Találatok a következő kifejezésre: Párkapcsolatban a év (131 db)

Érezhető egy párkapcsolatban 5 év korkülönbség, ha a fiatalabb fél 15/L?

Legjobb válasz: Mi? Szerintem 18 alatt 5 év korkülönbség nagyon sok,nem is értem azt aki 20évesen kislánnyal jár

Mi? Szerintem 18 alatt 5 év korkülönbség nagyon sok, nem is értem azt aki 20évesen kislánnyal jár
Az függ a te érettségedtõl illetve az övétõl is. Van egy srác, õ 6 évvel idõsebb nálam, és simán át tudjuk ezt hidalni. Igaz, én nem kerültem vele bele egy komoly kapcsolatba, de szerintem talán az is mûködhetne. Tényleg nagyon személyfüggõ, van például olyan, hogy egykorúak sem ugyan azon a szinten járnak, így nem mûködik. Az aggasztó azért, hogy ha te szexuális kapcsolatra még egy ideig nem lennél hajlandó, de õ korán akarná... Erre mindenképpen vigyázz nagyon. 15/L
szerintem 18 alatt nagyon erezheto az 5 ev korkulombseg es teljesen maskepp latjatok a vilagot. Gondoly csak bele, neked 5 evvel ezelott mik voltak a priorotasaid es mit szerettel volna az elettol? Ha ugy erzed, hogy azota nem sok minden valtozott akkor hajra, nagyabol egy szinten vagytok:D De szerintem tartos kapcsolat nem igazan lehet ebbol.
Ha 10 éves a pasid, akkor eléggé érezhetõ..:D

19 éves vagyok, 4 éve élek párkapcsolatban. A barátommal csak egymással feküdtünk le, együtt vesztettük el. Nem nagyon akarok minden évben nőgyógyászhoz járni, vélemény?

Így is lehet méhnyakrákom? Nagyon félek az eredménytől,meg maga a vizsgálat is szörnyű, egyszer voltam.Megalázó és fáj is.

Legjobb válasz: Ha negativ vagy akkor szerencséd van, csak meg ne csaljon a párod :( Vagy ha szakitatok és ujjal kell kezdeni akkor legyél majd óvatos. Ha pozitiv akkor sajnos mindegy mióta és kivel vagy :(

Ha negativ vagy akkor szerencséd van, csak meg ne csaljon a párod :( Vagy ha szakitatok és ujjal kell kezdeni akkor legyél majd óvatos. Ha pozitiv akkor sajnos mindegy mióta és kivel vagy :(
Megértelek, én is rettegek a HPV-tõl. Nem is merek mással lefeküdni de sajnos véget ért a párkapcsolatom. Ha szüzek vagytok minimális az esélye, de lehet igy is mivel nem csak nemi úton terjed hanem pl közös törölközõvel, wc használattal stb.. is. A vizsgálat nem fáj. Évente meg kell ismételni.
Igen, szükséges. De keress másik orvost, ha ilyen rossz a tapasztalatod. Ennek nem szabad fájnia, mert csak egy kenetvétel! Mert a rákszûrés nem csak a rákot mutatja ki, hanem más fertõzést is akár. Engem mindig a párom zavar el, hogy ezt évente meg KELL csináltatni, és volt már, hogy nem volt jó az eredményem, és gyógyszert kaptam rá, pedig nem voltam rákos!!! Szerintem jobb félni, mint megijedni. Inkább egy ilyen vizsgálaton derüljön ki, amikor még kezelhetõ a dolog, mint késõbb!!!
Nem kell, hogy megalázó legyen. A kellemetlenség normális, a fájdalom nem, kivéve, ha méhnyakrákszûrést is végeznek. Igen, így is kell a szûrés, de ha nem akarsz évente menni - ami a te érdekes - menj kétévente. Még az apácáknál is elõfordul a méhnyakrák, pedig õk aztán biztosan nem élnek szexuális életet.
Keress másik nõgyógyászt. Van akinél fájt nekem is, de voltam olyan orvosnál is aki észrevétlenül megcsinálta. Igen kell menni évente 1 alkalommal. Bár 2010 decemberében voltam utoljára, de én a gyerek miatt még nem tudtam elmenni. Hiába az idõpont nagyon sokat kell várni, akár magánhoz megy az ember lánya, akár sztk-ba.
Minel inkabb felsz az eredmenytol annal inkabb erdemes evente elmenni. ugy meg idoben felismerik a rak elotti allapotot es konnyen visszaforditjak a folyamatot:) ugy lehetsz igazan nyugodt. Egyebkent sincs ra sok eselyed de fo a nyugalom
1. vagyok. Én még sohasem voltam szûrésen. :( Igaz csak 1 pasival voltam gumi nélkül akinek elõttem csak gumival szexelt egy lánnyal. De semmi sem biztos. Már nagyon félek én is elmegyek engem nem érdekel a fájdalom, (a kacsás tágitástól a könnyeim is kijöttek na az fájt) de fõ a biztonság. :(
Én szoknyában szoktam menni nekem ez segitett leküzdeni a kellemetlen érzést. Utáltam az asszisztensnõ elõtt pucéran végigmenni.. az tényleg megalázó.. De mióta szoknyában megyek sokkal jobban érzem magam. (télen a táskámban viszem és ott felveszem)
2-es vagyok Ez nem fájdalmas dolog!!!! Valóban kellemetlen, de semmiképp sem fáj! Ha így van akkor az nagyon rossz doki, másikhoz kell menni!!! És nem csak a HPV-t mutatja ki az eredmény, hanem más eltérést is, ezért mindenképpen megéri évente elmenni! Ennyi kellemetlenséget megér az egészség!

