Találatok a következő kifejezésre: Párommal együtt a (2295 db)

Örökbefogadott babánk lesz, de még nem döntöttem el, hogy vegyek-e szoptanitot. Szoptatni szertnék, de annyira mesterségesnek, természetellenesnek érzem (a párommal együtt) a szoptanitot. Milyen más módszerrel tudjuk még beindítani a tejemet?

Ha van tapasztalatok a szoptanitról, azt is írjátok meg, légyszi. Köszönöm!

Legjobb válasz: Én nem bántani akarok csak kérdezni.Az olvastam,hogy szülés után hogyan is mûködik ez a segédeszköz,azt is olvastam róla,hogy sokszor szájpadhasadékos babáknál hasznos.Neked hogy fogják növelni a prolaktin hormon szintedet,hogy valójában beinduljon a tejed?

Én nem bántani akarok csak kérdezni.Az olvastam, hogy szülés után hogyan is mûködik ez a segédeszköz, azt is olvastam róla, hogy sokszor szájpadhasadékos babáknál hasznos.Neked hogy fogják növelni a prolaktin hormon szintedet, hogy valójában beinduljon a tejed?
Tapasztalatom nincs ugyan ebbe a témába, de szerintem ez a leg jobb megoldás.A melledet így fogja érni az inger és a baba sem lesz csalódott az eredménnyel.Sok sikert hozzá Nektek.Ne érezd természet ellenesnek, mert egy idõ után beindítja a tejet és nem sok különbséget fogsz érezni.Sõt a baba sem.A lényeg, hogy akard és ne add fel.Én szoptatom a babócámat, de 13 hét után is nagyon fájdalmas mégsem érzem azt, h abba kellene hagynom.Amíg csak tudom szoptatok.A baba nem kérte, h élhessen, így szerintem kötelességünk azt adni neki ami a legjobb adottságainknak megfelesõen.Nagyon jó babázást kívánok és kitartást.
Szia! Én sokáig szoptattam.Miért gondolod, hogy rosszabb, ha cumisüvegbõl tápszert kap?Akinek nincs teje az is így csinálja! Én is természetellenesnek érzem és idõpocséklásnak. Jó anya leszel cumisüveggel is!:) De ez a Te döntésed!
http://www.medela.hu/Specetetok/Sns/frames.htm Ezekszerint neked ez jó lenne...Lehet hogy a tejed nem indulna be tõle, de szopizna a baba.
Azt volt a kérdés, hogy milyen módon indíthatná el a tejét. Nem a tápszer. Az L. L. Liga honlapján van cikk az örökbefogadott babák szoptatásáról! 27 hetes kismama
Elsõ vagyok. Ne haragudj, nem bántani akartalak, sõt! Csak tényleg nem értem, ettõl hogyan lesz tejed? Tényleg nem értek hozzá! Felvilágosítanál? Tényleg érdekel..
Beindítani a tejedet?? Szerintem sehogy. A szoptanít sem a tejedet indítja be!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: ha valamihez nem értesz, inkább maradj csendben! A második válaszolónak: errõl beszéltem, de azért köszi :)
A kérdező hozzászólása: A felvilágosítást már megtette más, nem tudnék én sem többet hozzátenni. Pont amiatt gondoltam, hogy megpróbálom szoptatni, amit az utolsó válaszadó írt. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!

Mennyi időt töltessz együtt a pároddal?

Miota jártok,hány napont a találkoztok,és ha minden nap akkor mennyit vagytok együtt átlagosan?

Legjobb válasz: Most nincs párom, az elõzõvel együtt laktam, szóval mindig együtt voltunk, egyébként szerintem napi 2-3 óra volt, ameddig nem költöztünk össze.

Most nincs párom, az elõzõvel együtt laktam, szóval mindig együtt voltunk, egyébként szerintem napi 2-3 óra volt, ameddig nem költöztünk össze.
Egy suliba járunk, úgyhogy minden nap látjuk egymást. Hétvégén ritkábban találkozunk, hétköznap együtt megyünk haza és eltöltünk majd minden nap valamelyikünknél pár órát. 8 hónapja járunk.
2 éve 8 hónapja járunk, péntek-szombat-vasárnap teljes egészét együtt töltjük, (mivel én még suliba járok, õ is+mellette dolgozik, valamint van egy kis távolság.) Ha szünidõ van, (minden nap együtt vagyunk) ha több szabadidõnk van, akkor elõfordul az is, hogy hétközben eljön/elmegyek pár órára: )(ez ritka) 23/L
1hónapja járunk, kb heti 2-3szor találkozunk és akkor együtt alszunk szóval olyan 12 órát
heti 1 vagy két tali, de elõfordult már h nem láttam másfél-2 hétig...A munkája miatt... De igyekszünk:)
Átlagosan havonta másfél hétvégét töltünk együtt, messze lakunk. De az nagyon jó. Minden hosszú hétvégén, szünetekben együtt vagyunk. Nyáron egyhetes akciók voltak.

Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Es elhagyott egy 20 eves lány miatt. En 26 vagyok, a pasi 36. Lesz még hogy kapar utánam?

Legjobb válasz: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.

