Találatok a következő kifejezésre: Párom 27 én (36 db)

2 napja késik. A párommal 27-én voltunk együtt. Teszteltem de még negativ. Korai volt? Vagy még várjak pár napot?

Legjobb válasz: Az egyik oldalon a termékenység kalkulátor azt adta ki hogy a leges legtermékenyebb napon voltunk együtt.

A kérdező hozzászólása: Az egyik oldalon a termékenység kalkulátor azt adta ki hogy a leges legtermékenyebb napon voltunk együtt.
2 napos késésnél szerintem már kimutatta volna a terhességet. De lehet hogy csak késõbb fogja kimutatni. Mikor volt kb peteérésed tudod?
Nekem 3 nap múlva mutatta ki, úgyhogy próbáld meg holnap, vagy holnapután reggeli vizeletbõl, ha az is negatív, akkor sanszos, hogy nem vagy terhes:( De megy a drukk ezerrel!

Párommal 27. -én leszünk 3évesek, mit vegyek vagy csináljak neki?

Legjobb válasz: Valamibõl csinálj neki egy 3-ast! Süti vagy virág vagy más, amihez jól értesz. A lényeg, hogy szívbõl csináld, akkor szép lesz.

Valamibõl csinálj neki egy 3-ast! Süti vagy virág vagy más, amihez jól értesz. A lényeg, hogy szívbõl csináld, akkor szép lesz.
A kérdező hozzászólása: tavaly vacsit csináltam neki, gyertyafénnyel pezsgõvel eperrel, meg egy fénykép albumot kapott a képeinkkel.huha hát nem vmi jó a kézügyességem!
Nekem beváltak a "kuponok". Színes kis papírokra mindenfélét írtam, amit egy éven belül beválthat, pl "5 perces masszázs", "megfõzöm a kedvenc kajáját", "nem kell kivinnem a szemetet", "csók". És ezeket jogosult bármikor beváltani, akár a legnagyobb veszekedés közben is! :)
"És ezeket jogosult bármikor beváltani, akár a legnagyobb veszekedés közben is! :) " De persze csak elméleti síkon :D. LOL
Hm.. Nem értem mi a baj a veszekedéssel, igenis szoktunk, nem elméleti síkon! Mind a ketten erõs jellem vagyunk, ez nem ok arra, hogy ne legyünk együtt. :) Sõt! Talán még soknak is mondhatom a veszekedések számát, de még így is boldogabbnak érzem magam sok mézes mázos párocska mellett. Sajnálom, hogy eltértem a kérdéstõl, de erre reagálnom kellett! :) (Mellesleg a kuponok valóban kerültek már beváltásra veszekedés közben, pozitív kimenetellel :) )
A kérdező hozzászólása: ez a kupon jó ötlet.de szeretnék még mellé vmi kézhezfoghatót, ami nem:ruha, párna, törölközõ, bögre
férfiként válaszolva: finom vacsorát, tortát 3 gyertyával.
3évesek vagytok és már tudsz irni??? :) ))Van ez a müanyag lábbal hajthatós motor azt sokan szeretik.:) ))Viccet félre a kaja dolog az jó minden férfi szeret enni.Legalábbis sok.
Édes hármast.

Május 27-én betölti a kislányom a 2. évet. Tehát május 28-tól már gyest kapok. Ez hogy zajlik? Akkor 27-e után elutalják nekem még a gyedet és arra a pár napra meg kiszámolják, hogy mennyi gyes jár?

Legjobb válasz: Ha már megigényelted a gyest, akkor június elején megkapod a 27 napra járó gyedet plusz a 4 napra járó gyest. Ha még nem igényelted a gyest, akkor majd júliusban kapod meg a júniusi gyest és ezt a 4 napot.

