Találatok a következő kifejezésre: Párommal együtt a peteérésem időszakában, (4 db)

A peteérés időszakában együtt voltunk a párommal. Pár napja viszont hányingerem van (szinte naponta) és sokat fáj a fejem. Mi lehet a bajom? Talán van remény a babára?

A menszim márc 4-én volt utoljára,de az sem volt a megszokott.Inkább csak barnázás volt 4 napig!Mindig szoktam görcsölni de most nem.Második baba lenne nem emlékszem hogy az els?nél is igy lett volna!!

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet!

Szerintem csinálj egy tesztet!
Esélyes az a baba, tesztelj és menj dokihoz
Én is ugyanígy voltam csak nekem márc. 1-én volt meg utoljára és csak barnázás volt inkább. három nappal ezelõtt csináltam tesztet és egy nagyon halvány második csík volt rajta. Szerintem is tesztelj de ha nem mutatja ki még akkor is van remény, akkor várj egy pár napot még.
lehetséges. értelmes kérdés!
így lesz a gyerek.gratulálok.
nagy valószínûséggel igen
Ja.
A kérdező hozzászólása: czefiknek koszonom a rendes megfogalmazást.a tobbiek miért kell elutasítoan és flegmán válaszolgatni?
A kérdező hozzászólása: bocsi a neved rosszul irtam czefir :-)
4-es vagyok Mit kellene ezen túlragozni? Tudod, hogy a peteérés idõszakában vagy, a párod telibe durrant és egyébként se használsz fogamzásgátlót. Persze, hogy lehetsz, aki gyereket akar, általában ezzel próbálkozik.
Szia! Igen lehetsz terhes, SÕT. Vegyél majd tesztet amikor aktuálissá válna havi vérzésed akkor csinálj egyet, majd utána egy héttel is! Ha halvány az már jelent valamit. 37 hetes kismama , jaj és igen Én így estem teherbe :) Mondjuk terveztük a babát!!! :)

Párommal együtt voltunk a peteérésem időszakában, de megjött a mensesem. Azért még lehetek terhes? (Van olyan ismerősöm, akinek még a teherbeesés után is ugyanúgy megjött 3 hónapig. ) Ez lehetséges?

Sziasztok! Párommal babát szeretnénk, együtt is voltunk a megfelel? id?szakban. Már vártam,mikor csinálhatom meg a tesztet, de 3 nappal a kiírt el?tt megjött a mensesem. De most csak 3 napig volt, és nem sok. Még van remény arra, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: igen reménykedhetsz. ha más volt vagy van terheségi tünet simán lehet baba. szerintem már csináld meg a tesztet reggel már kikell mutatnia . szurkolok neked majd ird meg mi lett az eredmény.

igen reménykedhetsz. ha más volt vagy van terheségi tünet simán lehet baba. szerintem már csináld meg a tesztet reggel már kikell mutatnia . szurkolok neked majd ird meg mi lett az eredmény.
Szia!Nekem 5 napos szokott lenni a mensim és most csak 3 volt.Én is reménykedtem, de aztán sajnos kiderült, h nem vagyok babás:-(Egyébként én is hallottam már sok ilyenrõl.Hátha neked sikerült.Szóvalj tesztelj mielõbb!Hõd mennyi?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem jött be. Negatív lett a teszt...:( De ebben a hónapban megint próbálkozunk. Remélem, most már összejön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!