Találatok a következő kifejezésre: Pár perc elmegyek. Ez (10 db)

Miutan a baratom elmegy bennem utanna par perccel olyan erzest erzek a pocimban mint par nappal a menzim elott. Ezt a sperma teszi? Mi jatszodik le olyankor a pocimban? (szedek tabit, regulont)

Legjobb válasz: Csak egy picit csíp a sperma. Engem is szokott. Az a lényeg, hogy a hüvely savas kémhatású, az ondó pedig lúgos. Emiatt csíphet, irritálhat egy picit.

Csak egy picit csíp a sperma. Engem is szokott. Az a lényeg, hogy a hüvely savas kémhatású, az ondó pedig lúgos. Emiatt csíphet, irritálhat egy picit.
Az ondó csípése általában valamilyen lappangó fertõzés jele. Célszerû lenne egy Chlamydia és Ureaplasma tesztet csináltatni.

Pár perc alatt elmegyek. Ez mitől van és, hogy tudok ettől megszabadulni?

Legjobb válasz: A férfiak többségét érinti ez a probléma. Szerintem a legjobb megoldás, ha sokat maszturbálsz és figyelsz magadra, próbálod minél tovább húzni az elélvezést. Ha érzed, hogy közel van, hagyd abba és ha elmúlt az inger, akkor folytasd. Ezen csak tet tudsz önkontrollal változtatni, figyelem és türelem kell hozzá, de menni fog!!:-)

A férfiak többségét érinti ez a probléma. Szerintem a legjobb megoldás, ha sokat maszturbálsz és figyelsz magadra, próbálod minél tovább húzni az elélvezést. Ha érzed, hogy közel van, hagyd abba és ha elmúlt az inger, akkor folytasd. Ezen csak tet tudsz önkontrollal változtatni, figyelem és türelem kell hozzá, de menni fog!!:-)
Igen ez nálunk is probléma volt!Vegyél lidokain foyladékot a gyógyszertárban! (érzéstelenítõ) Ettõl nem fogod érezni nagyon h el kell élvezned! Ezt az anyagot a "kis barátodra" kell rákenned, DE NAGYON KEVESET, KÜLÖMBEN 2 ÓRÁN ÁT IS TARTHAT, AKKKOR SEM FOGSZ ELÉLVEZNI!Sok sikert

Az elmúlt pár napban mikor együtt vagyok berátnőmmel elég hamarar elmegyek (2-3) perc de ez nem volt így. Most mi lehet? Amúgy szerintetek beszéljek erről neki mert azt szeretném hogy neki is nagyon jó legyen.

20 évesek vagyunk mindketten

Legjobb válasz: használj jobb óvszert, késleltetõt, nem gáz. szerintem beszéld meg vele, jobb ha õ mondja el mi legyen

használj jobb óvszert, késleltetõt, nem gáz. szerintem beszéld meg vele, jobb ha õ mondja el mi legyen
+1: húzzon gumit, és ne extra vékonyat.
A kérdező hozzászólása: Fogazásgátlót szedek, szóval amiatt nem hiszem h félhet
igen, természetesen rengeteg pasival van így.
"újratölt!" Ez lehet pszichés alapú, tudat alatt félhet attól, hogy teherbe ejt téged, ezért is elmehet hamar.Rengeteg dolog kiválthatja.Velem is van, hogy gyorsabban elmegyek, mint szeretném, de olyan is van, hogy nem lehet lelõni.
A kérdező hozzászólása: még vele szexeltem csak, de szerintem nem gáz, vagyis nem zavar csak érdekel h másnak is elõfordult-e már iylen
Az elsõ barátommal anno nekem is ilyen volt. 4 évig voltunk együtt és sohasem bírta tovább mint max. 10 perc. És ez nem változott 4 év alatt sem.
A kérdező hozzászólása: már 9 hónapja együtt vagyunk, 4 hónapja szexelünk és õ 22
normális, idõvel tovább fogja bírni. :) Csak türelem :) Legalább tudjátok, hogy késõbb újra tudjátok folytatni. :)
Korai megömlésnek hívják.
Próbálkozzatok pl. azzal, hogy nem mozogtok, csak csókolóztok. Ha el akarna menni, húzza ki és pihenjen. Sokat kell gyakorolni. Fiatalabb korban normális, persze.
vagy esetleg drogozol... :D
Inkább valami más jellegû idegbetegség.
Hangulatváltozást kezelni kell, mert átmehet depresszióba. Ha mégsem sikerül saját magadat türelemre inteni kérj orvosi segítséget.

Attól félek hogy az 1. -nél gyorsan elmegyek (pár másodperc, perc. Ti nem féltetek az 1. szex előtt? Valahogy ez megelőzhető, hogy ne menjek el gyorsan?

