Találatok a következő kifejezésre: Párom nem el az orgazmusig, (18 db)

Hogyan győzzem meg a párom, hogy attól még nagyon is élvezem a szexet, hogy nem mindig jutok el az orgazmusig?

Már az elejétől fogva látom rajta, hogy nagyon zavarja, és elszomorítja, ha nem megyek el szex közben. Többször mondja, hogy neki csak akkor jó, ha nekem is jó. De szerinte csak akkor tökéletes a szex, ha mindketten elélvezünk. Ezért - bár tudom, hogy nem ez lenne a megoldás, de - többször azt hazudom, hogy elmentem. Az együttlétet viszont mindig nagyon élvezem. Csak mikor már látom, hogy nem sok kell neki, nem akarom visszafogni, mert nem vagyok benne biztos, hogy sikerülne elmennem, ha tovább csináljuk. Tudom, hogy egy kapcsolatban nincs helye hazugságoknak, ezért kéne ezt valahogy megértetni vele. Nem akarom, hogy olyankor csalódott legyen, és úgy érezze, nem jól csinálta. Vajon hogy lehetne a tudtára adni ezt? Vagy ti hogy hoznátok egyáltalán fel neki ezt a dolgot? 19/L

Legjobb válasz: Értelmes ember tisztában vele, hogy nem mindig ugyan olyan a szex és sok külsõ, lelki tényezõ is befolyásolja és attól, hogy nincs valakinek orgazmusa még élvezheti. Ehhez kell egy bizonyos fokú érettség és kész. Egyébként férfiként is voltam sokszor úgy, hogy nekem nem volt orgazmusom, pedig élveztem a szexet és az aktuális párom akár többször is elment közben. Ez egy ilyen dolog, oda-vissza elõfordul. "akkor is azt szoktam mondani a kedvéért" Ezzel viszont mindent el tudsz [email protected] Mi a francnak hazudni? hogy a férfiúi hiúságát legyezgesd? Ha nem érti meg, hogy ilyen van és ebbõl nem kell gondot csinálni, akkor primitív, viszont ha kiderül, hogy hazudtál neki és becsaptad ebben a dologban, arra simán rámehet egy kapcsolat.

Értelmes ember tisztában vele, hogy nem mindig ugyan olyan a szex és sok külsõ, lelki tényezõ is befolyásolja és attól, hogy nincs valakinek orgazmusa még élvezheti. Ehhez kell egy bizonyos fokú érettség és kész. Egyébként férfiként is voltam sokszor úgy, hogy nekem nem volt orgazmusom, pedig élveztem a szexet és az aktuális párom akár többször is elment közben. Ez egy ilyen dolog, oda-vissza elõfordul. "akkor is azt szoktam mondani a kedvéért" Ezzel viszont mindent el tudsz [email protected] Mi a francnak hazudni? hogy a férfiúi hiúságát legyezgesd? Ha nem érti meg, hogy ilyen van és ebbõl nem kell gondot csinálni, akkor primitív, viszont ha kiderül, hogy hazudtál neki és becsaptad ebben a dologban, arra simán rámehet egy kapcsolat.
Kétféle megközelítés van, ami használhat: 1. Elmagyarázod neki részletesen, hogy neked miért jó orgazmus nélkül is (ezt a végtelenségig lehet ragozni... pl érzed, hogy ilyenkor egyek vagytok, ez az összetartozás érzés téged teljesen kielégít már alapból lelkileg, és olyan boldogságot érzel, amit máskor soha, és emellé persze testileg is jó nagyon, és persze miután vége még befejezheti neki kézzel/szájjal... és máris elmész, mondd el neki, hogy ennek is ugyanolyan értéke van) 2. elmondod neki, hogy ez téged stresszel, hogy mindig elvárja ezt tõled, emiatt már olyan gondolatod is volt, hogy inkább úgy teszel, mintha... ez szerintem kellõen "elrettenti" attól, hogy ne szomorkodjon meg hasonlók.
Nekem meg még sose volt orgazmusom...
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem az, legtöbbször tényleg elmegyek, de ha nem, akkor is azt szoktam mondani a kedvéért
Az enyém megkérdezte, mit csináljon másképp, mert én szinte sosem megyek el. De mondtam neki, hogy én így is igazán élvezem, nem kell semmit tenni, én így is tökéletesen jól érzem magam. Ha õ elment, és nem akarja folytatni, mond neki, hogy ez isteni vol, ha meg megkérdi, hogy akkor most te elmentél-e, mond, hogy nem, de nem is az a lényeg, hanem, hogy élvezted.
#4: Ez hogy jön a kérdéshez? Vagy segítséget remélsz itt? Végül is miért ne ... Írj privit! ;-)

Párommal nagyon boldog vagyok és semmi gondom nincs. Rettentően élveem a szexet. De nem jutok el az orgazmushoz:S miért?

