Találatok a következő kifejezésre: Párommal 2 van. 2 évvel (100 db)

Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.

észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én ezekután nem házasodnék vele össze a nyáron,viszont próbálnám vele nyugodtan megbeszélni a dolgot.Lehet csak fellángolás a részérõl és megérdemel még egy esélyt!

Én ezekután nem házasodnék vele össze a nyáron, viszont próbálnám vele nyugodtan megbeszélni a dolgot.Lehet csak fellángolás a részérõl és megérdemel még egy esélyt!
Nagyon sz.r helyzet. Ezt a fiút elvesztetted... Normális, hogy így reagál, ettõl függetlenül õ már nem lesz hûseéges hozzád... Ha nem lenne gyerek, kirúgnám... Mivel jön a gyerek, ültesd le, beszéljétek meg. Õ is szenved.
Ha ennyivel fiatalabb nálad, akkor ne csodálkozz, hogy inkább egy hozzávaló lányt szeret. Te már középkorú vagy, õ viszont még fiatal. 10-15 év múlva ez a korkülönbség még szembetûnõbb lesz. Csak a becsület tartja még melletted. Semmiképpen ne legyen ebbõl házasság, mert ez a kapcsolat hosszútávon nem fog mûködni. Vagy bele törõdsz, hogy melletted lesznek szeretõi, vagy mielõbb békésen elváltok. Tarthatja a gyerekekkel a kapcsolatot, de minél késõbb kerül sor a válásra, a gyerekeknek annál rosszabb lesz.
Hu hát ez nem egyszerû dolog!Próbáld vele megbeszélni a dolgokat!És ha esetleg menne váltson munkahelyet!Tudom ez a mai válgban...de ha ott marad ez csak rosszabb lesz...Tapasztalat!!!Mert ugye ha szeretik egymást akkor elvileg nem csk nézegetik egymást!Én azért utánajárnák a csaj egyáltalán tud e rólatok, fõként a babárol.Én a helyedben megkeresném a csajt is és vele is elbeszélgetnék hogy ne tegye tönkre a kapcsolatotokat ha lehetséges mert a párod gyerekét hordod a szíved alatt!
És még miket írtak? Nem jó ez, hogy kezd félrekacsingatni...Beszéld meg vele, hogy mégis mik a szándékai, mert mostanában eléggé furán viselkedik.
Ne hagyd magad!!!!!Ez nem így mûködik!!!21 évesen mit tud még a világról??Tudod az ilyen korabeliek(tisztelet a kivételnek)nincsenek tisztában azzal mit tesznek ha tönkretesznek egy családot!Én biztos nem hagynám annyiban és ha kell a szüleit is felkeresném hogy nézzék csak nõl a pocakom és a maguk kislánya épp most szeretné tönkretenni a kapcsolatomat!Persze mindenhez 2 ember kell de ismerve a mai fiatal lányokat......Nekem is egyszer ilyen miatt majdnem tönkrement a kapcsolatom az elsõ gyermekem után de foggal körömmel harcoltam a csaj ellen mert rátapadt rendesen és tessék!Boldog kapcsolatban élünk és már a 3. gyermekünket várjuk!Mi is ugyan így albérletben laktunk és az én párom is fiatalabb nálam igaz csak 2 évvel.Megértelek és teljesen együtt tudok érezni veled!Eleinte én is csak sirni és bánkódni tudtam de rájöttem hogy attól nem lesz jobb csak ha teszek is érte valamit!És férjem is belátta hogy milyen fontos nekem és a gyerekemnek.Hidd el itt mindenképp a csajsziból kell kiindulni!Azzal nem érsz el semmit hogy elmondod a párodnak milyen trehány, lusta mert persze azt hiszi azért teszed mert így akarsz megoldást találni.Fel a fejjel és legyél erõs!!!!!!Ne hagyd hogy tönkretegyék a kapcsolatodat!
"Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz." Az apaság, mint ahogy az anyaság valóban félelmetes! De ez a csávó nem fél, ez retteg, és szûkölve kapaszkodik egy másik életbe!!! Légyszi nyisd ki a szemed! Ennyi idõsen már át kéne látnod ezt!
A kérdező hozzászólása: Az este azt is mondtam neki, h visszamegyek dolgozni, ha a pici 1 lesz, de õ nem akarja. A gyerek mellett nem melózhatok, mert õ nem az exem, õ nem várja ezt el.
Nem, nem normális! Már ne haragudj, de milyen duma az, hogy megijedt, mert most minden álma teljesül(elõléptetés, család)??? Nem éépen most kéne a fellegekben járnia, és örülnie és ki sem látszani a boldogságból??? -de bizony! Erre õ:csajozik! Te meg terhesen "jaj megijedt, de szeret és soha nem fog elhagyni, majd ha a baba megszületik, jobb lesz" szöveggel nyugtatod magad... Nem akarta igazán ezt a gyereket, és ha megszületik egy ilyen bizonytalan kapcsolat éppen nem megerõsödni fog...(hiszen az erõs kapcsolatokat is próbára teszi az ismeretlen- a gyerekvállalás)
Mi lenne a világban h minden leendõ apuka megijedne és ilyenkor másik nõnek vallana szerelmet hónapokon keresztül??? Vedd már észre becsap, nem tudja hogy tudod a leveleket, és úgy reagálja le mintha semmi nem lenne csak egy kis kapuzárási pánik.... De te is olvastad azokat az üzeneteket, ez nem egy kis ijedségrõl szól....
mesz vissza az alomvilagodba es szedegetsz ossze mindent amivel elhitetheted magaddal, hogy van remeny. gondolj mar bele, mit mondanal egy nonek, akinek a parja masnak irogatja, hogy "szeretlek, csokollag, hianyzol, draga"? ne ringasd mar vissza magad a vak alomba
"Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz." Az apaságtól meg lehet ijedni, ahogy az anyaságtól is (valóban félelmetes) de ez a csávó retteg, és minden idegszálával kapaszkodik egy másik életbe!
Ezt nem hiheted el, hogy õ szeret és megijjedt az apaságtól.Azért rohan egyik nõ karjából a másikba?És legalább ez az egy van?Vagy más nõknek is ír?
Szia, a 61-es vagyok, még annyit, ha véletlenül nem látod meg a levelezést, akkor sosem derült ki volna számodra. Szóval ennyit errõl, de tényleg, így van, ahogy elõttem mondják, hogy retteg a barátod és nem õszinték az érzelmei feléd. Biztos szenvedsz, de muszáj lenne "felébredned", ne mentegesd õt, lépned is muszáj lenne.
El fog hagyni. Te álomvilágban élsz õ pedig gerinctelen. Bár az is furcsa, hogy már megégeted magad egyszer és utána egy 11 évvel fiatalabb pasinak a semmire 2 év után szülni akarsz. Jó lenne, ha a gyerekeid érdekében végre talpra állnál és nem a kapaszkodókat keresnéd, mert nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt teherbe estem nem volt bejelentett munkám, hiába dolgoztam 7 hónapokat egy egy helyen. Ezért se táppénz, se gyed. csak gyest fogok kapni és csp-t a 2 gyerekre.:(
A kérdező hozzászólása: Elõször menyasszonyként szültem és 5 évet kellett a babára várni, tervezett, közös gyerek volt. Szülés után 3 évre csalt meg. Ezt is terveztük, hisz már 2 éve vagyunk együtt/élünk/, mikor megtudta/sokadik próbálkozásra/, h babás vagyok, sírva fakadt az örömtõl. Sõt együtt sírtunk, amikor az AFP eredményem a koromnál fogva pozi lett/minden ok most/, de így is bevállaltuk a picit és várja nagyon.
nem fogsz gyedet kapni? a volt férjed nem fizet gyerektartást? családi pótlék? családi adókedvezmény? ezeket gondold végig. most táppénzt kapsz?
az anyja megbocsat neki, ne aggodj. (es azt erzem orulsz neki, hogy ilyen, mert azt gondolod, majd o rabeszeli, hogy maradjon) Miert szulsz egy befolyasolhato embernek? egy meg nem felnottnek? ha a masik kapcsolatodban is akkor jott a gyerrek, amikor mar vege volt, akkor te tenyleg azert szulsz, mert azt hiszed ezzel tarthatod a kapcsolatot. aztan jon az ideologia, hogy ketten akartuk. mert a masik nem tiltakozott. hagy elmenni ezt a szegeny fiut
