Találatok a következő kifejezésre: Párommal 2 szexelünk (13 db)

Párommal 2 hónapja szexelünk védekezés nélkül, az első hónapban nem figyeltem, hogy mikor "kell", meg is jött. Viszont most úgy érzem mensi előtt 1, 5 héttel, mintha megjönne, lehet ez jele a terhességnek?

A második hónapban már figyeltem, hogy mikor van peteérés, sokkal többet voltunk együtt, viszont amúgy mást nem érzek, csak ezt a majdnemmegjön érzést.

Legjobb válasz: szia.én is így vagyok már 1.5 hete.ez volt az elsõ tünet,aztán jött a hányinger,mellérzékenység,hõemelkedés.nekem holnap v.csüt. fog megjönni,ha megjön.teszteltem egy párat,de korai volt és negatív is lett.majd írok pénteken,hogy alakúlt.

szia.én is így vagyok már 1.5 hete.ez volt az elsõ tünet, aztán jött a hányinger, mellérzékenység, hõemelkedés.nekem holnap v.csüt. fog megjönni, ha megjön.teszteltem egy párat, de korai volt és negatív is lett.majd írok pénteken, hogy alakúlt.
Ebbõl akár baba is lehet, de várd meg a ciklus végét csak azután tesztelj ha nem jön meg.
Nekem ma-holnap jönne meg, de már két tesztem pozitív lett.Nekem is 4napja olyan mintha meg akarna jönni, de itt nagyon sok olyan választ olvastam, hogy a nagytöbbségnek vannak ilyen fájdalmai.
vard meg az esedekes mensid sot jobb ha meg azutan is varsz par napot ha nem jon meg es csak utana tesztelj, mert akkor tobb lesz a hcg-d es biztosabb eredmenyt kapsz, addig ne dobald ki a penzed ugyis negativat mutat.varj meg egy kicsit.kitartas!
szia én vagyok az elsõ válaszoló, ígértem, hogy jelentkezem!.ma kellett volna megjönnie.reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett.sok sikert neked is!!!szorítok!!!!

Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?

A legtöbben azt mondják, hogy nem zavarják a melegek, csak ne hirdessék a szexualitásukat. Szerintem viszont egy kézenfogásban vagy egy pusziban semmi szexualitás-hirdetés nincs.

Legjobb válasz: Azért mert míg egy hetero pár megszokott látvány, a melegek annyira nem. Így az embereknek nem olyan megszokott, és nem is értik.

