Találatok a következő kifejezésre: Párommal 1 vagyok együtt (114 db)

Nem valószínû, mivel dolgozik neki is jár néha egy kis egyedül lét...
heti 1-2 alkalom is bõven elég szerintem, ha minden nap találkoznátok, akk nagyon hamar megunnátok egymást és te is mehetsz hozzá :P
vagy fáradt nagyon kérdezd meg
már nincs mindennap arra pénze, h neked vigyen kaját és ajándékokat!
lehet h faradt ha minden nap dolgozik
Szex elõtt élevezzen el, akkor tovább fogja bírni az aktus alatt.
sokkal több elõjáték! és ha már te alaposan ki vagy elégítve, akkor következzen õ!
nem kell abbahagyni ha õ elmegy folytassátok
#3-as Most komoly ez nem alap dolog? Ha hamar elmegy akkor mivan, majd elmegy mégegyszer, ha te addig nem mész el, akkor 3x is. Ha nem bírja az iramot majd meggondolja a farka, hogy hamar megy-e el. :D
F/Lvagy? (Az eddigiek feltételezték, hogy L, de ez azért nem biztos.)
hát... hallod. én szenvedtem egy gyorstüzelésû pasival 1 évig. Minden sz**rt kirpóbáltam, hogy tovább bírja. vettem kencéket, kivertem neki elõtte, elszorítottam a nagylábujját, de semmi. Õ konkrétan lesz*rta hogy nekem így rossz. Ha a pasid nem akar rajta változtatni, akkor te tehetsz bármit :P
Ez fejben dõl el a férfinál, ahogy az elõzõ is írja, elsõdlegesen õ határozza meg, mikor fog elélvezni, legalább is jobbik esetben. A rosszabbikban képtelen önmagát kontrollálni és akkor lehet szenvedni, de ezt a férfinek kell kezelnie, több önkontroll, nemcsak sodródni az árral azt lesz, ami lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem is az elsõrõl vanszo. mert a hétvégèn volt kb 5 menet és mind 3 perces. de mult hétvégen viszont az elsõ gyors. utàna normal hosszusàgu. azt mondja javitani akar. es most is olvasgat... hat akkor lesz ami lesz. de remélem csak gyenge volt a hétvége.
Mondd meg neki a magadét. DE KEMÉNYEN!
15 éves vagy... Mondjuk nem értem mért fontos kiírno h Kaposvár, de te tudod.. ezzel akarsz üzenni a párodnak vagy mi ütött beléd?
Mi nem megy? Szakítani akartok? Vagy mi van? Nem értem a problémát. Gondolom hétvégente továbbra is tudtok találkozni, amúgy sem kell folyton egymás nyakán lógni.
Melyik suliba mész? :) ) Amúgy te tetted fel a "féltékeny a barátom, de Kaposvárra megyek tanulni" kérdést is? De mi nem megy? Elbúcsúztatok nem? Akkor, nem lehet, túl szoros kapcsolat, ha nem tudod pontosan, hogy mióta vagytok együtt! :) TANULJ, ne pasizz!!!! Még ráérsz ezzel foglalkozni a munkanélküli segély felvétele mellett is.

Nagyon szeretem a páromat lassan 1 éve együtt leszünk ő 25 éves jelenleg nagyon jól megvagyunk december körül tervezzük az össze költözést én 18 éves vagyok. Szerintetek sokáig így együtt lehetünk?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

1/2 vagy 2 éve együtt járó fiatal párok miket szoktatok együtt csinálni?

Egy barátunk beszólt, hogy szerinte keveset megyünk ide-oda. Hetente sajnos csak kétszer tudunk együtt alugni, a hét többi napján pedig este mindig igyekszünk találkozni. De diákok vagyunk, kevés a pénzünk így sokszor csak egy séta fér bele, vagy nézel?dés egy plázában. Tavasszal, nyáron kirándulunk, koncertre megyünk..mi nem érezzek kevésnek a programokat. Van olyan egyáltalán, hogy egy héten valaki 3-szor képes beülni valahova enni vagy teázni? Ti hogy vagytok vele, miket csináltok? 21/L 21/F

