Találatok a következő kifejezésre: Párommal együtt a (2156 db)

Örökbefogadott babánk lesz, de még nem döntöttem el, hogy vegyek-e szoptanitot. Szoptatni szertnék, de annyira mesterségesnek, természetellenesnek érzem (a párommal együtt) a szoptanitot. Milyen más módszerrel tudjuk még beindítani a tejemet?

Ha van tapasztalatok a szoptanitról, azt is írjátok meg, légyszi. Köszönöm!

Legjobb válasz: Én nem bántani akarok csak kérdezni.Az olvastam,hogy szülés után hogyan is mûködik ez a segédeszköz,azt is olvastam róla,hogy sokszor szájpadhasadékos babáknál hasznos.Neked hogy fogják növelni a prolaktin hormon szintedet,hogy valójában beinduljon a tejed?

Én nem bántani akarok csak kérdezni.Az olvastam, hogy szülés után hogyan is mûködik ez a segédeszköz, azt is olvastam róla, hogy sokszor szájpadhasadékos babáknál hasznos.Neked hogy fogják növelni a prolaktin hormon szintedet, hogy valójában beinduljon a tejed?
Tapasztalatom nincs ugyan ebbe a témába, de szerintem ez a leg jobb megoldás.A melledet így fogja érni az inger és a baba sem lesz csalódott az eredménnyel.Sok sikert hozzá Nektek.Ne érezd természet ellenesnek, mert egy idõ után beindítja a tejet és nem sok különbséget fogsz érezni.Sõt a baba sem.A lényeg, hogy akard és ne add fel.Én szoptatom a babócámat, de 13 hét után is nagyon fájdalmas mégsem érzem azt, h abba kellene hagynom.Amíg csak tudom szoptatok.A baba nem kérte, h élhessen, így szerintem kötelességünk azt adni neki ami a legjobb adottságainknak megfelesõen.Nagyon jó babázást kívánok és kitartást.
Szia! Én sokáig szoptattam.Miért gondolod, hogy rosszabb, ha cumisüvegbõl tápszert kap?Akinek nincs teje az is így csinálja! Én is természetellenesnek érzem és idõpocséklásnak. Jó anya leszel cumisüveggel is!:) De ez a Te döntésed!
http://www.medela.hu/Specetetok/Sns/frames.htm Ezekszerint neked ez jó lenne...Lehet hogy a tejed nem indulna be tõle, de szopizna a baba.
Azt volt a kérdés, hogy milyen módon indíthatná el a tejét. Nem a tápszer. Az L. L. Liga honlapján van cikk az örökbefogadott babák szoptatásáról! 27 hetes kismama
Elsõ vagyok. Ne haragudj, nem bántani akartalak, sõt! Csak tényleg nem értem, ettõl hogyan lesz tejed? Tényleg nem értek hozzá! Felvilágosítanál? Tényleg érdekel..
Beindítani a tejedet?? Szerintem sehogy. A szoptanít sem a tejedet indítja be!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: ha valamihez nem értesz, inkább maradj csendben! A második válaszolónak: errõl beszéltem, de azért köszi :)
A kérdező hozzászólása: A felvilágosítást már megtette más, nem tudnék én sem többet hozzátenni. Pont amiatt gondoltam, hogy megpróbálom szoptatni, amit az utolsó válaszadó írt. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!

Mennyi időt töltessz együtt a pároddal?

Miota jártok,hány napont a találkoztok,és ha minden nap akkor mennyit vagytok együtt átlagosan?

Legjobb válasz: Most nincs párom, az elõzõvel együtt laktam, szóval mindig együtt voltunk, egyébként szerintem napi 2-3 óra volt, ameddig nem költöztünk össze.

Most nincs párom, az elõzõvel együtt laktam, szóval mindig együtt voltunk, egyébként szerintem napi 2-3 óra volt, ameddig nem költöztünk össze.
Egy suliba járunk, úgyhogy minden nap látjuk egymást. Hétvégén ritkábban találkozunk, hétköznap együtt megyünk haza és eltöltünk majd minden nap valamelyikünknél pár órát. 8 hónapja járunk.
2 éve 8 hónapja járunk, péntek-szombat-vasárnap teljes egészét együtt töltjük, (mivel én még suliba járok, õ is+mellette dolgozik, valamint van egy kis távolság.) Ha szünidõ van, (minden nap együtt vagyunk) ha több szabadidõnk van, akkor elõfordul az is, hogy hétközben eljön/elmegyek pár órára: )(ez ritka) 23/L
1hónapja járunk, kb heti 2-3szor találkozunk és akkor együtt alszunk szóval olyan 12 órát
heti 1 vagy két tali, de elõfordult már h nem láttam másfél-2 hétig...A munkája miatt... De igyekszünk:)
Átlagosan havonta másfél hétvégét töltünk együtt, messze lakunk. De az nagyon jó. Minden hosszú hétvégén, szünetekben együtt vagyunk. Nyáron egyhetes akciók voltak.

Normális, ha nem töltöttük együtt a karácsonyt a párommal?

A párom és én nem lakunk együtt, sőt még egy városban sem. De azért hetente, kéthetente találkozunk. Már 2 éve együtt vagyunk, és a jövőben tervezzük az összeköltözést is. Én egyedül élek, ő a családjával. Szerintetek jogosan esik nekem rosszul, hogy ő a családjával töltötte a karácsonyt és nem velem? Vagy ha nem vagyunk házasok, nem vagyunk egy család, normális, hogy nincs is velem karácsonykor.... ?

