Találatok a következő kifejezésre: Párom nagyon nyaralni menni (2 db)

A kérdező hozzászólása: jaj..nem 3-4 , hanem 2-3 hónapos lesz :) ))
Szerintem három hónapos gyerekkel már elmehettek, béreltek egy apartamant, visztek utazóágyat, babakocsit, persze jó, ha autóval mentek. Az én fiam most 3 hónapos, ha nyár lenne, simán elvinném, már nem olyan kis gyámoltalan, mint egy újszülött. Sõt, nagyon élénk és érdeklõdõ. Gondolom ha menetk nyaralni és még csak 3 hónapos, akkor szopizni fog még, így a kajájával nem kell bajlódni. Vigyél babakocsit is, meg kengurut/kendõt is, így bárhová el tudtok menni este sétálni, hidd el, nagyon jó lesz!

29 éves pasiként egyedül menni nyaralni, utazni nagy élmény? Ha már párunk nincs és haverok sincsenek és az itt feltett kérdésre, miszerint nem-e jönne valaki, valakik velem, erre is kb 4 ember reagált, hogy NEM?

Ha már nincsenek kedves emberek, akkor maradok magamnak kedves. Pedig bárkit szívesen láttam volna, aki jön vagy megy nyaralni, akár társaság, akár egyedül, akár fiú, akár lány az illetõ? Ilyen nagy kérés ez?

Legjobb válasz: [link]

A kérdező hozzászólása: [link]
Na basszus, én meg hetek óta kerestem útitársa(ka)t, de eddig nem jött egy válasz sem. Így végül két embernek foglaltunk szállást augusztus közepére a Balatonra, hármat már nem biztos hogy fogadnak.
Akkor 2 választásod van: 1. vagy nyitott leszel, ismerkedsz, kimozdulsz, 2. vagy keseregsz tovább......
A kérdező hozzászólása: Annyira sajnos nem tökéletes a nyelvtudásom, hogy egy vadidegen országban minden bonyodalom nélkül feltaláljam magamat. De persze van megfelelõ intelligenciám, de egyedül tényleg nem jó menni. Csak jelentkezõ nincs, hiába tettem már fel ezt a kérdést itt tegnap, meg pár hete is. Senki nem akar menni. Fura na ez nekem.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért nincsenek, nem tudok kapcsolatokat teremteni. Nem vagyok nagy dumás, keveset mozdulok ki otthonról.
Ez csak ilyen magyar szokas, h csordaban jarnak az emberek nyaralni, mint a marhak, m egyedul nincs eleg onbizalmuk. A kulfoldiek rendszeresen utaznak egyedul...mondjuk nem a Balcsira meg Velencere, hanem Thaifoldre, Indoneziaba, Del-Amerikaba, Afrikaba stb. Ezeken a helyeken rohadt jol lehet ismerkedni - mmint idegenekkel, akik szinten egyedul uitazgatnak es lehet "csapodni" hozzajuk bulizni, varost nezni stb. Ettol meg nem lesz lúzer az ember, ha eppen nem akad allando utastarsa. Az en parom is utazott egyedul, amikor nem volt senkije, es nem azert, m annyira gaz csavo, hanem, m eppen nem volt, aki velemenjen. A lengyel baratnom is egyedul utazott nyaralni Marokkoba, m most epp szingli, es rohadt jol erezte magat...Ugyh nincs ebben semmi :)
menj el, és ott majd lesz vmi... de azért gondolj bele, h egy idegennel nem szivesen megy el az ember. és miért nincsenek barátaid?
A kérdező hozzászólása: Nekem van 70 ezer ft e célból, de csak ide a Balcsira vagy a Velencei-tóra. Csak én nem ismerek azokat a környékeket, de ha valaki igen és menne, ahhoz csapódnék. Strandbelépõt, piát (ha iszik keveset), azt fizetném neki, akár, ha megengedi és nem lehúzós alak. Tehát neki olcsóbban kijönne minden. Visszafelé nem várok el semmit, önzetlen vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nagy baj, más országokban szeretik a becsületes idegeneket. Emberszeretõek. Amúgy meg nem ártok senkinek, talpig becsületes vagyok. De ha esélyt sem adnak, hogy ezt meg lehessen mutatni, az mások kicsinyessége és sekélyessége.
Nekem nincs pénzem nyaralni menni. :)
Mellesleg szívesen elmennék veled xd úgy se tudok idén elmenni xd
Gonoldkodj már kcisit, ki menne el egy ismeretlennel, ha még igazat is mondasz, mindenkit így neveltek, hogy ismeretlennel nem állunk szóba xd
Ha gondolod írj. Ha a rokonom lemondja, esetleg beugorhatnál a helyére, de talán 3 fõ is mehet ha viszel gumimatracot fekvõhelynek (csak két ágy van).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!