Találatok a következő kifejezésre: Párkapcsolatban,ha a hamar elmegy és (2 db)

Párkapcsolatban, ha a fiúm hamar elmegy és ott maradok orgazmus nélkül mit csináljak? Minél elöbb újra szex vagy befejezni kézzel?

Legjobb válasz: Fontos az, hogy neked is legyen orgazmusod, mert a saját esetem azt igazolja, hogy komoly szervi probléma is származhat a nem megélt orgazmus következtében. Tsted ilyenkor teljesen ráhangolódik, és ha nem jut el a az orgazmusig "vészriadót fúj". (ha valaki bõvebben kíváncsi írjon) a fiúknál változó, hogy mennyi idõre van szükség az ujabb merevedésig, ha a párod viszonylag gyorsan aktus-képes, akkor legyen szex, de ha nem vannak más izgalmas módszerek is mint kézzel vagy szájjal (vagy mindkettõ). Ne aggódj, mióta vafytok együtt az is fontos, mert a férfiak nagy százaléka az elsõ idõszakban hamar eljut az argazmusig (pszichés okai vannak).

Fontos az, hogy neked is legyen orgazmusod, mert a saját esetem azt igazolja, hogy komoly szervi probléma is származhat a nem megélt orgazmus következtében. Tsted ilyenkor teljesen ráhangolódik, és ha nem jut el a az orgazmusig "vészriadót fúj". (ha valaki bõvebben kíváncsi írjon) a fiúknál változó, hogy mennyi idõre van szükség az ujabb merevedésig, ha a párod viszonylag gyorsan aktus-képes, akkor legyen szex, de ha nem vannak más izgalmas módszerek is mint kézzel vagy szájjal (vagy mindkettõ). Ne aggódj, mióta vafytok együtt az is fontos, mert a férfiak nagy százaléka az elsõ idõszakban hamar eljut az argazmusig (pszichés okai vannak).
Én kíváncsi lennék az elsõ válaszadónak a bizonyos "vészriadó"-ról szóló esetre!:)
A fiú dolga lenne, hogy figyeljen arra, hogy a lánynak is jó legyen. De ha õ elõbb elélvez, akkor tegyen róla, hogy neked is jó legyen. Általában a hirtelen még egy szex ne megy a pasiknak, ezért lehet ilyenkor pettingelni, kézzel, szájjal elõidézni a nõ orgazmusát. És a továbbiakban gyakorolni és figyelni arra, hogy ne legyen korai magömlés.

Gondot jelet a párkapcsolatban ha hamar elmegyünk az agyban? Meg lehet ezt beszelni a párunkkal és lehet rajta segíteni?

Mit tegyek h ez ne történjen meg és hogyan szabadkozzam a korai magömlést? Ti hogyan csináljátok? Jó akarok leni az agyban mi a titka?

Legjobb válasz: # 2: Attól, hogy te 1 perc alatt elsülsz, még nem kéne ezt venni természetesnek! Nem egyénfüggõ, hidd el. Én már nõként tapasztaltam egy embernél is olyan különbségeket, hogy el sem hittem - mert vette a fáradságot és megtanulta szabályozni! Ugyanis meg lehet! Egy-két perces aktusokkal egy nõt nem lehet kielégíteni. Fél-egy órás aktusokkal viszont többször is ki lehet!

# 2: Attól, hogy te 1 perc alatt elsülsz, még nem kéne ezt venni természetesnek! Nem egyénfüggõ, hidd el. Én már nõként tapasztaltam egy embernél is olyan különbségeket, hogy el sem hittem - mert vette a fáradságot és megtanulta szabályozni! Ugyanis meg lehet! Egy-két perces aktusokkal egy nõt nem lehet kielégíteni. Fél-egy órás aktusokkal viszont többször is ki lehet!
A kérdező hozzászólása: elnézést nem "szabadkozzam" hanem szabályozzam
Majd jönnek a nagyokosok, és mondják hogy béna vagy, meg önkontrol, meg nemigaz hogy ne tudsz uralkodni magadon. De mindez csak [email protected] duma, mindenkinél másképp mûködik, valaki tovább bírja, valaki kevésbé. És köztudott hogy a férfiak többsége hamar elmegy. Amit tanácsolni tudok hogy az aktus elõtt egy fél órával elégítsd ki magad. Plusz lehet hosszabb elõjáték, vagy segédeszközöket is be lehet vonni az együttlétbe. Na pá☺
Meg lehet tanulni szabályozni. Több olyan pasival voltam életemben, aki az elején hamar elment, aztán megtanulta szabályozni, és akár több órás menetekre is képes volt. Fejben dõl el, gyakorold masztival.
nem tudom.. nekem igy 22 évesen már nem lenne jó úgy..:(
# 4 1-es vagyok. Nem azt mondtam hogy 1 perc alatt elsülök, inkább átlagosnak mondanám az idõmet. És annyira bírom amikor egy nõ alkot véleményt egy ilyesfajta férfi problémárol, csakmert találkozott egy palival akinek sikerült változni. Az átlag férfi hamarabb elmegy mint a nõ. Ez tény. Szerinted ezek a férfiak nem szertnék tovább bírni? Te mit gondolsz? Ha nem prostival vannak, akkor igenis foglalkoztatja õket ez a probléma, és mégis a többség hamarabb elmegy mint a párja.
Hej ti nõk. Miért a férfinek kell megtanulni hogy tovább bírja? Miért nem tanultok meg ti hamarabb elmenni?
# 6: Nem egy ilyen férfival voltam, ezért merem állítani, hogy lehetséges. Több olyan partnerem volt, akik a kapcsolat elején 2-3 perc alatt elélveztek, aztán megtanulták késleltetni, mindkettõnk örömére. # 7: Én speciel megtanultam hamar elmenni. Viszont többször is el tudok menni, és ha már képes vagyok rá, akkor miért ne élnénk vele megfelelõ partnerrel? Szerencsére nekem olyan partnereim voltak, akik azt élvezik, ha egy aktus alatt 5-10 orgazmusom is van. 5 perc alatt azonban nem tudok 5-10 orgazmus megélni...
egy nõi orgazmus igy is összetett, nem lehet hamarabb elmenni. a másik meg, h ne már csak 1 perces legyen a szex.. 1 perc alatt senki se ment még el......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!