Találatok a következő kifejezésre: Párommal eddig tartottuk (3 db)

Párommal eddig nem tartottuk fontosnak hogy össze házasodjunk de mára ez megváltozott. Õ már volt házas Én még nem, viszont már van 3 gyermekünk. Milyen ruha volna a legjobb választás az esküvönk napjára?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen az, amilyet te szeretnél. Ha te vágysz a habos hatalmas ruhára, akkor vedd fel. Ha illendõbbnek tartod a kosztümöt, azt vedd fel. Ha pl fehéret veszel fel, sok vénasszony meg fog szólni, márha lesznek ilyenek az esküvõn. Én a helyedben egy nagyestélyi jellegû ruhát választanék, valamilyen pasztell, de véletlenül sem rózsaszín vagy babakék árnyalatban. Mondjuk ekrü,vagy csont színben. Az esküvõi ruhaszalonok oldalain gyönyörû nagyestélyik vannak.

Tulajdonképpen az, amilyet te szeretnél. Ha te vágysz a habos hatalmas ruhára, akkor vedd fel. Ha illendõbbnek tartod a kosztümöt, azt vedd fel. Ha pl fehéret veszel fel, sok vénasszony meg fog szólni, márha lesznek ilyenek az esküvõn. Én a helyedben egy nagyestélyi jellegû ruhát választanék, valamilyen pasztell, de véletlenül sem rózsaszín vagy babakék árnyalatban. Mondjuk ekrü, vagy csont színben. Az esküvõi ruhaszalonok oldalain gyönyörû nagyestélyik vannak.
Szia! Kicsit hasonló helyzetben voltam, leszámítva a három gyekõcöt. A ruha attól is függ, hogy mekkora felhajtást terveztek. Nálunk nagyon szolid volt minden, így egy elegáns hosszú, egyenes szabású arany színû selyem alakalmi ruhát vettem fel. (nálam a fehér habos-babos szóba sem jöhetett volna)A férjem oda-vissza volt tõlem:) ) Nyilván az egész függ még a stílusodtól és persze alkati kérdés is.
Ha habos-babosat akarsz: http://boutique.blog.hu/2012/04/26/habos_babos_kiralylanyos_.. Ha egyszerûbbet: http://boutique.blog.hu/2012/05/04/menyasszonyi_ruhak_egysze.. Ha meg valahol a kettõ között(szerintem Ezek a legjobbak ): http://www.shery.hu/site/index.php?page=hu
Elõzõ vagyok Sok boldogságot és remélem segítettem

Nemrég megjelent a párom testvére. Eddig nem tartották a kapcsolatot, a párom hiába kereste, a bátyja nem állt szóba vele. Most pedig ott akar lenni az esküvőnkön. Meghívnád?

Mióta együtt vagyunk a párommal (4 éve), azóta 2x beszéltek. Egyszer a bátyja pénzt kért tőle, de párom nem tudott annyit adni (egyik napról a másikra nem tudunk 150 ezret előszedni), ezért a tesója megharagudott és nem kereste. Szilveszterkor pedig részegen felhívta, hogy szeretné helyrehozni a párommal a kapcsolatát, és hogy meglátogat minket. Szombaton beállított, az esküvőnk 3,5 hét múlva lesz. Megint úgy kezdte, hogy pénzre lenne szüksége, és pár napig szeretne itt aludni. Mondtuk, hogy oké, péntek délutánig maradhat, mert a héten szabadságon vagyok. Valahonnan megtudta, hogy most lesz az esküvőnk (mikor meghívtuk, azt mondta nem akar eljönni), és most mindenképp ott akar lenni. De addig itt szeretne maradni nálunk, persze ruha is kellene neki, meg amíg nászúton vagyunk addig vigyázna a lakásra. Hiába a párom testvére, számomra vadidegen, hisz a 4 év alatt 1x láttam, akkor is elég csúnya szavakkal illetett. Én kijelentettem, hogy nem szívesen látnám az esküvőnkön. Félek, hogy pár pohár ital után jelenetet rendezne...

Legjobb válasz: Hát nem tudom mennyire agresszív, de ha tényleg félõ, hogy tönkreteheti a lagzit, akkor semmiképp... testvér vagy sem, nincs jogában a nagy napon ott lenni, ha paraszt. Másrészt meg csak ne akarjon a házra vigyázni...