Több mint egy év élünk nem életet és már összeszokott páros vagyunk... de arra lenék kiváncsi, h lehetséges az h ha már tényleg nem aggódom azon h legyen, meg h teherbeesek.. akkor lehet-e az h nem tudom elérni a hüvelyi orgazmust.? h én abba kevés számú csoportba tartozom, akik nem tudják ezt megélni.... Mert amúgy mikor masztizok.. akkor a csiklómmal átéem az orgazmust. Mi tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld ki azt, hogy szex közben az egyik kezeddel a csiklódat izgatod, mint amikor masztizol! :-) (én is így szoktam) A pasikat általában ez izgatja, és örül majd neki, hogy van orgazmusod! Próbáljátok ki késõbb a kombinált orgazmust is, amikor a pasid csak kb. 5 cm-re hatol be a hüvelyedbe (G-pont) és te ugyanúgy izgatod a csiklódat! Nagyon hatásos!:-)

Próbáld ki azt, hogy szex közben az egyik kezeddel a csiklódat izgatod, mint amikor masztizol! :-) (én is így szoktam) A pasikat általában ez izgatja, és örül majd neki, hogy van orgazmusod! Próbáljátok ki késõbb a kombinált orgazmust is, amikor a pasid csak kb. 5 cm-re hatol be a hüvelyedbe (G-pont) és te ugyanúgy izgatod a csiklódat! Nagyon hatásos!:-)
én is próbálkoztam már mindennel, de semmi nem vállt be:( Mi 8 éve vagyunk együtt, és a "folyadék" távozik, csak nem érzek közben semmi különöset. Pisilõ érzés, de semmi egyéb. Én is kíváncsi vagyok praktikákra :)
Vagy kérd meg õt hogy közben maszírozza a csiklódat.az is nagyon izgalmas tud lenni.legalábbis én szeretem miközben bennem van, és maszirozza...

Párom nem jut el az orgazmusig, mit tehetnék?

Nem jut el az orgazmusig. . . . A párommal boldog párkapcsolatban élünk, és kísérletezünk a petting terén. Az a problámám hogy a barátom nem jut el az orgazmusig. Minden rendben van mondja hogy élvezi meg minden rendben megy de másfél-két órás petting során sem jut el a csúcsra. Nem vagyok önz?, odafigyelek rá. Minden félét kipróbáltunk csak AZ nem akar jönni. . Mindkett?nknek ez az els? komoly kapcsolata. Lehet h ez a gond? Teljesen egészséges is. . ezért olyan felfoghatatlan. . . Vagy én csinálok valamit rosszul? Kérek mindenkit. . . aki tud segítsen!

Legjobb válasz: Szia, nem lehet, hogy a párod nem pettingelni hanem sex-elni akar?? éz én párom is inkább a sex során megy el, de amikor pettingelünk azt is élvezi, csak nem lessz semmi a végén...

Szia, nem lehet, hogy a párod nem pettingelni hanem sex-elni akar?? éz én párom is inkább a sex során megy el, de amikor pettingelünk azt is élvezi, csak nem lessz semmi a végén...
ha amikor szexeltek akkor se megy el akkor probáld meg orálisan kielégiteni
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget már megoldódott. Csak ideges és görcsös volt az idõ miatt. Félt hogy esetleg meglepnek minket, bár fölöslegesen aggódott. :) ) Mindenkinek köszi:D

Ha a párom nem jutott el az orgazmus szintjére nem jöttek ki a spermái sem, ugye?

Legjobb válasz: IGen,elõváladéktól is teherbe eshetsz.Szóval...