Ha már megigényelted a gyest, akkor június elején megkapod a 27 napra járó gyedet plusz a 4 napra járó gyest. Ha még nem igényelted a gyest, akkor majd júliusban kapod meg a júniusi gyest és ezt a 4 napot.
A kérdező hozzászólása: Már megigényeltem a gyest 1 hete. Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor hogy utalják?
Ha elintézõdik addig, akkor igen 27-ig Gyed-et, az utánra már Gyes-t számolnak.Egyszerre küldik....(persze, ha elintézõdik)

Az a kérdésem hogy nekem május 27. én volt peteérésem és akkor együtt is voltunk a párommal meg az előző napon is meg utána lévőn is, de június 1-én megjött. Attól még lehetek terhes?

A következ? meg 10. én lesz, mekkora az esélye h sikerül, ha még nem vagyok az?

Legjobb válasz: Ha megjött akkor nem vagy terhes. nagyon ritka az olyan eset, hogy terhesség ellenére menzesz szerû vérzés jelentkezzen, felesleges erre alapozni. De amúgy nem értem, biztos, hogy 27-én volt peteérésed? Mert ahhoz meg túl korán jött meg a mensid.

Ha megjött akkor nem vagy terhes. nagyon ritka az olyan eset, hogy terhesség ellenére menzesz szerû vérzés jelentkezzen, felesleges erre alapozni. De amúgy nem értem, biztos, hogy 27-én volt peteérésed? Mert ahhoz meg túl korán jött meg a mensid.
Vmit elírtál. Nem lehet 27-én peteérés, ha elsején megjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Egyetértek az elõttem szólóval, menj el orvoshoz. És mielõtt mész, gondold át, hogy mi változott az életedben ami miatt esetleg ez a ciklus felborulás bekövetkezett...mindenesetre a babára ne görcsölj rá, mert a tapasztalat az, hogy pont ilyenkor nem jön össze...
Szerintem csinálj tesztet! Ha negatív menj dokihoz, ha babát akartok, mert szerintem nincs is peteérésed és akkor õ segít ebben.
A kérdező hozzászólása: utolsó 2-3 ami ilyen rendszertelen.
Rendszertelen a ciklusod, vagy csak most rövidült le ennyire?
A kérdező hozzászólása: 17 napra jött meg a mensim. És az alhasamba nyilaló érzések vannak.
Mikor volt az elõzõ mensid? Május 3?
Ha május 27-én volt a peteérésed és jún.1-én megjött a vérzésed, akkor a ciklusoddal nem stimmel valami...Ez a május 27 teljesen biztos? Ha 1-én jött meg a vérzésed, akkor 10-én még nem nagyon lehetsz a ciklus félidején...Honnan tudod, hogy mikor van peteérésed? Hõmérõzöl?
Nem hiszem, hogy elirta....inkább felborult a ciklusa valami miatt....Én azt furcsállom, hogy peteérés után nem sokkal megjön neki...

1hónapja már abba hagytam a fogamzásgátló szedését, és 1-2nappal a peterésem előtt voltunk együtt a párommal (12.27-én)! Szerintetek lehet belőle kis baba? Mikor érdemes tesztet csinálni? Annyira izgulok hogy össze jön-e! Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Akár lehet is...de...nem tudhatod,hogy a gyógyszer után hogy áll vissza a ciklusod,és mikor van/volt pé-d,vagy azóta megjött már?! De semmi nem lehetetlen.a nemvárt napján tesztelj,ha nem mutat semmit a teszt,várj pár napot és tesztelj újra. Ha akkor sem jön meg,és a teszt nega,akkor vissza kell állnia a ciklusodnak a rendes kerékvágásba. Amúgy mi is próbálkozunk..én szeptember óta nem szedem..de eddig még nem jött össze:((( Megy a drukk Neked!!!:)))

