Találatok a következő kifejezésre: Párom nem nem dohányzik, (15 db)

Párom 2napja nem dohányzik azota nagyon ingerült, ideges. Nem találkuzunk csak neten beszélunk minden nap, mert külföldön dolgozik. Azota állandoan veszekszünk. Az idegesség az vele jár?

Legjobb válasz: Nyugi, elvonási tünet. Esetenként extrém mértéket is ölthet. Elmúlik kb 2-3 héten belül, feltéve hogy egyáltalán nem gyújt rá.

Nyugi, elvonási tünet. Esetenként extrém mértéket is ölthet. Elmúlik kb 2-3 héten belül, feltéve hogy egyáltalán nem gyújt rá.
Szia, igen, vele jár, megvonási tünet..ki kell bírni, pár hét és jobb lesz..ha kibírja ha nem visszaszokik..én olyan idegbajos voltam, hogy a családom nagy ívben került..
Igen, vele jár. Legyél vele türelmes és ne vedd magadra, ez nem neked szól, elvonási tünet. Erõsítsd meg, hogy nagyon jó úton jár, büszke vagy rá, szereted, stb. stb. Kitartás mindkettõtöknek! :) 26/N
Ja vele jár, mert nem pótolja semmi a szervezet nikotin szintjét. Csináljon valami testedzést, ami levezeti a feszültségét.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, majd valahogy vissza fogom magam:)
Az én párom is így volt, õ is egyik pillanatról a másikra tette le a cigit, és ingerlékeny volt kb. egy hétig. Egyszer véletlenül megláttam, amint a hátsó udvarban egy roncsot rugdal dühösen, így adta le a feszültséget. Felszedett néhány kilót is, de aztán leadta, és most már a cigi szagától is irtózik. Büszke vagyok rá. :) Bezzeg én nem tudtam leszokni a körömrágásról... :( Sok sikert és kitartást mindkettõtöknek! :)
én is hülye voltam, mikor leszoktam. legyél vele türelmes. egyébként õ is érzi, hogy hülye ebben biztos vok.

Párom 13 éve dohányzik. Szeretném, ha leszokna. Hogyan érjem el, hogy úgy döntsön, leszokik, és közben azt higgye, hogy ezt ő találta ki, nem én vettem rá?

Az lenne a lényeg, hogy ? határozza el, hogy le akar szokni, különben nem fog neki menni, ha nyaggatom. Felesleges. Én már leszoktam, de ez nem inspirálta :P Mit tehetnék még, hogy magától úgy döntsön, hogy leszokik? (20 vagyok, ? pedig 23)

Legjobb válasz: 10 éves kora óta dohányzik? atyaég.

10 éves kora óta dohányzik? atyaég.
Semmit. :( Enyémet se lehet... Ötletem nincs mit lehetne alkalmazni egy ilyen erõs dohányos férfin, de ha megvan az ötlet érdekelne! :D Én is leszoktam, már egy éve! :D Nem hatott rá. :( Gondolom az érvek nem hatnak neked se. Aztán óvatosan, ne legyen balhé! :)
Szerintem ezen nincs mit taktikázni, úgysem mész vele semmire, na meg amúgy is... Ülj le vele, és mondd meg, hogy Te leszoktál, sokkal jobban érzed magad így, és szeretnéd, ha õ is letenné a cigit, mert félted az egészségét. Most hogy nem dohányzol, amúgy sem esik jól Neked a cigi szag, és örülnél, ha Õ is megpróbálna leszokni. Ha Õ is szeretné, meg fogja próbálni. Részben miattad, részben mert ezek szerint Õ is szeretné már letenni. Ha meg tojik bele, akkor úgyse tudsz mit tenni, el kell fogadni.
Husmus. Lehet, hogy te nemérzed, de seggszagú a szád. Nem csak a szád olyan, mint egy segg, hanem az egész ruhád bûzlik attól a szartól, amibe pár évtized múlva beledöglesz és nem áll fel tõle a farkad és többszázakat, ezreket költesz naponta. Lehet, hogy én vagyok a köcsög, de azt akarom, hogy az emberek egészségesen és boldogan éljenek, a cigi, meg az egyéb drogok már ideig-óráig elhoznak egy kis boldogságot, amit más úton is megszerezhetnél, de belülrõl szétrohasztanak. A közelemben élõkkel szemben meg kötelességemnek érzem, hogy pofájrúgjam õket, amikor valami hülyeséget csináljanak. Ha arról lenne szó, hogy õ a citromos fagyit preferálja én meg a vaníliásat, akkor nagy ívben leszarnám ezt a nézetkülönbséget, még akkor is, ha minden nap azt kell ennem, de eszem ágában sincs asszisztálni ahhoz, hogy tönkretegye magát és engem a cigarettával.
hú, vmi uralkodni akaró, beháborodott antidohányosnak nagyon nemteccett a válaszom :D szánalmasok az ilyen emeberek, komolyan. hagyjátok már élni a párotokat, ne telepedjetek ennyire rá, és fõleg ne akarjátok megváltoztatni.
sehogy. ne szólj már bele az életébe. mikor összejöttetek gondolom tudtad h dohányzik. akkor most ne akard megváltoztatni. majd leszokik, ha akar. magától, saját elhatározásból.
Én eleve nem jönnék össze egy dohányossal, de feltételezzük, hogy igen. Szembesíteném a dohányzás káros hatásaival egy általam jól megírt cikk keretében. Ha ez nem mûködne elhagynám. De feltételezzük, hogy mellette maradnék valami varázslatos oknál fogva. Ez esetben lelki terrort alkalmaznék és jutalmaznám a dohányzásmentes napokért. Ha nem látnék javulást elhagynám a fenébe.

