Találatok a következő kifejezésre: Párommal a 3. napján (18 db)

A párommal a menstruációm 3. , illetve a 4. napján voltunk együtt. Nem védekeztünk, lehetek terhes?

Legjobb válasz: nézz már utána! szerinted??? nem, nem lehetsz terhes! amikor peteérésed van, elõtte ill utána pár napig van rá esély. De amikor menstruálsz, nincs peteérésed!

nézz már utána! szerinted??? nem, nem lehetsz terhes! amikor peteérésed van, elõtte ill utána pár napig van rá esély. De amikor menstruálsz, nincs peteérésed!

Lehet valami gond abból ha a menstruáció 3. napján óvszer nélkül szeretkezek a párommal?

Párommal a menstruáció harmadik napján szeretkeztünk.A kérdés az lenne hogy lehet e ennek valami következménye pl: valamilyen betegség vagy ilyenkor könnyebb a teherbe esés esélye?

Legjobb válasz: Nyitott a mehszaj ezert a fertozes valoszinubb, HA hordozza a Parod! Nem tul sanszos a teherbeeses! 99% hogy nem lesz abortusz a vege :)

Nyitott a mehszaj ezert a fertozes valoszinubb, HA hordozza a Parod! Nem tul sanszos a teherbeeses! 99% hogy nem lesz abortusz a vege :)
Ha nem nyeled le nem lesz gond.

A vérzésem 3. napján pettingeltünk (még volt vérzésem de kevés, 4 napig véreztem) és a párom a nemi szervével izgatta a szemérem testemet. Ennyitől terhes lehetek-e? Nagyon félek.

Mert azt hallottam, hogy ha már a pénisznek a hüvely környékén sem szabad lennie, és hogy az el?váladéktól is terhesség lehet. Köszi a komoly válaszokat.

Legjobb válasz: Az elõváladéktól is terhes lehetsz.

Az elõváladéktól is terhes lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Okés... de nem feküdtem le vele... és ezért vagyok bizonytalan. Még nem akarok gyereket.
Mit értesz a szemérem test alatt?
A kérdező hozzászólása: A csikót és a nagyajkakat... Mert csak ott volt oda ért a pénisze de nem hatolt belém sehogy sem se kézzel se a péniszével.
Ha nem hatolt beled akkor szinte kizart a terhesseg.Foleg ha nem is ment el.Nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszodat kedves utolsó. Nem volt semmilyen behatolás sem mert nem engedtem és még nem akarok gyereket.
tampon volt benned?

7 napos szünetem 3. napján tartok, a párommal ma szeretkeztünk. Aktus után jött meg a menzeszem. Ìgy is védett vagyok?

Legjobb válasz: A tabletta a szünetben is védettséget biztosít, mi értelme lenne akkor?? De mint minden, ez is benne van a tájékoztatóban...nem olvasnak az emberek betegtájékoztatót? Azt hiszik, nehezék?

A tabletta a szünetben is védettséget biztosít, mi értelme lenne akkor?? De mint minden, ez is benne van a tájékoztatóban...nem olvasnak az emberek betegtájékoztatót? Azt hiszik, nehezék?
véd
Srác vagyok bnömmel akkor is szoktuk csinálni és véd az nyugi.de van amikor tabiszedés közben kihagy 2 napot azaz elõfordult akkor is védett.

A Mensesem utolso 3 napján Szeretkeztem a párommal. Nem védekeztünk lehetek terhes igy is? A többi lent!

Tehát már barna volt a mensim néha volt benne rendes piros is.És egy picit ehet belémélvezett mikor vette ki.Igyis lehetekterhes?Hogy megvolt a mensi? Ugy tudom ilyenkor kicsi az esélye.Nem bajha jöna baba de valaki járt már igy?Hogy mensi közbe babás lett?:)Ja! És 1 hét után már vehetek tesztet vagyinkább várjak 2-3 hetet?

Legjobb válasz: Igen, én így estem teherbe! A megszakításos módszer nem védekezés. Inkább várj a teszttel 2 hetet még.