IGen, elõváladéktól is teherbe eshetsz.Szóval...
A kérdező hozzászólása: de az se volt +óvszert használtunk
Sperma lehetett az elõváladékban, de ha volt rajta gumi is akkor miért izgulsz!?
Azért felmerül bennem, hogy aki ilyen kérdést kiír, rendeltetésszerûen tudja-e használni az óvszert.
inkább ne dugjatok, akkor tuti nem leszel tehres

A párom elég messze lakik tőlem, ezért amikor együtt vagyunk, általában szexelünk is. Eddig akár hányszor próbálkoztunk, nem jutottam el az orgazmusig. Miért van ez?

Legjobb válasz: lehet, hogy túl görcsösen akarjátok az egészet. lazuljatok el, sikerül ahogy sikerül a dolog. csak élvezzétek ki egymást.

lehet, hogy túl görcsösen akarjátok az egészet. lazuljatok el, sikerül ahogy sikerül a dolog. csak élvezzétek ki egymást.
Cseréld le a párodat!
A kérdező hozzászólása: jézusom, dehogy cserélem! szeretem!
Szerintem ennél több információ kéne, hogy egyáltalán megközelítsük a válaszadás lehetõségét. Egyrészt persze lehet veled a gond, lehet, hogy nem tudsz ellazulni, lehet, hogy fogalmad sincs hogyan lehet orgazmusod stb. De mégis mit csináltok szex közben? Mennyi és milyen elõjáték? Neked mi a jó? Hogyan megy a közösülés? A pasid mennyi ideig bírja? Figyel rád egyáltalán? Tudja mi a jó neked (nyilván nem ha nincs orgazmusod, de hátha te mást mondasz) Nagyon sok nõnek van gondja az orgazmusával, szóval ennél bonyolultabb a kérdés. Nekem is volt olyan barátnõm aki nagyon nehezen tudott elmenni. Lehet, hogy miattam, nem tudom, de vettünk krémeket, meg 1-2 rezgõ játékot és kézzel/szájjal/vibrivel rásegítettem. Úgy már minden rendben volt.
Szereted ha nem tud eljuttatni az orgazmusig?Leszel a barátnõm?:)
A kérdező hozzászólása: Kösz kihagyom...
A kérdező hozzászólása: de ezért nem én vagyok a rossz ugye? :D
más pontokat izgat a nemi szervével mint a kezével.. több fajta orgazmus létezik! olvass utána...
Ringasd el magad. Nem vagy rossz, de nem is benne van a hiba...

Mért van az, hogy sok nő nem tapasztalja meg párjával az orgazmust, csak önkielégítéssel? Mért van az, hogy nekem magamnak sem sikerül az orgazmust elérnem? ( még nem is volt soha, el vagyok keseredve.28 éves vagyok)

Hiába simogatom magam, akkor sem megy elérni. Érzek kellemeset, de az sajnos még nem az orgazmus, és hiába csinálom tovább, akkor sem megy.

Legjobb válasz: Nekem amikor nem ment az orgazmus akkor a vizsugarat csinaltam, az total bevalt nalam, csak neh raszokj..lehet h volt orgazmusod, csak nem tudod h milyen es azert gondolod h nem volt..sok sikert!!