Párom nem iszik nem dohányzik, 27 éves, megszakítással szeretkeztünk de rá 1 hétre az aktus után hányinger, émelygés összevisszabeszélés, ingerlékenységi tünetek jelentkeztek. Van baba?

aug.4-én kell hogy megjöjjön, el?tte,1 és 2 héttel megjön érzés volt..multkor szeretkezés után begörcsölt a méhem..Alig bírtam megmozdulni fél óráig..Szerintetek van baba?

Legjobb válasz: Én vagyok a kérdezõ: Még azt elfelejtettem irni hogy nõtt a mellem pár napja és fáj mind a kettõ... :S

A kérdező hozzászólása: Én vagyok a kérdezõ: Még azt elfelejtettem irni hogy nõtt a mellem pár napja és fáj mind a kettõ... :S
Szia. Sajna nem tudom azt írni hogy tuti baba, de annyit le tudok írni, hogy hasonló helyzetben vagyok, csak nekem 8-án kéne megjönnie, de tüneteim nekem is vannak. Viszont volt már egy terhességem és annál is a menzi elõtt éreztem a tüneteket. SZóval nincs kizárva. :) Mi is megszakítással voltunk együtt de ha most baba lenne, nagyon örülnék neki, sõt remélem hogy az lesz! Ha Te is így vagy, akkor szorítok neked is!
Jah, elõzõ vagyok, szerintem ma vagy holnap már nyugodtan csinálhatsz egy (érzékeny) tesztet, a múltkor a menzim elötti ESTE már kimutatta. Persze nem vagyunk egyformák.
én is épp ugy vagyok mint az elõttem szóló hölgy, csak mi még nem szeretnénk babát!remélem, hogy csak bebeszélem magamnak ezeket a tüneteket, mert hogyha nem gondolok rá, egyáltalán nem érzek semmmi tünetet!
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok! :) Köszönöm a kommentet, írjátok meg ti is hogy mi újság van veletek ha siekrül ha nem oks? :) Én is jelzem :) Addig is sok szerencsét és vigyázzatok ebben a hõségben! :) Kleo
A kérdező hozzászólása: Én vagyok ismét :) Most tuti késik 3.napja vagyis a 35.napra sem jött meg de semmi megjön érzés..mell fáj, méhnél szur, multkor ugy begörcsöltem hogy már sirtam.. hveletek miujság? :)
Mennyi idõs a gyerek? Az sokmindent befolyàsol...
idézni csak pontosan, ha kérhetem: "24. § A házastársak hûséggel tartoznak egymásnak és egymást támogatni kötelesek." a többi egy jogi fórumból lett ollózva. a törvény nem ír ilyet, amit te.
Hivatalosan nem sok esélyed van, de ha esetleg megegyeztek abban, hogy közösen nevelitek /nálad és nála is ugyanannyit lenne a gyermek/, akkor jobban járnátok. A gyereknek viszont nem túl jó ez a tingli-tangli életforma.
Attol, hogy megcsalt, nem lesz tobb eselyed.
A hûtlenség önmagában még nem ok, hogy elvegyék az anyától a gyerekeket.
A megcsalás nem jogellenes, a bíróságot egyáltalán nem érdekli.
d)A Csjt. 24. §-a szerint a házastársak hõséggel tartoznak egymásnak, és egymást támogatni kötelesek. A házastársi hõséget sértımagatartás akkor értékelhetıa gyermek elhelyezése körében, ha az a családdal szembeni felelıtlenséget, önzést, közömbösséget juttatja kifejezésre. A családi élet felelıtlen megbontása, a házastárs, a gyermek indokolatlan elhagyása kétségessé teszi, hogy ez a szülırendelkezik-e a gyermek neveléséhez szükséges személyi, erkölcsi tulajdonságokkal.
Legfelsıbb Bíróság 17. számú IRÁNYELV a gyermek elhelyezésével kapcsolatos szempontokról1
Bocsi OFF Egyre több ilyen kérdés van hogy a nõk lépnek félre, miközben itt szídják a férfiakat hogy milyen mocskok...még is csak igaz a kutatás hogy több nõ lép félre és tart szeretõt mint férfi.
elõzõ két válasz enyém, hasonló cipõben járok.
hiteleink fele is õt illeti amibõl az Õ része kb 1, 2 millió
januári keresete vállalkozóként kb 20 ezer volt tehát költségeire nem volt elég, több kifizetetlen rendõrségi bírsága van tõkeszámla felszólítása van ..most tán van egy kéthetes munkahelye
Maximum akkor van esélyed ha tudod bizonyítani hogy az édesanyja nem alkalmas a gyermek nevlésére, ezt anyagi háttér miatt, illetve pszichológiai tényekre tudod alapozni vagy pl. alkoholista pista, meg ilyenek. megcsalás miatt nem fogják elvenni tõle.
A megcsalás nem befolyásolja a gyerekelhelyezést. Mennyi idõs a gyerek? 3 éves kor alatt szint esélytelen a dolog. De ha idõsebb és te vagy jobb anyagi helyzetben, esetleg több segítõt(pl.:nagyszülõt) tudsz felmutatni vagy a pszichológus szerint hozzád kötõdik jobban a gyerek, akkor van esélyed. (legalábbis az én környezetemben ilyen helyzetben ítélték az apának a gyereket)
Csak ezen okok miatt nem.
anyagiak környezet segítõk nálad jobb lehetõségek jó ügyvéd szerencsés Bíró választás

Létezik olyan, hogy valakinek aki elvileg hónapok óta nem dohányzik, olyan szaga van a szájának mintha előtte 5 perccel szívott volna el egy cigarettát? Állítása szerint azért mert a párja ráfújta a füstöt.

Legjobb válasz: ez hülyeség,valószínûleg zugcigis lett belõle,aki nem cigizik egyáltalán nincs a szájának cigiszaga,ha meg zug cigis azzal csak saját magát csapja be

ez hülyeség, valószínûleg zugcigis lett belõle, aki nem cigizik egyáltalán nincs a szájának cigiszaga, ha meg zug cigis azzal csak saját magát csapja be
Igaza van az elsõnek. Férjem is mindig ilyenekkel akart megetetni, kollegák fújják rá, én rosszul érzem, nincs is cigi szaga. Annyira átlátszó, kinek akarnak hazudni az ilyen emberek?
nem létezik biztos titokban cigizik. de miért titkolja?

19 hetes kismama vagyok. Már két éve nem dohányzom és egy pár hete néha annyira kívánom, hogy rágyújtsak. Miért lehet ez az érzés?

Nem hiszem el,hogy épp a cigit kívánom ennyire.Persze próbálom kibírni,de bosszant,hogy miért van ez.Hogy jutott eszembe,mikor a környezetemben sem dohányoznak.Éreztetek már ilyet,tudom hülye kérdés.

