Találatok a következő kifejezésre: Párommal aug. leszünk (2 db)

Párommal aug. 9-én leszünk 2 éve együtt. Mit ajándékozzak neki?

( a szülinapja el?tte van arra még sikerült leleményes ajandékot kitalálnom) , de most nem tudom mit vegyek neki, amit meg nem kapott volna... Mp3, usb kulcs, parfum, dvd iro, taska, fenykep album tele képekkel, ezek mind kipipalva... Vkinek vmi ötlet? Egy amit szül?k láthatnak (ez kötelez?) , és esetleg ami a mi kis titkunk maradhat... El?re is köszi a tippeket!

Legjobb válasz: kihagytam a ruhákat,és a nyakláncokat,karkötõket...van még ezeken kivul vmi ,amit vehetnék neki???:)

A kérdező hozzászólása: kihagytam a ruhákat, és a nyakláncokat, karkötõket...van még ezeken kivul vmi , amit vehetnék neki???:)
Titkos: ehetõ fehérnemû Nem titkos: saját képpel ellátott puzzle, óra stb.
Ami a ti titkotok maradhatna, az akár lehetne neki vagy neked valami szexi fehérnemû :)
Bõr irattartó? Pókerszett? Puzzle?
Gravírozott kulcstartó. Vagy ami most az én pasimnak nagyon tetszik az olyan kristálykulcstartó, amibe egy fénykép alapján becsiszolják a képet... bocsi a fogalmazásért, de nem tudom mi ennek a pontos neve, de fényképésznél kell csináltatni. Én ilyet csináltatok szerintem az egy éves évfordulónkra, de az még csak novemberben lesz :-)
A kérdező hozzászólása: köszi az ötleteket, nagyon jók...az óvszeres is nagyon tetszik...de fogamzásgátlót szedek...igy erdekesebb:D
Hát ha csak neki fõz azt nem látják a szülõk.... Akkor már családi ebéd csak az nem olyan mint egy személyre szóló ajándék. Pl: Egy szép óra ( a férjemtõl kérdeztem milyen ötlete van) Vagy egy gravírozott/akár ezüst/ pénzcsipesz már ha szereti az ilyesmit.
HUUUU, nem mondom, kapott mar ezt azt :D Haaar a kis titkos az lehetne egy furcsa, vagy eleg draga vagy kulonleges ovszer amit egy kulonleges helyen hasznaltok al a szuloknek pedig, hogy lassak vegyel mondjuk AKARMI mast :D
Szerintem fõzz neki egyet.
Szerintem ilyenkor felesleges ajándékozni tárgyi dolgokat, mivel ez nem valaki szülinapja vagy névnapja, egy a nap ami kettõtökrõl szól. A párommal ilyenkor elmegyünk egy elegáns étterembe. De szerintem, ha fõzünk a kedvesnek az a csúcs. Jó vacsora, jó bor, jó zene, és meg is van a hangulat. A nagyon szexis fehérnemû alap ilyenkor, de egy szexi tánc nélkül mit sem ér. Mi 1 hét múlva leszünk két évesek a kedvesemmel és az ajándékunk egymásnak, hogy augusztusban elutazunk Görögországba.

Tudnátok olyan dátumokat mondani (aug.4. után), amikor a budapesti Kincsem parkban ügető verseny lesz, és ingyenes a belépés?

Valamelyik nap láttam a TV-ben, hogy a Kincsem parkban rendeznek ügető versenyt (aug. 4.), ahová ingyen be lehet menni. Sosem voltam lóversenyen, így gondoltam, hogy elmegyek, de végül is kiderült, hogy az augusztus 4-e nem jó. Ebben a témában biztos forrásokat nem találtam. Szóval aki tudna mondani dátumot, hogy mikor lesz ügetőverseny, amire ingyen be lehet menni, annak nagyon megköszönném! :)

Legjobb válasz: 4. e a derbynap lesz. lesz verseny: augusztus10,17,25. ezek 16 órakor kezdõdnek. szeptember: 7,11,14,21,25,28.A szerdai nap 17 órakor kezd,többi 14 órakor. A belépés mindig ingyenes.

4. e a derbynap lesz. lesz verseny: augusztus10, 17, 25. ezek 16 órakor kezdõdnek. szeptember: 7, 11, 14, 21, 25, 28.A szerdai nap 17 órakor kezd, többi 14 órakor. A belépés mindig ingyenes.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
De most, november 30.-án is. Most megyek elõször...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!