A kérdező hozzászólása: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.
A kérdező hozzászólása: A lezárás lényegesen gyors tempóban történik a lelkemben egyébként. Nem nehéz, hiszen nagyon sokat bántott, nagyon sokat sírtam és szenvedtem miatta. Õ mindig attól érezte jól magát ha engem bánthat, azzal akarta magát emelni, hogy engem elnyomott, lealacsonyított.. tipikus nárcisztikus. Eleinte beetetett mindennel, tudta hogy én mindennél jobban vágyom a biztonságra, és õ belémmagyarázta hogy megadja, hogy nekem vele milyen jó. Ez volt az elején. De mindig bántott… mindig… sokszor elhangzott az, hogy „Kincsem, te nem tehetsz arról, hogy nem tudod milyen és hogy kell viselkedni egy normális családban, hiszen te degenerált családból származol, de nem tehetsz róla, te ilyen vagy!” … csak mert a nagymamámmal nõttem fel… És bennem egyedül az a kérdés, hogy vajon lehet e boldog tényleg sokáig azzal a 20 éves lánnyal, vajon õt is fogja e bántani, vajon kibukik e valamikor hogy a lány fiatal, komolyan gondolják-e hogy jövõre gyerekük lesz, és egyáltalán, most felhagytam mindenféle utánakérdezõsködéssel is, már ezt sem hallja hogy érdeklõdök felõle, és feltûnik e neki hogy eltûntem, nem tud rólam semmit, fog e azon agyalni, kiakadni, vagy bármi, hogy kivel lehetek, miért nem jelentkezem, érdeklõdöm, stb… mert szerintem addig volt érdekes nekik amíg a srác engem bánthatott (nárcisztikus, tehát õ akkor érezte jól magát ha engem elnyom vagy tudja hogy szenvedek), és amíg a leányzónak kihívás elszeretni a pasit. Most azt hallom hogy nagyon boldogok, és a srác megtalálta az igazit, stb… stb… annyira ezt hangoztatja… és beköltöztek valami luxuslakásba, és ott éldegélnek. ………..3 hete még engem hívott sírva hogy szeret… és ha én boldog vagyok, akkor nem hangoztatom ennyire, hogy de boldog vagyok…és annyira sem érdekelne az exem hogy beszéljek róla… õ viszont úgy hallom ki van akadva, hogy én xy-nal voltam koncerten, mert milyen gáz, hogy rögtön rohanok hozzá, és ha én komolyan vissza akartam volna õt kapni, akkor ezt nem lépem meg… :-S tehát foglalkoztatja a dolog… mondom, addig érzi szerintem jól magát, amíg tudja, hogy én kivagyok talán borulva, vagy talán nekem rossz… elképzelhetõ hogy azzal a lánnyal másként lesz? Mire szamitsak?
Ennek igazság szerint semmi értelmét nem látom. Ha a srác szeretne, akkor nem lenne neki másik nõ soha! Tényleg próbálj meg másokkal ismerkedni és valami normális pasival összejönni, nem egy ilyen eszementtel. Amellett, hogy beteges, még csajozik is. Kizárt hogy én ilyennel együtt maradnék. Én 10 hónapos kapcsolatot hagytam végleg el amiatt hogy az exem 1 éjszakás kalandba keveredett egy másik csajjal. Igaz, nem ez volt az egyetlen ok, mert utána mikor szakítani akartam fel is pofozott, így ezért szakítottam véglegesen miután visszaütöttem. De ha az a pofon nem lett volna akkor is elhagyom, mivel másik csajjal volt együtt, és innentõl ki van zárva hogy bármit akarjak tõle. Amúgy voltak persze elõzmények is (beteges féltékenykedés stb...) de mindig visszakönyörögte magát:( de ez csak az elsõ lépcsõ volt a szakítás felé. A vége az lett amit leírtam ugye. Nehéz volt de elhagytam. Most 7 évvel a szakításunk után én vagyok az, aki boldog. 3, 5 éve vagyok a férjemmel. Õ pedig egyedül van, magányos. 3 csaja volt utánam de fél évnél többet egyik se bírt ki vele. Pár hónapja még engem is megkeresett, hogy hogy mertem férjhez menni, alig talált meg, kezdjük újra, és majd titokban randizunk amíg válok:D hát hogyne:) mondanom se kell, hogy elküldtem a francba. Szóval én rövidebb ideig voltam ilyen se veled se nélküled kapcsolatban, de tudom milyen szar, és nehéz kijönni belõle. Viszont ha lezárod, akkor utána te is fellélegzel és boldog leszel. Amúgy nekem anno 2 évig tartott megemészteni ezt az egészet az exxel, addig senkim se volt. Nem is ismerkedtem. Ha lezárod, utána könnyebb lesz:) 27/N
Én kívülállóként általában azt látom az ilyen hosszabb kapcsolatoknál, fõleg hogyha ilyen szenvedélyes mint a tiétek, akkor a kapcsolatot elég nehezen zárják le. Szakítanak, összejönnek mással pár hétre, majd megint kibékülnek, egy hónap múlva megint szakítanak stb és mehet ez így évekig. Tudom hogy ez most nagyon nehéz, de hosszútávra ne tervezz vele. Ha ki is békültök még egy párszor, ebbõl nagycsalád meg közös békés élet szerintem nem lesz, de ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is beteg. És mindenki azt mondja hogy örüljek hogy megszabadultam tõle, de mégis bánt a gondolat, hogy azt hittem végre megtaláltam a biztosat az életemben. És én magam is elhittem mert annyira akartam. Képtelen vagyok megérteni, hogy hogy tudott ilyen gyorsan össze is költözni egy 20 éves lánnyal, és egyfolytában arra a kérdésre keresem a választ, hogy meddig fog ez közöttük tartani? Elõjönnek e ott is majd a problémák abból kifolyólag, hogy a pasi milyen, és hogy a leány fiatal? Mikor múlik el az újdonság varázsa, ami után leesik neki, hogy talán nem kellett volna elveszítenie engem? Le fog ez neki egyáltalán esni? Akar majd még visszajönni hozzám? Fog még jelentkezni, keresni? Vagy most már végképp átlendült, ahogy hangoztatja, és ennyi, ne is várjam hogy elõkerül majd? Magamból kiindulva, ha engem annyira nem érdekel valaki, és boldog kapcsolatban élek, amit én választottam megfontoltan, akkor el sem olvasom, amit az exem ír, nem is mondom a barátomnak, hogy mennyire kiakaszt, hogy ezzel vagy azzal van, egyáltalán nem is foglalkozom ezzel, és ha annyira boldog vagyok, akkor azt sem hangoztatom ennyire, nem kiabálom szét. Nem értem. A kérdést is azért írtam ki, hogy hátha a válaszokból juthatok valamire, hogy most mi fog történni, mire számítsak… zûrzavar van a fejemben…
A kérdező hozzászólása: Amikor én megismertem õt, 22 voltam. Nekem elég nehéz gyerekkorom volt, nagymamámmal és nagynénémmel nevelkedtem, nagymamám 14 éves koromban elment, nagynéném megházasodott, és egymagam maradtam, 15 évesen, egyedül álltam talpra, csináltam meg az egyetemet, nyelvvizsgáztam, és dolgoztam hogy meg tudjak élni. Ez a srác mindig azt hajtogatta, hogy õ biztonságot teremt majd nekem, és én annyira kötõdtem hozzá, hogy ezért nézhettem el neki mindig mindent. Nagyon tõle tettem függõvé mindent, én azt hittem, végre biztonságban leszek, végre egy biztos pont az életemben. És mindig azt hittem hogy majd megváltozik, és nem lesz több. De én 26 éves fejjel nem tudom megérteni, hogy engem elhagy azért, mert õszerinte nem vagyok biztos pont, mert én nem tudok neki nyugalmat biztosítani, mert azzal hogy elmegyek valahova a barátaimmal azt bizonyítom neki hogy nem lennék jó családanya, ezt mondta. És azt nem értem, hogy egy 20 éves lánytól mit vár? Hogy otthon ül majd neki? Az a lány soha nem dolgozott, az egyetemet sem fejezi be mert sminkes akar lenni… annyira szeretném, ha egyszer ráébredne, hogy mit csinált, és vissza akarna jönni, és talán én akkor tudnám lezárni, amikor ott elküldhetném. De õ most boldog, és állítja hogy az a lány tökéletes, õ nem olyan, hogy eljárogat, mindenben tökéletes, stb… és nekem nem a korkülönbséggel van a bajom, mert a pasi 50 lenne a lány meg 35 pl, még oké, de 20 éves a lány… nem hiszem hogy 21 22 évesen gyereket szülne neki… már közöttünk is problémákat okozott a korkülönbség.. annyira nem értem… fog még jelentkezni felém? Fog még akarni, le fog neki esni, hogy én lehet tényleg biztos családot adtam volna neki? Le fog esni neki hogy az a lány tényleg fiatal? Elõbb utóbb elmúlik az újdonság varázsa, elõbb utóbb kiesik a csontváz a szekrénybõl. És szerintem vele is meg fogja csinálni azokat mint velem, ugyan úgy szüksége lesz más lányok csöpögésére, ugyan úgy elõ fognak jönni a hajlamai, ugyan úgy nem fogja elengedni õt sem ha el akar menni a barátaival… szerintem. Mert 36 évesen már nem változik annyira az ember. És szerintem a lány is csak azt élvezi hogy viszi ide oda, fizet mindent, és ezért persze hogy azt játssza amit a pasi látni akar. De együtt lakva ez már más, mint amikor még csak találkozgattak. És az sem véletlen hogy annyiszor visszajött hozzám a pasi, ha annyira tökéletes lenne a lány, akkor nem jött volna mindig vissza hogy szeret engem.. annyira szeretném hogy leessen neki, és jöjjön még, akarjon még engem…