Hát nem tudom mennyire agresszív, de ha tényleg félõ, hogy tönkreteheti a lagzit, akkor semmiképp... testvér vagy sem, nincs jogában a nagy napon ott lenni, ha paraszt. Másrészt meg csak ne akarjon a házra vigyázni...
Szerintem csak szállás meg kaja kell neki, nem rátok kíváncsi. Megmondanám, hogy már le van szervezve, a hivatalos részére jöhet.
Fizessétek be pár napra egy tisztábbfajta hotelbe. Az nem olyan drága nektek, mintha elvinne valamit, és nem is olyan megalázó a számára, mintha kitennétek a szûrét.
Meghívnám. Támogatnám a férjemet abban, hogy békességben legyen a családjával. Gondolj arra, hogy a döntéseinket évtizedek múlva a gyerekeink kérik számon rajtunk.
hívjátok meg az esküvõre, de a lagzira már ne. Meghívtátok meg nem is:)
Én a párod helyében kidobnám. Az hogy rokon, még nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Mivel õ tavasszal elutasította a meghívást, nem számoltunk vele. Nincs benne a meghívottak listájába, nem tudjuk hogy tudnánk e azt a plusz egy fõt valahova leültetni, gondolom ételt biztos kapna. Megmondom õszintén én nem szeretném hogy ott legyen. Nyugodtan mondjátok, hogy rosszindulatú vagyok... De aki ennyire nem törõdik a testvérével, az ne akarjon ingyen enni meg inni a lagzin
Ha a szállóból lop, az az õ felelõssége. Akkor tuti, hogy egy ideig nem látjátok, mert lesittelik. :)
Bocs! Az elõbb a címben felvetettekre reagáltam. Vissza az egész. Ha alkoholista, akkor kívül tágasabb. Az esküvõtöket meg tönkre fogja tenni. Ha visszamondjátok a meghívást, akkor bosszúból lesz ott, és botrányt fog csinálni. Ezt sajnos elszúrtátok. :(
A kérdező hozzászólása: Ez nem rossz ötlet, de mi van ha onnan is elemel valamit? Leginkább az a probléma vele, hogy munkája nincs, dolgozni nem akar, szinte természetesnek veszi hogy majd valaki segít neki. Sok gyereke van, eddig a felnõtt gyerekeinél lakott állítólag. Párom tudna neki munkát, talán még egy olcsó albérletbe egy szobát is tudna neki intézni, persze a tesója azt mondja, hogy köszöni szépen de nem jó neki az a munka...És jönnek a kifogások.
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem milyen ember, de mivel pénzre van szüksége, nem szeretném egyedül hagyni a házban... Ki tudja mit vinne el, vagy kiket hozna fel ide. A párom is hasonlóképp gondolkozik, nincs szíve kidobni, de azért eltartani sem szeretné. 2 kocsmatulajdonos is mondta páromnak (még a nyáron), hogy a testvérét kitiltották onnan, mert kötekedett ittasan.
Csak olyan embereket hívtunk meg az esküvõre, akik velünk örülnek. Felmerült még 1-2 név apukám részérõl, hogy hívjuk meg mert rokon, de megbeszéltük, hogy én olyan embert nem hívok meg, akit 20 éve nem láttam, és ez alatt az idõ alatt nem túlzottan érdekelte mi van velem. A párod testvére is ez a kategória. Szerintem marhára nem érdekli, hogy ez a ti nagy napotok, különbem elsõre is elfogadta volna a meghívást. Azt gondolom, hogy nem miattatok menne el, hanem maga miatt, ingyen kaja, ingyen pia, a menyasszonypénzbõl meg könnyebb lenne kérni. Nem mondhatjátok, hogy bocsi, most nincs pénzem. A rosszabb, ha nem kér, hanem valamit tényleg ellop. Ha beiszik, tönkreteszi az egész lagzit, és öröm helyett szégyenkezhettek az összes számotokra fontos ember elõtt. Nem gondolom, hogy felelõsséggel tartoznátok érte. Ha dolgozni nem akar, pedig segítenétek benne, akkor dobjátok ki. Ha nem fiatal (felnõtt gyerekei vannak), akkor már megtanulhatta volna, hogy az életben mindenért dolgozni kell. Ha ezt nem veszi tudomásul, az õ döntése, nem a ti felelõsségetek. Az esküvõre ne hívjátok meg. Fizessétek be egy olcsó panzióba egy idõre, aztán ha akar valamit kezdeni magával, megpróbálhatja.
Nem feltétlenül fogy. Ha fél, akkor menjen orvoshoz és vizsgáltassa ki magát, az megnyugtatja.
A kérdező hozzászólása: pont 1 éve volt kivizsgáláson mert magas a vérnyomása a kövérséktöl-azért kellet menni és akkor nem találtak semmit mindenét átvizsgálták, de azóta egyfogytában azt hiszi rákos volt már hogy azt monta a veséje aztán nézte a vizeletét aztán végbéldaganatól félt aztán tüdõ, száj, mindig van valami legutóbb a szájában voltak piros pöttyök arrol is azt hitte, amugy szorongásos depreszió szavara van xanax-ot szed 1mg-osat.De egyszerüen ez már nem normális dolog szerintem pánikbetegsége van
hát én az elején 1hét alatt 5kilót "fogytam" de annak a fele SE volt zsír amúgy nem kell félnie én hetente fogyok 1kilót(ha minden jólmegy) L/18
Szerintem 5 hét alatt egy ilyen kövér embernél elég kevés az a 2 kiló. Egy normál fogyózó is törekszik a heti 1 kiló mínuszra, ilyen súlynál meg simán lemehetett volna akár 10 kiló is. Szerintem aki daganatos beteg az a végére fogy le nagyon. Volt egy nõ az ismerõseim közt, aki kb 80 volt, majd mikor meghalt kb 45.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!