Azért mert míg egy hetero pár megszokott látvány, a melegek annyira nem. Így az embereknek nem olyan megszokott, és nem is értik.
Én ha egy hagyományos fiú-lányt párt látok nyilvánosan nyáladzani akkor is kirakom a reggelim..
hetero pároknak se volna szabad. undorító. egyszer kajálni beültem valahova, pár asztallal arrébb falta egymást egy fiú meg egy lány, a bige még nyögött is. köszi, jó étvágyat, majdnem kihánytam rájuk. jó nagy parasztok, akik nyilvános helyen csinálják, akár hidegek, akár melegek. utólag bánom h nem mentem oda és nem nyomtam rájuk a ketchupot.
Akkor légy szíves mondd meg nekem, hogyan maradna fent egy 100%-ban melegek alkotta társadalom.
8. voltam. egyébként a kérdezõ kérdésére válaszolva: nem, a melegeket nem a természet alkotta. ha van is rá hajlam, az nem feltétlenül jönne felszínre, ha az emberi hülyeség nem lenne olyan nagy, azaz nem elvált és idegbeteg szülõk nevelnék fel azokat, akik végül szegények melegek, és ezért elutasítottak lesznek a társadalomban.
Azért, mert nem ez a természet rendje. Igen, legyen meleg aki akar, de a jó érzésû emberekben a LÁTVÁNY egy bizonyos undort vált ki. Ettõl függetlenül lehet hogy elfogadja a melegeket, de Isten óvja attól, hogy meglásson egy meleg párt.
én is úgy vagyok vele ha látnék két pasit csókolózni elrókáznám magam.2 csaj nem zavarna, nemtudom, engem ez undorít....am nem zavar ha valaki otthon melegedik.az õ élete, de nézni nem szeretném és azt sem szeretném ha a gyerekem látná ezt.
Még én bennem is van egy kis "melegség", de eszem ágában sincs ezt természetesnek tartani!! Ha annyira nagyon természetes lenne, akkor két srácnak is képes kéne lennie összehozni egy gyereket..
létezni léteznek, de nem fognak eljutni addig, hogy utódot hozzanak létre. hála Istennek
A múltkor láttam egy irdatlanul csúnya nõt. Szegény nagyon rusnya volt, miközben ott sétálgatott csak úgy a Rákóczi úton. Nem volt egy szép látvány. Tiltsuk be, hogy kilépjen az utcára? vagy tegyük kötelezõvé a zacskó viselését?
Van egy rossz hírem: belõlem 96% van, belõled meg max 4%. Szerinted ki fog kiköltözni az erdõbe, a 96% vagy a 4%? Ráadásul foglalkozásomnál fogva számos csatornán tudom csak én egymagam emberek ezreit befolyásolni. :)
14:13 Te most fenyegetsz? Próbálkozz. Majd gyûlöletbeszédért fel leszel jelentve.
"A homoszexuális viselkedés mutogatása közerkölcsöt sért" Mutass egy jogszabályt, ami ezt leírja. "sérti a gyermekek azon jogát, hogy heteroszexuális társadalomban nõjenek fel" Sõt. Azt a jogát is sérti, hogy egy zsidó mentes társadalomban nõjön fel. Hol az árja faj? Képzeld romák is élnek itt.
14:13 mért akarsz ártani ennyire másoknak? Mért akarod mindenáron tönkretenni meleg honfitársaidat? Mi ez az iszonyat gyûlölet?
"Értsétek meg, két szerelmes férfi kézenfogva viszolygást, undort, sõt iszonyatot vált ki egy egészséges emberbõl. Ne mutogassátok magatokat és békében élünk egymás mellett." Csatlakozom az elõttem szóló egyikéhez. Belõlem a káposzta vált ki undort, ha meglátom a konyhában a négy fal között. Az pedig felettébb felháborító, hogy piacnapokon még az utcán is árulják. Tiltsuk be a zöldségek természetes megnyilvánulását! Alakítsuk meg az anti-zöldség pártot! Csírájában fojtsuk el a káposztatársadalom kialakulását! De amúgy nincs bajom a káposztával, nah, csak ne jöjjön ki a hûtõbõl a négy fal közül. Undorító vagy. Még be is ismered, hogy befolyásolhatod az embereket. Gusztustalan! Persze csak azt lehet befolyásolni, aki nem rendelkezik saját véleménnyel...
Mivel fenyegettelek? Te akartál engem kiküldeni az erdõbe... Gyûlöletbeszéd? Vicces lenne. Soha nem uszítottam senki ellen, sõt, az emberi jogokat védelmezem mindenhol. Azonkívül ultra toleráns is vagyok, és rengeteg meleg ismerõsöm van. Van közeli meleg rokonom kettõ is. Két uncsitesó. :) De amirõl most beszélgetünk, az egy fontos társadalmi kérdés. Miért nem próbálsz meg inkább beszélgetni velem?
Van egy rossz hírem: belõlem 96% van, belõled meg max 4%. Szerintem inkább te vagy a 4%. A legtöbb embert nem érdekli az egész. A családom, barátaim, ismerõseim pedig kifejezetten mellettem állnak. Gondolom sok meleg van így. A legtöbb ember kiáll az egyetemes emberi jogok mellett.
"Azonkívül ultra toleráns is vagyok, és rengeteg meleg ismerõsöm van. Van közeli meleg rokonom kettõ is. Két uncsitesó." Szegények. Mit tennél, hogy az unokatestvéreid elhoznák a párjukat egy családi összeröffenésnél és a gyerekeid látnák? Megvernéd õket is?
"Értsétek meg, két szerelmes férfi kézenfogva viszolygást, undort, sõt iszonyatot vált ki egy egészséges emberbõl." Tévedsz, ez a beteg (homofób) ember jellemzõje. Én már kigyógyultam. Te is ki tudsz, csak akarni kell. 39F
Szerencsére a családom nagyon kulturált, az egyik meleg uncsitesóm elhozta a fiúját is a családba, senki egy rossz szót sem szólt még a hátuk mögött sem. Nagyon toleráns emberek vagyunk. Viszont nem is smároltak a családi ebédnél.
A homoszexuális viselkedés mutogatása közerkölcsöt sért, továbbá sérti a gyermekek azon jogát, hogy heteroszexuális társadalomban nõjenek fel. Értsétek meg, két szerelmes férfi kézenfogva viszolygást, undort, sõt iszonyatot vált ki egy egészséges emberbõl. Ne mutogassátok magatokat és békében élünk egymás mellett.
A melegek nem vesznek el tõled semmilyen jogod. Nem tudod tudományosan bizonyítani az ellenkezõjét. Az, hogy nem tetszik, az más kérdés. Nekem se tetszik sok minden, de egy közösségben meg kell tanulnunk tolerálni egymás dolgait egészen addig, amíg azok nem sértenek törvényt. Tudtommal a homoszexualitás legális. Ha nem bírsz másokkal együtt élni, költözz ki az erdõbe.
#58: csakugyan, ebbõl szokott állni egy vita. Mindkét fél a saját álláspontját hangsúlyozza. Furcsa is lenne, ha hirtelen az én mondókámat kezdenéd el mondani... :) Mi a bajod ezzel? Vagy számodra megfelelõ az, hogy csak magadban puffogsz, és nem vitatod meg a problémákat a másik féllel?
#59: igen, de azt a jogot nem is vitatta senki, hogy egy döntésképes személy azzal létesítsen szexuális kapcsolatot, akivel csak akar. Most ennek a kapcsolatnak a közszemlére tételérõl beszélgetünk, ami viszolygást vált ki a többségi társadalomban, illetve sérti a többségi társadalom gyermekeinek azon jogát, hogy egészséges mintákat lássanak maguk elõtt.
13:31 Akkor sem lehet diszkriminálni. A melegfelvonulást sem lehet megtiltani pont ezért. Én is viszolygok sok mindentõl, de az még nem jelenti azt, hogy káros lenne. A salátát például kifejezetten utálom. A homoszexualitás nem számít betegségnek, nem lehet elkapni, így nem káros, ha a gyerek lát meleg párokat kézen fogva sétálni, vagy csókolózni. El kell neki magyarázni, hogy ilyen is van.
A többségi társadalom véleménye emberi jogok kérdésében nem számít. Ilyesmit nem is ismer a jog.
#64: ezt magad se gondoltad komolyan.
Halálosan komolyan gondoltam. Demokrácia az egyén szabadságáról szól. Amit te vizionálsz az a többség diktatúrája. Pont ezért ilyen kérdésekben népszavazást sem lehet kezdeményezni.
"Mi a bajod ezzel? Vagy számodra megfelelõ az, hogy csak magadban puffogsz, és nem vitatod meg a problémákat a másik féllel?" Semmi, csak nem látom már értelmét a vitának, hisz egyikõnk sem tudja meggyõzni a másikat, vagy akár csak alakítani is a másik véleményén. Ahelyett, hogy folytatnánk a vitát, vagy akár magamban puffognék, elmegyek és jól megölelgetem a barátomat. :D Én legalább jól érzem magam, te meg itt vergõdsz. :D El ne képzeld, ahogy csókolózunk! Jujj, még véletlenül se vizualizáld! Mondom, hogy ne! Késõ. :(
Voltak már itt zsidótörvények, szodómia törvények. Azok is mind az egyén alapvetõ emberi jogait vették el. http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_emberi_jogok_egyetemes_nyila..
#66: témánál vagyunk. Nem érted a jog fogalmát. Az emberi jogok addig terjednek, amíg mások jogait nem sértik. Ez nagyon fontos, és látom ez nem világos a számodra. A többségnek is minden esetben vannak emberi jogai, és ezek nem sérülhetnek azért, mert a kisebbség a jogait gyakorolja. Példa: emberi jog zenét hallgatni. DE nem hallgathatsz olyan hangosan zenét, hogy az másokat zavarjon. A te (vulgár-)jogértelmezésed szerint jogodban áll olyan hangosan zenét hallgatni, ahogy csak akarsz, a többieknek meg ezt el kell viselni. Szerencsére ez nem így van.
14:03 A homoszexuális viselkedés nem sérti mások jogait. Ennyi!
Sok embernek lehet, hogy a heteroszexuális viselkedés nem tetszik. Tiiiiccccsuk beee!!! Én meg még mindig utálom a salátát. :) )) Tiiiiccccsuk beee!!
Ha egy csoport alapvetõ emberi jogait akarod elvenni és ezt hangoztatod az igenis gyûlöletbeszéd.
14:29 Fogadjunk, hogy kifejezetten haverokként viselkedtek, nehogy nekik támadj. Nem lehet kellemes dolog kontrollálni a mozdulataikat csak azért, mert egyeseknek nem tetszik, hogy láthatóan egy párt alkotnak.
Pont azt akarjuk elérni, hogy beleolvadhassunk a tömegbe, mint ahogy ezt nyugaton már sikerült elérni. Ott a kutyát se érdekel ki kinek a kezét fogja.
És mi akadályoz meg abban, hogy itthon kézenfogva sétálj a barátoddal?
Utánanéztem az egyén szabadságának a Wikipédián: "A liberális demokráciában a mûködési szabályok értékrendjére a liberalizmus eszmerendszere a jellemzõ, vagyis az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt. Ma már választójogot ad minden felnõtt állampolgárnak nemre, rasszra, nemzetiségre, vallásra, gazdasági státusra való tekintet nélkül. A politikai ellenzéket hagyja szabadon mûködni. A gazdasági élet alapja a magántulajdon és a magánszerzõdések. Elõnyben részesíti ugyan a kormányzati beavatkozástól mentes szabadpiacot, de bizonyos közjavak esetén meghagyja az állam szerepét. ... Jelenleg a liberális demokrácia a legelterjedtebb. Politikai értelemben Magyarország liberális demokráciának számít, hasonlóan a legtöbb tagállamhoz az Európai Unióban, amely gyakorlatilag felvételi kritériumnak tekinti a demokratikus berendezkedést."
ha 2 ember egymás kezét fogja, az nem provokálás, mert nem azért fogja, hogy SZÁMODRA közöljön valamit. õk egymással foglalkoznak, te csak látod a szerelmûk kivetülését :) hidd el, h nem miattad csinálják.
102 wikipédiára hivatkozni...hát finomanszólva komolytalan, már középsuliba is azt mondják; szedd már össze magad, egyetemen/fõiskolán meg a tudományos hivatkozás arcbahányása Ha érdekel a téma javaslom az alaptörvényt (de az keveset tartalmaz) ugyhogy magyárazattal együtt, plussz kismillió emberi jogokról szóló egyezmény, meg néhány alkotmánybírósági határozat áttanulmányozását, Eu-s szerzõdéesk közül meg a lisszaboni ill az amsterdami szer. tanulmányozd mert a jelenlegi kommented nem érv hanem egy okoskatörp tanulmánya 6. osztályból a témához hozzászólva meg senki nem a szabadságjogokat firtatja. Tény hogy a melegeknek ugyanannyi joguk van erre mint a rendes pároknak. A vita inkább a megítélés, és én is azt a tábort támogatom akik ellenzik. Nekem rossz ránézni egy ilyen párra, nem szólok nem anyázok de ezt tessék otthon csinálni. Ui; én se mászok rá a pasimra az utcán, a kézfogás még csak-csak de ne falják egymást Azt viszont kedves ellentábor legyen kedves nekem megmagyarázni miért a többség alkalmazkodjon a kissebsséghez? Mert többen szólják meg mint amennyien támogatják.
Egy kézfogás, vagy egy puszi miatt rosszul vagy? Leírtad, hogy igenis joguk van, így hiába ellenzed. Persze vannak olyan emberek, akik ellenzik, de azt, hogy törvényileg akadályozzák, azt még inkább ellenzi, mert ha a hatalom ezt meg tudja lépni következmények nélkül, akkor itt nem fognak megállni.
Most a melegek, utána a vörös hajúak jönnek...
Higgadtság, barátaim, higgadtság. Nem jönnek se a vörös hajúak, se a zsidók, se a cigányok. Nem is értem ez utóbbiakkal hogyan hasonlítjátok össze magatokat??! Teljesen más természetû a három halmaz. Csak a politikusok csomagolják õket össze egy kupacba, mindhárom csoport nagy "örömére". Tehát arra szeretném, ha válaszolnátok, hogy miért is nem fogjátok meg a párotok kezét az utcán? Komolyan érdekel. A kérdezõ is ezt kérdezte: "2 meleg srác miért nem sétálHAT kézenfogva?". Tehát miért is nem?
