Találatok a következő kifejezésre: Párommal 2 van. 2 (584 db)

26 éves vagyok és egy 41 éves párom neki van már egy 24 éves én szeretem a párom meg miden de azért most kéne be mútatnóm a szüleimnek és félek mit szólnának hozza hisz köztem és a lánya közt 2 év van csak müködhetez így?

maradjak vala vagy nem vagy mit csináljak mert szeretem de eröl lányról én csak most lett fogalmam csak mit csináljak

Legjobb válasz: 1. Menj vissza a középiskolai magyar tanárodhoz, és kérd meg, hogy korrepetáljon! Kritikán aluli szintû a fogalmazásod is, és a helyesírásod is. 2. Ha szereted, mi a probléma? Ha téged zavar, akkor nem illetek össze. Ha nem zavar, akkor ez a kérdés fel se merülne benned.

1. Menj vissza a középiskolai magyar tanárodhoz, és kérd meg, hogy korrepetáljon! Kritikán aluli szintû a fogalmazásod is, és a helyesírásod is. 2. Ha szereted, mi a probléma? Ha téged zavar, akkor nem illetek össze. Ha nem zavar, akkor ez a kérdés fel se merülne benned.
nekem most így a kérdésed és a válaszaid alapján annyira, de annyiraaaaa butának tûnsz, hogy õszintén szólva, fogalmam nincs, mit szeret benned egy 41 éves férfi.
Inkább kezeltesd az apakomplexusod.
Felnõtt vagy, azzal jársz akivel akarsz.
Azért mert ha az IQ-d egyel kevesebb lenne már kavics lennél...
A kérdező hozzászólása: mért ne szeretheten ???
A kérdező hozzászólása: igen el titkolta egy véletlen folytán derült ki az a kérdés hogy na azért na 2 év köztem és a lány közt ez igy müködhet és hogy is adagoljam be a szüleimnek ezt
Eltitkolta elõled a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: mi van abból hogy 41éves ha szeretem ?? szerintem seemí se és ennyi
Akkor mi a kérdés???
A kérdező hozzászólása: nincsen apa apakomplexusom En is idosebb ferfiakkal erzem jol magam (28-35 evesekkel) akkor mi van szeretem ez a lényeg nem ???
17 évesen lett apa az ipse? Az igen!
Mit csinálj? Elõször is fogalmazd meg értelmesen a kérdésed.
Én értem...tuti nem fehér a bõr színetek. Igazam van? :)

Ha van egy filmem a számítógépen 2 részetben /part 1 és part 2/, de egy darab felirat fájl van hozzá, akkor azt hogy csinálom meg, hogy menjen az egész film alatt?

Ugyanis az a bökkenő, hogy ha mondjuk ugyanazt a nevet adom a felirat fájlnak, mint a film első részletének /ugye akkor játszik le egy feliratot egy filmnél, ha azonos néven van a film és a felirat is/, akkor ugyan lesz felirat a film első részében, de a 2-ban nem. Ha pedig a 2. részlet nevét adom a feliratnak, akkor meg ott lesz felirat a filmben és az elsőben nem. :( Próbáltam pl. Virtual Dubbal összegyesíteni a filmet, de eleve meg sem nyitotta, túl nagy méretre hivatkozva. Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: part 1 re felhasználod lemegy a film , utána a part 2 re

part 1 re felhasználod lemegy a film , utána a part 2 re
A kérdező hozzászólása: És ha szeretném kiírni DVD-re és asztali lejátszón nézni? Csak mert amiket leszedek, azt kiírok mindent, a géprõl utána törölni szoktam, hogy ne foglalja a helyet.
Próbáld ezzel összefûzni: http://www.freevideojoiner.com/

1. : Xbox 360 vagy PS3? Miért? 2. : Van itt olyan aki profi PS3 témában? Lenne pár kérdésem hozzá.

Legjobb válasz: Elõzõ: 1. ha letöltöd a játékot akkor semmit se vegyél, ez nem hátrány 2. viszi a kiírt filmeket (lehet az CD, DVD, blu-ray) Tovább nem is olvasom, látszódik, hogy egy (max) 15 éves kis Pistike vagy, aki egyszer hallott arról, hogy van PS3, és neten olvasott valamit, amit egy hozzád hasonló okos írt, és rögtön terjeszti is. Kérdezõ, másolom, amit egy másik ilyen témához is írtam: Grafika szinte ugyanaz, PS3-on az exkluzívok valamivel szebbek az átlagnál, de hatalmas különbség nincs. Hardcore játékok ugyanazok, viszont Kinect vs Move-nál csak a Move-ra van hardcore játék, de jelenleg arra sem valami sok, ami meg is éri az árát. Verekedõs játékokban az ütést Move-val is tökéletesen lehet utánozni (nézz meg egy Fight gameplayt), rúgás már gondolom gombokkal megy. Kinect-nél ugye a rúgás sem okoz gondot (de azt sem tudom van-e arra verekedõs játék). Ha Kinect vs Move nem szempont (szvsz egyik sem valami jó), akkor azt mondom a PS3 a jobb, okai: több exkluzív játék, ingyenes multiplayer, 3D, jobb multimédiás képességek. Amivel pár tudatlan szokott érvelni: ennek vagy annak jobb a joystick-ja, ez hülyeség, mindkettõ jó, meg hogy az egyiknek sokkal jobb a grafikája, szintén hülyeség, hatalmas különbség nincs, stb. Kinect meg Move tényleg felesleges, elsõnek vedd meg bármelyik konzolt amelyik mellett majd döntesz, aztán ha megvan egy ideje és már úgy ahogy ráuntál akkor vegyél hozzá kiegészítõt. Ha van egyéb kérdésed akkor írd le, mindkét konzolhoz értek, tudom az elõnyüket/hátrányukat, és általában elég objektív tudok lenni.