Legjobb válasz: Minden családban más a felfogás ilyen dolgokban, sok helyen a szenteste tényleg "szent" és csak a családról szól. Ettõl nem kellene rosszul érezned magad,amíg nem éltek együtt vagy nincs eljegyzés, addig a szülõk sok esetben nem tartanak a család tagjának. Nálunk is ez van, de engem nem zavar. Mi is 2 éve vagyunk együtt, jövõre költözünk össze. Mi külön töltjük a karácsonyt, majd csak 27-én talizunk, mivel rokonról rokonra járunk ilyenkor. Inkább élvezem a szüleimmel, tesóimmal való karácsonyozást amíg lehet. Még épp elégszer lesz közös karácsonyom a párommal :) Az persze más dolog, ha egyedül voltál otthon szenteste és ezt a párod szülei tudták és nem hívtak meg. Az elég tapintatlan dolog. 22/L

Minden családban más a felfogás ilyen dolgokban, sok helyen a szenteste tényleg "szent" és csak a családról szól. Ettõl nem kellene rosszul érezned magad, amíg nem éltek együtt vagy nincs eljegyzés, addig a szülõk sok esetben nem tartanak a család tagjának. Nálunk is ez van, de engem nem zavar. Mi is 2 éve vagyunk együtt, jövõre költözünk össze. Mi külön töltjük a karácsonyt, majd csak 27-én talizunk, mivel rokonról rokonra járunk ilyenkor. Inkább élvezem a szüleimmel, tesóimmal való karácsonyozást amíg lehet. Még épp elégszer lesz közös karácsonyom a párommal :) Az persze más dolog, ha egyedül voltál otthon szenteste és ezt a párod szülei tudták és nem hívtak meg. Az elég tapintatlan dolog. 22/L
Ha nem mutatott még be a családjának, akkor még valahol elfogadható, hogy nem netél vele. De pl.: nálunk már az elsõ karácsonyt is együtt töltöttük ( már össze voltunk költözve), mentünk elõször anyumékhoz, utána az Õ szüleihez. S idén is így van. Tegnap a szüleinél volt, ma már neki dolgoznia kell, de délután átjön anyumékhoz. Attól még, hogy nem vagyunk házasok, egy pár vagyunk, s a szüleivel is jó a viszonyom.
Nekem azért kicsit fura, hogy nem hívott meg magukhoz, hisz két éve együtt vagytok.Különösen ha te nem mentél haza a szüleidhez, családodhoz. Én nem tudnám elviselni, hogy Karácsonykor én a családommal ünnepeljek, a párom pedig otthon egyedül? Nekem ez furi. De azért remélem így Karácsony másnapján találkoztok. Boldog Karácsonyt!
Miért múlt idõben írod? Karácsony ma és holnap van, tegnap még szenteste volt, amit szûk családi körben szokás ünnepelni. Teljesen normális, hogy te a saját családoddal, õ meg az õ családjával töltötte. Nekünk abban az évben volt az elsõ közös szentesténk, amikor összeköltöztünk.
igen/nem/igen
Te hol voltál? Egyedül vagy a saját családoddal? Mi 4 év után házasodtunk össze, addig mindenki a saját szüleivel szentestézett, és 25-én vagy 26-án találkoztunk. Az esküvõ után, amíg nem volt gyerek, elmentünk 24-én mindkét szülõhöz, most meg, hogy már hárman (lassan négyen :) ) vagyunk, külön töltjük a szentestét. Szerintem ez így normális. Még nem vagytok egy család. Persze, ha neked nincs családod, és egyedül voltál tegnap, akkor meghívhatott volna magához, de ha nem ez a helyzet, akkor jogosan járt el, szerintem.
Normális. A karácsony családi ünnep, és te nem tartozol a családhoz. Csak barátnõ vagy, nem feleség. Csupán a párodhoz tartozol.
Szerintem nem normális. Mi már elsõ évben is szentestét együtt töltöttük, pedig nem élünk együtt, azután másnap mentünk a családunkhoz. Ha együtt vagyok valakivel, szeretem, hozzám tartozik, elképzelni sem tudom, hogy a szeretet ünnepén a szentestét ne vele töltsem.
3.válaszadó De undorító egy ember lehetsz, miért kell ilyenekkel sértegetni, hogy"nem tartozol a családjához"?Ez nyilvánvaló neki is, de igaza van a kérdezõnek.
Furcsa, hogy csaladja nem hivott meg.
12-26 00:18 Egy nagy zöld kéz! :) Hogy én miért nem találok magamnak egy ilyen kedves, megértõ asszonyt...
Kedves 19-es, itt a huszas. Ha elfogadsz egy jótanácsot egy negyvenéves nõtõl, 17 év együttéléssel (ebbõl 15 házasság), egy férjjel, három kölyökkel, két kutyával és egy akváriummal... A karácsony a pasik nagy többségének nyíg. Utálják. Utálják, hogy a sportújság nem fér el az adventi koszorútól az asztalon, utálják, hogy sorbaállhatnak élõ pontyért, akit ráadásul õk is fognak kupán vágni és kibelezni. Utálják, hogy cepelhetik haza a fát, faraghatják bele a talpba, kerülgethetik a potyogó tûleveleket és hallgathatják 3 napig a rokonokat. Utálják, hogy agyalni kell már megint az ajándékokon. Nekik ez nem ünnep, hanem szenvedés. Nem készülnek rá, nem érdekli õket. Ebbõl csak a nõk csinálnak felhajtást. Igen, egy pasinak fel kell hívni a figyelmét arra, hogy mit szeretnél karácsonykor. Mert õk - szívük szerint - a naptárból is törölnék, hacsak nincs vallásos elhivatottság a karácsony megünneplésére, és három napos ünnepélyes tévé elõtti sörözéssel ünnepelnék. Higgy nekem!!
19-es vagyok. Az utolsónak üzenem, hogy van valami abban, amit ír. Nekem legnagyobb hibám, hogy nem szólok, ha nem tetszik valami, mert félek, hogy veszekedés lesz belõle. Ebbõl viszont az keletkezik, hogy hónapokig csak fojtom vissza magamba a problémákat, aztán meg egy pillanatban felrobbanok és néznek rám nagy szemekkel, hogy "Ennek eddig semmi baja nem volt, most mi ez a hiszti?" Szóval igen, nagy igazság, hogy mindent meg kell beszélni, viszont ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha egy felnõtt ember figyelmét fel kell hívni arra, hogy a karácsonyt az ember együtt szeretné tölteni a párjával, ott már gondok vannak. Ergo ha csak azért van velem a párom ünnepekkor, mert én kibalhéztam magamnak, akkor inkább hagyjuk.