Legjobb válasz: Szia.Én nem voltam soha erõs dohányos, sõt csak ilyen alkalmi, de nekem is volt hogy majd meghaltam egy szálért.Nem lehet tudni az ember szervezete mikor mire kívánkozik, pláne terhesen.De jelenleg nem lenne szívem a baba miatt rágyújtani, ááá.Õ még olyan védtelen.Te is biztos meg tudod állni.

Szia.Én nem voltam soha erõs dohányos, sõt csak ilyen alkalmi, de nekem is volt hogy majd meghaltam egy szálért.Nem lehet tudni az ember szervezete mikor mire kívánkozik, pláne terhesen.De jelenleg nem lenne szívem a baba miatt rágyújtani, ááá.Õ még olyan védtelen.Te is biztos meg tudod állni.
Szia! Én is 1 évvel a teherbeesés elõtt, viszonylag könnyen leszoktam a cigirõl. Már el is felejtettem, szinte soha nem kívántam, de érdekes, hogy most 17 hetes terhesen már nekem is 1-2 alkalommal átfutott az agyamon, hogy de jól esne most rágyújtani...persze meg bírom állni, de mindenképpen érdekes.
A kérdező hozzászólása: Hú, már azt hittem megõrültem, de látom nem csak én vagyok így.Akkor Nektek is kitartást!:-))
Dettó! Terhesség alatt én is nagyon kívántam nem tudom miért elõtte 1, 5 szoktam le de akkor se szívtam 4 többet 1 nap, most hogy szoptatok még jobban kívánom de azért a baba miatt kitartok és nem gyujtok rá! Kitartás neked is! boldog babavárást!

6 éve dohányzom, fogamzásgátlót is szedek. Félek, ha a párommal babát szeretnénk, emiatt nem jönne össze! Persze ha eljön az idő, mindkettőt mellőzöm. Jogos lehet a félelmem?

Legjobb válasz: szia. A dohányzás nem kizáró oka a teherbeesésnek de mondjuk okozhat meddõséget és növeli a vetélés kockázatát és a születendõ gyermekednél az asztma kialakulásának a veszélyét , a fogamzásgátlót meg mindenképp hagyd abba mert azzal teherbe esni elég nehéz de ha mégis sikerül bajt is csinálhat. A félelmed azon esetben lehet jogos ha a dohányzást nem tudod letenni ha megtudnád hogy babód lesz , és feljebb leírtak alapján. De kívánom hogy minél elõbb sikerüljön. Párod is dohányzik?

szia. A dohányzás nem kizáró oka a teherbeesésnek de mondjuk okozhat meddõséget és növeli a vetélés kockázatát és a születendõ gyermekednél az asztma kialakulásának a veszélyét , a fogamzásgátlót meg mindenképp hagyd abba mert azzal teherbe esni elég nehéz de ha mégis sikerül bajt is csinálhat. A félelmed azon esetben lehet jogos ha a dohányzást nem tudod letenni ha megtudnád hogy babód lesz , és feljebb leírtak alapján. De kívánom hogy minél elõbb sikerüljön. Párod is dohányzik?
Párom is és én is évek óta dohányzunk és mindkettõ terhességem elsõre összejött! Persze ha összejön a dohányzást abba kell hagyni, vagy még mielõtt nekiálltok a babagyártásnak:) De attól hogy dohányzol/dohányoztál, a baba megfogan:)
Szia! Én már 10 éve dohányoztam, a párom ugyszintén, mégis elsõre összejött a baba.
Mielõtt terhes lettem, már 14 éve dohányoztam kisebb nagyobb szünetekkel, és már 7 éve fogamzásgátlót is szedtem folyamatosan, szünet nélkül. Párom is fõiskolás kora óta dohányzik. A baba 3-4 hónapon belül, mindenféle rásegítés, odafigyelés, "görcsölés" nélkül összejött.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg még nem tervezünk babát, de féltem ha eljön az idõ, baj lesz.A párom is dohányzik legalább 8 éve.Mondjuk alkoholt nagyon ritkán iszik.:-)Köszönöm a válaszaitokat, kicsit megnyugtattatok!Mondjuk úgy vélem hogy a dohányzás amúgy is káros, úgyhogy minden erõmmel azon vagyok hogy abba hagyjam/hagyjuk!Tartok attól is - hogy ugye minden embernek más a szervezete - nehogy örökletes legyen.Nõvéremnek elég nehezen jött össze a baba.Bár, mondjuk összejött...Hmmm

Meg lehet szokni azt hogy az embernek a párja dohányzik, még Õ nem?

