Találatok a következő kifejezésre: Párommal babát és olyan (37 db)

Babám száj körül piros pőttyök lettek pár napja, és olyan mintha herpesze is lenn. Mitől lehet ez? Új kaját nem kapott. Mivel kenegessem?

Legjobb válasz: Szia!Kislányomnak is van,elvittem dokihoz,írt rá cremor aquosus nevû krémet.Amíg kenem,addig jó,de õ nagyon nyáladzik(foga jön),dörzsöli a pofiját,úgyhogy nem sokáig marad rajta a krém. Még a higított fürdetõt ajánlotta a dokink,hogy vékonyan azzal kenjem,de nekünk az nem vált be. Ha nem múlik neki,vagy rosszabb lesz,vidd el dokihoz,hátha jobbat ad,mint a mi orvosunk.

Szia!Kislányomnak is van, elvittem dokihoz, írt rá cremor aquosus nevû krémet.Amíg kenem, addig jó, de õ nagyon nyáladzik(foga jön), dörzsöli a pofiját, úgyhogy nem sokáig marad rajta a krém. Még a higított fürdetõt ajánlotta a dokink, hogy vékonyan azzal kenjem, de nekünk az nem vált be. Ha nem múlik neki, vagy rosszabb lesz, vidd el dokihoz, hátha jobbat ad, mint a mi orvosunk.
Nyálkiütés lehet. Vagy ha cumizik akkor a cumi meg a nyál.

23 hetes terhes vagyok és pár napja nem olyan aktív a babám mint előtte. Nagyon sokat mocorgott most naponta egyet-kettőt rúg csak. Baj van?

Lehet hogy attól van hogy mostanában egy kicsit többet idegeskedtem?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, nem minden nap olyan aktívak a babák. Az én kislányom is amikor elõször éreztem, szinte mindig mocorgott, aztán volt olyan nap, hogy csak este éreztem két három rugást. Aztán a 9. hónapban ismét aktív lett, de nagyon. Az én babám is lusta baba volt, most annál mozgékonyabb. Tudom könnyû mondani, hogy ne idegeskedj, de tényleg próbálj meg lazítani. Én is sokat stresszeltem sok dolog miatt, de minden rendben volt a babával. Ne aggódj nincsen semmi baja a kicsinek, az én babám is ugyanezt csinálta velem. Sok sikert a babához! Egy 2 hónapos kislány anyukája

Szia! Ne aggódj, nem minden nap olyan aktívak a babák. Az én kislányom is amikor elõször éreztem, szinte mindig mocorgott, aztán volt olyan nap, hogy csak este éreztem két három rugást. Aztán a 9. hónapban ismét aktív lett, de nagyon. Az én babám is lusta baba volt, most annál mozgékonyabb. Tudom könnyû mondani, hogy ne idegeskedj, de tényleg próbálj meg lazítani. Én is sokat stresszeltem sok dolog miatt, de minden rendben volt a babával. Ne aggódj nincsen semmi baja a kicsinek, az én babám is ugyanezt csinálta velem. Sok sikert a babához! Egy 2 hónapos kislány anyukája
Szia. Biztosan nincsen semmi probléma.A babák nem mindíg egyforma aktívak.valoszínü, hogy most a passzív idöszakában van.az én babám is ezt csina´lja. Egyre kissebb lessz a heje a mozgásra, az is befolyásolja. Fö a nyugalom. 30 hetes kismama.
a babák is szoktak aludni, és van hogy a nap 90%át át alusszák.hidd el semmi baja a babánk, az én fiam is eljátszotta velem, ugy kellett neki könyörögni, hogy mozduljon meg, csak egy kicsit, és egyet belém rugott de ugy hogy "nesze, te némber még aludni se hagysz"ekkor volt 23 hetes, másnap elakartam menni a védõnõhöz, hogy nézze meg van e szívhangja, és másnap egésznap rugott.
Szia! Ne idegeskedj, nekem a 4. lányom volt hogy 1 hétig meg sem moccant, néha (gondolom én) fordult egyet a másik oldalára, állandóan ultrahangozták, de pozitív életjeleket adott minden alkalommal. Én már sejtem mire készült, mert amióta megszületett olyan aktív, hogy azt nem lehet elmondani. Úgyhogy ne izgulj, rá pihen arra ha majd megszületik!!! Nagyon jó egészságet kívánok mindkettõtöknek!

