Találatok a következő kifejezésre: Páran mondták nekem, (134 db)

18 éves lány vagyok és 3 éve van párkapcsolatom. A párom 19 éves. és mikor összejöttünk rá ő pár nappal már mondta hogy kicsim vagy akármit. én 3 év alatt nem mondtam neki semmit. Egyszerűen nem jön ki pedig nagyon szeretem a páromat. Mit csináljak?

smsben és msnen mindig írom neki hogy picim vagy szivem vagy kicsim, de szavakban nem jön ki. egyszer?en nemértem miért kb mindennap bennem van h szeretném neki mondani de olyankor elpirulok és elkezd verni a víz.. nemértem miért van.. a párom azt mondta ?t nem zavarja, mert ilyen vagyok elfogad így. de ? kb minden második mondatában becéz valahogy 3 éve folyamatosan. és soha nem szolít a rendes nevemen. Renáta.. de még annyit se mondd soha hogy Reni.. mindig csak vmi aranyos becézés.. mit kéne csinálnom hogy elmúljon ez a rossz érzés és végre olyan könnyen vegyem, mint akárki más és úgy szólítsam ahogy épp szeretném.. ? mert mikor hülyeségeket beszélek akkori csak annyit mondd hogy kicsim vagy akármi semmi többet szal rám szól.. és fordított esetben én inkább elkezdek belemerülni a témába ahelyett hogy énis csak ennyit mondanék mer akkor egyb?l tudná hogy hülyeséget beszél :S

Legjobb válasz: én sem becéztem soha a férjemet,pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra,sztem ne problémázz ezen,vagyunk ezzel igy páran,a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)

én sem becéztem soha a férjemet, pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra, sztem ne problémázz ezen, vagyunk ezzel igy páran, a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)
én is ccsak annyit tudok mondani h Nyuszó, vagy Nyuszkó ! :S nem tudom miért, egyszerüen nem tudom kimondani h Szivem, vagy valami! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi :) így máris jobb kicsivel :) azért éreztem furin magam mer semelyik ismerõsõmnek nincs ilyen baja :S és egyszerûen azt hittem nekem van valami bajom :S de ezekszerint nem csak én vagyok így vele :) :S
én csak szivizek..de az ugy jön hogy akárkinek mondom. a páromra soha egyetlen becécést sem mondtam.maximum a nevét cifráztam. bence pl: bencusskám. de semmi nyuszi kicsim picim életem:)
mikor mondta hogy szeretlek, alig bírtam kifacsarni a fogaimm közül egy halovány "énis"-et, attól függetlenül, hogy fülig szerelmes voltam belé. Becézés? Jézus sohasem ment! A nevén se szólítani. Max. Édes. Az is csak msn-en. Mi ilyenek vagyunk, elég zárkózottak ebben a témában, szerintem nincs mit tenni. Egy 14 éves lány
Mindenki más....én 1 év utàn mondtam elõször páromnak hogy:"bírlak":) 4 éve eggyütt vagyunk és van egy kislányunk is....nekem sem megy ez az érzelgõsdi!!!ha barátodat nem zavarja akkor ezen ne problémázz!
A humor a megoldás. Elõször találj ki valami szokatlant. Pl: Édesdrágabocimackóm, az ilyenek vagy ehez hasonlók eveszik a dolog élét és ezáltal átmenetet képeznek a kétfajta hozzá-állás között. Ha ez megvan képes leszel kimondani, hogy szivem. Gyakorlati elõnyökkel is jár, egy szexi becézéssel eléggé fel lehet izgatni egy fiut vagy rá tudod venni dolgokra. 16/f

Páromat tegnap hivta egy ismeretlen szám! Szólt hogy ismeretlen szám (tudja nagyon utálom), mondtam neki vegye fel! Egy lány volt és buék-ot kívánt neki és kérdezte tudja e hogy ki ő? Párom mondta nem! És erre a lány lerakta! Mire kéne gondolnom?

Legjobb válasz: Szerintem hagyd az egészet, felesleges ilyeneken aggódni. A párod nagyon ügyesen lerázta a csajt. Egyébként nem lehet, hogy az illetõ lány egyszerûen félretárcsázott?

Szerintem hagyd az egészet, felesleges ilyeneken aggódni. A párod nagyon ügyesen lerázta a csajt. Egyébként nem lehet, hogy az illetõ lány egyszerûen félretárcsázott?
Semmi esetre sem arra, hogy van valami takargatnivalója. Inkább valaki akinek tetszik a párod és most megszerezve a számát elkezdett szórakozni. Viselkedése semmiképp nem felnõtt emberre vall.
Valakinek nagyon bejöhet a párod, és most szórakozik vele. Ne csináljatok belõle nagy ügyet, szerintem.