Elõzõ: 1. ha letöltöd a játékot akkor semmit se vegyél, ez nem hátrány 2. viszi a kiírt filmeket (lehet az CD, DVD, blu-ray) Tovább nem is olvasom, látszódik, hogy egy (max) 15 éves kis Pistike vagy, aki egyszer hallott arról, hogy van PS3, és neten olvasott valamit, amit egy hozzád hasonló okos írt, és rögtön terjeszti is. Kérdezõ, másolom, amit egy másik ilyen témához is írtam: Grafika szinte ugyanaz, PS3-on az exkluzívok valamivel szebbek az átlagnál, de hatalmas különbség nincs. Hardcore játékok ugyanazok, viszont Kinect vs Move-nál csak a Move-ra van hardcore játék, de jelenleg arra sem valami sok, ami meg is éri az árát. Verekedõs játékokban az ütést Move-val is tökéletesen lehet utánozni (nézz meg egy Fight gameplayt), rúgás már gondolom gombokkal megy. Kinect-nél ugye a rúgás sem okoz gondot (de azt sem tudom van-e arra verekedõs játék). Ha Kinect vs Move nem szempont (szvsz egyik sem valami jó), akkor azt mondom a PS3 a jobb, okai: több exkluzív játék, ingyenes multiplayer, 3D, jobb multimédiás képességek. Amivel pár tudatlan szokott érvelni: ennek vagy annak jobb a joystick-ja, ez hülyeség, mindkettõ jó, meg hogy az egyiknek sokkal jobb a grafikája, szintén hülyeség, hatalmas különbség nincs, stb. Kinect meg Move tényleg felesleges, elsõnek vedd meg bármelyik konzolt amelyik mellett majd döntesz, aztán ha megvan egy ideje és már úgy ahogy ráuntál akkor vegyél hozzá kiegészítõt. Ha van egyéb kérdésed akkor írd le, mindkét konzolhoz értek, tudom az elõnyüket/hátrányukat, és általában elég objektív tudok lenni.
Azért ez az elsõ ritka egy idióta...
nekem xbox elitem van és szerintem azért ne vegyél ps3-mat mert nem lehet ki csipelni, másolt cd-t nem játszik le, ha dvd-ét akarsz nézni akkor is csak blue rayt játszik le, drágák hozzá a játékok!!! De az xbox-ot ki lehet csipeltetni, vannak hozzá olcsó játékok, ha van elõfizetésed akkor fel mehetsz oldalakra és tölthetsz le játékokat, nézhetsz külföldi sport adót, vannak rajta alapból játékok(csak demó)!!!!!
PS3 mindenképp, jelenleg hogy már egy áron vannak nagyon megéri, kapsz egy Blu-ray lejátszót ami külön nem olcsó mulatság. Ez nem csak a filmekre terjed ki, hanem a játékokat se kell kettõ vagy több DVD-re kiírni, hanem elég az az egy lemez. Továbbá ingyenes a Playstation Network, ami eléggé fontos ha Multiplayerezni szeretnél. Ez exkluzív játékok nagyon jók. És erre a melyiknél jobb a grafika kérdésre csak azt tudom mondani, hogy multiplatform játékoknál szinte ugyanaz, exkluzívoknál viszont a PS3 olyan szinten veri az XBOX-t. Egy dolog nincs amiben az XBOX jobb lenne szerintem. A Kinect vs Move-ról meg annyit, hogy habár a Kinect profibb cucc, olyan gagyi játékokat adnak ki hozzá, hogy kb semmi értelme az egésznek. Akkor már inkább Move amire van Killzone 3. Összességében ennyi. Ja és egy jó tanács, ha HD TV-d van rögtön szerezz be egy HDMI kábelt, anélkül nagyon ótvar az egész xD
Kiegészíteném még magamat, most a téma a Store. A legelsõ válaszoló olyan butaságokat írt. A PS Store-n ugyanúgy vannak játékdemók meg minden, még PS2 játékokat is vehetünk PS3-ra (!!!). Ajánlom viszont, hogy akkor United Kingdom accounttal regisztrálj. Ha minden igaz egy ideig kapsz kezdéskor ingyen PS Plus lehetõséget, amit érdemes kihasználni (ha kapsz én nem tudom pontosan), mert pár játékot ingyen szedhetsz le onnan.
Elõzõ: PS+t csak akkor kapsz, ha fizetsz érte, nincs semmilyen próbaidõszak. És amit még kijavítanék: Kinect semmivel sem profibb, mint a Move, csak "innovatív" (kb 5-10 éve van már ilyen Sony-nak, csak továbbfejlesztették MS-nél).
Hát igen, ez nem újdonság. Ez is ezt tükrözi: "A válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. "
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. :) Az Elsõ hallatán tényleg megrendült a hitem, mert nagy valószínûséggel a PS3-at választom. A mozgás érzékelõs kütyük egyáltalán nem érdekelnek. A kicsippeltetésérõl meg lemondtam, pár játékkal szeretnék online is játszani :) .
Jól teszed, én is így vagyok ezzel. Jó szórakozást.
Pár napja mit jelent? A lázmérõ a szélcsõ csodákra képes hidd el:)
Az elsõ idõkben nálunk is minden kaja után volt kaki de már 4 hónapos és már csak reggel van egyszer:-) Ez normális, ahogy növekszik:-)
Azt mondják anyatejes babáknál nem gond, ha akár 5 napig sincs széklet, mert olyan jól hasznosítja az anyatejet. (Mi sajnos tápszeresek vagyunk, de mindenhol ezt olvasni.) Én nem kísérleteznék egyenlõre szélcsõvel és társaival. Ha sokáig nem javul a helyzet beszélj védõnõvel, orvossal. Õk fognak megnyugtatni igazán.
Sziasztok! Valóban nem baj ha a anyatejes babának 5 napig nincs székletük. Utána beszélj az orvossal. De a legjobb módszer az ha langyos kamilla teát adsz neki de nagyon cukrosan (1 dl tea 3-4 teáskanál cukor) Nekem mind a két gyerekemnél bevált.

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, még nem voltam terhes, menstruációm rendszeresen van. Párommal már 2. éve próbálkozunk a családtervezéssel. Magas prolaktin szintemre bromocryptint szedtem pár hónapig (napi 2 tbl.), de nem bírtam. Később norprolacot 75

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, még nem voltam terhes, menstruációm rendszeresen van. Párommal már 2. éve próbálkozunk a családtervezéssel. Magas prolaktin szintemre bromocryptint szedtem pár hónapig (napi 2 tbl.), de nem bírtam. Később norprolacot 75 mg szedtem (napi 1 tbl.), a rendszeres szedés folyamán szerencsére 2-szer is alacsony=jó volt a prolaktin szintem. Így jelenleg is (szeptemberóta) napi 1/2 tbl. szedek doktorom tanácsára. Hallottam a Premens készítményről. Érdeklődöm, hogy a norprolaccal lehet-e együtt szedni? Mennyi idő után van hatása? Köszönöm válaszát: Enikő

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta – elsősorban – a prolaktin szintjének befolyásolása útján fejti ki kedvező hatását. Amennyiben az említett készítményt (Norprolac) jelenleg is szedi, akkor inkább azt javaslom, hogy a Premenst, most inkább ne alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta – elsősorban – a prolaktin szintjének befolyásolása útján fejti ki kedvező hatását. Amennyiben az említett készítményt (Norprolac) jelenleg is szedi, akkor inkább azt javaslom, hogy a Premenst, most inkább ne alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Elnézést a hülye kérdésért! Ha majd a jövõben szeretném megkérni a párom kezét akkor eljegyzési gyûrût kell vennem? Ha meg az esküvõ lesz akkor külön karikagyûrût amibõl 2 van? Vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: kedves 5-ös akkor viszont lehet én tudtam rosszul! :) én abból következtettem hogy onnét átvett szokás, mert ismeretségi körömben, (kb 10 éve kezdõdõen) hallom hogy "jajj én is olyan eljegyzést akarok mint az amerikai filmekben.. köves gyûrût... :) ) amúgy nekem is 2 gyûrûm van... a 2. kísérõ gyûrû néven fut, melyet anyósoméktól kaptam az esküvõnkre, ezzel jelezvén, hogy örömmel látnak a családjukban... :)(mamáéknál úgyszintén kísérõgyûrû volt ugyanígy...) én Gyõr-Moson -Sopron megyei vagyok, anyósomék Hajdú-Bihar... õk is, mi is így ismertük a szokásokat.. :) de igen... nem feltétlen biztos, hogy ez régi magyar szokás amit leírtam...

