Találatok a következő kifejezésre: Párom nem el az (567 db)

Miert nem tudok elelvezni? ! Mikorra mar en is elveznem a dolgot a parom mar el is megy . Talan velem van a baj vagy keves az ido ami alatt elmegy? (kb 10 perc )

Legjobb válasz: Gondolom itt hölgyrõl van szó aki kérdez, mert nem derül ki. Nem szoktátok ezt megbeszélni? Sokszor van, hogy megkérdem feleségemet, hogy sok kell-e neki, mert pl így 1xrre tudunk elmenni, vagy hogy ne menjek el hamarabb, mert ugye a férfiaknak, míg 1x megvan, hölgyeknek, lehet többször is. Ha meg tudjátok beszélni, akkor nem gond, mert pl elõjátékkal fel lehet úgy izgatni egy nõt, hogy már behatolás után is elélvezhet. Másrészt pedig a párodnak gyakorolnia kell a vissza tartást. Én is voltam így, ez lehet stressz miatt is. Vissza én úgy tartottam, hogy mikor már nem sok kellett, akkor kijöttem és kézzel szájjal is lehet izgatni a párunkat mire õ el is mehet, nem kell vissza tartani pl, hogy 1xrre menjetek el. Élvezd nyugottan. Utána vissza lehet "költözni" a ritmusba és nem lesz gond. Ha ezt sokáig így csinálja és nem fog stresszelni sem, akkor elõbb utóbb menni fog megszakítás nélkül is. Remélem segítettem. A többi rajtatok múlik, vagy rajtad, ha meg mered mondani neki. Csak finoman.

Gondolom itt hölgyrõl van szó aki kérdez, mert nem derül ki. Nem szoktátok ezt megbeszélni? Sokszor van, hogy megkérdem feleségemet, hogy sok kell-e neki, mert pl így 1xrre tudunk elmenni, vagy hogy ne menjek el hamarabb, mert ugye a férfiaknak, míg 1x megvan, hölgyeknek, lehet többször is. Ha meg tudjátok beszélni, akkor nem gond, mert pl elõjátékkal fel lehet úgy izgatni egy nõt, hogy már behatolás után is elélvezhet. Másrészt pedig a párodnak gyakorolnia kell a vissza tartást. Én is voltam így, ez lehet stressz miatt is. Vissza én úgy tartottam, hogy mikor már nem sok kellett, akkor kijöttem és kézzel szájjal is lehet izgatni a párunkat mire õ el is mehet, nem kell vissza tartani pl, hogy 1xrre menjetek el. Élvezd nyugottan. Utána vissza lehet "költözni" a ritmusba és nem lesz gond. Ha ezt sokáig így csinálja és nem fog stresszelni sem, akkor elõbb utóbb menni fog megszakítás nélkül is. Remélem segítettem. A többi rajtatok múlik, vagy rajtad, ha meg mered mondani neki. Csak finoman.
Ami kimaradt. Az elõjáték az nagyon fontos! Én még szoktam utána is kézzel. Egy faszi.
A kérdező hozzászólása: Igen lany vagyok ! Es lehetseges hogy a stressztol lehet .. Mert mostansag eleg stresszesek voltunk. Koszi a valaszt !

Sztornózás történt egy kártyás tankolásnál, az uriember nem vol hajlandó, ismét odaadni a kártyáját, valamiért nem jutott el az agyáig, hogy azt a pénzt, amit egyszer levontak, pár napon belül felülírja a bank. Teendő?

A történet egyszerű,kártyás tankolás volt,számlát is kért,kártyával fizetett.Elrontottuk a számlát,sztornóztuk az egészet,ilyenkor a bank,hjiába vonja le,pár napon belül felülírják a számláján.Másodszorra már nem adta oda a kártyákát,mondván,ő már egyszer odaadta.Nem értette meg,hogy az az összeg,vissza fog térülni és nem 2szer lesz levonva tőle.MegvANNa a sztornó bizonylatok,neve,címe bank,minden.Mit csináljak,hogy megtérüljön nekem ez a pénz,ugyanis ez az én mínuszom lett.Valki,ha tud segítsen :) köszönöm szépen

Legjobb válasz: Hát megértem, lehet, hogy még egyszer nem is futotta volna ki a pénz az összeget, vagy esetleg pár napig még meg kéne élnie, mert csak pár nap múlva kap fizetést. Na meg rengeteg ilyen visszaélésrõl hallani a médiában. Sokat nem tehetsz, legközelebb kerüld el az ilyen helyzeteket pl. Csinálhatsz belõle ügyet, de mire visszakapod azt a pénzt, 23-szor ki leszel téve a cégtõl. :D Mivel megvan a címe, próbálhatsz az erkölcsi értékeire hatni, de várd ki a pár napot, hogy tényleg visszakapja a pénzét, talán akkor nem tart majd csalónak. Amúgy meg ilyenkor értesítsd a vezetõséget, fõnököt, akárkit, akinek több tapasztalata lehet.

