Találatok a következő kifejezésre: Párommal együtt a peteérésem (176 db)

Ha szedem a clostilbegyt akkor mikor legyünk együtt a párommal elég a peteéréskor csak ha sokat vegyunk együtt? Vagy máskor nagyobb esély van rá? Kinek mi volt a tapasztalat? és kinek hányadik hónapban jött össze a baba! Nekem ez a második hónapom!

Legjobb válasz: Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

A menszeszem utan 4 nappal voltam együtt a párommal, megszakitásos módszert alkalmaztunk (mindig igy védekeztünk, 2 éve vagyunk együtt), a peteérésem az aktustól 5 napra kelett volna legyen, ahogy számoltam, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Kérlek irjatok.Köszönöm.

Legjobb válasz: Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!

Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!
Nekem ez a negyedik hónap, hogy megszakításos módszerrel védekezünk és még nem jött össze a baba. (bár én már szeretnék) Szerintem nem vagy terhes.
2 éve "védekezünk" így, és nem lettem terhes. Persze ez nem jelenti azt 100%-ra hogy te sem leszel az.

Ha a párommal pont a peteérés környéki napokban nem tudok együtt lenni, azért még lehetek babás?

A termékeny napokon kívül is eshetek teherbe vagy esélyem sincs? Sajnos a munkája miatt pont azokon a napokon nem tudunk összebújni... :(

Legjobb válasz: Van esélyed így is! Spontán ovulációt egy jó orgazmus is kiválthat! :-)

Van esélyed így is! Spontán ovulációt egy jó orgazmus is kiválthat! :-)
Azért úgy elég kevés az esély, de igaz, hogy az orgazmus is elõidézhet spontán peteérést, de azért valljuk be, ez nem mindennapos... Nem tudsz a pároddal menni középidõben?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem megy. Teljesen eltérõen dolgozunk. :(
Egyáltlán nem biztos, hogy pont középidõben van a peteérésed, ezért lehet esélyed. Használj ovulációs tesztet, akkor biztosra mehetsz.


Mennyi az esély, hogy terhes leszek, ha csak egyszer vagyok a párommal együtt, amikor peteérésem van?

A ciklus.hu 30.-ára írja, de én ma érzem nagyon a szurkálást, fehér folyásom is van. Ha ma együtt vagyunk, de pl 30án nem, lehet még baba? sikerülhet még akár ma is teherbe esnem? köszi! :))

Legjobb válasz: Szerintem nem a ciklus.hu a mérvadó, hanem az amit te érzel!

Szerintem nem a ciklus.hu a mérvadó, hanem az amit te érzel!
Szerintem igen. A párommal mi is egyszer voltunk együtt abban az idõszakban, s már 13 hetes kismama vagyok.. :-) Sok szerencsét!
Igen, a spermiumok akár 72 órát is élhetnek megfelelo kornyezetben, tehát a válasz - lehetséges...
Szia En is max 2 x voltam egyutt a parommal es sikerult is a baba. Drukkolok, h + legyen a teszted! 10 hetes kismama

Ha a cilus közepe felé 2naponta együtt vagyunk párommal - nem figyelek peteérést, stb - akkor sikerülhet teherbe esni?

Ebben az esetben ha szervi/lelki ok nem zárja ki, akkor teherbe kéne esni, mivel biztos hogy közben van peteérés, ugye? :)

Legjobb válasz: Igazából most mi is 2 naponta voltunk együtt, mert nem tudtam pontosan belõni a peteérést, az ovu teszt szerint mintha 2* is lett volna 1 héten belül, így mi is 2 naponta voltunk együtt vasárnaptól - péntekig. Szóval én is erre alapozok, remélem nektek is és nekünk is sikerül!

Igazából most mi is 2 naponta voltunk együtt, mert nem tudtam pontosan belõni a peteérést, az ovu teszt szerint mintha 2* is lett volna 1 héten belül, így mi is 2 naponta voltunk együtt vasárnaptól - péntekig. Szóval én is erre alapozok, remélem nektek is és nekünk is sikerül!
Szia! Ha nincsen semmi szervi problémátok és van peteérésed, akkor a 2 naponta történõ együttlét jó, mert általában 2 napig megtermékenyítõképesek a spermák de jobb körülmények között tovább is.

A párommal kislány szerenénk és a ciklus.hu naptár szerint 12. én volt peteérésem 6, 7, 8, 9 volt a lányos nap 7. én és 9. én voltunk együtt a párommal esély van rá hogy ha meg is fogant lány legyen?

nagyon szretnénk a fiunk mellé egy lányt tudtok vmi tippet?

Legjobb válasz: Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :). Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :). Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!

Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :) . Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :) . Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!
Én kislányt szerettem volna nagyon és én is vezetem a ciklus.hu-n a görbém és egy folytában fiú volt a fiú-lány názetben viszont a kínai naptár lányt jósolt.A kínainak lett igaza:) Itt van a gyönyörû 7 hónapos csajom:) Van egy 3 éves kisfiam is:)
megtudnad adni annak a honlapnak a cimet. mert nem talalom sehol a kinait. elore is koszi (a parom minden keppen lanyt szeretne) :)

Szombaton voltunk együtt a párommal, és tegnap, vagyis kedden volt peteérésem, lehet ebből baba szerintetek?