Igaza van a 20as válaszolónak Ha egyedül vagyok, kinyitom a számat hogy drágám, x idõ után együttlakástól függetlenül, de szeretném veled tölteni a karácsonyt, illetve a rokonokkal. Ha párom és az anyukája nem mondja már elõtte egy hónappal hogy 26-án a nagy családi ebéden hol az én helyem (ültetés van, hiába csak 15 fõ), és hogy ha addig nem békülök ki a szüleimmel akkor ott a helyem velük szenteste, akkor kinyitom a szám és megkérdezem hogy velük tölthetem-e. 18-as voltam
*utolsó elõtti
Kedves utolsó! Nem akarlak megsérteni, de a leírtak alapján a párodnak csak huszadrangú személy vagy az életében, magyarul nem igazán érdekli, minek örülnél, mi lenne jó neked, kizárólag magával foglalkozik. Én biztos elgondolkodnék, mit is akarok egy ilyen embertõl hosszú távon.
Ne haragudjatok, de magatoknak csináljátok a cirkuszt. Ha nem vagytok képesek értelmesen megbeszélni egy ilyen kaliberû dolgot (ami, már elnézést, nem túl fajsúlyos), akkor mi a fenére számítotok sokkal komolyabb kérdésekben? Álljatok a sarkatokra. Ha pedig elutasító választ kaptok, akkor vagy elfogadjátok és hazamentek a saját családotokhoz, vagy dobjátok a partnert. Más kérdés, hogy emiatt sosem dobnám a pasit. Mivel az egész karácsony-téma nem izgat...
Akár én is kiírhattam volna a kérdést annyi különbséggel, hogy mi másfél éve vagyunk együtt. A szentestét egyedül töltöttem (egyedül élek), a családom ma jött át hozzám, természetesen velük együtt áthívtam a páromat is. Jött, kedves volt, aranyos, de láttam rajta, hogy csakis a kedvemért tette meg mindezt és ahogyan a családom elment, már ment õ is, mondván? "A nõvéremék várnak." Aztán hozzátette, hogy holnap átjön ugyan, de csak este, mert napközben a nagypapához mennek. Engem csak az zavar, hogy õ láthatóan bele sem gondol, hogy míg õ család-partizik, én egyedül ülök itthon. Ma nagyon kellemetlen helyzet adódott, megjegyeztem, hogy nem szeretnék egyedül lenni holnap, erre õ megszólalt, hogy ez biztos neki szólt. Ezt anyukám azzal tetézte meg, hogy azt mondta neki: "Hát, meg tudom érteni, én sem szeretnék egyedül lenni!" Ezek után odajött hozzám és azt mondta: "Ha gondolod, átjöhetsz te is a papához!" Hát köszönöm, így nem...
Mi fél év után vagyunk hasonlóan, én egyedül lakom, õ még szülõkkel. De nekünk evidens volt hogy mivel saját szüleimhez nem megyek, igy vele és a szüleivel vagyok karácsonykor, eszébe nem jutott volna egyedül hagyni. Igen, fél év után belefértem a szûk családi vacsiba, négyen voltunk igy.Ma hazahozott estére mert dolgom volt, holnap délelõtt megyek vissza hozzájuk.Ha kértem volna, marad velem éjjelre ma, ne legyek egyedül, de dolgoznom kell sajnos.De egy kis minifát feldiszitettük nekem is itthon. Én nem tudnám a párom egyedül hagyni karácsonyra.Pedig mi alig fél éve vagyunk együtt.
Hetente-kéthetente találkoznak, nem élnek együtt. A szenteste a szûk családé, nem a barátoké. Nem fura, ez a természetes. A legjobb barátnõmmel sem találkozom szenteste, pedig azzal is van olyan jó kapcsolatom, mint a pasimmal, még ha más természetû is.:-) Sem õ, sem a családja nem tekinti családtagnak egyelõre, ezt kell elfogadni.
* õ is
Mi sem élünk egy városban, én is a családommal töltöm az ünnepeket és õ, én viszont kedden átmegyek hozzájuk és együtt fogunk szilveszterezni. :) Nekem így is jól telik a karácsony! 19L és 21F, 1 éve együtt
Szenteste a legszûkebb családdal. Ti még nem vagytok egy család. Hogy nem hagyta ott a családját, az természetes. Ha te az õ családjával nagyon jó kapcsolatban vagy, akkor meg kellett volna hívnia. Viszont ha a családtagok többségével csaképp ismeritek egymást, akkor így helyes, hogy nem erõszakolt rá téged a családra. A mai és/vagy holnapi napot azért illik veled töltenie.
Ja, egyedül élsz? Akkor is bízd rá, h meg szeretne-e hívni, v sem. Én meghívnám a párom, de csak ha a "családom" nem ellenezné. Amennyiben igen, akkor az ajándékozást követõen kicsit átmennék hozzá, h ne legyen egyedül.
Normális, tekintve, h tegnap nem volt karácsony, az ma és holnap lesz. Szentestét a családdal szokás tölteni, amíg nem éltek együtt, nem a barátnõvel.
Nem normalis, fõleg ha egyedül élsz.
3-as válaszoló te mekkora tirpák lehetsz az életben is.Mi 10 éve vagyunk együtt a párommal, de nem házasodtunk össze, akkor mi is csak szimplán járunk igaz, nem vagyunk igazi család.Mekkora egy ökör vagy! Tisztelt kérdezõ!nem irigyellek a kapcsolatod miatt, ez a hetente kéthetente találkozunk, nem hangzik túl jól, és szerintem ennyi idõs kapcsolatban, igen már elengedhetetlen, hogy együtt töltsétek a karácsonyt.Hiszen összetartoztok, és ez a szeretet ünnepe, amit azokkal a személyekkel töltünk akiket szeretünk.Nem értem, hogy a párod családja miért nem hívott meg, vagy a párod miért nem veled tölti ezt a fontos estét.hiszen a családjával, él velük az év 365 napján találkozhat, veled meg alkalmanként.Én ezt nem találom normálisnak.