Hát megértem, lehet, hogy még egyszer nem is futotta volna ki a pénz az összeget, vagy esetleg pár napig még meg kéne élnie, mert csak pár nap múlva kap fizetést. Na meg rengeteg ilyen visszaélésrõl hallani a médiában. Sokat nem tehetsz, legközelebb kerüld el az ilyen helyzeteket pl. Csinálhatsz belõle ügyet, de mire visszakapod azt a pénzt, 23-szor ki leszel téve a cégtõl. :D Mivel megvan a címe, próbálhatsz az erkölcsi értékeire hatni, de várd ki a pár napot, hogy tényleg visszakapja a pénzét, talán akkor nem tart majd csalónak. Amúgy meg ilyenkor értesítsd a vezetõséget, fõnököt, akárkit, akinek több tapasztalata lehet.

Ha egy különnemű pár párkapcsolatban él, és a fiú a párkapcsolat közben betölti a 18-at a lány még nem, és szexelnek akkor az már liliomtiprás és kiskorú molesztálása?

Legjobb válasz: Válasz:NEM "Liliomtiprásnak" az minõsülne ha ugyan a fiú betöltötte a 18-at de a lány még nem töltötte be a 14-et és úgy közösülnek,molesztálásnak pedig az ha a lány akarata ellenére próbál a fiú szexuálisan közösülni vele vagy szexuálisan zaklatni. Mellékes megjegyzésem: Mi az hogy "különnemû pár párkapcsolatban él"? Miért milyen lenne egy párkapcsolat? Az emberpár annyit jelent hogy egy férfi és egy nõ társul.Pár=férfi és nõ.Amely egymással párosodva egy új embert tud létrehozni(utódot). Ezért azonos nemûek nem alkothatnak egy párt. Tehát felesleges odatenni hogy "különnemû",mert ez a normális,természetes.

Válasz:NEM "Liliomtiprásnak" az minõsülne ha ugyan a fiú betöltötte a 18-at de a lány még nem töltötte be a 14-et és úgy közösülnek, molesztálásnak pedig az ha a lány akarata ellenére próbál a fiú szexuálisan közösülni vele vagy szexuálisan zaklatni. Mellékes megjegyzésem: Mi az hogy "különnemû pár párkapcsolatban él"? Miért milyen lenne egy párkapcsolat? Az emberpár annyit jelent hogy egy férfi és egy nõ társul.Pár=férfi és nõ.Amely egymással párosodva egy új embert tud létrehozni(utódot). Ezért azonos nemûek nem alkothatnak egy párt. Tehát felesleges odatenni hogy "különnemû", mert ez a normális, természetes.
A kérdező hozzászólása: Oké... csak már a mai világban nem csak különnemû párok vannak. Nem a homoszexuális párok és nem a leszbikus párok jogaira voltam kíváncsi :D:P
Nem, két 14 év feletti annyit dughat amennyit akar.

Párom nem jut el az orgazmusig, mit tehetnék?

Nem jut el az orgazmusig. . . . A párommal boldog párkapcsolatban élünk, és kísérletezünk a petting terén. Az a problámám hogy a barátom nem jut el az orgazmusig. Minden rendben van mondja hogy élvezi meg minden rendben megy de másfél-két órás petting során sem jut el a csúcsra. Nem vagyok önz?, odafigyelek rá. Minden félét kipróbáltunk csak AZ nem akar jönni. . Mindkett?nknek ez az els? komoly kapcsolata. Lehet h ez a gond? Teljesen egészséges is. . ezért olyan felfoghatatlan. . . Vagy én csinálok valamit rosszul? Kérek mindenkit. . . aki tud segítsen!

Legjobb válasz: Szia, nem lehet, hogy a párod nem pettingelni hanem sex-elni akar?? éz én párom is inkább a sex során megy el, de amikor pettingelünk azt is élvezi, csak nem lessz semmi a végén...

Szia, nem lehet, hogy a párod nem pettingelni hanem sex-elni akar?? éz én párom is inkább a sex során megy el, de amikor pettingelünk azt is élvezi, csak nem lessz semmi a végén...
ha amikor szexeltek akkor se megy el akkor probáld meg orálisan kielégiteni
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget már megoldódott. Csak ideges és görcsös volt az idõ miatt. Félt hogy esetleg meglepnek minket, bár fölöslegesen aggódott. :) ) Mindenkinek köszi:D

Hogyan győzzem meg a párom, hogy attól még nagyon is élvezem a szexet, hogy nem mindig jutok el az orgazmusig?