Kérdezõ, borzalmas éretlen vagy és gyerekes. Értsd meg, hogy külsõ nyomással - mások véleménye, az anyukájának a nem tetszése stb. - NEM FOGOD MEGVÁLTOZTATNI AZT, HOGY EZ A FÉRFI ÉRZELMILEG ELFORDULT TÕLED ÉS NYITOTT LETT EGY MÁSIK LÁNY FELÉ! Hiába van külsõ nyomás, az maximum azt fogja eredményezni, hogy a párod hazudni fog az anyjának is, de amit belül akar, azt nem fogod tudni megváltoztatni. Rettentõ gyerekes vagy, ha ezt nem tudod megérteni.
neked kene szakitani ezek utan, nem varni, hogy "mit lep". ne remenykedj, ha most kotelessegtudatbol veled marad, akkor majd megy egy ev mulva. de akkor mar megtorve....ha te ezt akarod
A kérdező hozzászólása: Elkeseredtem. Nem tudom mi lesz ? Félek. Rettegek. Nincs hova mennem, nincs mibõl, nincs kihez. Sziasztok:(((
Fogadd el a támogatását, mint a gyereke anyja megérdemled, de arról tegyél le, hogy társaként vagy szerelmeként tekint rád, mert nagyon csúnyán csalódni fogsz. De elengedni úgyse fog, mert azért ennyi gerinc ahogy olvasom szorult belé.
A kérdező hozzászólása: úGY FÁJ, MERT ANNYIRA SZERETEM:(((
Szia, a 32. hozzászóló véleményét osztom én is. Sajnálom, hogy így alakult a dolgod, de ez szerintem is veszett fejsze nyele. Aki ilyent ír egy lánynak, hogy szereti meg hasonló, ott már sajnos nincs sok esély. Meglátásom szerint, ha minden álma megvalósult, a párodnak, akkor örülnie kéne, mint majom a farkának és nem olyanokat kitalálni, hogy "megijedt és rázúdult minden"-ez csak kifogás.
megertem, hogy faj, de masodszor koveted el a hibat, hogy meggondolatlanul szulsz...
A kérdező hozzászólása: Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz.
Én erre azt tudom neked mondani, hogy a te részedrõl is felelõtlenség volt ez az egész kapcsolat, fõleg még egy babát vállalni egy 11 évvel fiatalabb pasinak. Van egy 6 éves kislányod, írod, hogy megviselte a válásod, tanácsadóba jársz vele. Szerinted egy baba születése mennyire fogja megviselni? Itt most nem azon kell rettegni, hogy a pasi marad vagy megy a hozzá korban illõ nõvel, hanem azon, hogy a gyerekek ne sérüljenek, márpedig ez ebben a helyzetben szinte kizárt.
Szerintem valahogy csak össze tudod szedni magad, és nem elhinni mindent amit az emberek mondanak.
Nem olvastam végig a kommenteket, de szerintem így kb. minden ismerõsödnek egyértelmû, kikrõl írsz.:-)
Jaj ne már, ez annyira gáz...
Jesszusom, ennyire naiv és gyerekes anyukát rég láttam...
Most tényleg azt hiszed, hogy ezzel bármit is bizonyítani fogsz, vagy bizonyít a párod???? Én nem lennék kíváncsi arra a nõre, akinek a párom ilyeneket írogatott, mert ezzel elárult engem, és a kapcsolatunkat... Most õszintén mit nyersz vele ha találkoztok? Semmit, csak szarul éreznéd magad...mert valljuk be nem vagy irigylésre méltó helyzetben (és a csaj a harmadik, akinek nincs veszteni valója). Szálljon már fel az a rózsaszín köd!!!!
Én bemennék de nem azért hogy a csajnak bemutasson!Ha látnám széles vigyorral a páromat kézenfogva mennék el melette...Ne alázd meg magad!Most ez már milyen ciki lenne?
Utolsó kommented alapján nagyon kamuszagúnak tûnik ez a kérdés. Egy veled egykorú nõnek, gyermekes anyának ettõl több esze van. Ne haragudj, de ha ez igaz meg is érdemled ezt a pasit.
A kérdező hozzászólása: Adilari én is így akarom a dolgot.:) nem beégni szeretnék, mert nekem emelt fõvel kell járnom. Holnap megyünk be kézenfogva/ott szeretnék bevásárolni:) / ja és a kislányomat is visszük. Nézzük a vigyor lehullik e a csaj pofájáról.:)
Csupa gyerekes megnyilvánulás...ez tipikusan az " ez az én játékom" esete! Ugyanmár 30 valahány évesen neked tényleg ilyen jellegû "elégtételre" van szükséged? Aztán meg lehet a csaj fog rajtad röhögni, hogy haha már régen a pasiddal d.gatom magam és te meg itt játszod a fejed...aztán meg jót röhög a markába, mert neki nincs veszteni valója...
Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy 30 egynehány éves anya vagy. A sztoriból, a szóhasználatból nem ez jön le.
Félrelép, mert bepánikol?Hányszor lesz még ilyen...És Te mindig megfogsz bocsátani...Azt, hogy hozzá mész, vagy sem szerintem mindegy, azt kellene átgondolnod, hogy bevállalod-e ezt a kapcsolatot úgy, hogy amikor nincs melletted folyton mászkál benned a kisördög...
A kérdező hozzászólása: tegnap bementem a melóhelyére. Képzeljétek, a kolléganõi ott álltak sorba, megakartatak ismerni.:) Azt mondták rám, hogy cuki vagyok.:) Sõt párom azt mondta, h menjek be vasárnap hozzá, mert akkor dolgozik az a bizonyos csaj és bemutat neki, mint a párját. Szerintetek ez jelenthet valamit?
Remélem minden rendben lesz, de, hogy az önbecsülésed 0, az biztos. Remélem nem csal meg többet, csak sajnos az ilyeneket, mint te, megint meg szokták, mert megtehetik. Ha neked ez az élet megfelel? Azért legyen eszed és törekedj a késõbbiekben, hogy anyagilag független legyél, ha még egy ilyen elõfordul, ne legyél kényszerhelyzetbe és ne kelljen meghunyászkodnod.
Magából az írásodból, a szóhasználatodból is látni, hogy nem 37 éves fejjel gondolkodsz. Sajnálom, ami veled történt.
Kérdezõ és most mit tervezel?Rákérdezel ma?
Nem irigyellek:-(((
Beszéltél vele?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Rákérdeztem, sõt elmondtam mindent neki. Azt is hogy tudok a csajról. Mondtam neki, hogy 2 lehetõsége maradt: Válasszon, nem muszály velem maradnia, csak azért mert gyereket várok, majd felnevelem egyedül. De õ azt válaszolta, hogy nagyon szeret és velünk szeretne élni. Rendben, mondtam, de akkor a csj is tudjon már arról, hogy mi vagyunk neked. Állítólag ma beszélnek.Kicsit ledöbbent, mikor elmondtam, hogy a csajról tudok pár dolgot, és meséltem is furcsán. Lásd...kicsi a világ, mondtam neki.:) Azóta teljesen máshogy viszonyul hozzám, olyan mint rég. remélem így marad. Ha nem...mehet:) Köszönöm nektek a kommenteket!
Helyesen tetted hogy beszéltél vele viszont remélem ez az utolsó beszélgetésük!Tudod igérni nagyon könnyû!Én azért nézegetném azokat a mailokat kicsit!Nem tudod a jelszavát?Ha annyira fontosak vagytok neki véletlenszerûen kérd meg lépjen be...vagy ami még jobb mondja el!Nálunk nincs ilyen nálunk tudjuk egymás jelszavát mindenben és akkor lépünk be mikor akarunk.Telefonját ha otthon van hordja magával?Ha igen kérd meg ha fontosak vagytok neki hanggal merje letenni az asztalra!Ne nézz bele mert az nem szép(mondjuk ilyen esetben...)de tegye ki!Remélem tényleg helyrejön a kapcsolatotok!Tudod 50 éve még úgy volt hogy ami elromlott azt nem kidobták hanem megjavították!Sok sikert nektek!
Kicsit szkeptikus vagyok, nem hinném, hogy ennyitõl abbahagyja a viszonyt. Mert ugyebár csak annyi változott a helyzeten, hogy te tudsz róla. Amíg te nem sejtetted addig szerelmes volt a lányba, most ahogy tudsz róla hirtelen fel fogja dobni??? Ennek ellenére kívánom nektek a legjobbakat.
Kedves kérdezõ! Teljes mértékben megértelek, a csalódottságod, az elkeseredettséged, fájdalmad és a félelemed. DE! Én úgy gondolom, hogy ha jönnek az érzések nem lehet semmit tenni ellenük. Az más kérdés, hogy valaki elnyomja és marad mert így helyes. Valóban nehezíti a dolgot, hogy babát vársz és a "helyes" megoldás a párodtól az lenne ha veled maradna. Így lenne "normális". De Ha így is lesz (ha csak nem valami csoda folytán tényleg fellángolás) szenvedni fogtok mindketten. Talán jobb lenne 2 külön boldog élet mint egy boldogtalan közös.