Szeretnénk egy harmadik babát de félek hogy a meglévő kettő /fiúk/ olyan jól elvannak párban, /2 és 7 évesek/ a harmadik nem lenne-e folyton kívülálló? Háromgyerekesek írjatok!

Legjobb válasz: Szerintem a 3.at nem fogják bevenni a csapatba, vagy éppenséggel fordul a kocka, és a legidõsebb lesz egyedül, mert ott nagy a korkülönbség. Mi is 3an vagyunk testvérek, nõvéremmel szinte szóba sem állunk, öcsémmel pedig nagyon jó barátok vagyunk. Nõvéremmel 3 év van köztünk, öcsémmel 1,5 év. És ez nem is olyan sok, mégis öcsémmel mindig jobban kijöttem. A saját példánkból tudok kiindulni, sokszor öcsémmel kicsiként szétszivattuk nõvéremet, ha egyedül maradtunk és vigyázott ránk, mert elõadta a pedánsat, mi pedig csak azért is rosszalkodtunk :( Sztem nem véletlenül mondják, hogy felesleges harmadik, viszont ha öcsém nem lenne, nem lett volna ennyire vidám gyerekkorom, nagyon szeretem, vele mindent õszintén megbeszélhetek :) Neked kell mérlegelned, sok sikert hozzá :) 22/L

Szerintem a 3.at nem fogják bevenni a csapatba, vagy éppenséggel fordul a kocka, és a legidõsebb lesz egyedül, mert ott nagy a korkülönbség. Mi is 3an vagyunk testvérek, nõvéremmel szinte szóba sem állunk, öcsémmel pedig nagyon jó barátok vagyunk. Nõvéremmel 3 év van köztünk, öcsémmel 1, 5 év. És ez nem is olyan sok, mégis öcsémmel mindig jobban kijöttem. A saját példánkból tudok kiindulni, sokszor öcsémmel kicsiként szétszivattuk nõvéremet, ha egyedül maradtunk és vigyázott ránk, mert elõadta a pedánsat, mi pedig csak azért is rosszalkodtunk :( Sztem nem véletlenül mondják, hogy felesleges harmadik, viszont ha öcsém nem lenne, nem lett volna ennyire vidám gyerekkorom, nagyon szeretem, vele mindent õszintén megbeszélhetek :) Neked kell mérlegelned, sok sikert hozzá :) 22/L
Utolsó, ha nem lett volna az öcséd, akkor valószínû, a nõvéreddel lennél jóban.
Ja, és ne haragudj, de az elsõ és a második válaszadó sem írt hülyeséget! Az elsõ igaz film béli, de akkor is egy példát írt arra, hogy a 3 gyerek nem feltétlen jelenti azt, hogy a 3. csak egy kivülálló! Még ha nem is fogalmazta meg így, de ez a lényege! A második válaszadó pedig arra próbált rávilágítani, hogy valószínû, a másodiknál sem gondolkoztatok el, hogy "kell e az elsõnek egy kistesó?" Valószínû a nagyod nagyon szépen eljátszott magában, amikor még nem volt meg a 2., vagy amikor még olyan kicsi volt a tesó, hogy nem tudott még vele mit kezdeni. Bár ezek igazán hasznos "példák" (válaszok) nem voltak, de nem kellett volna kibukni a válaszaikon!-szerintem!! Bár gondolom miután ki dultad-fultad Magad, Te is rájöttél, hogy igazándiból a kérdésedre válaszolt az elsõ kettõ válaszadó! Üdv: 3 csajos, 9hkm
Valószínûleg az elsõ is jól elvolt egyedül még is lett egy második. Ha most lesz egy harmadik, õt is be fogják venni a csapatba, csak kezdettõl fogva erre kell hangolni õket, "lelkendezni", hogy hamarosan jön a kistesó és milyen jó lesz nekik, meg a babának is, hogy lesz két ilyen erõs és okos bátyja, akik majd mindig megvédik.
A Bûbájos boszorkákban mûködött a 3 gyerek.
A kérdező hozzászólása: mekkora egy bunkó vagy elsõ, ha ezt komolyan írtad, egész életemet végigdolgoztam de ne zavarjon kicsit se téged, azt hiszem jogom van eldönteni hogy mennyit szeretnék, ha nem tudsz értelmeset írni minek írsz ide egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Ja és attól hogy én gondolkodom a harmadikon szerintem másnak is simán lehet gyereke, a kettõ nem függ össze.....Értelmes válaszokat kérek, köszönöm.
A kérdező hozzászólása: bocsanat nem nektek akartam irni hanem egy masik kerdesemre valaszolonak aki csupa bunkosagot irt csak osszekevertema ket kerdest bocsanat es koszonom itt mindenkinek a valaszokat!