Mivel ajándékozzam meg a páromat (ő a férfi)? Ez az első szülinapja mióta együtt vagyunk. Te mit vettél a párod "első" születésnapjára?

Sziasztok! Közeledik a párom születésnapja és egyelőre tanácstalan vagyok, hogy mivel lephetném meg. 7 hónapja vagyunk együtt, 34 éves lesz. Különsebb hobbija nincs. Előre is köszönöm a tippeket!

Legjobb válasz: Mikor az én szülinapom volt akkor egy hete voltunk együtt, akkor egy szív bonbont kaptam, mikor az övé volt mi is kb 7 hónapja voltunk együtt. ha jól emlékszem egy tortát sütöttem neki és gyertyafényes vacsi volt.

Mikor az én szülinapom volt akkor egy hete voltunk együtt, akkor egy szív bonbont kaptam, mikor az övé volt mi is kb 7 hónapja voltunk együtt. ha jól emlékszem egy tortát sütöttem neki és gyertyafényes vacsi volt.
Mi pöccre pontosan 7 hónapja voltunk együtt akkor. :D Én meglepi bulit szerveztem neki. Tudtam, hogy vannak dolgok amiket régóta szeretne, de már nem emlékszem mit adtam neki. Viszont érdemes kipuhatolózni miket szeret. Ha van autója esetleg abba valamit, ezüst karlánc, óra, valamilyen alkoholt (egy jobbféle bort, pezsgõt vagy akár valami rövidet). Bár az is elég jó ötlet, hogy tortát sütsz neki és gyertyafényes vacsi. Bár én inkább elmennék egy nem túl drága, de mégis jó étterembe vele, ott meginni egy pezsgõt, és esetleg aznapra csináltatsz (vagy sütsz) tortát. Általában belemennek, hogy a végén felszolgálják azt, de azért kérdezd meg. Ezek után elvihetnéd egy éjszakai fürdõbe. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket. : )
Én élményt adnék: - vacsora/torta-te sütöd, fõzöd - színház, mozi, koncert jegy - kirándulás - ha szereti a krimiket benebezhettek egy nyomozós játékba ( több helyen is van Peste ) vagy te is csinalhatod, hogyvvégig vezeted azokon a helyeken melyekhez emlék fûz. Közben te várod a végén. Az instukciókat plakátokról, emberektõl (pl. :pincér), levelekbõl, rejtvényekbõl kapja. - wellness hétvége, nap - masszázs - tanfolyam - közös társastánc tanfolyam, de persze csak ha szetet táncolni - könyv

Három alkalommal ugy voltunk együtt a párommal, hogy nem használtunk gumit, elmenni ugyan nem ment el bennem, de utána ugyan ugy vissza tette. Sperma maradthatott a himvesszőben? A kismama. Hu szerint termékeny napokon voltunk pont igy együtt.

Vajon igy hány % esélyem van a teherbe eséshez?

Legjobb válasz: 25%, ennyi minden egészséges párnak, ha szexel, akár akar gyereket, akár nem, amit írsz, hogy pont "jókor" voltatok együtt még növeli is az esélyt!

