Találatok a következő kifejezésre: Párommal 10 leszünk és (11 db)

Mi a velemenyed? Szoval, van egy par, 10 eve egyutt, osszehazasodnak, par honap mulva a feleseg terhes lesz, o mar nagyon varta! Es most jon a DE. Tovabb lent

A ferj az eskuvo elott csalja egesz a mai napig! (kb 5 eve) Rendesen kimaradozik, meg ejszakara is! Mi a velemenyed a felesegrol? Tudja, de nem erdekli? Csak a varva vart gyereket akarta?Vagy tenyleg nem veszi eszre a jeleket?

Legjobb válasz: Hátha tudja a feleség,hogy a férje megcsalta,akkor hozza a férje tudtára,hogy váljanak el a francba,mert megcsalta eddig végig! Ha nem érdekli,akkor csak gyereket akart,és lehet,hogy pár év múlva következik be a válás,de akkor a férfi fogja benyújtani a válókeresetet,mert a nõ is megcsalja akkorra a férfit. Jól teszik,ha minél elõbb válnak!Annak a házasságnak nem lesz jó vége!

Hátha tudja a feleség, hogy a férje megcsalta, akkor hozza a férje tudtára, hogy váljanak el a francba, mert megcsalta eddig végig! Ha nem érdekli, akkor csak gyereket akart, és lehet, hogy pár év múlva következik be a válás, de akkor a férfi fogja benyújtani a válókeresetet, mert a nõ is megcsalja akkorra a férfit. Jól teszik, ha minél elõbb válnak!Annak a házasságnak nem lesz jó vége!
Szerintem a nõ nagyon odavan a pasasért, és nem meri bevallani magának az igazságot. A másik lehetõség, hogy tényleg elhiszi amit a pasi mond. Bár kétlem hogy ennyi idõ alatt valaki a baráti körben nem buktatta le egyértelmûen a pasast. Szóval a nõ lehet hogy egyértelmûen tudja, de nem érdekli. Van ilyen is. Van akit ez nem zavar, mert azt mondja, hogy úgyis visszajön hozzá a férje. Ez addig megy, amíg a pasas tényleg szerelmes nem lesz másba. Van aki elhiszi azt a szánalmas szöveget, hogy a férfi nem képes egy nõ mellett maradni... Meg hogy attól még õt szereti a férje. komolyan van akivel ezt meg lehet etetni. Mondjuk szép kis barátok az ilyenek, hogy éveken keresztül senki nem szól a nõnek. Szegény nõ, milyen egyedül lehet. Azt hiszi hogy ha kirúgja a pasit akkor magányos marad, pedig szerintem így sokkal magányosabb. na mindegy.
:
A kérdező hozzászólása: hogy elmondjam en is a velemenyemet: a csaj 31 volt amikor ferjhez ment, ha jol tudom azt is eroltette! nagyon szeretett volna egy gyermeket es szerintem ezert ment bele ebbe az egeszbe meg ha sejtette is mi volt es van! mar ketyegett a biologiai oraja es nem akart teketoriazni! ennel logikusabb valaszt nem tok erre
Szia! Az is lehet, hogy nem veszi észre és az is, hogy gyereket akart, szerintem. A múltkor is írt egy férfi, akinek házasság után ahogy a nõ terhes lett szinte rögtön jött a válás és elvált hétvégi apuka lett belõle. Ott egyértelmû, hogy a nõnek csak kellett egy gyerek, tök mindegy kitõl, de azért ez az eset más, talán tényleg nem veszi észre.
Asszonynevet akart és gyereket! Felelõtlen ember. Úgy gondolja, hogy feleségként és gyerekkel válás esetén több pénzt gombolhat le a férfirõl, mint anélkül. Elég sok ilyen számító nõt ismerek! A nõk sem angyalok mind, mégha a többség mindig csak a férfit okolja is. Sõt a nõk egy része nagyon is számító!
biztos észreveszi a jeleket, és nem hinném h csak a gyereket akarta. Hisz akkor még rendbe volt vszinûleg a férjével minden. Tönkrement a házasságuk, de mivel kicsi a gyerek, ezért nem lép le. 21/L
A kérdező hozzászólása: ja meg valami, a csaj penzesebb mint a pasi...szoval nem a penzert ment hozza...en nem ertem azert tettem fel nektek a kerdest
Szerintem a nõnek önértékelési zavarai vannak, azért ragaszkodott görcsösen a pasihoz (ha nagyon durván akarnék fogalmazni, "vett" magának egy férjet), mert nem akart egyedül maradni, azt hitte, nem talál mást vagy jobbat. Azt hiszi, ha lesz gyerek, a férfi megváltozik, "megkomolyodik", törõdni fog a gyerekkel meg vele, pedig nem fog. Ekkor jön majd a számonkérés meg a hiszti, majd egy idõ után a válás. És az nem fog eszébe jutni, hogy õ választotta ezt a férfit, senki nem kényszerített, hogy egy ilyen szar alaknak szüljön gyereket.
Nagyon sok házasságban, ha az ember egy kicsit mögé néz a színfalaknak, megtalálható számos párkapcsolati probléma, megcsalás, brutalitás, stb. Sok pár együtt marad annak ellenére, hogy a kívülállók nem értik, miért. Az okok ezer félék lehetnek. Félelem az egyedülléttõl, társfüggõség, kényelmesség, anyagi problémák, közös vagyon, megszokás, gyerekek, félelem mások véleményétõl, félelem a veszekedéstõl, a stressztõl, stb, stb. Van, aki struccpolitikát folytat, még magának sem meri bevallani, hogy sejt dolgokat, nem akar szembesülni az igazsággal, csak minden maradjon a régiben, mert neki az a fontos, hogy a házassága megmaradjon bármi áron.
van h bár vannak jelek a megcsalt fél nem veszi észre mert szerelmes és sosem gondolna rosszat a férjérõl. mert az õ szemében jó ember. még a nyilvánvaló jelekre is elhiszi a magyarázatot. mint én. a barátnõim szerint ez a naívság v hülyeség. szerintem a feltétel nélküli bizalom és szerelem. hisz van aki tényleg csak bulizik, ismerkedés nélkül, tényleg csak haverokkal lóg, sokáig dolgozik, stbstb.
más késö..nem kellett volna teherbe esni mégpedig épeszû asszony ilyen férfitöl nem esik teherbe ha tudja hogy mi a helyzet. 99% hogy nem tudja, gyerekkel meg már nem lehet elvállni mert akkor vele bas..k ki. az apával kéne jó alaposan elbeszélgetni. meg a ku...jával
A kérdező hozzászólása: a lagzi elott egy evvel is mar csalta!sztem csak magaval foglalkozik...olyan nincs hogy ne vegye eszre hogy van meg valaki
A kérdező hozzászólása: szomoru hogy ilyen storyk is vannak
[nem olvastam a válaszokat] Tehát van egy ffi meg egy nõ, 10 éve vannak együtt, 5 éve házasok és a nõ most terhes, miközben nem vette észre, hogy a pasas már 5 éve az esküvõ elõtt csalja? Szerintem a nõnek fel kéne nyitni a szemét, a gyerek nagy felelõsség. A nõnek le kéne ülnie beszélni a leendõ édesapával, ha nem hajlandó felelõsségteljesebb lenni, akkor pedig [véleményem szerint] el kéne hagynia.