"Tehát arra szeretném, ha válaszolnátok, hogy miért is nem fogjátok meg a párotok kezét az utcán? Komolyan érdekel. A kérdezõ is ezt kérdezte: "2 meleg srác miért nem sétálHAT kézenfogva?". Tehát miért is nem?" Ezt most komolyan pont te kérdezed? -.-' Olvasd vissza a saját hozzászólásaidat, azért. Mert ilyen vagy.
Értem. Tehát akkor a társadalmi elõítéletek miatt nem mertek kézenfogva járni az utcán, mert féltek az emberek reakciójától, igaz? És akkor tulajdonképpen kitõl várjátok a megoldást? Állambácsitól? Az Európai Uniótól? Elmonom nektek, hogy az elõítéleteket kizárólag ti tudjátok megváltoztatni, de ehhez meg kellene nektek is tanulni velünk beszélni.
14:48 értsd meg, hogy ennek semmi köze a provokáláshoz. Akkor a legjobb, mikor senki sincs az utcán.
14:48 Én mikor a párommal vagy eszembe se jut a többi ember, nemhogy provokáljam õket. Egyszerûen bizarr, egymás mellett csak úgy menni, mintha semmi közünk se lenne egymáshoz, miközben mindenki más megfogja egymás kezét. Még a lány barátaim is belém karolnak, vagy megfogják a kezem mikor sétálunk. Ráadásul a hosszú lábaim miatt elég gyorsan megyek, így szegény mindig csak loholna utánam.
#93: Rendben, a fennálló törvények szerint csakugyan mindent megtehet egy meleg, amit egy hideg. Szerintem ez rendjén is van, én sem tiltatnám be. Azonban nem értem, miért akarjátok a társadalmat provokálni? Mi ebben a jó? Nem birjátok ki kézfogás nélkül az utcán? Mindenki korlátok között él, sok mindent én sem teszek meg, amit szeretnék. Mi ezzel a bajotok? Formálni akartok a társadalmon? Lehet. De nem a provokáció a legjobb mód erre.
14:24 Engem sem érdekel az egész. Hitetlenkedni fogsz, de több meleg embert ismerek szerintem mint te magad. Rokonaim, tanáraim, tanítványaim és barátaim között felülreprezentáltak a melegek. Akik egyébként kifejezetten kedvelnek engem. Mert teljesen természetesen, normálisan viszonyulok hozzájuk. De most arról beszélgetünk, hogy a nyilvános megjelenés kívánatos-e a társadalomban vagy nem.
A lényeg az, hogy jogom van megfogni a párom kezét, megpuszilni, ha akarom közterületen. Senki nem tehet semmit. Nincs semmilyen törvény, ami tiltja. Nem is lehet, mert az ENSZ meg az EU nem is hagyná.
#85: te megértetted a zenehallgatás példáját? A közszeméremsértés nem tartozik az alap emberi jogok közé.
14:34 Szóval így tudsz befolyásolni embereket, hogy tanár vagy? Próbálkozz csak. Elõbb-utóbb úgy kirúgnak, mint a pinty.
14:37 Nem számít közszeméremsértésnek értsd már meg! Ha elkezdenének szexelni ott nyílt színen, hogy megszabadulnának a ruháiktól, akkor lenne az. Ami hetero pároknál nem számít közszeméremsértésnek, az a meleg pároknál sem.
Hát, a múltkor beállt mögém a sorba egy leszbikus pár. Lassan ment a sor, végigsmárolták az egészet. Nem mondhatom, hogy undorított, mert két csaj volt. Mégsem örültem volna, ha a lányaim ezt látják. Szerintem okos meleg nem provokálja az embereket, semmi értelme.
14:40 Legálisan tették akár ott volt a gyereked, akár nem. Amit szabad a heteroknak, az szabad a melegeknek is. Nincs diszkrimináció! Ezt már huszadszor írom le.
A lányaid nem tudják, hogy a rokonaid melegek?
De tudják, hogy a rokonaik melegek.
14:44 Akkor hogyan akarod biztosítani, hogy egy 100%-ig heteroszexuális társadalomba nõjenek fel? Torzul már a fejük, mert annyira megviseli õket az, hogy melegek vannak a közelükbe?
A sok hátrány mellett van azért számos elõnyös oldala is a melegségnek. Például: - Kizárt a nem kíván terhesség. - A párkapcsolatokból nem lesz gyerek, így a pár a teljes jövedelmét magára költheti, valamint így a felelõsség is kisebb. - Egy férfi jobban tudja, mint egy nõ, hogy mivel okozhat szexuális értelemben örömet egy másik férfinak. - Két srác eleve jobban megérti egymást, így a párkapcsolatokban nincsenek nõi hisztik, kevésbé jellemzõk a sértõdések. Emellett egy meleg párkapcsolatban nincsenek "elõre kiosztott" szerepek, így a munkamegosztás is jobban alakítható. Nekem a fenti elõnyök sokat segítettek önmagam elfogadásában. Mégis sokan hatalmas problémaként tekintenek a melegségre, amelyet szõnyeg alá kell söpörni, holott szerintem ez a lehetõ legrosszabb megoldás. 1 hete voltam Bpen egy tanfolyamon. Ott összeutottam egy kollegával aki az ország másik felén dolgozik. Járkáltunk a városban, beszélgettünk. Mikor elköszöntünk egymástól akkor adott egy puszit az arcomra, én viszonoztam. Többen látták, de kit érdekel? Bpen senki nem ismer engem. Amúgy meg ha 2 fiú egymásnak puszit ad még nem feltétlen melegek vagy biszexek. Unokaöcsém, nagybátyám ha jön látogatóba és megérkeznek a busszal, leszállnak és puszi puszi. Nem kell ítélkezni emiatt senkinek! Kézen fogva sétál 2 fiú? (igaz nem tenném meg fõleg itt sopronban Na és?? Nem megszokott? Nem is lesz az ha lenézik és elítélik a melegeket! Ha 2 nõ sétál kézenfogva és puszit adnak egymásnak az izgató? Miért? A lényege ugyan az az egész dolognak mintha 2 fiú tenné ugyan ezt! A föld már így is túlnépesedett... mi lenne ha a melegek is heterok lennének? Mégtöbben lennénk a földön! ... és ha már itt tartunk akkor a vallásról sem feledkezzünk meg!! Istn mit akar?? Azt, higy minden ember boldog legyen a földön nemde?? Ha így van akkor a melegek így boldogok, így teremtette õket, ezért ne ítélkezzen senki!
Itt sem lehet diszkrimináció: "Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különbözõ nemûek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év. Korábban ez az azonos nemûek esetében 18 év volt, ám az Alkotmánybíróság ezt egy 2002-ben hozott döntésében hátrányos megkülönböztetésnek ítélte, és azonos beleegyezési korhatár megállapítását írta elõ." Persze ez csak egy példa, de hûen tükrözi, hogy alkotmányellenes mindenféle diszkrimináció.
A kérdező hozzászólása: "Azért, mert nem ez a természet rendje." Miért, a melegeket nem a természet alkotta? Ha pedig evolúciós zsákutca lenne a homoszexualitás, akkor nem léteztek volna melegek az õskortól napjainkig.
20:47 Nem volt ideje a demokráciának kibontakoznia, ráadásul az egyházak még mindig keményen uszítanak.
Az egyházak nem uszítanak senki ellen és fõleg nem keményen. Ami a melegeket illeti, a legtöbb egészséges ember undorodik a saját nemétõl. Fõleg a férfiak. Ugyanezért, ha két férfit ölelkezni, csókolózni látnék, ugyanúgy undor fogna el, mintha én csinálnám. Röviden: a melegség nyilvános gyakorlása közízlést sért. Továbbá, minden gyereknek joga van egészséges, azaz heteroszexuális társadalomban felnõni. A gyerekeimnek jogukban áll, hogy NE lássanak nyilvános melegséget, hanem csak egészséges mintákat. A melegség nyilvános gyakorlása tehát káros hatással van a fiatalságra. A fentiek miatt, bár teljes mértékben megértem a meleg szerelmespárok igényét, hogy õk miért nem lehetnek olyan szabadok, mint a hetero szerelmespárok, de mégis úgy gondolom, hogy a nyilvános melegkedés nem kívánatos és törvényileg üldözendõ. Hogy megvédjük a 98% többséget.
"Az egyházak nem uszítanak senki ellen és fõleg nem keményen." Te mégis hol élsz?
20:57 Diktatúrát akarsz? Komcsi vagy?
A kérdező hozzászólása: "Az egyházak nem uszítanak senki ellen és fõleg nem keményen." Hallottál a boszorkányégetésekrõl, eretneküldözésekrõl, inkvizócióról stb.? De napjainkban is ugyanúgy zajlik az uszítás az egyház részérõl a homoszexualitás, abortusz stb. ellen. "...Röviden: a melegség nyilvános gyakorlása közízlést sért." A heteróság nyilvános gyakorlása is közízlést sért sokakban. "Továbbá, minden gyereknek joga van egészséges, azaz heteroszexuális társadalomban felnõni. A gyerekeimnek jogukban áll, hogy NE lássanak nyilvános melegséget, hanem csak egészséges mintákat. A melegség nyilvános gyakorlása tehát káros hatással van a fiatalságra." Attól egy gyerek sem lesz meleg, hogy homoszexuálisokat lát, véleményem szerint a beszûkült látókörû, intoleráns, gyûlölködõ gondolatok sokkal inkább veszélyeztetik a gyerekek személyiségét. "a nyilvános melegkedés nem kívánatos és törvényileg üldözendõ. Hogy megvédjük a 98% többséget." A férfiak 10%-a meleg és még ott vannak a leszbikusok, biszexuálisok. És mégis mi ellen akarod megvédeni a többséget?
"A melegség nyilvános gyakorlása tehát káros hatással van a fiatalságra." Ezt elõször bizonyítsd be és majd utána játsszál Rákosi diktatúrásdit. Azért, mert neked nem tetszik, attól még nem káros. nekem se tetszik sok minden, mégsem akarok mindent betiltatni. Ez valami régi komcsi beütés?
21:04 Nem akar õ megvédeni senkit, csak a "ticcsuk be" társasághoz tartozik. Ami zavarja azt be akarja tiltani. Képtelen közösségben élni.
"a nyilvános melegkedés nem kívánatos és törvényileg üldözendõ" Ez aztán nem semmi. Ez még a Rákosi diktatúránál is durvább. Legközelebb a szeplõsöknek akarja majd megtiltani, hogy utcára lépjenek.
Kézen fogva sétálás, vagy egy puszi a barát arcára? Nem ezek a homoszexuális viselkedés jellemzõi!
Mert Magyarország egy frigid és bigot ország, akik itt élnek ezt sajnos el kell fogadniuk...Ha valaki ezt nem bírja akkor tényleg jobb elmennie, mert itt egy szar élete lesz. Nyugat Európai városokban már nem botránkoznak meg ezen. Itthon egy nem megszokott öltözködésû egyénre is fújjognak, bár én úgy vettem észre csak néznek szólni nem szoktak, kivéve a neonácik és a romák... (nem vagyok rasszista és liberálisan gondolkodok)
A melegek talán japán kütyükkel szexelnek, ezért nem természetes? Az is lehet, hogy az Apple termékeit használják.
A kérdező hozzászólása: "A keresztény diktatúrát felváltotta a kommunista diktatúra." Most pedig újból keresztény diktatúra közeleg...
Itt volt 40 év kommunizmus. Az emberek ebben az országban le vannak maradva. A keresztény diktatúrát felváltotta a kommunista diktatúra.
leírom a véleményem erre lepontoz.gratulálok, ami nem a te izlésednek megfelelõ az szar.én csak õszinte voltam - nem kamuzok ez van és ezzel nem vagyok egyedül akárhányszor nyomod le a piros nyilat te tahó.
Én hetero pároknál sem szeretem, ha egymás szájában lógnak. Ha lehetne választani, akkor inkább azt választanám, hogy a homo és heteroszexuálisak is csak egymás kezét fogják, egy ölelés, puszi, esetleg szájra puszi. A többit meg otthon. Mindenki.
TOMAtm ez már csak így szokott lenni...
A kérdező hozzászólása: Én mindenre zöld kezet nyomok, még a tahós hozzászólásodra is! Arról nem tehetek, hogy más lepontoz...
Ugyanez a helyzet itt is.. Az ilyenre mondom azt, hogy Te bizony nem meleg vagy, hanem csak egy kis b*zi! Na, erre már nyomhatod a pirosat.
Ez esetben korrigálok, az üzenet a többinek szólt, tõled elnézést
oké, bocsánat. am aki utánam irt neki van igaza.mindent csak otthon a hálóban, heterók és melegek is aztán nincsen vita.peace.
Érdekes, Bécstõl Madridig egész Nyugat-Európában mindennapos látvány, fõleg a nagyvárosokban, ahol sok ember jár az utcán, mégsem számolnak be tömeges rosszullétrõl, ha két fiú meg meri csókolni egymást. Pedig pár évtizeddel ezelõbb arrafelé is ilyesmiket hangoztattak az emberek. Megszokás kérdése az egész.
Mert más, szokatlan, és emiatt az emberek jobban szeretnek nem tudni róla. Nem igaz, hogy nem természetes (állatvilágban is van, nem csak összezárt egynemûeknél), egyszerûen csak átlagtól eltérõ. Az emberek pedig változatos hülyeségekkel legitimálják ösztönös félelmüket, pl erkölcstelen, Istennek nem tetszik, kihal az emberiség, megrontja az ifjúságot, természetellenes, stb.
Most készülök Bécsbe utazni.. remélem nem botlok egy ilyen "tök átlagos" látványba.
"Ami a melegeket illeti, a legtöbb egészséges ember undorodik a saját nemétõl." sajnálom, hogy téged nem szeretett apád (vagy anyád, ha lány vagy), és soha nem kaptál tõle még csak egy ölelést sem. talán ezért lettél olyan ember, mint amilyne vagy.
Tévedsz, éppenhogy nagyon is jó a viszonyom az apámmal még negyvenhez közel is. :) Figyelj nekem nincs semmi bajom a melegekkel. Komolyan. Rengeteg meleg ismerõsöm van. Felõlem azt csinálnak a párjukkal amit akarnak. De ettõl függetlenül ne elõttem csinálják, mert hányok, és ne is a gyermekeim elõtt, mert akkor ütök.
