Találatok a következő kifejezésre: Páran mondták nekem, hogy (94 db)

Megbántottam a párom. Együttlét közbe hangos voltam, befogta szám, én nem kaptam levegőt, bepánikoltam és azt mondtam neki hogy bf*sz vagy. Nemakartam és nem mondtam komolyan. Nemakarom elveszíteni őt. Nagyon bánom. Mit tegyek?

megbántás

Legjobb válasz: Tévedés, a párod volt a bf*sz, akármilyen hangos vagy, ilyet nem lehet csinálni, hogy ne kapj levegõt. Legközelebb meg majd a nyakadat fogja elszorítani, hogy csendben legyél?

Tévedés, a párod volt a bf*sz, akármilyen hangos vagy, ilyet nem lehet csinálni, hogy ne kapj levegõt. Legközelebb meg majd a nyakadat fogja elszorítani, hogy csendben legyél?
Kb. azt mondd el, amit itt leírtál: lehet, hogy õ nem vette észre, de nem kaptál levegõt, úgy érezted megfulladsz, teljesen bepánikoltál, ezért szaladt ki ez a szádon. Egyébként szerintem õ volt a hibás, neki kéne bocsánatot kérnie.
sztem csak fojtogatós szexet akart játszani akkor nem volt jó? de legalább nem rúgtad tökön, ez is valami!
Ha majdnem megfojt és még te vagy a rossz, veszítsd csak el.
A kérdező hozzászólása: és szinte 3 éve vagyunk együtt...
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok
Ha ezen megsértõdik, akkor ott más gond van.
A kérdező hozzászólása: Én voltam hibás az a baj.... de hogy engeszteljem ki?:(
Az élet nagy problémái....korod? Valószínû válasz a problémára. orditani csak a p.filmben dívik...folytogatni is...mindkettõ ludas.vagy nyalizzál, vagy küld el a fenébe, hogy az anyjátol vegye el a levegõt.
Orsika! Neked ugyan miért van lelkiismeret furdalásod? Te fogtad be a száját, hogy nem kapott levegõt? Ne bánkódj, hanem küldd el, mielõtt bekövetkezik a következõ " szájbefogás"... Hidd el, van olyan ember is aki örül a hangos tetszésnyilvánításnak.

Párom ma volt ultrahangon és az mondták neki, hogy a baba gyomra egy kicsit nagyobb az átlagnál. Ez milyen hatással lehet a picire nézve? Párom ma lépett a 38 hétbe.

Legjobb válasz: Sajnos semmit nem mondtak a kórházban csak ennyit. Sajnálom, hogy nem lehettem most ott a feleségemmel, mert én biztos nem jöttem volna el onnan, amíg nem adnak valami konkrét választ arra, hogy ez mit is jelent valójában. Köszönöm a válaszokat! :)

A kérdező hozzászólása: Sajnos semmit nem mondtak a kórházban csak ennyit. Sajnálom, hogy nem lehettem most ott a feleségemmel, mert én biztos nem jöttem volna el onnan, amíg nem adnak valami konkrét választ arra, hogy ez mit is jelent valójában. Köszönöm a válaszokat! :)
szerintem ne aggódjatok, az ultrahanggal nagyon sokszor tévednek. Nekem a 38. héten kb. 1 kilóval kissebbnek saccolták a gyereket, aztán szüléskor meg szakított mindent mert olyan nagy volt... Ha nem mondták hogy ez gond lehet akkor ne aggódjatok.
A gyomortágulatot általában elnövik. :) Ne aggódjatok, hamarosan kint lesz, valószínûleg készül majd a babáról is egy ultrahang. :)
Elképzelhetõ, hogy pont akkor itta tele magát magzatvízzel, ami miatt kitágult a gyomra. Nálam legalábbis volt ilyen. Amikor rákérdeztem, ezzel magyarázta a doki.
Nem kaptál volna választ, méhen belül ugyanis nem lehet megmondani, hogy mi okozza, ahhoz az kell, hogy megszülessen, és látható legyen, hogy hogyan alakul a tágulat.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy lehet, hogy teletette a pociját. :) Tényleg köszönöm a kommenteket! :)
Én azt nem értem, hogy mit írtál. Szegény nyelvünk. Ez a mai digitális térben élõ fiatalság teljesen tönkrevágja.
ilyen marhaságot kérdezni a másiktól, de ahogy leírtad a kérdést, sajnos értem, tanulj még!! N


Ezt komolyan gondolta? A párommal 3év 8hónapja vagyunk együtt! Én 17 még szinte gyerek vagyok ő már 22 dee ő is az! Azt mondta hogy szeretne ha lenne baba mondtam neki hogy nem isten ments még!