Párommal 10 hónaposak leszünk és szeretnék neki meglepetést készíteni. Mi legyen az?

Párom 24 éves és 10 hónaposak leszünk 15-én valami apróságot de emlékezetes dolgot szeretnék készíteni neki ami sokáig megmarad valaki nem tud valami ötletet adni mert semmi nem jut eszembe

Legjobb válasz: rendezz meglepetes partyt.titokban hivd meg az osszes baratjat (az a lenyeg hogy nemcsak kozos barataitokat hanem azokat is akiket inkabb csak o ismer,pl munkatars ilyenek).egy ilyen bulinak biztos orul majd foleg ha tenyleg teljesen meglepeteskent hat majd.a party utan pedig ajandekozd meg egy felejthetetlen ejszakaval ;) sok sikert!

rendezz meglepetes partyt.titokban hivd meg az osszes baratjat (az a lenyeg hogy nemcsak kozos barataitokat hanem azokat is akiket inkabb csak o ismer, pl munkatars ilyenek).egy ilyen bulinak biztos orul majd foleg ha tenyleg teljesen meglepeteskent hat majd.a party utan pedig ajandekozd meg egy felejthetetlen ejszakaval ;) sok sikert!
fotó, torta, stb
A kérdező hozzászólása: hát az a baj hogy õ nem ez a bulizós fajta!!!
Háát, én ajánlottam volna, hogy egy közös szép fürdés... az is emlékezetes és garantáltan nem felejti el! Habár nem is tudom, az ilyesmit biztos inkább õ fogja ;) De pl. elõkészítheted a fürdõt romantikus hangulatba, és csinálhatsz hozzá vmi finom desszertet. De egy képet is csinálhatsz , pontosabb egy nagy képtartóba beletennéd a közös fotótokat (nagyobba) és azt a képtartót vhogy különlegessé tennéd.. (mármint úgyhogy, a falra tudjátok felrakni, szal kép..) mármint tudod, a szélére vmi szépet, esetleg még vmit (üveg)festékkel... a lényeg, hogy minden piros és vörös legyen :) De egy olyan ruhadarabot is vehetsz neki... vannak ilyen ajándékboltok, ahol személyreszabottan irathatsz vagy csináltathatsz rá vmit, ami egy közös élményre emlékeztet. A lényeg, hogy romantikus legyen, és kettõtökkel kapcsolatos!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen de ha már eddig is vlt közös fürdés akkor?
Hat ez lehet aprosag, de a 10 honap nem egy "nagy " dolog, ugyh egy aprosagnak apro meglepetest is lehet adni, mert ugysem szamit ra, es akkor az edes. En a 7 honapra emlekszem, hogy elmentunk vacsizni, mert ugy terveztuk. Es akkor adtam neki egy doboz csokit, olyant amit fel tudtam bontani, olyan kis masnival volt csak megkotve, es beletettem egy kis sarga papirt, aminek a szeleit megegettem, es rairtam, h mennyire orvendek h mellettem van es mennyire boldogga tesz. Ezt betettem a csokis dobozba ahogy kinyitotta, elo is vette a papirt es elolvasta. Nekem nagyon bevalt, mert nagyon meghatodott.Ilyen kis aprosagokat is lehet.
A kérdező hozzászólása: valami ilyesmire gondoltam! NAgyon szépen köszönöm

Tegnap 15 percenként volt jóslóm olyan 1percig tartottak, pár nappal előtte csak keményedések voltak szintén 15 és 10 percenként. Mikor lesz ebből rendszeres? Nektek mennyi idő után lett az?

Eddig folyamatosan fájt múlt hét hétvége óta lett rendszeresebb. Lehet legközelebb már az igaziak jönnek? Ma megyek dokihoz vizsgálatra és pénteken lesz az els? nst-m.

Legjobb válasz: Nekem is rendszertelenül kezdõdött, 15-20 percenként volt 35 percenként. Hajnal 3 kor ébredtem erre, és egész nap elvoltam vele otthon, délután már kezdtem erõsebbnek érezni õket, de nem váltak rendszeressé. Este 9 után jött egy jó erõs fájás, majd 10 perc múlva a következõ, ekkor indultunk a kórházba, és már bõ 3 ujjnyira nyitva voltam, 1 kor megrepesztették a burkot, 2 óra 20 perckor megszületett a kisfiam:) Lehet legközelebb már te is a szülõágyon kötsz ki:) Könnyû szülést neked!!!

Nekem is rendszertelenül kezdõdött, 15-20 percenként volt 35 percenként. Hajnal 3 kor ébredtem erre, és egész nap elvoltam vele otthon, délután már kezdtem erõsebbnek érezni õket, de nem váltak rendszeressé. Este 9 után jött egy jó erõs fájás, majd 10 perc múlva a következõ, ekkor indultunk a kórházba, és már bõ 3 ujjnyira nyitva voltam, 1 kor megrepesztették a burkot, 2 óra 20 perckor megszületett a kisfiam:) Lehet legközelebb már te is a szülõágyon kötsz ki:) Könnyû szülést neked!!!

Miért nincs ma az országban 1 értelmes, kormányozni képes párt sem? Mi lesz ezzel az országgal 5-10 év múlva, ha mindenki éhen hal és menekül? Felosztják a közeli szláv államok közt?

Az MSZP=MSZMP már megmutatta mit tud. Akármennyi darabra hullik és akárhogy hívják. 1 kormányozni képes ember sincs köztük, és bűnözőkkel van teli. A FIDESZ-KDNP most megmutatta mit tud. Ha el is hisszük, milyen jó az ország gazdasági állapota, ez emberek ezreinek életébe kerül, mert egyre több a munkanélküli és hajléktalan. Ki marad még? Az LMP, aki szétszakadt, és aktivitási szintje lelkes egyetemisták gagyi flashmobja? Van egy 228 oldalas programja, amit kb 22 oldalba lehetne összesűríteni? Vagy a JOBBIK, aki pedzegeti a cigányok demográfiai kontrollját, meg világháborús propagandákat idéző cikkjeik vannak? (Igaz, valós problémákat is érintenek témáik, és nekik van a legjobb kommunikációjuk, legkidolgozottab programjuk, legaktívabb összetételük. Gyakorlatilag a fideszben ami jó, azt a Jobbiktól lopja.) Esetleg törpepártok, mint: Az SZDSZ, aki szerint fontosabb az szdsz jövője, mint az országé? JESZ=MDF, ami elméleti szinten ragadt le, mert nincs aktivitása? Kalózpárt, akiknek nem csak a demokráciája, de az elvrendszere is likvid és inaktív? Miép, Humanista párt, stb léteznek még? Munkáspárt 2006?! Esetleg leírhatjátok kire szavaztok és miért.