A szüleim eljegyzése (több mint 50 éve) karikagyûrûs volt, és anykám kapott egy kis köves gyûrût hozzá. Akkoriban az ilyet kísérõgyûrûnek nevezték. Tehát volt egy jele az eljegyzésüknek, a karikagyûrûik, és egy ajándék a võlegénytõl a karikához illõ kis köves gyûrû. Nekünk csak karikagyûrûnk volt, amit az eljegyzés óta mindketten hordunk.
kedves 5-ös akkor viszont lehet én tudtam rosszul! :) én abból következtettem hogy onnét átvett szokás, mert ismeretségi körömben, (kb 10 éve kezdõdõen) hallom hogy "jajj én is olyan eljegyzést akarok mint az amerikai filmekben.. köves gyûrût... :) ) amúgy nekem is 2 gyûrûm van... a 2. kísérõ gyûrû néven fut, melyet anyósoméktól kaptam az esküvõnkre, ezzel jelezvén, hogy örömmel látnak a családjukban... :) (mamáéknál úgyszintén kísérõgyûrû volt ugyanígy...) én Gyõr-Moson -Sopron megyei vagyok, anyósomék Hajdú-Bihar... õk is, mi is így ismertük a szokásokat.. :) de igen... nem feltétlen biztos, hogy ez régi magyar szokás amit leírtam...
igen ma már így megy de hogy a saját véleményemet elmondjam errõl... ez egy hülye amerikából átvett szokásunk már megint :) ) annak idején az eljegyzés nálunk magyaroknál úgy ment, hogy a karikagyûrûket vették meg (vagy vette meg a férfi) és amíg nem volt esküvõ, addig a bal kezükön hordták... utána kerül át a jobb kézre... (mikor vettük a gyûrûket az ékszerész mondta is hogy jobb kézre próbáljam, mert azon lesz tovább.. :) ) szóval döntsd el te... maradsz a magyar hagyománynál, vagy te is átveszed az amerikai szokást... (nem azért írtam így mert elítélnélek miatta ha a 2.-at választod ne értsd félre!) lehet valahogy meg kéne tudnod barátnõdtõl melyik szokás tetszik neki jobban.. és úgy döntsd el :) (magyarnál a fiú is viseli látszik hogy õ is foglalt már.. nekem ezért szimpatikusabb) sok boldogságot nektek! :)
szerintem vegyél neki köves gyûrût amikor megkéred a kezét, nem kell ennek drága, giccsesnek lenni, de legalább majd a karikát eggyütt vehetitek meg és olyat ami biztos tetszik neki, mégiscsak ezt fogjátok majd hordani mindig
Én karikagyûrût kaptam, nem költöttünk külön eljegyzésire. Örültem annak is, mint malac a vadalmásban:)
Lehet hogy rosszul tudom, de ez nem egy máshonnan átvett szokás. Az édesanyámnak is van eljegyzési gyûrûje, nekem is, pedig én is már 16 éve házasodtam. Lehet, hogy területenként változnak a szokások, de ez felénk mindig is szokás volt.
Igen, általában így szokás. Az eljegyzési gyûrû köves, és csak a nõ kap, a karikagyûrût már együtt választhatjátok ki.
Hát én sem tudtam úgyanúgy, mint te. Aztán egy szép napon kölcsönvettem az akkori barátnõm gyûrûjét és csináltattam két gyûrût. Aztán egy hétvégén vettem egy pezsgõt és az õ poharába beledobtam a gyûrûjét és amikor kiitta megkértem a kezét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! nagyon hasznosak voltak a válaszok! Ha eljön az idõ remélem igent mond majd, de szerintem biztosan.Még csak 3 hónapja vagyunk együtt nem tudom kell e ilyeneken gondolkodnom még, de hát nagyon szeretem!
Sokan így csinálják, de pl.: engem a hideg is kiráz az ilyen kövesgyûrûs, térdenállós lánykérésektõl. Inkább legyen csak sima karikagyûrû, amit az esküvõig a bal kézen szokás hordani, utána meg a jobb kézen. Meglepetést sem akarok, ez számomra egy döntés, nem egy "meglepi". Nem vagyunk egyformák, kinek mi tetszik. Nincsenek szabályok. Szerintem onnantól számít eljegyzésnek, mikor elhatározzák, hogy össze akarnak házasodni.
Magyarországon SEHOL nem volt szokás csak egy kövesgyûrûvel megkérni és eljegyezni a lányt. A köves gyûrût a karikagyûrû mellé kapta a lány kísérõgyûrûnek. Ez az "eljegyzési gyûrûnek" nevezett dolog Amerikából átvett szokás, és csak az utóbbi néhány éve divat. Csak megjegyzem: az ortodox zsidóknál nincs karikagyûrû a házasságkötés után sem. Amikor a férfi megkéri a lány kezét, akkor vesz neki egy kövesgyûrût, és ezzel eljegyzi. Ezt vette át a többi amerikai, és nálunk is néhányan.

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, még nem voltam terhes, menstruációm rendszeresen van. Párommal már 2. éve próbálkozunk a családtervezéssel. Magas prolaktin szintemre bromocryptint szedtem pár hónapig (napi 2 tbl.), de nem bírtam. Később norprolacot 75

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, még nem voltam terhes, menstruációm rendszeresen van. Párommal már 2. éve próbálkozunk a családtervezéssel. Magas prolaktin szintemre bromocryptint szedtem pár hónapig (napi 2 tbl.), de nem bírtam. Később norprolacot 75 mg szedtem (napi 1 tbl.), a rendszeres szedés folyamán szerencsére 2-szer is alacsony=jó volt a prolaktin szintem. Így jelenleg is (szeptemberóta) napi 1/2 tbl. szedek doktorom tanácsára. Hallottam a Premens készítményről. Érdeklődöm, hogy a norprolaccal lehet-e együtt szedni? Mennyi idő után van hatása? Köszönöm válaszát: Enikő

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta – elsősorban – a prolaktin szintjének befolyásolása útján fejti ki kedvező hatását. Amennyiben az említett készítményt (Norprolac) jelenleg is szedi, akkor inkább azt javaslom, hogy a Premenst, most inkább ne alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta – elsősorban – a prolaktin szintjének befolyásolása útján fejti ki kedvező hatását. Amennyiben az említett készítményt (Norprolac) jelenleg is szedi, akkor inkább azt javaslom, hogy a Premenst, most inkább ne alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ötletek? Párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, van egy kislányunk. Szerintem átlagos kapcsolatban élünk, néha veszekszünk, néha jól megvagyunk. Most sajnos olyan a munkarendje, hogy 2 hetente jöhet haza hétvégére.

Mit tehetnék hogy azt a két napot tökéletessé tegyem? Hogy az alatt a 2 hét alatt ne forduljon más lány felé? Félek tönkre megy a kapcsolatunk. Érdekelnek lelki és testi praktikák is, bármi amivel emlékezetessé tehetem a ritka napokat.