Már az elejétől fogva látom rajta, hogy nagyon zavarja, és elszomorítja, ha nem megyek el szex közben. Többször mondja, hogy neki csak akkor jó, ha nekem is jó. De szerinte csak akkor tökéletes a szex, ha mindketten elélvezünk. Ezért - bár tudom, hogy nem ez lenne a megoldás, de - többször azt hazudom, hogy elmentem. Az együttlétet viszont mindig nagyon élvezem. Csak mikor már látom, hogy nem sok kell neki, nem akarom visszafogni, mert nem vagyok benne biztos, hogy sikerülne elmennem, ha tovább csináljuk. Tudom, hogy egy kapcsolatban nincs helye hazugságoknak, ezért kéne ezt valahogy megértetni vele. Nem akarom, hogy olyankor csalódott legyen, és úgy érezze, nem jól csinálta. Vajon hogy lehetne a tudtára adni ezt? Vagy ti hogy hoznátok egyáltalán fel neki ezt a dolgot? 19/L

Legjobb válasz: Értelmes ember tisztában vele, hogy nem mindig ugyan olyan a szex és sok külsõ, lelki tényezõ is befolyásolja és attól, hogy nincs valakinek orgazmusa még élvezheti. Ehhez kell egy bizonyos fokú érettség és kész. Egyébként férfiként is voltam sokszor úgy, hogy nekem nem volt orgazmusom, pedig élveztem a szexet és az aktuális párom akár többször is elment közben. Ez egy ilyen dolog, oda-vissza elõfordul. "akkor is azt szoktam mondani a kedvéért" Ezzel viszont mindent el tudsz [email protected] Mi a francnak hazudni? hogy a férfiúi hiúságát legyezgesd? Ha nem érti meg, hogy ilyen van és ebbõl nem kell gondot csinálni, akkor primitív, viszont ha kiderül, hogy hazudtál neki és becsaptad ebben a dologban, arra simán rámehet egy kapcsolat.

Értelmes ember tisztában vele, hogy nem mindig ugyan olyan a szex és sok külsõ, lelki tényezõ is befolyásolja és attól, hogy nincs valakinek orgazmusa még élvezheti. Ehhez kell egy bizonyos fokú érettség és kész. Egyébként férfiként is voltam sokszor úgy, hogy nekem nem volt orgazmusom, pedig élveztem a szexet és az aktuális párom akár többször is elment közben. Ez egy ilyen dolog, oda-vissza elõfordul. "akkor is azt szoktam mondani a kedvéért" Ezzel viszont mindent el tudsz [email protected] Mi a francnak hazudni? hogy a férfiúi hiúságát legyezgesd? Ha nem érti meg, hogy ilyen van és ebbõl nem kell gondot csinálni, akkor primitív, viszont ha kiderül, hogy hazudtál neki és becsaptad ebben a dologban, arra simán rámehet egy kapcsolat.
Kétféle megközelítés van, ami használhat: 1. Elmagyarázod neki részletesen, hogy neked miért jó orgazmus nélkül is (ezt a végtelenségig lehet ragozni... pl érzed, hogy ilyenkor egyek vagytok, ez az összetartozás érzés téged teljesen kielégít már alapból lelkileg, és olyan boldogságot érzel, amit máskor soha, és emellé persze testileg is jó nagyon, és persze miután vége még befejezheti neki kézzel/szájjal... és máris elmész, mondd el neki, hogy ennek is ugyanolyan értéke van) 2. elmondod neki, hogy ez téged stresszel, hogy mindig elvárja ezt tõled, emiatt már olyan gondolatod is volt, hogy inkább úgy teszel, mintha... ez szerintem kellõen "elrettenti" attól, hogy ne szomorkodjon meg hasonlók.
Nekem meg még sose volt orgazmusom...
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem az, legtöbbször tényleg elmegyek, de ha nem, akkor is azt szoktam mondani a kedvéért
Az enyém megkérdezte, mit csináljon másképp, mert én szinte sosem megyek el. De mondtam neki, hogy én így is igazán élvezem, nem kell semmit tenni, én így is tökéletesen jól érzem magam. Ha õ elment, és nem akarja folytatni, mond neki, hogy ez isteni vol, ha meg megkérdi, hogy akkor most te elmentél-e, mond, hogy nem, de nem is az a lényeg, hanem, hogy élvezted.
#4: Ez hogy jön a kérdéshez? Vagy segítséget remélsz itt? Végül is miért ne ... Írj privit! ;-)

Mi a véleményetek, szerintetek lehet úgy párt találni, hogy az ember nem úgy éli életét mint ahogy korosztályától elvárják?

Például az illet? nem bulizik, nem iszik, nem szeretne minél men?bb, felt?n?bb lenni. Szerintetek lehetséges, hogy egy ilyen fiatal magtalálja a párját? Egyáltalán van aki kíváncsi az ilyen emberekre, mikor annyi felt?nési viszketegségben szenved?, érdekesebbnek t?n? személy van? Komoly válaszokra lennék kíváncsi hölgyekt?l s uraktól egyaránt.