Legjobb válasz: > Miért nincs ma az országban 1 értelmes, > kormányozni képes párt sem? Ha vannak is olyanok, akik képesek lennének normálisan kormányozni ezt az országot, a közelébe sem kerülnek a parlamentnek. > Esetleg leírhatjátok kire szavaztok és miért. Sz*rok rá, hogy ki van a húsosfazéknál.

> Miért nincs ma az országban 1 értelmes, > kormányozni képes párt sem? Ha vannak is olyanok, akik képesek lennének normálisan kormányozni ezt az országot, a közelébe sem kerülnek a parlamentnek. > Esetleg leírhatjátok kire szavaztok és miért. Sz*rok rá, hogy ki van a húsosfazéknál.
Ezt a kérdést nagyon sokan feltették már legtöbbször magukban.Én is. Ha meggondoljuk milyen fajta emberekböl és hogyan termelödnek ki a politikusok máris tudjuk az okát miért néz ki így a parlament ahogy.Ahelyett hogy a haza mindenekelött szlogan állna a középpontban anyagi és hatalmi érdekek csatározása folyik, és a pénz hatalma a nyertes.Minden országnak olyan kormánya van amit megérdemel ha egy nép türi hogy rákényszerítsenek egy olyan uralmat amivel nincs kibékülve és nem tesz semmit az egy birkanyáj.Ha egy országban nincs összefogás a haza érdekében , csak a széthúzás a fejetlenség és a rossz szervezés uralkodik minden vonalon akkor nem lehet csodálkozni hogy az emberek a maradék hitüket is elvesztik, ahogy te is , meg sokan mások akik öngyilkosok , disszidensek, nem szavazók, hontalanok, sorstalanok stb. lettek.A messiást várni a legkönnyebb de az vagy jön vagy nem, de amint látod itt nagyon csekély esély van arra , hogy valakinek is sansza lesz országmentésre.A szerencsétlen Orbán kormány legalább próbálkozik a lehetöségei szerint, a sok birka pedig egyik pillanatról a másikra várja a csodát.
Miért gondolja mindenki, hogy a rossz kormányzás miatt fog éhenhalni mindenki? Az emberek jelentõs része az aktuális kormánypárttól függetlenül élheti életét. Teljesen mindegy hogy Fidesz vagy MSZP....Mindenki saját sorsának kovácsa (bizonyos szélsõséges eseteket kivéve), ne a pártokra kenjük, hogy miattuk élünk olyan rosszul...
elkúrtuk.nem kicsit, nagyon.ki merem jelenteni hogy tisztogatással kellett volna kezdeni a rendszerváltást követõen.Csurka István például felakasztatta volna a kommunista politikusokat.az összeset, kivétel nélkül. elmaradt volna az állami vagyon magánosítása ill. külföldi kézre játszása, nem lett volna szabadrablás.nem éreznék a politikusok sebezhetetlennek, érinthetetlennek magukat.jobb életünk lenne.az elmúlt évtized végére a menekülés maradt.mára meg, a félelem a jobboktól.
Miért nincs ma az országban 1 értelmes, kormányozni képes párt sem? Tehát:mindenki hülye, csak te nem.
Kérdezõ! Szeretnélek megdicsérni, vagy valami jót ajándékozni neked, mert a válaszod elején olyan jót nevettem amilyet ritkán. Mivel a birkanyáj mellé ált. szamár is van, akartam kérdezni a birkákat, (akiket te nevezel annak) beveszitek a kérdezõt szamárnak? s a birkák kórusban: Beeeeee. Hanem aztán nagyon fekete lett gondolataidnak menete. Szánom sorsodat.nekem is van, vagy majdnem lett., de elõbb nézzük a közügyet: Hogy egyetértesz-e vagy sem, az már a te dolgod, én már hozzászoktam, hogy azonos dologról a vélemény más, más. Ha pl. a vörösiszap az elõzõ korm. idején történt volna , kötve hiszem hogy akkora segítséget nyújtott volna az a kormány, mint a mostani tette. azt azonban mindenki hallotta amit az egyik fõnök mondott: az nem ártalmas.Ekkor már emberek bõre égett le az iszaptól Maga a tény, hogy ez megtörténhetett talán nem a FIDESZ bûne. Vagy ezt is a nyakukba varrod? Saját bajom: Ha ez akorm nem jön segítségünkre, és még Isten is, akkor most én is hajléktalan lennék, mert a Bank a mi fejünk fölül is eladta a volna a házat. Bár rendesen fizettük a részletet mégis két év múltán 1 Mill.-el több volt a fizetnivaló Hogy ez nem történhetett meg azért volt lehetséges, mert ez a korm. nem bólogató jános és Isten segítségével el tudtuk adni azt aföldet ami már úgyse kell. Aztán még 1 mill.-t valahonnan összekapart a tesóm.Az egyik válaszoló írta : nem szorítottak a fejemhez pisztolyt a kölcsön felvételekor. Most se minõsíthetem, de azért magamban hadd tudjam milyen ember Azt se mondtam annaka....(...tangnak) én csak haszonélvezõ vagyok de épp úgy utcára kerültem volna mintha tulaj lennék. Az izgalmakat az mszmp=mszp-nek köszönhetem , a kimenekedést Isten után a FIDESZ-nek.
"Csökkenni fog az élelmiszerek ÁFÁ-ja, mit szólsz hozzá?" Azt, hogy ez rohadtul nem érdekli azokat, akiknek nincs munkájuk meg lakásuk. Gondolod ezeket csak az aktuális kormányzópárt érdekli akkor??
Kérdezõ sok mindenben igazad van, amiket leírtál azok valós problémák, viszont ezek a dolgok nem a Fidesz alatt keletkeztek.ha az ember lecsúszik, nincs munkája, ne adj isten hitele is van, akkor majdhogynem lehetetlen visszakapaszkodni.Viszont én ezért nem a Fideszt hibáztatom.És most nagyon kemény dolgot fogok írni:Ha a jobbik kerülne hatalomra akkor szankciókkal sújtana az EU, csökkennének a támogatások, az is lehet hogy kitennék a szûrünket az EU-ból.Akkor pedig, hogyan tovább?Erre is tud megoldást a Jobbik?