Õ meg összeveszett velem hogy majd keress olyat aki szül neki!

Legjobb válasz: Egy gyerek komoly felelõsség, és teljesen megértem, ha te még korainak találod ennyi idõsen. A párodtól meglepõ, hogy neki ez ennyire sürgõs. Van hogy két ember más utat választ ettõl még nem jobb és nem rosszabb, csak mást akartok.

Egy gyerek komoly felelõsség, és teljesen megértem, ha te még korainak találod ennyi idõsen. A párodtól meglepõ, hogy neki ez ennyire sürgõs. Van hogy két ember más utat választ ettõl még nem jobb és nem rosszabb, csak mást akartok.
Egy 22 éves fiú semmirõl nincs lekésve. Te meg pláne nem.
Éretlen! Lehet, hogy gyerek centrikus, nekem is az volt az elõzõ párom. Nekem is mondta nem egyszer, de értelmes beszélgetés után rájött, hogy dehogy kell még gyerek!
ne haragudj, de 13 évesen már volt pasid?? aki akkor 18 volt?? meg is büntethették volna!
Gondolj bele milyen jó lehet 17 évesen szülni, mert ha a gyereked is annyi idõsen szül, akkor már 34 évesen nagymama lehetsz, 51 évesen dédnagyi aztán ük és így tovább.
Énszerintem komolyan gondolta! Gondolj bele.:Te spec várnál 5-10 évet is akár.De õ nem. Miért is lehet ezt a gondolkodást megérteni? Azért mert õ addigra 27 vagy 32 lesz! Õszinténszólva szerintem nem azt szeretné, hogy hopp van egy gyerekem de azt sem élheti meg, hogy felnõjön. Sokan késõn veszik észre , h benne vannak a korban, s nincs se kutyája , -se macskája. Ha gondolod írj privit. 19/L
kamu
Ha nagyon gonosz lennék azt mondanám , h csak kifogást keres a szakításra ......
Én 14 15 között voltam mikor összetalálkoztunk! és majdnem 2 éve vagyunk együtt. Mikor betöltöm a 16-ot (nem sokára) összefogunk házasodni. Õ 26 éves. Ha úgy adódik, hogy lesz gyerekünk, akkor annak nagyon fogunk örülni. De ez én vagyok, ha te még nem szertnél, akkor a barátodnak ezt meg kell értenie ha szeret. De azért szerintem akárki akármit mond 24-25 után már nem nem olyan jó elsõ gyereket szülni. Biológiai szempontból is az ez elõtti idõszak a legmegfelelõbb. És régen így is volt, csak a mai ts túl sokat vár el, elõször mindig csak az anyagiakról akarnak gondoskodni és ezért tartunk ott ahol vagyunk, népességfogyás, elöregedés. Miért van az, hogy mi panaszkodunk és nem merünk vállalni még egy gyereket sem, miközben Indiában sokkal nagyobb nyomorba 9-10 is születik?
A kérdező hozzászólása: De lásd még mindig együtt vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Az útlsó nagyon modortalan és nem tud olvasni, nem veszed észre én pont nem akarok gyereket!!!
utolsó, ez durva.. minek 16 évesen összeházasodni??

Anyosom felhivott telefonon és kérdezte holnap nincs e kedvünk elmenni vele valami szüreti felvonulásra! Mondtam neki hogy nincs mert holnap vagyok szabad és szeretnénk együtt lenni egész nap a párommal itthon! Mit tegyek?

Erre azt mondja az anyosom:hogy hiszen minden délel?tt együtt tudtok lenni(mivel délutánra megyünk dolgozni)!De ezt olyan hangnembe mondta hogy azt hittem elküldöm a fenébe!Kedves párom meg védi,mondjuk mindig anyuci kicsi fia volt!Mindig anyucinak van igaza!

Legjobb válasz: Ismét én vagyok a 11:33-kor író, nálunk is probléma volt hogy az volt a jó amit az anyja mondott vagy tett, pl. ültettem virágot és "nem kérdezed meg anyámtól hogyan kell" vagy ? ááá ettõl felállt a szõr a hátamon, pláne hogy 10-15 éves gyakorlatom van háztartásvezetés, kertészet stb. :D terén, majd pár hónap elteltével változott a dolog mert látta hogy talán még ügyesebb is vagyok, saját magam készítettem cserepeket amiket kiraktam kõvel stb. (hobby); azóta a szemében "egyenrangú" lettem ilyen ügyekben anyóssal, sõt állítólag jobban fõzök mint õ. :D szóval ezek a dolgok - ha normális a társ - kialakulnak, de azt természetesnek kell vennie mindenkinek, hogy az anyós az a párunk anyja, ha a fejünk tetejére állunk akkor is, és sosem fog úgymond "dönteni" kettõnk között, mert mindkét nõ nagyon fontos a férfinak. Persze nyilván ha születik egy gyerek, akkor változnak ezek a dolgok is.

