelentheti azt is, hogy meg fog jönni. Mikor kellene megjönnie? De jelentheti azt is, hogy terhes vagy. Ez esetben is ugyanazok a tünetek, mint menzi elõtt. Legalábbis sokan azt mondják. Majd kiderül, hogy nálad melyik az igaz, mert ugye vagy megjön vagy nem. Ha nem jön meg, akkor tesztelj, elõbb nem érdemes.

Hát ez ugye jelentheti azt is, hogy meg fog jönni. Mikor kellene megjönnie? De jelentheti azt is, hogy terhes vagy. Ez esetben is ugyanazok a tünetek, mint menzi elõtt. Legalábbis sokan azt mondják. Majd kiderül, hogy nálad melyik az igaz, mert ugye vagy megjön vagy nem. Ha nem jön meg, akkor tesztelj, elõbb nem érdemes.

Borzasztóan kiakaszt a páromnak ez a viselkedése, szerintetek nem gyerekes? Örülnék, ha adnátok pár tanácsot

Barátommal lassan 2 éve leszünk együtt.Minden annyira jól indult... kb 55 km van köztünk s egy suliba kerültünk, sokat beszélgettünk s összejöttünk.Régebb néhány hétvégén eljött ide pár órára,vagy épp én mentem, legtöbbet suli szünetekben találkoztunk,de alkalmakra,bulikra is együtt jártunk.

Legjobb válasz: Ez a mindig másokra mutogat dolog eléggé éretlennek mutatja.

Ez a mindig másokra mutogat dolog eléggé éretlennek mutatja.
Szervezz programokat mással, akkor majd biztosan észbe kap.
Nagyon fiatalok vagytok még és õ még valószinû nem akarja magát lekötni, menne még másokkal is szórakozni, barátkozni vagy akár más lánnyal is járogatna.. Szerintem Te is kicsit hanyagold és járj el a barátnõiddel, barátaiddal szórakozni. Ne vesszél azért vele össze, várd ki, hogy alakul, de ne is követelj tõle semmit, ha hiányzol neki és szüksége lesz rád, vagy ugy érzi mintha elveszitene, akkor ha szeret ugyis magától keresni fog. Ilyen dolgokat erõltetni nem szabad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hát most épp azt csinálom, hogy barátnõkkel eljárogatok, jól érzem magam ... Az a gond, hogy elég rég ez a helyzet, és nem tudom magam türtõztetni, hogy ne tegyem ezt a dolgot szóvá nála, mikor látom hogy velem szinte semmit se akar, de a barátaival midnig szívesen megy.Próbáltam azt is, hogy úgy teszek én is mint õ, de õt nem zavarta.. "...menne még másokkal is szórakozni, barátkozni vagy akár más lánnyal is járogatna." sosem volt azzal bajom, hogy mással is megy szórakozni, sõt...de már az van, hogy csak másokkal megy. Ha meg más lánnyal járogatna, akkor miért nem mondja a szemembe?:(NEm tudom mit tegyek.
Vedd észre magad, és hagyd békén, ha akar valamit majd keres.

A párommal fél éve vagyunk együtt, jól megértsük egymást. De most képbe került egy másik férfi akire sokat gondolok. Most mi legyen? Szakítsak a párommal? Ez a pasi nem tudja, hogy tetszik nekem.

Legjobb válasz: Ha sokat gondolsz a másik ffire,akkor nem igazán szereted a párodat.Ha nem tudja az a másik,hogy tetszik neked,mond meg neki és majd meglátod miként dönts a reakciójából,illetve szerintem próbáld megismerni,mert lehet nem is tetszene benne sok minden...akkor pedig miért adnád fel azt ami 'biztos'?

Ha sokat gondolsz a másik ffire, akkor nem igazán szereted a párodat.Ha nem tudja az a másik, hogy tetszik neked, mond meg neki és majd meglátod miként dönts a reakciójából, illetve szerintem próbáld megismerni, mert lehet nem is tetszene benne sok minden...akkor pedig miért adnád fel azt ami 'biztos'?
Ha az elsõ mellett észre vetted a másikat nem vagy szerelmes. Csak te tudhatod, de át ne verd.
ne
Azt, hogy mennyit gondolsz a másik férfire, hogy mennyire hagyod magad általa elvonni a párodtól, rajtad is múlik. Ezt képes vagy tudatosan erõsíteni vagy korlátozni. A párodat már ismered, látod a jó tulajdonságait, hibáit, vannak közös emlékeitek. Az új férfit nem is ismered! Akár az is lehet, hogy egy bunkó perverz idióta :) Döntsd el, hogy alkalmasnak gondolod-e a párod hosszú távú kapcsolatra. Ha igen, akkor ne hazardírozz (fájdalmat okozva ezzel magadon kívül neki is, feleslegesen). Ha nem, akkor pedig ne azért hagyd el, mert bejött a képbe más is, hanem akkor amúgy is ez lenne a helyes.
megértJük
A kérdező hozzászólása: A pasinak ismerem a múltját és sajnálom. Folyton arra gondolok vajon mi lehet vele.
Ne dobd el a biztosat az ismeretlenért!Próbáld elõbb megismerni valamennyire a másik férfit, és a tudtára adni, hogy tetszik, de csakis akkor, ha valóban úgy gondolod, hogy megéri.Bár szerintem ha amúgy jó a kapcsolatod a pároddal és jó Hozzád, nem feltétlenül érdemes kikacsintgatni.
"A pasinak ismerem a múltját és sajnálom. Folyton arra gondolok vajon mi lehet vele." Ez esetben nagyon nem ajánlom, hogy otthagyd a párod miatta. Az ilyen sajnálás-alapú kapcsolatok sajnos nem szoktak jó véget érni. Pontosabban korai és nem jó véget szoktak érni.