Legjobb válasz: Sziasztok! Mi a párommal másfél éve vagyunk együtt és 15 évesek vagyunk, lehet lenéztek de engem nem érdekel mi szeretjük egymást. Szóval ugyebár nincs önálló keresetünk, és a szüleink nem gazdagok. Hamburgerezni, pizzázni szoktunk eljárni havonta kétszer kb. Szórakozni mi is koncertekre, kocsmákba megyünk a baráti társasággal. De a legtöbb idõt itthon töltjük egymással:D

Sziasztok! Mi a párommal másfél éve vagyunk együtt és 15 évesek vagyunk, lehet lenéztek de engem nem érdekel mi szeretjük egymást. Szóval ugyebár nincs önálló keresetünk, és a szüleink nem gazdagok. Hamburgerezni, pizzázni szoktunk eljárni havonta kétszer kb. Szórakozni mi is koncertekre, kocsmákba megyünk a baráti társasággal. De a legtöbb idõt itthon töltjük egymással:D
Szerintem ezzel nincs semmi baj.Mi is kb ugyanígy vagyunk.22f23l
Az a lényeg, hogy együtt vagytok. Szerintem a heti 2 alkalom teljesen jó. És nem kell mindig olyan programot csinálni, ahol elmegy a pénz. Ha nektek így jó, akkor többieket tojjátok le.
Mi veletek egyidõsek vagyunk. Szerencsére mi együtt élünk, így könnyebb. Eleve egy másik baráti párral, így van társaság ha akarjuk. Ha meg nem akkor nincs :) Egy héten kb. kétszer-háromszor ülünk be valahová barátokkal, jönnek fel hozzánk vagy tartunk külön estét. Nyáron kicsit szabadabb, akkor többet megyünk, bulizunk, akár minden este szalonnát sütünk vagy csinálunk kint valami kaját :) De ez nagyon emberfüggõ. A lényeg szerintem, hogy a páros tagjai kb. ugyanannyi társasági életre vágyjon, vagy ne okozzon gondot ha esetleg a párja elmegy még valahová.
A kérdező hozzászólása: Igen mi is úgy gondoljuk, hogy nem minden nap hû de nagy kaliberû programot szervezni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.
fiatal párok dugnak mint a nyulak mindennap
Mi heti 5-7-szer együtt alszunk. Ezen kívül nála szoktunk lenni általában (vagyis a szüleinél, mert még velük lakik, és én is az enyémekkel). Néha megyünk vásárolni, most például karácsonyi vásárlás lesz holnap. Ezen kívül semmit nem csinálunk, otthon vagyunk, fekszünk-alszunk, TV-zünk, filmezünk, pihenünk. Nyáron néha fagyizunk, ilyenkor télen néha teázunk. Pénzünk lenne rá, fõleg neki, mert õ dolgozik, én fõiskolás vagyok. Én bulizni egyáltalán nem járok, õ néha megy a haverjaival inni. És aki azt írta, hogy a fiatal párok szexelnek, mint a nyulak, háát ez sem minden esetben igaz. Mi pl. így 2, 5 év után jó, ha havi egyszer csináljuk. Bár ez nem rajtam múlik, de ez van. Én 18 éves lány vagyok, a barátom pedig 24 éves.
én írtam a sexet, mindenki más persze de havi egyszer? nem sok az? látom valakinek nem tetszett amit írtam de ha írok egy ilyet, egybõl lehúznak, bunkó mindig csak a sex, pedig ez az igazság és nincs is vele baj, fiatalok szerelmesek és vágynak egymásra és ha mûködik is akkor ki van zárva hogy havi 1 legyen testi kapcsolat jajjj de szépen írtam ne legyetek álszentek
Nem kell mindig menni vakahova, amugy meg senkinek semmi koze hozza. Mi heti par napot talalkozunk, 2-3 egyutt alvas. Heti egyszer ulunk be valahova. Legtobbszor otthon vagyunk, tv-zunk, fozunk, beszelgetunk, pihenunk.
Ne egy barát véleményére alapozz.Ti jól megvagytok így az már elégnek kell, hogy legyen.Én megmondtam volna a barátnak, hogy és mi így érezzük jól magunkat, te vagy ebben a kapcsolatban vagy mi.. na ugye. Mi a párommal együtt élünk, de nem kötelezõ olyan dolgokat tenni a más szerint jobb vagy jó lenne.Ti érzitek, nektek kell tudni, hogy kevés vagy sem. Ha én ennyit látnám a páromat, mint ti egymást, örülnék annak, hogy végre kettesben lehetünk.