25%, ennyi minden egészséges párnak, ha szexel, akár akar gyereket, akár nem, amit írsz, hogy pont "jókor" voltatok együtt még növeli is az esélyt!
A kérdező hozzászólása: Nem felelõtlenségbõl csináltuk, már szeretnénk babót, hamarosan élesbe is csináljuk, azért merünk már igy is szexelni!!De azért köszönöm!!
Szia. Hátha nem ment el benned csak rajtad kívûl és utána visszatette de nem töröltétek le elötte akkor van esély rá nem is kicsi fõleg akkor ha mind a 3 alkalommla így csináltátok , én nem foglak piszkálni érte lesznekl majd itt olyanok akik megteszik én csak annyit mondok neked hogy legközelebb ne legyél iylen felelõtlen azon az 1 percen amig a gumit felhuzzátok semmi nem fog múlni attól még ugy olyan jó lesz az együtt lét , és az esetleges nem kívánt terhesség tönkreteheti az egész életét az embernek , biztos te sem szeretnéd ha ez történne veled. De ha nem vagy biztos a dolgodban akkor keress fel egy nõgyógyászt mert ha idõben mész ir majd fel esemény utáni tabit. Kívánom neked hogy ugy legyen ahogy te szeretnéd. Üdvözlettel: Ild

2éves kapcsi.2éve vagyok együtt a párommal, én 24, ő 30.1, 5 éva lakunk együtt! Fél éve a szüleimél. Ma összevesztünk és összepakolt. Most ment el. Mit tegyek?

a szüleim is mondták neki,hogy ne menjen....stb. szinte már könyörögtek neki:S erre ?! nem illünk össze és itt az alkalom,hogy elengedjük egymást! na most mit csináljak? Még fel sem fogtam,hogy mi van.....

Legjobb válasz: Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)

Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)
Soha ne szomorkodj olyan miatt, aki nem érdemli meg!Bár nem írtad min kaptatok össze, de ha csak a semmibõl találta ezt ki, akkor valami nem stimmel ott...Ne szomorkodj!!!Akiért sírni kell, az már annyit sem ér...Úgyhogy nyugi!Ezer pasi járkál, épp Rád várva ;) Kitartás és fel a fejjel!!!! ;)
24 vagy, elõtted az egész élet. Még ha nem is jön vissza, nem fog ettõl összedõlni a világod. Ne keresd, maradj erõs. Ha akar, ha megbánta, majd felhív és megint együtt lesztek. Ha nem, akkor sem érdemes sírni utána meg könyörögni neki. Nélküle is lehetsz boldog. Szóval ne szomorkodj, fel a fejjel! Sok szép napot!

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, eddig óvszerrel szeretkeztünk, de egy hete elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát. Szeretnék óvszer nélkül együtt lenni a párommal, de valamiért nem merek.Tanács?

Õ már nagyon várja, de nekem fenntartásaim vannak. A másik kérdésem az lenne, f?leg a lányokhoz akik fogamzásgátlóval szeretkeznek, hogy amikor belétek élvez a párotok, akkor utána kimossátok? vagy mi lesz a "bentlév?séggel"? Gondolom az lenne a leghigiénikusabb, ha utána meg lenne mosva, de ha esetleg erre nincs lehet?ség mindig az nagy gáz?

Legjobb válasz: Az 1hónapot mindenképp várjátok ki,csak onnantól szabad h gumi nélkül csináljátok.Amikor az 1. levél elfogy.Nincs benne semmi rossz,sõt közelebb érzed magadhoz a párod.Ne félj tõle,jó lesz.