Párkapcsolatban a 12 év korkülönbség nagyon sok?

Legjobb válasz: a párom meg köztem 13 év a korkülönbség és szerintem nem az számít ,hanem amit nyújtani tudsz

Szia.A válaszom tapasztalatból írom, nem sok.Ha! Ha igaz és õszinte szerelem.A miénk 30 év korkülönbséggel is csodálatosan mûködik.Én 35 õ 65 éves.Imádjuk egymást.Túl vagyunk mindketten egy házasságon.Van mind a kettõnknek gyereke is.Minden rendben van és már nem 2 éve .Tudom hogy lesznek még nehéz idõszakok.De bármilyen nehéz is megoldjuk.De! Ezt csak normális keretek között élõ embernek sikerül.Tisztelem õt és az életemnél is fontosabb.Igaz a szakmám ápolónõ ezzel csak azt akartam kifejteni, hogy imádom az idõs embereket.Nagyon hamar össze tudunk szokni.Ez beállítottság kérdése.Na szóval a lényeg a lényeg.IMÁDOM:) )Tarts ki és ne hallgass senkire.Õ még úriember.A fiatalok tanulhatnának tõlük.Sok sikert nektek.ne hallgassatok senkire.
a párom meg köztem 13 év a korkülönbség és szerintem nem az számít , hanem amit nyújtani tudsz
Hááát... Én 17 voltam pár nap híján, mikor összejöttem a barátommal, aki akkor volt 27. Már két éve együtt vagyunk, és minden rendben van. De ez nem feltétlen a köztetek levõ korkülönbségtõl függ, hanem a személyiségetektõl.
Sztem nem gáz, az a lényeg, hogy szeressétek egymást.
A te korodban ez még nagyon soknak számít, inkább 3-4-5 év a megszokott. De ha jól megvagytok együtt akkor nem is kell figyelni a korkülönbségre.
Nem a korkülönség számít egy párkapcsolatban. De a 16 évedhez szerintem sok. Ennek ellenére, ha szeretitek egymás, akkor miért ne? Csak vigyázz arra, hogy ne csak kihasználjon.
nyugi én is 16 vagyok(lassan 17) párom 30:D
Hány évesek vagytok?
Én 18 évesen kavartam egy 32 éves nõvel, de ez nem normális. Tiszta büszke volt rám, mikor sikerült végre egy nálam fiatalabb nõt találnom :D
Ha igazán szereted nem számít a kor.Bármelyikõtök lehet a fiatalabb ez pusztán az érzelmeken múlik. Ha õ az aki a legjobbat tudja nyújtani neked akkor õ való hozzád.Te még nagyon fiatal vagy nyilván nem ez lesz az egyetlen nagy szerelem az életedben, de ha nem hagyod hogy mások beleszóljanak akkor egy örök emlék maradhat amire majd örömmel gondolsz vissza késõbb.Én most vagyok 28, van egy gyönyörû lányom, nemrég váltam el a férjemtõl és most van egy 20 éves barátom akit imádok, de nyilván nem fog örökké tartani evvel tisztában vagyok, mivel neki még élnie kell mielõtt lekötné magát.De amíg nekünk így jó addig élvezni fogok minden vele eltöltött pillanatot és egyáltalán nem érdekel hány éves és ki mit szól a kapcsolatunkhoz.