A kollléganőmmel egyre közelebb kerülünk egymáshoz neki van párkapcsolata, nekem nincs. Olyan mint ha arra várna, hogy én mondjam ki, hogy szakítson a párjával. Ezt a döntést neki kellene meghozni vagy rosszul gondolom?

Nagyon jól kijövünk, sokat beszélgetünk, meg tudom nevettetni, olyan dolgokról beszélünk amiről senki másnak, azt mondjuk barátok vagyunk de érezzük mindketten, hogy ez már nem teljesen igaz...

Legjobb válasz: Szerintem szakíts te az õ párjával!

Szerintem szakíts te az õ párjával!

South parkban ez a rész nincs fent a neten magyarul? Csak ez a rész érdekelne

Legjobb válasz: Nem tudom melyik rész az ez de ezen az oldalon mind fent van magyarul:http://southpark25.hu/

Nem tudom melyik rész az ez de ezen az oldalon mind fent van magyarul:http://southpark25.hu/

Megvegyem a páromnak ezt a 3 db pólót? Pasik (csajok) tetszik nektek

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Vegyed, nekem tetszik

Vegyed, nekem tetszik
párom régóta vágyik batman-es felsõre :D netrõl rendeled?
A kérdező hozzászólása: vatera köszönöm a választ!
az 1. és az utolsó nagyon jó!
Az elsõ nagyon jó. A második egy nagyon természetellenes zöld szín, én nem venném fel. A harmadik meg a semmitmondó feliratos póló esete, annyira nem mozgatna meg, de egynek jó.
tetszik mindhárom
Pont bátyámnak olyan van mint az elsõ és az utolsó. De csak az elsõ tetszik, a másik kettõ olyan átlagos.

Normális páromnak ez a reakciója?

3 éve vagyunk együtt párommal. Õsztől tervezzük az összeköltözést. Munkámból adódóan 1 hétre Pestre kellett menjek. Kérdeztem tőle viccesen, hogy jó volt-e neki egyedül? És meglepő, de azt mondta teljesen komolyan, hogy igen. Hogy kicsit jó volt, hogy csönd volt a szobába. Az nem volt jó, hogy egyedül kellett ágyba bújnia, de az igen, hogy nem kellett beszélgetnie velem. Ez szerintetek normális? Főleg így összeköltözés előtt? Nagyon rosszul esett, hogy ezt mondta. Nyilván én se sírtam tele a kispárnám, hogy 1 hétig külön alszunk, de azt nem mondanám, hogy még külön jó is volt nélküle. 27/n 30/f

Legjobb válasz: Mindenkinek jól esik néha egy kis nyugalom, egyedüllét, kiszakadni a megszokottból. Teljesen normális. Túlreagálod.

Mindenkinek jól esik néha egy kis nyugalom, egyedüllét, kiszakadni a megszokottból. Teljesen normális. Túlreagálod.
Sokszor tûnik úgy , hogy egy barátnõ arra kell hogy legyen állandó szexpartner .
Nem mondhatod hogy nem õszinte.
és akkor most mi van???? komolyan nem értem a problémát..... az én pasim is ilyen, szeret egyedül lenni. nem bika véletlenül a csillagjegye?
Én nõ vagyok és imádok egyedül lenni, bár persze a párommal is. (és én is bika vagyok :-)Szóval ne aggódj, vannak ilyen emberek.
A kérdező hozzászólása: Õ nem bika, oroszlán a csillagjegye:) csak attól félek, hogy most fogunk összeköltözni, és akkor hogy akar majd egyedül lenni. Van egy 3 éves gyermeke is akit most még õ nevel. Ha összeköltözünk akkor otthagyja majd velem, õ meg elmegy 1-2 napra, mert õ egyedül akar lenni? Meg egyedül én is szeretek lenni, de nem azért mert vele nem akarok hanem azért mert jó egyedül kicsit. De az õ reakciójából az jött le, hogy belõlem sok neki és azért volt jó az egyedüllét.
Neeeem, ezt ne úgy képzeld el h elmegy 1-2 napra.. hiszen te is dolgozol, lesz olyan h egyedül lesz. Ne daramtizáld:D

Szerintetek hűtlen a párom, ezek a dolgok azért nem furák?