Legjobb válasz: szerintem fontos az hogy hármasban is legyetek elmehettek strandolni, állatkertbe. De kettõtökre is idõt kell fordítani, csináljatok olyanokat amiket nem szoktatok, vegyél pár új fehérnemût akár változtathatsz a külsõdön is egy új frizura esetleg. Masszírozd meg,esetleg egy sztriptíz, fõzz finomakat. Hát így ennyi jutott eszembe,de ha szeret nem fog más felé nézegetni, és ezért nem csak neked kell tenni hanem neki is szerintem és jó ezt csak így 19 éves fejjel mondom de egy kapcsolathoz két ember kell.

szerintem fontos az hogy hármasban is legyetek elmehettek strandolni, állatkertbe. De kettõtökre is idõt kell fordítani, csináljatok olyanokat amiket nem szoktatok, vegyél pár új fehérnemût akár változtathatsz a külsõdön is egy új frizura esetleg. Masszírozd meg, esetleg egy sztriptíz, fõzz finomakat. Hát így ennyi jutott eszembe, de ha szeret nem fog más felé nézegetni, és ezért nem csak neked kell tenni hanem neki is szerintem és jó ezt csak így 19 éves fejjel mondom de egy kapcsolathoz két ember kell.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, és köszönöm az ötleteket. Lehet bevetek valami dögös cuccot és egy kis vetkõzést :) Amúgy én sem vagyok sokkal több mint Te (23)
amikor nincs veletek, küldj neki mms-t vagy magadról(igen, ruha nélkül, vagy szexi ruhában, amit majd élõben is lát ha hazamegy) meg a kislányotokról, amint épp vmi ujdonságot csinál nyomtass ki fényképeket magatokrol, tedd a táskájába, legyen meglepi szintén csempéssz aprobb meglepiket a táskájába (kedvenc csoki, kis cetliken üzenetek, ilyenek) ha netközelben van, akkor küldj neki mailt, hiába beszéltek amugyis vagy ha van rendes cim, ahol megkaphatja, irj neki levelet (régimódi dolog, de megható) 22/L
Szia, persze hogy lehetsz terhes.Mindegy milyen halvány a csík az csík.Én is így voltam s most 6hetes terhes vagyok
Szerintem lehetsz várd meg a nemvárt napját és csak utána tesztelj.ne légy türelmetlen mert csalódni fogsz.Én is mindig így jártam.Most ha törik ha szakad megvárom a nemvárt napját és csak másnap vagy 2 napra rá tesztelek.Gondolj arra hogy minden nap közelebb vagy ahhoz hogy tesztelhess.Én is türelmetlen vagyok de próbálom magam elfoglalni és nem gondolni rá:Nagyon nehéz de olyankor én arra gondolok hogy negatív lesz a teszt és rögtön elmegy a kedvem a tesztelésrõl.Napközben én amúgy sem teszteltem soha szóval reggel gyorsan irány a Wc aztán pedig úgy sem tesztelek már. Szurkolok írd mg majd ha teszteltél. Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: de utána lett 2 negatív :( bár lehet hogy nagyon korán csináltam. Türelmetlen vagyok :D
szia a nemvárt után 2 nappal csináltam tesztett 2 is mind a kettö pozitiv lett egyböl else hittem rem neked is sikerül drukolok!!!
Sajna nekem megjött.Ne neked nagyon örülök.Gratula.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem is megjött :(((

Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.

észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én ezekután nem házasodnék vele össze a nyáron,viszont próbálnám vele nyugodtan megbeszélni a dolgot.Lehet csak fellángolás a részérõl és megérdemel még egy esélyt!