A kérdező hozzászólása: Azt látom, hogy az üzenetek megszûntek/13-án volt az utolsó/.Másnap beszéltem vele a lányról. Tegnap reggel azért még ráüzentem, hogy a kapcsolat végére tegyen pontot, ha még megvan. Tök aranyos velem, olyan, mint régen, remélem így marad. Sõt közös progikat szervez velem, megyünk a kolléganõivel bográcsozni/tehát bemutat nekik/:) nem bánnám, ha a csaj is jönne, legalább látná, hogy mi együtt vagyunk.
Mi lett végül? Jól meg vagytok azóta?
A kérdező hozzászólása: utolsó te félreértettél. Szó sincs arról, hogy csak a gyereke miatt maradjon velem. Szerintem megint beszélek vele, de már konkrétumokat tárok elé. Felveszem az ismerõsömmel a kapcsit , megtudakolok pár dolgot és ha minden biztos, feldobom a labdát a páromnak. Lássuk erre mit lép.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Anyukám szerint is csak fellángolás. Az este beszéltem párommal, õ azt mondta, h semmiképp nem hagyna el, mert szeret és a kislányát sem hagyja. Mondanom sem kell, h az én lányom is ragaszkodik hozzá és még egy válást nem bírna ki. Így is nevelésibe hordom:( Párom amúgy 26 és sosem volt egy csajozós, csak most bepánikolt.:( Azt mondta.
Húúú, ez nem egyszerû bizonytalanság a fiú részérõl, itt õ már konkrét dolgokat ír. Addig hogy valaki kimondja valakinek a szeretleket kicsit több kell mint szimpátia... Sajnálom. Én ezt nem bírnám, elköltöznék egy ideig, hogy legyen ideje és lehetõsége átgondolni a dolgokat és prioritáslistát felállítani!
A kérdező hozzászólása: Igen ám, de itt vagyok nagy pocakkal, még egy gyerekkel, albérletben, pénz nélkül, mert ugye most nem dolgozom, párom fizujából élünk. Anyu 1 szobában lakik, rá nem tudok támaszkodni, neki sincs semmije.:( Ezért vagyok kétségbe esve.
Huhaaaaaa...ez így már mindjárt más....Hát így már nem úgy tûnik mint egy fellángolás!!Ne haragudj de a párod....Hihetetlen..mintha nem is lennél neki!Nagy jövõt így nem látni a dologban!Szerintem találj megoldást.Így leélni egy életet...
Szóval emiatt nem mentél még el... Nincs senki barátnõ, rokon akinél meghúzhatnátok magatokat egy kis ideig?
Ha valóban félrelép vagy csak fontolgatja, mialatt terhes vagy a közös gyereketekkel, akkor ott nagyon komoly gond van, és nem valószínû, hogy ebbõl a késõbbiekben valami jó sülne ki. Elég gyenge kifogás, hogy hirtelen a nyakába zúdult minden, és azért tesz ilyet. Ez nem mentség. Az pedig, hogy ennyivel idõsebb vagy a párodnál... a szerelem nem ismer határokat, ez igaz, viszont számolnod kellett volna azzal már a kapcsolatotok elején, hogy még simán jöhet egy korabeli lány, akivel akár még komoly kapcsolata is lehet.Most még lehet, hogy nem látszik rajtad, hogy idõsebb vagy, de 10-20 év múlva már fog. Õ pedig még akkor is fiatalabb lesz. Senki nem dönthet helyetted, de ha a józan észre hallgatsz, akkor egy ilyen házasságnak nincs sok értelme. Ha a gyerekek miatt aggódsz, akkor gondolj bele: szerinted egy boldogtalan, hazug kapcsolatban boldogabbak lennének?
Te szereted?Mert6 ha nem jobban jársz ha más után nézel!Aki meg tudja adni a biztonságot!Merre élsz?
Tudod, így az üzit olvasva nem sok esélyt látok.Fõleg, hogy ezt a párod írta!Tehát valamit érez iránta.Meg ha csak a csaj ragaszkodna akkor nem írna ilyeneket.Én a csajt nem keresném meg a helyedben.Ez olyan égõ és a párod nem a tulajdonod amirõl le kellene mondania.Ehhez két ember kell!Azért elbeszélgetnék a helyedben a párommal, de ha nem most és nem vele akkor késõbb és mással is ugyanez lesz!
Inkább legyen most három-négy nehéz hónapod, utána pedig gyere egyenesbe az életeddel, minthogy éveken át kínozd magad egy olyan mellett akiben nem bízhatsz meg...
Ennél aljasabb dolgot el sem tudok képzelni, hogy valaki terhesen csalja meg a barátnõjét, vagy a feleségét. Rögtön kirúgnám! Gondolj arra, ha õ lép le egyik napról a másikra, akkor is pénz nélkül maradsz. Próbálj meg valamilyen Anyaotthoni elhelyezést szerezni magatoknak.
A kérdező hozzászólása: párom válasza: szia kicsim egész nap rád gondolok nagyon hiányzol IMÁDLAK!!!!! olyan szivesen veled lennék ja és csini vagy a bosszúállók elõtt :) ))))) sokszor csókollak te drága
Hát én ezek után otthagynám mint a [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ "utolsó". Van egy ismim, aki ismeri a csajt és rosszakat írt róla. Lusta, trehány, és kihasználja a pasikat. 21 éves csak. Az ismerõsöm öccsével járt 4 évig, míg megszedte magát/szekrénysor, laptop, ékszer stb/ aztán lelépett. Páromnak ezt valahogy meg kéne tudnia, de hogy mondjam el?
A kérdező hozzászólása: Ja és a melóhelyen kb 2 hónapja vannak, most nyílt itt Debiben/Plaza/ és a csaj állítólag kint a cba-ban eladó/pénztáros, párom pedig szakács/chef a külsõ grillkonyhán.Ritkán taliznak, kivettem a leveleikbõl.
A kérdező hozzászólása: ne ítéljetek el, nem szoktam a leveleit olvasni, csak belépve maradt és automatikusan megnéztem. De már nem fogom tudni nyomon követni, mert a kódot nem tudom:(
9/10-es nagyon nem jól látod a dolgokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, h így mellettem álltok:) nagyon nehéz most, mert amúgy jól megvagyunk, csak ez a csaj ne lenne.:( Olyan csúnya és alaktalan. Én nem látszom annyinak, amennyi vagyok, általában 28-nak néznek, páromat pedig idõsebbnek és nem is egy adonisz. Kicsit macis és szemüveges. Mindjárt bemásolok pár üzenetváltást, kiváncsi vagyok a véleményetekre.
A kérdező hozzászólása: Itt az üzi, amit párom küldött:nagyon jó veled egyszerûen elvarázsolsz teljesen nagyon szeretlek remélem a lehetõ legtovább együtt maradhatunk sokszor csókollak édesem
A kérdező hozzászólása: A csaj válasza: cuki vagy édes én is szeretlek te is elvarázsoltál emgem soha nem gondoltam hogy ilyen lehet lesz ahogy lesz drágám majd az idõ megmutatja mit hoz nekünk hogy hogy kell legyen sok csók és puszy nagyon szeretlek
Nem hiszem, hogy a lányt kellene hibáztatni.Itt a pasi egy gerictelen féreg.Aki vihetõ, azt pedig általában viszik is!
A kérdező hozzászólása: Ez is a csaj üzije: szia drága nagyon teccet a mai üzeneted én is örülök hogy szerethetlek és hogy viszont szeretsz bár ne hiányoznál nekem sokszor annyira kár hogy csak ennyi idõnk van egymásra és remélem sok mindent tartogat még nekünk a jövõ nagyon szeretlek sok puszy
A kérdező hozzászólása: "Adilari" igen szeretem páromat, mert egy jó embernek ismertem meg és nem volt soha kicsapongó, bevallotta, hogy fél a felelõsségtõl, ami most rázúdult, de ennyi. Mondtam neki, hogy ha akar, most menjen, de szóljon elõre, mert a picire nekem kell gondolnom.Azt mondta, h nem akar elhagyni, mert féregnek érezné magát...
Kérdezõ, ennek nincs jövõje. Itt hiába csinálsz a lánnyal bármit, az élettársad már annyira távol van tõled érzelmileg, hogy ha nincs ez a fiatal csaj, jönne más, és abba szeretne bele. A másik lány teljesen lényegtelen, mondhatsz bármit róla a párodnak, tõled mindenképpen elfordult már. Aki szerelmes és elkötelezett, az nem fordul más felé, ennyi. Szóval érzelmileg mindenképpen vége a dolognak. Anyagi szempontból nem tudom, mit csinálj, terhesként ki vagy szolgáltatva, ha támogat mint barátot jó, csak hogy mellette más nõvel van érzelmileg, az meg neked nagyon megalázó, ha vele maradsz, és te sínyled meg mindenképpen. El kéne menni valami szerettedhez, ismerõsödhöz, amíg nem tudsz saját lábra állni. Így tudnád érzelmileg védeni magadat.