"Értsétek meg, ha 100 emberbõl van mondjuk 2 homoszexuális pár, akkor a többi 96-nak jogában áll NEM rosszul lenni, ha meglátja az elõbbi 4-et nyilvánosan enyelegni." Jogod van oda nem nézni! "A homoszexualitás tanulható magatartás (a genetikai vitát most hagyjuk), és nem kívánatos, hogy a gyermekek ezt tanulják." Akkor megmondanád, hogy én honnan tanultam? Mikor apám, anyám heteró, mai napig együtt vannak és szeretik egymást, semmi probléma a családban. Egyetlen meleggel sem találkoztam a felismerésemig, aki hathatott volna rám. Nem gyõzött meg senki. Miért is akarnék önszántamból meleg lenni, ha egyszer ennyi idióta marha akarja tönkretenni az életemet? Hm? "nagyfokú promiszkuitás" 3 éve vagyok együtt a barátommal (aki az elsõ is egyben). "improduktivitás" 1. Ne dobálózz idegen eredetû szavakkal, attól nem látszol okosabbnak. 2. Nem vagyok terméketlen. Csak az adott azonos nemû partneremmel nem tudok utódokat létrehozni. Ellenben vannak ugyanilyen cipõben járó leszbikus párok, akik szintén szeretnének gyermeket. Probléma megoldva. És már épül is az általad armageddonként vízionált homoszexuális társadalom. Hujujuj. 3. Nincs homoszexuális társadalom. Sem heteroszexuális. Biodiverzitás van. ""zsigeri/biológiai ellenérzés" Ilyen sem létezik. Nem születünk undorral a melegek iránt. Ez tanult/belénkvert ellenérzés." Így van, ez már valóban tanult viselkedés. Nézz utána a kisgyermekekkel végzett elõítéletesség-vizsgálatoknak. Abszolút nincs bennük semmi iránt. De ez nem azt jelenti, hogy még buták és értelmetlenek lennének. Épp ellenkezõleg, félelmetesen okosak (és egyszerûen gondolkodóak) néhány dologban. Ezt neveléssel felnõtt korra elveszítjük. Sajnos. Ez fõként a 65%-osnak szólt.
"Ne aggódjatok, nem ütök, csak megakadályozom a közszeméremsértés folytatását és hívom a rendõrt." És mit mondasz a rendõrnek? "Az a két férfi szereti egymást, jajj most mi lészen?" Szerencsére ki fognak röhögni.
A homofóbia kívánatos magatartás, én ezt tanítom a gyermekeimnek. Nem a melegek ellen, csak a homoszexuális magatartás ellen. Ha kiderülne, hogy valamelyikük meleg (elõfordulhat), akkor támogatni fogom õt és ha stabil meleg párkapcsolata van, akkor a párját is, de nem fogom támogatni a melegségük publikus mutogatását.
"A homofóbia kívánatos magatartás, én ezt tanítom a gyermekeimnek. ... Ha kiderülne, hogy valamelyikük meleg (elõfordulhat), akkor támogatni fogom õt ..." Normális vagy?! Mire ebben az esetben te megtudnád, hogy meleg a gyermeked, akkor már rég komoly lelki sérüléseket szenvedett a homofóbiád miatt. Másrészt valószínûleg sosem fogod megtudni, mert elhúzza a csíkot, amint tudja. Nem azt fogja látni, hogy apuci támogatni fogja, ha lesz barátja, hanem azt, hogy apa utálja õt azért, amilyen...
11:56 Sosem fog a gyereked eléd állni, hogy meleg, mert ismeri a nézeteidet. Az ilyen szülõk gyerekei általában öngyilkosok lesznek.
11:50 A melegség kinyilvánítása nem közszeméremsértés. Így jártál.
Pedig de. Közszeméremsértés. Az "improduktivitás" pedig idegen eredetû, de nem idegen szó. A "produktív" szónak nincs pontos magyar megfelelõje, sem a termékenység (fertility), sem a termelékenység nem fedi le pontosan. Ezt a szót használni nem tudálékosság, csak pontosság.
De nagy nyelvész lesz valaki, ha megsértik... :D Ne nevettess, már csorog a könnyem, olyan szánalmas vagy... :D
Most beszélgetünk, vagy sértegetjük egymást?
Te mindenáron a saját nézõpontodat akarod bizonyítani, én pedig mindenáron meg akarom mutatni, hogy rosszul látod a helyzetet. Én feladom, mert úgy sem fogunk jutni semmire.
A [email protected]ás is alapvetõ emberi jog, mégsem [email protected] az utca közepén, mert sérti a többiek érdekeit. Az egyén jogait korlátozza a társadalom joga. Nem okozhatsz kárt másoknak a saját joggyakorlatod közben. A publikus homokosság erõsen sérti a heteroszexuális többség érdekeit. Ne aggódjatok, nem ütök, csak megakadályozom a közszeméremsértés folytatását és hívom a rendõrt.
ma 11:16 "zsigeri/biológiai ellenérzés" Ilyen sem létezik. Nem születünk undorral a melegek iránt. Ez tanult/belénkvert ellenérzés.
Én a kövér emberektõl hányok. Most mit csináljak? Verjem meg õket?
Itt sokan lepontozzák azokat akik kicsit is meleg ellenesek. Nem értem mi újdonságot találnak ebben, és igen én pipa lennék ha a gyerekem elõtt csinálnák. Egy normális fiú lány pár elfogadott, (persze õk se falják egymást az utcán) de én személy szerint undorodom a homoszexualitástól, nem szólom le õket csinálják de ne nyilvánosan. A kérdezõnek meg azt írom hogy szerintem igen is van szexuális-hirdetés benne mert akár tetszik akár nem ez olyan téma amire az emberek nagyrésze ellenségesen reagál, ezt a meleg párok is tudják és ennek tudatában teszik (van benne provokáció) ez nem feltétlenül társul rosszindulattal de akkor is sok emberbõl undort vált ki. Mondta valaki hogy a természet alkotta érvként amellett hogy természetes, az meg hogy voltak melegek az ókori társadalmakban nem indok , volt ott még sok más szemét is. Utódnemzésre alkalmatlan és egyáltalán nem természetes.
Még régen a négerek sem voltak mindennaposak, kisgyerekként engem irritált, ha pl egy fehér bõrû csókolózott egy négerrel. Mamár szívesen kipróbálnám egy néger nõvel. A homoszexuálisokkal kapcsolatban nem érne el ilyen mértéket a toleranciám, tehát nem kívánnák meg egy férfit sem (bár ki tudja...), de ha csak egy sima csók elcsattan köztük, akkor az engem nem zavar. A homoszexualitás egy genetikai és/vagy szociális betegség, nem tehetnek róla, így nem helyénvaló õket korlátozni. Megnyugtatásul mondom neked, hogy az emberek toleranciája fokozatosan javul, fõleg ha nincs melegfelvonulás.
Nem tudom, hogy a homoszexualitás nyilvános elfogadása javuló toleranciának, vagy egy romboló eszmével szembeni meghunyászkodásnak nevezhetõ-e, de én ultra toleráns létemre is ellenzem! A homoszexuális emberek jogaiért én is kiállok. De a homoszexualitásuk nyilvános megélése nem tartozik a jogaik közé. Azért nem, mert a többség joga erõsebb. Erõsebb a gyermekek joga, hogy heteroszexuális társadalomban nõjenek fel. A homoszexualitás tanulható magatartás (a genetikai vitát most hagyjuk), és nem kívánatos, hogy a gyermekek ezt tanulják. (Azaz "divatb.zik" legyenek.) Meg a heterok azon joga, hogy ne kelljen a saját országukban az utcán viszolyogniuk, hányniuk. Értsétek meg, ha 100 emberbõl van mondjuk 2 homoszexuális pár, akkor a többi 96-nak jogában áll NEM rosszul lenni, ha meglátja az elõbbi 4-et nyilvánosan enyelegni.
A gyereknek nincs olyan joga, hogy heteroszexuális társadalomban nõjön fel, már csak azért sem, mert ilyen társadalom nem létezik. Nem is létezhet, mert nem az a természetes állapot. A címben csak kézfogás szerepel, de itt már lassan nyilvános dugást fognak vizionálni. Nõs vagyok, és két gyerekem van. 39F
Pont ellenkezõleg, CSAK heteroszexuális társadalom létezik õsidõk óta. A család a társadalom alapegysége, amely ebbõl áll: férfi, nõ és gyermekeik. A homoszexuálisok soha nem voltak képesek rendszerré fejlõdni, erre biológiailag képtelenek. Pl. nagyfokú promiszkuitás, improduktivitás (gyermektelenség), a homoszexuális kapcsolatok instabilitása. Homoszexuális társadalom nem létezik és nem is létezhet. Ennélfogva az egyetlen kívánatos minta, amelyet gyermekeim elé kívánok állítani, a saját példánk: apa és anya stabil kapcsolata és az ebbõl született gyermekek. Ez így természetes, ez így egészséges, a többségi társadalom ezt fogja védelmezni körmeszakadtáig.
Homoszexuális társadalom sem létezik, ilyet nem is állítottam. Sokféleség létezik, ez a természetes. Ha ezt el akarod rejteni a gyerek elõl, azzal teszel neki rosszat. A gyerek nem hülye. Õ még nem. El fogja tudni dönteni, hogy mi kell neki.
Nem mindent kell az utcán mutogatni, azért mert sokféleség létezik. Ha a homoszexuális emberek mások, mint a heteroszexuálisok, akkor ne akarjak úgy viselkedni, mint ez utóbbiak. És, tolerálják a többségi társadalom zsigeri/biológiai ellenérzését. A többségi társadalomnak is vannak jogai, érdekei, védelmezendõ értékei. Az apa-anya-gyerekekbõl álló család a legelemibb értékünk, ezt a homokosoknak is meg kell érteniük, amikor tõlünk toleranciát kérnek.
11:16 Szállj le a magas lóról. Nem kell tolerálnod senkit, csak a törvényeket tartsd be. Az alapvetõ emberi jogok mindenkire érvényesek. Ezek alanyi jogon járnak, nem pedig azért, mert a "többség" van olyan kedves és megengedi.
Jogom van megfogni a párom kezét, jogom van szájon csókolni ott, ahol akarom. Ha valakinek ez nem tetszik, . akkor forduljon el, de ha ezért engem bárki is megtámad, vagy zaklat, akkor hívom a rendõrséget és feljelentést teszek. Az alapvetõ emberi jogok nekem is járnak, mint mindenki másnak.
"De ettõl függetlenül ne elõttem csinálják, mert hányok, és ne is a gyermekeim elõtt, mert akkor ütök." Akkor mész a börtönbe!
Nem számít közszeméremsértésnek, bárhogy is próbálkozol. Nem lehet diszkrimináció. Ha a meleg viselkedés közszeméremsértés, akkor a heteroszexuális viselkedésnek is annak kell lennie. Vagy mindkettõt lehet, vagy egyiket sem.
Nincs baj veled ilyen vagy. Nemvagyunk egyformák. Nekem a napi 1-2 minimum kell pedig rengeteget dolgozom. Valakinek meg ez nemjön be.
Ez nem probléma ha a párod sem vágyik több alkalomra... Egyébként a kapcsolat rovására mehet.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 34 éves vagyok, csak a barátnõm meg azt kérdezgeti, h. biztos nem e az a baj h. nem kívánom vagy ilyenek, mert neki azért többre lenne igénye... de nehéz ezt érthetõen elmagyarázni neki...
Az exem is ilyen volt, nekem õszintén szólva heti 2 szex kevés.
Ha õ többet akar, akkor ebbõl konfliktus lesz. Ha te nem adod meg neki, egy idõ után lehet, hogy máshol keresi meg.
heti 2-3 szex átlagosnak mondható. Az én párom a két heti eggyel is beéri. Na ez viszont már gáz. :( Mi van a mai pasikkal? :(
elmegy. ha egy csaj ennyit akarna
milyen folyásod van??? 1-2 napig folyik a g.cid??
használd a canesten kúpot is. 3 nap alatt elmúlik tõle + a krémet küldõleg is alkalmazhatod. ennyi. kis fertõzés. ki lehet kezelni gyorsan. lehet a srácnak is kell krémeznie, hogy ne adogassátok egymásnak.
A kérdező hozzászólása: van canestenem, de igazából nem durva, csak enyhén viszket.
Vegyél Canesten kombit a gyógyszertárban!
Lehet hogy gomba.Ha érzékeny vagy erre akkor figyeljetek oda jobban. Bár a gomba meg tovább tart...nemtudom
A kérdező hozzászólása: Nem igazi folyás, csak vmi kevés cucc. nagyon kevés.
Ha folyásod van akkor irány a nõgyógyász. Ne szórakozz ezzel.
sperma xD
NE szexeljetek tisztálkodás nélkül, rettenetes fertõzéseket, gombát lehet összeszedni! Figyelj nagyon oda erre, ha nincs fürdés, nincs szex. Elõtte és utána is alap a tisztálkodás.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy a krém otthon van, és mostanában nem tudok hazamenni érte. de mindegy, máskor is elmúlt magától, kicsit szenvedek vele, de most úgyis itthon vagyok.
te valami 14-15 éves kis csitri lehetsz... remélem jól megszopat ;) 20/L
készülj a méyltorkos taknyos szop.atásra
Szerintem egy kis szadizmussal nincsen baj, ha tiszteletben tartjátok egymás határait:) Még fel is dobja a szexet! :P 19(L)
Mindenképpen beszéljétek át tövirõl hegyire, hogy neki ez mit jelent és csak utána dönts! Ha úgy gondolod, hogy ez Neked nem vállalható, akkor jobb lesz külön (elõbb-utóbb úgyis ez lenne a vége)!
A kérdező hozzászólása: #4 Biztos tudod hogy hány éves vagyok egy kérdésbõl! Gratula :) )) #6 az kéne még:P
Akkor a te pasid Christian Grey?
Féltékeny szuka szagot érzek...
Beszéljétek meg alaposan ezt a dolgot. Mit gondol ez alatt. Milyen dolgokat akar megcsinálni. Húzd meg a határt, hogy neked mi fér bele. Ha egyáltalán nem fér bele semmi, akkor köpd ki a horgot, találsz mást.
Nálunk is a párom az irányító fél, ami nem azt jelenti, h kék-zöldre ver, hanem van durvább szopatás meg néha-néha ráhúz egyet a hátsómra amikor hátulról csináljuk..
Jól felrúgnám.:)