Jó lenne befejezni ezt az értelmetlen vitát. Akinek a szerelem számokról szól, az csak nyugodtan keresgéljen kínosan ügyelve rá. Aki pedig szeret, az a szívére hallgasson. Az én Kedvesem is sokkal idõsebb, és sosem voltam még ilyen boldog. Ha pedig tényleg komoly kapcsolatot akarok én nem is kezdenék kis 20 évesekkel. Azoknak csak egyre kell az ember, aztán továbbállnak. OK, van aki nem ért egyet, de nem kell mások tisztességes életét kritizálni. Kritizálja inkább a drogos, alkoholista huszonéveseket. (Tisztelet a kivételnek!)
Micsoda kiégettagyú balfaszok vannak mostanság hogy lassan családos ember korban az oviból válogatnak maguknak, még akkor is röhelyes ha te vagy az ország legérettebb 16 évese, én biztos képen köpném magam 28!! évesen középiskola alsó tagozatból válogatni. Kifordult ez a világ magából, aztán meg lehet magyarázni ezt is mindenféle szerelmi maszlaggal, de az csak mégröhelyesebben hat, a szerelem egyébként is csak egy múló kényszerképzet utána meg jön a sivár valóság. Az õseid tisztában vannak vele hogy micsoda loserral mászkálsz, vagy te akarsz a cafka barátnõid elõtt felvágni hogy ki futtat, vagy csak szimplán kései apakomplexusról van szó?
Itt pont ugyanannyira kíváncsiak az emberek az én véleményemre, mint a tiedre. Csak az a helyzet, hogy az enyémre többnyire adnak is. :) Szerintem keress magadnak egy másik honlapot, ahol kiélheted a felgyülemlett agresszivitásodat, mert az egy dolog, hogy anonim az oldal, de attól még bizonyítványt állítasz ki magadról.
A te véleményedre lehúzós balfaszkám viszont a kurva anyád sem kiváncsi és nem izgat ha nem tetszenek más marháknak az erkölcsi elveim!
Neked, kedves legutóbbi hozzászóló, úgy nézem, nemhogy 16 évesek, hanem korodbeli csajok sem jutnak. :)
Micsoda kiégettagyú balfaszok vannak mostanság hogy lassan családos ember korban az oviból válogatnak maguknak, még akkor is röhelyes ha te vagy az ország legérettebb 16 évese, én biztos képen köpném magam 28!! évesen középiskola alsó tagozatból válogatni. Kifordult ez a világ magából, aztán meg lehet magyarázni ezt is mindenféle szerelmi maszlaggal, de az csak mégröhelyesebben hat, a szerelem egyébként is csak egy múló kényszerképzet utána meg jön a sivár valóság. Az õseid tisztában vannak vele hogy micsoda loserral mászkálsz, vagy te akarsz a cafka barátnõid elõtt felvágni hogy ki futtat, vagy csak szimplán kései apakomplexusról van szó?
A kérdező hozzászólása: én 16...
Nem akarok, durva vagy szemét lenni...de...16 évesen....azért...elég gáz, hogy ha nem találsz magadnak egy korban hozzád illõbb partnert...ha össze jössz egy ennyire "idõs" sráccal, tuti hogy nem fog sokáig tartani...pont a kor miatt...és amúgy szerintem neki gázosabb...:S

18 éves lány vagyok és 3 éve van párkapcsolatom. A párom 19 éves. és mikor összejöttünk rá ő pár nappal már mondta hogy kicsim vagy akármit. én 3 év alatt nem mondtam neki semmit. Egyszerűen nem jön ki pedig nagyon szeretem a páromat. Mit csináljak?