Én ezekután nem házasodnék vele össze a nyáron, viszont próbálnám vele nyugodtan megbeszélni a dolgot.Lehet csak fellángolás a részérõl és megérdemel még egy esélyt!
Nagyon sz.r helyzet. Ezt a fiút elvesztetted... Normális, hogy így reagál, ettõl függetlenül õ már nem lesz hûseéges hozzád... Ha nem lenne gyerek, kirúgnám... Mivel jön a gyerek, ültesd le, beszéljétek meg. Õ is szenved.
Ha ennyivel fiatalabb nálad, akkor ne csodálkozz, hogy inkább egy hozzávaló lányt szeret. Te már középkorú vagy, õ viszont még fiatal. 10-15 év múlva ez a korkülönbség még szembetûnõbb lesz. Csak a becsület tartja még melletted. Semmiképpen ne legyen ebbõl házasság, mert ez a kapcsolat hosszútávon nem fog mûködni. Vagy bele törõdsz, hogy melletted lesznek szeretõi, vagy mielõbb békésen elváltok. Tarthatja a gyerekekkel a kapcsolatot, de minél késõbb kerül sor a válásra, a gyerekeknek annál rosszabb lesz.
Hu hát ez nem egyszerû dolog!Próbáld vele megbeszélni a dolgokat!És ha esetleg menne váltson munkahelyet!Tudom ez a mai válgban...de ha ott marad ez csak rosszabb lesz...Tapasztalat!!!Mert ugye ha szeretik egymást akkor elvileg nem csk nézegetik egymást!Én azért utánajárnák a csaj egyáltalán tud e rólatok, fõként a babárol.Én a helyedben megkeresném a csajt is és vele is elbeszélgetnék hogy ne tegye tönkre a kapcsolatotokat ha lehetséges mert a párod gyerekét hordod a szíved alatt!
És még miket írtak? Nem jó ez, hogy kezd félrekacsingatni...Beszéld meg vele, hogy mégis mik a szándékai, mert mostanában eléggé furán viselkedik.
Ne hagyd magad!!!!!Ez nem így mûködik!!!21 évesen mit tud még a világról??Tudod az ilyen korabeliek(tisztelet a kivételnek)nincsenek tisztában azzal mit tesznek ha tönkretesznek egy családot!Én biztos nem hagynám annyiban és ha kell a szüleit is felkeresném hogy nézzék csak nõl a pocakom és a maguk kislánya épp most szeretné tönkretenni a kapcsolatomat!Persze mindenhez 2 ember kell de ismerve a mai fiatal lányokat......Nekem is egyszer ilyen miatt majdnem tönkrement a kapcsolatom az elsõ gyermekem után de foggal körömmel harcoltam a csaj ellen mert rátapadt rendesen és tessék!Boldog kapcsolatban élünk és már a 3. gyermekünket várjuk!Mi is ugyan így albérletben laktunk és az én párom is fiatalabb nálam igaz csak 2 évvel.Megértelek és teljesen együtt tudok érezni veled!Eleinte én is csak sirni és bánkódni tudtam de rájöttem hogy attól nem lesz jobb csak ha teszek is érte valamit!És férjem is belátta hogy milyen fontos nekem és a gyerekemnek.Hidd el itt mindenképp a csajsziból kell kiindulni!Azzal nem érsz el semmit hogy elmondod a párodnak milyen trehány, lusta mert persze azt hiszi azért teszed mert így akarsz megoldást találni.Fel a fejjel és legyél erõs!!!!!!Ne hagyd hogy tönkretegyék a kapcsolatodat!
"Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz." Az apaság, mint ahogy az anyaság valóban félelmetes! De ez a csávó nem fél, ez retteg, és szûkölve kapaszkodik egy másik életbe!!! Légyszi nyisd ki a szemed! Ennyi idõsen már át kéne látnod ezt!
A kérdező hozzászólása: Az este azt is mondtam neki, h visszamegyek dolgozni, ha a pici 1 lesz, de õ nem akarja. A gyerek mellett nem melózhatok, mert õ nem az exem, õ nem várja ezt el.
Nem, nem normális! Már ne haragudj, de milyen duma az, hogy megijedt, mert most minden álma teljesül(elõléptetés, család)??? Nem éépen most kéne a fellegekben járnia, és örülnie és ki sem látszani a boldogságból??? -de bizony! Erre õ:csajozik! Te meg terhesen "jaj megijedt, de szeret és soha nem fog elhagyni, majd ha a baba megszületik, jobb lesz" szöveggel nyugtatod magad... Nem akarta igazán ezt a gyereket, és ha megszületik egy ilyen bizonytalan kapcsolat éppen nem megerõsödni fog...(hiszen az erõs kapcsolatokat is próbára teszi az ismeretlen- a gyerekvállalás)
Mi lenne a világban h minden leendõ apuka megijedne és ilyenkor másik nõnek vallana szerelmet hónapokon keresztül??? Vedd már észre becsap, nem tudja hogy tudod a leveleket, és úgy reagálja le mintha semmi nem lenne csak egy kis kapuzárási pánik.... De te is olvastad azokat az üzeneteket, ez nem egy kis ijedségrõl szól....
mesz vissza az alomvilagodba es szedegetsz ossze mindent amivel elhitetheted magaddal, hogy van remeny. gondolj mar bele, mit mondanal egy nonek, akinek a parja masnak irogatja, hogy "szeretlek, csokollag, hianyzol, draga"? ne ringasd mar vissza magad a vak alomba
"Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz." Az apaságtól meg lehet ijedni, ahogy az anyaságtól is (valóban félelmetes) de ez a csávó retteg, és minden idegszálával kapaszkodik egy másik életbe!
Ezt nem hiheted el, hogy õ szeret és megijjedt az apaságtól.Azért rohan egyik nõ karjából a másikba?És legalább ez az egy van?Vagy más nõknek is ír?
Szia, a 61-es vagyok, még annyit, ha véletlenül nem látod meg a levelezést, akkor sosem derült ki volna számodra. Szóval ennyit errõl, de tényleg, így van, ahogy elõttem mondják, hogy retteg a barátod és nem õszinték az érzelmei feléd. Biztos szenvedsz, de muszáj lenne "felébredned", ne mentegesd õt, lépned is muszáj lenne.
El fog hagyni. Te álomvilágban élsz õ pedig gerinctelen. Bár az is furcsa, hogy már megégeted magad egyszer és utána egy 11 évvel fiatalabb pasinak a semmire 2 év után szülni akarsz. Jó lenne, ha a gyerekeid érdekében végre talpra állnál és nem a kapaszkodókat keresnéd, mert nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt teherbe estem nem volt bejelentett munkám, hiába dolgoztam 7 hónapokat egy egy helyen. Ezért se táppénz, se gyed. csak gyest fogok kapni és csp-t a 2 gyerekre.:(
A kérdező hozzászólása: Elõször menyasszonyként szültem és 5 évet kellett a babára várni, tervezett, közös gyerek volt. Szülés után 3 évre csalt meg. Ezt is terveztük, hisz már 2 éve vagyunk együtt/élünk/, mikor megtudta/sokadik próbálkozásra/, h babás vagyok, sírva fakadt az örömtõl. Sõt együtt sírtunk, amikor az AFP eredményem a koromnál fogva pozi lett/minden ok most/, de így is bevállaltuk a picit és várja nagyon.
nem fogsz gyedet kapni? a volt férjed nem fizet gyerektartást? családi pótlék? családi adókedvezmény? ezeket gondold végig. most táppénzt kapsz?
az anyja megbocsat neki, ne aggodj. (es azt erzem orulsz neki, hogy ilyen, mert azt gondolod, majd o rabeszeli, hogy maradjon) Miert szulsz egy befolyasolhato embernek? egy meg nem felnottnek? ha a masik kapcsolatodban is akkor jott a gyerrek, amikor mar vege volt, akkor te tenyleg azert szulsz, mert azt hiszed ezzel tarthatod a kapcsolatot. aztan jon az ideologia, hogy ketten akartuk. mert a masik nem tiltakozott. hagy elmenni ezt a szegeny fiut
Kérdezõ, borzalmas éretlen vagy és gyerekes. Értsd meg, hogy külsõ nyomással - mások véleménye, az anyukájának a nem tetszése stb. - NEM FOGOD MEGVÁLTOZTATNI AZT, HOGY EZ A FÉRFI ÉRZELMILEG ELFORDULT TÕLED ÉS NYITOTT LETT EGY MÁSIK LÁNY FELÉ! Hiába van külsõ nyomás, az maximum azt fogja eredményezni, hogy a párod hazudni fog az anyjának is, de amit belül akar, azt nem fogod tudni megváltoztatni. Rettentõ gyerekes vagy, ha ezt nem tudod megérteni.