Egyik ismerősöm szült és rá 2 hét múlva már szexelt a párjával, de nem védekeztek. Lehet, hogy terhes megint?

Legjobb válasz: nagyon kicsi a lehetõsége. feltételezem, hogy az ismerõsöd szoptatja a babát, és a szoptatás alatt a magas prolaktinszint akadályozza az újabb terhességet

nagyon kicsi a lehetõsége. feltételezem, hogy az ismerõsöd szoptatja a babát, és a szoptatás alatt a magas prolaktinszint akadályozza az újabb terhességet
Nem. 2 hét után még akár szoptat, akár nem, nem áll vissza a ciklus, a peteérés sem. Egyébként meg veszélyes lehet ilyenkor szexelni, szóval üzenem, hogy óvatosan :D
A kérdező hozzászólása: Igen, szoptatja a bébit.

Normális, hogy a párom mindig Martin Solveig- Big In Japan számára szexel velem már vagy 2 hónapja?

Nekem furcsa, de eddig nem szóltam, de mikor szexre kerül a sor mindig mondja várj egy picit és berakja azt ismétlésre és lemegy vagy 3-4x is,,, miért csinálja ezt? nem merem tőle megkérdezni, gondolom szereti azt a számot, de mi köze a szexhez? inkább egy diszkóba illik nem a szexhez. 18/L

Legjobb válasz: xD

xD
Nem lehet, hogy egyszerûen csak tetszik neki, jó kedve lesz tõle, feltöltõdik energiával és csak jót akar neked is? :) Nem kell mindent túl misztifikálni. Ha annyira zavar kérdezd meg. 24/F
ez jó :DDD
A párodnak valószínûleg rejtett homoszexuális hajlamai vannak. 2 hónapja ugyanerre a b_zis zenére csinálni, úgy, hogy be van rakva loop-ra az azért eléggé gázos. Gondolom a dolog sem a legjobban mûködik neki és inkább magára figyel közben.
Mi annó exemmel erre csináltuk, mindig õ akarta hallgatni közben http://www.youtube.com/watch?v=UMHTjkCJews Ne kérdezd én se értettem, de különösebben nem zavart amíg volt szex.
Õ ezt szereti, erre szereti csinálni. :D Kérdezd meg tõle miért, fõleg ha már unod, h folyton ez szól közben. :D
Én szétverném a lejátszót, és tuti beszólnék neki! Ez már perverzió! Talán erre a számra kefélt A discóban egy másik csajt, és ez kellemes emléket ébreszt benne. Mitõl nem mersz rákérdezni? Lehet, hogy ez lesz a válasza?
Ütös.me <3
Vagy Dopeman-Megbaszlak-ra.
Még mindig jobb mintha SP re akarna :D
Problem? ;)
:DDDD
Hááh XD
Egyáltalán nem. Ez egy elég rossz szám arra szerintem.