Az 1hónapot mindenképp várjátok ki, csak onnantól szabad h gumi nélkül csináljátok.Amikor az 1. levél elfogy.Nincs benne semmi rossz, sõt közelebb érzed magadhoz a párod.Ne félj tõle, jó lesz.
Az a "bentlevõség" ahol bement ott ki is fog folyni.Ha nem is rögtön de idõvel.Sex után zuhany de ne irrigálj minden sex után. A végén tönkreteszed a természetes védõközeget a hüvelybe.A gyakori irrigálás káros is lehet.
Nyugi velem is ez volt. :) De igaza van az elõttem szólónak várjátok ki az elsõ hónapot! Az a biztos. Utána annyi feladatod h rendszeresen beveszed és nem lesz baj (meg ha nem jön közbe semmi hányás, hasmenés más gyógyszer pl: antibiotikum). Hát ami bemegy az kijön.:D:D Mondjuk ha nálunk nincs lehetõség fürdeni akkor párom még elõtte kiveszi és akkor nem belém élvezz... hanem máshova.... nah pixpix
A biztonság kedvéért várjátok ki az egy hónapot, utána bátran csinálhatjátok, mert nem fogsz teherbe esni! Ezerszer jobb érzés, mint gumiban, el sem lehet mondani! A bentlévõséggel kapcs: majd kifolyik szép lassan, nem kell rögtön a zuhany alá ugrani, kivétel persze, ha még szeretnétek a zuhany alatt esetleg folytatni! Nálunk mindig van papírzsepi, és megtöröljük magunkat, vagy elmegyek a mosdóba és egy intim törlõkendõvel letörölgetem magam (ha olyan a combom vagy a hasam). Én minden nap használok tisztasági betétet, így a bugyim sem lesz olyan, ha másnap még kiürül! De nem olyan vészes, nehogy azt hidd, hogy majd folyik mint a patak! Csak pár csepp!!!
Ne aggódj amiatt, hogy a párod belédélvez. Az az egyik legjobb érzés, mikor a párom elmegy bennem... imádom. Viszont utána ne rohanj rögtön a mosdóba mosakodni, mert azt a pasik nem igazán díjazzák. Én olyankor még hozzábújok a páromhoz, együtt fekszünk egy kicsit átkarolva, aztán vagy együtt zuhanyozunk, vagy késõbb elmegyek mosdóba és megmosakszom, de nem is mindig. A reggeli zuhanyzás is megteszi, ha úgy alszunk el.
A legtöbb fogamzásgátló már az elsõ szem után véd, de ha ez nem így van, biztos elmondta a nõgyógyász, vagy rá van írva. A félelmeiddel meg csak magadnak és a párodnak teszel rosszat. Engedd el magad és élvezd a szexet. És szex után legyen a közelben 2-3 papírzsepi. :) A barátnõm imádja ha belé megyek, lábával, kezével, szinte magához kulcsol.
Nem voltatok együtt. Akkor meg? Gondolom eleinte senki nem tudta, hogy majd kibékültök. Mi a francért ne ismerkedett volna? A jövõbe õ sem lát.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem is tudott megcsalni.
Nem voltatok együtt ezért nem számít megcsalásnak.
Így van, ha külön voltatok, az nem megcsalás, de az nem jelenti azt, hogy nem is okozhat ezzel fájdalmat neked, illetve problémát a kapcsolatotokban. Hisz nyilvánvalóan ez neked rosszul esik, hogy ilyen hamar együtt volt valaki mással, még ha ezzel téged nem is csalt meg.
Megcsalni azt lehet, akivel az ember kapcsolatban van. Mivel ti epp nem voltatok egyutt, nem csalt meg.
Hány éves vagy kedves? hiszel még a mesékben, hogy ezt benyeled?:D
Attól függ, hogy a férjednek mit jelent a megcsalás? Ha nem feküdt le vele, akkor lehet azért mondja, hogy nem csalt meg. Ha valakinek kapcsolata van, az megcsalásnak számit, ha még nem váltak el.
Volt egy kapcsolata, de nem csalt meg? Mi van??
Én nem mentem volna vissza.
A kérdező hozzászólása: Lefeküdtek egymással többször is.
Igaza van.nem voltatok együtt, tehát nem csalt meg
Ez nagyon jó:) "...szakításban voltatok..."-jóbarátok
Ha elõtte sem és utána sem történ semmi köztük, csak az alatt az idõ alatt, amíg nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás.
"amíg nem voltunk együtt a páromnak volt egy kapcsolata" Nem tudom sikerült-e értelmezni az általad leírt mondatot? Nem játszott két kapura = nem megcsalás! De nyugodtan lovagolj csak ezen a témán, és akkor sok értelme nem lesz annak, hogy kibékültetek!
Szerintem se megcsalás, azért mondta azt, mert hiába feküdtek le többször is, ha külön voltatok, nem megcsalás. Ha most , miután újra összejöttetek tenné meg, már az lenne. Próbáld magad túltenni rajta, ha szereted.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás. Másfelõl viszont marhára mély érzelmek fûzhetik hozzád, ha egy szakítás annyira rázza meg, hogy egy hónapon belül képes beújítani valakit.

Milyen időközönként vagy együtt a pároddal?

Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik már több éve együtt vannak. Milyen sűrű az intimitás a kapcsolatotokban? Mi lassan 3 éve leszünk együtt, de mostanában sajnos elég ritkák az együttlétek, ha van is hetente-kéthetente 1x. Akkor is egy gyors valami. Nagyon szeretem a párom és ő is engem, de úgy érzem ezen a téren már nem vagyunk a toppon. Ez teljesen elveszi az önbizalmam. Volt már valaki hasonló cipőben? És ha igen hogy oldottátok meg? Nem akarom elhagyni!

Legjobb válasz: Mi is 3 éve vagyunk együtt, átlag heti 3 alkalommal vagyunk együtt. Ez nálunk régebben sem volt több, sem kevesebb, ezt a szintet kb. tartjuk és elégedettek vagyunk. Szerintem beszéld meg vele, mindenképp attól lesz tartós a kapcsolat, ha megbeszélitek a problémákat. Nem kell szégyelni, hisz a párod. Ha csak magadba fojtod, egyre rosszabb lesz és a kapcsolat is egyre romlik majd. Nem is kell elhagyni! Beszélj vele! Remélem, rendezõdnek a dolgaitok!