Tehát nem azért nem hagy el, mert beléd szerelmes, és nincs neki más, hanem mert nem akar rossz színben feltûnni. Ez még megalázóbb. De azért rendes tõle, hogy mint apa legalább támogat téged. Sok hím ezt se teszi meg.
A baba egészséges életet fog élni úgy is, ha az apja másik nõt szeret és mással randizgat. Ezért fog a baba mellett is megcsalni téged a párod, ha már most is ilyen üzeneteket küld idegen csajoknak, mert attól még tetszeleghet otthon az erkölcsös apa szerepében.
A kérdező hozzászólása: Családot szerettünk volna, együtt akartuk a babát, de már leírtam. Este is mondta, hogy alig bírja kivárni a születését. Ráadásul az anyagiakba is belegondolt és ettõl riadt vissza, hogy mi lesz, ha Kingus megjön? megtudjuk e venni neki a dolgokat, mert tudja, hogy sok minden kell majd/ruha nem, mert a lányomról van jó pár zsákkal/
bocs, de ez nem a feje lagyarol szol. es ketlem, hogy jo lenne, ha a gyerek miatt egyutt maradnatok. 26 eves, te 37. radobbent, hogy olyanba ment bele, amit nem tud vallalni. inkabb engedd elmenni. minkettotknek es a gyerekeknek is jobb, ha jobaratok maradtok.
Valamint ezáltal rájött arra is, hogy van aki kiszolgálja otthon, míg õ fiatal csajokkal szórakozgat, és ez így is marad, mivel te ki vagy szolgáltatva neki, és elnézed, hogy más csajokkal üzenget meg szerelmet vall.
A kérdező hozzászólása: Olyan szerencsétlen vagyok. A másik kapcsolatom/ez elõtti/ 14 év után szakadt meg. A lányom születése után lépett félre a mocsok és 2 év után jöttem rá, hogy van valakikje!Nem egy, hanem 3 nõ is, de az egyik tartós volt, most azzal él és babájuk is van.
Lehet idõsebb vagy de nagyon naiv, ami nm jó hisz 2 gyerek anyukája vagy/leszel. Lépj már a földre a fellegekbõl, oda tesz ahova akar mert benyelsz neki mindent...ilyen levelek után....minden szava hazugság....
Kérdezõ, értsd már meg, hogy ez mind a GYEREKÉNEK SZÓL! Nem neked! Õ mint apa van jelen a dologban márcsak, viszont rád már nem szerelmére, párjára tekint, hanem már egy másik nõ felé nyitott. És ezt fogod te borzalmasan megsínyleni érzelmileg, amikor ez egyre nyilvánvalóbb lesz, amikor majd a kisbaba kezdi bontogatni a szárnyait, a párodnak pedig - ahogy már most is látszik - más nõ lesz az életében.
A kérdező hozzászólása: utolsó igazad lehet. Kész p..csa, meleg málé. Mosok, fõzök, takarítok, vezetem a háztartást, nevelem a gyereket és kész vagyok az unga-bungára, ha ahhoz van kedve/a csajjal még nem volt semmi szerintem./
Volt utalásod arra, hogy ha majd megjön a baba, akkor talán benõ a feje lágya. Ezzel kb azt mondtad hogy téged nem érdekel ha csak a gyerek miatt, de maradjon veled. Te éretlenebb vagy mint õ. Tipikus esete vagy annak amikor egy nõ a gyerekkel akarja megfogni a férfit. Ez mindig kudarcba fullad!
Nem fog és õszintén, mégis mit vársz? A legfontosabb idõszakban csinálja ezt veled. Gondolod ha meglesz a baba, a kezdeti nehézségektõl ezek után nem fog menekülni, amikor egy pocaktól megijedt? Dehogynem, el fog hagyni téged, inkább készÍtsd fel magad erre és keress megoldást.
A kérdező hozzászólása: Azért én még reménykeem, ha a pici megszületik, akkor rájön, hogy nincs fontosabb attól, hogy a baba egészséges életet éljen és be fog nõni a feje lágya.
Az lenne a legjobb, ha messzirõl anyagilag támogatna téged, és te meg külön költöznél egy közeli szerettedhez vagy barátodhoz. Így szenvednél a legkevesebbet.
Ha veled marad, akkor is annak érezhetné magát. Akarta a babát, vagy "csak lett"? Mert ez sem mindegy. Lehet, hogy többet kellett volna beszélgetnetek errõl, és én azt mondom, nem butaság, amit a 9. válaszoló írt. A korkülönbség is rásegít a dolgokra. Nem mondom, hogy egy veled egyidõs férfi tuti melletted maradna, de legalább ugyanabban az életszakaszotokban lennétek. Õ már nem a párod, nem a társad, ami nagyon fájdalmas dolog lehet, fõleg, hogy babát vársz. Szerintem mondd meg neki, hogy nehogy csak azért maradjon veled, hogy nyugtassa a lelkiismeretét, hogy õ igenis jó apa és leendõ férj. Megcsal, mást szeret, õ már féreg, és ezen nem változtat az sem, hogy mellettetek marad, sõt.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tõle, hogy szeret e még? Azt mondta, h ne kételkedjek benne. De én nem vagyok naiv és megérzem, ha süllyed a hajó. Viszont az is benne van a pakliban, hogy rengeteget van a melóhelyen, 7 napból 5-öt, de a csajjal nagyon ritkán és keveset találkozik, mert nem egy mûszakban vannak mindig.
Ne védd, fogadd el, hogy igaz amit mondanak neked... Ez minden csak nem ártatlanság, ami lejön a levelekbõl...
A kérdező hozzászólása: Közösen akartuk ezt a babát, és ahogy nõ a pocak, úgy döbbent rá, hogy hoppá, mit tettem. Apa leszek. Amúgy neki mindig idõsebbek voltak a párjai jóval, mert nem szereti a fiatal csajokat. De azt mondta, hogy a melóhelyén vannak 21 éves csajok is és érettebbek a koruknál agyilag.
szerintem nagyon nagy felelotlenseg 2 ev utan gyereket vallalni 37 evesen egy 11 evvel fiatalabbal. oke, most 28-nak neznek, de mi lesz par ev mulva? ez mar demi moornak se ment, pedig neki tobb eszkoze volt. el fog hagyni, probal kiallni melletted, mert azt gondolja ezt kell tennie, de nem fog neki sikerulni.
A kérdező hozzászólása: Az esti beszélgetésnél párom elmondta, hogy most valóra váltak a gyerekkori álmai és megijedt. Arra vágyott, hogy chef legyen, családot alapítson és most hirtelen mindenbejött az álmokból neki. Ez rettentette el. Ja és az is, hogy az anyja nagyon erõlteti a lagzit, szinte betegesen és párom elakart venni, de nem kényszerbõl. Ezt megmondta az este.
Szeret, mert megszokott már két év alatt. Szeret, emrt várod otthon, valamennyire kötõdik hozzád, de valószínûleg eszébe sem jutsz, amikor a lánynak írogat. (7 napból ötöt mindenki dolgozik, ne mentegesd) Ne kételkedj benne? hát akkor mit csinálj? lehet, hogy ha megszületik a kicsi, akkor a másik lány picit háttérbe szorul, de a baba nem fog csodát mûvelni, a párodat már elvesztetted. Ha nem a közös döntésetek volt a baba, akkor valahol meg is értem, hogy megrémült, és ezt nem akarja. Csakhogy ezt emberibb módon is tudtodra adhatta volna, megcsalás nélkül.
Elhiszem hogy fáj, meg bûnbakot keresel, utálod azt a másik lányt, viszont nagy igazság hogy csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja magát, aki engedi. Te valaha belegondoltál az õ helyzetébe? Még 30 éves sincs! Értsd meg és fogadd el hogy õ még élni akar! Az pedig hogy a babát õ is akarta... terveztétek vagy kész tények elé állítottad? Mert ez sem mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem naiv vagyok, hanem reménykedõ:( ja a párom nem tudja, hogy tudok a levelezésérõl. nem mondtam el még, csak azt, hogy úgy érzem nem egyedül vagyok neki a kapcsiban. Vajon az anyja mit szólna, ha megtudná, h félrelép? Az anyja Nagyon várja már a picurt és ráadásul az ilyen dolgokat nem bocsátja meg, bár a fia a mindene. Tudni kell, h párom nagyon befolyásolható. Erre mit léptek?