Legjobb válasz: Szia!Az én éldám alapján igen!Nekem tavaly március 21-én volt peteérésem,a férjemmel 16-17-18 voltunk együtt.Azóta már van egy 4 hónapos kisbabánk! :)

Szia!Az én éldám alapján igen!Nekem tavaly március 21-én volt peteérésem, a férjemmel 16-17-18 voltunk együtt.Azóta már van egy 4 hónapos kisbabánk! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) Remélem nálunk is így alakul
Hajrá!!! :)

Elkaphattuk a megfelelő pillanatot? Peteérés környékén 3 naponta voltunk együtt a párommal.

Csak azért kérdezem, mert mindenhol a 2 naponta együttlétről beszélnek, hogy az az optimális de nekünk most csak 3 naponta jött össze a dolog. Köszönöm ha válaszoltok!

Legjobb válasz: Esély van. Mi vasárnap tudtunk csak együtt lenni, és következõ szerdán vagy csütörtökön volt peteérésem, 11+2 hetes vagyok :)

Esély van. Mi vasárnap tudtunk csak együtt lenni, és következõ szerdán vagy csütörtökön volt peteérésem, 11+2 hetes vagyok :)
Szerintem jó esély van rá! :D
A sperma, ha jó közegben van, akkor 48-72 órát életképes. Utánna felszívódik. Amúgy sajna én is pont ebbe a 3 naponta szexbe estem bele, nagyon bizakodok, hogy lesz baba, de sajna úgy néz ki, hogy lemaradtam róla. Majd a következõ hónapban. :(((
Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést! Nos, februárban nem sikerült, de márciusban igen!!! :) Szintén nagyjából 3 naponta voltunk együtt.
Gratulálok! :) K.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! :)

Van valaki, aki peteérés előtt 4-5 nappal volt együtt a párjával, és terhes lett?

Legjobb válasz: Hat, ha peteeres elott ilyen sok nappal van valaki eggyutt a parjaval abbol aligha hiszem hogy lehet baba. A spermiumok ugyan egy ket napig meg eletkepesek odabenn, de ennyi ideig azert nem. Ha pedig arra gondolsz hogy a felido elott 4-5 nappal teherbe lehet-e esni a valaszom eggyertelmu igen. Pl. egy 28 napos ciklus eseten a peteeres altalaban a ciklus 14. napjan van,es ekkor legvaloszinubb a teherbeeses. A masodik gyerkoccel en a ciklus 10. napjan estem teherbe.

Hat, ha peteeres elott ilyen sok nappal van valaki eggyutt a parjaval abbol aligha hiszem hogy lehet baba. A spermiumok ugyan egy ket napig meg eletkepesek odabenn, de ennyi ideig azert nem. Ha pedig arra gondolsz hogy a felido elott 4-5 nappal teherbe lehet-e esni a valaszom eggyertelmu igen. Pl. egy 28 napos ciklus eseten a peteeres altalaban a ciklus 14. napjan van, es ekkor legvaloszinubb a teherbeeses. A masodik gyerkoccel en a ciklus 10. napjan estem teherbe.
Az igaz, hogy a ciklus 14. napján van, de vissza felé számolva. Pontosan, ha a mensitõl számoljuk, akkor 15. nap, és utánna 14. nap jön meg egy 28 napos ciklusban. A sperma 3 napig életképes. (Ettõl lehet egy kis eltérés.)

Esett ugy valaki teherbe, hogy foleg azert volt egyutt a parjaval, mert tudta, hogy peteerese van?

Ugy ertem, hogy sokan mondjak, hogy ne szamolgass, ne gorcsolj ra, majd jon a baba, ha akar. De en nem tudok nem szamolgatni. Szoval volt, akinek igy jott ossze, szamolgatassal, tudatos egyuttlettel?

Legjobb válasz: Szia! Én vettem ovulációs tesztet és abból következtettük,hogy kb. mikor peteérésem.És igen mi akkor voltunk együtt és elsõre összejött a baba.Ha gondolod próbáld ki.Sok sikert!

Szia! Én vettem ovulációs tesztet és abból következtettük, hogy kb. mikor peteérésem.És igen mi akkor voltunk együtt és elsõre összejött a baba.Ha gondolod próbáld ki.Sok sikert!
Szia! Nekünk az elsõ terhesség minden számolgatás nélkül összejött. Sajnos 10 hetesen elveszítettük. Mikor készen álltunk a következõ babára, akkor számoltunk és elsõre összejött. Drukkolok Nektek:-)
Elsõ gyermekemnél eleinte csak próbálkoztunk. Aztán meguntam LH teszttel elsõre ment. Másodiknál már tudatosan csináltuk, elsõre sikerült!
Én sosem számolgattam, nem mértem a hõmet, nem költöttem ovu tesztre. A ciklusom 12. napjától elkezdtem nézni a méhszájamat, már elõzõ hónapban a dokim segítségével kitapasztaltam hogyan kell. Mikor kinyílt a méhszáj, csak akkor voltunk együtt a hónapban. Sikerült. 12 hetes km
Nyilván. De azt is tudni kell, hogy a peteérés nem egy olyan valami aminek az idõpontját elõre pontosan be lehet lõni, csak bizonyos dolgokból utólag lehet következtetni rá, hogy volt. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy lényegesen rosszabb esélyekkel az sem indul aki nem számolgat különösebben.
A kérdező hozzászólása: En vezettem a hogorbemet kb 8-9 honapig, aztan abba belefaradtam. Most az LH tesztelest csinalom, es figyelem a nyalkamat. Vegulis ennyi, amit csinalok. Amugy en rendben vagyok, nalunk a ferjemnel vannak gondok. Kb 3 eve probalkozunk, kezdek beleorulni, mert nagyon akarom:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!