neked kene szakitani ezek utan, nem varni, hogy "mit lep". ne remenykedj, ha most kotelessegtudatbol veled marad, akkor majd megy egy ev mulva. de akkor mar megtorve....ha te ezt akarod
A kérdező hozzászólása: Elkeseredtem. Nem tudom mi lesz ? Félek. Rettegek. Nincs hova mennem, nincs mibõl, nincs kihez. Sziasztok:(((
Fogadd el a támogatását, mint a gyereke anyja megérdemled, de arról tegyél le, hogy társaként vagy szerelmeként tekint rád, mert nagyon csúnyán csalódni fogsz. De elengedni úgyse fog, mert azért ennyi gerinc ahogy olvasom szorult belé.
A kérdező hozzászólása: úGY FÁJ, MERT ANNYIRA SZERETEM:(((
Szia, a 32. hozzászóló véleményét osztom én is. Sajnálom, hogy így alakult a dolgod, de ez szerintem is veszett fejsze nyele. Aki ilyent ír egy lánynak, hogy szereti meg hasonló, ott már sajnos nincs sok esély. Meglátásom szerint, ha minden álma megvalósult, a párodnak, akkor örülnie kéne, mint majom a farkának és nem olyanokat kitalálni, hogy "megijedt és rázúdult minden"-ez csak kifogás.
megertem, hogy faj, de masodszor koveted el a hibat, hogy meggondolatlanul szulsz...
A kérdező hozzászólása: Én is ezt mondtam neki, de õ váltig azt állítja, hogy most fél, de lehet, hogy ez természetes állapot, hiszen apa lesz.
Én erre azt tudom neked mondani, hogy a te részedrõl is felelõtlenség volt ez az egész kapcsolat, fõleg még egy babát vállalni egy 11 évvel fiatalabb pasinak. Van egy 6 éves kislányod, írod, hogy megviselte a válásod, tanácsadóba jársz vele. Szerinted egy baba születése mennyire fogja megviselni? Itt most nem azon kell rettegni, hogy a pasi marad vagy megy a hozzá korban illõ nõvel, hanem azon, hogy a gyerekek ne sérüljenek, márpedig ez ebben a helyzetben szinte kizárt.
Szerintem valahogy csak össze tudod szedni magad, és nem elhinni mindent amit az emberek mondanak.
Nem olvastam végig a kommenteket, de szerintem így kb. minden ismerõsödnek egyértelmû, kikrõl írsz.:-)
Jaj ne már, ez annyira gáz...
Jesszusom, ennyire naiv és gyerekes anyukát rég láttam...
Most tényleg azt hiszed, hogy ezzel bármit is bizonyítani fogsz, vagy bizonyít a párod???? Én nem lennék kíváncsi arra a nõre, akinek a párom ilyeneket írogatott, mert ezzel elárult engem, és a kapcsolatunkat... Most õszintén mit nyersz vele ha találkoztok? Semmit, csak szarul éreznéd magad...mert valljuk be nem vagy irigylésre méltó helyzetben (és a csaj a harmadik, akinek nincs veszteni valója). Szálljon már fel az a rózsaszín köd!!!!
Én bemennék de nem azért hogy a csajnak bemutasson!Ha látnám széles vigyorral a páromat kézenfogva mennék el melette...Ne alázd meg magad!Most ez már milyen ciki lenne?
Utolsó kommented alapján nagyon kamuszagúnak tûnik ez a kérdés. Egy veled egykorú nõnek, gyermekes anyának ettõl több esze van. Ne haragudj, de ha ez igaz meg is érdemled ezt a pasit.
A kérdező hozzászólása: Adilari én is így akarom a dolgot.:) nem beégni szeretnék, mert nekem emelt fõvel kell járnom. Holnap megyünk be kézenfogva/ott szeretnék bevásárolni:) / ja és a kislányomat is visszük. Nézzük a vigyor lehullik e a csaj pofájáról.:)
Csupa gyerekes megnyilvánulás...ez tipikusan az " ez az én játékom" esete! Ugyanmár 30 valahány évesen neked tényleg ilyen jellegû "elégtételre" van szükséged? Aztán meg lehet a csaj fog rajtad röhögni, hogy haha már régen a pasiddal d.gatom magam és te meg itt játszod a fejed...aztán meg jót röhög a markába, mert neki nincs veszteni valója...
Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy 30 egynehány éves anya vagy. A sztoriból, a szóhasználatból nem ez jön le.
Félrelép, mert bepánikol?Hányszor lesz még ilyen...És Te mindig megfogsz bocsátani...Azt, hogy hozzá mész, vagy sem szerintem mindegy, azt kellene átgondolnod, hogy bevállalod-e ezt a kapcsolatot úgy, hogy amikor nincs melletted folyton mászkál benned a kisördög...
A kérdező hozzászólása: tegnap bementem a melóhelyére. Képzeljétek, a kolléganõi ott álltak sorba, megakartatak ismerni.:) Azt mondták rám, hogy cuki vagyok.:) Sõt párom azt mondta, h menjek be vasárnap hozzá, mert akkor dolgozik az a bizonyos csaj és bemutat neki, mint a párját. Szerintetek ez jelenthet valamit?
Remélem minden rendben lesz, de, hogy az önbecsülésed 0, az biztos. Remélem nem csal meg többet, csak sajnos az ilyeneket, mint te, megint meg szokták, mert megtehetik. Ha neked ez az élet megfelel? Azért legyen eszed és törekedj a késõbbiekben, hogy anyagilag független legyél, ha még egy ilyen elõfordul, ne legyél kényszerhelyzetbe és ne kelljen meghunyászkodnod.
Magából az írásodból, a szóhasználatodból is látni, hogy nem 37 éves fejjel gondolkodsz. Sajnálom, ami veled történt.
Kérdezõ és most mit tervezel?Rákérdezel ma?
Nem irigyellek:-(((
Beszéltél vele?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Rákérdeztem, sõt elmondtam mindent neki. Azt is hogy tudok a csajról. Mondtam neki, hogy 2 lehetõsége maradt: Válasszon, nem muszály velem maradnia, csak azért mert gyereket várok, majd felnevelem egyedül. De õ azt válaszolta, hogy nagyon szeret és velünk szeretne élni. Rendben, mondtam, de akkor a csj is tudjon már arról, hogy mi vagyunk neked. Állítólag ma beszélnek.Kicsit ledöbbent, mikor elmondtam, hogy a csajról tudok pár dolgot, és meséltem is furcsán. Lásd...kicsi a világ, mondtam neki.:) Azóta teljesen máshogy viszonyul hozzám, olyan mint rég. remélem így marad. Ha nem...mehet:) Köszönöm nektek a kommenteket!
Helyesen tetted hogy beszéltél vele viszont remélem ez az utolsó beszélgetésük!Tudod igérni nagyon könnyû!Én azért nézegetném azokat a mailokat kicsit!Nem tudod a jelszavát?Ha annyira fontosak vagytok neki véletlenszerûen kérd meg lépjen be...vagy ami még jobb mondja el!Nálunk nincs ilyen nálunk tudjuk egymás jelszavát mindenben és akkor lépünk be mikor akarunk.Telefonját ha otthon van hordja magával?Ha igen kérd meg ha fontosak vagytok neki hanggal merje letenni az asztalra!Ne nézz bele mert az nem szép(mondjuk ilyen esetben...)de tegye ki!Remélem tényleg helyrejön a kapcsolatotok!Tudod 50 éve még úgy volt hogy ami elromlott azt nem kidobták hanem megjavították!Sok sikert nektek!
Kicsit szkeptikus vagyok, nem hinném, hogy ennyitõl abbahagyja a viszonyt. Mert ugyebár csak annyi változott a helyzeten, hogy te tudsz róla. Amíg te nem sejtetted addig szerelmes volt a lányba, most ahogy tudsz róla hirtelen fel fogja dobni??? Ennek ellenére kívánom nektek a legjobbakat.
Kedves kérdezõ! Teljes mértékben megértelek, a csalódottságod, az elkeseredettséged, fájdalmad és a félelemed. DE! Én úgy gondolom, hogy ha jönnek az érzések nem lehet semmit tenni ellenük. Az más kérdés, hogy valaki elnyomja és marad mert így helyes. Valóban nehezíti a dolgot, hogy babát vársz és a "helyes" megoldás a párodtól az lenne ha veled maradna. Így lenne "normális". De Ha így is lesz (ha csak nem valami csoda folytán tényleg fellángolás) szenvedni fogtok mindketten. Talán jobb lenne 2 külön boldog élet mint egy boldogtalan közös.