Vagy a cigaretta szagát a ruháján, b?rén, haján, mindigis fogja érezni az ember, ha Õ nem dohányzik egyáltalán?

Legjobb válasz: Az en barátom elfogadta hogy dohányzom, õ pedig nem. Viszont nekem fontos annyira a szerelmem, hogy érte letettem a cigit. (õ nem kérte).

nem és nem is akarom nem jövök össze olyannal, aki dohányzik nem bírom a szagát elviselem, ha a környezetemben ismerõseim dohányoznak, de a párválasztás döntés kérdése, és akkor már nem választok olyat, aki dohányzik
Ha valakit annyira zavar a dohányzás, az sosem fogja megszokni, hogy dohányos a párja. Ez nem igaz, hogy "ha szereted, nem olyan fontos". Dehogynem! Onnantól, hogy a mindennapokban is együtt kell élni, egyre jobban fog zavarni. Én például nem választok dohányos párt, és probléma megoldva. Sõt, randira sem megyek olyannal, akirõl tudom, hogy dohányzik. Engem annyira zavar, hogy a szagát sem tudom elviselni, fél méteres távolságból sem.
Soha nem dohányoztam és nem is bírom elviselni a dohányszagot, ezért a páromnál sem viselném el. Nálam ez egy nagyon fontos szempont, még ha nem is mellettem dohányozna, akkor is bõven elég lenne, ha a ruháján érezném, undorodom a dohányszagtól. 31/N
Én nem szeretnék ilyen párt magamnak, nem akarom megszokni.
Az en barátom elfogadta hogy dohányzom, õ pedig nem. Viszont nekem fontos annyira a szerelmem, hogy érte letettem a cigit. (õ nem kérte).
Biztos van aki ezt meg tudja szokni, én viszont biztosan nem! Utálom a cigarettát, és ha egy lányon érzõdik a cigiszag (száján, haján, ruháján), akkor az nekem felejtõs...
Ha szeretek valakit, akkor a legkevésbé fontos dolog szerintem, hogy cigizik-e a párod vagy sem. Én nem cigizek, a családomban senki sem szokott, viszont a baráti körömben jópáran teszik ezt, és a pasim is dohányzó. Engem a szag maga sose zavart, idõnként a saját egészsége érdekében szoktam neki mondani, hogy jobban járna ha lassan, fokozatosan leszokna róla. Annyi viszont hozzá tartozik a dologhoz, hogy a barátom maga sem szereti, ha nagyon érzõdik rajta a cigi. Egyébként is ritkán szokott, lakásban, kocsiban pedig egyáltalán nem. Szóval szerintem simán meg lehet szokni ezt a dolgot. 18/L
Én szenvedélyes dohányos vagyok, férjem sose gyújtott rá életében. Nyolc éve vagyunk együtt, még sose mondta, hogy zavarná. Csak amíg terhes voltam és szoptattam, addig nem szívtam, utána visszaszoktam. Nem vagyok büdös, mosok fogat, rágózom, satöbbi.
Meg lehet szokni, a párom soha nem dohányzott, én igen. Ezen kívül rengeteg dolog van, ami konfliktusra ad okot. Ezek egyébként sem most, hanem a mindennapokban derülnek ki.
El lehet viselni. Egy idõ után már nem annyira zavaró.