Akár lehet is...de...nem tudhatod, hogy a gyógyszer után hogy áll vissza a ciklusod, és mikor van/volt pé-d, vagy azóta megjött már?! De semmi nem lehetetlen.a nemvárt napján tesztelj, ha nem mutat semmit a teszt, várj pár napot és tesztelj újra. Ha akkor sem jön meg, és a teszt nega, akkor vissza kell állnia a ciklusodnak a rendes kerékvágásba. Amúgy mi is próbálkozunk..én szeptember óta nem szedem..de eddig még nem jött össze:((( Megy a drukk Neked!!!:) ))
Én ma teszteltem halvány pozit..:) 2tesztet is csináltam de még most sem merem beleélni magam.Amúgy én 16éves koromtól szedtem a bogyót és most májusban múltam 24..úgyhogy jó ideig szedtem..Remélem Nektek is összejön hamar!!Megy a drukk!!!Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Hát én általában mindig érzem ha peteérésem van, fáj a pocim, a cicim még a melltartót sem viseli el, na meg a pattanás..:) ! Még nem jött meg, van más fél két hetem..de már megöl a kíváncsiság hogy hát ha össze jött ELSÕRE!! 15éves koromtól szedtem a gyógyszert mostanáig, februárban töltöm a 20at! Csak reménykedni tudok..igazából Ö egy igazi karácsonyi ajándék lenne, a páromtól is egy kis cipöt kaptam karira ami azt jelenti hogy most már ö is szeretne babázni..eddig ellenezte a korom miatt, de igazi meg lepetés volt amit találtam egy hatalmas dobozban! :) Ez volt a legszebb karácsonyi ajándék. Neked is szívbõl drukkolok hogy minél elõbb jöjjön a kis csoda!
nem várt napján tesztelj, elöbb nem sok értelme lenne. Én dec. közepén hagytam abba a gyogyszert, mi is dolgozunk nagyon a babán.Drukkolok hogy sikerüljön mindannyiunknak.Vick
A kérdező hozzászólása: Úristen de jóó!!! Hát szívbõl gratulálok neked a babához! Ti mikor voltatok együtt? Amikor peteérésed volt? Én legszívesebben már ma tesztelnék..de leállítottam magam, hisz még csak 4napja voltunk együtt, és a peteérésem is csak 3napja volt..olyan rossz ez a várakozás..még 13nap és minden kiderül! Köszike szépen a jó kívánságot!
Hát..mi ebben a hónapban nagyon rajta voltunk az ügyön:) ), úgyhogy sokszor voltunk együtt..peteérés környékén is és amúgy is, amikor kedvünk volt hozzá.18án volt a pé-m ma kellett volna megjöjjön és kíváncsiságból reggel teszteltem egyet..hááát meglepõdtem...de még nem élem magam bele, majd ha a doki mondja akkor hiszem el..félek azért hogy csalódok:S... Remélem ti is ilyen szerencsével jártok!!:D
két naponta termelnek friss dolgot a férfiak vagyis azok a gyorsabbak egészségesebbek.nem érdemes naponta többször.

A párommal 6éve járunk, és a menszeszem utólsó napján belém élvezett, ez volt 12.23-án, majd 26-án kétszer is, és 27-én egyszer. Tehát rajta vagyunk az ügyön. Mennyi időnek kell eltelni hogy megnézzem a tesztet? és a rosszullétek mikor jönnek?

és a suliból van még 5hónapom ami nappali tagozaton van,hogyan tudnám végigcsinálni a terhességgel?nagy hasam lenne már 5hónaposan,vagy haggyam abba addig a sulit?

Legjobb válasz: hát ez az még magam sem tudom hogy mit akarok,de nem kell ettöl félni a párom szokta mondani,ö mellettem áll. köszönöm sokat segítettél! tehát akkor nem érdemes most a hetekben megcsinálnom a tesztet,hanem várjam meg a jan.19et amikor meg kéne jönni? mert én most akartam 1.-jén.érdemes?

A kérdező hozzászólása: hát ez az még magam sem tudom hogy mit akarok, de nem kell ettöl félni a párom szokta mondani, ö mellettem áll. köszönöm sokat segítettél! tehát akkor nem érdemes most a hetekben megcsinálnom a tesztet, hanem várjam meg a jan.19et amikor meg kéne jönni? mert én most akartam 1.-jén.érdemes?