Legjobb válasz: En is ilyen lany vagyok, es talaltam part. Igaz csak 1 eve 22eves vagyok, O 30 most lesz az eskuvo, a parom is olyan,mint en, igaz a korabol kifolyolag O tobbet nelkulozott par nelkul,mint en, volt baratnoje,de nem veletlen velem allapodott meg,szoval szerinte en vagyok az elso, "hozza hasonlo". Tudod hasonlo a hasonlot szereti.

En is ilyen lany vagyok, es talaltam part. Igaz csak 1 eve 22eves vagyok, O 30 most lesz az eskuvo, a parom is olyan, mint en, igaz a korabol kifolyolag O tobbet nelkulozott par nelkul, mint en, volt baratnoje, de nem veletlen velem allapodott meg, szoval szerinte en vagyok az elso, "hozza hasonlo". Tudod hasonlo a hasonlot szereti.
Igen, van aki kíváncsi az ilyen emberekre, csak az ilyen emberek nem mennek olyan helyekre ahol össze lehetne ismerkedni velük.
Szerintem van esély párt találni, csak idõ kérdése. Sok olyan fiatal van, aki nem követi a divatot és buli helyett inkább otthon van.
Valóban nehezebben talál párt az ilyen típusú ember, viszont ha megtalálja, akkor az a kapcsolat az esetek nagy többségében hosszú távra szól és nem olyan felszínes, mint az általad említett "menõbb, feltûnõbb" fiatalok kapcsolatai. A bulizással nincs gond, lehet iszogatni is, és az sem baj, ha kicsit feltûnõbben öltözik valaki, de aki ezeket túlzásba viszi, annak általában önértékelési problémái vannak, és így próbál kompenzálni. Egy ilyen bizonytalan embernek általában nem túl hosszú életûek a kapcsolatai.
Szia ! Én is ilyen vagyok illetve a férjem is :) Egymásra találtunk :) Az elsõk és utolsók voltunk egymásnak. Én pl soha életemben nem buliztam, ittam .... hajrá :) sok szerencsét :)
Igen van aki kíváncsi az ilyen emberekre, és aki komoly kapcsolatot keres az inkább az ilyenekkel foglalkozik...
Igen lehet.Csak az ilyen embereket nem a szórakozóhelyeken kell keresni.Én is olyan vagyok mint te ilyen szempontból és én sem a szórakozóhelyen szedtem föl a párom.
Valóban kicsit nehezebben találnak maguknak de akkor viszont jobb a kapcsolat minõsége.Szerintem discóba és neten nem szabad ismerkedni.Én bunkó pasikat szedtem föl ott akik nem hozzám valók.Spontán szabad csak ismerkedni de nem discóba.Az sem szerencsés ha kívülálló összeakar hozni téged valakivel direkt módon.Még a vonaton és buszon történõ ismerkedés is jobb.Jobban magát adja az illetõ.Jobb pasikat vonaton, buszon, baráti körben ismertem meg. A nagy Õt buszon Békéscsaba és Debrecen között.
, , Tudod hasonlo a hasonlot szereti." Ezt mondja Csernus is és igaza van.Szerintem a végleges párja mindenkinek olyan amilyen önmaga.Hasonló személyiségû ember a hasonlót vonzza és csak az ilyenek tudnak boldogok lenni egymás mellett.Ha nagyon eltérnek egymástól abból megalkuvás lesz.Az egyiknek le kell mondania önmagáról.Az egyik szxpni fog.Ha egy visszahúzódott csendes ember összejön egy arrogánssal az sem szerencsés.
, , Mondjuk én járok bulizni, de ettõl függetlenül mégsem találok párt, mert nem ezekre a pasikra bukom akik ott isznak cigiznek és minden jó csajra rámosolyognak..." Végülii 6 6 6 ttrtttr tttttis az
Nem olvastam el a többi választ, szóval lehet már írtak hasonlót: Persze, hogy lehet, én is ilyen voltam. Nem érdekelnek a diszkók, besokkalok tõlük, nem szoktam inni, cigizni és nem feltûnõsködöm. Még is mindig találtam pasit magamnak (nem is rosszakat!). Olyan körökben kell keresni, ami téged is érdekel: sport, rendezvények, baráti körök, táborok, ilyesmi.
5. vagyok. Valakinek nagyon fáj az igazság... :)
Én is hasonló vagyok, mint Te. Nekem is van párom közel két éve. ("21 voltam, mikor összejöttünk. Mi munkahelyen ismerkedtünk meg. Szóval nagyon váratlanul. Te is biztos fogsz találni valakit. De elképzelhetõ, hogy a legváratlanabb helyen:)
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs gondom az ivással vagy bulizással, sõt, azzal sem, ha valaki annyira ki akar tûnni a tömegbõl. Ez az õ dolga. Egyszerûen csak én nem vagyok ilyen, és valahogy nem vonz a bulizás (akár iszunk, akár nem) meg az ilyen baráti sörözgetések. Ettõl még nem gondolom azt, hogy rossz lenne.
Szerintem lehet, hozzám szoktak odajönni buszon/villamoson/boltba/munkahelyen stb. Nyitottság kell hozzá és nincs szükség feltûnési viszketegségre. Az már szimpi önmagában, hogy nem arra utalgatsz (mint mások hasonló kérdésekben), hogy milyen különleges vagy, mert nem bulizol. off: ivás nélkül is lehet bulizni és ehhez nem kell menõ feltûnõnek sem lenni....
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok, nem azért kérdeztem mert annyira el lennék keseredve. Hiszek benne, hogy ráakadunk egymásra azzal a lánnyal, akit egyelõre még nem ismerek, csak igazából ötletem sincs, hogy hol és hogyan. :)
ma 19:30 vagyok: Szerintem ne add fel. Velunk tenyleg eleg kalandosan tortent minden, pedig mi aztan tenyleg sose bulizunk, max most mar kozosen, biliard neha stb. Amugy ranezesre olyanok vagyunk, mint a tobbiek, nem hiszem, hogy rosszabbak a ruhaink stb, sot szerintem kivulallo nem is gondolna ezt rolunk, ezert is furcsa...Raadasul a parom kulfoldi, es eleg messzi orszagbol valo(nem arab, mielott valaki ezzel jonne), szoval ha mi igy egymasra talaltunk, akkor semmi se lehetetlen. Hany eves vagy?
Lehet persze, mindent lehet, csak kicsit leszûkül a kör..:) Mondjuk én járok bulizni, de ettõl függetlenül mégsem találok párt, mert nem ezekre a pasikra bukom akik ott isznak cigiznek és minden jó csajra rámosolyognak...
, , Mondjuk én járok bulizni, de ettõl függetlenül mégsem találok párt, mert nem ezekre a pasikra bukom akik ott isznak cigiznek és minden jó csajra rámosolyognak..." Végül is a szórakozóhelynek szórakozás a funkciója nem társkeresés.

