Találatok a következő kifejezésre: Párommal 10 leszünk (32 db)

Mi a velemenyed? Szoval, van egy par, 10 eve egyutt, osszehazasodnak, par honap mulva a feleseg terhes lesz, o mar nagyon varta! Es most jon a DE. Tovabb lent

A ferj az eskuvo elott csalja egesz a mai napig! (kb 5 eve) Rendesen kimaradozik, meg ejszakara is! Mi a velemenyed a felesegrol? Tudja, de nem erdekli? Csak a varva vart gyereket akarta?Vagy tenyleg nem veszi eszre a jeleket?

Legjobb válasz: Hátha tudja a feleség,hogy a férje megcsalta,akkor hozza a férje tudtára,hogy váljanak el a francba,mert megcsalta eddig végig! Ha nem érdekli,akkor csak gyereket akart,és lehet,hogy pár év múlva következik be a válás,de akkor a férfi fogja benyújtani a válókeresetet,mert a nõ is megcsalja akkorra a férfit. Jól teszik,ha minél elõbb válnak!Annak a házasságnak nem lesz jó vége!

Hátha tudja a feleség, hogy a férje megcsalta, akkor hozza a férje tudtára, hogy váljanak el a francba, mert megcsalta eddig végig! Ha nem érdekli, akkor csak gyereket akart, és lehet, hogy pár év múlva következik be a válás, de akkor a férfi fogja benyújtani a válókeresetet, mert a nõ is megcsalja akkorra a férfit. Jól teszik, ha minél elõbb válnak!Annak a házasságnak nem lesz jó vége!
Szerintem a nõ nagyon odavan a pasasért, és nem meri bevallani magának az igazságot. A másik lehetõség, hogy tényleg elhiszi amit a pasi mond. Bár kétlem hogy ennyi idõ alatt valaki a baráti körben nem buktatta le egyértelmûen a pasast. Szóval a nõ lehet hogy egyértelmûen tudja, de nem érdekli. Van ilyen is. Van akit ez nem zavar, mert azt mondja, hogy úgyis visszajön hozzá a férje. Ez addig megy, amíg a pasas tényleg szerelmes nem lesz másba. Van aki elhiszi azt a szánalmas szöveget, hogy a férfi nem képes egy nõ mellett maradni... Meg hogy attól még õt szereti a férje. komolyan van akivel ezt meg lehet etetni. Mondjuk szép kis barátok az ilyenek, hogy éveken keresztül senki nem szól a nõnek. Szegény nõ, milyen egyedül lehet. Azt hiszi hogy ha kirúgja a pasit akkor magányos marad, pedig szerintem így sokkal magányosabb. na mindegy.
:
A kérdező hozzászólása: hogy elmondjam en is a velemenyemet: a csaj 31 volt amikor ferjhez ment, ha jol tudom azt is eroltette! nagyon szeretett volna egy gyermeket es szerintem ezert ment bele ebbe az egeszbe meg ha sejtette is mi volt es van! mar ketyegett a biologiai oraja es nem akart teketoriazni! ennel logikusabb valaszt nem tok erre
Szia! Az is lehet, hogy nem veszi észre és az is, hogy gyereket akart, szerintem. A múltkor is írt egy férfi, akinek házasság után ahogy a nõ terhes lett szinte rögtön jött a válás és elvált hétvégi apuka lett belõle. Ott egyértelmû, hogy a nõnek csak kellett egy gyerek, tök mindegy kitõl, de azért ez az eset más, talán tényleg nem veszi észre.
Asszonynevet akart és gyereket! Felelõtlen ember. Úgy gondolja, hogy feleségként és gyerekkel válás esetén több pénzt gombolhat le a férfirõl, mint anélkül. Elég sok ilyen számító nõt ismerek! A nõk sem angyalok mind, mégha a többség mindig csak a férfit okolja is. Sõt a nõk egy része nagyon is számító!