32 éves vagyok a párom 27. Már több mint 4 éve távkapcsiban élünk. Én ezt nagyon nehezen viselem érzékeny vagyok tőle és néha tán még hisztis is. Problémánk ebből fakad mert ő néha ezt nehezen kezeli. Mit a helyes út mit tegye? Szeretem.

Nagyon sok mindent megtesz értem soha nem szeretet még igy senki.Nem irom le hogy miket de ilyen dolgokat csak akkor tesz az ember ha tényleg szeret.De ett?l függetlenül én nagyon ki vagyok már és mondtam neki,hogy tegyen valamit amitt?l én bírjam még s várjak rá.Én mondtam neki, hogy két dolog jöhet szóba az összeköltözés vagy az eljegyzés.Ez év vége "határid?t"mondtam neki.Az összeköltözés most különböz? okok miatt nem megoldható, de az eljegyzés igen.A gond csak az, hogy ? azt mondta,hogy magától ez nem jutott volna még eszébe.Nem akarok rá er?ltettni semmit.Mit tegyek?Fogadjam el vagy engedjem el ezt a kapcsolatot? Nagyon nehéz már igy nekem..

Legjobb válasz: Szia! Én még "csak" 2,5 éve élek távkapcsolatban. Kb. havonta egyszer tudunk találkozni. Néha én is hisztis vagyok... De igyekszem tartani magam. Mindketten tanulunk, fiatalok is lennénk még összeköltözéshez vagy eljegyzéshez. Én úgy érzem, minden percért megéri annyit várni, amit együtt tölthetünk! Te sokkal idõsebb vagy nálam, teljesen érthetõ, h szeretnél már valami komolyabb lépést, de a körülményeitek ismerete nélkül (miért távkapcsolat, mennyire táv, milyen gyakran találkoztok) elég nehéz tanácsot adni vagy akár csak vigasztalni is. Azért én mégis kitartást kívánok! :)