6 hetes babám anyatejes csak ritkán kap tápszert és olyan büdi a pukija hogy hihetetlen. Pár napja vettem csak észre eddig nem volt ilyen. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: nyugi! szerintem ez természetes. bár a 2 nem ugyan az de szerintem ha te egész nap igazi tehéntejet innál tuti hogy nap végére te olyan büdöset finganál hogy még 1 férfi is megirigyelné!

nyugi! szerintem ez természetes. bár a 2 nem ugyan az de szerintem ha te egész nap igazi tehéntejet innál tuti hogy nap végére te olyan büdöset finganál hogy még 1 férfi is megirigyelné!
A tehéntejtõl nem pukizik senki semmilyent! Sem mi, sem a gyerekeim, még 4-5 hónaposan sem.
Nálunk ugyanez volt a szitu ennyi idõsen. Szopi és tápszer is volt, és a baba nagyon sokat és nagyon-nagyon büdöset pukizott. Annyira, hogy cikis volt társaságba vinni. Én arra gyanakodtam, hogy valamit én kajálhatok, mert az én pukim (bocsi) is hasonlított az övéhez, csak az enyém nem volt annyira erõs. Az elõttem író pedig hogy tud olyat leírni, hogy a tehéntejtõl senki semmilyet sem pukizik?????
Nálunk is ez volt, majd elájultunk :) de inkább csak akkor ha nem kakilt minden nap. Szerintem a mi kajánktól függ. Az én kisfiam már nem szopizik, 13 hónapos, de már nem durrogtat büdiket :)

Kezdem elveszíteni a türelmem, van itt olyan ember, aki 2 számot átküldene a privát email címemre? Babavideóhoz kellene, keresgetni, töltögetni nuku idő. Ajándékba lesz és már csak pár napom van rá, nekem is van babám, és a letöltéshez nem is értek.

Szánjon meg valaki már!

Legjobb válasz: szia én holnap megnézem neked hogy meg tudom e oldani. de szivesen leszedem ha letudom. irj nekem privithogy te vagy az akinek kellene a zene és megirom hogy meg van e jó?

szia én holnap megnézem neked hogy meg tudom e oldani. de szivesen leszedem ha letudom. irj nekem privithogy te vagy az akinek kellene a zene és megirom hogy meg van e jó?
Szia, a Bereczki - Szinetár megy, a másik sajnos nincs meg.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek átjöttek most meg nem tudom kiírni, mert nem fogadja el a dvd azt írja tegyek be újra írhatót tényleg csak arra lehet írni? szétvág az ideg már

A párommal nagyon szeretnénk babát. Nekem 26 án múlt el és azóta napi szinten 2 szer 3 szor együtt vagyunk hogy minél hamarabb sikerüljön. De tegnap este óta fáj a hasam és olyan érzés mint amikor meg akarna jönni. Vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: A neten van egy csomó kalkulátor, amivel ki lehet számítani, hogy mikor van peteérésed, ha akkor néhány napig együtt vagytok minden nap, az is elég. (Persze a baba szempontjából, nem a tiétekbõl.) A hasfájás szerintem nem a terhesség jele. Nekem a mellem kezdett iszonyatban feszülni, ez volt az elsõ és egyetlen tünetem. Sem hányinger, sem semmi más. Tesztet csinálhatsz amikor legközelebb meg kéne jönnie és mégsem jön. Remélem mihamarabb sikerül!!!