Nekem amikor nem ment az orgazmus akkor a vizsugarat csinaltam, az total bevalt nalam, csak neh raszokj..lehet h volt orgazmusod, csak nem tudod h milyen es azert gondolod h nem volt..sok sikert!!
szia én is ajánlanám a vízsugarat igaz azt is kikell tapasztalni én évek óta ûzöm és még mindíg tudok magamnak újat mutatni nem hiába mondják h megkell ismernünk a saját testünket. amúgy nekem sem volt még soha hüvelyi orgazmusom sõt ha magamat simogattam akkor sem értem el semmit csak annnyit h utánna jót szenvedtem. van vibrátorom is amin van csikló vibrátor is és azzal is sikerült egymás után többször is. elsõre nagyon sokáig tartott hisz a testemnek ez egy új dolog volt de gyakorlat teszi a mestert. egy 24éves házas nõ.
Lehet kapni "csikló érzékenységet növelõ krémet" sexshopokban...nem tudom mennyire nyerõ, nem próbáltam még, csak tudom, hogy van ilyen..nekem a saját tapasztalatom annyi, hogy férfival könnyebb (legalábbis nekem sex közben mindig megy, magamnak meg még soha nem tudtam) és igen, a csiklóval érdemes kezdeni (bár nekem vmi csoda folytán elõbb volt hüvelyi) de az tuti, hogyha sikerül, akkor rá fogsz érezni és egyértelmû lesz, hogy az AZ! HAjrá
Szia! Vegyél egy vibrátort, és azzal próbálkozz. Nem kell a legdrágább, már 1-2ezer forintért is lehet kapni olyat, ami kellemesen vibrál. És nem biztos, hogy elsõnek a hüvelyi orgazmus az, amit el kell érj, próbálkozz a klitorisszal, ott nem kell keresgélni a biztos pontot, míg a hüvelyben Te önmagadnak talán nehezebben találod meg. Ha van még kérdésed, szívesen segítek!
40 éves vagyok, tizen-huszonévesen még próbálkoztam "magammal", de sosem sikerült. Az is csoda, hogy késõbb a partnereimmel legalább néha-néha összejött, de az sem volt tökéletes.
Ha ez vigasztal: azért, mert a nõknél ez egyáltalán nem jön magától: meg kell tanulni. Az állatvilágban pedig alig-alig létezik egyáltalán ilyen. Én is a zuhanyt ajánlom, vagy a párnát - esetleg egy orvost.
Sajnos nekem sem megy, úgyhogy nem te vagy az egyetlen ezzel a problémával. Én már nem is próbálkozom, feladtam (nem vagyok már fiatal). A párommal nagy ritkán sikerül, de kizárólag úgy, ha én vagyok felül.
A kérdező hozzászólása: Mennyire nem vagy fiatal? Mennyi idõs vagy?-2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Van vibrim, kipróbáltuk, a vibrációs gyûrût is, még semmi. Csiklóm vhogy nem "reagál", hiába írják, hogy az a legérzékenyebb "részünk".
Na akk lássuk ki nem tudja mi az a G-pont ? azt ajánlom, izgasd és meglátod az eredményét...
Nekem a hason fekve valamit a lábam közé szorítva és hosszasan nyomkodva, kicsit tornázva rajta szokott csak orgazmusom lenni önkielégítéssel.Illetve a párommal is ez a póz a leghatásosabb. Van vibrim is, kaptam páromtól, örültem neki, de marhára idegesít a remegése és a nevetés tör rám tõle:) )) Rengeteg dolog van amúgy róla a neten, ahogy g-pontról is.Szerintem ne add fel és próbálkozz.Ahogy 40 évesen is szerintem nyugodtan. Amit úgy érzel, hogy jól esik, akár hideg vagy meleg tárgyakkal, tollal simogatva ott lent....nyomkodva, csikizve, nyalogatva, amire egy alkalmas párt csak rá lehet venni.Gondolom az a baj, hogy már elõre félsz, hogy nem tudsz elmenni és ezért, nem is megy.Próbáld elengedni magad vagy válts partnert, akire rögtön gerjedsz és már ha hozzád ér majdnem elmész:) Vagy aki kipróvál bármit érte

En egy 17 eves lany vagyok, 10 honapja elek sexualis eletet, de sajnos meg nem sikerult hogy orgazmusom legyen. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Es ez az egesz a kapcsolatun romlasahoz vezetett. Vajon mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig.. tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni.. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod

azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig.. tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni.. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod
én a barátnõmet már sokszor eljuttatam, most nem nagyképû szeretem volna lenni de igaz, ha akkarod hogy orgazmusod legyen lazisd el magad
eloszor is sajnalom anyudat hogy le maradt az orgazmus oromeirol.szerintem meg a te problemad genetikai alapu is lehet annyibol hogy kicsit nehezebb elocsalogatni belolled az orgazmust.masik pedig az hogy nem lazulsz el kello keppen.de hogy a pasid a legnagyobb hibas az is 100as en 31 vagyok az elet minden fele novel megaldott eddig.De mindeniknek volt orgazmusa.pedig az eggyik 28 eves volt mar es azt mondta hogy velem volt eloszor.
nagyobb a csiklód?...:D szerintem nekünk találkoznunk kéne...kezdesz nagyon érdekelni...és mint már mondtam is, ha igazán akarsz orgazmust akkorprivát...:D legalább küldj nekem fb elérhetõséget..és, ha másnem is lesz..legalább beszélgetünk..
A kérdező hozzászólása: magamnak sem sikerul :| amugy lehet azert mert kicsit stresses eletet elek :| es az is igaz h neha gorcsolok mivel kicsit nagyobb a csiklom mint 1 atlagos 17 eves lanynak :|
kérdezõ! ez egy olyan dolog mindha azt mondanád, hogy sok autót vezetett és mindegyikkel tudott menni de a te autódat nem tudja vezetni...aki képes valamire az mindenkinél képes aki meg béna az meg csak dicsekszik, hogy õ képes rá...ennyit a pasidrol...ha érdekel igazán az orgazmus akkor priváton várom a leveled..
magadnak sem tudsz örömet okozni, vagy csak a párod nem?
Görcsölsz! Rágörcsölsz az orgazmusra, hogy na majd most és végül besül az egész. Vagy a barátod béna. Esetleg még nem készültél fel lelkileg a szexra.
A kérdező hozzászólása: ammm beszelgettem errol tesommal es anyukammal is :) tesom azt valaszolta neki sikerult meg csak 1x es akkor is pettingel ... anyukam azt mondta hogy neki soha nem is volt
ha sok nõvel voltés mindegyiket el juttatta a csúcsra akkor vajon mijért nem tud téged?...talán azrt mert nem volt sok nõvel és csak bemesélte neked, hogy õ volt a casanova....ennyi idõ alatt egy szûz fiu is el tudna téged juttatni a csúcsra nemhogy egy tapasztalt...hidd el, hogy a pasid nagyon béna és ne védd mert ami igaz az ellen nem tehetsz semmit!
akkor egy kihívás vagy neki :D amúgy vagy azért nem mennek el a csajok mert képtelenek rá... vagy azért mert nem tudják magukat kellõképp elengedni. ezek után meg frusztrált leszel szex alatt is, hogy ááá már megint nem sikerül, meg ilyen gondolatok keringenek a fejedben. sajnos ismerõs. de a tanácsom hogy elõbb egyedül érd el magadnak. nézz filmet, vegyél vibrátort, "gyõzd le magad" egy egyedül töltött órában. hosszú idõ lesz, de belejössz! :) ja és ne add fel. 22/L
A kérdező hozzászólása: kosz a felajanlast..a baratom is sok novel volt eddig es mindet sikerult el juttatnia a csucsra...csak engem nem. :)
ha igazán szeretnél orgazmust én szívesen segítek.... még nem volt olyan nõ akit ne tudtam volna a csúcsra juttatni...
A kérdező hozzászólása: mar meg probaltunk par dolgot pl. felnott film, kulonbozo pozok, masszazs ... es semmi nem segitett meg.
Mind a ketten zsenik vagytok úgy látom... Menj és mondd meg a barátodnak, hogy olvasson utána a nõi orgazmusnak! Aztán meg ülj le mellé te is... :D A nõknél ez másképp van, nehezebb, mint a férfiaknál, és ha ezért elhagy téged, akkor mehet is amerre lát! Befolyásoló tényezõ lehet a stressz, a túl sok gond. Szerintem arról van szó, hogy nem tudsz mellette kellõképp felszabadulni, de azért ajánlanám a dokit is!
Na és hogy maszturbálsz? Ér valamit?(Bocs az indiszkrét kérdésért, de ha te sem tudod, mi jó neked, neki honnan kéne?)

Miért nem hiszi el a párom, hogy nem csinál semmit rosszul, csak már több idő kell az orgazmushoz, mint korábban? Van valaki hasonló helyzetben?

Régebben kevés id? is elég volt, hogy felizguljak,kielégüljek,évek alatt ez megváltozott.

Legjobb válasz: igen, nálunk is ez van. Pár perc aktust? Kicsit kitolhatná õ is....