Ha valami miért nem szexelünk 2-3 napig a párommal tiszta "idegbeteg", ideges, mondhatni agressziv leszek?

Legjobb válasz: Bocs nem kérdõjel akart menni oda!:) De miért van ez?Hogy tudnám ezt elhagyni...hogy ne legyek ilyen szex függõ?

A kérdező hozzászólása: Bocs nem kérdõjel akart menni oda!:) De miért van ez?Hogy tudnám ezt elhagyni...hogy ne legyek ilyen szex függõ?
Majd a kor segit ezen!:) )
Na ez az, amiért a férfiak önkielégítenek egy párkapcsolatban, mégha jó is a szex. Mi lenne, ha nem tennénk?...mi is olyan állatok lennénk, mint te.

10 hónapig szedtem egyfajta fogamzásgátlót (Diane35) és ugy 2 hónapja hagytam abba. Most még lehetek terhes ha óvszer nélkül szexelek? Mert azt hallottam hogy kell egy idö mig visszaállnak a hormonok, és még 1 pár honapot nyugodt lehetek. Vagy nem?

Legjobb válasz: ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.

ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.
Ehhez már IQ kell... ne szaporodj, kérlek!
Ne írd ezt, mert a végén még valaki elhiszi! Vajon miért van ott a leírásban, hogyan kell pótolni akár fél nap kiesést? Viccbõl? Ja: hogy a leírást el is kellene olvasni? De aki nem tud olvasni, az kérdezheti az orvost is. Azért van.
Ha abbahagyod, EGY nap múlva terhes lehetsz!!! Kivéve, ha beszeded a levelet, mert akkor még a 7 napban véd. Ha elkezded az újat, ki kell várni az idõt, amíg véd. Amit olvastál, az meg arra vonatkozik, hogy 1-2 hónapig még jobb, ha nem esel teherbe, mert árthat a babának (segítség: addig GUMI!) TÉNYLEG NE SZAPORODJ!
Itt is a 1, 25 ös szabály érvényesül. Vagyis ha 10 hónapig szedted, akkor 12, 5 hónapig véd a gyógyszer.
Na azért hülyeségeket nem kell beszélni, 1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes, azért kell a szervezetnek idõ míg kiürül a gyógyszer és visszaáll a régi rend. de persze azért két hónap nem kell hozzá.
"1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes" 1 nap alatt a petesejt kezd el érni, aztán 1-2 nap múlva lesz terhes az életben maradó spermiumokkal. Ha abbahagyja a gyógyszert, akkor 1 napja van, amíg még védett. Több nincs.
természetesen beleszámítottam, hogy a spermiumok akár 5 napig is eléldegélnek, és ezzel együtt mondom, hogy több mint valószínû hogy akkorse fog már rögtön az elsõ héten teherbe esni. nekem egy sürgõsségi tabi bevétele után 3 hónapig nem volt peteérésem. tudom az keményebb hormon, mint az antibébi, de azért mindkettõ káros hatással van a késõbbi petetermelésre. Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen "petétnehezentermelõ", de szentem másoknak is kell pár nap.
Igen - általában kell idõ. DE NEM MINDIG ÉS NEM MINDENKINEK! A kérdezõ - gondolom - nem akar az az 5% lenni, aki rögtön teherbe esik.

Terhesség alatt, ha nem szexelnek (szexelhetnek) a párok, akkor a férj: 1. önkielégítsen 2. tartóztassa meg magát 3. a feleség rendszeresen segítsen neki akár egyoldalúan?

Ki mit gondol róla? Kort, nemet légyszíves írjatok és ha gondoljátok, nyugodtan ki is fejthetitek b?vebben.