"Lesz még hogy kapar utánam?" 50%, vagy igen, vagy nem. Addig is keress jobbat, hátha találsz õ sem csinál most mást, gondolom a 20-aska ropogósabb, mint te és/vagy többet bevállal mint te.
Fruu.. ez egy beteg ember. Nõi paróka..nárcisztikus../hányadék/ [link] Zárkózz el tõle, mert csak nagyon nagy szenvedés vár itt rád!! Tedd alkalmassá magad, hogy nyitott lehess egy új és szép és jó kapcsolatra.
Mivel mindkettõtök elég kevés intelligenciával rendelkezõ ösztönlény, bármi lehetséges a jövõben, akár még újra össze is jöhettek.
egyikõtök sem normális bármi lehetséges!
36 éves és most egy 16 évvel fiatalabb lánnyal kezd? Hát azt hiszem igazi példája annak hogy ha nem is a pénz akkor a friss hús nyer. Tipikus majd 50 évesen is 20 éves kellene neki csak akkor már nem megy :)
Fruu... most biztos nagyon fáj a szíved, és nem lesz vigasztaló, de elég hamar ráébredsz: jó, hogy megszabadultál tõle.. Gyógyulást kívánok ebbõl a sebet okozó kapcsolatból, és utána gyógyultan várd a tiszta, szép szerelmet!
A kérdező hozzászólása: A sztori folytatása: Volt nagyon sok nagyon jó idõszakunk és sok rossz is, amik azért voltak, mert ha én el akartam hagyni, akkor mindig visszasírta magát, ha pedig õ akart elmenni, akkor én könyörögtem vissza magam. Ezek a viták általában abból származtak, hogy mindig volt valami nõ ami kiderült. Ezek a nõk igazából arra kellettek neki, hogy kielégítse önimádatát. Amikor én megismertem õt, még egy egyszerû egyetemi tanársegéd volt, viszont ekkor már jóval magasabb pozícióban volt, és rengeteget keresett, rengeteg pénze volt már, BMW, bármit megtehetett. És õ tõlem is azt várta el hogy minden reggel elájuljak hogy õ milyen jól néz ki, hogy kb istenítsem, hogy õ a legjobb és legszebb és legesleges… Az utóbbi kb 2 évben 4 nõ volt, akirõl tudok. Ezekkel csak találkozgatott, levelezgetett, elvitte strandra, kajálni, hasonlók. És közben mindig az volt, hogy õ befejezte velem. Új életet kezd, stb. Aztán mikor kiderült, hogy nekem van valakim, persze mindig vissza akart jönni. Idén májusban is kiderült egy lány. Neki az edzéseire járt, meg volt állítólag nála kézimeccset nézni. Mikor ez kiderült, elõször még elvoltam ezzel a tudattal, de júniusban elhagytam, mondván hogy ez már túl sok nekem.. akkor sírt, hogy ne hagyjam el, de elhagytam. És késõbb összejöttem egy sráccal, akivel együtt voltam kb 5-6 hetet, amikor a volt párommal összefutottunk. Megvolt a nagy egymásra borulás, és hogy õ az én karjaimban érzi igazán otthon magát (mert hogy õ valahonnan összeszedett egy lányt, akivel járkált a nyáron erre arra, de semmi komoly..), és hogy hagyjam ott akivel összejöttem közben, és legyek vele, õ eljegyez, magához költöztet, stb.. Én mondtam neki, hogy nem, de aztán rá egy héttel csak összejöttem vele újra. Ez volt augusztusban. Itt volt kb egy két hét ami nagyon jó volt, utána elõjött hogy én nem adtam be neki rögtön a derekam, nem választottam rögtön õt, és persze utána elõjött ismét a lány is, és majd két hónap telt el azzal, hogy azt sem tudta mit akar, hol el akart hagyni, akkor én írtam neki nap mint nap egy halom emailt, hogy mi összetartozunk, stb, és amikor abbahagytam a levélrohamot és a meggyõzõ rohamot, akkor mindig jött õ, hogy szeret, és próbáljuk meg, aztán megint elõjött a lány, én megint minden erõmmel bizonyítottam, hogy márpedig én vagyok neki a tökéletes. Aztán az egyik csütörtöki napon eldöntöttem hogy énbelõlem nem fog hülyét csinálni, megírtam neki hogy feladom. Másnap sírva hívott fel hogy szeret és miért csináljuk ezt egymással, és addig nem utazik haza hétvégére míg nem látott, stb.. nem találkoztam vele. Szombaton felhívott, kérdezte, hogy mit fogok csinálni este. Mondtam neki hogy bemegyek a városba, kérdezte hogy megyek e bulizni, mondtam neki, hogy nem tudom, lehet. Erre úgy kiakadt, hogy én ezzel akarom neki bizonyítani hogy milyen jó családanya lennék, hogy nekem ez az életem, stb… (megjegyzem, ebben az évben 3szor ha voltam..), és lecsapta a telefont, ki is kapcsolta, én újra emaileket írogattam neki, vasárnap került elõ. Felhívott, hogy õ elutazott szombat délután a lánnyal, és most is épp odaért hozzá, hagyjam õket most már békén.. lerakta, kikapcsolta. Én írtam neki ismét egy emailt, hogy oké, legyen így. 10 perc múlva ott volt nálam. Nagyon ideges volt, de nem tudta megmondani miért jött, azt mondta, hogy azért jött, mert nem érti miért kell ilyen csúnyán elválnunk, (mert írtam neki, hogy ne higgye hogy el vagyok veszve, ezek után szépen visszaírok azoknak a fiúknak akik írnak nekem), hogy én hogy merészelem hogy miközben neki bizonyítok, másokkal csetelek (mellesleg õ a lánnyal találkozgatott…), és hogy ne higyjem hogy õ azért jött mert bármit is akar tõlem, és hülye vagyok ha nem tudom miért jött. És hogy én beérem egy hajléktalannal akkor õ ennek örül, stb, majd elviharzott. Rákövetkezõ szerdán még felhívtam hogy amiket a lakásban összeszedtem visszaadnám neki, a reakció: égessem el, dobjam ki, hagyjam õt békén, tud ám arról hogy én mikor kivel kavartam, hogy képzeltem, k…va vagyok, neki komoly kapcsolata van, stb.. mondom jó. Persze barátaimmal beszéltem sokat, nehéz volt mindez nekem. Azt is tudom hogy azon a hétvégén otthon volt a szüleivel. Majd hétfõn, ír nekem egy lány a fb on, hogy hívjam már fel. Azt mondta, hogy írt a srácnak pénteken hogy boldog névnapot, és akkor reggel (hétfõn) írt neki vissza, hogy ne haragudjon hogy eddig nem válaszolt, de egy gyönyörû wellnesshétvégén volt a barátnõjével, és nem mellesleg õ annyira boldog hogy még aznap össze is költöznek… Mondom mi? Persze elkezdtem minden közös ismerõst felhívni, hogy mi ez, és egyáltalán miért ír annak a csajnak akivel fél éve nem beszélt, elõször azt hittem azért, mert tudja hogy visszamondja nekem, és ezzel elérheti hogy újra kaparjak utána. De mint kiderült, tényleg valami összeköltözés volt (rá 10 napra hogy engem hívott sírva, hogy szeret…), és az a lány ráadásul az, aki miatt még májusban otthagytam… és mint kiderült, ez a dolog mindig is volt, nyáron is ez a lány volt, és szépen átvert mindkettõnket. Nagyon fontos még ehhez az egészhez, hogy a pasi akirõl írtam 36 éves, és az új lány pedig 20. És én azért lettem pattintva elméletileg, mert én nem vagyok túl hiteles, és õ már családra és nyugodt légkörre, gyerekre vágyik. És most õ boldog, az a lány tökéletes, és most õ úgy érzi megtalálta… de mindeközben persze a közös ismerõsünknél érdeklõdik, és ki van akadva hogy pl találkoztam azzal a sráccal akivel még az elején összejöttem, és hogy én hazuttolom meg magam… és õ most boldog, és tojik rám, átlendült, stb…stb… de most komolyan… 20 éves a lány. De még ha olyan lenne, amilyennek beállította, mert azt mondta, hogy az a lány mennyire egyszerû és szolíd, és õ nem olyan hogy bulizni jár, és hívõ, és jövõre már gyereket szülne neki… aha.. akárkit kérdeztem errõl a lányról, egy sem mondta hogy igen okos, vagy igen, kedves, mindenki azt mondta, hogy öntelt, nagyra van magától, és zakkant, és mindig az kellett neki ami a másé, és ne higyjem hogy hosszú életû lesz ez közöttük. A lánynak szõke póthaja van, és a fb profilja is egyértelmûen arról szól, hogy kivan magától. Nyilván azért kell neki, mert a volt párom pénzes, nem gondolom hogy maga az ember miatt kellene neki. Nem tudom mit gondoljak. Meddig fog ez tartani, fog e még a volt párom akarni visszajönni, rá fog e jönni, hogy mit veszített velem, mit gondoljak, mi fog történni szerintetek?
Szerintem ne akard, hogy kaparjon utánad!!! Inkább lépj tovább! Szerintem nem teljesen normális.
Fruu! Ez borzasztó - jó hogy megszabadultál ettõl az alaktól! Megmondom, miért van a 20 évessel: mert az a lány még nem jött rá, ez egy beteg torz ember, és a jónak látszó külsõségek elvették az eszét. Szegény lány, õt is sajnálom. Lealázó, ahogy a családodról, múltadról beszél. Megszabadultál egy életed nyomorító alaktól. Nyugodj meg. Higgadj le. Foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz. Milyen zenét szeretsz? azt hallgasd. Ne akarj most semmit sem megoldani. Pár nap múlva észhez térsz: magad is látni fogod, hogy jobb így. Fiatal vagy, fogsz találkozni olyannal pár hónap múlva, akivel szeretitek egymást!

