Találatok a következő kifejezésre: Pár perc elmegyek (28 db)

Ha a párom pár perc alatt elmegy, mit tegyek?

már próbálkoztam mindennel. 3 éve vagyunk együtt és mindig ilyen volt. de így sajnos én nem tudok elmenni, csak nagyon ritkán és csak úgy, ha bennem van. már beszélgettünk róla, valamilyen tabletta lenne a megoldás?

Legjobb válasz: pszichológushoz menjetek el!

pszichológushoz menjetek el!
Mi nálunk is ez van nagyon sokszor ....aktus elött kiverem neki .. pont ez miatt .Ti nem probáltátok még ezt ?
A kérdező hozzászólása: de próbáltuk volna, de neki nem megy többször. régebben még ment. de már egy alkalom után elfárad, el is alszik. olyankor meg hiába ébresztem fel, nem lehet. vagy túl fáradt? sokat dolgozik. mivel "élesszem" fel? ti sûrûn csináljátok?
Lehet attól is ahogy írtad, hogy sokat dolgozik. Ha teheti vegyen ki szabit és hagy pihennye ki magát és utána próbálkozzatok.
2 vagyok :) igen ismerõs õ is fáradt meg be alszik de én nyaggatom hülyéskedek a fülébe :D:D meg iylenek olyankor aztán fel kell , de van hogy neki sem áll fel a fáradtságtól meg a kimerülségtõl :S És azt nem probáltátok hogy ha õ elmegy és te még nem akkor megújjazzon?:)
A kérdező hozzászólása: nekem az nem esik jól. már vettünk segédeszközt is, mivel az hatásosabb, mintha újjal csinálná, de nekem akkor már elmegy a kedvem az egésztõl, mert nem esik jól. csak ha bennem van. lehet, hogy bennem van a hiba, de én akkor élvezem igazán.
Próbálkozzatok óvszerrel! Ovszerben a fiú számára kevéssé élvezetes az aktus, így késõbb megy el. Ha nem elég akkor léteznek vastag óvszerek illetve olyanról is hallottam, h kettõt húznak fel. Másik kézenfekvõ eszköz, h csináljátok lassabban. Tapasztalatom szerint az a fiút kevésbé a lányt jobban ingerli.
Velem is ez a gond. Miután kipróbáltam a durex performa-t 2x 3x addig birtam. Ti is vegyetek 1 dobozzal próba szerencse kb annyi mint a többi durex óvszer.

Miutan a baratom elmegy bennem utanna par perccel olyan erzest erzek a pocimban mint par nappal a menzim elott. Ezt a sperma teszi? Mi jatszodik le olyankor a pocimban? (szedek tabit, regulont)

Legjobb válasz: Csak egy picit csíp a sperma. Engem is szokott. Az a lényeg, hogy a hüvely savas kémhatású, az ondó pedig lúgos. Emiatt csíphet, irritálhat egy picit.

Csak egy picit csíp a sperma. Engem is szokott. Az a lényeg, hogy a hüvely savas kémhatású, az ondó pedig lúgos. Emiatt csíphet, irritálhat egy picit.
Az ondó csípése általában valamilyen lappangó fertõzés jele. Célszerû lenne egy Chlamydia és Ureaplasma tesztet csináltatni.

Mitõl van az hogy, a Router nem ad rendes használható Wi-Fit? N éha van de néha elmegy, és ha vanak akkor nis csak pár percig?

Legjobb válasz: kikéne próbálni egy másik routerrel is, -mert lehet,hogy a mostani az kukára érett már,

kikéne próbálni egy másik routerrel is, -mert lehet, hogy a mostani az kukára érett már,
Szükséges lesz egy másik routerre

Miért van az, hogy én elmegyek valahova és pár perc múlva érzem, ahogy beakarok aludni, meg le akar a szemem csukódni, meg ilyenek?

Iskolában, meg most orvosnál is tapasztaltam ezt, mikor sorban álltam. Egyszer csak ilyen fáradt közérzet jön rá a szememre, meg a homlokomra, és inkább becsukom, mert nagyon rossz. De most hazajöttem és még mindig le vagyok ettől fáradva. Elég egy nap ennek elkezdődnie és onnantól hulla vagyok. Ez általában akkor fordul elő, ha mennem kell valahova, de amúgy nem szokott, ha itthon vagyok (megfigyeltem. Az arcom környéke lefárad, főleg a szememnél, meg kisebb nyomó érzés van a homlokomnál, meg úgy legszívesebben aludnék olyankor. Ez mi?