Szia! Hát, én nem ebben az egyetlen közös programban látom a Ti problémátokat.Hanem abban amit írtál, hogy a férjed anyuci pici fia, és csakis anyukának lehet igaza veled szemben.Na, ettõl mentsen meg a jó isten minden nõt. Szerintem ezt a férjeddel kellene megbeszélned, el kellene már tudni dönteni neki, hogy a mama szoknyájához ragaszkodik még, vagy saját családot, feleséget szeretne maga körül látni.Szerintem aki elkezdte már a felnõtt önálló életét, ott ne a mama dirigáljon.Mondd meg, hogy Te sem avatkozol anyósék életébe semmilyen formában, Õ se tegye ezt veletek szemben.Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne közös programokat szervezni, de csak úgy érdemes, ha mindenki jó érzi magát.Gondolom nem véletlenül irtózol tõle, biztos a mama játssza mindig a fõnököt, ha jelen van.Állj a sarkadra a pároddal szembe amíg nem késõ, rendezze ezt le Õ az anyjával.Ha nem teszed, egy életen át a kis butuska meny maradsz, akinek szüksége van anyós irányítására. Sok sikert, minden jót.
Ismét én vagyok a 11:33-kor író, nálunk is probléma volt hogy az volt a jó amit az anyja mondott vagy tett, pl. ültettem virágot és "nem kérdezed meg anyámtól hogyan kell" vagy ? ááá ettõl felállt a szõr a hátamon, pláne hogy 10-15 éves gyakorlatom van háztartásvezetés, kertészet stb. :D terén, majd pár hónap elteltével változott a dolog mert látta hogy talán még ügyesebb is vagyok, saját magam készítettem cserepeket amiket kiraktam kõvel stb. (hobby); azóta a szemében "egyenrangú" lettem ilyen ügyekben anyóssal, sõt állítólag jobban fõzök mint õ. :D szóval ezek a dolgok - ha normális a társ - kialakulnak, de azt természetesnek kell vennie mindenkinek, hogy az anyós az a párunk anyja, ha a fejünk tetejére állunk akkor is, és sosem fog úgymond "dönteni" kettõnk között, mert mindkét nõ nagyon fontos a férfinak. Persze nyilván ha születik egy gyerek, akkor változnak ezek a dolgok is.
Szia! Bár nem ismerem a hátteret, de leírásodból és az anyósok általános negatív megítélésébõl adódóan egybõl rosszra gondolok. Annyit javasolnék, hogy állj ki a döntésed mellett. Mi az, hogy beleszól a napjaitokba?! A te családod, te szervezed az életed, és nem Õ. Most az elején kell a sarkadra állni, mert, ha érzi, hogy beleszólása van, lehet dolgokba, akkor máskor is meg fogja csinálni. A pároddal meg jobb, ha az elején letisztázod a dolgot, hogy nem érdekel, hogy az Õ anyukája, ha valamit már eldöntöttetek, akkor abba másnak beleszólási joga nincs. Lehet kicsit durva lesz, illetve az amit írtam, de jobb megelõzni. Nem egy fórumot olvastam az anyósok által elnyomott menyekrõl. Nem lenne jó, ha te is belekerülnél! Sok sikert és kitartás!
Elõttem szóló, teljes mértékben igazad van akkor, ha harmonikus a kapcsolat meny és anyós között. De ha anyuci pici fia a szóban forgó úr, és anyósnak ilyen hozzáállása van mint amit leírt a hölgy, el tudom képzelni hogy anyós oltogatná a fiát a menye ellen, ha kettesben mennének. Láttam ilyet, a nagymamám ilyen volt anyukámmal 25 éven át, amíg meg nem halt. (anyukám) Valószínûleg fura lehet, de sok ilyen helyzetben lévõ meny már eleve írtózik bármiféle programtól az anyóssal, mégha amúgy kedve lenne hozzá, anyós nélkül. Az enyém is bepróbálkozott vagy 2-3 éven át, nagyon lelkis vagyok és megviselt, míg egy szép napon úgy 1 éve nagyon összevesztünk és azóta valahogy korrekt a viselkedése velem, és nekem is vele. Sõt, én hívom magunkhoz kávézni stb.; Talán ez kellett hozzá hogy rájöjjön nem eltiltani akarom a gyerekét tõle, hanem hogy leváljon róluk majd 40 évesen. Mert ez a természetes.