En egy 17 eves lany vagyok, 10 honapja elek sexualis eletet, de sajnos meg nem sikerult hogy orgazmusom legyen. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Es ez az egesz a kapcsolatun romlasahoz vezetett. Vajon mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig.. tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni.. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod

azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig.. tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni.. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod
én a barátnõmet már sokszor eljuttatam, most nem nagyképû szeretem volna lenni de igaz, ha akkarod hogy orgazmusod legyen lazisd el magad
eloszor is sajnalom anyudat hogy le maradt az orgazmus oromeirol.szerintem meg a te problemad genetikai alapu is lehet annyibol hogy kicsit nehezebb elocsalogatni belolled az orgazmust.masik pedig az hogy nem lazulsz el kello keppen.de hogy a pasid a legnagyobb hibas az is 100as en 31 vagyok az elet minden fele novel megaldott eddig.De mindeniknek volt orgazmusa.pedig az eggyik 28 eves volt mar es azt mondta hogy velem volt eloszor.
nagyobb a csiklód?...:D szerintem nekünk találkoznunk kéne...kezdesz nagyon érdekelni...és mint már mondtam is, ha igazán akarsz orgazmust akkorprivát...:D legalább küldj nekem fb elérhetõséget..és, ha másnem is lesz..legalább beszélgetünk..
A kérdező hozzászólása: magamnak sem sikerul :| amugy lehet azert mert kicsit stresses eletet elek :| es az is igaz h neha gorcsolok mivel kicsit nagyobb a csiklom mint 1 atlagos 17 eves lanynak :|
kérdezõ! ez egy olyan dolog mindha azt mondanád, hogy sok autót vezetett és mindegyikkel tudott menni de a te autódat nem tudja vezetni...aki képes valamire az mindenkinél képes aki meg béna az meg csak dicsekszik, hogy õ képes rá...ennyit a pasidrol...ha érdekel igazán az orgazmus akkor priváton várom a leveled..
magadnak sem tudsz örömet okozni, vagy csak a párod nem?
Görcsölsz! Rágörcsölsz az orgazmusra, hogy na majd most és végül besül az egész. Vagy a barátod béna. Esetleg még nem készültél fel lelkileg a szexra.
A kérdező hozzászólása: ammm beszelgettem errol tesommal es anyukammal is :) tesom azt valaszolta neki sikerult meg csak 1x es akkor is pettingel ... anyukam azt mondta hogy neki soha nem is volt
ha sok nõvel voltés mindegyiket el juttatta a csúcsra akkor vajon mijért nem tud téged?...talán azrt mert nem volt sok nõvel és csak bemesélte neked, hogy õ volt a casanova....ennyi idõ alatt egy szûz fiu is el tudna téged juttatni a csúcsra nemhogy egy tapasztalt...hidd el, hogy a pasid nagyon béna és ne védd mert ami igaz az ellen nem tehetsz semmit!
akkor egy kihívás vagy neki :D amúgy vagy azért nem mennek el a csajok mert képtelenek rá... vagy azért mert nem tudják magukat kellõképp elengedni. ezek után meg frusztrált leszel szex alatt is, hogy ááá már megint nem sikerül, meg ilyen gondolatok keringenek a fejedben. sajnos ismerõs. de a tanácsom hogy elõbb egyedül érd el magadnak. nézz filmet, vegyél vibrátort, "gyõzd le magad" egy egyedül töltött órában. hosszú idõ lesz, de belejössz! :) ja és ne add fel. 22/L
A kérdező hozzászólása: kosz a felajanlast..a baratom is sok novel volt eddig es mindet sikerult el juttatnia a csucsra...csak engem nem. :)
ha igazán szeretnél orgazmust én szívesen segítek.... még nem volt olyan nõ akit ne tudtam volna a csúcsra juttatni...
A kérdező hozzászólása: mar meg probaltunk par dolgot pl. felnott film, kulonbozo pozok, masszazs ... es semmi nem segitett meg.
Mind a ketten zsenik vagytok úgy látom... Menj és mondd meg a barátodnak, hogy olvasson utána a nõi orgazmusnak! Aztán meg ülj le mellé te is... :D A nõknél ez másképp van, nehezebb, mint a férfiaknál, és ha ezért elhagy téged, akkor mehet is amerre lát! Befolyásoló tényezõ lehet a stressz, a túl sok gond. Szerintem arról van szó, hogy nem tudsz mellette kellõképp felszabadulni, de azért ajánlanám a dokit is!
Na és hogy maszturbálsz? Ér valamit?(Bocs az indiszkrét kérdésért, de ha te sem tudod, mi jó neked, neki honnan kéne?)

