Találatok a következő kifejezésre: Párom most váltani (2 db)

Párom most akar váltani. Havi bruttó 240.000 ft lenne a fizetése. Ez kb mennyi lenne nettoban?

5 hetes terhes vagyok. Van munkám, minden rendben.

Legjobb válasz: http://legjob.hu/main.phtml?page=berkalkulator

A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szia! Gondolom már kiszámoltad, azért megírom, hogy az én párom is kb ennyit keres ez olyan 145e körül van nettóban.

Ajánlanátok jó nődokit Budapesten? Szeretnék váltani, 1, 5 éve nem jön a baba nálam minden ok, most megy a párom, és mindezekkel a eredményekkel mennék hozzá. Ahhoz a dokihoz, akihez jártam nem akarok tovább járni.

Legjobb válasz: dr. Ferenczy Miklós! A Bajcsyban dolgozik, és a Váci utcában van magánrendelõje! Elég drága, de én nagyon nagyon bízom benne! Nekem azt mondta, hogy ha szeptemberig(õszig) nem sikerül a baba, menjek vissza, és jobban körbenézünk nálunk :) Most májustól próbálkozhaunk hivatalosan (gyogyi utáni 3 hónap után)! Remélem már ketten megyek vissza hozzá, és csak azért kell nézelõdni bennem :) Ja, gyébként ultrahangspecialista :)

dr. Ferenczy Miklós! A Bajcsyban dolgozik, és a Váci utcában van magánrendelõje! Elég drága, de én nagyon nagyon bízom benne! Nekem azt mondta, hogy ha szeptemberig(õszig) nem sikerül a baba, menjek vissza, és jobban körbenézünk nálunk :) Most májustól próbálkozhaunk hivatalosan (gyogyi utáni 3 hónap után)! Remélem már ketten megyek vissza hozzá, és csak azért kell nézelõdni bennem :) Ja, gyébként ultrahangspecialista :)
Dr. Forgács - Forgács INtézet XX. Kossuth Lajos u. 143. A neten megtalálod a számát, meg a honlapját. Menj el, nézd meg, és meg fogod érteni hogy miért ajánlom.... Soha nem jártam még jobb orvosnál, pedig jártam már sajnos jónéhánynál..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!