A kérdező hozzászólása: "" Egyértelmüen Jobbikos a kérdezö, amint kiderült." Egyértelmûen funkcionális analfabéta vagy, mint kiderült. "Kérdezõ a többség még hisz a Fideszben. " A propagandafelmérésekben már nem hiszek. Ha nem propaganda, akkor sem. Meg kíváncsi vagyok hol volt ez a hit 2010 elõtt, és miért... "a Jobbik nem fog 2/3-ot kapni, te álomvilágban élsz :) " Isten, te vagy az? "Csökkenni fog az élelmiszerek ÁFÁ-ja, mit szólsz hozzá?" Azt, hogy ez rohadtul nem érdekli azokat, akiknek nincs munkájuk meg lakásuk. És ahhoz mit szólsz, hogy Európában nálunk a legmagasabb az adó? És ahhoz, hogy naponta Magyarországon 7en követnek el öngyilkosságot? Ezek túlnyomó része délkeleten történik a szegényebb régiókban. Ráadásul többségében fiatalok, 20-25 közötti korosztály. Jövõt kellene adni a fiataloknak, nem családvállalásra buzdítani a fideszes nagycsaládokat. Ez arisztokráciai szociáldarwinizmus. "Vakon elkötelezett vagy " Melyik párt mellett is? A semmi mellett elkötelezett vagyok? "Alszol és valami meseszép álmod van." Ez szerintem pont rátok igaz, itt is látszik, mekkora birkák szavaznak a FIDESZre, szövegértés 0, logika 0... Otthon ültök a kényelmes meleg szobátokban, semmi gond az életetekben, de ha 1 hónapot kellene a híd alatt tölteni vagy minimálbér mellett 10-12 órás melóval, nyafognátok. Mind egyformák vagytok, addig nyafogtok, amíg nektek nem jó valami, fideszbácsi betömi a szátokat, a többséget megnyerte, a többi meg dögöjjön éhen. "Mond csak: Nem vetted még észre, hogy bármit csinál a mostani kormány az ellenzék mindent rosszal." Mondd csak, nem vetted még észre, hogy folyamatosan nõ a munkanélküliek száma? Hogy az ígért 1millió új munkahely helyett százezres elbocsátások vannak? Ti tényleg nagyon ostobák vagytok, elhisztek mindent amit a propagandacsatornákon nyomatnak. Nem, a közmunka nem megélhetés, és a regisztrálatlan munkanélkülivé válás sem a munkanélküliség valódi csökkentése. Ja csak ugye ezt nem szereti mondogatni Orbán, mert féligazságokkal jól lehet manipulálni a népet. Csökkentették a munkanélküli járadék idejét, a rokkantsági juttatásokat, elvették a rendfenntartóktól a beígért nyugdíjkorhatárt, az oktatást kiváltsággá akarták tenni, közben folyamatosan hülyének nézték a diákokat is, mondtak valamit, és mást csináltak. A hülye is látja, hogy ez a kormány populista, és olyan dolgokat ígérget, amit a hülye nép hallani akar. Aki eddig gazdag volt, méggazdagabb lesz, aki szegény, mégszegényebb. Ha 10milliót spórolnék 1 évben, én is könnyen mondanám, hogy havi 47ezerbõl meg lehet élni. Többek közt ezért sem volt elszámoltatás, mert tudják õk is, hogy nyakig benne vannak ugyanabban, amiben Gyurcsány. "Ha te is szereted hazádat legalább annyira, mint én (és kevesebbet iszol), a köv.szavazáson te is a FIDESZ-re szavazol" Egyrészt nem vagyok nacionalista, másrészt semmi közöm ahhoz, ha alkoholista vagy. --- Szóval írhatnék 1000 oldalt is, ti akkor se értenétek, csak láttok 1 beszédet meg hallotok valami hírt és meg vagytok gyõzve. Az, hogy utánanézni a dolgoknak, már fárasztó és bonyolult. Ti is tipikusan azok vagytok, akik elég gazdagok ahhoz, hogy pénzért taníttassák a gyereket, meg a nagypapit eltartsátok, mert semmit nem éreztek az intézkedésekbõl. Az, aki 20 éve van lebénulva és még azt a kicsi pénzt is elvonják tõle, vagy egyedül neveli a gyerekét, munkanélküli, hajléktalan, tehát pont a legrászorulóbbak, azokat sújtják büntetéssel. Nem ezt kellene csinálni, hanem normálisan ellenõrizni, ki jogosult rá, mert az egészséges cigánygyerek ugyanúgy megkapja a szellemi fogyatékos kedvezményt, meg a rokkantnyugdíjat, ha nem is jogosult rá. Nem megszorítás, csak bankadó, meg telefonadó, amit ráterhelnek az ügyfélre. Ááá mi nem tehetünk róla. A FIDESZ és a JOBBIK közt csupán annyi a különbség, hogy az utóbbinak van programja, és ki meri mondani a mit gondol. Ez az ország még 4-8 évig recesszióban lesz, az biztos.
Kérdezõ! Csak két félét tudok gondolni rólad 1. Vakon elkötelezett vagy 2. Alszol és valami meseszép álmod van. Én nem akarlak felébreszteni, mert félek bûnt követnék el azzal. "aludj édes, álmodjál, senki sincs már ébren..." Csak a FIDESZ Merem remélni: Legalább annyira ébren van, mint én.És résen is van. Mond csak: Nem vetted még észre, hogy bármit csinál a mostani kormány az ellenzék mindent rosszal. Nem gyanús ez neked? Nem szoktam jósolni, de most azt gondolom: Ha te is szereted hazádat legalább annyira, mint én (és kevesebbet iszol), a köv.szavazáson te is aFIDESZ-re szavazol
Kérdezõ a többség még hisz a Fideszben. http://www.hirado.hu/Hirek/2013/02/23/17/Szazadveg_kedvezo_v.. a Jobbik nem fog 2/3-ot kapni, te álomvilágban élsz :) Csökkenni fog az élelmiszerek ÁFÁ-ja, mit szólsz hozzá?
"Az LMP, aki szétszakadt, és aktivitási szintje lelkes egyetemisták gagyi flashmobja? Van egy 228 oldalas programja, amit kb 22 oldalba lehetne összesûríteni?" Nekik legalább van programjuk, amit tudnak mutogatni...
A kérdező hozzászólása: "viszont ezek a dolgok nem a Fidesz alatt keletkeztek." Viszont nem is oldotta meg õket. Szemtelenségnek tartom új munkahelyeket igérgetni, miközben ellenkezõleg történik, az embereknek mégkevesebbõl kell megélniük. Nagyszerû, ha az állam ügyei helyreállnak, csak épp ez emberéletekbe kerül. "ha az ember lecsúszik, nincs munkája, ne adj isten hitele is van, akkor majdhogynem lehetetlen visszakapaszkodni." Nem visszakapaszkodásról beszéltem, életbenmaradásról. Ezek az emberek ellehetetlenednek, ezért utcára kerülnek, vagy az éhezés miatti betegségekbe halnak bele. "Ha a jobbik kerülne hatalomra akkor szankciókkal sújtana az EU, csökkennének a támogatások, az is lehet hogy kitennék a szûrünket az EU-ból.Akkor pedig, hogyan tovább?Erre is tud megoldást a Jobbik?" Állításuk szerint keletre nyitnának inkább. Csak ha õk kerülnének hatalomra, akkor itt a multik élete rémálom lenne, és nem ömlene ki az országból a sok pénz. Helyette a termelésen akarnak javítani, ami Orbánnak most jutott eszébe 2 év után. Ebbõl is látszik, hogy nincs programjuk, szociális analfabéták, és az összes ötletüket a Jobbiktól nyúlják. Csak ha a õk kerülnének hatalomra, akkor a kisebbség élete is kérdésessé válna. Bíró Miklós: A vörösiszapnak semmi köze ahhoz, hogy a kormány évek óta semmit nem tesz a munkahelyteremtésért. Eleve úgy kezdték, hogy nyugdíjasok vissza a munkába, de a munkahelyük beintett (leépítések), így még kevesebb esélye lett nekik is, meg a pálykezdõknek. Aztán rájöttek, hogy ez hülyeség volt, ezért mindenkit kötelezõen nyugdíjba küldenek (pontosabban lehet választani, hogy kb ugyanazért a pénzért otthon ülsz, vagy dolgozol), és "támogatják" a pályakezdõket: start kártya. Aki meg dolgozott már valahol, az éhen is dögölhet, 1 év munkaviszony után is csak 90napra jár mukanéküli segély. Érveket amúgy sem vártam, a férebeszélés, személyeskedés nektek mindig megy, agondolkodás már kevésbé. Istent hagyjuk ki a dologból. De már eleve nem lehet értelmes ember, aki több ezer éves, bukott ideológiákat követ. Azt valóban elismerem, hogy tett is valamit a Fidesz az adókárosultakéárt. Kár, hogy ezt is a Jobbik programjából nyúlta. 