A párommal most várjuk az első közös babánkat. Nem vagyunk házasok, sem élettársak, de együtt élünk. Bejelentett munkahelyen dolgozom. Ha a párom 91 napos terhes lesz, kaphatok-e családi adókedvezményt? A párom regisztrált munkanélküli.

Családi adókedvezmény

Legjobb válasz: Munkanélküliként nem jár adókedvezmény. (Eleve a munkáltatódnál kell leadnod a nyilatkozatot! Õk továbbítják...) Egyébként persze jár, alapból az anyának, terhesség alatt, házasság esetén az apának is, születés után pedig megigényelheti az apa. És mivel nincs róla hivatalos papír, ezért az állam élettársaknak sem tekinti a Kérdezõket. Van rá lehetõség, hogy hivatalosan bejegyeztethessétek, hogy élettársak vagytok. De úgy tudom, drágább az eljárás, mint maga a házasság. (Házasodni egyes helyeken úgy is lehet, hogy nem kell fizetned az anyakönyvvezetõnél...)

Munkanélküliként nem jár adókedvezmény. (Eleve a munkáltatódnál kell leadnod a nyilatkozatot! Õk továbbítják...) Egyébként persze jár, alapból az anyának, terhesség alatt, házasság esetén az apának is, születés után pedig megigényelheti az apa. És mivel nincs róla hivatalos papír, ezért az állam élettársaknak sem tekinti a Kérdezõket. Van rá lehetõség, hogy hivatalosan bejegyeztethessétek, hogy élettársak vagytok. De úgy tudom, drágább az eljárás, mint maga a házasság. (Házasodni egyes helyeken úgy is lehet, hogy nem kell fizetned az anyakönyvvezetõnél...)
Nem, sajna. Csak akkor kaphatsz Te adókedvezményt, ha megszületett a baba és van apasági nyilatkozat, illetve ha házasok vagytok. Addig a törvény nem ismer el téged apaként. Mi szintén hasonlóképpen jártunk, nem vagyunk házasok, együtt élünk ugyan, de papíron más a bejelentett lakcímünk. Nekem kellett a fizetésem után igényelni a kedvezmény, ami után nekem kevesebb összeg jár, de a párom keresete után a maximális adókedvezményt, 10 000 Ft-ot kaphatnánk. De mivel a törvény szerint egyelõre õ még nem apa, így nem jár. A párom munka- és bérügyis, onnét tudjuk.
Nem. Mi is igy jártunk sajnos. Csak ha házasok vagytok, de ha meg születik akkor vissza lehet igényelni következõ évben.
Ha együtt éltek, miért nem vagytok élettársak?
Miért ne lehetne!!!! Mi is így vagyunk, ráadásul különbözõ a lakcímünk is és jár a családi adókedvezmény!!!!
3. vagyok Nekünk már van egy közös kicsink, most jön a következõ, így lehet azért jár. De menjetek be regisztráljátok magatokat mint élettársak és akkor le van tudva! :D

Nagyon jól megvagyunk a párommal, de az Anyósom nem fogadott el, s ezért a párom nem szeretne esküvőt, normális ez?