Legjobb válasz: ne haragudj,nemtudok segiteni:C de ha ez nyugtat, velem is ez szokott lenni.!

ne haragudj, nemtudok segiteni:C de ha ez nyugtat, velem is ez szokott lenni.!
A kérdező hozzászólása: Leírnál magadról privátban belsõ, vagy akármilyen tulajdonságokat, hátha van hasonlóság és az alapján?

A gépemen egy ideje az van, hogy mikor felkapcsolom van egy kis ideig hang, majd nincs. Ha újra indítom, megint van pár percig utána elmegy. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Vagy driver, vagy hangkártya hiba. Ha a hangkártya kondenzátorai hibásak, vagy az illesztõprogram dilis akkor csinálja ezt.

Vagy driver, vagy hangkártya hiba. Ha a hangkártya kondenzátorai hibásak, vagy az illesztõprogram dilis akkor csinálja ezt.
A kérdező hozzászólása: sikerült megcsinálni:)

Melyiket tarjátok kínosabbnak, ha pár perc alatt elmegy a srác vagy ha irdatlan sokáig pl 2-3 óráig bírja?

Illetve az utóbbi részének hány csaj örülne?:D

Legjobb válasz: Az elsõ az gond. A második maximum kellemetlen.

Az elsõ az gond. A második maximum kellemetlen.
nem tartom egyiket sem kinosnak, de nem szeretem a 2-3oras meneteket.legyen inkabb rovid, heves es szenvedelyes
:/ nálam pont ezzel van a baj mostanság.. eddig gumival csináltuk, volt hogy másfél két órákat szeretkeztem a párommal.. megszoktam! jó volt úgy... Most elhagytuk a gumit, és kb. 15 perc alatt elmegy... Lehet hogy neki így jó, de nekem biztos hogy nem!
én elsö alkalommal mentem el 20 perc alat mostanában 1.5-2 óráig simán elvagyok :D
Hát én ha iszom akkor el sem megyek még 2-3 óra után sem és ennek nem minden lány örül mert van hogy már túlzásba visszük a dolgot és fájni kezd nekik :( bár mostanában már ha szol megállok :D 17/F
A kérdező hozzászólása: Gumi nélkül 2-3 óra! :D
+1: húzzon gumit, és ne extra vékonyat.
A kérdező hozzászólása: Fogazásgátlót szedek, szóval amiatt nem hiszem h félhet
igen, természetesen rengeteg pasival van így.
"újratölt!" Ez lehet pszichés alapú, tudat alatt félhet attól, hogy teherbe ejt téged, ezért is elmehet hamar.Rengeteg dolog kiválthatja.Velem is van, hogy gyorsabban elmegyek, mint szeretném, de olyan is van, hogy nem lehet lelõni.
A kérdező hozzászólása: még vele szexeltem csak, de szerintem nem gáz, vagyis nem zavar csak érdekel h másnak is elõfordult-e már iylen
Az elsõ barátommal anno nekem is ilyen volt. 4 évig voltunk együtt és sohasem bírta tovább mint max. 10 perc. És ez nem változott 4 év alatt sem.
A kérdező hozzászólása: már 9 hónapja együtt vagyunk, 4 hónapja szexelünk és õ 22
normális, idõvel tovább fogja bírni. :) Csak türelem :) Legalább tudjátok, hogy késõbb újra tudjátok folytatni. :)
Korai megömlésnek hívják.
Próbálkozzatok pl. azzal, hogy nem mozogtok, csak csókolóztok. Ha el akarna menni, húzza ki és pihenjen. Sokat kell gyakorolni. Fiatalabb korban normális, persze.
Nem. Fasza. Semmit. Jó. Nem tudom. Fingom sincs. Tudom, hogy nem volt vicces.
meny el ku*rvához és ot semi nem számit, garantálom nem is lesz szük
Fiúknak nem hiszem, hogy fájna. Legalábbis ilyet még nem hallottam. Barátomnak tetszik, ha szûk, olyankor hamarabb elmegy. Nem nagy baj az elsõnél, de szerintem nem fogsz hamar elmenni szexközben, fõleg, ha gumival csináljátok. Lány voltam.
A kérdező hozzászólása: Ok. Kösz az ért. Kommentet:)
Nem tetszik neki a képernyõfelbontás amit állítottál :) TV ??
ide is írhatsz nem kell magánba

Miért lenne az baj, hogy ha valaki a munkahelyén tart egy pár perc szünetet és elmegy kávézni vagy elolvas egy hírt a neten?

Láttam már itt ilyen választ régebben, hogy ez milyen nagy baj. De miért ne tartson egy kis szünetet.