12. old - devizahitelesek. Errõl beszélek, de fogadnék rá, hogy egyik párt programját se olvastad el a választások elõtt. "Nekik legalább van programjuk, amit tudnak mutogatni..." Ez a Fideszrõl is elmondható. Csak ugye sokan nem tudják, hogy a mennyiség nem egyenlõ a minõséggel. Csak 1 olyan program készült 2010ben, ami kidolgozott és részleteket tartalmaz, ez pedig a Jobbiké. Össze lehet hasonlítani pl az említett hiteldolgot, vagy a kisebbségi politikát, a gazdasági elképzeléseket, szociális segítséget, stb. Az más kérdés, hogy tartalmilag (legalább) vitatható, valamint mögöttes ideológiája aggasztó. Elég szomorú, hogy ma Magyarországon egyik párt sem üti meg még ezt a szintet sem rajtuk kívül. Mondom ezt úgy, hogy se nacionalista, se keresztény nem vagyok - ennyit az elfogultságról. Csak a birka tömeg általában nem azt nézi, mi a hiteles, vagy minõségi munka, hanem hogy ki hazudozik a szája íze szerint, vagy elég valami ideológiai képzet is, pl jobboldali, szocialista, zöldpárt... Látom ez a vita meddõ lesz itt. Megmaradtunk azon a szinten, hogy a Fidesz a legkisebb rossz, és kész. Még egy újabb 2/3ra is van esélyük, bár ebben nem hiszek, sokan most belõlük is kiábrándultak, de emgszokásból majd rájuk szavaznak. A Jobbikban szinte biztos vagyok, hogy erõsödni fog. Valószínûleg nem éri el a 2/3ot, de még messze van az a 2 év. Elég valószínûnek tartom, hogy ezalatt 1 épképzláb ötletû párt sem fog alakulni.
"Istent haggyuk ki a dologból." Hát látod ez öreg hiba nálad.Jól kimosták agyadat az "elvtársak", és még sok másét is akkor...Lehet, hogy ez az ország baja is, mert ahonnan elûzik, onnan elmenekül az Isten. Mi bizony imádkoztunk azért, hogy mentsen meg minket a hajléktalanságtól. Már úgy volt, hogy megveszik a földet, mikor jobb üzletre hivatkozva visszamondták a vételt..."Jó akarója" mindenkinek van, s az nem is lakik messze tõlünk. Az ördög nem alszik. Azok is az mszp-re szavaztak mindkétszer.Azért a reményt nem veszítettük el egészen. Valamennyi idõ után telefonáltak, hogy mégis megveszik 5 Mill.-ért Kár, hogy nem olvastad, vagy csak elfelejtetted már Arany János Toldiját: "Akinek a földön már senkije sincsen, ne féljen, felfogja ügyét a Jó Isten" Írnék még többet a hitbenjárásról, de nem teszem, mert tudom a Róla való beszéd a hitetlennek olyan, mint ördögnek a tömjénfüst. Ha valamit gondoltál felekezetemrõl, talán tévedtél: református vagyok. Még annyit írok neked - lásd jó indulatomat - amit magamnak is tanácsolok: Ne aggódj! Azzal semmit se segítesz, se magadon, se országon. Kapcsolódj ki Kedden este 19:55-kor egy jó film lesz a DUNA TV-n.Azt is megláthatod ekkor, hogy az emberi aljasság, határtalan. A film Jókai Mór Mire megvénülünk regényébõl készült.
A kérdező hozzászólása: "Hát látod ez öreg hiba nálad.Jól kimosták agyadat az "elvtársak"" Inkább a te agyad mosták ki a szektások. Most jön a szentfazék szöveg, innen fúj a szél. Idõvel kiderül mindig, ha valaki idióta, akkor nagy eséllyel istenhívõ vagy szabadoselvû. Jó lenne már végre 1 olyan réteg is ebbe az országba, aki agyra is szokott gyúrni és kapcsolatban áll a valósággal.
"Inkább a tr agyadat mosták ki a szektások." Te oda se figyelsz, hogy mit olvasol. Református vagyok az pedig nem szekta. Az nem érv ha valaki nem akar elhinni valamit csak azért, mert neki nem tetszik. Angol mondás:"Nem akarom elhinni tehát nem hiszem."
A kérdezõ a saját igazát szajkózza és kiossza azokat akik netán más véleményen vannak .Mi a francnak kérdezget?Nyisson egy blogot és ott okoskodjon .
A kérdező hozzászólása: Akkor keresd meg a szekta fogalmát. Jobb esetben nem a tetszés kérdése a hit, de mint a politika itt is így mûködik nálatok... Ha olyan okos a válaszoló, írhatna érveket is. Ja, hogy ahhoz kell háttérismeret?
"Látom ez a vita meddõ lesz itt." Ezt sajna én is így látom. csak sajnállak, mert a köv. szavazáskor cudarul fogod érezni magad.
Egyértelmüen Jobbikos a kérdezö, amint kiderült.Ezért megkérdezem hogyan képzeli épp ésszel hogy európa hagyna a Jobbik által kormányzott Magyarországot érvényesülni? Egy rossz beszólás miatt már hörög az egész liberális baloldal európaszerte és amint látjuk ök vannak fölényben , söt amerikai támogatást is élveznek.Érdekelne a vélemény.
A kérdező hozzászólása: " És te ezek közül vársz valami emberséges vezetést." Azt azért ne állítsuk már, hogy a magyarok 100%a kommunista. "Amit az elõzõ elnökök csináltak azok után még azokat várod vissza?" Ezt kitõl hallottad? Hazudott neked. "Állítom neked nagyon sokan, velem együtt azért szavaztak a FIDESZ-re, mert az elõzõk meggyûlöltették magukat " Sok ember most így járt a te pártoddal. Te ezektõl vártál emberséges vezetést, akik 1 egyenes mondatot nem tudtak mondani a választások elõtt? Tényleg jól végzik a dolgukat, százasával bocsátják el az embereket, a munkanélküliség és a hajléktalanság folyamatosan nõ, de nem errõl volt szó. Évértékelés ide vagy oda, még midnig nem mernek semmit mondani, csak ígérgetnek tízezer új céget, meg ilyenek. Tényleg sokkal jobb nincstelenné tenni valakit vagy öngyilkosságba kergetni, mint felakasztani. Igazán megérdemli a magyar nép, hogy az életével fizessen az állam stabilitásáért, aki bemutat nekik, mikor rokkantságról, katonai szolgálatról vagy egészségügyrõl van szó... Namármost ha kilõttük a 2 népgyilkos pártot, akkor ki marad? A JOBBIK? Mert más nem hiszem hogy képes most kormányozni. "Egyébként miért is bukott meg, a világon mindenütt?" Egyrészt nem bukott meg, 4 államban is kommunizmus van, kicsit nézz utána, másrészt meg a kereszténység régebb óta "megbukott" eszme, nem értem miért kell erõltetni egy olyan eszmét, amiért embermilliókat gyilkoltak le koncepciós perekben meg területfoglalásért. És akkor nem beszéltünk azokról a vallási törvényekrõl, amik értelmében különbözõ embereket kellett szintén meggyilkolni puszta nemi identitásuk vagy egyéb másokat nem sértõ dolgok miatt. Úgy látszik a legordasabb eszmék mindig is népszerûek voltak, mert minél nagyobb marhaság mellett tesszük le a véleményünket, annál egyedibbnek érezzük magunkat, és van álláspontunk, amit védeni kell. Nem baj, úgyis ez lesz, az emberek szépen kiábrándulnak majd a FIDESZBÕL is és így van esélye a JOBBIKnak 2/3ra.