Állj ki a döntésed mellett.Nem is értem, õ megkérdezte, Te mondtad hogy nem, akkor ne legyen ez továbbra is napirendi kérdés! Nálam ia hasonló a helyzet, meghívtak minket a sógornõmék a gyerekük születésnapjára, úgy volt hogy tudok menni, de aztán írtam neki, hogy sajnos mégsem érek rá. Erre a páromat megkérdezte a másik nõvére, hogy én miért írtam azt, hogy nem megyek.Agyrém!Hát azért, MERT NEM MEGYEK!!!:) szóval fel a fejjel, ha már egyszer azt mondtad, nem mentek, akkor tényleg ne menjetek, és ne ezen agyaljatok, hogy mi legyen, hiszen már eldöntötted.Mondd meg neki nyugodt hangnemben, hogy szükségetek van kettesben eltöltött idõre.Felnõtt emberek vagytok.
szerintem te nem döntheted el azt hogy a párodnak van-e kedve vagy nincs. én pl erre azt mondtam volna hogy megbeszéljük, nekem igazábol nincs, de megbeszélem a párommal. mert mi van ha azt mondja hogy neki van és ha te nem akarsz menni maradj otthon. mi pl oda megyünk ahova akarunk. ha a másiknak nincs kedve nem eröltetjük rá, akkor nélküle megyek, vagy ö nélkülem. akárki akármilyen programra hív, mindig közösen döntünk, soha nem dönti el a párom hogy nekem mihez van kedvem. max ö meg mondja hogy neki nincs.
Elõttem szólóknak igazuk van, DE: az anyósoknak szükségük van közös programokra a "kicsi fiukkal" (és családjával). Nem sokra, pl. 2 hetente egy ilyen felvonulás vagy micsoda és attól sokkal elégedettebbek és könnyebben kezelhetõek lesznek :-) Tapasztalat..
bocs, 14:33 akart lenni.
Hát ezt csak te tudod mit tegyél! A közös programok sem rosszak, persze nem ismerem anyósodat. Nálunk is egyke fiú a párom és a mai napig anyukája szava a mérvadó, de meg lehet vele beszélni mindig az ilyeneket. Lassan Õ is belejön, hogy én is ott vagyok és, hogy én is hozhatok jó döntéseket. Beszéld meg a pároddal, hogy Õ mit szeretne, hogy te mit szeretnél...Aztán valahogy próbáljátok meg közelíteni az álláspontjaitokat. Mondjuk, hogy csak beugrotok, vagy el sem mentek, lehet Õ sincs odáig az ötletért...Vagy menjetek máshova...
Megmondod a párodnak, hogy nem és kész. Ha akar, menjen egyedül anyucival, de te nem mész. Válasszon. Ha rendben van a feje, akkor téged fog választani, ha az anyját választja, akkor meg menjen.
A kérdező hozzászólása: Megjött! Beszélgettünk, majd meglátjuk hogy mi lesz!Az igazság az hogy mostanában elég sokat veszekszünk!Köszönöm hogy ilyen rendesek vagytok! Viki
Szorítok neked, nektek, de szerintem ha most ennyire fontosabb az anyja mint a párja, az már nem szül sok jót. Van egy jó fórum ezzel kapcsolatban, mindjárt megkeresem, hasonló cipõben járó emberek beszálgetnek ott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nagyon rendesek vagytok!
Szia, én írtam az "Anyubemocskolós élményt", de a lényeget kifelejtettem. Szóval ez már azóta tart nálunk, mióta pici fia elköltözött és együtt élünk. Órákig tudnék "sztorizgatni", de a lényeg, hogy elmondtam a páromnak, hogy most már én vagyok az õ családja, én legyek neki az elsõ és ne anyu meg a tesók, mert tõlem is ezt kapja és sztem ez így normális! Ha ehhez éretlen, inkább még most menjen vissza anyuhoz, nem lesz balhé. Kérdeztem, hogy ha majd gyerekünk lesz és szükségem van rá, meg az anyjának is, akkor majd mgeint engem hagy egyedül?! Persze nem hõzöngtem, csak normálisan elmondtam neki mik az elvárásaim, azt hiszem megértette, mert tényleg mellettem áll! Tényleg próbáld meg elmagyarázni neki, mik az elvárásaid, biztos neki is vannak! Nem kell anyóst utálni, de nem is kell vele állandóan közös progikat csinálni! Ha a párod ezt megérti, az már siker, hiszen vhol mégis Téged választott! ;-)) Szorítok és tényleg nem untattál senkit!
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van!Most hogy itthon van mintha kicserélték volna!De hagyom majd holnap jobban átrágunk mindent!Még egyszer köszönöm mindenkinek!Jo éjt!
Lehet, hogy anyósod nem is hergeli, hanem pont hogy melletted áll, és ezért van ilyen jó kedve, mert anyósod beszélt a fejével!? Ki tudja, érhetnek még meglepetések. :) Azért írj, hogy mi újság, hogy vagytok!