Legjobb válasz: Én is féltem ettõl és igazából tenni ellene nem sokat tudsz így elsõ nekifutásra, mivel nagyon jó érzés és gondolom már nagyon várod. Nekem konkrétan jó pár aktus után sikerült csak elnyújtanom. Vannak módszerek amik talán segítenek, pl ha már nagyon jó, akkor állj le 1 kicsit pihenni és folytasd ha úgy érzed, hogy készen állsz, vagy szorítsd meg a makkod ha úgy érzed hogy túl jó. Persze gondolhatsz másra is, amivel eltereled a figyelmedet, pl zsiráfokra, az édesanyádra, koalákra... :DD

Én is féltem ettõl és igazából tenni ellene nem sokat tudsz így elsõ nekifutásra, mivel nagyon jó érzés és gondolom már nagyon várod. Nekem konkrétan jó pár aktus után sikerült csak elnyújtanom. Vannak módszerek amik talán segítenek, pl ha már nagyon jó, akkor állj le 1 kicsit pihenni és folytasd ha úgy érzed, hogy készen állsz, vagy szorítsd meg a makkod ha úgy érzed hogy túl jó. Persze gondolhatsz másra is, amivel eltereled a figyelmedet, pl zsiráfokra, az édesanyádra, koalákra... :DD
sokáig és sokat maszturbálj, húzd el olyan egy órásakra
Nem elõzhetõ meg, inkább menj el gyorsan, és második menetben jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: 1órásra? hûha az fixen nehéz lessz, max 20percig sikerült utanna nem birok magammal :) de köszi

Pasik! Igaz ez? A párom ha velelm van max 10 perc alatt elmegy. Azt mondja hogy mikor mással volt tovább bírta, de engem nagyon kíván és azért megy el ilyen gyorsan? Szerintetek igaz ez így ebben a fomában?

Legjobb válasz: Miért olyan hihetetlen ez? Jobban kíván, mint elõtte mást és nem bírja visszatartani. Utána persze lehet folytatni, ha bírja!!!!

Miért olyan hihetetlen ez? Jobban kíván, mint elõtte mást és nem bírja visszatartani. Utána persze lehet folytatni, ha bírja!!!!
Hát APÁM ezért mély torkost érdemelnél! ""A 30 perc kamu öregem! Azt nekem senki ne mondja, hogy teljesen felizgulva, berakja a farkát, ami úgy áll, mint egy cölöp, aztán 30 percig folyamatosan reszel, és csak ekkor tud elmenni. Ha-ha! Mi van, nincsenek idegvégzõdések a makkodon? Vagy túl sok kokszot szedsz? Vigyázni kell, nehogy impotencia alakuljon ki!"" És nekem vannak szövegértési problémáim! Ha már fikázól és utána jössz jó pofizni legalább ne úgy add elõ, hogy még én vagyok a hibás!Ha jól elolvasod valaki azt írta, hogy 40 percet is bír a barátja, ha részeg akkor többet mint egy órát!Lehet tanulni!
Jake_86-nak! Egyrészt nem fikáztalak! Másrészt, ha szövegértési problémáid vannak, arról én nem tehetek. Harmadrészt: én nem szoktam az órámat nézni szeretkezés közben, így nem is naplózóm az idõtartamokat. Annyit állítottam, hogy a 10 perc nem számít rossznak. Egyébként a rossz az, amikor valamelyik félnek rossz. Ha mindkét fél rendesen "elmegy", akkor szerintem lényegtelen az idõ. Az lehet egy 5 perces szenvedélyes "gyors" is, vagy egy elhúzott érzéki, akár többszöri.
van igazság alapja barátnõm úgy fel tud izgatni hogy pikk pakk végem mással meg 1 óra seminek tõnt de vele van hogy 5 perc és recs nincs tovább
mi az hogy lehetetlen a 30 perc? az én barátom elõjáték nélkül átlag 40 percig bírja, részegen meg a leghosszabb másfél órás volt, de nem is számoltam már ott, hogy hányszor mentem el :D nekem 10 perc édes kevés lenne.
Barátom vissza tudja tartani h nekem jólegyen, ami van h 2 perc, van h 15, vagy fél óra. Hát igen amikor sokáig visszatartja akkor már nehezen sikerül neki. Én úgy szoktam csinálni, h ha neki majdnem sikerül, nem engedem h elmenjen :) Legyen nekem is jó :)
Azt nem írtam, hogy csak 30 perc után tudok elszállni, mert az menne hamarabb is, csak mint írtam a szex nem csak rólam szól!
Ha valaki nem olyan mint te azt már fikázod?Az ilyen és az effajta embertõl ilyen mocskos a társadalom! Ne az én kommentemhez tegyél hozzá hanem a kérdésre válaszolj! Az, hogy Luzer vagy és 10 percet tudsz az ágyban nem az én szégyenem!De ne úgy akarj ezen változtatni és átlagosítani, hogy lehúzód azokat akik tõled kitartóbbak!
A 08:17-es 62 %-os szerintem a 10 perc alatt a tényleges aktust értette. Tehát onnantól kezdve, amikor a férfi beteszi, egészen míg elmegy. Így a 10 perc, azért nem rossz szerintem. Az elõjátékkal az együttlét lényegesen hosszabbítható. A 30 perc kamu öregem! Azt nekem senki ne mondja, hogy teljesen felizgulva, berakja a farkát, ami úgy áll, mint egy cölöp, aztán 30 percig folyamatosan reszel, és csak ekkor tud elmenni. Ha-ha! Mi van, nincsenek idegvégzõdések a makkodon? Vagy túl sok kokszot szedsz? Vigyázni kell, nehogy impotencia alakuljon ki!
10 perc az esélytelen! Kinek mi a normális?!!De szerintem félórás az azért odatesz!Én legalább annyit szoktam ha van idõnk! Amúgy igen nálam is volt, hogy éreztem hamar el tudnák szállni, de a szex nem csak rólam szól! Nekem is volt olyan nõm aki marhára bejött külsõre, és nagy volt a szexuális kisugárzása, és volt olyan is aki kevésbé! Ez azt jelenti, hogy nagyon bejössz neki! Vagy másra gondol, de remélem nem!:)
10 perc egy szexhez? Hûha, az igen. Mármint, aki azt írta, hogy elég normális idõ. Hát, ha önzõ a pasi, akkor neki igen.
A kérdező hozzászólása: Hát az elsõ 1-2 évben mindig volt 2. menet! Most volt 7 hónap mosolyszünet és utána még 3. is volt! Élveztem is, jobban mint az 1menetes eseteket!
Nem , nem igaz. Lehet hogy van hogy jobban kivan mint a regieket de tuti nem mindeg. Egyszeruen szegyenli hogy 10 percet bir, vagy meg jobban be akar vagodni ;-D pedig az egy eleg normalis ido 1 szexhez. 26 / F
Igazad van! Tényleg ezt írtam, de nem rád gondoltam! Úgy értem, nem fikázni akartalak! Mindegy, bocs!!! Csak a 30 perc mély sebet ütött bennem (-: Egyébként a "részegen" nem ér! Úgy nekem is volt, már azt hittem, hogy soha nem megyek el, hajnalban meg mennem kellett dolgozni.