Igen, én így estem teherbe! A megszakításos módszer nem védekezés. Inkább várj a teszttel 2 hetet még.
Kicsi az esély, de sosem lehetetlen. A teszt aktus után 14 nappal fog valami biztosat mutatni, de ha az negatív, még akkor is ismételd meg még 5-6 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Akkor hiábavolt meg, ?Akkor is leetek terhes?:S
Lehetsz, de nem biztos, hogy leszel is. Mindenütt olvashatod, hogy soha, a ciklusod egyetlen napján sem vagy 100%-ban védett. Ezért kell MINDIG valamilyen fogamzásgátló módszert alkalmazni. Óvszer a legalkalmasabb, vagy stabil kapcsolatban a tabletta.
Igen, lehetsz terhes ilyen esetben is. saját tapasztalat. a teszttel várjál szerintem 2-3 hetet, akkor már biztosabbat mutat.
Lehetsz terhes, legjobb barátnõmnek így lett a kisfia, ma már 6 hónapos a kissrác. 2-3 hét múlva vegyél tesztet, addig felesleges.

A parommal a menstruacio 3. napjan voltam egyutt, es nem vedekztunk. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz. A nõi ciklus során nincs olyan nap, amikor a teherbeesés esélye 0. Ennyit kellene csak megtanulni.

Igen, lehetsz. A nõi ciklus során nincs olyan nap, amikor a teherbeesés esélye 0. Ennyit kellene csak megtanulni.
Igen. Egyébként: KOMOLYAN nem lehet kibírni azt a pár napot, amíg megvan?! Ez higéniailag SZAR. De ha már úgyis ide írkálsz, hogy terhes vagy-e, légyszíves keress rá google-n, hogy milyen betegséget kaphatott el esetlegesen így tõled a párod. Köszi.
elvileg van egy minimális esélye, de én is így szoktam. ha valaki ki akarja hagyni azt a pár napot, ám tegye, semmi sem kötelezõ. :)
Csak ha le is nyeled -.-"
Lehetsz. Van olyan nõk, aki csak ilyenkor képes teherbe esni. Igaz, ciklus közepén nagyobb az esély, de ilyenkor is van.
miért olyan nehéz felhúzni egy óvszert ? tudom kellemetlen meg minden de én nem tudnék szeretkezni úgy a barátnõmmel, hogy tudom baj lehet és gond a terhesség. MEg kéne gondolni azért.
Szerintem nagyon kicsi az esélye, ugyanis olyankor nincs nagyon mit megtalálnia a spermának. Hozzászólóknak:Nem tudom minek kell belekötni ha õk így szeretik, nem nektek kell csinálni. De azért csinálj egy tesztet hátha, de nem sok az esélye.
ilyenkor gátolva van a peteérés...semmi megtermékenyíthetõ petéd nincs!
A tabletta éppen azt okozza, hogy nincs is peteérésed! (Feltéve, hogy rendesen szeded) Így aztán nem lehetsz terhes, mindegy, hogy a ciklusod melyik napján vagytok együtt.
A tabi feladata, hogy gátolja a peteérést, szóval nem nagyon szabadna teherbe esned.
A tabletta nem a bágyazódást gátolja (az a spirál). A tabletta olyan hormonokat tartalmaz, amitõl a szervezeted "azt hiszi", hogy terhes vagy, ezért nem érlel petesejtet. Ezért nem is menstruáció a tabletta szedése alatti vérzés, hanem megvonásos vérzés. És ha nincs minek megtermékenyülni, akkor ugye nem is lehetsz terhes.
A fogamzásgátló tabletta sem a peteérést, sem a megtermékenyítést nem gátolja, ellenben akadályozza a petesejt beágyazódását a méh falába. A fogamzásgátló tabletta a szedési szüneti napok alatt is véd. Mint ahogy ezt feltételezhetõen írja is a gyógyszer mellé adott tájékoztató, amit természetesen alaposan átolvastál, ugye?
szal akkor ha véletlen van ovulációm és én akkor voltam együtt elõtte nap a barátommal, de tabit szedek akkor nincs gáz?