A neten van egy csomó kalkulátor, amivel ki lehet számítani, hogy mikor van peteérésed, ha akkor néhány napig együtt vagytok minden nap, az is elég. (Persze a baba szempontjából, nem a tiétekbõl.) A hasfájás szerintem nem a terhesség jele. Nekem a mellem kezdett iszonyatban feszülni, ez volt az elsõ és egyetlen tünetem. Sem hányinger, sem semmi más. Tesztet csinálhatsz amikor legközelebb meg kéne jönnie és mégsem jön. Remélem mihamarabb sikerül!!!
lehetséges, de ehhez kicsit több tünet kell!pl:nagyon fájó, feszülö mellek, alhasi görcsök..stb!mi ugyanigy probálkoztunk, de nekünk7honap kellet mire megfogant a kisfiam!
Ha a 26-án múlt el, akkor normál hosszúságú mensesszel számolva 21-én jött meg, az volt a ciklusod elsõ napja. Vagyis épp' a napokban lehet az ovulációd. Talán ezért fáj a hasad. Ekkor érdemes együtt lennetek, a többi napon a baba szempontjából felesleges. Érdemes venni ovulációs tesztet, az segít betájolni a peteérés napját. A pete csak kb 24 órát életképes, a spermiumok viszont akár 72 órát is. Így az ovuláció elõtt két nappal, aznap vagy utána egy nappal a legesélyesebb. Amúgy elõször mi is a "mindent bele" módszerrel próbálkoztunk, és amikor megjött, nagyon csalódottak voltunk. Erre mondta az orvosom, hogy "Anyukám, ondóváladéktól nem lehet teherbe esni!" Vagyis érdemes 2- 3 naponta együtt lenni, ennyi idõ elég a spermiumok újratermelõdéséhez. A következõ ciklusban eszerint tettünk, és szombaton már a 9. hétbe lépünk :-) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon fáj a hasam. erõs fájdalom. remélem ez a terhességre utaló jelek.
Ha a ciklusod közepén vagy, nem lehetsz még terhes. De reménykedj, az olyan örömteli :-)
Mi két naponta voltunk együtt a férjemmel. Annyi idõ kell a spermiumok újratermelõdéséhez. Felesleges egy nap többször is együtt lenni (a baba miatt). Nekem amúgy semmi tünetem nem volt amikor teszteltem. Sok sikert! 24 hetes mami
Valószínûleg peteérés. A ciklus közepén erre a legnagyobb a valószínûség. Hajrá!!!!
Szia! A hõdet nem méred? Egyenlõre csak figyeled a jeleket? Ez is jó, és ha ciklus közepén szokott csak ilyen tünet lenni, akkor lehet a peteérés jele. Igen, mindent bele! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem hõmérõzök. Jövõhónaptól, ha nem sikerül. Csak figyeltem... :-) És olvastam kommenteket, hogy ilyenkor két naponta az ideális, de mi tegnap is....akkor? Ma ne? Vagy igen? :-)
Szerintem belefér, ha ma még próbálkoztok, veszíteni nem nagyon tudtok (ha csak ma vannak ezek a peteéréses tünetek). Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Már késik.... megjön érzés van, meg pici barnázás.
Szia, kedves kérdezõ! Mi újság azóta? Megjött, vagy teszteltél pozitívat?

Ha nekem és a páromnak is nagyon sok anyajegye van, akkor a babámnak is olyan sok lesz?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sok van, de a fiamon egy sem ! 1 éves múlt! Különben ,nem tudom mikor alakulnak ki!