igen, nálunk is ez van. Pár perc aktust? Kicsit kitolhatná õ is....
Nálunk is hasonló. Amikor megismerkedtünk, a feleségem 4-5 perc alatt eljutott a csúcsra (akárcsak egy férfi). Ma már hosszabb idõre van szüksége, akár 20-30 percre... Ennek több oka is lehet, szülés, életkor, meg talán már a kapcsolat sem jelent újdonságot. Viszont mindig találunk ki új dolgokat, változnak a kedvenc pózok, szokások... Én utálom ha nem jut a csúcsra, és ha érzem, hogy hiába erõlködöm, inkább én is kihagyom és tartalékolom magamat másnapra... Igaz, én gyakorlatilag korlátlan ideig bírom, 1.5-2 óra is belefér, és ezt legtöbbször ki is használjuk. Szóval, nincs veled semmi gond, a párodnak magán kellene dolgoznia, mert a néhány perc aktus az azért egy tapasztalt férfi esetében gáz... Próbáljátok meg elnyújtani, mondjuk úgy, hogy nem izegsz-mozogsz, vagy ha nagyon nem bírja, egy kis szünet stb. stb. 38F
azé az a "néhány perc aktus" durva....vmit igazán tehetne az ügy érdekébe.
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy a néhány perccel nincs gondom. Ezen nem tud változtatni, illetve volt dokinál, írtak neki tablettát, de arra meg én mondom, hogy ne szedje, mert fáj tõle a feje, meg amúgy sem tudok akkor ellazulni, ha azt figyelem, nehogy rosszul legyen tõle. Nem mindig sikerül kielégítenie, de ez sem baj, csak az, hogy nem érti meg, hogy változtam, öregszem vagy mi. Õt is zavarja, hogy néha nem tud kielégíteni, de akkor azzal jön, hogy õ is öregedett, de nem változott. Erre mondom neki, hogy csak nehogy õ is változzon, mert még rosszabb is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nem értem a párod, oké ha néhány percig bírja ELSÕRE, de utána mért kéne abbahagyni? Mire másodjára elélvez legalább 20 perc, az idõ tájt neked is lenne lehetõséged!
Például mert a legtöbb férfi nem képes többszöri orgazmusra?! Én pl. ha nem is fordulok a falnak, de bõven elég egy orgazmus is egy estére.
A kérdező hozzászólása: Így van, ahogy utolsó írja. A páromnak is elég egy, lehet már nem is lenne képes többre, csak gyógyszerrel, de arról már megírtam a véleményem. Meg azt is már írtam nem egyszer, hogy nem kell nekem több néhány perc aktusnál, ha kellõképpen felizgultam. Ha rövidebb az elõjáték, akkor meg nem lesz orgazmusom. Szóval nem mindig sikerül, mert õ már szinte az elején aktusra kész, és mire én felizgulok, õ arra néha lelankad.

Létezik az, hogyha valaki párnával maszturbál, soha nem éri el a párjával az orgazmust? Vagy ez csak gyakorlás kérdése?

Olvastam itt valami TMS-r?l...

Legjobb válasz: mi az a TMS??, de sztem ez hülyeség h aki párnával csinálja az a párjával sose bír elmenni. A pasinak kell mondani h hol izgassa a nõt h jó legyen

mi az a TMS??, de sztem ez hülyeség h aki párnával csinálja az a párjával sose bír elmenni. A pasinak kell mondani h hol izgassa a nõt h jó legyen
A csikló orgazmust biztosan elérik azok akik a párnát használják segédeszközként.Hisz, akkor mért csinálnák ha nem érnek el orgazmust?!;)
A kérdező hozzászólása: Állítólag a TMS egy betegség, aminek a lényege, hogy az egyén hozzászokik a párnához, így nem tud a párja által csiklóorgazmust elérni!
Ez 1 nagy baromság!!!Biztos vmi szûz barom készítette ezt a tanulmányt.Én kislány korom óta izgatom magam így és érdekes módon a párommal is össsze szoktott jönni a csiklóorg. és sikerült már(ok csak 1*) a G-pont org. is.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattál, köszönöm...:) Azt hittem, hogy ez az oka annak, hogy nem megyek el!De akkor marad a szégyenlõsség, mint indok...
10.51 A mostani párom elõtt magamon kívûl én sem mentem el, a pasiknak inkább megjátszottam magam.A szégyenlõsség helyett inkább beszéljetek róla, merdd elmondani te mit akarsz, hogy jó neked.Én a lovagló pózt szeretem leginkább.A páromnak ezzel nincs baja, örül, ha én is beérek:) Nekem az is segített, hogy eleinte tök sötétben csináltuk, mert zavart ha látta rajtam, hogy nekem is jó.Ne foszd meg magad a jótól.A maszturbálás is 1 jó dolog, de azért 1 partnerel átélni a dolgot sokkal jobb:)
Aki a párnát szereti, annak jobban esik a közvetett ingerlés. Valami vékony bugyi sokat segíthet az elején... utána már belejöttök.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!