Bocsássam meg neki? Párommal kb.1 éve vagyunk együtt, de távkapcsolatban élünk. Mihez kezdjek? Õ nem bízik bennem, pedig semmi oka nincs a féltékenységre. Egyszerűen képtelen bizalommal lenni irántam.

A konkrét probléma a következ?:

Legjobb válasz: Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni,hiába már 1 éve együtt vagytok,de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált,de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne,vagy te utánamennél.

Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni, hiába már 1 éve együtt vagytok, de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált, de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne, vagy te utánamennél.
Keyloggert rakott a gépedre? Gyönyörû.... megkérdezhetnéd, hogy ezt hogyan is gondolta, és mit szólna, ha eltakarítanád ezért a p...ba..
Lol... szénlapátot neki.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy volna takargatnivalója, voltam kint nála. Kb. 4 hónap volt, amit igazából együtt voltunk. Hát, nem tudom mi lesz.

2éves kapcsi.2éve vagyok együtt a párommal, én 24, ő 30.1, 5 éva lakunk együtt! Fél éve a szüleimél. Ma összevesztünk és összepakolt. Most ment el. Mit tegyek?

a szüleim is mondták neki,hogy ne menjen....stb. szinte már könyörögtek neki:S erre ?! nem illünk össze és itt az alkalom,hogy elengedjük egymást! na most mit csináljak? Még fel sem fogtam,hogy mi van.....

Legjobb válasz: Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)

Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)
Soha ne szomorkodj olyan miatt, aki nem érdemli meg!Bár nem írtad min kaptatok össze, de ha csak a semmibõl találta ezt ki, akkor valami nem stimmel ott...Ne szomorkodj!!!Akiért sírni kell, az már annyit sem ér...Úgyhogy nyugi!Ezer pasi járkál, épp Rád várva ;) Kitartás és fel a fejjel!!!! ;)
24 vagy, elõtted az egész élet. Még ha nem is jön vissza, nem fog ettõl összedõlni a világod. Ne keresd, maradj erõs. Ha akar, ha megbánta, majd felhív és megint együtt lesztek. Ha nem, akkor sem érdemes sírni utána meg könyörögni neki. Nélküle is lehetsz boldog. Szóval ne szomorkodj, fel a fejjel! Sok szép napot!
Egyszerûen nem tudja magát kontrollálni...
mert imádja a puncid melegit he
második menet??
A kérdező hozzászólása: Hát õõ második menet ?! az az igazság, hogy mindig elmegy egyszerûen lehetetlen az együtt létünk..!
franciázzatok ott te szabályzod mikor menjen el
Verd ki neki szex elõtt és kicsivel utána próbálkozhattok. Miután kiverted neki õ kényeztessen téged annyira hogy teljesen felhúzzon de még ne menj el. Akkor kezdjetek el szexelni amikor õ ismét akcióképes tuti hamar felizgul miközben veled foglalkozik. Így te is felfokozott állapotba kezded el (10 perc alatt akár több orgazmusod is lehet) és õ is minden bizonnyal tovább fogja bírni mint tíz perc. Amikor érzed hogy nagyon rákapcsol vagy közel van vedd át az íránytást, le kell lassulni mondjuk felülre kerülsz és nagyon lassan lovagolsz esetleg meg is állhatok egy perces ilyen szünet után ismét akcióképes nem lesz elmenés közelben és te ugyanúgy élvezed közben sõt tapasztalatom szerint a nõk nagyon bírják az ilyen lassúzást megfelelõ érzékkel beiktatva. Remélem segítettem. Türelem kell idõvel jobb lesz. Ha ennek a lassúzásnak és ritmusváltásoknak a mesterévé váltok lehet a szex elõtti kiverés sem kell majd, de a te alapos felizgatásod mindenképp javasolt.
Lehetséges. De az is elõfordulhat, hogy rossz napot fogtatok ki, mert meglehet, hogy aznap fáradt/stresszes volt.