A kérdező hozzászólása: Azt látom, hogy az üzenetek megszûntek/13-án volt az utolsó/.Másnap beszéltem vele a lányról. Tegnap reggel azért még ráüzentem, hogy a kapcsolat végére tegyen pontot, ha még megvan. Tök aranyos velem, olyan, mint régen, remélem így marad. Sõt közös progikat szervez velem, megyünk a kolléganõivel bográcsozni/tehát bemutat nekik/:) nem bánnám, ha a csaj is jönne, legalább látná, hogy mi együtt vagyunk.
Mi lett végül? Jól meg vagytok azóta?
A kérdező hozzászólása: utolsó te félreértettél. Szó sincs arról, hogy csak a gyereke miatt maradjon velem. Szerintem megint beszélek vele, de már konkrétumokat tárok elé. Felveszem az ismerõsömmel a kapcsit , megtudakolok pár dolgot és ha minden biztos, feldobom a labdát a páromnak. Lássuk erre mit lép.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Anyukám szerint is csak fellángolás. Az este beszéltem párommal, õ azt mondta, h semmiképp nem hagyna el, mert szeret és a kislányát sem hagyja. Mondanom sem kell, h az én lányom is ragaszkodik hozzá és még egy válást nem bírna ki. Így is nevelésibe hordom:( Párom amúgy 26 és sosem volt egy csajozós, csak most bepánikolt.:( Azt mondta.
Húúú, ez nem egyszerû bizonytalanság a fiú részérõl, itt õ már konkrét dolgokat ír. Addig hogy valaki kimondja valakinek a szeretleket kicsit több kell mint szimpátia... Sajnálom. Én ezt nem bírnám, elköltöznék egy ideig, hogy legyen ideje és lehetõsége átgondolni a dolgokat és prioritáslistát felállítani!
A kérdező hozzászólása: Igen ám, de itt vagyok nagy pocakkal, még egy gyerekkel, albérletben, pénz nélkül, mert ugye most nem dolgozom, párom fizujából élünk. Anyu 1 szobában lakik, rá nem tudok támaszkodni, neki sincs semmije.:( Ezért vagyok kétségbe esve.
Huhaaaaaa...ez így már mindjárt más....Hát így már nem úgy tûnik mint egy fellángolás!!Ne haragudj de a párod....Hihetetlen..mintha nem is lennél neki!Nagy jövõt így nem látni a dologban!Szerintem találj megoldást.Így leélni egy életet...
Szóval emiatt nem mentél még el... Nincs senki barátnõ, rokon akinél meghúzhatnátok magatokat egy kis ideig?
Ha valóban félrelép vagy csak fontolgatja, mialatt terhes vagy a közös gyereketekkel, akkor ott nagyon komoly gond van, és nem valószínû, hogy ebbõl a késõbbiekben valami jó sülne ki. Elég gyenge kifogás, hogy hirtelen a nyakába zúdult minden, és azért tesz ilyet. Ez nem mentség. Az pedig, hogy ennyivel idõsebb vagy a párodnál... a szerelem nem ismer határokat, ez igaz, viszont számolnod kellett volna azzal már a kapcsolatotok elején, hogy még simán jöhet egy korabeli lány, akivel akár még komoly kapcsolata is lehet.Most még lehet, hogy nem látszik rajtad, hogy idõsebb vagy, de 10-20 év múlva már fog. Õ pedig még akkor is fiatalabb lesz. Senki nem dönthet helyetted, de ha a józan észre hallgatsz, akkor egy ilyen házasságnak nincs sok értelme. Ha a gyerekek miatt aggódsz, akkor gondolj bele: szerinted egy boldogtalan, hazug kapcsolatban boldogabbak lennének?
Te szereted?Mert6 ha nem jobban jársz ha más után nézel!Aki meg tudja adni a biztonságot!Merre élsz?
Tudod, így az üzit olvasva nem sok esélyt látok.Fõleg, hogy ezt a párod írta!Tehát valamit érez iránta.Meg ha csak a csaj ragaszkodna akkor nem írna ilyeneket.Én a csajt nem keresném meg a helyedben.Ez olyan égõ és a párod nem a tulajdonod amirõl le kellene mondania.Ehhez két ember kell!Azért elbeszélgetnék a helyedben a párommal, de ha nem most és nem vele akkor késõbb és mással is ugyanez lesz!
Inkább legyen most három-négy nehéz hónapod, utána pedig gyere egyenesbe az életeddel, minthogy éveken át kínozd magad egy olyan mellett akiben nem bízhatsz meg...
Ennél aljasabb dolgot el sem tudok képzelni, hogy valaki terhesen csalja meg a barátnõjét, vagy a feleségét. Rögtön kirúgnám! Gondolj arra, ha õ lép le egyik napról a másikra, akkor is pénz nélkül maradsz. Próbálj meg valamilyen Anyaotthoni elhelyezést szerezni magatoknak.
A kérdező hozzászólása: párom válasza: szia kicsim egész nap rád gondolok nagyon hiányzol IMÁDLAK!!!!! olyan szivesen veled lennék ja és csini vagy a bosszúállók elõtt :) ))))) sokszor csókollak te drága
Hát én ezek után otthagynám mint a [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ "utolsó". Van egy ismim, aki ismeri a csajt és rosszakat írt róla. Lusta, trehány, és kihasználja a pasikat. 21 éves csak. Az ismerõsöm öccsével járt 4 évig, míg megszedte magát/szekrénysor, laptop, ékszer stb/ aztán lelépett. Páromnak ezt valahogy meg kéne tudnia, de hogy mondjam el?
A kérdező hozzászólása: Ja és a melóhelyen kb 2 hónapja vannak, most nyílt itt Debiben/Plaza/ és a csaj állítólag kint a cba-ban eladó/pénztáros, párom pedig szakács/chef a külsõ grillkonyhán.Ritkán taliznak, kivettem a leveleikbõl.
A kérdező hozzászólása: ne ítéljetek el, nem szoktam a leveleit olvasni, csak belépve maradt és automatikusan megnéztem. De már nem fogom tudni nyomon követni, mert a kódot nem tudom:(
9/10-es nagyon nem jól látod a dolgokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, h így mellettem álltok:) nagyon nehéz most, mert amúgy jól megvagyunk, csak ez a csaj ne lenne.:( Olyan csúnya és alaktalan. Én nem látszom annyinak, amennyi vagyok, általában 28-nak néznek, páromat pedig idõsebbnek és nem is egy adonisz. Kicsit macis és szemüveges. Mindjárt bemásolok pár üzenetváltást, kiváncsi vagyok a véleményetekre.
A kérdező hozzászólása: Itt az üzi, amit párom küldött:nagyon jó veled egyszerûen elvarázsolsz teljesen nagyon szeretlek remélem a lehetõ legtovább együtt maradhatunk sokszor csókollak édesem
A kérdező hozzászólása: A csaj válasza: cuki vagy édes én is szeretlek te is elvarázsoltál emgem soha nem gondoltam hogy ilyen lehet lesz ahogy lesz drágám majd az idõ megmutatja mit hoz nekünk hogy hogy kell legyen sok csók és puszy nagyon szeretlek
Nem hiszem, hogy a lányt kellene hibáztatni.Itt a pasi egy gerictelen féreg.Aki vihetõ, azt pedig általában viszik is!
A kérdező hozzászólása: Ez is a csaj üzije: szia drága nagyon teccet a mai üzeneted én is örülök hogy szerethetlek és hogy viszont szeretsz bár ne hiányoznál nekem sokszor annyira kár hogy csak ennyi idõnk van egymásra és remélem sok mindent tartogat még nekünk a jövõ nagyon szeretlek sok puszy
A kérdező hozzászólása: "Adilari" igen szeretem páromat, mert egy jó embernek ismertem meg és nem volt soha kicsapongó, bevallotta, hogy fél a felelõsségtõl, ami most rázúdult, de ennyi. Mondtam neki, hogy ha akar, most menjen, de szóljon elõre, mert a picire nekem kell gondolnom.Azt mondta, h nem akar elhagyni, mert féregnek érezné magát...
Kérdezõ, ennek nincs jövõje. Itt hiába csinálsz a lánnyal bármit, az élettársad már annyira távol van tõled érzelmileg, hogy ha nincs ez a fiatal csaj, jönne más, és abba szeretne bele. A másik lány teljesen lényegtelen, mondhatsz bármit róla a párodnak, tõled mindenképpen elfordult már. Aki szerelmes és elkötelezett, az nem fordul más felé, ennyi. Szóval érzelmileg mindenképpen vége a dolognak. Anyagi szempontból nem tudom, mit csinálj, terhesként ki vagy szolgáltatva, ha támogat mint barátot jó, csak hogy mellette más nõvel van érzelmileg, az meg neked nagyon megalázó, ha vele maradsz, és te sínyled meg mindenképpen. El kéne menni valami szerettedhez, ismerõsödhöz, amíg nem tudsz saját lábra állni. Így tudnád érzelmileg védeni magadat.