26 éves vagyok és egy 41 éves párom neki van már egy 24 éves én szeretem a párom meg miden de azért most kéne be mútatnóm a szüleimnek és félek mit szólnának hozza hisz köztem és a lánya közt 2 év van csak müködhetez így?

maradjak vala vagy nem vagy mit csináljak mert szeretem de eröl lányról én csak most lett fogalmam csak mit csináljak

Legjobb válasz: 1. Menj vissza a középiskolai magyar tanárodhoz, és kérd meg, hogy korrepetáljon! Kritikán aluli szintû a fogalmazásod is, és a helyesírásod is. 2. Ha szereted, mi a probléma? Ha téged zavar, akkor nem illetek össze. Ha nem zavar, akkor ez a kérdés fel se merülne benned.

1. Menj vissza a középiskolai magyar tanárodhoz, és kérd meg, hogy korrepetáljon! Kritikán aluli szintû a fogalmazásod is, és a helyesírásod is. 2. Ha szereted, mi a probléma? Ha téged zavar, akkor nem illetek össze. Ha nem zavar, akkor ez a kérdés fel se merülne benned.
nekem most így a kérdésed és a válaszaid alapján annyira, de annyiraaaaa butának tûnsz, hogy õszintén szólva, fogalmam nincs, mit szeret benned egy 41 éves férfi.
Inkább kezeltesd az apakomplexusod.
Felnõtt vagy, azzal jársz akivel akarsz.
Azért mert ha az IQ-d egyel kevesebb lenne már kavics lennél...
A kérdező hozzászólása: mért ne szeretheten ???
A kérdező hozzászólása: igen el titkolta egy véletlen folytán derült ki az a kérdés hogy na azért na 2 év köztem és a lány közt ez igy müködhet és hogy is adagoljam be a szüleimnek ezt
Eltitkolta elõled a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: mi van abból hogy 41éves ha szeretem ?? szerintem seemí se és ennyi
Akkor mi a kérdés???
A kérdező hozzászólása: nincsen apa apakomplexusom En is idosebb ferfiakkal erzem jol magam (28-35 evesekkel) akkor mi van szeretem ez a lényeg nem ???
17 évesen lett apa az ipse? Az igen!
Mit csinálj? Elõször is fogalmazd meg értelmesen a kérdésed.
Én értem...tuti nem fehér a bõr színetek. Igazam van? :)

Ötletek? Párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, van egy kislányunk. Szerintem átlagos kapcsolatban élünk, néha veszekszünk, néha jól megvagyunk. Most sajnos olyan a munkarendje, hogy 2 hetente jöhet haza hétvégére.

Mit tehetnék hogy azt a két napot tökéletessé tegyem? Hogy az alatt a 2 hét alatt ne forduljon más lány felé? Félek tönkre megy a kapcsolatunk. Érdekelnek lelki és testi praktikák is, bármi amivel emlékezetessé tehetem a ritka napokat.

Legjobb válasz: szerintem fontos az hogy hármasban is legyetek elmehettek strandolni, állatkertbe. De kettõtökre is idõt kell fordítani, csináljatok olyanokat amiket nem szoktatok, vegyél pár új fehérnemût akár változtathatsz a külsõdön is egy új frizura esetleg. Masszírozd meg,esetleg egy sztriptíz, fõzz finomakat. Hát így ennyi jutott eszembe,de ha szeret nem fog más felé nézegetni, és ezért nem csak neked kell tenni hanem neki is szerintem és jó ezt csak így 19 éves fejjel mondom de egy kapcsolathoz két ember kell.

szerintem fontos az hogy hármasban is legyetek elmehettek strandolni, állatkertbe. De kettõtökre is idõt kell fordítani, csináljatok olyanokat amiket nem szoktatok, vegyél pár új fehérnemût akár változtathatsz a külsõdön is egy új frizura esetleg. Masszírozd meg, esetleg egy sztriptíz, fõzz finomakat. Hát így ennyi jutott eszembe, de ha szeret nem fog más felé nézegetni, és ezért nem csak neked kell tenni hanem neki is szerintem és jó ezt csak így 19 éves fejjel mondom de egy kapcsolathoz két ember kell.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, és köszönöm az ötleteket. Lehet bevetek valami dögös cuccot és egy kis vetkõzést :) Amúgy én sem vagyok sokkal több mint Te (23)
amikor nincs veletek, küldj neki mms-t vagy magadról(igen, ruha nélkül, vagy szexi ruhában, amit majd élõben is lát ha hazamegy) meg a kislányotokról, amint épp vmi ujdonságot csinál nyomtass ki fényképeket magatokrol, tedd a táskájába, legyen meglepi szintén csempéssz aprobb meglepiket a táskájába (kedvenc csoki, kis cetliken üzenetek, ilyenek) ha netközelben van, akkor küldj neki mailt, hiába beszéltek amugyis vagy ha van rendes cim, ahol megkaphatja, irj neki levelet (régimódi dolog, de megható) 22/L


Már semmit nem szégyenlünk a párommal egymás előtt, 2 éve vagyunk együtt. Nektek milyen a kapcsolatotok? Attól várok választ akik már régóta együtt vannak.

a párom számomra, lelki társ, csak vele tudok megbeszélni mindent, minden porcikámat ismeri, szerelmem és barátom is egyben. :) vélemény?