Szia! Nekem sok van, de a fiamon egy sem ! 1 éves múlt! Különben , nem tudom mikor alakulnak ki!
Szerintem elég nagy rá az esély, de nem feltétlenül! Milyen a kicsi bõre és haja? Mert ha világos típus, akkor nagyobb az esélye, hogy anyajegyes legyen. Nálunk a férjem világos bõrû, napon hamar leég, és elég sok anyajegye van. Ezzel szemben én kreol bõrû vagyok, jól barnulok, anyajegyem alig van. A lányom most 2 éves, a bõre a kettõnk keveréke, idáig 3 pici anyajegye jött ki, azok is tavaly nyáron.
A kérdező hozzászólása: Mindketten fehérebb és száraz bõrûek vagyunk, a baba is. És van vagy 50-50anyajegyünk, Jó volna, ha a baba nem örökölné!
Én fehér börû vagyok a férjem nem.Nekem elég sok anyajegyem van.A kislányom nem fehér bõrû, de most már elég sok anyajegye lett az utóbbi 1 évben.Most lesz 7 éves. A kisfiam aki most lesz 1 éves/ egész pontosan holnap./ elég fehér bõrû , és van a popóján egy pici pötty. Szóval a leányzónak az elsõ 5 évben szinte 1 sem volt.
Szia!Nekünk is mind kettõnknek sok van .A kislányom 12 éves kb. 5 éves kora óta jönnek fokozatosan ki az anya jegyei.Van több is ami pont ott van és pont olyan mint az enyém:) A kisfiam 10 hónapos neki még nincs.
A kérdező hozzászólása: Sima , vagy jázmin rízst, az jobb, mint a sima, de ha nem kapok akkor a sima rízst, megmosom, nagyon puhára fõzöm, és turmixolom, én szinte minden nap rakok az ebédjébe, mert a krumplit nem eszi, még ha csak egy kis körömnyi darabot is bele merek csempészni a fõzijébe, már nem eszi meg...ja és mindet csak almával hajlandó megenni :S
Persze, hogy jó a husi is hozzá. Csak alma az kevés, de hússal együtt jó, hisz nem kell csak pár darab brokkoli rózsa. Kevéske tápszerrel pépesítsd.
milyen gyümivel? Édesebb alma jó hozzá? Husit adnék mellé, mert tegnap evett krumplit. Az is jó?
Utolsó vagyok megint (habár már ki tudja hanyadik:) Brokkolit pár kis darabot kiveszel, és forrásban lévõ kevéske vízben megpárolod. Hamar megpuhul. Utána turmix. Én krumplival szoktam és kis édesebb gyümivel, mert úgy könnyebben csúszik neki. (Van hogy együtt fõzöm a krumplival)
Megint utolsó vagyok. SAJTOT NE!!! Nem szabad adni állati eredetû tejterméket 1 éves kor alatt!
brokkolit hogy csináljátok? Még nem kapott a 7 hónaposom, de van itthon, kipróbálnám...
akkor utolsó elõttinek szólt az elõzõ válaszom:D
utolsó: jó alaposan megfõzõl 1 marék rizsát (megmosva, ha olyan akkor válogatva) és mehet bele a turmixgépbe a zöldség/gyümi mellé. A rizsben nincs semmi allergizáló.
Bocsi, de milyen rizset adsz neki? Enyém is 6 hós múlt. Mi ezeket esszük: - krumpli az alap amit tápszerrel lazítok, brokkoli, cékla, borsó, répa, spenót (heti 1-szer), cukkini (mag nélkül), csirkemell, sütõtök, paradicsomos tészta bébiétel, bébiételben van pulykahusis kukoricás, és az összes gyümi ami nem apró magvas. Ezek kombinációját szoktam adni, elég változatos így az étrendje.
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést! :) A rizst hogy adjátok a babának és milyet? Elõfõzöttet vagy hagyományosat? Azt is turmixolva? Én is adnék a babámnak, de eddig nem mertem.
Szia! Adhatsz neki meggyet, õszibarackot husival vagy rizzsel. Próbáld ki hús helyett a csipetnyi reszelt sajtot, medve sajtot. Azt elõször csak fél cikket, majd ha semmi probléma akkor már egész cikk is mehet. Nálunk nagy kedvenc az õbarackos csirke rizzsel. Sült sütõtök õbarackkal. Jó babázást!
Amúgy a krumpli az alapja a fõzeléknek. Tehát picit én tennék bele. Nem baj az, ha minden nap akár eszik kicsi krumplit.

Miért nem hajlandó elfogadni a kanállal adott ételt a 7 és félhós babám? Eddig olyan szépen kóstolgatott, az utóbbi pár napban viszont nem hajlandó enni, csak szopizni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Van már foga? Lehet, hogy most jön egy. Ne nyugtalankodj, az enyémmel is volt ilyen, 1-2 napig tartott és utána újra szépen evett. Én ráhagytam, nem lett semmi baja. Ha szopizik, nem fog éhen halni :))

Van már foga? Lehet, hogy most jön egy. Ne nyugtalankodj, az enyémmel is volt ilyen, 1-2 napig tartott és utána újra szépen evett. Én ráhagytam, nem lett semmi baja. Ha szopizik, nem fog éhen halni :) )
A kérdező hozzászólása: Igen van már két foga. Amikor azok jöttek nem viselte meg Õt. Az ínye nincs bedagadva. Nem tudom.
Szia! Nálunk ugyan ez van, az istennek nem akar kanalazni, eddig szépen nyitotta a száját, most meg úgy tömöm bele a kaját, nekem is 7, 5 hónapos a lányom és két foga van lent, de lehet hogy a többi is jön és neki fáj csak erre tudom fogni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!