Legjobb válasz: És csak esküvõtök nem lesz vagy gyereketek sem? :) Engem sem fogadott el az anyósom. (bár szerintem õ senkit nem tud semmilyen élethelyzetben) Túlélem. Férjemnek rosszul esik, de õ is. Azért mert anyósom ilyen nekünk ne legyen családunk? Ugye te sem gondolod ezt komoly indoknak? Vagy szakítotok vagy lenyelitek mindketten hogy ez van!

És csak esküvõtök nem lesz vagy gyereketek sem? :) Engem sem fogadott el az anyósom. (bár szerintem õ senkit nem tud semmilyen élethelyzetben) Túlélem. Férjemnek rosszul esik, de õ is. Azért mert anyósom ilyen nekünk ne legyen családunk? Ugye te sem gondolod ezt komoly indoknak? Vagy szakítotok vagy lenyelitek mindketten hogy ez van!
Nem normális. Most nem az a legnagyobb baj, hogy nem lesz esküvõ, csak hát ha ebben az anyósod dönt a párod helyett, akkor másban is. Ezután az összes közös döntéseteket az anyósod fogja meghatározni? Mondjuk ha õ nem akarja, hogy összeköltözzetek, soha nem fogtok, ha nem akarja, hogy gyereketek legyen, soha nem lesz, ha egyszer megmakacsolja magát és úgy dönt, hogy márpedig szakítson veled a fia, akkor erre is rábeszéli? Na, hát ezért nem hiszem, hogy ez hosszútávon így mûködni fog.
Szerintem minél gyorsabban szakíts ezzel a pasival, csak vesztegeted rá az értékes idõdet!... Igaza van a #4-es beírónak : ennek a pasinak mindig anyuci fogja megmondani, mikor mit csinálhat, kivel állhat szóba, milyen kanapét vegyen a nappalijába és mi legyen az ebédje...
De mire vársz? Döntsön most. Nem értem miért szenvesztik magukat a nõk feleslegesen..
az egy dolog, hogy anyós azt hiszi, hogy a fia úgy fog élni ahogy õ elõírja neki, ezzel önmagában még nincs is nagy gond a bosszúságon kívül. a valódi gond az, hogy úgy tûnik igaza is van (ilyen "férfi"tól menekülni kell)
Lapát! Elõször azt hittem, hogy poénból kérdezted. De ha ez komoly, akkor jobb menekülõre fogni még idõben. Nehogy azt hidd, hogy ha választás elé állítod, és mondjuk úgy dönt, hogy te vagy a gyõztes, azzal bármit megoldasz. Egyrészt keményen a mama drillje alatt áll, ha belement abba, hogy ha anyuka nem szeret téged, akkor nuku esküvõ. Másrészt az embernek nem olyan könnyû "szakítania" az anyjával. Harmadrészt ha a pasi megpróbál bekeményíteni, az anyja pontosan tudni fogja, hogy te vagy mögötte, és megnézheted magad. A fene se akarná azzal vesztegetni az idejét és az energiáját, hogy megpróbáljon hármasban élni az anyósával. Akkor kellett volna a srácot elhajtani, amikor képes volt kimondani, hogy nem lesz esküvõ, mert az anyja nem csíp téged. Csodálom az önuralmadat...:)
Nem. Anyuci pici fia. Veled csak szórakozik, amíg meg nem találja azt, aki megfelel anyukának?
Tudom én könnyen beszélek mivel nincs felelõsségem rád nézve. A párodat az anyjával együtt építsd le tedd õket parkoló állásba fordíts hátat menj el onnan és hátra se nézz. Ezek nincsenek melletted. Ezek ketten 2 darab nehéz homokzsák a hõlégballonodban ami mindig megfog akadályozni hogy szárnyalj és elérd a célod és a boldogságod. Takarítsd el a nehezéket. Ha a párod igazán melletted volna a világot kifordítaná a sarkából érted.. Vedd át az irányítást, készíts egy tervet és vidd véghez csak a magad érdekét nézd ebben a buliban, mert levisznek az õ szintjükre és ott nem rúgsz labdába. Már csapdában vagy.Már nem irányítod a történéseket. Ne hogy már õk irányítsanak.Ha ezt meg tudod fordítani ahhoz gratulálok :) Vagy a másik lehetõség, elfogadod ezt a helyzetet és bele törõdsz a sorsodba..Üdv..
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van!Még tartom magam, de már nem sokáig.Tudom, hogy elõbb vagy utóbb az lesz a vége, hogy választania kell, a szülõ vagy én!
A kérdező hozzászólása: Azért nem akar esküvõt, mert úgy érzi a fia nem érett meg a családalapításra.A fiát meg annyira befolyásolja, hogy el is hiszi!
Nem, nem normális. Miért nem akar esküvõt? Mert akkor anyuci rosszallóan néz rá? Egyáltalán házasságot sem akar, vagy csak lagzit nem? És mi az, hogy azt akarja, hogy gyereketek se legyen? Mi köze hozzá?