Szia! Én még "csak" 2, 5 éve élek távkapcsolatban. Kb. havonta egyszer tudunk találkozni. Néha én is hisztis vagyok... De igyekszem tartani magam. Mindketten tanulunk, fiatalok is lennénk még összeköltözéshez vagy eljegyzéshez. Én úgy érzem, minden percért megéri annyit várni, amit együtt tölthetünk! Te sokkal idõsebb vagy nálam, teljesen érthetõ, h szeretnél már valami komolyabb lépést, de a körülményeitek ismerete nélkül (miért távkapcsolat, mennyire táv, milyen gyakran találkoztok) elég nehéz tanácsot adni vagy akár csak vigasztalni is. Azért én mégis kitartást kívánok! :)
Én magamból kiindulva, nem tudnék így élni, nem tudnám elviselni a szeretett fél hiányát.Az a kérdés egy eljegyzés min változtat, mert ha a távkapcsolat marad, akkor mivel vagytok elõrébb?Érthetõ az érzés amit kivált belõled ez a kapcsolat, gondolom szeretnél gyerekeket, stb. és valóban erõltetni nem szabad.Ha érzed hogy õ lenne az igazi, és érdemes, adj még neki egy kis idõt, de azért mérlegelj, hogy tulajdonképen mire is vártok.Kinek jó így.Ha szereted, persze megéri, de meddig, tudod zt is vedd számításba, mert az idõ megy.Szerintem tudakold meg finoman, miért nem gondolt összeköltözésre, sztem fél, s hogy a függetlenségét félti-e, mert a távkapcsolat kényelmes is lehet abból a szempontból hogy nincs az ember szem elõtt nap mint nap.Ne érts félre, nem bogarat akarok a füledbe ültetni, csak szerintem te is egy igazi kis családra vágysz.Hát valóban nehéz tanácsot adni, de ahogy írtam ha úgy érzed, várj, és közben puhatolózz!Az eljegyzésnek ilyenformán nincs értelme, majd ha összeköltöztetek.
Szia, nekem meg csak egyszer volt tavkapcsolatom, de az volt az elso meg az utolso is. A Te esetetdben, ha azt erzed hogy o az igazi akkor ugysem tantorit el semmi, senki ettol a kapcsolattol.Szerintem ketto dolgot figyelembe kene venned, mindenekelott. Miert csak tole varod a megoldast? A szavaidbol az volt kiveheto, hogy ha o nem tesz valamit a te erzeseid megnyugtatasara akkor vege. Ha ketten vagytok ebben a kapcsolatban akkor, lehet hogy te neked is tenned kene valamit! Nem ismerem teljesen a helyzetetek ezert mondom, hogy inkabb csak javaslat szintjen: te nem tudnal kozelebb koltozni hozza?olyan tavolsagba hogy legalabb hetente talalkozzatok mielott felesegul mesz egy emberhez akivel telefonon elitek az eletet???Vagy esetleg olyan a munkatok, hogy nem tudtok talalkozni?Akkor meg merlegelni kell, hogy melyik a fontosabb? A masik hogy szerintem az egyik elottem szolonak nagyon igaza van, azzal kapcsolatban, hogy biztosan szerelmes vagy a parodba?Ha ennyire keves idot tolt egyutt 2ember akkor hajlamosak csak a szepet es a jot kiemelni a kapcsolatukbol.A nyugos munkabamenest, meg a hetkoznapi koccanasokat szinte meg sem tapasztaljak. En csak azt javaslom, hogy ne ugorj bele egy hazassagba csak mert ugy tunik hogy ez megoldas az egyuttletre, es foleg ugy hogy elotte nem toltotok eleg idot egyutt!!!!!!Szemelyesen!!!!! Probaljatok kitalalni vmit hogy kozelebb lakjatok egymashoz es akkor talan tobb idot tudtok egyutt tolteni. Az eljegyzes, ahogy mondtad megnyugtat teged, de szerintem az nem MEGOLDAS!!!!!! Sok szerencset!!!!!
Ha õ is akarja, akkor meg költözzetek össze, és meglátjátok, de az eljegyzésre továbbra is azt mondom szerintem várjatok, fõleg hogy erre õ még nem gondolt.Költözzetek össze, és meglátjátok, megismeritek egymást úgy igazán.
Látod, értelek, de ez az a döntést mindenképp neked kell meghozni, én csak a magam szemszögébõl nézem, mert így tudok olyan választ adni, amit én tennék, ha olyan helyzetben lennék, mint te, remélem sikerül jól döntened, és boldog lehetsz végre igazán!
Szia! Szerintem nem kellett volna neked felhozni az eljegyzést.Egyrészt nem biztosíték semmire, másrészt most elveszett az a varázs, amit akkor éreztél volna ha Õ elédtérdel, és megkéri a kezed.Mondjuk, ha az egész kapcsolatotok ennyibõl állt, hogy havonta 2x találkoztatok, akkor talán ez lehet az oka, hogy neki még nem jutott eszébe.Hidd el, hogy hiába beszéltek naponta több órát telefonon, akkor is csak lakva lehet egymást kiismerni igazán.Az a pár alkalom, amit együtt töltöttetek, gondolom boldogságban örömben telt.Ha együtt élsz valakivel, a gondok problémák is közösek lesznek és még így is imádjátok egymást töretlenül, akkor érdemes hosszú távra tervezni együtt.Azt elhiszem, hogy nem bírod ezt így tovább, megértelek, szerintem én eddig sem bírtam volna.Oldjátok meg mihamarabb az összeköltözést, úgy hamarabb tudtok dönteni.Egyébként, ha ekkora áldozatnak tekinted anyagilag amit rád áldoz, akkor abból már akár albérletbe is lehettetek volna együtt eddig is nem?Hiszen azt írod, a te részedrõl ez bármikor megoldható lenne. Sok sikert, minden jót üdv
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadó, én mindent megtennék azért, hogy ott éljek ahol õ itt hagynék mindent a boldogságunkért de ezt neki is akarni kell és nekem jól esett volna, hogy 4év után õ hozza ezt fel nem én.A másik jobban ismerem mint bárki más 4 év hosszú idõ nagyon sok minden történt köztünk, a lehetõ legtöbbet találkozunk nem tudom mit gondolsz arról, hogy idõt s pénzt nem sajnálva mindent megtesz értem amugy. Anyám mondta, hogy nem normáli ez a fiú de örül, hogy ilyen nagyon szeret, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy én nehezen viselem már a távot ésugy gondoltam eljött az ideje a változásnak.S nem tudom várjak e még?Ennyi