biztos észreveszi a jeleket, és nem hinném h csak a gyereket akarta. Hisz akkor még rendbe volt vszinûleg a férjével minden. Tönkrement a házasságuk, de mivel kicsi a gyerek, ezért nem lép le. 21/L
A kérdező hozzászólása: ja meg valami, a csaj penzesebb mint a pasi...szoval nem a penzert ment hozza...en nem ertem azert tettem fel nektek a kerdest
Szerintem a nõnek önértékelési zavarai vannak, azért ragaszkodott görcsösen a pasihoz (ha nagyon durván akarnék fogalmazni, "vett" magának egy férjet), mert nem akart egyedül maradni, azt hitte, nem talál mást vagy jobbat. Azt hiszi, ha lesz gyerek, a férfi megváltozik, "megkomolyodik", törõdni fog a gyerekkel meg vele, pedig nem fog. Ekkor jön majd a számonkérés meg a hiszti, majd egy idõ után a válás. És az nem fog eszébe jutni, hogy õ választotta ezt a férfit, senki nem kényszerített, hogy egy ilyen szar alaknak szüljön gyereket.
Nagyon sok házasságban, ha az ember egy kicsit mögé néz a színfalaknak, megtalálható számos párkapcsolati probléma, megcsalás, brutalitás, stb. Sok pár együtt marad annak ellenére, hogy a kívülállók nem értik, miért. Az okok ezer félék lehetnek. Félelem az egyedülléttõl, társfüggõség, kényelmesség, anyagi problémák, közös vagyon, megszokás, gyerekek, félelem mások véleményétõl, félelem a veszekedéstõl, a stressztõl, stb, stb. Van, aki struccpolitikát folytat, még magának sem meri bevallani, hogy sejt dolgokat, nem akar szembesülni az igazsággal, csak minden maradjon a régiben, mert neki az a fontos, hogy a házassága megmaradjon bármi áron.
van h bár vannak jelek a megcsalt fél nem veszi észre mert szerelmes és sosem gondolna rosszat a férjérõl. mert az õ szemében jó ember. még a nyilvánvaló jelekre is elhiszi a magyarázatot. mint én. a barátnõim szerint ez a naívság v hülyeség. szerintem a feltétel nélküli bizalom és szerelem. hisz van aki tényleg csak bulizik, ismerkedés nélkül, tényleg csak haverokkal lóg, sokáig dolgozik, stbstb.
más késö..nem kellett volna teherbe esni mégpedig épeszû asszony ilyen férfitöl nem esik teherbe ha tudja hogy mi a helyzet. 99% hogy nem tudja, gyerekkel meg már nem lehet elvállni mert akkor vele bas..k ki. az apával kéne jó alaposan elbeszélgetni. meg a ku...jával
A kérdező hozzászólása: a lagzi elott egy evvel is mar csalta!sztem csak magaval foglalkozik...olyan nincs hogy ne vegye eszre hogy van meg valaki
A kérdező hozzászólása: szomoru hogy ilyen storyk is vannak
[nem olvastam a válaszokat] Tehát van egy ffi meg egy nõ, 10 éve vannak együtt, 5 éve házasok és a nõ most terhes, miközben nem vette észre, hogy a pasas már 5 éve az esküvõ elõtt csalja? Szerintem a nõnek fel kéne nyitni a szemét, a gyerek nagy felelõsség. A nõnek le kéne ülnie beszélni a leendõ édesapával, ha nem hajlandó felelõsségteljesebb lenni, akkor pedig [véleményem szerint] el kéne hagynia.

Igaz, hogy Kanadában belátható időn belül (pár 10 év) a feketék lesznek többségben?

Vagy hogy van ez? Hogy alakul Kanada demográfiai mutatója?

Legjobb válasz: Ja amúgy bûnügyileg nem sok gond van a kínaiakkal...