9 éve vagyunk házasok. Most a minden másnap, mert tervezzük a kistesót. De elötte is mindig megvolt a heti 3. Üljetek le beszéljétek meg, hogy miért alakulhatott ez így, és próbáljátok meg együtt tenni ellene! Sok sikert! 28/N
Mi is 3 éve vagyunk együtt, átlag heti 3 alkalommal vagyunk együtt. Ez nálunk régebben sem volt több, sem kevesebb, ezt a szintet kb. tartjuk és elégedettek vagyunk. Szerintem beszéld meg vele, mindenképp attól lesz tartós a kapcsolat, ha megbeszélitek a problémákat. Nem kell szégyelni, hisz a párod. Ha csak magadba fojtod, egyre rosszabb lesz és a kapcsolat is egyre romlik majd. Nem is kell elhagyni! Beszélj vele! Remélem, rendezõdnek a dolgaitok!
mi 5 éve vagyunk együtt, átlagban heti 3 , de ez inkább hullámzó van hogy 1 hétig semmi vagy akár 2 aztán minden nap vagy 2-szer, kinek hogy megy. A legegyszerûbb ha kompromisszumot köttök, vagy kezdeményezz többet, általában a pasik nem pattintják le a nõket ilyenkor elég könnyen begerjednek :)
2, 5 éve vagyunk együtt, heti 3-4 alkalom, nekünk ennyi elég. Persze van amikor ránk jön, akkor napi 3 is elõ fordul. Szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat, amint írtad is szeretitek egymást és nem szabad hagynotok, hogy emiatt mennyen tönkre egy amúgy nagyon jól mûködõ kapcsolat! Sok sikert!
Három és fél éve vagyunk együtt. Volt olyan idõszak, amikor havonta egyszer, vagy csak másfél-két hónapban egyszer voltunk együtt. Leültünk, megbeszéltük és lassan bár, de javultak a dolgok, olyannyira, hogy mostanra visszatértünk a heti 6-7 alkalomra. Ennyit igénylünk mindketten, ha éppen olyan idõszakunk van, hogy fáradtabbak vagyunk, akkor van, hogy csak heti egyszer vagyunk együtt. Szerintem beszéljétek meg, attól csak jobb lehet :)
Nem értem, miért haszontalan a válaszom. Azért, mert egyeseknek nem tetszik, attól még így van.
Lassan 6 és fél éve vagyunk együtt. Havi 2 alkalommal bújunk össze. Látom, hogy nem kíván igazán akkor sem. :(
Mi négy éve vagyunk együtt, és kb hetente 3-4 alkalommal vagyunk együtt, úgy hogy a párom a munkája miatt nincs itthon minden nap.
Szia! Mi 3 éve vagyunk együtt, nálunk is volt ilyen idõszak, hogy kb. havonta 2-szer voltunk együtt. Az elég rossz volt, alig találkoztunk. Amúgy attól függ. Ha együtt töltjük a hétvégét akkor kb. napi 3-szor. De minden hétvégét nem tudunk együtt tölteni, így ez 2 hetente van, olyankor péntektõl vasárnapig. Hét közben csak 1-2 órára tudunk találkozni, akkor is csak összefutunk valahol a városban. 20l
hébe, hóba.
volt egy 5 éves kapcsolatom ahol változó volt nagyon, az elején igen sûrûn, akár naponta, vagy naponta többször is csináltuk, majd fokozatosan ritkult, egészen amíg heti, kéthetentire nem csökkent többnyire miattam, mert én akartam már szakítani a végén, és így próbáltam hanyagolni is a szexet is hogy valamennyire egyszerûbb legyen, õ is kiábránduljon belõlem, de nem így sült el. Másik barátnõmmel akivel már egy éve vagyunk együtt szintén változó, vele még nem volt olyan hogy a héten minden nap csináltuk volna, igaz olyan se hogy minden nap találkozhassunk, együtt lehessünk. Neki már gyerekei vannak, válásban van. Találkozni csak éjjel tudunk, vagy amikor a férj viszi el a gyerekeket valahová, mert a gyerekeknek nem akar rólam még szólni amíg a válás teljesen be nem fejezõdik. Így sajnos sokszor kevés energiája van rá, hiszen találkozunk pl este 10 után, nálam marad hajnali 4-5 óráig, addig aludnunk is kell, beszélgetnünk, és szeretkezni is. Így nagyon változó hogy mikor csináljuk, volt hogy egy héten 1 alkalomra volt lehetõség, volt úgy is ilyen hogy 4-5 nap nálam aludt mégis csak egyszer voltunk együtt, és olyan is hogy 3 nap találkoztunk mindháromszor csináltuk.
15 éve vagyunk együtt 1, 5 éve voltam vele együtt utoljára.
Húú érdekes olvasni a hozzászólásokat. Mi a võlegényemmel 3 éve vagyunk együtt. Nálunk is nagyon változó a dolog, van, hogy egy hétig semmi, aztán napokig minden nap, akár többször is. Átlag heti 2-3.
4 éve vagyunk együtt, havonta jó ha összejön 1x. Ti még szerencsések vagytok.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment a zöld kéz, köszönöm, hogy válaszoltatok. Valamin változtatni kell ez 100%, csak még azt nem tudom hogy induljak neki. Próbálok vele beszélni róla, ezt megfogadom! Eszembe jutott még valami! Nem olyan régen tett egy megjegyzést, hogy nem érzi magát jól a bõrében, ugyanis mióta együtt vagyunk sajnos felszedett legalább 15 kilót. Összefügghet ez a két dolog?
9 hozzászóló vagyok ismét. Szerintem összefügghet a plusz kilóval. Lehet õ úgy gondolja, hogy így kiábrándulsz belõle mert nem így ismerted meg, nem így szerettél bele, és emiatt fél, hogy taszítónak találnád, vagy esetleg nem olyan teljesítményt nyújt mint anno. De látom ez legtöbb helyen férfi probléma, hogy felszednek pár kilót az összeköltözés után. :) Nálunk is így van, annyi különbséggel, hogy nem okozott semmi gondot a szexuális életünkben.
elõzõ barátnõm nekem is hízott amikor együtt voltunk, sajnos ha már megszerzünk valakit úgy hisszük nem kell erõfeszítést tenni hogy megtartsuk, a biztonságérzet miatt az ember el lustul. Igen, kevesebbet ad magára, kevesebbet törõdik azzal hogy jól nézzen ki, és annál inkább próbálja élvezni az életet .. amúgy sportoljatok, menjetek el valami táncot tanulni, fussatok, garantált hogy segíteni fog mindkettõtökön, és azon is hogy még sûrûbben együtt legyetek
8 éve vagyunk együtt a férjemmel. átlag a havi 2. van hogy ettõl több, de mostanában sûrûn elõfordul az is, hogy 2 havi 1 lesz a dologból. 27/nõ
Alapból heti 3-4, de most neki a válla fáj ízületi gond miatt, nekem meg mûtétem volt, így átmenetileg lerokkantunk és fizikailag nem sikerült az utóbbi két hétben kivitelezni, mert valamelyikünknek fájt az érintett terület. Remélem lassan meggyógyulunk és össze tudunk valamit hozni, mert én már a falat kaparom :)
Mi 7 éve vagyunk együtt, és nálunk is hullámzó a dolog. volt hogy 1 hónapig semmi, de van hogy hetente 2*. a gyors valamivel nincs gond szerintem abban az esetben ha mondjuk heti 3-szor vagytok együtt, és abból 1 gyors mentet. én szexi fehérnemûvel próbálkoztam.
A mi kapcsolatunk másfél éves és fél éve vagyunk együtt. Eleinte a munkabeosztás miatt volt a heti 1-2 alkalom, de mióta együtt élünk, azóta is maradt ez a szám, nem nõtt meg, sõt talán kevesebb lett. 22L, 27F
'Gyors valami', ez nem gond, ha mindkettõtök ezt igényli, a leírt gyakoriság... ez még belefér :-) Én inkább a ráérõs együttlétet szeretném és szeretem , De mivel a férjem korán eljut a csúcsra ( nem volt ez mindig így, de nem az az ember akivel én sexológushoz fogok járni , aki majd kianalizálja elfojtásait) , így én igencsak nem veszek tudomást az igényeirõl , nem vagyok hajlandó azért a pár percért :-) Én megszoktam , ha Õ nem majd megszökik és nem vicc:-))) Ameddig nem így álltok addig minden oké!
Heti 5-6, amibõl 2 hétköznap, többi hétvége.
7 éve vagyunk együtt. Változó, mert van hogy naponta kétszer is (ez inkább hétvégén jellemzõ), van hogy 2-3 naponta, de akad olyanra is példa, hogy heti egy alkalom. De olyanra még nem volt példa, hogy legalább egy hétig ne lett volna semmi.
2 éve vagyunk együtt, találkozni minden nap találkozunk és 7-bõl 5-6-szor általában együtt is alszunk. A szex fél éve nagyjából havi egyre csökkent. Egyikünk sem kívánja, és amikor csináljuk sem olyan mint régen, alig tudok felizgulni. De amúgy szeretem, emiatt nem tudnám elhagyni. 19/L 24/F
mi több, mint 4, 5 éve. átlag a heti kettõ. de nálunk is hullámzó. Amikor gyógyszert szedtem, havi 2 volt, amikor abba hagytam a bogyót, visszatért a libidóm, heti 2-3-ra visszatértünk. most elég csúnyán beszedtem a náthát, így lassan 3 hete megint semmi :( a párom megértõ szerencsére, amikor próbáltuk, köhögõrohamot kaptam :( úgyhogy egyelõre várni kell. heti kettõ az átlag.
Kapcsolatban mindig többet eszik az ember, és észre sem veszi. Közös vacsora, egy kis sütizés stb...Nem az igénytelenség, vagy nemtörõdömség jele! A plusz kilók okozhatnak libidó csökkenést (másoknál meg nem).Viszont a fentebbi javaslat, hogy mozogjatok együtt, jó ötlet! Nálunk pl nem vált be. A párom egyedül tornázik, én pedig akkor mozgok, ha nincs itthon.