Októberben minden másnap együtt voltunk a párommal, Szeptember 30-án volt az utolsó mesim. Babát szeretnénk. Most október 27-én szombaton kellett volna megjönnie, de eddig még semmi. A teszt negatív. Lehetek terhes?

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni: októberben minden másnap együtt voltunk a párommal, szeptember 30-án volt az utolsó mesim. Babát szeretnénk. Most október 27.-én szombaton kellett volna megjönnie, de eddig még semmi. Ma reggel csináltam egy tesztet de sajna negatív lett :-))). Túl korai volt a teszt?Jeleket még nem igen észleltem magamon.

Legjobb válasz: Terhes persze, hogy lehetsz. Ha normál ciklusod szokott lenni, most is megjött volna. Bár az izgalom néha késteti a mensit. A teszt a mensen elmaradása után 4-5 nappal mutatja ki a terhességet,pár nap mulva csinálj mégyegyet, vagy menj el dokihoz. sok sikert.

Terhes persze, hogy lehetsz. Ha normál ciklusod szokott lenni, most is megjött volna. Bár az izgalom néha késteti a mensit. A teszt a mensen elmaradása után 4-5 nappal mutatja ki a terhességet, pár nap mulva csinálj mégyegyet, vagy menj el dokihoz. sok sikert.
Szia! Nem tudom hány éves vagy, de NE akard/akarjátok annyira a babát! Nekem '92-ben volt egy spontán vetélésem. 2004-ben klinikai vizsgálatok alapján "meddõ"-nek irtak le. Ettõl az idõtõl teljesen letettem róla, hogy valaha is anya leszek. Tudat alatt, pszichikailag irányithatod magad. Most 35 évesen 20 hetes terhes vagyok.
szia, nekemszept.29-én volt az utolsó, és most szombaton kelett volna megjönnie, még aznap nekem kimutattta pozitív eredményt, bár nem egyszerre, hanem pár perc elteltével.De mindenki más, pár nap múlva csinálj mégegy tesztet, ha negatív, de nem jön meg két hét múlva se, akkor menj orvoshoz.Drukkolok.

Már 4 hónapja szedek tablettát, most 24-én (hétfő) kell hogy megjöjjön.27-én (csüt. ) kell elkezdeni a köv. levelet! A barátom 28-án 4 hónapra külföldre megy. Ki szeretném hagyni ezt a pár hónapot! Simán leállhatok vele a menses után?

és ha visszajön akkor elkezdhetem mégegyszer ezt a tablettát? Vagy menjek el?tte el orvoshoz?

Legjobb válasz: orvos...én beszéltem elõtte az orvosommal, mert kijöttem 3 hónapra külföldre. és azt mondta h ne hagyjam abba csak úgy, fõleg ne külföldön mert bárhogy reagálhat a szervezet, és ki nt vk nem tudok kihez fordulni.mondjuk nálad nyilván ez nem lenne gond.de szerintem konzultálj, mert nekem mondta h akár vérezhetek két héiig folyamatosan is, vagy kimaradhat akár szóval kitudja.

orvos...én beszéltem elõtte az orvosommal, mert kijöttem 3 hónapra külföldre. és azt mondta h ne hagyjam abba csak úgy, fõleg ne külföldön mert bárhogy reagálhat a szervezet, és ki nt vk nem tudok kihez fordulni.mondjuk nálad nyilván ez nem lenne gond.de szerintem konzultálj, mert nekem mondta h akár vérezhetek két héiig folyamatosan is, vagy kimaradhat akár szóval kitudja.
en nem ajanlom ezt, az en parom is 4 honapot volt mas orszagban es en nem alltal le vele, mert a dokim is azt mondta, csak osszezavarna a szervezetet. ha utana uis szedned megint, akkor nincs ertelme.
Csak fölöslegesen összezavarnád a szervezetedet! Nem kell szünet! Többet ártasz vele magadnak!