Legjobb válasz: Inkább a harmadik! 31/N

Inkább a harmadik! 31/N
Hál' istennek, nálunk nem volt megtiltva a szeretkezés terhesség alatt, úgyhogy éltünk is az alkalmakkal rendesen. Ha még se lehetett volna, akkor se kértem volna meg a párom, hogy türtõztesse magát. Ráadásul 9 hónapig ?!?!?! Jóisten ... magamból kiindulva se lehetséges ez! Így biztos, hogy az elsõ és a harmadik változatot alkalmaztuk volna, de inkább a harmadikat. Én 24, párom 27
Szerintem is segítsen neki a felesége. Nekünk is volt pár hét a terhesség alatt, amikor óvatosságra voltunk intve, így csökkenteni kellett az együttléteket heti 1-2 alkalomra. De a többi napon sem hagytam a férjemet szenvedni, szívesen okozok neki örömet, még úgy is, hogy egyoldalú. :)
Mi se szeretkezünk a terhesség eleje óta óvatosságból de kielégítjük egymást! 24éves vagyok, férjem 27.
Nekünk nem volt tiltva a szex, de sajnos én egész terhesség alatt minimáisan sem kívántam a szexet, sõt, az elsõ 3 hónapban inkább taszított! - 9 hónap alatt 3szor voltunk együtt, 6. hónaptól már egyáltalán nem - nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudom megadni a pármnak amit szeretnék, de õ nagyon jól viselte, soha még csak nem is panaszkodott! - most 3 hetes a kislányunk, háááááát lassan eljön az idõmikor "újrakezdhetjük" , bár picit félek tõle a gátseb miatt..
A kérdés, hogy miért nem lehet szexelni? Az alapján könnyebb lenne válaszolni. Az eltiltás több okból adódhat, de vannak lehetséges alternativák. Ha megirod, hogy mi a baj, akkor én is megirom, hogy mit lehet tenni... És hogy mennyi idõs terhes vagy.
Feleség segítsen neki, mert rá fog menni a kapcsolatuk. 33/N 2 gyermekes anyuka. Bár megjegyzem terhesen elég nehéz a feleségnek is kibírni azt a 9 hónapot hiszen akkor sokkal "kívánósabb" a nõ is. Még ha nem is szexelhetnek, vágya azért lesz a nõnek és talán orgazmusa is ami nem baj. Ilyenkor a férj is segíthet neki.
Azóta most már visszatért a szexéhségem, szerintem nimfónak tart, de ha nem kaPNA SEMMIT AKKOR SEM CSALNA MEG.
Na, végre. Kedves utolsó! Végre valaki érti mirõl beszélek! :) Te utolsó elõtti viszont még mindig nem! Te valószinû nagy tapasztalatból beszélsz, a te párod biztos rákényszerült már arra hogy 9 hónapig nélküled magában élvezze az élet örömeit. Nagyon nagyon szerencsés lehetsz. Húú! :P
Szerintem itt ezt a "muszáj"-t nem árt tisztázni. Én is úgy vagyok egyébként vele, hogy ha nincs kedvem, azért nem utasítom vissza. Ahhoz nagggyon-naggyon fáradtnak, kedvtelennek kell lennem, hogy azt mondjam, most ne.... De! Nem kényszer és erõszak, mert elkezdeni nehéz, mivel nincs meg hozzá a hangulatom, viszont ahogy belemelegszünk, megjön és NEM ÉRZEM KÉNYSZERNEK sem én, sem a férjem. Én meg merem kockáztatni, hogy itt akik azt vallják, hogy akkor is kielégítik a párjukat, amikor nincs kedvük hozzá, akkor ezt így gondolják. Ha szeretkezés közben sem jön meg a kedvem, az látszik is és az valóban lelombozó mindkét fél számára. De csak azért, mert nekem per pillanat nincs rá hangulatom, de a párom "kanos" attól nem mondok nemet. Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy már az is elég, hogy látom rajta, kíván. :)
1. Ugyan én még csak a 3. hónapban vagyok, de eddig ugyanúgy viselkedik, mint elõtte, leszámítva, hogy úgy bánik velem mint egy hímestojással, és eszébe nem jutna, hogy nekem kényszerbõl ki kellene õt elégítenem. 2. Hát ízlések és pofonok... én pl nem örülnék ha olyan férjem lenne, aki elvárná, hogy szolgáltatást nyújtsak neki, akkor is ha nincs hozzá kedvem. 3. Dettó. 4. Mi 10 éve vagyunk együtt, nem tudom ez neked mennyire számít régnek, de nem is értem hogy jön ez ide. Figyelj, nem akarok én vitatkozni, teljesen normális dolog, hogy különbözõek vagyunk, csak az nem tetszett, hogy azt írtad, hogy muszáj kielégíteni a párunkat, akkor is, ha nem kívánjuk. Ezzel nagyon nem értek egyet, mert ez így nem szex, ez erõszak és kényszer.
Megnézném hogy 3-szor 9 hónap után a ti férjetek minden szex nélkül hogy viselkedne! 2. az én férjem nem állat, sõt sokan örülnének ha olyan férjük lenne mint nekem, aki a csillagokat is lehozná az égrõl. 3. soha nem lépne félre!!!!!! 4. nem értitek az egészet, nem tudom ti hány éve vagytok együtt, mi nagyon rég. 5. Mindegy, aki benne van tudja mirõl beszélek.
Attól mert nem kapná meg amit akar nem menne félre , csak több lenne a marokmarcsa.
Az oké, hogy te párod ilyen, de ne általánosíts. Igen, vannak a férfiaknak szükségletei, ahogyan a nõknek is. De nem vagyunk állatok, ha kell képesek vagyunk parancsolni az ösztöneinknek. Már aki ugye... Egyébként még ha ilyen önzetlen is lennék, hogy egyoldalúan kiszolgálom a páromat, õ akkor sem akarná, nem szeretné ha kényszerbõl csinálnék ilyesmiket. Ahogyan én sem szeretném, ha õ muszájból csinálna velem bármit is. Én elfogadom, hogy ti ilyen pár vagytok, hogy a férjed azonnal félre menne, ha nem szolgálnád ki, de te is fogadd el, hogy szerencsére nem mindenki ilyen.
21 éves vagyok még csak 8 hetes terhes múltam , de már nem kívánom annyira szexet, mint régen mikor terveztük a baby-t pedig 2 hetente jön haza a párom hétvégére.Az az elsõ , hogy letámad és nem érti meg , hogy ha most nincs kedvem hozzá , pedig nagyon szeretem.Akkor jó a szex ha mindkét fél akarja, nem?Bezzeg amikor én akarom akkor......
tegnap 14.13-as Hú, miért is kapom most a támadást? Azért férfiak a férfiak mert õk ilyenek! Nem nõk! Én értem mit irtok, higgyétek el! De egy fiatal átlagos férfinak igenis szükségletei vannak, még ha ezt mi nõk nem is értsük meg. Hidd el sok veszekedés volt már emiatt nálunk is, és csakis ez miatt. Azért 9 hónap nagyon hosszú egy férfinak szex nélkül. És ha valaki hát én tudom hogy milyen a terhességet végig szenvedni. De ott az érem másik oldala, hogy szeretem a férjem és szeretetbõl legalább valamit adok neki, még ha nekem nincs is hozzá kedvem, vagy nem szabad. Én százszorosan vissza kapom tõle azt a kis gyengédséget, más formában. Ja, és nem az a férfi hogy ucu neki nekem legyen, te meg parlagon heversz. Nem, õ képes órákig is akár simogatni, azért hogy egy kis élvezethez jusson. Nem hiszem hogy ez olyan disznóság lenne a részérõl, fõleg hogy nem is a napi szinten történõ kizsigerelésrõl beszélünk.
Mi az, hogy muszáj? Jesszusom, el sem hiszem hogy egyes párok tényleg így élnek. Hát repülne is a párom, ha kötelezõ elvárások lennének. Nincs annál gusztustalanabb, mint amikor az ember kényszerbõl mûvel ilyesmit. Nagyon egyetértek 12:09-el, a terhességet együtt vállalta két ember, hát akkor a kellemetlenségeit is együtt vállalják, már amennyire ez lehetséges. Így is sokkal több kellemetlenség jut a nõnek a terhességgel kapcsolatban. A pasi meg igenis bírja ki, hogy ez az idõszak nem a kielégülésrõl szól.
Azoknak akik azt hiszik hogy a férjnek igen is ki kell birnia mindenfajta szex nélkül akár a 9 hónapot is, figyelmükbe ajánlanám Kevin Leman amerikai pszichológus könyveit! Igencsak meglepõdnétek. A lényege az hogy ha igenis boldog házasságot akarsz, akkor kell a férfinak a szex (még ha vannak is állitólag olyan férfiak akiknek nem kell akár hónapokig), és ezzel nem csak a szexéhségét elégited ki, hanem a tudtára adod hogy õ igenis férfi, hogy szükséged van rá! És megjegyezném hogy ezt már a nagyanyáink is tudták!
Akik ilyeneket írnak, tényleg el is hiszik saját maguknak, hogy ha 9 hónapig SEMMIT nem kap egy férfi, akkor annak meg sem fordul a fejében, hogy máshol szerezze be ? Lehet, hogy nem tart szeretõt, lehet, hogy soha nem fogtok gyanút, de rengeteg "olyan" lány hirdeti magát mindenfelé, akiknek szép számmal vannak vendégeik abban a helyzetben, hogy otthon épp tilos a szex nemes cél érdekében.
Az elsõ 12 hétben le voltunk tiltva mert barnáztam az elején. Én simán megoldottam a dolgot hogy örömet szerezzek a férjemnek csak egy kis fantázia az egész. az már egy más kérdés hogy én majd meg õrültem hogy nem szexelhetek. Most a 23.hétben járunk és a férjem a munkahelyi wc-n mindig összeszed valamit sajna ezzel már korábban is problémája volt, volt már orvosnál is korábban aki akkor kikezelte de mondta hogy nagyon érzékeny a bõre és bármikor kijöhet megint ez a kis bõrelváltozás. A nõgyógyászomnak már a terhesség elején említettem és õ azt monda ha elõjön a terhességem ideje alatt akkor ne szexeljünk. Persze elõjött úgyhogy megint semmi /nekem/. A kérdésedre válaszolva emberfüggõ a dolog. Ha az én férjem ön megtartóztatna akkor is simán kibírná mert nem egy szex centrikus, de én nem érezném jól magam miatta. MIndenki maga tudja milyen a férje és mire van szüksége. 25év
Az a véleményem, hogy amelyik "apuka" félrelép azért, mert a nõ nem szexelhet vele a közös gyerekük védelme érdekében, és ezen felül még kényszerbõl nem elégíti ki a férjét, nos azért a "férfiért" nem kár. Én is utálnám, ha a párom muszájból "kényeztetne". Sajnálom azokat a nõket, akiknek ezt kell csinálniuk, mert csak így tudják megtartani a párjukat...
ma 12:27 én így jártam ahogy te leírtad..31 hetesen beindult a szülés, de sikeresen visszatartották, utána szigorú fekvés, no szex, no orgazmus.Mondjuk elõtte sem sûrûn kívántam meg de azért szexeltünk.amíg a kórházban voltam, a párom egy másik nõvel levélben beszélték meg hogy jó lenne valahol találkozniuk, mert le kellene eresztenie a fáradt gõzt..És ezt a levelet tök véletlenül egy hónap múlva találtam meg a közösségi oldalán, mikor õ kérte hogy lépjek be egy telefonszámot megnézni...Na persze nagy botrány lett, de õ tagad mindent és a csaj is azt mondta hogy nm történt semmi..mit tudok tenni, bízok benne hogy ez így van. 3 hete megszületett a fiúnk..31 héttõl semmilyen szexuális kontaktus nem volt köztünk, viszont most már ha leveti elõttem a pólóját, már akkor kényszert érzek hogy letámadjam, pedig még 3!! hét a gyermekágyas idõszakból vissza van.
Mi szexeltünk a terhesség alatt, nem tiltott el a doki.Viszont úgy a 7, 5. hónap környékére akkora lett a pocakom (a 19 kg mind ide jött), hogy mozdulni sem tudtam.Mellesleg az emberem pocakfóbiás (sosem simogatott, vagy tette oda a fülét, hogy haljja a babát)ergo gyakorlatilag fel sem állt neki, így nem szexeltünk.Mondjuk én nem is kívántam már akkor de mivel neki kellett volna... Gondoltam hát segítsen magán ha akar, néha én is segítettem neki de az nem ugyanaz! Mikor meglett a lányunk, kb 4 hós volt mikor egy õszinte beszélgetés alkalmával kiderült, hogy félrelépett a terhességem végén és ráadásul még próbálta is rám kenni! Én is úgy gondolom, ha egy gyereket ketten vállalnak akkor ketten vállalják a vele járó dolgokat is! Még együtt vagyunk, 1 hete költöztem haza hozzá, miután elhagytam. Sok értelmét nem látom, mert mindketten megváltoztunk Valószínûleg külön utakon folytatjuk, de ez képlékeny dolog. Akkor sem hibáztatom magam, amiért nem elégítettem ki akaratom ellenére mikor terhes voltam. Viszont õ simán bírta volna, akkor is ha nekem nem jó. Vannak önzõ szemétládák, õ az egyik. 11, 5 hós a lányom. Én most 27 vagyok, a párom 25