Van köztetek olyan, aki hosszú ideje (hónapok óta) nem volt együtt a párjával, és babát szeretnétek? Ha második alkalommal összejönne, az gond lenne?

Úgy értem nembaj, ha a kis fickók nem cserélõdtek sûrûn :)??

Legjobb válasz: Én voltam így, hogy több hónapig nem voltam együtt a párommal, aztánmikor újra együtt voltunk, azonnal terhes lettem, de csak 2 hónapig tartott, missed ab lett a vége. Sajnos :-( Egyébként lehet, hogy nincs benne semmi összefüggés.

Én voltam így, hogy több hónapig nem voltam együtt a párommal, aztánmikor újra együtt voltunk, azonnal terhes lettem, de csak 2 hónapig tartott, missed ab lett a vége. Sajnos :-( Egyébként lehet, hogy nincs benne semmi összefüggés.
Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de ha egy kapcsolatban hónapok óta nincs szex, akkor ott olyan gond(ok) vannak, hogy nem biztos, hogy gyereket kellene vállalni mielõtt ez a probléma megoldódik. Másrészrõl kérdezõ, te se legyél vak, attól, hogy veled nem szexelt, egy férfi rendszeresen maszturbál, tehát nem hónapok óta áll benne a spermium abban biztos lehetsz :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ válaszoló nagyon sajnálom, ami veled történt :( Második: szerencsés vagy, hogy ilyen sok szabadidõd van, de nem kértem párkapcsolati tanácsokat ;)
2es, attól még, h nem vtak együtt, nem azt jelenti, h rossz a kapcsolatuk, bármi lehet az oka, akár külföldi munka pl...nem kell mindjárt oktatni, majd tudják õk, h jöhet e a gyerek v sem.
Lehet, hogy külföldön, kórházban, börtönben stb. van a párja ez igaz, nem írta. De ettõl függetlenül biztos, hogy a pasi kiveri rendszeresen, hiszen a szex természetes igénye mind nõnek, mind férfinak. Tehát egyáltalán nem beszélhetünk hónapok óta álló spermiumokról.

Mivel ajándékozzam meg a páromat (ő a férfi)? Ez az első szülinapja mióta együtt vagyunk. Te mit vettél a párod "első" születésnapjára?

Sziasztok! Közeledik a párom születésnapja és egyelőre tanácstalan vagyok, hogy mivel lephetném meg. 7 hónapja vagyunk együtt, 34 éves lesz. Különsebb hobbija nincs. Előre is köszönöm a tippeket!

Legjobb válasz: Mikor az én szülinapom volt akkor egy hete voltunk együtt, akkor egy szív bonbont kaptam, mikor az övé volt mi is kb 7 hónapja voltunk együtt. ha jól emlékszem egy tortát sütöttem neki és gyertyafényes vacsi volt.

Mikor az én szülinapom volt akkor egy hete voltunk együtt, akkor egy szív bonbont kaptam, mikor az övé volt mi is kb 7 hónapja voltunk együtt. ha jól emlékszem egy tortát sütöttem neki és gyertyafényes vacsi volt.
Mi pöccre pontosan 7 hónapja voltunk együtt akkor. :D Én meglepi bulit szerveztem neki. Tudtam, hogy vannak dolgok amiket régóta szeretne, de már nem emlékszem mit adtam neki. Viszont érdemes kipuhatolózni miket szeret. Ha van autója esetleg abba valamit, ezüst karlánc, óra, valamilyen alkoholt (egy jobbféle bort, pezsgõt vagy akár valami rövidet). Bár az is elég jó ötlet, hogy tortát sütsz neki és gyertyafényes vacsi. Bár én inkább elmennék egy nem túl drága, de mégis jó étterembe vele, ott meginni egy pezsgõt, és esetleg aznapra csináltatsz (vagy sütsz) tortát. Általában belemennek, hogy a végén felszolgálják azt, de azért kérdezd meg. Ezek után elvihetnéd egy éjszakai fürdõbe. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket. : )
Én élményt adnék: - vacsora/torta-te sütöd, fõzöd - színház, mozi, koncert jegy - kirándulás - ha szereti a krimiket benebezhettek egy nyomozós játékba ( több helyen is van Peste ) vagy te is csinalhatod, hogyvvégig vezeted azokon a helyeken melyekhez emlék fûz. Közben te várod a végén. Az instukciókat plakátokról, emberektõl (pl. :pincér), levelekbõl, rejtvényekbõl kapja. - wellness hétvége, nap - masszázs - tanfolyam - közös társastánc tanfolyam, de persze csak ha szetet táncolni - könyv

Normális, ha nem töltöttük együtt a karácsonyt a párommal?

A párom és én nem lakunk együtt, sőt még egy városban sem. De azért hetente, kéthetente találkozunk. Már 2 éve együtt vagyunk, és a jövőben tervezzük az összeköltözést is. Én egyedül élek, ő a családjával. Szerintetek jogosan esik nekem rosszul, hogy ő a családjával töltötte a karácsonyt és nem velem? Vagy ha nem vagyunk házasok, nem vagyunk egy család, normális, hogy nincs is velem karácsonykor.... ?