A kérdező hozzászólása: Akkor az ázsiai lakosság hány %át alkotja Kanada összlakosságának? És a fehérek??
Ja amúgy bûnügyileg nem sok gond van a kínaiakkal...
Azt nem tudom, de az USA-ban már több fekete születik mint fehér. Úgyhogy ha így haladnak, akkor ott biztos, hogy pár 10 év és a feketék lesznek többségben.
Még annyit hozzátennék, hogy nagyon összezárnak és zárkózottak a kínaiak, mint nép. Ázsia zsidóinak tartják õket, Indokína egy-két országában nagyon nem csípik õket, mert õk a gazdasági vezetõ réteg.
"AKkor ezek ázsiaiak?" Szerinted? Olvasd el a saját forrásod, amit linkeltél! "És van velük probléma, vagy õk normálisak? (most nem a cigányokra értem)" Sok helyütt már egy kínai kolonizációról beszélnek Észak-Amerika nyugati partján! De egyébként Ausztráliát is elárasztják. Ha belegondolunk sokan vannak, kell nekik az élettér...
Kanadában tényleg nem sok fekete él, inkább az ázsiaiak vannak sokan. Van velük probléma, de Kanadában nagyon nagy a jólét, 30 millióan élnek csak abban a hatalmas országban.Viszonylag minimális a bûnözés, ezért eltûrik a bevándorlókat.
A kérdező hozzászólása: Jah...mert a wikirõl ezt vettem ki: "Kanada õslakossága körülbelül kétszer gyorsabban nõ, mint a kanadai átlag, és 2006-ban a lakosság 3, 8%-a vallott õslakos származást. A lakosság 16, 2%-a tartozott nem õslakos látható kisebbséghez (a kanadai kormány meghatározása alapján a nem fehérek, illetve nem kaukázusiak, és nem is õslakosok).[150] A legnagyobb látható kisebbségek a dél-ázsiaiak (4%), a kínaiak (3, 9%) és a feketék (2, 5%).[151] 1961-ben Kanada népességének még kevesebb, mint 2%-a (körülbelül 300 000 fõ) tartozott valamely látható kisebbséghez, az õslakosok száma pedig körülbelül 1% volt.[152][153] 2006-ban Vancouver lakosságának 51%, Toronto lakosságának 46, 9%-a tartozott valamelyik látható kisebbséghez.[154][155] 2001 és 2006 között a látható kisebbségekbõl álló lakosság 27, 2%-kal emelkedett.[151] A Kanadai Statisztikai Hivatal (Statistics Canada) 2005. márciusi elõrejelzése szerint a nem európai származásúak 2012-re többségbe kerülnek mind Torontóban, mind Vancouverben.[156] Ugyanezen hivatal 2005-ös elõrejelzése alapján a látható kisebbségek aránya 2017-re elérheti akár a 23%-ot is. Egy 2007-es kutatás megállapította, hogy majdnem minden ötödik kanadai (19, 8%) külföldi születésû.[157] Az új bevándorlók majdnem 60%-a Ázsiából (beleértve a Közel-Keletet is) származik.[157]" AKkor ezek ázsiaiak? És van velük probléma, vagy õk normálisak? (most nem a cigányokra értem)
Kanadában a feketék aránya, alig éri el a 10%-ot! Azaz, kb. 3 millió fekete van az országban. Viszont ázsiai népekbõl rengeteg van, Toronto lakosságának 36%-a ázsiai vagy ázsiai felmenõkkel rendelkezik.
Kanadában alig van fekete. Ott inkább Ázsiai (kínai, indiai) van sok.
Hát ha ennyire érdekel, sztem Kanadában a cigányság nagyobb probléma mint a feketék, de többet már tényleg nem tudok. Igazából 1 törvénnyel bármely kanadai felmenõkkel nem rendelkezõ személyt kilehetne tiltani az országból, így nem lenne problémájuk, de ezt mi is megtehetnénk.
A kérdező hozzászólása: De én nem az USA-t kérdeztem....
Miért kérdezed, mihez kellenek ezek az adatok! Az egész világon, évszázadok óta folyik a keveredés. Kanadában is növekszik a félvérek száma. Ha minden így folytatódik, nem sok skandináv típus és ébenfekete bõrû lesz 10 év múlva sem. Hogy ebbõl ki normális és ki nem, azt nem a színárnyalat határozza meg. Aki mondjuk rassz alapján kirekeszt, nem normális. Ha félreértettelek, bocs.