Párommal a menstruációm 3. napján óvszer nélkül szeretkeztünk (el is ment bennem), és másnap csak foltokban jött meg, (de nagyon kevés), és utána meg már semmi. Mennyi az esélyem a terhességre?

párommal a menstruációm 3. napján óvszer nélkül szeretkeztünk (el is ment bennem) és másnap csak foltokban jött meg, (de nagyon kevés) és utána meg már semmi. Átlagosan 5-6 napig tart a menzeszem...

Legjobb válasz: Nagyon ritka esetben van lehetõség teherbe esni a menstruáció alatt hisz álltalában a ciklus közepénél van peteérés.Szerintem csinálj egy tesztet kb 1-hét mulva.

Nagyon ritka esetben van lehetõség teherbe esni a menstruáció alatt hisz álltalában a ciklus közepénél van peteérés.Szerintem csinálj egy tesztet kb 1-hét mulva.
Nem valószínû, hogy terhes lennél. Egyszerûen arról van szó, hogy a szeretkezés során jobban ürült a vér, és így amásnap a szokásosnál kevesebb a mennyiség. Persze, ahogyan az elõttem válaszoló is írta, nagyon minimális esély van rá, hogy terhes legyél, de nem sok!
Az esélyed "sajnos" megvan rá. Bizonyos esetekben a ciklus közepn beérett petesejt(ek) nem vagy csak részben ürül a vérzéssel. Ilyenkor van esély a megterméknyülésre. Nem szeretnélek felzaklatni, de elõfordulhat. Kérdés, hogy más módon védekezel-e, mert, ha szedsz gyógyszert akkor szinte 0 az esély, hiszen a fogamzásgátlók hatására nincs peteérés. Mellesleg a barátnõm januárban fog szülni, Õ is a menstruációja alatt esett teherbe. Minél elõbb bizonyosodj meg!

Üdvözlöm doktor úr! Kb. 1 hónapja szedem a Milligest fogamzásgátló tablettát. A menzesz első napján kezdtem el szedni, mint később kiderült a 3. napon kellett volna kezdeni (az orvos nem mondta, így a tájékoztató után mentem). Tegnap voltam együtt a párom

Üdvözlöm doktor úr! Kb. 1 hónapja szedem a Milligest fogamzásgátló tablettát. A menzesz első napján kezdtem el szedni, mint később kiderült a 3. napon kellett volna kezdeni (az orvos nem mondta, így a tájékoztató után mentem). Tegnap voltam együtt a párommal és még 3 szem tabletta van, tehát majdnem megvan az egy hónap. Az lenne a kérdésem, hogy ekkor már védett voltam-e? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Gabó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már a ciklus első napjától szedte a fogamzásgátlót, akkor a jelzett időszakban biztosan hatékony volt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már a ciklus első napjától szedte a fogamzásgátlót, akkor a jelzett időszakban biztosan hatékony volt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm doktor úr! Kb. 1 hónapja szedem a Milligest fogamzásgátló tablettát. A menzesz első napján kezdtem el szedni, mint később kiderült a 3. napon kellett volna kezdeni (az orvos nem mondta, így a tájékoztató után mentem). Tegnap voltam együtt a párom

Üdvözlöm doktor úr! Kb. 1 hónapja szedem a Milligest fogamzásgátló tablettát. A menzesz első napján kezdtem el szedni, mint később kiderült a 3. napon kellett volna kezdeni (az orvos nem mondta, így a tájékoztató után mentem). Tegnap voltam együtt a párommal és még 3 szem tabletta van, tehát majdnem megvan az egy hónap. Az lenne a kérdésem, hogy ekkor már védett voltam-e? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Gabó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már a ciklus első napjától szedte a fogamzásgátlót, akkor a jelzett időszakban biztosan hatékony volt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már a ciklus első napjától szedte a fogamzásgátlót, akkor a jelzett időszakban biztosan hatékony volt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!