smsben és msnen mindig írom neki hogy picim vagy szivem vagy kicsim, de szavakban nem jön ki. egyszer?en nemértem miért kb mindennap bennem van h szeretném neki mondani de olyankor elpirulok és elkezd verni a víz.. nemértem miért van.. a párom azt mondta ?t nem zavarja, mert ilyen vagyok elfogad így. de ? kb minden második mondatában becéz valahogy 3 éve folyamatosan. és soha nem szolít a rendes nevemen. Renáta.. de még annyit se mondd soha hogy Reni.. mindig csak vmi aranyos becézés.. mit kéne csinálnom hogy elmúljon ez a rossz érzés és végre olyan könnyen vegyem, mint akárki más és úgy szólítsam ahogy épp szeretném.. ? mert mikor hülyeségeket beszélek akkori csak annyit mondd hogy kicsim vagy akármi semmi többet szal rám szól.. és fordított esetben én inkább elkezdek belemerülni a témába ahelyett hogy énis csak ennyit mondanék mer akkor egyb?l tudná hogy hülyeséget beszél :S

Legjobb válasz: én sem becéztem soha a férjemet,pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra,sztem ne problémázz ezen,vagyunk ezzel igy páran,a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)

én sem becéztem soha a férjemet, pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra, sztem ne problémázz ezen, vagyunk ezzel igy páran, a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)
én is ccsak annyit tudok mondani h Nyuszó, vagy Nyuszkó ! :S nem tudom miért, egyszerüen nem tudom kimondani h Szivem, vagy valami! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi :) így máris jobb kicsivel :) azért éreztem furin magam mer semelyik ismerõsõmnek nincs ilyen baja :S és egyszerûen azt hittem nekem van valami bajom :S de ezekszerint nem csak én vagyok így vele :) :S
én csak szivizek..de az ugy jön hogy akárkinek mondom. a páromra soha egyetlen becécést sem mondtam.maximum a nevét cifráztam. bence pl: bencusskám. de semmi nyuszi kicsim picim életem:)
mikor mondta hogy szeretlek, alig bírtam kifacsarni a fogaimm közül egy halovány "énis"-et, attól függetlenül, hogy fülig szerelmes voltam belé. Becézés? Jézus sohasem ment! A nevén se szólítani. Max. Édes. Az is csak msn-en. Mi ilyenek vagyunk, elég zárkózottak ebben a témában, szerintem nincs mit tenni. Egy 14 éves lány
Mindenki más....én 1 év utàn mondtam elõször páromnak hogy:"bírlak":) 4 éve eggyütt vagyunk és van egy kislányunk is....nekem sem megy ez az érzelgõsdi!!!ha barátodat nem zavarja akkor ezen ne problémázz!
A humor a megoldás. Elõször találj ki valami szokatlant. Pl: Édesdrágabocimackóm, az ilyenek vagy ehez hasonlók eveszik a dolog élét és ezáltal átmenetet képeznek a kétfajta hozzá-állás között. Ha ez megvan képes leszel kimondani, hogy szivem. Gyakorlati elõnyökkel is jár, egy szexi becézéssel eléggé fel lehet izgatni egy fiut vagy rá tudod venni dolgokra. 16/f
Deh nem :)
Néha igen.
Nem :)
Nem. Így is szabadnak érzem magam.
nekem az hiányzik, hogy nem éltem ki magam. Úgyhogy most probalkozom . 39f
Milyen szabadság? Párkapcsolatban legalább néha van szex, a gép elõtt ülésben meg nem akadályoz.
nem
szerintem nem!:) Nem egy olyan ismerõsöm van, aki velem egyidõs ès a barátjuk 19-23 èv között vannak, ès nagyon jól kijönnek. a 4 èv simán elfogadható. ha egy 12èves lánnyal járnál....na akkor nèznènek rád rossz szemmel! 16/L
Kedves kérdezõ! Ismerek olyan párt, ahol a srác 24 éves, a lány pedig 15. Nagyon jól megvannak! Nem mondaná meg senki a lányról hogy annyi idõs! Körülbelül 20-nak néz ki, és a világszemlélete, stílusa, viselkedése is érettebb mint a korabelieké. Csodálkoztam eleinte rajtuk, de ha valaki nem tud semmiféle háttér információt róluk, nem lepõdik meg ha együtt látja õket. El kell fogadni, ez van..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat :)
normális
Az érettség mindenféleképpen számít. Ismerek két olyan párt ahol a srác 21 éves a csaj pedig 15-16, de õk a korukhoz képest érettek és már majd 2 éves a kapcsolat mindkét esetben.
Nagyon függ attól, hogy milyenek vagytok (mennyire érettek).
személyfüggõ. Én 22 évemmel 19 alatti csajjal nem kezdenék. Max 2 év ami nálam belefér.
ha engem kérdezel 17 alatt ne keresgélj
Dehogyis, a 3-4 év pont optimális. Én is 18 voltam, párom 21, mikor összejüttünk és azota is majdnem 3 éve együtt vagyunk:)
*van
Unalom vam? Hát az már gáz. menjetek el valahova túrázni!
Ha márunatkoztos egymás társaságában söt úgy hogyritkán taliztokottmár valami em oké.Próbáljátok felendíteni a kapcsolatotok, menjetek sétálni, moziba, strandra vagytópartra, nem tudom mennyire engedi az anyagi háttér de esetleg vacsorázni valahova.Ne haragudj ha idáig még nem jutottatok el, ha igen akkor feldobhatjátok az együttléteket is különféle dolgokkal új pozíciókkal.Több ötletem így hirtelen nincs, és tényleg elnézést ha a szex még nem történt meg.
Ritkán találkoztok ? Az mit jelent ? Ha havonta 1-2- szer találkoztok az nem kapcsolat. (bocsi) Nem tudom miért unatkoztok, 2 év alatt már mindent csináltatok, vagy egyszerûen nem tudtok mit kitalálni? Sétáljatok, nézzetek meg vmi jó filmet, mi pl sütni is szoktunk együtt ( palacsintát, pizzát ) vagy focizni megyünk, menjetek strandra míg lehet, vagy horgászni...amit szerettek. 2 év alatt csak tudjátok ti is, hogy mit szeret a másik. 18/L