Az 5 hónapos németjuhászom, sokat alszik. Ilyen korban megengedett? Pár napja van nálam és ha pl elmegyek füldeni, vagy enni és otthagyom utána nem lehet bírni vele. Ugrál rám és kb 5 perc simogatás után nyugszik meg. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mennyi az a sok alvás? Azért ugrál, mert örül Neked, igy fejezi ki az örömét, hogy újra lát. Jó lesz leszoktatni arról, hogy rád ugráljon, mert késõbb már sokkal nehezebb lesz :)

Mennyi az a sok alvás? Azért ugrál, mert örül Neked, igy fejezi ki az örömét, hogy újra lát. Jó lesz leszoktatni arról, hogy rád ugráljon, mert késõbb már sokkal nehezebb lesz :)
A kérdező hozzászólása: Az éjszakát általában végig alussza. általában 1X kell fel dolgát végezni, reggel felkel 8 fele 12-ig meg sem áll utána délután megint alszik. 5 körül megint hipeaktívoskodik, majd 10 után folytatja az alvást. kb ennyit:)
Ahogy leírtad, ez így teljesen normális.
Ha felugrál és nyugtatatlanul téged nyüsztöl ne foglalkozz vele mert nagyon szépen rászoktatod arra hogy ha ezt csinálja akkor te ezért szépen megdícséred.Vidd el sétálni ha nem bírod otthon lefárasztani.Az nem baj ha sokat alszik , hiszen még kölyök kutya valamint a felnõtt kutyák is nap közben alszanak ha nincs otthon a gazdájuk.

Miért nem bírja? Több mint 4 éve vagyok együtt a párommal. Az elején nagyon jól ment a szex köztünk (most is jó), de az utóbbi években nagyon hamar elmegy. Max 1 percig bírja. Szerintetek ez mitől lehet. ő erre azt mondja hogy túl jó vagyok neki.

Legjobb válasz: Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)

Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)
ugyanez a szitu.... :S énse tudom mit kellene tenni... :S
Esetleg kérd meg, hogy maszturbáljon és ha úgy érzi, meglesz neki, hagyja kicsit abba. A lényeg, hogy húzza el minél tovább...
1. Ha elmegy egy perc után miért nem lehet folytatni? Simán bírja még egy kanyarig, csak dobjátok fel a dolgokat. Tapasztalatból beszélek. 2. Nyissatok egy üveg bort...csodákra képes ( igyatok is belõle..:) Sok sikert! 27/F

Miért van az hogy reggel elmegyek wc-re elintézem a nagydolgomat és utána kb 10 percre megint mennem kell. Közepes állagú a hasmenésem és utána nagyon hányingerem van ez már 1 pár napja így van! Valami vírus? Idegesség?

Legjobb válasz: Ha még csak hasmenés lenne, azt mondanám, lehet, hogy csak vmi romlottat ettél. De a hányingerrel együtt inkább vírusra gyanakszom. Vizsgáltasd ki magad!

Ha még csak hasmenés lenne, azt mondanám, lehet, hogy csak vmi romlottat ettél. De a hányingerrel együtt inkább vírusra gyanakszom. Vizsgáltasd ki magad!
Nem tudom, de épp egy almát eszem xDD az lehet, hogy túl stresszes vagy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!