Ha a párom este felhív egy csajt, aki a munkatársunk, valamint szünetbe nem jött oda hozzám, hanem a csajjal kiment a dohányzóba, és ugyanazt a dal címet írta ki msn en, mint ami a lánynál is ki van írva neten, akkor lehet okom a féltékenységre?

igaz amióta új msn címe van a páromnak, azóta nincs fenn a csaj nála msn en, a párom meg iwiw r?l törölte magát,

Legjobb válasz: Naívnak se szeretnék tûnni, de azlért hisztizni sem. Túl bújós vagyok hozzá képest, és érzelmes tipus, nagyon érzékeny vagyok és féltékeny. Nagyon fontos õ nekem. Egyszer meséltem volt páromról, és véletlenül a pasimnak neveztem az ex helyett, és akkor tök féltékeny lett, meg mikor éjszaka bombariadókor fáztam meló elõtt, és egész éjjel nem jutott eszébe megmelegíteni, akkor direkt flegmáztam vele, és mondtam, hogy bár az Árpi itt lenne, õ legalább megmelegítene, mert egy nagy maci. utólag elmondtam páromnak mi volt a bajom, és õ is mondta, hogy tök ideges lett, mikor az Árpis beszólásom volt, de akkor mégsem láttam rajta, hogy féltékeny vagy ideges lenne, direkt akartam h féltékeny legyen, mert ha nem az, akkor nem is szeret igazán.

A kérdező hozzászólása: Naívnak se szeretnék tûnni, de azlért hisztizni sem. Túl bújós vagyok hozzá képest, és érzelmes tipus, nagyon érzékeny vagyok és féltékeny. Nagyon fontos õ nekem. Egyszer meséltem volt páromról, és véletlenül a pasimnak neveztem az ex helyett, és akkor tök féltékeny lett, meg mikor éjszaka bombariadókor fáztam meló elõtt, és egész éjjel nem jutott eszébe megmelegíteni, akkor direkt flegmáztam vele, és mondtam, hogy bár az Árpi itt lenne, õ legalább megmelegítene, mert egy nagy maci. utólag elmondtam páromnak mi volt a bajom, és õ is mondta, hogy tök ideges lett, mikor az Árpis beszólásom volt, de akkor mégsem láttam rajta, hogy féltékeny vagy ideges lenne, direkt akartam h féltékeny legyen, mert ha nem az, akkor nem is szeret igazán.
Te sem vagy normális, meg õ sem az. Megérdemlitek egymást. A féltékenység az egyik legundorítóbb dolog, amit a másikkal szemben tehetsz, ugyanis eleve feltételezed róla, hogy becstelen.
Sztem lehetsz egy kicsit féltékeny, de sztem nem mondaná el ezeket a dolgokat a párod, ha jelentene neki vmit is.Én is elszoktam mondani a barátomnak az ilyen dolgokat, mert számomra ezek jelentéktelenek, mert nekem õ kell és õ a fontos.Ha nem így lenne titokban tartanám.Elhiszem, hogy nem akarsz többet csalódni, és emiatt vagy óvatos, de ha mindig ezen agyalsz, akkor sosem tudod élvezni a Vele töltött idõt és a szerelmeteket. Ha meg megakarna csalni akkor meg úgyis, megteszi ha akarod, ha nem, sajnos nem tudod megakadályozni.... Ha õ nem jön oda hozzád, akkor meg menj Te oda hozzá:) Mutasd neki, hogy szereted, hagy érezze:) Sok sikert a továbbiakban! ÜDV!
A kérdező hozzászólása: valami kockas people msn vagy mi
ha 1 ember ilyet csinal, akkor ott már hûlik a dolog.. tapasztalat.. :S
MENNYI sunyi ember.. minek nektek ilyen program-.-
kép program ??? kémprogram?
Milyen program ez ami msn hez van? Ilyen kell nekem is:D