Az gáz ha egy párkapcsolatban a nõ 6 évvel idõsebb párjánál?

Legjobb válasz: Te vagy a nõ ha jól gondolom?

Te vagy a nõ ha jól gondolom?
Egyáltalán nem. Ha szeretitek egymást ne ezen agyalj. Viccet félre téve én 1 évig járta egy nõvel én akkor 19 éves voltam a nõ meg 26 éves. Nem tartott sokáig a dolog most nem merülnék el a részletekben. De az az 1 év csodás volt senki nem ugatott le minket. De a mai napig beszélünk idõnként. Sõt egy munkahelyünk van de teljesen más pozícióba vagyunk. Persze a jelenlegi barátnõm is idõsebb nálam igaz csak 3 évvel de õ vele már 2 éve vagyunk együtt. Én mindig is a nálam idõsebb lányokkal tudtam jól kijönni. Egy olyan lány volt aki fiatalabb volt nálam 1 évvel, de a többi mind idõsebb valaki csak pár hónappal de a nagy többség több mint 1 évvel. Nincs ebbe semmi gáz. A bátyám most 25 éves és a barátnõje pedig 33 éves. Ott már 7 év a különbség. Az unokanõvérem 29 éves. A barátja meg 22. Vannak ilyenek, ha ti elfogadjátok egymást és szeretitek egymást akkor ne ezen agyaljatok. Hallottam már olyan párról is ahol több mint 12 év volt a korkülönbség köztük. A srác alig 20 éves volt, a "csaj" meg 32. Szóval nincs ezzel gáz.
19/25 nem problema. Gond az lesz amikor 24/30 korul jartok, mert akkorra benne mar igen szol a biologiai csengo, es gyereket akar, te meg 24 evesen nem biztos hogy keszen allsz erre. PErsze lehet hogy korabban ero tipus vagy, vagy nem nullarol indulsz mert megtamogatnak a szuleid, akkor mukodhet, de alapesetben egy ferfi akkor lesz jo apa es ferj, ha az eleteben volt legalabb 5-10 ev amikor maga laban elt, a szuloktol mar kulon, de massal meg nem egyutt. Akkor "kielte" magat, megtanulta mi a felelosseg, es stabil tamasz lesz a csaladja szamara. A koranjott hazassagok 90%aban kitekingetes, felrelepes jon. Kivetel persze mindig van, de nem az az altalanos.
Az teljesen korrekt.
A kérdező hozzászólása: Én is 19 vagyok, a lány akit szeretek, vagy inkább már nõ, az meg 25 lesz.
szerintem sem sokat szamit, köztem es a parom közt 7 ev van, en 19voltam, ö pedig 26 mikor összejöttünk, es nem volt soha különösebb problemank...no jo, neha a szorakozas miatt vitatkoztunk.24/F
Egyáltalán nem gáz. - csak szeressétek egymást. Gondolom nem 12 és 18 évesek vagytok, mert azért az érdekes lenne mondjuk...
Miért lenne gáz?
A kérdező hozzászólása: Nem éppen.
PÁR-kapcsolat, szóval, ha nektek nem, - mások meg mással foglalkozzanak. Nem gyakori, az tény.