Aug 10-én volt utoljára menzim. Aug 20-an és 27-en együtt voltunk a párommal védekezés nélkül azóta nem jött meg.5tesztet csináltam Ezen a hét pénteken csináltam az utolsót (Clear Blue digitális tesztet), de mind az 5teszt negatív. Lehetek terhes?

Elméletileg 7.hétben járnék ha az utolsó menstruaciótól számolom és azt veszem észre magamon, hogy nő a hasam, ez lehetséges? (Pedig 5teszt negatív) nem tudom mi történik, kérlek titeket segítsetek a válaszokkal! Ui:Voltam dokinál szep 25en amíg nincs pozi teszt nem csinál uh-t, cisztam nincs!

Legjobb válasz: Hát ez érdekes...És ha valami más bajod van? az orvos meg meg sem vizsgál?? az a kötelessége... Lehet jobb lenne elmenned egy másik orvoshoz! a hasad lehet csak puffad, nekem is úgy nézett ki az elsõ hetekben mint aki már megvan vagy 3 hónapos :D mindenképp menj el másik orvoshoz ha nem képes megvizsgálni, akihez mentél!

Hát ez érdekes...És ha valami más bajod van? az orvos meg meg sem vizsgál?? az a kötelessége... Lehet jobb lenne elmenned egy másik orvoshoz! a hasad lehet csak puffad, nekem is úgy nézett ki az elsõ hetekben mint aki már megvan vagy 3 hónapos :D mindenképp menj el másik orvoshoz ha nem képes megvizsgálni, akihez mentél!
Miért nem egy orvost kérdezel meg? Szerinted itt bármelyikünk is tudja h terhes vagy-e vagy sem? Csak tippelni tudunk. Szerintem ennyi negatív teszt után nem vagy terhes, de lehet h tévedek. Ezért keress fel egy dokit!
A kérdező hozzászólása: Igen kivizsgálás lesz belõle! Akkor szerintetek tuti nem vagyok terhes, ha ennyi teszt negatív? Vagy még reménykedjek?
Ha folyamatosan rendszertelen a mensid, akkor tényleg kellene egy alapos kivizsgálás, mert biztos hormonális alapú probléma. A lázmérõzést se dobd sutba, a görbébõl sokminden kiderülhet, ugyanis az, hogy éppen hogyan alakul az ébredéskori hõd, sokat elmond a hormonháztartásodról. Érdemes utánaolvasgatni a neten, laikusok számára sem kínai leírásokat lehet róla találni. És mindenképp orvos! Nem tudom, a jelenlegi nõgyógyászod tud-e a rendszertelen ciklusodról, de mindenképpen fel kellene világosítanod, ha pedig nem foglalkozik veled megfelelõen, akkor válts. És nehogy kétségbe ess, egyáltalán nem vagyunk kevesen, akiknek hormonális problémák miatt nem mûködik tökéletesen a ciklusuk, de ha megvan a kiváltó ok, lehet kezelni, és jöhet a baba.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam hõmérõzni, mert iszonyatosan rendszertelen a menzim. Csak próbáljuk belõni a megfelelõ idõpontot, de ezek szerint nem sikerült! :( most kicsit elszonytyolodtam hogy nem vagyok babós, már nagyon vágyunk rá! :) A dokihoz meg mindenképp vissza megyek ha a kedves párom visszajön az üzletiútról... :) Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem jön meg!!??? Ennyire hormon zavaros lennék? :(
