Találatok a következő kifejezésre: Párommal 2 van. 2 évvel ezelőtt (3 db)

Párommal 2 gyermekünk van. 2 évvel ezelőtt megtudtam, hogy megcsalt, megbocsátottam. Azt mondta vége a kapcsolatuknak. Működhet még a házasságunk?

Sajnos ez nem volt igaz, továbbra is találkozgattak, most terhes lett a n?, hamarosan szül. Persze megint azt mondja, már nincs köztük semmi, engem szeret, stb.. De én már nem tudok benne bízni. Vajon helyrejön valaha is a kapcsolatunk? Mit tegyek érte?

Legjobb válasz: én biztos,hogy nem tudnék neki megbocsátani ezek után.Még az elso megcsalást elnéztem volna neki nagy nehezen, de most, hogy már a no terhes is lett tole. Szerintem ez már megbocsáthatatlan. Ahelyedben én elhagynám, mert ez már jobbra nem fog fordulni, vagy ha mégis akkor csak ugy tudná ezt bebizonyitani, hogy továbbra sem adná fel a harcot érted,ha elhagynád, probálna téged minden erejével visszaszerezni...azthiszem ez lenne a legjobb bizonyíték arra, hogy téged szeret( bár ez a leirtakbol nem valoszinu sajnos). Ha vele maradsz akkor csak azt fogja érezni,hogy veled bármit megtehet, ugysem hagyod el. Igy átgondolja majd, hogy mi a fontosabb neki, a gyerekei és Te, vagy az a másik kapcsolat... Sok szerencsét Neked és remélem boldog leszel, bárhogy is dontesz!

én biztos, hogy nem tudnék neki megbocsátani ezek után.Még az elso megcsalást elnéztem volna neki nagy nehezen, de most, hogy már a no terhes is lett tole. Szerintem ez már megbocsáthatatlan. Ahelyedben én elhagynám, mert ez már jobbra nem fog fordulni, vagy ha mégis akkor csak ugy tudná ezt bebizonyitani, hogy továbbra sem adná fel a harcot érted, ha elhagynád, probálna téged minden erejével visszaszerezni...azthiszem ez lenne a legjobb bizonyíték arra, hogy téged szeret( bár ez a leirtakbol nem valoszinu sajnos). Ha vele maradsz akkor csak azt fogja érezni, hogy veled bármit megtehet, ugysem hagyod el. Igy átgondolja majd, hogy mi a fontosabb neki, a gyerekei és Te, vagy az a másik kapcsolat... Sok szerencsét Neked és remélem boldog leszel, bárhogy is dontesz!
szerintem meg az elso válaszadonak van igaza. Nem értem, hogy az emberek miért gondolják ugy, hogy ha van gyerek akkor számukra johet bármilyen kín, megaláztatás, el kell viselni, miért kéne??? Igenis állj ki az igazadért, és ne hagyd, hogy azt tegye veld amit akar. Es még annyit, hogy ugye mégis téged választott....ez egyszeru, hogy miért, a férfiak nem szeretik feladni a megszokott életuket, a biztonságot, a háttért ami mogottuk van, inkább maradnak hiszen ez az egyszerubb megoldás. Ne hagyd magad ujra meg ujra becsapni.Te is egy onnállo lény vagy, egy no vagy, aki megért férfire, boldogságra, szenvedélyre vágyik attol, hogy van két gyereked. és nem hiszem, hogy a gyerekek boldogok lenének ha mondjuk veszekedésben kellene felnoniuk(mert amint a másik no gyereke megszuletik még tobb bosszuság lesz belole koztetek), vagy látnák, hogy az édesanyjuk boldogtalan. Igenis állj a sarkadra!!!
Mûködhet. A Te türelmeden és megbocsátóképességeden múlik. Én azért meggondolnám azt az elhagyást, ha van 2 közös gyereketek. Ugyanis hiába lett terhes az a másik nõ, a párod mégis veletek van, a ti közös babáitokat neveli. Ez azért jelent valamit. No meg mit érsz el vele ha kidobod? Megy a másikhoz és majd annak a gyerekét neveli, a te 2 gyereked meg apa nélkül marad. Meg kell tanulnod ezzel a szituációval együtt élni. De tutira lehet, csak akarni kell. Gondolj mindig arra, hogy csapodár egy lélek, de mégis a gyerekek apja. És lehetne ez rosszabb is, pl. ha agresszív lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!