Párommal 10 hónaposak leszünk és szeretnék neki meglepetést készíteni. Mi legyen az?

Párom 24 éves és 10 hónaposak leszünk 15-én valami apróságot de emlékezetes dolgot szeretnék készíteni neki ami sokáig megmarad valaki nem tud valami ötletet adni mert semmi nem jut eszembe

Legjobb válasz: rendezz meglepetes partyt.titokban hivd meg az osszes baratjat (az a lenyeg hogy nemcsak kozos barataitokat hanem azokat is akiket inkabb csak o ismer,pl munkatars ilyenek).egy ilyen bulinak biztos orul majd foleg ha tenyleg teljesen meglepeteskent hat majd.a party utan pedig ajandekozd meg egy felejthetetlen ejszakaval ;) sok sikert!

rendezz meglepetes partyt.titokban hivd meg az osszes baratjat (az a lenyeg hogy nemcsak kozos barataitokat hanem azokat is akiket inkabb csak o ismer, pl munkatars ilyenek).egy ilyen bulinak biztos orul majd foleg ha tenyleg teljesen meglepeteskent hat majd.a party utan pedig ajandekozd meg egy felejthetetlen ejszakaval ;) sok sikert!
fotó, torta, stb
A kérdező hozzászólása: hát az a baj hogy õ nem ez a bulizós fajta!!!
Háát, én ajánlottam volna, hogy egy közös szép fürdés... az is emlékezetes és garantáltan nem felejti el! Habár nem is tudom, az ilyesmit biztos inkább õ fogja ;) De pl. elõkészítheted a fürdõt romantikus hangulatba, és csinálhatsz hozzá vmi finom desszertet. De egy képet is csinálhatsz , pontosabb egy nagy képtartóba beletennéd a közös fotótokat (nagyobba) és azt a képtartót vhogy különlegessé tennéd.. (mármint úgyhogy, a falra tudjátok felrakni, szal kép..) mármint tudod, a szélére vmi szépet, esetleg még vmit (üveg)festékkel... a lényeg, hogy minden piros és vörös legyen :) De egy olyan ruhadarabot is vehetsz neki... vannak ilyen ajándékboltok, ahol személyreszabottan irathatsz vagy csináltathatsz rá vmit, ami egy közös élményre emlékeztet. A lényeg, hogy romantikus legyen, és kettõtökkel kapcsolatos!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen de ha már eddig is vlt közös fürdés akkor?
Hat ez lehet aprosag, de a 10 honap nem egy "nagy " dolog, ugyh egy aprosagnak apro meglepetest is lehet adni, mert ugysem szamit ra, es akkor az edes. En a 7 honapra emlekszem, hogy elmentunk vacsizni, mert ugy terveztuk. Es akkor adtam neki egy doboz csokit, olyant amit fel tudtam bontani, olyan kis masnival volt csak megkotve, es beletettem egy kis sarga papirt, aminek a szeleit megegettem, es rairtam, h mennyire orvendek h mellettem van es mennyire boldogga tesz. Ezt betettem a csokis dobozba ahogy kinyitotta, elo is vette a papirt es elolvasta. Nekem nagyon bevalt, mert nagyon meghatodott.Ilyen kis aprosagokat is lehet.
A kérdező hozzászólása: valami ilyesmire gondoltam! NAgyon szépen köszönöm

Nagydarab srác vagyok, , hogy ha fogyok (nem hamar, pár honap latt 10-20 kiló) akkor ilyen löttyedt lesz a bőröm? Mármint nem elsz feszes hanem lógni fogok? Vagy ha normális mértékben fogyok, akkor nem lesz "lógás"?

Legjobb válasz: Szerintem 10-20 kg még nem okoz ilyet. Fõleg, ha közben edzeni fogsz és tényleg egyenletesen fogysz. Én közel 30 kg-t fogytam nõként és nem látszik meg rajtam, (pedig ahhoz képest nem sokat tornáztam), de biztos ami biztos :D

Szerintem 10-20 kg még nem okoz ilyet. Fõleg, ha közben edzeni fogsz és tényleg egyenletesen fogysz. Én közel 30 kg-t fogytam nõként és nem látszik meg rajtam, (pedig ahhoz képest nem sokat tornáztam), de biztos ami biztos :D

Kisfiam karácsonykor 10 hós lesz. Mit vegyünk neki? Ami ugye fejleszti is, de jó játék. Van egy pár ötletem már, de hátha tudtok jobbat.