Legjobb válasz: Most tedd fel magadnak máshogy a kérdést! Az évek során nagy nehezen összekapirgálsz egy kis vállalkozást. A TE pénzed van a dologban, minden kihasználatlan idõvel,csak a költséged nõ. Na most az egyik melósod elkezd cigizni járni és felteszi ezt a kérdést, ugyanakkor a másik is ezt látva úgyanígy tesz és a többi is.. Mit tennél ? ( Még egyszer ! A pénzedre megy a játék. ) De õszintén! Egyébként ha 20 helyett 19 nap alatt elvégzel egy programozási feladatot, akkor én azt inkább pénzben hálálnám meg semmint idõben. Ez mindkettõnknek jobb lenne. Sztem. Ja és még egy. Bocs! A képernyõk elõtt dolgozóknak óránként jár valamennyi pihenõ idõ, ha jól tudom erre már születet törvény.

Most tedd fel magadnak máshogy a kérdést! Az évek során nagy nehezen összekapirgálsz egy kis vállalkozást. A TE pénzed van a dologban, minden kihasználatlan idõvel, csak a költséged nõ. Na most az egyik melósod elkezd cigizni járni és felteszi ezt a kérdést, ugyanakkor a másik is ezt látva úgyanígy tesz és a többi is.. Mit tennél ? ( Még egyszer ! A pénzedre megy a játék. ) De õszintén! Egyébként ha 20 helyett 19 nap alatt elvégzel egy programozási feladatot, akkor én azt inkább pénzben hálálnám meg semmint idõben. Ez mindkettõnknek jobb lenne. Sztem. Ja és még egy. Bocs! A képernyõk elõtt dolgozóknak óránként jár valamennyi pihenõ idõ, ha jól tudom erre már születet törvény.
A munkaidõ fogalma azt jelenti, hogy azalatt munkát KELL végezni. Pár perc szünet belefér. De az aki 8 helyett csak fél kilenckor kezdi a munkát, egész nap ellóg még egy-kettõt a különbözõ szünetekkel, nem érdemli meg az egész napi bért. Ezt ma inkább a közszférában dolgozók tehetik meg. Többen vannak, mint amennyi szükséges lenne. Magáncégnél nem. Reggelizni otthon kell, munkába indulás elõtt. Uzsonnát meglehet enni szalvétából is, munka közben. Ebédre bõven elég a félóra. Nasizni pedig fölösleges. A fizikai dolgozóknak is elég a félóra ebédidõ, az irodaiaknak is elég kellene, hogy legyen. Tapasztalatból mondom, mert olyan helyeken dolgoztam, ahol a munka jól szervezett volt, a napot végig munkával kellett töltenünk. Ezzel nem volt semmi bajunk soha.
Irodai dolgozónál nem szokott baj lenni, reggel hiába megyek 8ra, fél9 elõtt nem kezdek neki semminek, mert csinálok egy teát, megiszom, igy indul jól egy nap.10kor rweggeli, ez 20 perc kb.Déltõl fél1-ig ebéd, délután 2körül is még vmi nasi, napközben teázás, és internet is megy , tudom mikor van sok meló, nem vagyok lemaradva, nem szolnak azért ha pihenek többször. soron dolgozónál viszont érdekes lenne naponta többször megállni egy kávéra, cigire, ha jól tudom van 1 ebédszünetük, meg 2x 5-10percük...de ez semmire nem elég...de hogy legyen bõven nyereség, ezért nem adnak több pihenõt...
A kérdező hozzászólása: Ha elvégzi az ember a munkát akkor miért lenne baj a szünet?
A munkáltatónak igenis baj a túl sok szünet, mert így lassabban halad a munka. Ez egyedül a közszférában nincs így, mivel ott nagyon be van határolva, mit kell elvégezned. Különben én is a lusta munkás típus vagyok. Ez alatt azt értem, hogy a munkaidõ egy valóban jelentõs részében nem dolgozom, hanem kajálok vagy cigizek vagy a lányokkal traccsolok - mindezt nem titokban, hiszen ott ül általában a fõnök is köztünk és látja, hogy mit csinálunk. Azt mondta, õ nem bánja, ha nekem ez kell ahhoz, hogy jól végezzem a munkám, akkor csináljam. :)
Kedves utolsó!Én azért, ha lehet a szabadnapot választanám a pénz helyett. És pont. Nem kell továbbgörgetni a gondolatot.
A kérdező hozzászólása: Én is szabadnap. A munkáltató úgy se fog többet fizetni, hanem mondja nincs munka, úgyhogy netez. Aztán persze lesz még vele, mert van rá esély, hogy van benne egy kis hiba vagy a megrendelõ meggondolja és egy kis módosítást akar.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!