Senkit nem untatsz, mindenkinek van "anyós ügye". Nehogy már a vénasszony miatt szétmenjetek a pároddal!!! Ha meg bírod állni, szerintem ne ess neki, ha hazamegy, csak üljetek le beszélgetni nyugodtan, mondd el neki, hogy ez így nagyon rossz neked. Nem akarod döntésre kényszeríteni, de ne hozzon többet ilyen kellemetlen helyzetbe. Hozzád kellene elsõsorban lojális lennie, mert téged választott szabad akaratából!
A kérdező hozzászólása: még mindig nem jött haza!Azt hiszem már nem tudunk beszélgetni egy ideje!Na mindegy senkit nem akarok ezzel untatni!
Ez nem hangzik túl jól, azért beszélgessetek szerintem a férjeddel!
A kérdező hozzászólása: Õ éppen most választott elment az anyjához!!Nálunk áll a bál!Azt hiszem itt a vége!
A kérdezõ nem akar menni anyósozni, ez egyértelmû! Szerintem azért kérdezett minket, mert általában baja van anyóspajtással. Mindenkinek más a véleménye, másképp oldja meg a problémás helyzeteket. A kérdezõ vérmérsékletétõl függ, hogy melyik tanácsot fogadja meg, kire hallgat, az õ döntése, hogy megbeszéli-e a férjével, vagy egyszerûen kijelenti, hogy márpedig õ nem megy szüretelni! Én azt írtam, hogy ki lehet bírni néhány órát az anyóssal, mert õ az életünk párjának szülõanyja, és a férjemet nem hoznám olyan kellemetlen helyzetbe soha, hogy választania kelljen köztem és az anyja között. (Mielõtt felmerülne bárkiben is: NEM, én sem rajongok "anyukáért":) Viszont nem lehet mindig azt csinálni, amihez kedvünk van (bár tényleg jó lenne!), másrészt nem zárhatunk ki minden - számunkra kellemetlen dolgot - ami a férjünkkel kapcsolatos. Az anyóst "csatoltan" kaptuk a házassággal, el kell hát fogadni, szeretni viszont nem kötelezõ. Ez intelligencia és érzelem kérdése.
Hát néha anyossal joba kéne lennei, de ezt én sem tudom mindig megtartani bár még 1 rossz szot sem mondtam sose rá, de képzeljétek párom mikor megy ki horgászni, ö mindig megjelenik nálunk, pedig higgyétek el nem a párom küldi, ez egy megérzés, bár miond1 mert semmi rosszat nem tennék, de jo lenne néha a barátnömmel dumálni kicsit, és ö mindig ott van .
Én egyetértek az elõttem szólóval. Ha én mindig hangot adnék annak, hogy mi nem tetszik az anyósom részérõl, szerintem már rég elváltunk volna a férjemtõl. Pedig elég sokszor megbántott az anyukája, volt úgy is, hogy összevesztünk, de a párom miatt muszáj valami kompromisszumra jutni, elvégre az anyja. Nem zárhatom ki az életünkbõl. Ezért mindig, amikor hív, átmegyünk, aztán azt a kis idõd kibírom. Szerintem Te is :) ) Nem érdemes emiatt idegesítened magad!
heh... na úgy látom, hogy azok kaptak 100%-ot akik hurroktak, meg akadj ki... Kérlek! ha neked ez jól esik, hát akadj ki, és ettõl megerõsítve érzed magad. Akik azt írtuk, hogy beszéld meg vele, mert normál esetben ez a járható út, mindenesetre ez lenne, azokat 50 meg 66 % leszóltátok... Akkor ne kérdezzünk emberek...
szerintem ez nem akkora dolog hogy ennyire kiakadj!meg beszélitek a pároddal, és eldöntitek mi legyen.azért úgy látom te is hibás vagy, nem kell egybõl a plafonon lenni!sokszor azt veszem észre, hogy a nõk, már ha az anyós levegõt vesz is baj!!én úgy fogom fel:a férjem anyja, õ hozta a világra, némi tiszteletet meg érdemel ezért!ahogy írod hog délután dolgoztok, gondolom nem sokat találkoztok anyóssal.ha havi egyszer 2órát elmentek vele "szüreti buliba"az még nem a világ!de szépen el tudod neki magyarázni azt is, hogy most inkább nem mentek, maximum duzzog magában.szerintem ez nem ér annyit, hogy felidegesítsd magad!és a párkapcsolatodra sem tesz jó benyomást.kicsit lehetnél türelmesebb, és nem megbántásnak szánom.
Arra nem is gondoltatok, hogy az anyos még másképp gondol egy kapcsolatra?Én egyszerüen megmondtam, hogy azért szeretünk együtt lenni, mert szerelmesek vagyunk.A mamánknak ez megdöbbentö volt, s azota csendben van.Ök még nem szerelembõl házasodtak..