Legjobb válasz: Ez a normális drágám -.-

Ez a normális drágám -.-
Elárulom: minden normális kapcsolatban így van. :)
Ki nem sz*rja le? :D Örüljél magadban! Mi 8 éve vagyunk együtt, két szülésemen is bent volt, cserélte alattam az ágytálat. Na majd ha ilyen közös élményetek is lesz, akkor szóljál.
Fingtok is egymás elõtt, meg minden?
vélemény? az hogy ez az alap -.-·· ennek nem extrának kellene lennie egy párkapcsolatban. -3 éves boldog kapcsolatban élõ-
A kérdező hozzászólása: köszönöm a NORMÁLIS választ.
A kérdező hozzászólása: ha neked ilyen az élet, JÓ SZAR életed lehet, te TAKONY :)
Normális. Kérdezõ, nem vagy semmi.... Ide jössz azzal hogy "vélemény?" Aztán meg mondogatod: hogy ez alap. Minek kérdezõsködsz? Tudod milyen a kapcsolatod. Aztán mondanak valamit és akkor ilyeneket írsz, hogy "te TAKONY"? Heh? Te is nagyon kulturált vagy...
Könnyû gyereket csinálni??? (persze ha könnyen összejön...)és nem a megcsinálással van a gond, hanem a kihordással és a szüléssel Kedves Kérdezõ....
JA végül is igazad van... 5és fél év kevesebb, mint 1 hónap. Teljesen jó matekos lehetsz. Még sem pattogok ezzel az idõvel, mert lényegtelen ki mennyi ideje van együtt, a lényeg hogy jól meg vagyunk és kész... Amúgy nem értem miért vagy annyira kiakadva... Te kérdeztél, mi válaszoltunk. Az, hogy nem tetszenek a válaszok, attól még nem kéne taknyozni.
Te azt honnan tudod utolsó, hogy a kérdezõ barátja ilyen? Nem is ismered! A kérdésre válaszolva.Ilyennek kell/ene lennie egy normális kapcsolatnak.
Ó te kis takony, takarodj már innen ezzel a nyál szarral... Ki kell ábrándítsalak, te itt halálosan szerelmes vagy meg vidáman fingasz a pasid elõtt, õ mindeközben azt tervezgeti, hogy a hétvégén, amikor nem leszel otthon kit is fog megdugni... Ilyen az élet. :)
A kérdező hozzászólása: ja és nem nagy cucc az ágytálas sztorid drágám...szerintem alap hogy így segít a párod. nekem is sok mindent megtett már. gyereket meg nem nagy cucc csinálni :DD
A kérdező hozzászólása: de sok az irigy. fogadjunk nektek még 1 hónapos kapcsolatotok nem volt :D szerencsétlenek :D menjetek faszbukon párt keresni, mert máshogy nem tudnátok...
2 év.. az aztán az idõ... jézusom -.- Most gondolj bele, ha nem így lenne valószínûleg sz*r lenne, és már nem is lennétek együtt, nem? Remélem most büszke vagy magadra, hogy pár osztálytársadat "túl szárnyaltad" ezzel a két évvel.
most mondjam mi lesz késõbb? remélem Nálad nem az lesz
És ki a szart érdekel ez szerinted?
A kérdező hozzászólása: talán nem kellett volna elkezdeni másnak taknyozni, olyan vagyok amilyen az emberek is... ha lehet õket embereknek nevezni
Nagyvaradon, Romaniaban
Bárhol, ha Pestrõl van szó keressen egy ob2-es csapatot!

Van nekem egy anyósom. Immár 2 éve vagyunk együtt a párommal. Most várjuk a gyereket -még pár hét és megszületik. Hogyan jöjjek ki vele?

Nos a szitu már az elejét?l kezd?d?tt hogy én a fiával elköltöztem 1 éve azóta nem birja a pofámat. Mert drága anyós évek óta otthon van mint munkanélküli és azt várta el hogy a fia tartsa el élete végéig, és ez még semmi hogy még iszik is... állandóan sajnáltatja magát és nem képes engem elfogadni. Ráadásul állandóan azt hiszi hogy ? jobban tud dolgokat, az én családomat fikázza -pedig nem is ismeri és nem akar velük szemt?l szembe kerülni, hogy megismerje. S?t még a kórházba se akar bejönni hozzám, és azt várja el hogy én hordjam hozzá a gyereket majd. Most azért álljunk meg,? egész nap otthon hever a kanapéjában, az én anyámék állandóan jöttek -még ha kell éjfélkor is ha valami gondom van. De ? nem akar részt venni a nagymamaságban azt mondta: Inkább meghal minthogy nagymama legyen. Azt várta egy évig hogy legyen vége a párommal, hogy akkor haza költözzön és akkor a fia tartsa el ahogy eddig. Ennyire hogy lehet valaki önz?? Nekem ha szülinapom,névnapom bármi van akkor fel se hiv, de én ha nem tudtam menni -mert volt rá példa- akkor küldtem üdvözletet ajándékot stb.... Hiába él a másik fiával az is ugyanúgy munkanélküli... hogy lehetne neki elmondani, hogy van saját magánéletünk, és ne állandóan be kelljen számolnom hogy mennyi pénz megy el minden hónapban. A babára egy fillért nem költött, és nem is ajánlotta fel... egyszer?en sok bel?le és a kapcsolatom mindig miatta romlik el. A párom meg azt mondja: ge*** dolog anyám és közted választani... de én érzem hogy ?t választotta... és ez nekem fáj.ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Elõször is, akkor szülnék gyereket ha mindent meg tudnék neki adni, nem másokra számítva és "majd lesz valami" címszóval, akár egyedül nevelve is! Arról nem is beszélve, hogy csak értelmes társ mellett, és nem 2 év után, ilyen helyzetbe bele...De ez már mind1. Másrészt, ha ilyen az anyósom vagyis ilyen érzelmeim vannak iránta, akkor nem lennék akkora barom, hogy bármit is elvárjak tõle, vagy felhozzam hogy õ ezt se õ azt se, örülne a farkam ha volna, hogy nem akar beleszállni semmibe, így nem tudja felhánytorgatni. A gyereket én biztos, hogy nem vinném, ha látni akarja akkor megmozdul, mondjuk ha igazak a mondatai(inkább meghal mint nagymama legyen) amit leírtál sanszos, hogy egyáltalán nem engedném , hogy a gyereket lássa. Arról meg, hogy mire költünk 1 hónapban végképp nem számolnék be, helyette illedelmesen megmondanám, hogy nyugodjon meg, nálunk nem piára megy el. A párodat ne állítsd választás elé, egyszerûen meg kell vele beszélni (nem vitázni, meg hisztizni), hogy oké, hogy az anyja, de van egy fontossági sorrend, ha már volt olyan szõke herceg, hogy gyereket csinált. Ha ez nem megy, akkor kérni szépen tõle a gyermektartást és lelépni nyugodt környezetbe, mert ezt a legjobban az a szegény kis csöppség fogja megsínyleni, de rendesen! Ezt csak õ tudja lerendezni, ha akarja, ha nem akkor buktad.