Párommal 1 éve vagyok együtt a szüleim bánatára. A barátom édesapja cigány és a szüleim nem tudják feldolgozni. sokat fenyegetőznek.... Pedig nagyon rendes, normális család.25 éves vagyok, ő pedig 20. De páromat nem hagyom el emiatt. jól teszem?

Szeretjük egymást és ugy érzem hogy itt az ideje a különköltözésnek a szüleimt?l, mert már nehéz elviselni h ?k akarják az életemet irányítani...

Legjobb válasz: Ha egyébként jól megvagytok és szeretitek egymást, akkor egyértrlmû, hogy a szüleid rosszallása miatt nem kell elhagynod a párodat. Valószínûleg nagyon féltenek a szüleid. Talán próbálj sokat beszélgetni velük errõl a dologról, mutatasd be nekik a párod.

Ha egyébként jól megvagytok és szeretitek egymást, akkor egyértrlmû, hogy a szüleid rosszallása miatt nem kell elhagynod a párodat. Valószínûleg nagyon féltenek a szüleid. Talán próbálj sokat beszélgetni velük errõl a dologról, mutatasd be nekik a párod.
Ha szeretitek egymást, akkor miért fordul meg a fejedben, hogy csak azért, mert az apja cigány el kellene hagynod õt?Ha meg össze akartok költözni, akkor tegyétek!Én is ismerek rendes, dolgos cigányt...csak az a baj, hogy sokkal kevesebbet, mint az ellenkezõjébõl.A szüleid meg majd leszámolnak az elõítéleteikkel.
A párod a fontos!!! Ha szereted, akkor ne foglalkozz mással! Majd a szüleid is megbékélnek idõvel, ha látják, hogy boldogok vagytok. Olyan párod legyen, akit TE szeretsz, hisz nem a szüleid fognak vele élni, hanem TE!
Ha úgy érzed, hogy mindenféle vádaskodás alaptalan, akkor tarts ki a párod mellett, hiszen a származását senki nem választhataj meg, elég primitív dolog valakit csak ez alapján megítélni.
Tényleg primitív dolog elítélni valakit a származása alapján, de azért azt be kell látni, hogy a cigányokról kialakult képért többnyire õk a felelõsek. Én sem venném szívesen, ha a gyerekem azzal állítana haza, hogy bármi köze lehet cigányokhoz. Nem valószínû, hogy könnyen elfogadnám a helyzetet. Ha õszinte akarok lenni, nagyon kevés olyan cigányt ismerek, aki kúltúrált, dolgozik, tisztességes normális életet él.Abból viszont sokat, aki dologtalan, segélyekért tartja a markát, lop csal hazudik, ostoba, hangoskodó ordenáré módon tud csak viselkedni. Hát szóval én megértem a szüleidet, és ha a párod nem ilyen, arról nagyon meg kéne gyõznöd õket. Sok sikert, üdv.
Szia!én is hasonló cipõben járok, bár nálunk a barátom anyukája cigány, és van még 10év korkülönbség is köztünk.eleinte nálam is rettentõ rosszul fogadták a dolgot, mivel még csak 19 vagyok, de már lassan 2 éve együtt vagyunk.próbáld meg elfogadtatni velük a fiút, de ne ez legyen az elsõdleges szempont, nehogymár egy 25 éves felnõtt nõ csak azért elengedje a "lehetséges" nagy Õ-t, mert az anyjáéknak nem tetszik.tessék a sarkadra állni! mi is tervezzük lassan a közös életet. szóval csak bátran!
És akkor mivan ha roma származású?! Némelyik roma férfi kétszer jobban megállja a helyét, mint egy magyar! Ha szereted, és kitartottok egymás mellett, akkor ne foglalkozz a szüleiddel, hogy mit modanak! Az a lényeg, hogy szeressétek egymást!
Én is azt mondom, hogy tarts ki mellette, de abba belegondoltál, hogy ott más a családi szokás és sok mindenhez a hozzáállás? Lehet, hogy erre gondoltak a szüleid.Ha nem így van akkor kitartás.
Mindenképpen tarts ki Ne hagyd hogy az elõítéletek miatt elveszítsd életed esetleges "Nagy õ "-jét :) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!