Legjobb válasz: Mi is 10 hósak leszünk és fogalmam sincs. Elmondanád az ötleteidet? Az enyém kislány.

Mi is 10 hósak leszünk és fogalmam sincs. Elmondanád az ötleteidet? Az enyém kislány.
A kérdező hozzászólása: Kedves 1. Gondoltam puha építõkockára, nagyon szeret rakosgatni. Akkor egymásba illeszthetõ poharak, esetleg keményfedeles mesekönyv. Kislánynak lehetne venni rongybabát is.Ilyen stílusú játékokra gondoltam.
Köszi. Ezek tök jók. Nekem ami most eszembe jutott és idõszerû lesz valamilyen járássegítõ. Talán akkor már próbálkozni fognak.
Az én lányom is ennyi idõs volt az elsõ karácsonyán. Ezeket kapta: Puha activity kocka, formaberakó, karikákból építhetõ torony, poharakból építhetõ torony, keménylapos meséskönyv és fa építõkocka( ez még akkor korainak bizonyult).
Kislányom is 10 hónapos lesz karácsonykor! Mi valamilyen járássegítõt veszünk neki, mert már felállt, úgy gondolom, hogy karácsonyra már szépen próbálgat menni is talán. A formabedobót is szokták szeretni, legalábbis rokongyerekek nagyon értékelték már ennyi idõsen. Én még addig figyelem, hogy lesz-e valami, ami igazán érdekli, és annak megfelelõen alakítom majd ki az ajándék-igénylést a nagyszülõknek... :-D (pl: "letörölhetõ" rajztábla, vagy valami mesekönyv - még nem kötik le a mesék sem, és a könyveket is tépkedné, meg a szájába gyömöszölné - esetleg már bébitaxi... ki tudja, hogy mennyit fejlõdik addig a törpe)
Az énkisfiam majdnem 9 hónapos lesz karácsonykor, (1.-én tölti majd a 9-et)"hintalovat" veszünk neki.Lehet olyat kapni, ami nem ló formájú, hanem egy csigabiga és fotelszerû az ûlõke része, így nem tud leesni róla. Mondjuk azt is hozzáteszem, hogy a babám nem átlagos gyerek, most 6 hónapos, járássegítõvel tud egyedül állni, pár lépést megy is, egyedül stabilan ül, nem kell már kitámasztani. Méretileg meg akkora, mint egy 1 éves gyerek, 80-as méretet hord.

Tisztelt Doktor úr! 64 éves vagyok, 44 éves koromtól 10 évig hormont szedtem, amit 10 évvel ezelőtt abbahagytam. Akkor rögtön elmaradt a menstruációm, a hőhullámokat hírből sem ismertem a mai napig. Pár hete viszont megjelentek, piros lesz arcom, nyakam,

Tisztelt Doktor úr! 64 éves vagyok, 44 éves koromtól 10 évig hormont szedtem, amit 10 évvel ezelőtt abbahagytam. Akkor rögtön elmaradt a menstruációm, a hőhullámokat hírből sem ismertem a mai napig. Pár hete viszont megjelentek, piros lesz arcom, nyakam, szabályosan kiver a víz, ragad a bőröm az izzadtságtól. Ez naponta sokszor megtörténik, akár kint a hidegben is. Kérem, szíveskedjen arra válaszolni, hogy 10 évvel a menstruáció elmaradása után most kezdődött volna a klimax nálam, vagy esetleg más probléma lehet? válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a hőhullámok visszatérnek, jóval a hormonkezelés abbahagyása után. Ebben az esetben azonban csak hormonmentes készítmények alkalmazását tudom javasolni. Ezek közül a Remifemin plus tablettát találták a leghatékonyabbnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a hőhullámok visszatérnek, jóval a hormonkezelés abbahagyása után. Ebben az esetben azonban csak hormonmentes készítmények alkalmazását tudom javasolni. Ezek közül a Remifemin plus tablettát találták a leghatékonyabbnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 64 éves vagyok, 44 éves koromtól 10 évig hormont szedtem, amit 10 évvel ezelőtt abbahagytam. Akkor rögtön elmaradt a menstruációm, a hőhullámokat hírből sem ismertem a mai napig. Pár hete viszont megjelentek, piros lesz arcom, nyakam,