Jövőhét csütörtökre vagyok kiírva a nyákdugóm távozott 5 napja a baba még nagyon mozgékony és azt mondták nekem hogy szülés elött pár nappal nem nagyon mocorog, igaz ez?

Legjobb válasz: Nekem szülés elõtt pár nappal majd négy kilósan harántból fejvégûbe fordult (szerencsére...) mondjuk így is császár lett. Elvileg keveset mozognak mert már nagyon kicsi a hely.

Nekem szülés elõtt pár nappal majd négy kilósan harántból fejvégûbe fordult (szerencsére...) mondjuk így is császár lett. Elvileg keveset mozognak mert már nagyon kicsi a hely.
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon sokat mocorog
Nekem azt mondták, hogy szülés elõtt keveset mozog a baba, eltorzul az arcom és láthatóan leszáll a hasam, na ezek közül semmelyik nem volt igaz a két szülésemre. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ne figyeljek arra hogy ilyen sokat mozog, attol még szûlhetek?
Nekem a végén is nagyon sokat mocorgott, még vajúdás alatt is.
Nekem annyit mozogtak szülés elõtti napon is, hogy teljesen váratlanul ért a vajúdás. Jóslófájásaim sem voltak, csak jöttek hirtelen az 5 perces fájások. Minden szülés más, van aki a nagykönyv szerint produkálja a tüneteket, , van aki meg teljesen eltérõen vajúdikmés szül. Ettõl, izgi a dolog :) )
Nekem is nagyon aktív volt szülés elõtt pár nappal!Szülés napján, meg nem.akart mozogni amikor ctg-n feküdtem! Én 38 hétre szültem , , hála" egy kíméletlen orvosnak, aki megvizsgált! Elfolyt a magzatvíz egybõl!Amikor elment a nyákdugóm, rá 4 napra lett meg a babám!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon köszönöm a válaszokat 39 hetes vagyok de semmi fájdalmam sincs még, majd ki derül mi lesz
Ez nem igaz. Nekem mindkét gyerkõcöm még szülés elõtt és szülés közben és végig rugdosódott, búcsúzóul kaptam még pár jó nagy rúgást a bordáimba :D

8hónapja vagyok eggyütt a párommal, de egyszer sem mondta nekem hogy szeretlek. Hogyan húzzam ki belőle? Többi lent

Én mondtam neki ,de csak mosolygott,jól esett neki,de nem szólt semmit.Azota csak sms ben irom neki de csak havonta.fáj hogy ő nem mondja.érzem h szeret,kicsit méllyebb tipus .megemlíteném h én 20 vagyok és 14ével idősebb.nagyon rendes velem.mivel kedveskedjek neki vagy mit csináljak h elérjem h magától mondja(de túlzásba nem szeretném vinni)nyáladzás nem az én műfajom.

Legjobb válasz: nekem is rosszul esne ha 8hónap alatt egyszer sem mondaná a párom hogy szeret én leülnék és megbeszélném vele a dolgot 20L

nekem is rosszul esne ha 8hónap alatt egyszer sem mondaná a párom hogy szeret én leülnék és megbeszélném vele a dolgot 20L
f/N vagy?
vannak ilyen típusú férfiak, sajnos nem is fogja, N
Szerintem egy picit túlproblémázod. Vannak emberek, akik a szeretlek szó nem csak egy szó. Egy érzelmet fejez ki, nem dobálózik vele csak úgy. Ha ettõl függetlenül érzékelteti veled, hogy szeret, akkor felesleges megemlíteni is.
*akiknek
A kérdező hozzászólása: Igy gondolod?és nagyon sokat dolgozik , hetente vagyunk eggyütt.egy helyen dolgozunk de csak 5percre látom ott.
A kérdező hozzászólása: Akkor ne említsem meg?amugy sem akarom h azt higyje h ezen problémázom és túlzásba viszem.nem akarom elveszíteni.akkor várjak?