Megbántottam a párom. Együttlét közbe hangos voltam, befogta szám, én nem kaptam levegőt, bepánikoltam és azt mondtam neki hogy bf*sz vagy. Nemakartam és nem mondtam komolyan. Nemakarom elveszíteni őt. Nagyon bánom. Mit tegyek?

megbántás

Legjobb válasz: Tévedés, a párod volt a bf*sz, akármilyen hangos vagy, ilyet nem lehet csinálni, hogy ne kapj levegõt. Legközelebb meg majd a nyakadat fogja elszorítani, hogy csendben legyél?

Tévedés, a párod volt a bf*sz, akármilyen hangos vagy, ilyet nem lehet csinálni, hogy ne kapj levegõt. Legközelebb meg majd a nyakadat fogja elszorítani, hogy csendben legyél?
Kb. azt mondd el, amit itt leírtál: lehet, hogy õ nem vette észre, de nem kaptál levegõt, úgy érezted megfulladsz, teljesen bepánikoltál, ezért szaladt ki ez a szádon. Egyébként szerintem õ volt a hibás, neki kéne bocsánatot kérnie.
sztem csak fojtogatós szexet akart játszani akkor nem volt jó? de legalább nem rúgtad tökön, ez is valami!
Ha majdnem megfojt és még te vagy a rossz, veszítsd csak el.
A kérdező hozzászólása: és szinte 3 éve vagyunk együtt...
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok
Ha ezen megsértõdik, akkor ott más gond van.
A kérdező hozzászólása: Én voltam hibás az a baj.... de hogy engeszteljem ki?:(
Az élet nagy problémái....korod? Valószínû válasz a problémára. orditani csak a p.filmben dívik...folytogatni is...mindkettõ ludas.vagy nyalizzál, vagy küld el a fenébe, hogy az anyjátol vegye el a levegõt.
Orsika! Neked ugyan miért van lelkiismeret furdalásod? Te fogtad be a száját, hogy nem kapott levegõt? Ne bánkódj, hanem küldd el, mielõtt bekövetkezik a következõ " szájbefogás"... Hidd el, van olyan ember is aki örül a hangos tetszésnyilvánításnak.


Párom ma volt ultrahangon és az mondták neki, hogy a baba gyomra egy kicsit nagyobb az átlagnál. Ez milyen hatással lehet a picire nézve? Párom ma lépett a 38 hétbe.

Legjobb válasz: Sajnos semmit nem mondtak a kórházban csak ennyit. Sajnálom, hogy nem lehettem most ott a feleségemmel, mert én biztos nem jöttem volna el onnan, amíg nem adnak valami konkrét választ arra, hogy ez mit is jelent valójában. Köszönöm a válaszokat! :)

A kérdező hozzászólása: Sajnos semmit nem mondtak a kórházban csak ennyit. Sajnálom, hogy nem lehettem most ott a feleségemmel, mert én biztos nem jöttem volna el onnan, amíg nem adnak valami konkrét választ arra, hogy ez mit is jelent valójában. Köszönöm a válaszokat! :)
szerintem ne aggódjatok, az ultrahanggal nagyon sokszor tévednek. Nekem a 38. héten kb. 1 kilóval kissebbnek saccolták a gyereket, aztán szüléskor meg szakított mindent mert olyan nagy volt... Ha nem mondták hogy ez gond lehet akkor ne aggódjatok.
A gyomortágulatot általában elnövik. :) Ne aggódjatok, hamarosan kint lesz, valószínûleg készül majd a babáról is egy ultrahang. :)
Elképzelhetõ, hogy pont akkor itta tele magát magzatvízzel, ami miatt kitágult a gyomra. Nálam legalábbis volt ilyen. Amikor rákérdeztem, ezzel magyarázta a doki.
Nem kaptál volna választ, méhen belül ugyanis nem lehet megmondani, hogy mi okozza, ahhoz az kell, hogy megszülessen, és látható legyen, hogy hogyan alakul a tágulat.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy lehet, hogy teletette a pociját. :) Tényleg köszönöm a kommenteket! :)
hagyd békén jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Várjam meg míg õ lép hogyha egyáltalán lép vagy az egészet hagyjam a fenébe?De mondom hogy nem akarom elveszíteni.De mi van akkor hogyha õ nem lép mert azt hiszi hogy már nem érdeklem.De ekkor nekem lépnem kéne mert nem akarom elveszíteni...
Hát várd meg, hogy õ lépjen, de azért adj valami jelet, hogy te még szereted õt.Ha mondjuk látod õt akkor mosolyogj rá vagy ha név napja van mostanában akkor menj oda hozzá és mond neki, hogy boldog névnapot meg ilyenek.De ne vidd túlzásba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat.Hasznosak voltak.
Én azt nem értem, hogy mit írtál. Szegény nyelvünk. Ez a mai digitális térben élõ fiatalság teljesen tönkrevágja.
ilyen marhaságot kérdezni a másiktól, de ahogy leírtad a kérdést, sajnos értem, tanulj még!! N