Legjobb válasz: Minden családban más a felfogás ilyen dolgokban, sok helyen a szenteste tényleg "szent" és csak a családról szól. Ettõl nem kellene rosszul érezned magad,amíg nem éltek együtt vagy nincs eljegyzés, addig a szülõk sok esetben nem tartanak a család tagjának. Nálunk is ez van, de engem nem zavar. Mi is 2 éve vagyunk együtt, jövõre költözünk össze. Mi külön töltjük a karácsonyt, majd csak 27-én talizunk, mivel rokonról rokonra járunk ilyenkor. Inkább élvezem a szüleimmel, tesóimmal való karácsonyozást amíg lehet. Még épp elégszer lesz közös karácsonyom a párommal :) Az persze más dolog, ha egyedül voltál otthon szenteste és ezt a párod szülei tudták és nem hívtak meg. Az elég tapintatlan dolog. 22/L

Minden családban más a felfogás ilyen dolgokban, sok helyen a szenteste tényleg "szent" és csak a családról szól. Ettõl nem kellene rosszul érezned magad, amíg nem éltek együtt vagy nincs eljegyzés, addig a szülõk sok esetben nem tartanak a család tagjának. Nálunk is ez van, de engem nem zavar. Mi is 2 éve vagyunk együtt, jövõre költözünk össze. Mi külön töltjük a karácsonyt, majd csak 27-én talizunk, mivel rokonról rokonra járunk ilyenkor. Inkább élvezem a szüleimmel, tesóimmal való karácsonyozást amíg lehet. Még épp elégszer lesz közös karácsonyom a párommal :) Az persze más dolog, ha egyedül voltál otthon szenteste és ezt a párod szülei tudták és nem hívtak meg. Az elég tapintatlan dolog. 22/L
Ha nem mutatott még be a családjának, akkor még valahol elfogadható, hogy nem netél vele. De pl.: nálunk már az elsõ karácsonyt is együtt töltöttük ( már össze voltunk költözve), mentünk elõször anyumékhoz, utána az Õ szüleihez. S idén is így van. Tegnap a szüleinél volt, ma már neki dolgoznia kell, de délután átjön anyumékhoz. Attól még, hogy nem vagyunk házasok, egy pár vagyunk, s a szüleivel is jó a viszonyom.
Nekem azért kicsit fura, hogy nem hívott meg magukhoz, hisz két éve együtt vagytok.Különösen ha te nem mentél haza a szüleidhez, családodhoz. Én nem tudnám elviselni, hogy Karácsonykor én a családommal ünnepeljek, a párom pedig otthon egyedül? Nekem ez furi. De azért remélem így Karácsony másnapján találkoztok. Boldog Karácsonyt!
Miért múlt idõben írod? Karácsony ma és holnap van, tegnap még szenteste volt, amit szûk családi körben szokás ünnepelni. Teljesen normális, hogy te a saját családoddal, õ meg az õ családjával töltötte. Nekünk abban az évben volt az elsõ közös szentesténk, amikor összeköltöztünk.
igen/nem/igen
Te hol voltál? Egyedül vagy a saját családoddal? Mi 4 év után házasodtunk össze, addig mindenki a saját szüleivel szentestézett, és 25-én vagy 26-án találkoztunk. Az esküvõ után, amíg nem volt gyerek, elmentünk 24-én mindkét szülõhöz, most meg, hogy már hárman (lassan négyen :) ) vagyunk, külön töltjük a szentestét. Szerintem ez így normális. Még nem vagytok egy család. Persze, ha neked nincs családod, és egyedül voltál tegnap, akkor meghívhatott volna magához, de ha nem ez a helyzet, akkor jogosan járt el, szerintem.
Normális. A karácsony családi ünnep, és te nem tartozol a családhoz. Csak barátnõ vagy, nem feleség. Csupán a párodhoz tartozol.
Szerintem nem normális. Mi már elsõ évben is szentestét együtt töltöttük, pedig nem élünk együtt, azután másnap mentünk a családunkhoz. Ha együtt vagyok valakivel, szeretem, hozzám tartozik, elképzelni sem tudom, hogy a szeretet ünnepén a szentestét ne vele töltsem.
3.válaszadó De undorító egy ember lehetsz, miért kell ilyenekkel sértegetni, hogy"nem tartozol a családjához"?Ez nyilvánvaló neki is, de igaza van a kérdezõnek.
Furcsa, hogy csaladja nem hivott meg.
12-26 00:18 Egy nagy zöld kéz! :) Hogy én miért nem találok magamnak egy ilyen kedves, megértõ asszonyt...
Kedves 19-es, itt a huszas. Ha elfogadsz egy jótanácsot egy negyvenéves nõtõl, 17 év együttéléssel (ebbõl 15 házasság), egy férjjel, három kölyökkel, két kutyával és egy akváriummal... A karácsony a pasik nagy többségének nyíg. Utálják. Utálják, hogy a sportújság nem fér el az adventi koszorútól az asztalon, utálják, hogy sorbaállhatnak élõ pontyért, akit ráadásul õk is fognak kupán vágni és kibelezni. Utálják, hogy cepelhetik haza a fát, faraghatják bele a talpba, kerülgethetik a potyogó tûleveleket és hallgathatják 3 napig a rokonokat. Utálják, hogy agyalni kell már megint az ajándékokon. Nekik ez nem ünnep, hanem szenvedés. Nem készülnek rá, nem érdekli õket. Ebbõl csak a nõk csinálnak felhajtást. Igen, egy pasinak fel kell hívni a figyelmét arra, hogy mit szeretnél karácsonykor. Mert õk - szívük szerint - a naptárból is törölnék, hacsak nincs vallásos elhivatottság a karácsony megünneplésére, és három napos ünnepélyes tévé elõtti sörözéssel ünnepelnék. Higgy nekem!!
19-es vagyok. Az utolsónak üzenem, hogy van valami abban, amit ír. Nekem legnagyobb hibám, hogy nem szólok, ha nem tetszik valami, mert félek, hogy veszekedés lesz belõle. Ebbõl viszont az keletkezik, hogy hónapokig csak fojtom vissza magamba a problémákat, aztán meg egy pillanatban felrobbanok és néznek rám nagy szemekkel, hogy "Ennek eddig semmi baja nem volt, most mi ez a hiszti?" Szóval igen, nagy igazság, hogy mindent meg kell beszélni, viszont ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha egy felnõtt ember figyelmét fel kell hívni arra, hogy a karácsonyt az ember együtt szeretné tölteni a párjával, ott már gondok vannak. Ergo ha csak azért van velem a párom ünnepekkor, mert én kibalhéztam magamnak, akkor inkább hagyjuk.
Igaza van a 20as válaszolónak Ha egyedül vagyok, kinyitom a számat hogy drágám, x idõ után együttlakástól függetlenül, de szeretném veled tölteni a karácsonyt, illetve a rokonokkal. Ha párom és az anyukája nem mondja már elõtte egy hónappal hogy 26-án a nagy családi ebéden hol az én helyem (ültetés van, hiába csak 15 fõ), és hogy ha addig nem békülök ki a szüleimmel akkor ott a helyem velük szenteste, akkor kinyitom a szám és megkérdezem hogy velük tölthetem-e. 18-as voltam
*utolsó elõtti
Kedves utolsó! Nem akarlak megsérteni, de a leírtak alapján a párodnak csak huszadrangú személy vagy az életében, magyarul nem igazán érdekli, minek örülnél, mi lenne jó neked, kizárólag magával foglalkozik. Én biztos elgondolkodnék, mit is akarok egy ilyen embertõl hosszú távon.
Ne haragudjatok, de magatoknak csináljátok a cirkuszt. Ha nem vagytok képesek értelmesen megbeszélni egy ilyen kaliberû dolgot (ami, már elnézést, nem túl fajsúlyos), akkor mi a fenére számítotok sokkal komolyabb kérdésekben? Álljatok a sarkatokra. Ha pedig elutasító választ kaptok, akkor vagy elfogadjátok és hazamentek a saját családotokhoz, vagy dobjátok a partnert. Más kérdés, hogy emiatt sosem dobnám a pasit. Mivel az egész karácsony-téma nem izgat...
Akár én is kiírhattam volna a kérdést annyi különbséggel, hogy mi másfél éve vagyunk együtt. A szentestét egyedül töltöttem (egyedül élek), a családom ma jött át hozzám, természetesen velük együtt áthívtam a páromat is. Jött, kedves volt, aranyos, de láttam rajta, hogy csakis a kedvemért tette meg mindezt és ahogyan a családom elment, már ment õ is, mondván? "A nõvéremék várnak." Aztán hozzátette, hogy holnap átjön ugyan, de csak este, mert napközben a nagypapához mennek. Engem csak az zavar, hogy õ láthatóan bele sem gondol, hogy míg õ család-partizik, én egyedül ülök itthon. Ma nagyon kellemetlen helyzet adódott, megjegyeztem, hogy nem szeretnék egyedül lenni holnap, erre õ megszólalt, hogy ez biztos neki szólt. Ezt anyukám azzal tetézte meg, hogy azt mondta neki: "Hát, meg tudom érteni, én sem szeretnék egyedül lenni!" Ezek után odajött hozzám és azt mondta: "Ha gondolod, átjöhetsz te is a papához!" Hát köszönöm, így nem...
Mi fél év után vagyunk hasonlóan, én egyedül lakom, õ még szülõkkel. De nekünk evidens volt hogy mivel saját szüleimhez nem megyek, igy vele és a szüleivel vagyok karácsonykor, eszébe nem jutott volna egyedül hagyni. Igen, fél év után belefértem a szûk családi vacsiba, négyen voltunk igy.Ma hazahozott estére mert dolgom volt, holnap délelõtt megyek vissza hozzájuk.Ha kértem volna, marad velem éjjelre ma, ne legyek egyedül, de dolgoznom kell sajnos.De egy kis minifát feldiszitettük nekem is itthon. Én nem tudnám a párom egyedül hagyni karácsonyra.Pedig mi alig fél éve vagyunk együtt.
Hetente-kéthetente találkoznak, nem élnek együtt. A szenteste a szûk családé, nem a barátoké. Nem fura, ez a természetes. A legjobb barátnõmmel sem találkozom szenteste, pedig azzal is van olyan jó kapcsolatom, mint a pasimmal, még ha más természetû is.:-) Sem õ, sem a családja nem tekinti családtagnak egyelõre, ezt kell elfogadni.
* õ is
Mi sem élünk egy városban, én is a családommal töltöm az ünnepeket és õ, én viszont kedden átmegyek hozzájuk és együtt fogunk szilveszterezni. :) Nekem így is jól telik a karácsony! 19L és 21F, 1 éve együtt
Szenteste a legszûkebb családdal. Ti még nem vagytok egy család. Hogy nem hagyta ott a családját, az természetes. Ha te az õ családjával nagyon jó kapcsolatban vagy, akkor meg kellett volna hívnia. Viszont ha a családtagok többségével csaképp ismeritek egymást, akkor így helyes, hogy nem erõszakolt rá téged a családra. A mai és/vagy holnapi napot azért illik veled töltenie.
Ja, egyedül élsz? Akkor is bízd rá, h meg szeretne-e hívni, v sem. Én meghívnám a párom, de csak ha a "családom" nem ellenezné. Amennyiben igen, akkor az ajándékozást követõen kicsit átmennék hozzá, h ne legyen egyedül.
Normális, tekintve, h tegnap nem volt karácsony, az ma és holnap lesz. Szentestét a családdal szokás tölteni, amíg nem éltek együtt, nem a barátnõvel.
Nem normalis, fõleg ha egyedül élsz.
3-as válaszoló te mekkora tirpák lehetsz az életben is.Mi 10 éve vagyunk együtt a párommal, de nem házasodtunk össze, akkor mi is csak szimplán járunk igaz, nem vagyunk igazi család.Mekkora egy ökör vagy! Tisztelt kérdezõ!nem irigyellek a kapcsolatod miatt, ez a hetente kéthetente találkozunk, nem hangzik túl jól, és szerintem ennyi idõs kapcsolatban, igen már elengedhetetlen, hogy együtt töltsétek a karácsonyt.Hiszen összetartoztok, és ez a szeretet ünnepe, amit azokkal a személyekkel töltünk akiket szeretünk.Nem értem, hogy a párod családja miért nem hívott meg, vagy a párod miért nem veled tölti ezt a fontos estét.hiszen a családjával, él velük az év 365 napján találkozhat, veled meg alkalmanként.Én ezt nem találom normálisnak.