Egy biztos, hogy aug. 20-án vagy 27-én nem eshettél teherbe, mert akkor már bármelyik teszt, még a legagyibb is pozitív lenne. Valószínûleg kimaradt az a mensid, amelyik a nem várt lett volna (és valószínûleg tüszõérésed sem volt). Nem szoktál lázmérõzni? Sokat elárul a ciklusról, pl. ha valamikor hajlandó helyrerázódni a ciklusod spontán, akkor jó lenne tudnod, hogy most van ovud, a mensi csak azután fog megjönni. Ismerõsöm pl. úgy lett terhes, hogy egy évig nem volt normális mensije, és aztán nem is lett, mert az elsõ normális ciklusában teherbe is esett. Ha nem sikerül a pozitív teszt a késõbbiekben sem, és a ciklusod sem rázódik helyre, akkor igenis menj vissza a dokihoz, de ne azzal, hogy vajon terhes vagy-e, hanem hogy legyen szíves kivizsgálni, miért nem jön meg x hónapja.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van! De napról napra nagyobbnak látom a hasam és további tüneteket veszek észre, ez tényleg lehetséges attól, hogy ennyire vágyunk rá?
Ha ennyi idõ után negatív a tesz, akkor nem vagy terhes, ez biztos (sajnos). A mensi elmaradása szinte biztosan lelki eredetû, simán lehet a sok stressztõl. Barátnõmmel is volt ilyen, nála egyértelmûen a munkahelyi feszültség okozta. Kapott rá gyógyszert, ami nagy nehezen meghozta neki. (De igazán akkor állt vissza újra rendszerbe a ciklusa, miután munkát váltott) Az meg, hogy nõni látod a hasad, szintén lelki, mivel azt szeretnéd látni. Próbálj lazítani (bármennyire is nehéz), próbáld kizárni a stresszt. És mindenképp menjél el másik dokihoz, mert ha továbbra sem fog megjönni, azzal valamit kezdeni kell.
A kérdező hozzászólása: Ma is teszteltem... NEGATÍV!!!!! mi van velem???? A hasam meg kerek
A kérdező hozzászólása: Az lehetséges, hogy a HCG-t ennyi idõ után sem mutatja ki a teszt? :( és csak bebeszélem magamnak a tüneteket? Sokat stresszelek is mostanság és folyamatos pörgés az életem, amúgy se rendszeres a menstruaciom de ennyit rég nem késett! Nem tudom összerakni a képet! Nagyon idegesítõ
Nekem gyakorlatilag mindentõl puffad a hasam, még éjszaka is!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp! :) Drukkolok nektek! Legjobb barátnõmmel ma összeültünk (38H-ben van), azt mondta, hogy neki menzi elmaradása után 5nappal pozi volt az elsõ teszt. Szerinte nem vagyok babós, de meg se jön, a tesztek meg negatívak. Rossz ez a tudatlanság! :( A pocakom meg kerekedik és növekszik. (Viszont 2-3hete hétvégenként voltunk bulizni és ittunk, mivel negatív volt a teszt) Ajj kezdek elszomorodni és megöl a tudatlanság! :(
Nekem aug.18-án volt utoljára mensim. Nekem is negatívak a tesztjeim, és tompán fáj a hasam. Nem tudom én sem, mi van. Majd írd meg neked mi volt.
A kérdező hozzászólása: Az nem lehetséges, hogy annyira kevés a HCG a vizeletemben, hogy amiatt nem mutatja ki? :( Valahol még reménykedünk hátha. Persze megyek orvoshoz is, hátha jó pénzért egy magán doki okosabbat mondd! :)
Ennyi negatív teszt után szerintem nem vagy terhes. Már ki kellett volna mutatnia. Viszont nem ártana egy másik doki, aki rendesen megvizsgál, h miért is nem jön meg. Lehet vmelyik hormonod rendetlenkedik.
A kérdező hozzászólása: Az lesz szerdáig várok aztán magán orvos! Bár ennyi teszt csak nem téved... :( Milyen ételektõl puffadsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy kioktatsz!!!! Az eszedbe se jut, hogy azért kérdezek itt mert még nem tudom dokihoz menni? Tudod idõponttal nem dobaloznak, kell várni!!!!! ;) És mivel tehetetlen vagyok ezért próbálok itt infot szerezni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!