Gyurcsány meg a kommunizmus is jobb volt. Még egymást sem tudják vezetni, nemhogy az országot. Váltogatják a vezetõiket, mint más a ruháit. Egyébként miért is bukott meg, a világon mindenütt?
*jobbiktól
A kérdező hozzászólása: "Miért nincs ma az országban 1 értelmes, kormányozni képes párt sem? Tehát:mindenki hülye, csak te nem." Tehát ha nem fekete a tehén, vagy fehér, akkor csak lila lehet és háromlábú... Látom te sem a logikáddal keresed a kenyered.
Ezen én is gondolkoztam már, de valahogy úgy gondolom, hogy ennyi légy nem tévedhet. Tehát nem hiszem, hogy politikusnak mindenhol a legalját kaparták össze, hanem a rendszer miatt lett szr az egész. Kívülállóként én is azt szeretném, ha megalakulna egy lelkes, értelmes csapat, akik megoldást nyújtanának rengeteg problémára, és tisztán, érthetõen kormányoznának. De ha lenne is ilyen, mi történne? Elõször is biztos, hogy a jelenlegi hatalom a sárba tiporná õket, hiszen náluk van minden pénz, média, úgy alakítanák róluk a képet, ahogy akarnák. Ha viszont mégis elég erõsek lennének, akkor átvennék a hatalmat. Ez eddig oké, de nem tudhatjuk, hogy ez a hatalom mennyire darálná be õket. Hasonlóan a régi börtönkísérlethez, amikor egyszerû egyetemisták zártak össze rabként és õrként, mindenféle szabály nélkül, tehát azt csináltak, amit akartak. Az elején még nyitva voltak az ajtók, együtt ettek, beszélgettek, emberségesek voltak. Nem sokkal késõbb pedig be kellett szüntetni a kísérletet, mert annyira kegyetlenek lettek az õrök az elítéltekkel, annyi konfliktus volt. Pedig a foglyok nem bûnözõk voltak, hanem egyetemi társaik. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem tudhatod, hogy te mit csinálnál azokban a körökben. Nem tudhatod, hogy milyen hatások érik õket, milyen háttérben mûködõ erõk (például külföldi nyomás) irányítják a dolgokat. Nem összeesküvésre célzok, hanem érdekekre, pénzre, vagy akár bûnözésre. Mégsem mondhatom, hogy a rendszerrel van a baj, mert ha úgy mûködne, ahogyan ki lett találva, akkor jól mûködne. Itt magával az emberiséggel van a baj. Lehet, hogy kicsit túlfilozofáltam, igazából könnyebb azt mondani, hogy hozzá nem értõ pénzéhes söpredék mind, meg szoktam is mondani, csak ez nem old meg semmilyen problémát. Meg az sem, amit leírtam. Azt pedig nem szabad elfogadni, hogy ez így van és kész, tehát jó lenne, ha valaki megcáfolna.
A kérdező hozzászólása: "Miért gondolja mindenki, hogy a rossz kormányzás miatt fog éhenhalni mindenki? Az emberek jelentõs része az aktuális kormánypárttól függetlenül élheti életét. " Egyre jobb. Kezdem már sejteni, hol van itt a baj. "Ahelyett hogy a haza mindenekelött szlogan állna a középpontban" Ez nem igaz, a fidesz pontosan ezt csinálja. A nemzet rovására. "A szerencsétlen Orbán kormány legalább próbálkozik a lehetöségei szerint, a sok birka pedig egyik pillanatról a másikra várja a csodát." Ezt csinálta az MSZP is, és ezt csinálná bármelyik párt. De szívesen várom az ötleteket, szerinted egy nincstelen, átlagtól különbözõ gondolkodású embernek mennyi esélye van és hogyan építhet saját pártot. "az elmúlt évtized végére a menekülés maradt.mára meg, a félelem a jobboktól." Abban többnyire biztos vagyok, hogy a JOBBIK sikeresebb lenne az ország helyrerakásában, mint a FIDESZ. Csak nagyobb árat is fizetnénk érte. 2/3os többségben elég valószínû, hogy a kisebbség számára az élet közel lehetetlenné válna. Habár a nagy demokratáknak örülniük kellene, hisz a demokrácia a többség uralma. Csak én nem akarnék olyan országban élni, ahol újból kötelezõvé válna nacionalistának és kereszténynek lenni. Õk pl képesek lennének kormányzásra, csak az emberi jogok erõsen csorbulnának.
A kérdező hozzászólása: "Kívülállóként én is azt szeretném, ha megalakulna egy lelkes, értelmes csapat, akik megoldást nyújtanának rengeteg problémára, és tisztán, érthetõen kormányoznának." Én pl a lelkességet láttam az LMPben, de sem a beállítottságuk, sem a kormányzási képességük miatt nem hiszem õket jó megoldásnak. A JESZben látom a lelkességet is, és a haladó gondlkodást, de õk meg annyira inaktívak, és kevesen vannak, (a kettõ lehet hogy egymásból következik), hogy kormányzásra alkalmatlanok. "Mégsem mondhatom, hogy a rendszerrel van a baj, mert ha úgy mûködne, ahogyan ki lett találva, akkor jól mûködne. Itt magával az emberiséggel van a baj. " Ezzel egyetértek, akármilyen rendszert alakítanánk ki, nem ismerek olyan rendszert, ami ne lenne korrumpálható. Mert ha így nézzük akkor gyakorlatilag szavazhatnék egy elviekben jó, de egyébként életképtelen törpepártra akár 200 évig is, soha nem jutnának hatalomra, mert a demokrácia lényege a populizmus. Eltelt xezer év az emberiség születése óta, és még midnig ott tartunk, hogy emberek tömege hiszi azt, hogy lakik valaki a felhõk közt, meg mindenki saját sorsának kovácsa, meg a haza mindenek elõtt, stb... Ezért az ilyen primitív vágyakat kielégítõ ideológiák lesznek a legközkedveltebbek.
Abban igazad van, hogy nem a tömegnek van igaza. Az ember buta, befolyásolható, ráadásul kevés rálátása van a dolgokra. De az sem megoldás, ha jön egy kis csoport, akik erõszakkal átveszik a hatalmat mindenki felett és azt mondják, hogy csak nekünk van igazunk és az lesz, amit mi mondunk, mert mi tudjuk mit kell csinálni. Mondanom sem kell, hogy ezt minek hívjuk és mennyire nem jó. És abban is igazad van, hogy bármennyire is jó valami, ha nem jut szóhoz, ha nem erõszakos, akkor nem rúg labdába. Ha pedig erõszakos, akkor meg már nem jó. 22-es csapdája. De valami megoldás biztosan van.