Három alkalommal ugy voltunk együtt a párommal, hogy nem használtunk gumit, elmenni ugyan nem ment el bennem, de utána ugyan ugy vissza tette. Sperma maradthatott a himvesszőben? A kismama. Hu szerint termékeny napokon voltunk pont igy együtt.

Vajon igy hány % esélyem van a teherbe eséshez?

Legjobb válasz: 25%, ennyi minden egészséges párnak, ha szexel, akár akar gyereket, akár nem, amit írsz, hogy pont "jókor" voltatok együtt még növeli is az esélyt!

25%, ennyi minden egészséges párnak, ha szexel, akár akar gyereket, akár nem, amit írsz, hogy pont "jókor" voltatok együtt még növeli is az esélyt!
A kérdező hozzászólása: Nem felelõtlenségbõl csináltuk, már szeretnénk babót, hamarosan élesbe is csináljuk, azért merünk már igy is szexelni!!De azért köszönöm!!
Szia. Hátha nem ment el benned csak rajtad kívûl és utána visszatette de nem töröltétek le elötte akkor van esély rá nem is kicsi fõleg akkor ha mind a 3 alkalommla így csináltátok , én nem foglak piszkálni érte lesznekl majd itt olyanok akik megteszik én csak annyit mondok neked hogy legközelebb ne legyél iylen felelõtlen azon az 1 percen amig a gumit felhuzzátok semmi nem fog múlni attól még ugy olyan jó lesz az együtt lét , és az esetleges nem kívánt terhesség tönkreteheti az egész életét az embernek , biztos te sem szeretnéd ha ez történne veled. De ha nem vagy biztos a dolgodban akkor keress fel egy nõgyógyászt mert ha idõben mész ir majd fel esemény utáni tabit. Kívánom neked hogy ugy legyen ahogy te szeretnéd. Üdvözlettel: Ild

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, eddig óvszerrel szeretkeztünk, de egy hete elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát. Szeretnék óvszer nélkül együtt lenni a párommal, de valamiért nem merek.Tanács?