Egy éve élek együtt a párommal, pár hete-hónapja rengeteget veszekszünk. Albérletbe vagyunk, mondtam neki hogy költözzön haza mert már nem működik, sokszor megpróbáltuk helyre hozni de nem ment. Mi tévő legyek?

Ma össze pakolt, de már úgy érzem hogy lehet megbánom. Nem tudom mi tév? legyek, tudom hogy nagyon fog hiányozni, de ez lehet csak a megszokás!?

Legjobb válasz: könnyen lehet hogy megszokás. hiányozni mindig hiányzik az ilyen, de csak ezért nehogy megváltoztasd a döntésed. túl fogsz jutni rajta, és hát nagyon úgy tûnik hogy nem õ a megfelelõ ember neked. ha már sokszor próbáltátok is rendbe hozni, de nem sikerült, akkor az eléggé ezt sugallja. szerintem jól döntöttél.

könnyen lehet hogy megszokás. hiányozni mindig hiányzik az ilyen, de csak ezért nehogy megváltoztasd a döntésed. túl fogsz jutni rajta, és hát nagyon úgy tûnik hogy nem õ a megfelelõ ember neked. ha már sokszor próbáltátok is rendbe hozni, de nem sikerült, akkor az eléggé ezt sugallja. szerintem jól döntöttél.

A párom urológushoz készül én mondtam neki, hogy elkisérem, de ö azt mondta, hogy egyedül akar menni ez rosszul esett egy kicsit, vagy ez igy természetes? Ezen ne problémázzak? Csak azt hittem nyugodtabb lenne ha vele mennék.

Legjobb válasz: Ne problémázz. Nem mindenki szereti, ha kisérgetik ilyen helyekre, õ ilyen, és fogadd el. Te nem vagy ilyen, ezért nehéz megértened, de fogadd el, hogy márpedig õ így nyugodtabb, attól, hogy te nem így tennél.