A kérdező hozzászólása: igazad van, lehet nálam van a hiba, talán azért vagyok bizalmatlan, mert régen mindent elhittem, és visszaéltek vele, olyan hitelesnek õszintének tûnt minden, és kiderült mégsem az. :( Nem szeretnék csalódni! Félek az végleg tönkretenne, és valami kiégne belõlem, a helyén meg egy ûr maradna. De másokkal megbeszélem a dolgot, hogy lenyugodjak, viszont vele nem fogok veszekedni, mert ha szeret, úgyis velem marad, ha nem akkor elõbb utóbb szakít és nem fogok tudni ellene mit tenni. Akkor ha olyan ember, jobb is hak iderül inkább, vannak még pasik a világon, de remélem h tényleg nincs semmi baj. Vajon elõzõ nõivel is ilyen lehetett, és kiváncsi lennék rá, amit érez irántam az csak szeretet, vagy szerelem. Nem akarok a nyakán lógni, sose keresem õt, mindig õ hív. De ha keres, akkor van úgy, h nem veszem fel és visszahívom nehogy fogyjon a pénze. Túl jó sem szeretnék lenni, hogy kihasználjon, hogy bebiztositva érezze magát, de azért bunkózni sem akarok vele. Jaj mennyit írtam és köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: kedvesem letöltött egy kép programot, ahol msn en látja mások jelszavát, mások nevében tud irogatni (azaz szart kavarni) meg ismerõsei partnerlistáját is látja. Miélrt töltötte le ha nem azélrt, hogy ellenõrizgessen? Más tippem nincs. Bocsi h ennyit írtam, és biztos sokan gondolják hogy jaj de paranoiás idegesítõ nõszemély vagyok, de azért a lényegre lennék kiváncsi, ti ezek alapján hogy látjátok? Bár vannak ismerõseim, akik a csajjal egy soron dolgoznak, és én is egy mûszakba vagyok velük, szal le tudom õket informálni :)
Szerintem bolhából csinálsz elefántot, hacsak nem mindkettenn olyan hülyék, hogy felrúgják a családot. A pultos csaj meg szimplán érdeklõdött. Ha ennyire bízol meg a párodban, nemtom, meddig húzzátok...
A kérdező hozzászólása: nem feltételezem róla, csak sok emberben megbíztam már, akirõl egyértelmûnek tûnt, hogy rendes, és mégsem volt az :( ráadásul ahozk épest h addig mindent megbeszéltünk exemmel, mégis elhallgatott fontos dolgokat. Vagy nem tudta mit akar. Én régen naiv voltam, mnidenki mondta ne legyek naiv, most nem vagyok az, most inkább parázós vagyok. De magamba folytom, mer nem akarom idegesíteni. Nincsenek egyértelmû jelek, csak azér felmerülnek bennem a dolgok, mikor felhív valakit, de kimegy a szobából, és közben felerõsíti a tévét h azt nézzem hallgassam. Mikor máskor meg tud elõttem telefonálni. Vagy ha hívják, és nem mondja meg ki az, igaz nem kérdezem, és akkor kikapcoslja inkább telefont, szal lehet azér is nehogy lebukjon stb. Ha meg megcsalna valakivel, lehet olyas valaki lenne, aki be van avatva mindenbe, és nem kell titkolnia engem. Azóta persze már megbízom páromba, nem is ellenõrizgetem. Tudom hogy nem csal meg. Csak azért vagyok szomorú, mert én három mûszakos lettem, õ maradt négybe, ritkábban találkozunk, de hála az égnek ez csak rövid ideig lesz így. Most aggódom, mer baj van az egészségével, nekem csak az a fontos hogy szeressen és jól legyen.