De szoktunk, igaz amióta megszületett a babánk lényegesen kevesebbet, mondhatnám a minõség lett a hangsúly, nem pedig a mennyiség. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Te nem kívánod? Nem szoktatok szeretkezni?
Nekem természetes hogy egyoldalúan is kielégítem a férjem ha Õ igényli Én pedig NEM. 30N/10hós babával
11:46 vagyok Ha épp nem vágyom rá annyira, akkor csak segítek rajta, de leginkább ugyanúgy szex van, mint baba nélkül. Persze azért kicsit körültekintõbben. Biztos, hogy én is megõrülnék rövid úton, ha nem lehetne...
A kérdező hozzászólása: Akkor Ti szexeltek Vele vagy csak egyoldalúan kielégítitek?
Utolsó, teljesen egyetértek. Egy férfi ösztönös. Nemes cél....., ez tetszik. :) Ez így van, bárhol lehet egy kis feltöltõdést találni......! Pl. egy ismerõsöm (férfi), thai masszázsra járt, és ki is próbálták egymást a fiatal tahi lánnyal. Én azt mondom az ördög nem alszik. ÉS nem szívesen ébrednék egyszer csak fel abból az illúzióból hogy az általam hûségesnek hitt férjem félrekacsingat.
"Egy biztos, hogy még ha te nem is kivánod, azért muszáj õt kielégiteni néha, mert bizony a férfinak szüksége van rá, és lehet belõle komolyabb vita is." Miért írja ezt mindenki?? A nõnek is lehet, hogy szüksége lenne rá de nem lehet és kibírja a baba érdekében, egy férfi miért ne bírhatná ki ugyanúgy?? Nem állatok, hogy ne tudnák türtõztetni magukat! Ketten vállalták a babát akkor a nehézségeket miért csak a nõnek kellene elviselni??
Az én férjem 3! terhességemet volt kénytelen igazi szex nélkül kibirni. Volt is sajnálkozás a családban felé. :) Az 1. kettõnél én nem is kivántam de azért kielégitettem. A 3.-nál viszont, húúúú, nem ismertem magamra, mert nem egy szexfüggõ vagyok, alig birtam magam türtõztetni, és hát azért volt kielégités, csak nem hatolt belém. Aztán persze biztosan maga is megoldotta ha megkivánta. Egy biztos, hogy még ha te nem is kivánod, azért muszáj õt kielégiteni néha, mert bizony a férfinak szüksége van rá, és lehet belõle komolyabb vita is. Hidd el! Én már profi vagyok benne. :) Néha azért vedd rá magad, hogy érezze õ is hogy szereted. 33/N- 3 gyerkõcös anyuka, legkisebb 1 éves
1. pont kizárva, mert nem érezné jól magát a férj. 2. pont kizárva, mert egy ilyet egy férfitól nem lehet kérni, meg úgyse bírná. 3. pont = orál, vagy egy kis kézimunkázás. Ez nem tesz rosszat senkinek sem. ;)
Én úgy gondolom, hogy a három verzió közül bármelyik megállhatja a helyét, függõen a pár habitusától és szexuális étvágyától. A lényeg, hogy semmit sem szabad erõltetni.
Hú ez nagyon jó kérdés!Mi is el vagyunk tiltva a szextõl és bevallom igazságtalanak tartom azt hogy a férfiaknak nem kell errõl lemondaniuk mert én is nagyon kivánom de a baba érdekében le kell mondanom róla, szerintem ezt a férjek is megtehetnék ha más okból nem is legalább szolidalitásból.Na de tudom hogy ez nem igy mûködik!Én utálnám ha a párom magának csinálná mert úgy érezném hogy már nem is kiván és szerintem az a kapcsolatnak is jót tesz ha néha összebújhatunk egy kicsit és bár nekem nem lehet orgazmusom attól a páromnak én okozhatok örömöt és az nekem is jó.Bár bevallom csak lelkileg jó mert egy ilyen összebújás nekem kb 2 napi hasfájást és hisztit jelent mert nagyon kivánom és kielégületlen maradok.
Szabad. Nekem nincs rá szükségem, heti 2-3 szor szexelünk. Elvileg 2 nap van szülésig.
na mivel nincs tiltva és csak te nem kivánod igy azért javaslom hogy segits a párodom mert ez is része a kapcsolatnak..nem mondhatod neki hogy verd ki magadnak én nem érek hozzád mert ugy fogja érezni hogy jön a gyerek és õ háttérbe szorul.én most vagyok 30 hetes és még mindig együtt vagyunk ha nem rendesen akkor 69 es poz stb...
A kérdező hozzászólása: Szabad maszturbálni is nekem? Ti maszturbáltatok?
Ha nincs tiltva, nincs rá konkrét ok, akkor bármit csinálhattok ami jólesik. Petting, orális szex, bármi, mindkét fél részérõl. Egyébként a normál szextõl sem lesz semmi baja a babának. Védi a méhed, a lepény és a magzatviz. Van aki a 3 és 6 hónap között jobban kivánja, mint egyébként. Nem tudom mennyi idõs terhes vagy ez még változhat. Ha a férjed nem meri, segits magadon, ha szükséged van rá. Ha inkább te félsz segits rajta. De 9 hónap minden simogatás nélkül tönkreteheti a kapcsolatot. Hidd el szülés után még kevesebb alkalmatok és erõtök lesz együtt lenni. Ráadásul 6 hétig tilos is. kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nálatok hogy volt? Te segítettél a férjeden?
A kérdező hozzászólása: orvos, bocs.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem kívánom. Meg féltjük a babát. Az rovos nem mondta, hogy nem szabad, mindent rendben talált.
Ez lemaradt 38 éves vagyok 7 hetes terhes és valószinûleg végig el leszek tiltva a szextõl.
Nálunk ilyen nem volt, de számomra egyértelmûen a 3. pont a nyerõ!
Veszélyeztetettként indultam, addig szünetet tartottunk, de amint megszûntek a zavaró vérzéses panaszaim, rögtön újra kezdtük a szexet, óvatosan, nagyon odafigyelve. Nagyon sok módja van, hogy behatolás nélkül is kölcsönösen egymás örömére tehessünk. Én szeretném megtartani a páromat, hogy férfinek érezhesse magát mellettem, én meg nõnek mellette, így nagyon odafigyelek arra, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Csak akkor nem megy, ha rajtam van az émelygés. :) 33 éves nõ, 8 hetes kismama.
Én sem vagyok olyan önzetlen mint az eddigi válaszolók többsége... Én a 12. hétig kórházban voltam vészes hányás miatt aztán még a 17. hétig nagyon rosszul voltam. Ez idõ alatt nem voltunk együtt egyszer sem és én sem segítettem rajta. Aztán mikor jobban lettem annyira nem kívántam, hogy még akkor is összerándult a gyomrom ha elõttem törölközött meg a párom és megláttam a péniszét. A 23. héten egyszer együtt voltunk de azt is inkább csak kibírtam mint élveztem volna. A 30. héttõl viszont visszatért a kedvem és akkor elkezdtük bepótolni a lemaradást, persze csak óvatosan de a 32. héten beindult a szülés amit szerencsére sikerült leállítani de onnantól el lettünk tiltva a behatolástól és az orgazmustól is. Utána együtt szenvedtünk hetekig. Ma töltöttem a 39. hetet... Én egyoldalúan sosem kényeztettem a páromat mert ha csak kényszerbõl csinálom azt úgyis megérzi és leállít. Ráadásul úgy érzem, hogy ha ketten vállaltuk ezt a babát akkor ketten kell vállalnunk a terhességgel járó kellemetlenségeket is de persze azzal nincs bajom ha õ "megoldja" egyedül. Én 25, párom 27 éves.
Szia! Nálunk mikor kiderült a baba, 3 nap után el is lettem tiltva a sextõl és az orgazmustól is! A doki a 12. héten feloldotta a tilalmat, de minden aktus után vérezgettem így 3 után feladtuk!Így mi sokat összebújtunk, de aktuson kívül bárhogy megoldottuk!Egymásnak!Valamikor nekem fájt az orgazmus, akkor természetesen a páromnak volt nekem nem, én csak izgatást kaptam :) DE meg lehet ezt szépen oldani!Aztán sajna fenyegetõ koraszülés miatt 31. héten kórház lett, de a 35. héttõl minden szabad lett újra :) Na akkor már nme féltem én sem, így mi az utolsó 4 hétben szinte minden nap együtt voltunk :) Gondolom bennem is felodódtak a gátládok, hogy már nem baj ha megszületik, szóval nem tudok neki ártani...Így nagyon szép utolsó 4 hetünk volt :) Majd megszületett, és ínségesebb idõk jöttek mint valaha... :( Kb 1 éves volt mikortól visszaállt a régi rendszer (én is kívántam, erõm is volt, kedvem is) a minimum 5 egy héten :) Most 19 hós és valószínû terhes vagyok, de remélem nme lesznek se orvosi se lelki tilalmaink most, mert utána két gyerek mellett valószínû megint ínséges idõszak jön :) Én 28 Párom 33
3.! :)
Én is besegítek a páromnak, bár én nagyon sokat vagyok rosszul(hányinger) és ha valami van a számban, fogat mosok, vagy épp szájjal kényeztetem a párom rögtön elõjön, úgyhogy síkosító és csak kézzel, mert nagyon nagyon rosszul viselem, pedig úgy szeretnék mindent megadni neki. Mondjuk nálunk szerencsére ez csak elõjáték, mert mi szexelhetünk és szexelünk is, ha nem is gyakran:)
Hát én nem vagyok ilyen önzetlen, mint a válaszadók többsége. És én sem várnám el a páromtól, hogy egyoldalúan elégítsen ki. Szerintem az ilyesmi akkor jó, ha mindkét félnek jó, különben olyan mintha az egyik fél csak egy segédeszköz lenne. Mi nem vagyunk eltiltva, de mivel egy babát már elveszítettünk, a mostanira próbálunk a lehetõ legjobban vigyázni, szóval legalább a 12 hétig nem csinálunk semmit. Az meg hogy a párom mit csinál magával, az õ dolga :)
Elsõ, vagy harmadik, a körülményektõl is függ.Vannak dolgok, amiket a terhesség elején állandó émelygésnél, és a végén, mikor már mozogni sem tudtam nem volt kedvem, vagy gusztusom(értsd jól) megtenni. Természetesen nem hanyagoltam el a férjem, de tisztáztuk elõre, ha én nem, akkor õ egyedül, és nincs ebbõl probléma. Mi az elején voltunk eltiltva, és az utolsó másfél hónapban már nem esett jól.
09.50 - es vagyok Tudom sokan le fognak hurrogni, de én nem segítettem a páromon, nem azért mert önzõ vagyok, egyszerûen nem ment, nem esett volna jól, így persze õ sem akarta ( és nem hülye, ismer, egybõl leveszi, ha csak õmiatta csinálom). Mindemellett önkielégítést én is végeztem, úgy jól esett az orgazmus, de magát az aktust nem kívántam.
09:31es vagyok! 24ik hétben vagyok! Igen, nekem is van orgazmusom. Elõzõ terhességemnél a 6ik hónaptól nem volt szex!
Mi a terhességem 23. hetétõl lettünk eltiltva a szextõl, de az esetemben koraszülés veszélye miatt az orgazmustól is tartózkodnom kellett. Nem nagyon kívántam a szexet, így részemrõl nem volt nagy kínlódás, bár néhányszor azért álmomból arra ébredtem, h orgazmusom van. Szegény férjemnek jóval nehezebb volt ez az idõszak. Természetesen hetente pár alkalommal "kedveskedtem" neki, ez viszont kevés volt neki, így amellett, h visszafogta magát, maszturbált is. Holnap megyek a 6 hetes kontrollra, gondolom innentõl már szabad a vásár :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Mennyi idõs a terhességed? Szóval akkor petting van? Neked is van orgazmusod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!