Jesszus..én sem engedném hogy gyere.
Ne problémázz. Nem mindenki szereti, ha kisérgetik ilyen helyekre, õ ilyen, és fogadd el. Te nem vagy ilyen, ezért nehéz megértened, de fogadd el, hogy márpedig õ így nyugodtabb, attól, hogy te nem így tennél.
Hali ! Nehogy emészd magad emiatt. A fiúk sem kísérik el a lányokat a nõgyógyászhoz. De egy férfinak ez sokkal kellemetlenebb. érthetõ ha nem szeretné hogy Vele menj.
én nõ vagyok és utálom, ha kísérgetnek. Felnõtt ember vagyok, nem kell, hogy nyugtassanak. Biztos nem lenne a párod nyugodtabb, hanem halálra idegesítenéd. Az urológus pedig rutin dolog, nem gerincmûtétje lesz
Nem mindenki szereti ha kisérgetik. Párom nélkülem még a háziorvoshoz se menne, komolyabb helyre meg egyenesen bekisérni kell, hiába múlt 30 :) De volt olyan exem, aki gyakorltilag megtiltotta hogy bemenjen bárki egy mûtétje elõtt és után 1-1 nappal, telefonon érdeklõdhettünk.
Ha nem akarja, hogy ott legyél, akkor ne legyél ott. Lehet, hogy Neked jobban esik, ha ott van a vizsgálat elõtt egy hozzátartozó, mert ez könnyíti a várakozást, de tudom, hogy nem mindenki szereti ezt, és a férfiaknál az Urológia ilyen terület, ezt nõ létemre tudom!
A kérdező hozzászólása: Én se teljesen a szobába akartam menni vele, azért hülye nem vagyok, csak a váróba.De értem ha egyedül akar menni, lehet hogy ilyen dolognál forditott helyzetben nem örülnék ha ott van velem vki pedig én egyedül nem szeretek menni ilyen vizsgálatokra
Teljesen természetes, ha egyedül akar menni. Maga a vizsgálat egy meglehetõsen férfiatlan és kiszolgáltatott pozícióban zajlik, kb. ilyen érzés lehet egy nõgyógyászati vizsgálat is. Utána esetleg szeretné rendezni a sorait és a gondolatait, és teljes méltóságában eléd állni majd. A férfiak agya másképp mûködik, neki nem arra van szüksége, hogy rögtön minden részletet megbeszéljen veled, hanem hogy saját maga elrendezze a gondolatait.
Szerintem ne csinálj ebbõl problémát. :)
Valakinek pedig szüksége van erre... Akinek meg nincs, azt hagyjuk békén.. :D
Oké, de gondolom nem öt éves a párja, hanem felnõtt ember. Nem értem miért kell a másiknak kilógni a fenekébõl állandóan. Miért kell mindenhova együtt menni? Tök jó, hogy szerelem, hawaii, dj, napfény, de aki ezen megsértõdik az sem normális. Én MEGFULLADNÉK egy ilyen kapcsolatban. A postára azért lemehet egyedül befizetni egy csekket? F/24
Vannak, akik nem szeretik, ha elkisérik öket az orvoshoz (én is utálom, már 16 éves koromban is szülök nélkül mentem), ezt egyszerüen el kell fogadni. Attól, hogy neked esetleg jól esne, neki még nem biztos. Adott esetben - ha neked kellene menni viszgálatra, akkor meg valószinüleg nem is akarna elkisérni, mert neki az a természetes.
Páran szerintem félreértitek.. nem arról volt szó, hogy be megy vele a vizsgálatra, és kérdéseket tesz fel a dokinak a segglyukáról, meg a problémáiról.. Hanem gondolom elmegy vele, a váróban megvárja, és utána elmehetnek pl stresszoldásként egy kávéra megbeszélni mit is mondott a doki... Mindenki annyira elhatárolt és szélsõséges, hogy észre se veszitek, hogy ez lehet egy értelmes szándék jele is..
sose értettem miért fontos vkihez bemenni korházba. attól nemfog elöbb felgyógyulni. mikor engem mûtöttek akk is aztmondtam a szüleimnek h ne jöjjenek be és komolyan gondoltam pedig csak általános 7-be jártam. most komolyan anyám ott volt 2 napot a korházba közben meg végig eszméletlen voltam. utána meg néhány napig full kába. visszatérve a kérdésre mitszólnál hozzá hogyha vki benyúlna a púzódba és melletted lenne a pasid? ezt szorozd fel 1000*el. nah ilyen érzés ez egy férfi számára.
A kérdező hozzászólása: Miért?
A kérdező hozzászólása: Csak tudom, hogy ideges mert a heréje felett3 helyen észrevett borsóny nagyságú gumót belül és már egyböl a legrosszabbra gondol pedig mondtam neki hogy nem kell, csütörtökre kapott idöpontot, remélem semmi komoly nem lesz.Persze, hogy énis ideges vagyok, de nem mutatom elötte.
együtt mentek a nõgyógyászodhoz?

Tegnap itt volt a párom és egész nap nem foglalkozott velem, leült szotyizni, szinte hozzám sem szólt. Mondtam neki, hogy "foglalkozz velem 1 picit". Erre ő: "és a foglalkozás csak a szexről szól? "Miért mondhatta ezt?

Nemértem...Mintha mindíg csak azt akarnám. Kezdem azthinni,azért van velem,hogy ne legyen otthon!

Legjobb válasz: Kérdeztem tõle, hogy "de most mibajod?"de egy árva szót nem felelt. Így mondtam azt is,hogy nem aztmondtam, hogy teperj le, hanem hogy foglalkozz velem...kérdezd meg milyen napom volt stb..."De semmi..Nem szokott ilyen lenni!Nemértettem..

A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tõle, hogy "de most mibajod?"de egy árva szót nem felelt. Így mondtam azt is, hogy nem aztmondtam, hogy teperj le, hanem hogy foglalkozz velem...kérdezd meg milyen napom volt stb..."De semmi..Nem szokott ilyen lenni!Nemértettem..
Az érdekes..mindig iylen vagy csak most?Miért nem kérdeztél rá mi baja? Nem , hogy jól megdöngetett volna!:)
Szexen kívül kitalálhattok más programot is, hátha az a baj, hogy mindig csak otthon ültök! Bár én elviselném ha a foglalkozás csak a szexrõl szólna:-)) 22/L
Mi is néha beleesünk abba a hibába, hogy szex-evés-alvás a napi program... Ez egy idõ után unalmas. Menjetek el sétálni, mozizni, kulturálódni... :)
vissza se ír.. szerencsétlen..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!