Õ már nagyon várja, de nekem fenntartásaim vannak. A másik kérdésem az lenne, f?leg a lányokhoz akik fogamzásgátlóval szeretkeznek, hogy amikor belétek élvez a párotok, akkor utána kimossátok? vagy mi lesz a "bentlév?séggel"? Gondolom az lenne a leghigiénikusabb, ha utána meg lenne mosva, de ha esetleg erre nincs lehet?ség mindig az nagy gáz?

Legjobb válasz: Az 1hónapot mindenképp várjátok ki,csak onnantól szabad h gumi nélkül csináljátok.Amikor az 1. levél elfogy.Nincs benne semmi rossz,sõt közelebb érzed magadhoz a párod.Ne félj tõle,jó lesz.

Az 1hónapot mindenképp várjátok ki, csak onnantól szabad h gumi nélkül csináljátok.Amikor az 1. levél elfogy.Nincs benne semmi rossz, sõt közelebb érzed magadhoz a párod.Ne félj tõle, jó lesz.
Az a "bentlevõség" ahol bement ott ki is fog folyni.Ha nem is rögtön de idõvel.Sex után zuhany de ne irrigálj minden sex után. A végén tönkreteszed a természetes védõközeget a hüvelybe.A gyakori irrigálás káros is lehet.
Nyugi velem is ez volt. :) De igaza van az elõttem szólónak várjátok ki az elsõ hónapot! Az a biztos. Utána annyi feladatod h rendszeresen beveszed és nem lesz baj (meg ha nem jön közbe semmi hányás, hasmenés más gyógyszer pl: antibiotikum). Hát ami bemegy az kijön.:D:D Mondjuk ha nálunk nincs lehetõség fürdeni akkor párom még elõtte kiveszi és akkor nem belém élvezz... hanem máshova.... nah pixpix
A biztonság kedvéért várjátok ki az egy hónapot, utána bátran csinálhatjátok, mert nem fogsz teherbe esni! Ezerszer jobb érzés, mint gumiban, el sem lehet mondani! A bentlévõséggel kapcs: majd kifolyik szép lassan, nem kell rögtön a zuhany alá ugrani, kivétel persze, ha még szeretnétek a zuhany alatt esetleg folytatni! Nálunk mindig van papírzsepi, és megtöröljük magunkat, vagy elmegyek a mosdóba és egy intim törlõkendõvel letörölgetem magam (ha olyan a combom vagy a hasam). Én minden nap használok tisztasági betétet, így a bugyim sem lesz olyan, ha másnap még kiürül! De nem olyan vészes, nehogy azt hidd, hogy majd folyik mint a patak! Csak pár csepp!!!
Ne aggódj amiatt, hogy a párod belédélvez. Az az egyik legjobb érzés, mikor a párom elmegy bennem... imádom. Viszont utána ne rohanj rögtön a mosdóba mosakodni, mert azt a pasik nem igazán díjazzák. Én olyankor még hozzábújok a páromhoz, együtt fekszünk egy kicsit átkarolva, aztán vagy együtt zuhanyozunk, vagy késõbb elmegyek mosdóba és megmosakszom, de nem is mindig. A reggeli zuhanyzás is megteszi, ha úgy alszunk el.
A legtöbb fogamzásgátló már az elsõ szem után véd, de ha ez nem így van, biztos elmondta a nõgyógyász, vagy rá van írva. A félelmeiddel meg csak magadnak és a párodnak teszel rosszat. Engedd el magad és élvezd a szexet. És szex után legyen a közelben 2-3 papírzsepi. :) A barátnõm imádja ha belé megyek, lábával, kezével, szinte magához kulcsol.

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Milyen időközönként vagy együtt a pároddal?

Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik már több éve együtt vannak. Milyen sűrű az intimitás a kapcsolatotokban? Mi lassan 3 éve leszünk együtt, de mostanában sajnos elég ritkák az együttlétek, ha van is hetente-kéthetente 1x. Akkor is egy gyors valami. Nagyon szeretem a párom és ő is engem, de úgy érzem ezen a téren már nem vagyunk a toppon. Ez teljesen elveszi az önbizalmam. Volt már valaki hasonló cipőben? És ha igen hogy oldottátok meg? Nem akarom elhagyni!

Legjobb válasz: Mi is 3 éve vagyunk együtt, átlag heti 3 alkalommal vagyunk együtt. Ez nálunk régebben sem volt több, sem kevesebb, ezt a szintet kb. tartjuk és elégedettek vagyunk. Szerintem beszéld meg vele, mindenképp attól lesz tartós a kapcsolat, ha megbeszélitek a problémákat. Nem kell szégyelni, hisz a párod. Ha csak magadba fojtod, egyre rosszabb lesz és a kapcsolat is egyre romlik majd. Nem is kell elhagyni! Beszélj vele! Remélem, rendezõdnek a dolgaitok!