Elõször is, akkor szülnék gyereket ha mindent meg tudnék neki adni, nem másokra számítva és "majd lesz valami" címszóval, akár egyedül nevelve is! Arról nem is beszélve, hogy csak értelmes társ mellett, és nem 2 év után, ilyen helyzetbe bele...De ez már mind1. Másrészt, ha ilyen az anyósom vagyis ilyen érzelmeim vannak iránta, akkor nem lennék akkora barom, hogy bármit is elvárjak tõle, vagy felhozzam hogy õ ezt se õ azt se, örülne a farkam ha volna, hogy nem akar beleszállni semmibe, így nem tudja felhánytorgatni. A gyereket én biztos, hogy nem vinném, ha látni akarja akkor megmozdul, mondjuk ha igazak a mondatai(inkább meghal mint nagymama legyen) amit leírtál sanszos, hogy egyáltalán nem engedném , hogy a gyereket lássa. Arról meg, hogy mire költünk 1 hónapban végképp nem számolnék be, helyette illedelmesen megmondanám, hogy nyugodjon meg, nálunk nem piára megy el. A párodat ne állítsd választás elé, egyszerûen meg kell vele beszélni (nem vitázni, meg hisztizni), hogy oké, hogy az anyja, de van egy fontossági sorrend, ha már volt olyan szõke herceg, hogy gyereket csinált. Ha ez nem megy, akkor kérni szépen tõle a gyermektartást és lelépni nyugodt környezetbe, mert ezt a legjobban az a szegény kis csöppség fogja megsínyleni, de rendesen! Ezt csak õ tudja lerendezni, ha akarja, ha nem akkor buktad.
Hát szomorú a történet... ezek szerint bõvíteni fogod az egyedülálló kisgyerekes anyukák számát. Nem értem a barátod...
Ne legyél már ennyire fölényeskedõ. A szavaidból süt a gyûlölet. Ne foglalkozz vele ha nem megy akkor nem megy, neked azzal mit árt? "A babára egy fillért nem költött, és nem is ajánlotta fel" Ezt sem nagyon értem amikor elvárás a jövendõ unokára költeni. Tudtad, hogy ilyen mégis csodálkozol rajta. A gyerekek felnevelése meg azért csak a szülõk dolga.
Nncs sok lehetoseg.vagy elfogadod igy a helyzetet vagy merlegelsz.nem veled elnek, nem hvogat nem akar toled semmit.hagyd beken te is.amig a parod elobb kolti rad/ratok a fizeteset es nem halsz ehen, a gyereknek megvan minden szukseges dolog...akkor meg?relative nincs anyosod.
Semmiképpen ne akard, hogy választania keljen a párodnak köztetek, mert az valóban nem szép dolog, de hogyha valami rosszul esik az anyósodtól, akkor mondd meg nyugodtan a párodnak, de ne követelõzõen vagy hisztisen, mert abból te kerülsz ki rosszul. Nagyon nehéz helyzet, jobbat nem tudok tanácsolni... de sok sikert, és sok türelmet kívánok! és gratulálok a babához. (Lehet, hogyha meglátja majd az anyósod a kicsit egybõl megenyhül...)
"anyós azt várja el hogy mindent az én szüleim vegyenek meg." Nem is az õ dolga.
"A párom meg azt mondja: ge*** dolog anyám és közted választani... de én érzem hogy õt választotta..." Szóval a párod választani akar?? Én ezen a mondaton akadtam fent...mert szerintem fura, hogy egyáltalán elgondolkodik azon, hogy válasszon. De amúgy meg nem a családját (gyerek+Te) választaná?? Fura, én nem biztos, hogy megbíznék benne. 24N
A kérdező hozzászólása: anyós sose fog megenyhülni. elmentem dolgozni és az volt a válasza: nah ott fogod megcsalni az én fiamat. állandóan a rosszakarat felõle is - õ kezdte és ezek a dolgok megülepedtek bennem.... páromnak hiába mondom : csak ül és kussol és nem érdekli a bánatom.
Jézus te nem vagy komplett itt nem az anyós a fõ gond hanem a nemtörödöm önzõ párod akivel te családot akasz alapitani. Ébredj fel az az ember se téged se a gyereket nem akarja.
Nos, bár az idõ kerekét nem lehet visszaforgatni, de akkor gondolkoztál volna, mielõtt a baba összejött.... Mert ha nem tudsz továbblépni az anyós hülyeségén, és a párod is nagyívbõl tojik rá, hogy hogy érzed magad, és az anyja mellett kitart, hát akkor én léptem volna... Meg ez a mondat, h "ge*** dolog anyám és közted választani", ezt így hogy? Nekem a szövegbõl az jön le, hogy a kapcsolatotok nem olyan kiegyensúlyozott, mint ahogy szeretnéd, ÉS ennek ellenére bevállaltatok egy babát... gratula...
Szerinted van értelme vele maradni?Menj inkább vissza a szüleidhez, gondolom megengedik.Egy ilyen emberrel ne élj együtt.Fõleg nem kell a gyermekednek egy ilyen "apa".Az én férjem ezt csinálta volna, nem gondolkoztam volna rajta, hogy vele maradok-e.Pedig az õ családjáról is tudnék mit írni.Azok sem különbek:S Az, hogy már az anyaságiból magára költene is érdekes, mit gondol, hogy azért adják, hogy õ ruházkodjon?Dolgozzon meg érte, az a gyermeké.Költözz inkább el, akkor neked is lesz pénzed, meg nyugalmad. Mikor írtad, hogy beleköpött a kajádba és abból egyél...a párod meg eltûrte, akkor már el kellett volna hagyni.Az ellenségemmel sem tenném ezt..:S Kerülj ki ebbõl a családból, mert saját magad minõsíted le.Ilyen emberekre nincs szükséged!!
Én az ilyen történetekre csak azt tudom mondani, hogy: edd meg, amit fõztél.
Nem értelek.Tudod, hogy milyen a párod és egy ilyen mellé még gyereket is szülsz? Ne haragudj meg, de Te sem vagy normális.
Ne ugorj! Elõször is: Ne a saját szüleidhez hasonlítsd és ne legyenek elvárásaid vele szemben. Õ max. segít, ha akar. Ezt ne felejtsd el. Neki nem kutya kötelessége foglalkozni a gyerekkel és ez elméletben meg se kéne lepjen téged, hiszen le is sz*rja. 2: Ne keresd, ne köszöntsd fel. 3: Ne vidd a gyereket át hozzá. Ha látni akarja, felemeli a popsiját és átballag hozzátok. 4: Magyarázd el a párodnak, hogy nem választásra akarod kényszeríteni (ugye??!), csak szeretnéd, ha elbeszélgetne az anyjával a viselkedésérõl.
Szerintem beteg vagy, kérni kéne segítséget, 100%-ban társfüggõ vagy, és ezt te nem bános a gyerek kárára sem... még mindig csak az a gyereket sajnálom.
A fia sem különb nála, és te még szülsz is neki.
A kérdező hozzászólása: õ azt hiszi hogy én választás elé kényszeritem... hiába mondja hogy mi vagyunk a fontosak , sajnos nem ezt mutatja. azzal van : hogy azért õ az anyám... tõlem a saját párom mindent sajnál... hozzá teszem....
A kérdező hozzászólása: anyós azt várja el hogy mindent az én szüleim vegyenek meg.
már bocs, de te sem vagy normális ha csak két év után gyereket vállalsz, úgy, hogy ELVILEG tisztában vagy vele hogy a párod ugyanolyan semmirekellõ hülye fasz, mint az anyja...hát gratulálok, ha ehhez volt eszed, akkor edd is meg amit fõztél és ne itt sajnáltasd magad. Ha egy marék sütnivalód is van, és nem akarod hogy a gyereked egy roncs legyen, otthagyod azt a senkiházit, és visszamész a családodhoz.

2 éve van 1 párom, de elég gátlásos vagyok a szexben (mivel van súlyfeleslegem) Amikor szexre kerül a sor akkor általában a kutya póz vagy a misszionárius pózban csináljuk. Milyen pózt ajánlotok amiben nem okoz gondot a túlsúly?

Õ szeretné máshogy is....pl.lovaglás....de én nem szeretném,ha a hájamat nézné...NAgyon zavar.... :( Tudna valaki valami jó pózt ajánlani? Vagy hogy mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! Két éve vagy együtt a pároddal. Szex van. Ha a párod nem szeretne, nem kívánna, és akarna Veled szeretkezni, már rég nem nyúlna hozzád. Hidd el, nem kevés súlyfeleslegem van. Mégis imádok felül lenni. A párod nem az úszógumidat fogja nézni. A férfiak nagy átlaga (akárki akármit mond) a szerelme arcát, annak kéjes grimaszait figyeli, és ebben nagy örömét leli. Téves elképzelés például, hogy a misszionárius pózban kevésbé feltûnõ a túlsúly. Ott teljes testérintkezés van, hisz rajtad fekszik... A lovaglópózban még jobban is oszlik el látszatra, hiszen ki tudod húzni magad, vagy épp teljesen ráborulni. Gyorsan dolgozd fel a gátlásaidat, mert ez mérgezi ám a kapcsolatot, nem is kicsit... Gondolj bele, hogy ha nem kellenél neki egy az egyben, akkor nem lennétek együtt! Ne görcsölj, pattanj nyeregbe! ;-) Üdv.