A kérdező hozzászólása: Murr - igen, errõl beszélek, a jóságos diktatúra egy paradox dolog, tehát csak akkor lehet egy demokrácia igazságos, ha az alkotói értelmesek. Ha meg értelmesek, nincs is szükség demokráciára, mert feltételezzük, hogy ezt egy uralkodó is meg tudná tenni ha õ is értelmes. Tehát úgy látszik a buta népen csak diktatúrával lehet uralkodni vagy butítással demokráciában. Ezért paradox jelenség az erkölcsös, igazságos jóságos politikus is, vagy az ilyen párt.
Vannak olyan államok ahol államvallás és nacionalizmus van nem kell messzire menni van Romániában, Izraelben, Iránban de még sorolhatnám.Nekem ezzel problémám nem lenne kérdés mennyire lenne elnyomva a vallási vagy szabad gondolkozásu egyén.A Jobbik szépeket mond , rávilágít mindenre ami rossz, de ha hatalomra kerülne már egész másképp nézne ki a dolog a megoldásokra.Az ne képzelje senki hogy nem lennének szankciók amerika és az eu. által az ország ellen, amikor már egy szerintem hülye kijelentés miatt villanyokat oltogatnak a Colosseumban pl. , hogy az ájvékoló idiótákról az európaparlamentben már ne is beszéljek.Az ország elszigetelése nem lehet cél , nem lehet megoldás a magyarok számára, márpedig a Jobbik kormányra kerülése esetén ez megtörténne.Az igazság viszont csak az erösek oldalán áll és az amit ök annak hirdetnek.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint Orbánnál senki se vezetné jobban az országot? Lehetne rosszabb is alapon törõdjünk bele és majd egyszer vége lesz az éhezésnek?
vége lesz az éhezésnek? Nézzél már bele egy telepi kukába, aztán dobálózz a szavakkal.
Egy biztos , akik itt válaszolgatnak nem éheznek ! És igen.Törödjünk bele hogy nincs jobb az Orbán kormánynál...egyenlöre.Ne feledjük, a politikusok nem tanulták a szakmát mint a villanyszerelö, aki ha mellényúl megvágja az áram.Ha hibáznak általában nem öket éri a kár.
A kérdező hozzászólása: Nézzél már bele egy telepi pénztárcájába. Csak azért mert neked vagy a többségnek van pénze, nem jelenti azt, hogy nem sanyarog egy nagy réteg. Egyre több embert bocsátanak el, egyre kevesebb munkahely van, bár a munkanélküliséget 20-40-60 ezres közmunkával manipulálják, de elõbb élj meg abból a pénzbõl, és utána dobálózz a szavakkal. Könnyû lelustázni a diákokat, meg hataloméhség menetnek csúfolni az éhezõket, de ha csak MSZP szervezés lenne az egész, miért vannak olyan emberek is köztük akik korábban jobboldaliak vagy pont fideszesek voltak? Bizonyára olyan sokat jártad te is az országot, hogy tudod, milyen az élet Borsodban, Nyírségben, vagy azt is, hogy Budapesten is vannak olyanok, akik éheznek... Ennyi idióta közt nem is csoda, hogy 1 értelmes ember se kerül ki a politikusok közül. Milliós meg százezres fizetések mellett könnyû kijelenteni, hogy meg lehet élni 47E ftból, meg nézzél bele a telepi kukába. Nézz bele a telepi lakásokba! Ne csak azt lássátok, amikor szépen ki van festve meg gyümölcstál az az asztalon. Lássátok azt is, amikor napi 10 órát gürcöl (fizetetlen túlórában) minimálbérért, és napi 3 órát utazik érte, aztán hazamegy, takarítani kell, fõzni, netán még van egy gyerek is, akit egyedül nevel, aztán aludni, és kezdõdik az egész elõrõl. Lásd meg azt is, amikor a pályakezdõknek nincs jövõjük, mert sehol nem kapnak munkát, mert nincs tapasztalatuk, mert sehol nem kapnak munkát. Nem azoknak, akiket anyuci eltart és sehol nem dolgozott még. Hanem akit senki sem tud támogatni, egyszer dolgozott, de többet nem kap munkát. Vagy azt, akit 15 év szakmai tapasztalattal lapátra tesznek egy kezdõvel szemben, mert nem rokona senkinek és nem kormánypárti. Vagy azt, akit szerzõdésszegéssel hívnak vissza tûzoltó vagy katonaként 50 évesen protézissel a vállában, térdében, hogy szaladgáljon, aztán megszûntetik a munkaviszonyát. A kifogások nagyon jól mennek, de csak 1x kéne belebújni annak a bõrébe, akirõl magyarázok, máris érthetõbb lenne. Fentrõl könnyû okoskodni, hogy nem fáj nektek semmi ott lent.
A kérdező hozzászólása: " Egy biztos , akik itt válaszolgatnak nem éheznek ! És igen.Törödjünk bele hogy nincs jobb az Orbán kormánynál...egyenlöre.Ne feledjük, a politikusok nem tanulták a szakmát mint a villanyszerelö, aki ha mellényúl megvágja az áram.Ha hibáznak általában nem öket éri a kár." Ebben én is biztos vagyok, csak 2 hónapig éljenek minimálbérbõl, aztán ugassanak, hogy élõsködõ meg lusta... Igen, furcsa világban élünk, egy mezei mérnöknek tudnia kell 2 nyelvet meg diplomát szerezni, az országot kormányozni elég általános iskola is. Elég durva, amikor volt jobboldaliak is elkezdenek azon gondolkodni, hogy ennél még Gyurcsány meg a kommunizmus is jobb volt.
Ahoz, hogy a válaszomat értsd, tudnod kell alapgondolatomat: Az mszp, az mszmp-bõl alakult. - Ugye ez eddig szerinted is igaz.-Ez volt az a párt, mely saját népét volt képes gyilkolni idegen érdekekér. - No itt már nem értesz velem egyet, ugye? - Ezek után van még mirõl beszélnünk. Azért mondom, hisz ez csak alapja a következõnek.Egyik oszt. társmam báttyát felakasztották, egy ismerõsöm fiát, és még sok aljasságot kov. el idegen nép érdekéér. Ezek után szavazók "drága" többsége szavazott az mszp-re egymás után kétszer!!!! Ez nem maga az õrület???!!!!! Van ezeknek szivük, eszük? Aligha van egyik is. És te ezek közül vársz valami emberséges vezetést. Jobbulást kivánok. Amit az elõzõ elnökök csináltak azok után még azokat várod vissza? Erkölcs??? Jó szándék Hallottál ilyenekrõl Már elfelejtettd Ó te szegény Állítom neked nagyon sokan, velem együtt azért szavaztak a FIDESZ-re, mert az elõzõk meggyûlöltették magukat Soha nem lesz párt, mely teszi amit igért. Ha másért nem, azért, mert a pillanatnyi körülmények szerint igér, de az évek multán alakuló körülményeket õ se látja.
Én azért díjazom a kérdezõt : ) Hidd el kérdezõ tudja a kormány hogy sz, , ban vagyunk , de nem érdekli.Kezükben a hatalom ..és a pénz.