ez alapvetõen egy olyan szituáció, amikor a férfi lépése a döntõ. ha õ nem lép fel az anyjával szemben, hogy márpedig õ veled akar lenni, és anyu ezt nem akadályozhatja meg, akkor ki kell kerülnöd ebbõl a kapcsolatból, különben pokol lesz az életed. az én anyósom békésnek tûnik, azt nem tudom, szeret e, de elfogadott, végülis soha egy rossz szót sem szólt rám, és ezt a férjem sem hagyta volna. nem is nagyon volt választása. elfogadás, beletörõdés. ezt úgy mondom hogy tisztában vagyok azzal hogy a férjem sokkal szebb lányt is kaphatott volna...és gondolom az anyja is olyan lányt akarna neki alapvetõen. a férjem errõl annyit mondott, ha nem fogadott volna el, attól még én lennék a felesége. max egyedül menne el meglátogatni.:) illetve még annyit mondott ha nem jött volna el az esküvõnkre, akkor hozzá se szólna az anyjához. alapvetõen a férjem is anyu kisfia, de egészen máshogyan. õ a kedvenc gyerek (egyetlen fiú) 2 lány mellett. anyósom igazi szerelmének gyümölcse alapon) de sosem hagyná magát így irányítani, befolyásolni: ahogyan az anyósod a pároddal teszi. meg az én anyósom nem is így bánik vele. 27/N
Nálunk is ez volt, én a sarkamra álltam akkor, amikor anyósom meg akarta hiúsítani az esküvõnket. Én vesztem össze anyósommal és a kedves lányával (mert együtt támadtak engem), miközben a férjem a sarokban kuporgott, és egy szót sem mert szólni! Bár megvolt az esküvõ, azóta is anyósék irányítanak. Én a véleményemet nem mondhatom ki, mert Anyuci szent, õt nem lehet ócsárolni a háta mögött, de a szemébe sem. Anyósom másik lányt nézett ki a fiának, de jöttem én... Soha nem fognak elfogadni, de én sem õket. Elérték azt, hogy tönkremenjen a házasságom. Már csak veszekszünk... Ennek tudatában dönts, hogy hajlandó vagy-e életed végéig ezt tûrni, vagy még idõben lelépsz. Bárcsak én is okosabb lettem volna!
Ha nagyon jól meglennél a pároddal, akkor akarná az esküvõt. Nyilván szereted, de neked kell eldöntened, hogy egy olyan ember mellett akarsz-e lenni, akinek az édesanyja nem fogadott el, és a fiú meg inkább meghunyászkodik az anyja akarata elõtt ahelyett, hogy rád koncentrálna.
Az utolso, az elso mondataval szivembol szolt. Miert huznad az idot, csak menekulsz a mar meglevoproblema elol, es az ido telik. Ez mire jo. Dontse el, hogy az anyukajaval akar parkapcsolatot vagy veled.
Ne húzd az idõt tovább, csak pazarolod az éveidet! Nem az a baj, hogy anyós mit mond, a legtöbb anyós ilyen :) az a nagyobb baj, hogy vannak ilyen anyuci fiacskák, akik hallgatnak is rá, és mindig azt teszik, ami anyucinak jó! Soha nem fog változni, menekülj tõle, kínlódjon vele anyukája!
A kérdező hozzászólása: Anyucinak senki nem lesz megfelelõ, és nem hogy esküvõ nem lesz, de közölte, hogy unoka sem kell neki.Tehát gyerek sem.
12-es vagyok Ebben az esetben akarmilyen is az anyja, igaza van. Hiszen ha valaki el tudja vele hitetni, hogy nem erett egy hazassaghoz, akkor nem az. Ha valaki erett ra es meg akarja tenni azt , senki nem tudna meggyozni az ellenkezojerol...

Párommal ovszer nélkül szeretkeztünk a párom nem élvezett el belém, de félek attól, hogy az elővaladéka spermat tartalmaz. Ilyen szituacióban terhes maradhatok?

de az nap délelött én még menstrualtam és délután már nem menstrualtam

Legjobb válasz: Szia! Elméletileg nem, mert nem volt peteérésed. De a biztonság kedvéért, ha még 72 órán belül vagy menj el dokihoz és írass fel 72 órás tabit!

Szia! Elméletileg nem, mert nem volt peteérésed. De a biztonság kedvéért, ha még 72 órán belül vagy menj el dokihoz és írass fel 72 órás tabit!
Van olyan, akinek egyáltalán nem pontosan félidõben van peteérése, ha Te is ilyen vagy, vagy bizonytalan vagy, akkor vigyázni kell, mert lehet teherbe esni, bár kicsi az esélye, de sajnos elõfordulhat, .
sztem nem lesz gond. vagyis én nem izgulnék

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!