Sziasztok!

Legjobb válasz: " tök jól elszoktak beszélgetni," és tök jól el szoktak dugni...

" tök jól elszoktak beszélgetni, " és tök jól el szoktak dugni...
Én már feküdtem le 10 évvel idõsebb nõvel...
Egy barátnõm járt hasonló cipõben. A barátja kivitte a wc-re is a telefont és nem csak játszani. Néha furán viselkedett, lekódolta a telefont, amit korábban nem tett. Kiderült, hogy van a facebookon is, amirõl a barátnõje mit sem tudott. A fiú késõn járt haza, sokáig kellett az irodában maradni. Hónapok után derült ki, hogy esténként már nem a feladatokon, hanem sokkal inkább a titkárnõn dolgozott...
Mindenképpen fura, kicsit gyanús. Milyen cégnél dolgozik? Ha egy kis cég, akkor hívd fel a céget és kérd Laurát. Ha nem tudnak Lauráról, akkor kezdhetsz komolyan aggódni. Ha hívják Laurát az se jelent semmi jót, max. annyit hogy abban nem hazudott, hogy a munkatársnõje. Tegyél diktafont a konyhaszekrény tetejére, ha megint kimegy majd hallod, hogy mit beszél amikor suttogva beszél...
na igen, de aki Laurával kavar, az kavar mással is...
Még annyi. Gondolom 1 30 körüli vagy több éves nõrõl van szó aki elvileg értelmes, szóval, ha te is veszed fel a telefont és õ keresné akkor beleszólna elvileg...
Szerintem eléggé...de azért nem 100% Lehet h tényleg csak kolléga, de lehet h már régen több.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor esélyes?
sanszos...
Szia! Semmit nem jelent hogy 10 évvel idõsebb... Az én férjem is egy nálam 10 évvel idõsebb nõvel csalt meg, aki szintén a cégnél dolgozott. Állítólag valami ritka gusztustalan igénytelen nõvel. Az ismerõsök nem értették, hogy a férjem én utánam hogy a francba keveredik össze egy olyan nõvel... Vannak pasik akiknek a lyuk csak lyuk. Az már elkeseítõbb, hogy ezek szerint én is csak egy lyuk vagyok ilyenformán... :(

A páromnak ezt a fáradtság okozza?

A párommal akárhányszor a szexre kerülne a sor, egy ideig föláll neki, majd kis id? múlva lelankad, sose jutunk el a szexig. Azt mondja a fáradtságtól, ebben viszont lehet is valami, mivel minden nap kb. 4-6 órát alszik. Kezdek aggódni, hogy esetlen én nem vagyok neki elég izgató. :/

Legjobb válasz: Impotens. Nekem is volt egy ilyen pasim, 11 hónapot bírtam szex nélkül, aztán otthagytam. Pedig én aztán tényleg mindent megtettem... 24/N

Impotens. Nekem is volt egy ilyen pasim, 11 hónapot bírtam szex nélkül, aztán otthagytam. Pedig én aztán tényleg mindent megtettem... 24/N
Ez egyértelmû, hogy a fáradtság. Nem normális dolog csak ennyit pihenni, és nem egészséges. A kukac akkor mûködik tökéletesen, ha a tulajdonosa nagyjából rendben van egészségileg és a kialvatlanság hamar megbetegít...
Nem biztos. Okozhatja feszültség és stressz is. Esetleg próbáljatok nyaralni vagy pihenni otthon..kettesben.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló: nem hinném, hogy impotens. reggeli merevedése mindig van.
4-6 óra alvás mellett ne is csodálkozz!Szerintem fáradtság vagy valami lelki baja is lehet amit nem mond el. 21/F
A reggeli merevedés csak reflex. Vagy akkor megy a szex? 24/N (elsõ)
Nem csak reflex, az rendes merevedés. A kialvatlanság lesz a gond.

Megvegyem a páromnak ezt a könyvet karácsonyra?

A minap voltunk egy könyvesboltban nézel?dni és rátalált arra a könyvre, amit már régebben kinézett magának, de azt mondta nem ér meg annyit, mint az ára. Azt beszéltük meg, hogy 3000 Ft-ért veszünk egymásnak ajándékot karácsonyra, de ez 4000 Ft-ba kerül. Megvegyem vagy ne?

Legjobb válasz: Vedd meg.

Vedd meg.
most 1000 forinttal több.. ne sajnáld :) ha azt szeretné és ha van rá vedd meg :) ) de nézd meg online.. lehet h van olcsóbban is :)
Persze. 1000 Ft nem oszt, nem szoroz, de képzeld, hogy meg fog lepõdni. (Vagy lelke mélyén reméli, hogy ezt kapja, és azért nem akarta megvenni?) De képzeld el, hogy fog örülni!
ne légy skót ha a párodról van szó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!