Ezt komolyan gondolta? A párommal 3év 8hónapja vagyunk együtt! Én 17 még szinte gyerek vagyok ő már 22 dee ő is az! Azt mondta hogy szeretne ha lenne baba mondtam neki hogy nem isten ments még!

Õ meg összeveszett velem hogy majd keress olyat aki szül neki!

Legjobb válasz: Egy gyerek komoly felelõsség, és teljesen megértem, ha te még korainak találod ennyi idõsen. A párodtól meglepõ, hogy neki ez ennyire sürgõs. Van hogy két ember más utat választ ettõl még nem jobb és nem rosszabb, csak mást akartok.

Egy gyerek komoly felelõsség, és teljesen megértem, ha te még korainak találod ennyi idõsen. A párodtól meglepõ, hogy neki ez ennyire sürgõs. Van hogy két ember más utat választ ettõl még nem jobb és nem rosszabb, csak mást akartok.
Egy 22 éves fiú semmirõl nincs lekésve. Te meg pláne nem.
Éretlen! Lehet, hogy gyerek centrikus, nekem is az volt az elõzõ párom. Nekem is mondta nem egyszer, de értelmes beszélgetés után rájött, hogy dehogy kell még gyerek!
ne haragudj, de 13 évesen már volt pasid?? aki akkor 18 volt?? meg is büntethették volna!
Gondolj bele milyen jó lehet 17 évesen szülni, mert ha a gyereked is annyi idõsen szül, akkor már 34 évesen nagymama lehetsz, 51 évesen dédnagyi aztán ük és így tovább.
Énszerintem komolyan gondolta! Gondolj bele.:Te spec várnál 5-10 évet is akár.De õ nem. Miért is lehet ezt a gondolkodást megérteni? Azért mert õ addigra 27 vagy 32 lesz! Õszinténszólva szerintem nem azt szeretné, hogy hopp van egy gyerekem de azt sem élheti meg, hogy felnõjön. Sokan késõn veszik észre , h benne vannak a korban, s nincs se kutyája , -se macskája. Ha gondolod írj privit. 19/L
kamu
Ha nagyon gonosz lennék azt mondanám , h csak kifogást keres a szakításra ......
Én 14 15 között voltam mikor összetalálkoztunk! és majdnem 2 éve vagyunk együtt. Mikor betöltöm a 16-ot (nem sokára) összefogunk házasodni. Õ 26 éves. Ha úgy adódik, hogy lesz gyerekünk, akkor annak nagyon fogunk örülni. De ez én vagyok, ha te még nem szertnél, akkor a barátodnak ezt meg kell értenie ha szeret. De azért szerintem akárki akármit mond 24-25 után már nem nem olyan jó elsõ gyereket szülni. Biológiai szempontból is az ez elõtti idõszak a legmegfelelõbb. És régen így is volt, csak a mai ts túl sokat vár el, elõször mindig csak az anyagiakról akarnak gondoskodni és ezért tartunk ott ahol vagyunk, népességfogyás, elöregedés. Miért van az, hogy mi panaszkodunk és nem merünk vállalni még egy gyereket sem, miközben Indiában sokkal nagyobb nyomorba 9-10 is születik?
A kérdező hozzászólása: De lásd még mindig együtt vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Az útlsó nagyon modortalan és nem tud olvasni, nem veszed észre én pont nem akarok gyereket!!!
utolsó, ez durva.. minek 16 évesen összeházasodni??

A barátommal még csak pár napja vagyunk együtt...sétáltunk és elmondott egy hülye poént, erre én mondtam neki h milyen szemét vagy velem(persze ezt csak kedvesen mondtam neki)Mit érezhet irántam?