Szűk másfél év áthidalható párkapcsolatban a lány javára?

fiú nemsokára 16 lány 17 lesz most. nem azért mert adnak mások véleményére, csak kíváncsi vagyok, mások hogy ti mit gondoltok...mikor hallottam megfogott és érdekel:)

Legjobb válasz: szerintem ebben a korban a lányok szokták "cikinek" érezni, hogy õ az idõsebb... Késõbb abszolút nem számít...

szerintem ebben a korban a lányok szokták "cikinek" érezni, hogy õ az idõsebb... Késõbb abszolút nem számít...
kívácsian várjuk a fejleményeket :)
Egyetértek az 5. válaszolóval. Kíváncsi lennék, hogy milyen pofát vág ha meglát.Jó kis pofára esés lesz, de megérdemli.
Szerintem folytasd vele a beszélgetést (a kamu oldalon keresztül) és menj bele a találkába.
Hú , hát ha ez igaz és nem csak trollkodás akkor nagyon nem okés a szituáció .
A kérdező hozzászólása: Na hát.jelentem szingli vagyok.Odamentem a megbeszélt kávézóba csinosan magabiztosan.Megkérdeztem tõle csak nem valaki mást várt?Mondjuk az Ancsát?Ezen a néven vettem fel vele akapcsolatot.Nos az elsõ döbbenet ami érte, az mindent megért nekem.Megmondtam neki velem beszélt le randit, és hogy soha többet nem akarom látni.Ezután átültem egy másik asztalhoz és boldogan megittam a kávém.Azóta könyörög, zaklat, de magasról [email protected]öszi mindenkinek a támogatást.
Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
Na mi történt, hogy volt? Mesélj! Már kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól! :D
Gondolom kimagyarázási folyamat van :D Az ilyen férgek mindig a nem gondolták komolyan/csak szórakoztak szöveggel magyarázkodnak, amit sokszor be is vesznek a nõk sajnos.
hú, erre kíváncsi vagyok :) mi volt?
Nem semmi! Azt hiszem, mondhatom valamennyi nõ nevében, hogy büszkék vagyunk rád. Akkor megérte összeszedni a bátorságod. Azért titokban felvehetted volna a reakcióját :)
Undorító dolog amit csinált , jó hogy fény derült a dologra . Minden elismerésem a tiéd . Bátor nõ vagy és határozott .
nagyon ügyes vagy. Gratulálok és kitartást!
Gratulálok! Tényleg büszkék lehetünk rád.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm.Nektek köszönhetem, hogy a sarkamra álltam!!Remélem senkivel nem fog megtörténi ami velem, iszonyatos érzés.De mikor elgondolkoztam a dolgom rákellett jönnöm, minek sajnáljak egy olyan kapcsolatot ami csak nekem volt fontos.Inkább egyedül mint egy hazug férfival.És most belevetem magam az életbe!Mindenkinek kívánok boldog ÕSZINTE kapcsolatot!!!!
Megérdemelte a Péniszhuszár! /F
Hasonló esetben vagyok benne én is, csak én kívülállóként jöttem rá, hogy egy lánynak a pasija flörtölget a neten. Még nem tudom elmondjam-e a lánynak mit mûvel a barátja, egyelõre húzom bele egyre jobban a csõbe a szemetet.
A kérdező hozzászólása: Mond el neki, és együtt küldjétek a padlóra a ..hidd el jobb ha tudja a lány.Nekem édes volt a bosszú..
hogy sikerült a randi? Volt pofára esés?