Ma este legyünk még együtt a párommal, vagy inkább holnap?

Ma a ciklusom 12. napján vagyok,és sok a folyásom.(nagyon sok).Itt olvastam,h. az a peteérést jelenti/jelentheti.Ma reggel együtt voltam a párommal,és szeretnék ma holnap s?r?bben vele lenni.Az lenne a kérdésem,h. este v. inkább holnap legyünk együtt.Félek h. ma még nem termel?dik neki annyi sperma,holnap meg már csak este tudnánk szeretkezni.Meg attól is tertok,h. a reggeli kiskatonák még jobban kijönnek ha az este még együtt leszünk.Bocsi ha butát kérdeztem:S

Legjobb válasz: Szia egy egészséges férfi szervezetében nagyon sok millió sperma van ami 4-5 órán belül termelõdik vissza. Beteg férfiaknál van 5-10 millió. Szerintem ha párodnak nincs gondja akkor ne foglalkozz vele. Mi reggel este voltunk együtt és úgy sikerült a Bébi.

Szia egy egészséges férfi szervezetében nagyon sok millió sperma van ami 4-5 órán belül termelõdik vissza. Beteg férfiaknál van 5-10 millió. Szerintem ha párodnak nincs gondja akkor ne foglalkozz vele. Mi reggel este voltunk együtt és úgy sikerült a Bébi.
Ja és ha 10 perc gyertyaállásban vagy akkor mindenki a helyes irányba :) úszik és akkor ami kifolyik az már nem "lényeg" segítesz nekik és így akkor még nagyobb az esélyetek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát egészségesek vagyunk, még nem volt gond velünk.3. hónapja h. próbálkozunk babával.
A kérdező hozzászólása: Igen, a gyertyát ma reggel próbáltam ki elõször.10 percig.De való igaz, mintha utána az egész kijött volna mikor felálltam.Az elõzõ két hónapban peteéréskor nem tudtunk együtt lenni, ezért most nagyon bizakodó vagyok....:)
Kifolyik a vivõanyag amiben õk úsznak de a lényeg már benned van addigra. Én nem is álltam fel utánna egy jó darabig csak egy törölközõt hajtogattam össze magam alá és arra ültem rá.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezért szeretem én is este csinálni, mert akkor már reggelig nem állok fel.:D
Egy cipõben járunk kedves kérdezõ!:) Sok sikert!
Este!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!