Legjobb válasz: Inkább még csak kedvel/ szeret veled lenni. Szeretni is fog majd csak késõbb. De ne támadd le h "jaj szeress már na én is szeretlek na szeretsz máár???" :)

Inkább még csak kedvel/ szeret veled lenni. Szeretni is fog majd csak késõbb. De ne támadd le h "jaj szeress már na én is szeretlek na szeretsz máár???" :)
Szerintem még õ sem tudja. Adj neki egy kis idõt, nem megy ez olyan gyorsan mindig. :) )
ez a "szeretlek... szeteretek idõt tölteni veled" szintén egy elég szar poén volt. Fõleg, hogy nem jöttél rá, hogy az. Bármiben lefogadom, hogy a barátod szereti a Jóbarátokat (ugyanis abban volt)
A kérdező hozzászólása: és ekkor meg azt mondta h SZERETLEK, de utána pedig kijavította magát és azt mondta h 'vagyis szeretek veled lenni'
A kérdező hozzászólása: akkor most tényleg szerelmes belém?vagy csak rosszul fogalmazott...?

Jövőhét csütörtökre vagyok kiírva a nyákdugóm távozott 5 napja a baba még nagyon mozgékony és azt mondták nekem hogy szülés elött pár nappal nem nagyon mocorog, igaz ez?

Legjobb válasz: Nekem szülés elõtt pár nappal majd négy kilósan harántból fejvégûbe fordult (szerencsére...) mondjuk így is császár lett. Elvileg keveset mozognak mert már nagyon kicsi a hely.

Nekem szülés elõtt pár nappal majd négy kilósan harántból fejvégûbe fordult (szerencsére...) mondjuk így is császár lett. Elvileg keveset mozognak mert már nagyon kicsi a hely.
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon sokat mocorog
Nekem azt mondták, hogy szülés elõtt keveset mozog a baba, eltorzul az arcom és láthatóan leszáll a hasam, na ezek közül semmelyik nem volt igaz a két szülésemre. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ne figyeljek arra hogy ilyen sokat mozog, attol még szûlhetek?
Nekem a végén is nagyon sokat mocorgott, még vajúdás alatt is.
Nekem annyit mozogtak szülés elõtti napon is, hogy teljesen váratlanul ért a vajúdás. Jóslófájásaim sem voltak, csak jöttek hirtelen az 5 perces fájások. Minden szülés más, van aki a nagykönyv szerint produkálja a tüneteket, , van aki meg teljesen eltérõen vajúdikmés szül. Ettõl, izgi a dolog :) )
Nekem is nagyon aktív volt szülés elõtt pár nappal!Szülés napján, meg nem.akart mozogni amikor ctg-n feküdtem! Én 38 hétre szültem , , hála" egy kíméletlen orvosnak, aki megvizsgált! Elfolyt a magzatvíz egybõl!Amikor elment a nyákdugóm, rá 4 napra lett meg a babám!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon köszönöm a válaszokat 39 hetes vagyok de semmi fájdalmam sincs még, majd ki derül mi lesz
Ez nem igaz. Nekem mindkét gyerkõcöm még szülés elõtt és szülés közben és végig rugdosódott, búcsúzóul kaptam még pár jó nagy rúgást a bordáimba :D

8hónapja vagyok eggyütt a párommal, de egyszer sem mondta nekem hogy szeretlek. Hogyan húzzam ki belőle? Többi lent

Én mondtam neki ,de csak mosolygott,jól esett neki,de nem szólt semmit.Azota csak sms ben irom neki de csak havonta.fáj hogy ő nem mondja.érzem h szeret,kicsit méllyebb tipus .megemlíteném h én 20 vagyok és 14ével idősebb.nagyon rendes velem.mivel kedveskedjek neki vagy mit csináljak h elérjem h magától mondja(de túlzásba nem szeretném vinni)nyáladzás nem az én műfajom.

Legjobb válasz: nekem is rosszul esne ha 8hónap alatt egyszer sem mondaná a párom hogy szeret én leülnék és megbeszélném vele a dolgot 20L

nekem is rosszul esne ha 8hónap alatt egyszer sem mondaná a párom hogy szeret én leülnék és megbeszélném vele a dolgot 20L
f/N vagy?
vannak ilyen típusú férfiak, sajnos nem is fogja, N
Szerintem egy picit túlproblémázod. Vannak emberek, akik a szeretlek szó nem csak egy szó. Egy érzelmet fejez ki, nem dobálózik vele csak úgy. Ha ettõl függetlenül érzékelteti veled, hogy szeret, akkor felesleges megemlíteni is.
*akiknek
A kérdező hozzászólása: Igy gondolod?és nagyon sokat dolgozik , hetente vagyunk eggyütt.egy helyen dolgozunk de csak 5percre látom ott.
A kérdező hozzászólása: Akkor ne említsem meg?amugy sem akarom h azt higyje h ezen problémázom és túlzásba viszem.nem akarom elveszíteni.akkor várjak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!