9 éve vagyunk házasok. Most a minden másnap, mert tervezzük a kistesót. De elötte is mindig megvolt a heti 3. Üljetek le beszéljétek meg, hogy miért alakulhatott ez így, és próbáljátok meg együtt tenni ellene! Sok sikert! 28/N
Mi is 3 éve vagyunk együtt, átlag heti 3 alkalommal vagyunk együtt. Ez nálunk régebben sem volt több, sem kevesebb, ezt a szintet kb. tartjuk és elégedettek vagyunk. Szerintem beszéld meg vele, mindenképp attól lesz tartós a kapcsolat, ha megbeszélitek a problémákat. Nem kell szégyelni, hisz a párod. Ha csak magadba fojtod, egyre rosszabb lesz és a kapcsolat is egyre romlik majd. Nem is kell elhagyni! Beszélj vele! Remélem, rendezõdnek a dolgaitok!
mi 5 éve vagyunk együtt, átlagban heti 3 , de ez inkább hullámzó van hogy 1 hétig semmi vagy akár 2 aztán minden nap vagy 2-szer, kinek hogy megy. A legegyszerûbb ha kompromisszumot köttök, vagy kezdeményezz többet, általában a pasik nem pattintják le a nõket ilyenkor elég könnyen begerjednek :)
2, 5 éve vagyunk együtt, heti 3-4 alkalom, nekünk ennyi elég. Persze van amikor ránk jön, akkor napi 3 is elõ fordul. Szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat, amint írtad is szeretitek egymást és nem szabad hagynotok, hogy emiatt mennyen tönkre egy amúgy nagyon jól mûködõ kapcsolat! Sok sikert!
Három és fél éve vagyunk együtt. Volt olyan idõszak, amikor havonta egyszer, vagy csak másfél-két hónapban egyszer voltunk együtt. Leültünk, megbeszéltük és lassan bár, de javultak a dolgok, olyannyira, hogy mostanra visszatértünk a heti 6-7 alkalomra. Ennyit igénylünk mindketten, ha éppen olyan idõszakunk van, hogy fáradtabbak vagyunk, akkor van, hogy csak heti egyszer vagyunk együtt. Szerintem beszéljétek meg, attól csak jobb lehet :)
Nem értem, miért haszontalan a válaszom. Azért, mert egyeseknek nem tetszik, attól még így van.
Lassan 6 és fél éve vagyunk együtt. Havi 2 alkalommal bújunk össze. Látom, hogy nem kíván igazán akkor sem. :(
Mi négy éve vagyunk együtt, és kb hetente 3-4 alkalommal vagyunk együtt, úgy hogy a párom a munkája miatt nincs itthon minden nap.
Szia! Mi 3 éve vagyunk együtt, nálunk is volt ilyen idõszak, hogy kb. havonta 2-szer voltunk együtt. Az elég rossz volt, alig találkoztunk. Amúgy attól függ. Ha együtt töltjük a hétvégét akkor kb. napi 3-szor. De minden hétvégét nem tudunk együtt tölteni, így ez 2 hetente van, olyankor péntektõl vasárnapig. Hét közben csak 1-2 órára tudunk találkozni, akkor is csak összefutunk valahol a városban. 20l
hébe, hóba.
volt egy 5 éves kapcsolatom ahol változó volt nagyon, az elején igen sûrûn, akár naponta, vagy naponta többször is csináltuk, majd fokozatosan ritkult, egészen amíg heti, kéthetentire nem csökkent többnyire miattam, mert én akartam már szakítani a végén, és így próbáltam hanyagolni is a szexet is hogy valamennyire egyszerûbb legyen, õ is kiábránduljon belõlem, de nem így sült el. Másik barátnõmmel akivel már egy éve vagyunk együtt szintén változó, vele még nem volt olyan hogy a héten minden nap csináltuk volna, igaz olyan se hogy minden nap találkozhassunk, együtt lehessünk. Neki már gyerekei vannak, válásban van. Találkozni csak éjjel tudunk, vagy amikor a férj viszi el a gyerekeket valahová, mert a gyerekeknek nem akar rólam még szólni amíg a válás teljesen be nem fejezõdik. Így sajnos sokszor kevés energiája van rá, hiszen találkozunk pl este 10 után, nálam marad hajnali 4-5 óráig, addig aludnunk is kell, beszélgetnünk, és szeretkezni is. Így nagyon változó hogy mikor csináljuk, volt hogy egy héten 1 alkalomra volt lehetõség, volt úgy is ilyen hogy 4-5 nap nálam aludt mégis csak egyszer voltunk együtt, és olyan is hogy 3 nap találkoztunk mindháromszor csináltuk.
15 éve vagyunk együtt 1, 5 éve voltam vele együtt utoljára.
Húú érdekes olvasni a hozzászólásokat. Mi a võlegényemmel 3 éve vagyunk együtt. Nálunk is nagyon változó a dolog, van, hogy egy hétig semmi, aztán napokig minden nap, akár többször is. Átlag heti 2-3.
4 éve vagyunk együtt, havonta jó ha összejön 1x. Ti még szerencsések vagytok.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment a zöld kéz, köszönöm, hogy válaszoltatok. Valamin változtatni kell ez 100%, csak még azt nem tudom hogy induljak neki. Próbálok vele beszélni róla, ezt megfogadom! Eszembe jutott még valami! Nem olyan régen tett egy megjegyzést, hogy nem érzi magát jól a bõrében, ugyanis mióta együtt vagyunk sajnos felszedett legalább 15 kilót. Összefügghet ez a két dolog?
9 hozzászóló vagyok ismét. Szerintem összefügghet a plusz kilóval. Lehet õ úgy gondolja, hogy így kiábrándulsz belõle mert nem így ismerted meg, nem így szerettél bele, és emiatt fél, hogy taszítónak találnád, vagy esetleg nem olyan teljesítményt nyújt mint anno. De látom ez legtöbb helyen férfi probléma, hogy felszednek pár kilót az összeköltözés után. :) Nálunk is így van, annyi különbséggel, hogy nem okozott semmi gondot a szexuális életünkben.
elõzõ barátnõm nekem is hízott amikor együtt voltunk, sajnos ha már megszerzünk valakit úgy hisszük nem kell erõfeszítést tenni hogy megtartsuk, a biztonságérzet miatt az ember el lustul. Igen, kevesebbet ad magára, kevesebbet törõdik azzal hogy jól nézzen ki, és annál inkább próbálja élvezni az életet .. amúgy sportoljatok, menjetek el valami táncot tanulni, fussatok, garantált hogy segíteni fog mindkettõtökön, és azon is hogy még sûrûbben együtt legyetek
8 éve vagyunk együtt a férjemmel. átlag a havi 2. van hogy ettõl több, de mostanában sûrûn elõfordul az is, hogy 2 havi 1 lesz a dologból. 27/nõ
Alapból heti 3-4, de most neki a válla fáj ízületi gond miatt, nekem meg mûtétem volt, így átmenetileg lerokkantunk és fizikailag nem sikerült az utóbbi két hétben kivitelezni, mert valamelyikünknek fájt az érintett terület. Remélem lassan meggyógyulunk és össze tudunk valamit hozni, mert én már a falat kaparom :)
Mi 7 éve vagyunk együtt, és nálunk is hullámzó a dolog. volt hogy 1 hónapig semmi, de van hogy hetente 2*. a gyors valamivel nincs gond szerintem abban az esetben ha mondjuk heti 3-szor vagytok együtt, és abból 1 gyors mentet. én szexi fehérnemûvel próbálkoztam.
A mi kapcsolatunk másfél éves és fél éve vagyunk együtt. Eleinte a munkabeosztás miatt volt a heti 1-2 alkalom, de mióta együtt élünk, azóta is maradt ez a szám, nem nõtt meg, sõt talán kevesebb lett. 22L, 27F
'Gyors valami', ez nem gond, ha mindkettõtök ezt igényli, a leírt gyakoriság... ez még belefér :-) Én inkább a ráérõs együttlétet szeretném és szeretem , De mivel a férjem korán eljut a csúcsra ( nem volt ez mindig így, de nem az az ember akivel én sexológushoz fogok járni , aki majd kianalizálja elfojtásait) , így én igencsak nem veszek tudomást az igényeirõl , nem vagyok hajlandó azért a pár percért :-) Én megszoktam , ha Õ nem majd megszökik és nem vicc:-))) Ameddig nem így álltok addig minden oké!
Heti 5-6, amibõl 2 hétköznap, többi hétvége.
7 éve vagyunk együtt. Változó, mert van hogy naponta kétszer is (ez inkább hétvégén jellemzõ), van hogy 2-3 naponta, de akad olyanra is példa, hogy heti egy alkalom. De olyanra még nem volt példa, hogy legalább egy hétig ne lett volna semmi.
2 éve vagyunk együtt, találkozni minden nap találkozunk és 7-bõl 5-6-szor általában együtt is alszunk. A szex fél éve nagyjából havi egyre csökkent. Egyikünk sem kívánja, és amikor csináljuk sem olyan mint régen, alig tudok felizgulni. De amúgy szeretem, emiatt nem tudnám elhagyni. 19/L 24/F
mi több, mint 4, 5 éve. átlag a heti kettõ. de nálunk is hullámzó. Amikor gyógyszert szedtem, havi 2 volt, amikor abba hagytam a bogyót, visszatért a libidóm, heti 2-3-ra visszatértünk. most elég csúnyán beszedtem a náthát, így lassan 3 hete megint semmi :( a párom megértõ szerencsére, amikor próbáltuk, köhögõrohamot kaptam :( úgyhogy egyelõre várni kell. heti kettõ az átlag.
Kapcsolatban mindig többet eszik az ember, és észre sem veszi. Közös vacsora, egy kis sütizés stb...Nem az igénytelenség, vagy nemtörõdömség jele! A plusz kilók okozhatnak libidó csökkenést (másoknál meg nem).Viszont a fentebbi javaslat, hogy mozogjatok együtt, jó ötlet! Nálunk pl nem vált be. A párom egyedül tornázik, én pedig akkor mozgok, ha nincs itthon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!