Találatok a következő kifejezésre: Párommal a 3. napján óvszer (2 db)

Lehet valami gond abból ha a menstruáció 3. napján óvszer nélkül szeretkezek a párommal?

Párommal a menstruáció harmadik napján szeretkeztünk.A kérdés az lenne hogy lehet e ennek valami következménye pl: valamilyen betegség vagy ilyenkor könnyebb a teherbe esés esélye?

Legjobb válasz: Nyitott a mehszaj ezert a fertozes valoszinubb, HA hordozza a Parod! Nem tul sanszos a teherbeeses! 99% hogy nem lesz abortusz a vege :)

Nyitott a mehszaj ezert a fertozes valoszinubb, HA hordozza a Parod! Nem tul sanszos a teherbeeses! 99% hogy nem lesz abortusz a vege :)
Ha nem nyeled le nem lesz gond.

Párommal a menstruációm 3. napján óvszer nélkül szeretkeztünk (el is ment bennem), és másnap csak foltokban jött meg, (de nagyon kevés), és utána meg már semmi. Mennyi az esélyem a terhességre?

párommal a menstruációm 3. napján óvszer nélkül szeretkeztünk (el is ment bennem) és másnap csak foltokban jött meg, (de nagyon kevés) és utána meg már semmi. Átlagosan 5-6 napig tart a menzeszem...

Legjobb válasz: Nagyon ritka esetben van lehetõség teherbe esni a menstruáció alatt hisz álltalában a ciklus közepénél van peteérés.Szerintem csinálj egy tesztet kb 1-hét mulva.

Nagyon ritka esetben van lehetõség teherbe esni a menstruáció alatt hisz álltalában a ciklus közepénél van peteérés.Szerintem csinálj egy tesztet kb 1-hét mulva.
Nem valószínû, hogy terhes lennél. Egyszerûen arról van szó, hogy a szeretkezés során jobban ürült a vér, és így amásnap a szokásosnál kevesebb a mennyiség. Persze, ahogyan az elõttem válaszoló is írta, nagyon minimális esély van rá, hogy terhes legyél, de nem sok!
Az esélyed "sajnos" megvan rá. Bizonyos esetekben a ciklus közepn beérett petesejt(ek) nem vagy csak részben ürül a vérzéssel. Ilyenkor van esély a megterméknyülésre. Nem szeretnélek felzaklatni, de elõfordulhat. Kérdés, hogy más módon védekezel-e, mert, ha szedsz gyógyszert akkor szinte 0 az esély, hiszen a fogamzásgátlók hatására nincs peteérés. Mellesleg a barátnõm januárban fog szülni, Õ is a menstruációja alatt esett teherbe. Minél elõbb bizonyosodj meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!