Tisztelt Doktor úr! 64 éves vagyok, 44 éves koromtól 10 évig hormont szedtem, amit 10 évvel ezelőtt abbahagytam. Akkor rögtön elmaradt a menstruációm, a hőhullámokat hírből sem ismertem a mai napig. Pár hete viszont megjelentek, piros lesz arcom, nyakam, szabályosan kiver a víz, ragad a bőröm az izzadtságtól. Ez naponta sokszor megtörténik, akár kint a hidegben is. Kérem, szíveskedjen arra válaszolni, hogy 10 évvel a menstruáció elmaradása után most kezdődött volna a klimax nálam, vagy esetleg más probléma lehet? válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a hőhullámok visszatérnek, jóval a hormonkezelés abbahagyása után. Ebben az esetben azonban csak hormonmentes készítmények alkalmazását tudom javasolni. Ezek közül a Remifemin plus tablettát találták a leghatékonyabbnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a hőhullámok visszatérnek, jóval a hormonkezelés abbahagyása után. Ebben az esetben azonban csak hormonmentes készítmények alkalmazását tudom javasolni. Ezek közül a Remifemin plus tablettát találták a leghatékonyabbnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tegnap 15 percenként volt jóslóm olyan 1percig tartottak, pár nappal előtte csak keményedések voltak szintén 15 és 10 percenként. Mikor lesz ebből rendszeres? Nektek mennyi idő után lett az?

Eddig folyamatosan fájt múlt hét hétvége óta lett rendszeresebb. Lehet legközelebb már az igaziak jönnek? Ma megyek dokihoz vizsgálatra és pénteken lesz az els? nst-m.

Legjobb válasz: Nekem is rendszertelenül kezdõdött, 15-20 percenként volt 35 percenként. Hajnal 3 kor ébredtem erre, és egész nap elvoltam vele otthon, délután már kezdtem erõsebbnek érezni õket, de nem váltak rendszeressé. Este 9 után jött egy jó erõs fájás, majd 10 perc múlva a következõ, ekkor indultunk a kórházba, és már bõ 3 ujjnyira nyitva voltam, 1 kor megrepesztették a burkot, 2 óra 20 perckor megszületett a kisfiam:) Lehet legközelebb már te is a szülõágyon kötsz ki:) Könnyû szülést neked!!!

Nekem is rendszertelenül kezdõdött, 15-20 percenként volt 35 percenként. Hajnal 3 kor ébredtem erre, és egész nap elvoltam vele otthon, délután már kezdtem erõsebbnek érezni õket, de nem váltak rendszeressé. Este 9 után jött egy jó erõs fájás, majd 10 perc múlva a következõ, ekkor indultunk a kórházba, és már bõ 3 ujjnyira nyitva voltam, 1 kor megrepesztették a burkot, 2 óra 20 perckor megszületett a kisfiam:) Lehet legközelebb már te is a szülõágyon kötsz ki:) Könnyû szülést neked!!!
8-9-10-11-én. :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor mindent bele! Most már csak haza kell hogy érjen a munkából és letámadom! :) ))

Tudnátok adni pár játékötletet házibulira? 10-12 évesek lesznek.

Legjobb válasz: Itt van egy jó pár játék, ugyan szülinapra írja õket, de jók bármilyen házibulira: http://ajandekom.hu/party/szueletesnap/123-szuelinapi-buli-j..

Itt van egy jó pár játék, ugyan szülinapra írja õket, de jók bármilyen házibulira: http://ajandekom.hu/party/szueletesnap/123-szuelinapi-buli-j..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!