Szia! Két éve vagy együtt a pároddal. Szex van. Ha a párod nem szeretne, nem kívánna, és akarna Veled szeretkezni, már rég nem nyúlna hozzád. Hidd el, nem kevés súlyfeleslegem van. Mégis imádok felül lenni. A párod nem az úszógumidat fogja nézni. A férfiak nagy átlaga (akárki akármit mond) a szerelme arcát, annak kéjes grimaszait figyeli, és ebben nagy örömét leli. Téves elképzelés például, hogy a misszionárius pózban kevésbé feltûnõ a túlsúly. Ott teljes testérintkezés van, hisz rajtad fekszik... A lovaglópózban még jobban is oszlik el látszatra, hiszen ki tudod húzni magad, vagy épp teljesen ráborulni. Gyorsan dolgozd fel a gátlásaidat, mert ez mérgezi ám a kapcsolatot, nem is kicsit... Gondolj bele, hogy ha nem kellenél neki egy az egyben, akkor nem lennétek együtt! Ne görcsölj, pattanj nyeregbe! ;-) Üdv.
Jaj!!Figyi, ha szeret akkor nem azt nézi.És nyilván szeret, azért van veled.Ráadásul szex közbe nem is az lesz a legnagyobb problémája, hogy azt nézze mekkora hájad van!Rajtam is van felesleg.De ha ezen stresszelsz, akkor elrontod az egész hangulatot.Rengeteg olyan pasi van a ki a teltebb csajokat szereti.a te pasid is ilyen.de ha annyira zavar akkor villany le, és máris mehet minden féle póz.A legjobb amikor a lábadat a pasid nyakába teszed.És úgy annyira nem is látszik a "hájad".írok msn címet és segítek neked ha gondolod.
Ne legyél már iylen szégyenlõs! Így nem is tudod igazán élvezni a szexet, nem tudod magad elengedni, mert azon agyalsz, hogy látja-e a hájadat! Figyelj csak, arra még nem gondoltál, hogy ha nem jönnél be neki, akkor nem lenne veled 2 éve? Nehogy már ez miatt legyen unalmas nálatok a szex. Van még rengeteg póz amit ki kell próbálni! Elengedni magadat, és élvezni! Én is az elején gátlásos voltam de aztán ahogy közelebb kerültünk egymáshoz, úgy vetkõztem le a gátlásaimat, de ez a folyamat nálam kb.3-4 hónapig tartott, 2 év viszont már elég sok idõ, szerintem már eléggé kiismertétek egymást, úgyhogy nem kéne ilyen miatt csak a misszionárius meg a kutyapózt alaklmazni. Megértem a párodat hogy szeretné máshogy is csinálni, add meg neki ezt az örömöt, lazulj el, és ne agyalj annyit a külsõdön!!!
Énis pont ettõl tartok, mert épp kialakulóban van kapcsolatom. És rajtam is van súlyfelesleg... Eddigiekkeel(2vel) sötétben csináltam mindig, de kétlem h ez továbbra is így marad.. Nagyon gátlásos vagyok énis.
csináld ugy hogy te háttal lovagolsz a srácon és akkor nem lágya a hájadat csak a nagy fenekedet !! ez bevállik :)
Ha zavarná a súlyfelesleg, akkor nem lenne veled!!!Próbálj megnyilni elõtte
Szia! Én is túlsúlyos vagyok. És akkor mi van, ha a párod szeret akkor elfogad, nyugodtan próbáld ki a lovagló pózt, nem lesz baj!
csináljátok sötétben, úgy nem látja ahájad.
látya
Fogyjál le ha zavar
Én is nagyon gátlásos vagyok sajnos :S és annyira nagyon félek hogy soha nem lesz ez miatt egy normális kapcsolatom sem :( egyszerûen nem tudom elképzelni hogy létezik olyan ember aki elött nem szégyelném magam :S És 1. válaszolonak pedig!!Ez nem olyan egyszerû, hogy "ha zavar, akkor fogyj le!"...engem igen is zavar olyanyira hogy teljesen utálom magam ez miatt, és még ha fejre állok se tudok lefogyni...mindent megprobáltam és nem megy!!!
Nem tudom, mikor értitek már meg végre, hogy vannak, akik IMÁDJÁK a duci lányokat! Rajonganak értük! Beindulnak tõle! Hogyan fogalmazzam érthetõbben? Ha már 2 éve veled jár - most már szeretne másképp is látni, mint ebben a két pózban. Talán beszéld meg vele, hogy mit szeretne...
Szerintem se szabadna, hogy ez gátat szabjon a szexben, engedd el magad, élvezd, és ezt a barátod is értékelni fogja, õ úgy szeret téged ahogy vagy, ha nem így lenne, akkor nem lenne veled 2 éve... Egy idõ után téged se fog zavarni, hogy nem vagy tökéletes, ez így természetes!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi... Próbálom legyõzni a szégyenlõségem. Már 1, 5 éve együtt lakunk és elõtte nemigaán szoktam meztelenkedni...zuhanyozni stb..van olyan hogy gyorsan magam elé kapok valamit....pl.törölközõt.stb.:(
Egyrészt nyilván nem lenne veled, ha zavarná a súlyfelesleg. Neked saját magaddal kell "megbarátkoznod", le kell vetkõzni a gátlásaidat. Nyilván ez nem egyszerû. Bevethetnél apró praktikákat: hangulatvilágítás, félhomály, aztán vess be mindent, és meglátod, hogy a párod észre sem veszi azokat a kis hurkákat :) Sok sikert!
18:51 ismét jelentkezik :) A hangulatvilágításról jut eszembe. Hihetetlen, de a gyertyafény az úszógumikból és a bõrhibákból is hollywood-közeli alakot és bõrt varázsol! Na meg ha arra érkezik haza Apus, hogy a gyertyákkal körberakott ágy közepén csak rá várva meztelenkedsz, biztosan mindent kiszór a kezébõl, hogy szabaddá tegye azt, és megmarkolássza azokat a fránya hájacskákat ;))) Szóval csak hajrá! Szurkolok!
A lovagló a legjobb póz, ne hagyd ki!
lágya látya basszus látja hol élünk Amúgy ne legyél ennyire szégyenlõs ha már ilyen régóta együtt vagytok biztosan úgy szeret ahogy vagy.

Már decemberhez számítva 2 éve van egy hullámos papagájom teljesen jól van, de nekem azt mondták, hogy azokat párban kell tartani különben depressziós lesz, ha csak egyedül van. Na most ez hogy van?

Legjobb válasz: Ha naponta 4-6 órát foglalkozol vele akkor nem depressziós,magányos de örülne egy párnak. Ennyi idõ alatt gondolom már teljesen megszelídült és stabil a kapcsolatotok. Ezért ha veszel mellé egy párt vagy ha hím még 1 hímet akkor is ugyanolyan szelíd marad és a másikat is könnyen meg fogod tudni szelídíteni. Így nem 1 hanem 2 szelíd papagájod lesz és amikor nem érsz rá foglalkozni velük elszórakoztatják egymást.

Ha naponta 4-6 órát foglalkozol vele akkor nem depressziós, magányos de örülne egy párnak. Ennyi idõ alatt gondolom már teljesen megszelídült és stabil a kapcsolatotok. Ezért ha veszel mellé egy párt vagy ha hím még 1 hímet akkor is ugyanolyan szelíd marad és a másikat is könnyen meg fogod tudni szelídíteni. Így nem 1 hanem 2 szelíd papagájod lesz és amikor nem érsz rá foglalkozni velük elszórakoztatják egymást.
A madaraknak elsõsorban nem emberi kapcsolatok kellenek... Mit vacilálsz egy páron? Ha 2milló ft lenne, akkor talán megérteném, de ezer ft-ról van szó!

Van egy barátnőm. van 2 éves kislány, már másfél éve nem szoptat de mégis fűrdésnél jön pár csepp tej a melléből. mitől van ez? bajt jelent? ?

Legjobb válasz: Szia! Nem gondolnám ,hogy különösebb baj lenne. Édesanyámnak is van még pár csepp teje ,pedig nem szoptat már 27 éve!! Ha nagyon zavar lehet ,hogy a nõgyógyász tud rá gyógyszert felírni.

Szia! Nem gondolnám , hogy különösebb baj lenne. Édesanyámnak is van még pár csepp teje , pedig nem szoptat már 27 éve!! Ha nagyon zavar lehet , hogy a nõgyógyász tud rá gyógyszert felírni.

Pár éves tetoválás? ! Láttam hogy van ilyen kérdés, de azóta eltelt kb 2 év és engem is érdekel ez a dolog hogy van-e olyan tetoválás ami pár év után lejön?

Mert érdekelne a dolog, szeretnék de nem tudom hogy 10 év mulva mi lesz a véleményem rola. Szóval ha azóta vannak már tapasztalatok vagy ujabb infok szivesen olvasom öket!

Legjobb válasz: Teljesen sose tûnik el csak halványodik, kopik.

Teljesen sose tûnik el csak halványodik, kopik.
Megerõsíteni tudom hogy van ilyen, de majd írnak az okosabbak errõl többet :)
A barátnõmnek is ilyen tetkója van... 14 éves korában csináltatta, most 23 éves és tökéletesen látszik. Szóval nem kell bedõlni mindennek.
A kérdező hozzászólása: az bíztató DD
kozmetikai tetoválásnak elvileg 5 éven belül le kell kopnia.
Gyakorlatilag nem kopik le :D
Nem létezik eltûnõ tetoválás (a kozmetikai hamarabb kopik, de az se teljesen), ezért is érdemes jól meggondolni, hogy mit varratsz magadra. Egyébként minden tetoválást el lehet a késõbbiekben takarni - egy másik, nagyobb tetoválással. :)
nekem majdnem teljesen eltûnt a kozmetika tetko 4 év alatt... tegnap voltam átütettni normálissal


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!