A 10 evfordulonk lesz a parommal. Szeretnek par napra elutazni. Hova mennetek 1 eves babaval? Magyarorszagon es kulfoldon? Lehet konkret hely is ahol jartatok.

Fiatal pat vagyunk.Szoval valami kirandulos,de megis mozgos helyre mennenk.Vinnenk a kislanyunkat is mert nincs kire hagyni.Szoval neki is jo kellen hogy legyen.Koszi!

10 nap múlva lesz 6 hós a kislányunk. Tegnap óta eltolja magát a talajtól, és térden megáll pár másodpercig. Mikor lesz ebből mászás? Forgolódik egész nap, hátról hasra, hasról hátra, a tengelye körül is.

Tudom, majd, ha eléggé megérett hozzá, nem akarom sűrgetni, csak kérdezem, mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Kutyázik is?

Kutyázik is?
Lehet hogy pár hét múlva már mászik! Egyik rokon baba nálunk 6 hósan mászott, 7 hósan meg felállt. 10 és fél hónaposan önállóan sétált. Semmi sem lehetetlen :)

A babám 10 nap mulva lesz 5 hónapos. A doki azt javasolta csinálja neki krumpliból, répából és pertezselyemből "levest"és turmixolva adjam neki. Szerintetek? Pár gyümit már kóstoltunk.

Legjobb válasz: Fogadd meg az orvos tanácsát.És nyugodtan behabarhatodol neki,mert 4 hónapos kortál már be kellene vezetni a lisztes ételeket.A petrezselyem,vagy a többi fûszer pedig nem árt neki.Csak borsot vagy erõspaprikát ne adj neki.

Fogadd meg az orvos tanácsát.És nyugodtan behabarhatodol neki, mert 4 hónapos kortál már be kellene vezetni a lisztes ételeket.A petrezselyem, vagy a többi fûszer pedig nem árt neki.Csak borsot vagy erõspaprikát ne adj neki.
Nyugodtan. Kisfiam imádja.
A petrezselmyet nem a C vitamin miatt mondta? Vagy az lebomlana a fõzésnél?
Habarás az liszttel való sûrítés.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre még nem akarom habarni neki, csak érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! ....ÖÖöö, és valaki meg tudná mondani hogy van az a behabarás babáknak?
Behabarás túlzás, krumplival vagy risszel sûríts inkább.
Nekem azt mondta a védönö hogy a lisztes dolgokkal várni kell 1 éves koráig ne adjak neki mert lisztérzékeny lehet! Én nem is adok behabarva semmit!! 5 hónapos kismanó anyukája
Krumpli répa összeturmixolva elég, petrezselyem szerintem feleleges.
Nyugodtan csináld neki de véletlenül se liszttel. A glutén tartalmú élelmiszerek bevezetését is legkorábban 6 hónapos kortól ajánlják a szakemberek bevezetni. De ha volt a családban tejallergiás, vagy lisztérzékeny esetleg asztmás, akkor egy éves kor elõtt kifejezetten ártalamas is lehet a glutén bevezetése. Szerintem attól sosem lett még baja senkinek hogy egy bizonyos dolgot késõbb ismert meg, attól viszont igen ha túl korán kapja a baba. A répával almával pedig óvatosan mert ezek fogják a székletet. A sütõtöknek most van szezonja a babák imádni szokták azt is adhatsz már neki. A spenóttal óvatos legyél heti egy alkalommal javallott a fogyasztása egy éves korig a magas oxálsav tartalom miatt. 17 hós kislány anyukája.
lehet a gép nem birja fullon
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem meg vinnie kéne, de errõl gyõzõdj meg te magad: http://www.worldoftanksguide.com/ref-system-requirements.shtml

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!