1 éve probálkozunk de nem jön össze a baba, én már voltam kivizsgáláson hsgn is mert 13évesen volt egy perforált vakbél mütétem, velem minden rendben. A párom viszont dohányzik és napi rendszerességel füves cigit is sziv ez lehet a gond?

Legjobb válasz: A füves cigi lehet gond esetleg, ha a párod tényleg mindennap beszív, mert akkor lassulnak a spermái és akkor már nem tud bejutni a petéhez. Kérd meg arra az idõre amikor pont termékeny vagy,hogy elõtte 2-3napig ne szívjon, és úgy próbáljátok meg ;)

A füves cigi lehet gond esetleg, ha a párod tényleg mindennap beszív, mert akkor lassulnak a spermái és akkor már nem tud bejutni a petéhez. Kérd meg arra az idõre amikor pont termékeny vagy, hogy elõtte 2-3napig ne szívjon, és úgy próbáljátok meg ;)
Én nekem is van ilyen ismerösõm, de a füvescigi nem befolyásolta a megtermékenyülést. Teherbe esett a párja és már meg is szülte az egészséges kisfiúkat. Ne aggódj. Esetleg spermavizsgálatra elküldheted.
Van akinek több, mint 1 év után sikerül.Ez még nem tragédia.Ettõl még lehettek egészségesek!
Jaja! A füves cigi nem jó a spermáknak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!