Tehát nem azért nem hagy el, mert beléd szerelmes, és nincs neki más, hanem mert nem akar rossz színben feltûnni. Ez még megalázóbb. De azért rendes tõle, hogy mint apa legalább támogat téged. Sok hím ezt se teszi meg.
A baba egészséges életet fog élni úgy is, ha az apja másik nõt szeret és mással randizgat. Ezért fog a baba mellett is megcsalni téged a párod, ha már most is ilyen üzeneteket küld idegen csajoknak, mert attól még tetszeleghet otthon az erkölcsös apa szerepében.
A kérdező hozzászólása: Családot szerettünk volna, együtt akartuk a babát, de már leírtam. Este is mondta, hogy alig bírja kivárni a születését. Ráadásul az anyagiakba is belegondolt és ettõl riadt vissza, hogy mi lesz, ha Kingus megjön? megtudjuk e venni neki a dolgokat, mert tudja, hogy sok minden kell majd/ruha nem, mert a lányomról van jó pár zsákkal/
bocs, de ez nem a feje lagyarol szol. es ketlem, hogy jo lenne, ha a gyerek miatt egyutt maradnatok. 26 eves, te 37. radobbent, hogy olyanba ment bele, amit nem tud vallalni. inkabb engedd elmenni. minkettotknek es a gyerekeknek is jobb, ha jobaratok maradtok.
Valamint ezáltal rájött arra is, hogy van aki kiszolgálja otthon, míg õ fiatal csajokkal szórakozgat, és ez így is marad, mivel te ki vagy szolgáltatva neki, és elnézed, hogy más csajokkal üzenget meg szerelmet vall.
A kérdező hozzászólása: Olyan szerencsétlen vagyok. A másik kapcsolatom/ez elõtti/ 14 év után szakadt meg. A lányom születése után lépett félre a mocsok és 2 év után jöttem rá, hogy van valakikje!Nem egy, hanem 3 nõ is, de az egyik tartós volt, most azzal él és babájuk is van.
Lehet idõsebb vagy de nagyon naiv, ami nm jó hisz 2 gyerek anyukája vagy/leszel. Lépj már a földre a fellegekbõl, oda tesz ahova akar mert benyelsz neki mindent...ilyen levelek után....minden szava hazugság....
Kérdezõ, értsd már meg, hogy ez mind a GYEREKÉNEK SZÓL! Nem neked! Õ mint apa van jelen a dologban márcsak, viszont rád már nem szerelmére, párjára tekint, hanem már egy másik nõ felé nyitott. És ezt fogod te borzalmasan megsínyleni érzelmileg, amikor ez egyre nyilvánvalóbb lesz, amikor majd a kisbaba kezdi bontogatni a szárnyait, a párodnak pedig - ahogy már most is látszik - más nõ lesz az életében.
A kérdező hozzászólása: utolsó igazad lehet. Kész p..csa, meleg málé. Mosok, fõzök, takarítok, vezetem a háztartást, nevelem a gyereket és kész vagyok az unga-bungára, ha ahhoz van kedve/a csajjal még nem volt semmi szerintem./
Volt utalásod arra, hogy ha majd megjön a baba, akkor talán benõ a feje lágya. Ezzel kb azt mondtad hogy téged nem érdekel ha csak a gyerek miatt, de maradjon veled. Te éretlenebb vagy mint õ. Tipikus esete vagy annak amikor egy nõ a gyerekkel akarja megfogni a férfit. Ez mindig kudarcba fullad!
Nem fog és õszintén, mégis mit vársz? A legfontosabb idõszakban csinálja ezt veled. Gondolod ha meglesz a baba, a kezdeti nehézségektõl ezek után nem fog menekülni, amikor egy pocaktól megijedt? Dehogynem, el fog hagyni téged, inkább készÍtsd fel magad erre és keress megoldást.
A kérdező hozzászólása: Azért én még reménykeem, ha a pici megszületik, akkor rájön, hogy nincs fontosabb attól, hogy a baba egészséges életet éljen és be fog nõni a feje lágya.
Az lenne a legjobb, ha messzirõl anyagilag támogatna téged, és te meg külön költöznél egy közeli szerettedhez vagy barátodhoz. Így szenvednél a legkevesebbet.
Ha veled marad, akkor is annak érezhetné magát. Akarta a babát, vagy "csak lett"? Mert ez sem mindegy. Lehet, hogy többet kellett volna beszélgetnetek errõl, és én azt mondom, nem butaság, amit a 9. válaszoló írt. A korkülönbség is rásegít a dolgokra. Nem mondom, hogy egy veled egyidõs férfi tuti melletted maradna, de legalább ugyanabban az életszakaszotokban lennétek. Õ már nem a párod, nem a társad, ami nagyon fájdalmas dolog lehet, fõleg, hogy babát vársz. Szerintem mondd meg neki, hogy nehogy csak azért maradjon veled, hogy nyugtassa a lelkiismeretét, hogy õ igenis jó apa és leendõ férj. Megcsal, mást szeret, õ már féreg, és ezen nem változtat az sem, hogy mellettetek marad, sõt.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tõle, hogy szeret e még? Azt mondta, h ne kételkedjek benne. De én nem vagyok naiv és megérzem, ha süllyed a hajó. Viszont az is benne van a pakliban, hogy rengeteget van a melóhelyen, 7 napból 5-öt, de a csajjal nagyon ritkán és keveset találkozik, mert nem egy mûszakban vannak mindig.
Ne védd, fogadd el, hogy igaz amit mondanak neked... Ez minden csak nem ártatlanság, ami lejön a levelekbõl...
A kérdező hozzászólása: Közösen akartuk ezt a babát, és ahogy nõ a pocak, úgy döbbent rá, hogy hoppá, mit tettem. Apa leszek. Amúgy neki mindig idõsebbek voltak a párjai jóval, mert nem szereti a fiatal csajokat. De azt mondta, hogy a melóhelyén vannak 21 éves csajok is és érettebbek a koruknál agyilag.
szerintem nagyon nagy felelotlenseg 2 ev utan gyereket vallalni 37 evesen egy 11 evvel fiatalabbal. oke, most 28-nak neznek, de mi lesz par ev mulva? ez mar demi moornak se ment, pedig neki tobb eszkoze volt. el fog hagyni, probal kiallni melletted, mert azt gondolja ezt kell tennie, de nem fog neki sikerulni.
A kérdező hozzászólása: Az esti beszélgetésnél párom elmondta, hogy most valóra váltak a gyerekkori álmai és megijedt. Arra vágyott, hogy chef legyen, családot alapítson és most hirtelen mindenbejött az álmokból neki. Ez rettentette el. Ja és az is, hogy az anyja nagyon erõlteti a lagzit, szinte betegesen és párom elakart venni, de nem kényszerbõl. Ezt megmondta az este.
Szeret, mert megszokott már két év alatt. Szeret, emrt várod otthon, valamennyire kötõdik hozzád, de valószínûleg eszébe sem jutsz, amikor a lánynak írogat. (7 napból ötöt mindenki dolgozik, ne mentegesd) Ne kételkedj benne? hát akkor mit csinálj? lehet, hogy ha megszületik a kicsi, akkor a másik lány picit háttérbe szorul, de a baba nem fog csodát mûvelni, a párodat már elvesztetted. Ha nem a közös döntésetek volt a baba, akkor valahol meg is értem, hogy megrémült, és ezt nem akarja. Csakhogy ezt emberibb módon is tudtodra adhatta volna, megcsalás nélkül.
Elhiszem hogy fáj, meg bûnbakot keresel, utálod azt a másik lányt, viszont nagy igazság hogy csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja magát, aki engedi. Te valaha belegondoltál az õ helyzetébe? Még 30 éves sincs! Értsd meg és fogadd el hogy õ még élni akar! Az pedig hogy a babát õ is akarta... terveztétek vagy kész tények elé állítottad? Mert ez sem mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem naiv vagyok, hanem reménykedõ:( ja a párom nem tudja, hogy tudok a levelezésérõl. nem mondtam el még, csak azt, hogy úgy érzem nem egyedül vagyok neki a kapcsiban. Vajon az anyja mit szólna, ha megtudná, h félrelép? Az anyja Nagyon várja már a picurt és ráadásul az ilyen dolgokat nem bocsátja meg, bár a fia a mindene. Tudni kell, h párom nagyon befolyásolható. Erre mit léptek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!