mint írtam nekem is volt ilyen szitum a volt párommal.Ezek az alakok mind tetû férgek , pszcihopata barmok. Jobb minnél hamarabb megszabadulni tõlük, de ne hagy magad bepalizni mert ha nem hagyott ott abból tudni fogja hogy téged érzelmileg úgy tud majd zsarolni ahogy akar.Sok szerencsét és ne hagyd magad, okos legyél különben sose fogsz megszabadulni tõle!
Mit nem adnék, ha láthatnám az arcát, mikor meglát :D
Dobd ki.
Hagyd ott!Nagyon gyorsan.
Pf... Kuka!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én is igy gondoltam, de kellett a külsõ segitség a megerõsités.Azt hiszem megszivatom akkor, belemegyek a játékba, Ha nekem fáj essen pofára õ is!!!
Ha összejön a találka, akkor kérdõre vonhatod, és dobhatod, de az az arc, amit akkor vág, mikor meglát, szerintem sokat megér.. A viselkedése pedig gusztustalan. (5-ös voltam)
Ki a párod? Szoktam neten ismerkedni. El akarom kerülni.
Az én párommal ugyan ez volt a szitu csak nálunk mindenféle társkeresõre is regisztrált és én is csináltam egy kamu oldalt , de én be is húztam a csõbe és oda mentem a randira. Leesett az álla rendesen, szépen beolvastam neki aztán haza mentem összepakoltam és nagyon gyorsan elköltöztem. Próbáld kieszközölni a találkozást , beszéld meg vele a randit . Úgy van értelme ha a randin oda is mész ha fel vagy rá készülve hogy ha elmegy tényleg a talira akkor azzal jár hogy szakitasz vele. Ha csak kilesed hogy tényleg ott van-e a megbeszélt helyen , az is már egy bizonyiték hogy kapható arra hogy félre lépjen és már csak a te döntésed hogyan cselekszel.Én már eleve ott hagytam volna azért hogy a hátam mögött lehord , , idegen ember" elött.Nem becsül meg mint nõt nem értékel, hagy ott a p....-ba!
11-es vagyok.és még valami , a szívatáshoz tanács: adagold be neki hogy mi a kedvenc virágod és ha fogyasztasz néha alkoholt akkor mi a kedvenc szeszes italod de valami jó drága fajtát találj ki a piából és a virágból is! Én is ezt csináltam és ott állt fehér rózsa csokorral és jó fajta pezsgõvel a kezében! Ez neki potya pénz kidobás lesz, hadd menjen el a kedve egy idõre nõktõl! :) ))
Hát ha bevállalós vagy tényleg megteszed! :D én tuti megtenném, mert akkor fog meglepõdni a legjobban. ha simán elárulod azzal szerintem nem égne akkorát.
Ez kvanagy :D El ne felejtsd leírni, hogy mi volt! (remélem nem kamu)
A kérdező hozzászólása: Nem kamu sajnos.És megteszem, randizok vele.Aztán mehet a levesbe...A szivem szakadt meg amikor visszairt "nekem".Majd megirom a fejleményeket!!!!Köszönöm mindenkinek a segitséget!!
A kérdező hozzászólása: Holnap találkozik "velem".Kicsipem magam lássa mit veszitett el.Pofára ejtem!!Majd irom a fejleményeket.
Ügyes, okos legyél! Ne hagyd, hogy kidumálja!
Ehhez sok bátorság és erõ kellett, de szép volt! Nem tudom, hogy nekem a helyedben sikerült volna-e.. Sok erõt a kitartáshoz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!